OAMENII DIN OLT I-AU HUIDUIT PE PROCURORI. REVOLTE SPONTANE ŞI ÎN GORJ, CONTRA TERORII STALINISTE. TOATĂ LUMEA ÎN STRADĂ! JOI, DE LA ORA 18, MARŞ LA BUCUREŞTI, PIAŢA UNIVERSITĂŢII-PIAŢA VICTORIEI ŞI ÎNAPOI. RELUĂM MITINGURILE CARE AU AJUTAT MULT ÎN IARNĂ CURTEA CONSTITUŢIONALĂ SĂ DECIDĂ CORECT

Kovesi să se uite bine la oamenii care s-au eliberat de frică. Şi Morar la fel. De la ei li se va trage. Ca şi lui Băsescu. Oroarea stalinistă pe care Parchetele au declanşat-o împotriva oamenilor care au votat la referendum e o represiune care îi va exploda în faţă psihopatului din curticică. Lui şi clicii lui de infractori – inclusiv impertinenta de Sulfina Barbu care spune că „USL n-a reuşit să-l dea jos pe Băsescu”. USL poate că nu, dar poporul român, sigur da. Iar Boc guiţă de la Cluj, tot la iRealitatea, ca şi Sulina, că voturile a 7,44 milioane de oameni sunt „goluri din ofsaid”. Şi că „gata, CCR a decis, Băsescu se întoarce la Cotroceni”. Se întoarce tac-tu din groapă să te ia! E acelaşi lucru.

E deja revoltător, strigător la cer ce se întâmplă, fără precedent pe plan mondial. Absolut nicăieri şi absolut niciodată nu s-a întîmplat aşa ceva. Cel mai mare scor din istoria unui popor şi demisul zdrobitor să nu vrea să plece, să se agaţe de hârtii moarte! Şi să nu le rupi capetele de hoţi cu tupeu fără margini şi asasini nesimţiţi?

Procuror să vină să întrebe oamenii cum au votat şi să-i pună să jure pe Biblie! Păi, să mă ierte Dumnezeu, noroc că nu i-au dat cu Biblia în cap. Ponta, ce faci, mă? Ţie chiar nu-ţi e ruşine ca interimar la Justiţie să stai pasiv faţă de debandada asta a Parchetului contra democraţiei şi a statului de drept?  Ce caută DNA să ancheteze procesul electoral? Ce e demenţa asta, cu Procuratura stat în stat? Până când?

Preşedintele Crin Antonescu ar trebui să convoace CSAT. E o problemă de siguranţă naţională. Janghinele din servicii şi din Parchete trebuie să plece. Ieri!

Ceea ce e superb, absolut superb, un motiv de jubilaţie naţională, este revolta spontană a oamenilor de la sate şi orăşele, deocamdată, din Olt şi din Gorj. Un exemplu pentru toată ţara. O probă de demnitate, neînfricare, dârzenie, verticalitate. BRAVO, PIATRA OLT! Bravo, Drăgoteşti-Gorj! Bravo tuturor celor care demonstraţi că poporul român are coloană vertebrală.

Bravo pentru Olt. Cea mai mare prezenţă la vot. Cea mai fermă neînfricare. Oamenii din Piatra Olt i-au luat pe procurori cu huo! I-au alungat. Aşa trebuie procedat, până când Parchetele îşi reintră în rolul prevăzut de statul de drept. Acum sunt doar un organ de represiune teroristă.

Trebuie să ieşim cu toţii în stradă, în toată ţara.

Joi, 16 august, la Bucureşti, marş uriaş din Piaţa Universităţii, în Piaţa Victoriei şi înapoi. Plecarea de la Universitate, la ora 18. Ne vedem, ne auzim, învingem.

Ne apărăm voturile şi ţara. Nimeni nu ni le mai poate fura.

99 răspunsuri to “OAMENII DIN OLT I-AU HUIDUIT PE PROCURORI. REVOLTE SPONTANE ŞI ÎN GORJ, CONTRA TERORII STALINISTE. TOATĂ LUMEA ÎN STRADĂ! JOI, DE LA ORA 18, MARŞ LA BUCUREŞTI, PIAŢA UNIVERSITĂŢII-PIAŢA VICTORIEI ŞI ÎNAPOI. RELUĂM MITINGURILE CARE AU AJUTAT MULT ÎN IARNĂ CURTEA CONSTITUŢIONALĂ SĂ DECIDĂ CORECT”

  1. OAMENII DIN OLT I-AU HUIDUIT PE PROCURORI. REVOLTE SPONTANE ŞI ÎN GORJ, CONTRA TERORII STALINISTE. TOATĂ LUMEA ÎN STRADĂ! JOI, DE LA ORA 18, MARŞ LA BUCUREŞTI, PIAŢA UNIVERSITĂŢII-PIAŢA VICTORIEI ŞI ÎNAPOI. RELUĂM MITINGURILE CARE AU AJUTAT Says:

    […] Original Blog » 14 August 2012 – Blog « Cum arata cel mai faimos oras-fantoma al Chinei […]

  2. olimpiu65 Says:

    joi clar in strada.am mai fost si in iarna dar o luxatie la glezna m-a facut sa intrerup. chiar mi-e dor de un strigat de pe stadioane: pe ei, pe ei, pe mama lor!!!!

  3. Marius Mina Says:

    Doar strada il mai pune pe fuga pe schizofrenic, nu CCR, nu Guvernul Ponta , poporul sa-si ia soarta in maini si sa iasa pe strazi.

    Ieri, presedintele Emil Constantinescu a solicitat o intrevedere cu Philip H. Gordon pentru a-i explica situatia din Romania. I s-a raspuns ca domnul Gordon nu poate sa il primeasca pentru ca este ocupat, are de dat niste telefoane.

  4. Ovidiu Says:

    Preşedintele interimar Crin Antonescu a început să-şi pună în practică viziunile asupra întregului sistem de securitate naţională, cât să-l lase pe „suspendatul” Traian Băsescu, la o eventuală revenire la Cotroceni, fără instrumentele de putere.S-a exprimat deja împotriva directorului STS şi a atacat, în două rânduri, SIE şi pe directorul acestuia. În acelaşi timp, s-a „blindat” cu consiliere de la cel mai înalt nivel de la serviciul secret al Armatei. Are încredere în SRI şi va fi foarte receptiv la ideea lui George Maior, directorul acestuia, de a uni SRI cu SIE într-un anumit interval de timp. Ducând planul mai departe, se preconizează decapitarea şi reconfigurarea STS şi SPP.

    http://qmagazine.ro/ce-nu-se-vede-la-tv/criza-politica-va-continua-cu-faza-pe-serviciile-secrete/

  5. cineva Says:

    Domnule Prim-ministru VICTOR-VIOREL PONTA,
    Va aduc la cunostinta urmatoarele: sunt una dintre cele 8,5 milioane de oameni care au mers la vot in data de 29 iulie. Mai mult de atat fac parte din cei 7,4 milioane de oameni care au votat DA la referendum! In paranteza fie spus de abia astept sa-mi bata procuratura la usa sa ma intrebe daca si ce am votat! Nu se vor gasi atatea cururi cate picioare in ele am sa dau! Va anunt ca aveti in spatele dumneavoastra 7,4 milioane de oameni care, pe cinstite, reprezinta aproape cvorumul necesar pentru validarea referendumului! Avand in vedere acest lucru, care este cel mai important – VOINTA POPORULUI – va rog ca in calitate de ministru al justitiei sa o DEMITETI de urgenta pe kovesi, avand in vedere abuzurile si presiunile pe care tuterii ei din procuratura le fac in aceste zile asupra oamenilor care au votat in 29! Va mai aduc la cunostinta ca votul este un DREPT CONSTITUTIONAL al oricarui cetatean al Romaniei! Va mai spun ca nu sunteti acolo pentru a multumi procuraturii ci sunteti acolo ca sa ne aparati! Chiar daca asta inseamna sa-l suparati pe barosu (stiu cum se scrie corect, credeti-ma) sau pe americani! Sa nu uitati ca NICIODATA nu se realizeaza schimbari de putere fara vointa REALA a poporului! Aceasta putere s-a exprimat pe data de 29 iulie! Daca n-aveti COAIE pentru asta lasati pe altul, pentru ca daca ramane basescu la cotroceni dumneavoastra intr-un fel sau altul veti fi istorie: ori va mazileste el ori va mazilesc eu la vot!
    Cu deosebit respect
    un cetatean de pe listele electorale permanente.
    @Roxana,
    Ma bazez pe tine.

  6. Toata lumea in strada! Says:

    Jos derbedeul! Sa plece, ne-a mintit si ne-a furat destul!

  7. J o h n s o n Says:

    Da,de data asta n-am emotii ca lumea va iesi masiv in strada.Daca votul a fost degeaba atunci pumnul si vocea in strada au ramas ultimele care sa regleze conturile cu nesimtirea pamantului.

  8. Roxana Iordache Says:

    @olimpiu65. Oli, îmi pare rău pentru luxaţie, îmi pare bine că acum poţi din nou în stradă. 😛

    @Marius Mina, limbricul dracului de pielea… Cine e Gonorelu mamii mă-sii faţă de preşedintele Constantinescu în faţa căruia preşedintele Clinton se înclina? Serios, tare mi-aş dori să-i sparg mufa cu un şut, aşa, cu tocul. Mi-ar plăcea să-i număr dantura. 🙂 Ba da, ridic piciorul cu mult peste capul lui de mafiot, chiar dacă nu sunt înaltă. Chestie de elongaţie. Sau pur şi simplu, de demnitate. Deci în mod sigur îi nimeresc muianul cu tocul. :mrgreen: Nu regret nimic, doar că n-am ocazia să-l bat pe Gordon ăsta, detest violenţa, mai ales pe cea fizică, dar pe ăsta şi pe Gitenstein şi pe Barosu şi alte loaze, sincer, i-aş călca în picioare. La propriu. Şi ar fi o onoare pentru ei să primească ceva aşa frumos peste bot. 😆

    @Ovidiu. Fii serios, Crin e preşedintele. Băsescu e un mort neîngropat, care, pe zi ce trece, face tot mai multă duhoare. Atât de insuportabilă încât mută până şi nasul Curţii Constituţionale. Nu vorbesc de Motoacă. Pe-aia a zmotocit-o azi coana Aspazia de i-au sărit fulgii. Cică, mai lasă dracului telefoanele! Păcat că nu i l-a luat, telefonul, să fi arătat la Curte colo-şa cu cine vorbea fufa care se lingea cu Udrea la mascarada colonelului Turcescu. :mrgreen:

    @cineva. Nu, scumpa mea! Tu nu te bazezi pe mine. Te bazezi pe tine. Deci, e ţara noastră, sunt voturile noastre. E preşedintele nostru care ne apără. Trebuie să ne apărăm demnitatea.

    @Toata lumea in strada! Corect!

  9. Roxana Iordache Says:

    Dacă am folosit la propriu numele Necuratului, e clar că e pe nasoale. Pentru ei, evident. Că mâine e mare sărbătoare şi ne iartă Măicuţa Sfântă, ştie ea ce dreptate e în sufletul nostru.

  10. Roxana Iordache Says:

    @Johnson. Cum spuneam, ajutăm Curtea Constituţională. Să priceapă că o mână de politruci nu pot schimba voinţa majorităţii poporului român.

  11. mert Says:

    Ma gandeam si eu asa ca daca vrem sa facem ceva pentru noi trebuie sa gandim limpede si sa nu facem jocul dusmanilor
    constat ca multi pun botul la diversiunile si manipularile basiste.
    daca pleaca ponta acum se duce naibii guvernul si in parlament nu se stie daca va trece alt guvern usl, ca de, este plin de pdlisti tradatori in usl,unpr si mai ales ca au impotriva si pdl si udmr
    trebuie tipat nitel pe la usa lui gatila la ambasada, pe la comanita, pe la modrogan, pe la servicii, pe la luluta si morar
    Si trebuie sa avem grija sa nu ne lasam provocati de nimeni
    Poate gresec eu

  12. Donkeypapuas Says:

    Ne vedem în Piaţă. Dumnezeu este cu noi! Dacă bobul de muştar din iarnă a reuşit să clatine atât de puternic un regim hipersecuristic…

  13. Dawson Says:

    Rox, vad ca lumea se tot uita dupa filmele mele. Haha. N-am online decat o parte – marea majoritate facute la nivel de web pt JN. Dar am mai observat ca la linkul catre ziar al unuia nu mai exista varianta video.
    http://www.jurnalul.ro/special/bucataria-diavolului-109427.htm
    Cum lumea se intreaba pe-acolo unde pot gasi si filmul aferent pe care l-am facut impreuna cu Valentin Zaschievici, Paul Cristian Radu si Andy Stanescu, te rog sa-mi permiti sa las aici linkul:

    Bucătăria diavolului – Fabrica de coca


    Iti multumesc daca lasi comentariul, iti multumesc si daca nu – in fond, se descurca ei. 😉

    @cineva
    Ti-am spus si la celalalt articol ca te iubesc si semnez. 😉

    @all
    Oltenia Eterna Terra Nova!!!

    Hai, toata Romania, in strada – sa-l dam jos pe dementul mafiot Basescu!!!

  14. mert Says:

    ADRIAN NASTASE
    Vă doresc să fiţi sănătoşi şi să vă bucuraţi de viaţă şi vă asigur, în continuare, că nu voi accepta niciodată „Noul limbaj” – cel de care
    vorbea Orwell – „Războiul este pace. Libertatea este sclavie. Ignoranţa este Putere. Ceea ce a fost bun este acum rău; ceea ce a fost rău este acum bun”.

  15. Marius Mina Says:

    Dacă eşti unul dintre cei 7,5 milioane de români care NU MAI CONTEAZĂ,vino în fiecare zi, de la ora 18:00, cu o lumânare aprinsă pe strada COMĂNIŢA NR.9. PROTESTUL TĂCERII ÎNCEPE DE MIERCURI, 15 AUGUST, ORA 18:00 ŞI CONTINUĂ ZILNIC.
    Description
    Vino să aprinzi lumânarea democraţiei la căpătâiul dictaturii.
    Dacă eşti unul dintre cei 7,5 milioane de români care NU MAI CONTEAZĂ,vino în fiecare zi, de la ora 18:00, cu o lumânare aprinsă pe strada COMĂNIŢA NR.9.
    Lasă lumânarea în tăcere în faţa curţii de unde Traian Băsescu ne anchetează şi ne arestează pentru că am votat.
    Lasă lumânarea să ardă la căpătâiul dictaturii şi pleacă.
    PROTESTUL TĂCERII ÎNCEPE DE MIERCURI, 15 AUGUST, ORA 18:00 ŞI CONTINUĂ ZILNIC.
    https://www.facebook.com/pages/Protestul-Tacerii/315185995244426?sk=info

  16. Theodora Says:

    Basescu a declarat mai demult ca doar la 5 mil de oameni in strada se mai gandeste

  17. Theodora Says:

    Eu am trait 20 de ani sub Ceausescu … Nu mai vreau sa ma intorc in totalitarism … daca se intoarce Basescu la Cotroceni cer azil politic si cetatenie in Cuba …macar acolo asistenta sanitara este GRATUITA
    In Gorj declaratiile sunt scrise de procurori si semnate de locuitori. Unii dintre cei care au fost chemati sa dea declaratii spun ca nici nu stiu ce au semnat!!!!
    La Piatra Olt procurorii de la DNA … nu se stie precis … au fost HUIDUITI de oameni … oamenii SUNT INTREBATI CUM AU VOTAT … PROCURORII UMBLA PE STRAZI SI STRIGA OAMENII LA POARTA!!!!!!
    Basescu vrea sa ramana cu orice pret presedinte si este foarte nerabdator sa se intoarca la Cotroceni – Ce vor face cei 7.5 milioane de romani care au votat DA la referendum? – Macovei crede ca in Romania urmeaza un razboi civil

    Basescu vrea sa ramana cu orice pret presedinte si este foarte nerabdator sa se intoarca la Cotroceni – Ce vor face cei 7.5 milioane de romani care au votat DA la referendum? – Macovei crede ca in Romania urmeaza un razboi civil

  18. Radu Humor Says:

    Inteligentă formă de protest !
    Doamne Ajută !

  19. Theodora Says:

    De ce nu ne spun emisarii americani ca Basescu ramane presedinte pe viata si lasa mostenire functia fiicei analfabete care a ajuns europarlamentar?

  20. Theodora Says:

    De ce nu apar in presa si “stenogramele” discutiilor dintre Basescu, Macovei, Kovesi, Morar si cei din servicii si justitie care ii ajuta?

  21. Radu Humor Says:

    Guvernul, dacă are ceva bobițe/umflături pe unde trebuie poate cere și el un alt termen .
    Dacă i s-a aprobat lui Băsescu, care n-are altă treabă decât să promită fonduri pentru campania lui Obama și participare directă la conflictul din Siria și Iran, guvernului de ce nu i s-ar aproba o prelungire apropiată de cea stabilită anterior de CCR și redusă cu impertinență de matroz.
    Mai ales că are atâtea acte de întocmit și de trimis atât la CCR cât și la toate ambasadele ?!

  22. Dawson Says:

    Rox, you’ve got mail. 😉

  23. cip Says:

    Dar oricum, e clar. crin o sa rastoarne situatia, Alaturi de voi, cei 7 punct 4, o sa castige tara, o sa fie sinurul si cel mai demn presedinte, o sa razbune fiinta noastra nationala! LOLOLOLOLOLOLOL!
    Pisi, pot sa ma pis putin….? Ma cac pe mine de ras! E cam doliu pe la antene. De ce? 🙂

    Lasa pisi ca invingeti voi pana la urma!

  24. Dawson Says:

    Iar a aparut cretinul asta iubitor de Banciu. Bai, Cipriene, stiai ca ta-su lu’ Banciu e fost tortionar la Mures? Pun pariu ca stiai. Ca esti din famiglie. Futu-va neamu-n gati!

  25. Florian Says:

    In Piata Universitatii, incepand din 16 august, sau in str. Comanita nr. 9, incepand de maine? Hotarati-va odata, ca eu unul abia astept sa pun umarul la daramarea sandramalei.
    Daca ar fi dupa mine, as alege Piata Universitatii ca punct de adunare, iar de acolo sa mergem in fiecare zi in cate o directie. Str. Comanita, Parchetul General, CCR, CSM, etc. Daca vrea Roxana si in Piata Victoriei, desi acolo nu prea inteleg ce cautam.
    Oricum, chestia cu proteste in tacere, cu lumanari aprinse, mi se pare cam fara efect. Il doare-n cur pe Basescu de lumanarile noastre, aprinse in tacere.

  26. Marius Mina Says:

    Si eu cred la fel, protestele trebuie sa ocupe strazile la foc continuu nu doar o shtokareala de o lumanare aprinsa, Piata Universitatii in primul rand . Cu cat mai multe apeluri cu atat mai bine . Aia cu Piata Victoriei dupa ce se umple KIM zero

  27. Dawson Says:

    La Km 0 Toata lumea!!! Sa-i demonstram dementului ca e un zero!

  28. Florian Says:

    Daca nu se hotaraste altfel, maine ma duc in str. Comanita, iar de joi in Piata Universitatii.

  29. Dupa ce occidentul a pus botul cu inconstienta Says:

    Azi miercuri la18 la curticica poti veni si tu cip cirip daca te tine penajul !

  30. stejarul Says:

    Florian,

    PU e baza!
    Si nu in liniste! Cat mai galagios. Niste steaguri ca cele ale dacilor v-ar trebui! Sa bagati spaima in jandari! 🙂

  31. Florian Says:

    @stejarul
    Jandarmii sunt cu noi 😉

  32. mert Says:

    @ Roxana
    data de 21 august a fost ceruta ca sa nu fie numita mona pivniceru si sa ramana si fara locul din csm.
    machiavelica lucratura

  33. cip Says:

    Ia uite-i ca s-au desteptat…! Brava ma!
    Astia chiar credeau ca o sa le iasa vreo mutare…! 🙂
    Dar lasa ca ii demite tonta pe Morar si pe Kovesi! LOL

    Al dracu’ marinaru…! 🙂

  34. Neveu01 Says:

    Superb thread!

    Victorie sa scrie pe fruntile voastre!

  35. Donkeypapuas Says:

    cipcirip la Secu crede că e la el în „cuib”. Stimate cipciripitor la organe, capitalismul (ca şi socialismul) este invenţia lui Marx. Şi a unor minoritari agresivi.

  36. Dupa ce occidentul a pus botul cu inconstienta Says:

    CIRIPEANE CHIBUTUL TE MANANCA !

  37. Dawson Says:

    Remember iarnaŞ

  38. Marius Mina Says:

    o veste buna pentru eurosceptici

    Banks, companies and investors are preparing themselves for a collapse of the euro. Cross-border bank lending is falling, asset managers are shunning Europe and money is flowing into German real estate and bonds. The euro remains stable against the dollar because America has debt problems too. But unlike the euro, the dollar’s structure isn’t in doubt.

    Currency’s Days Seen Numbered: Investors Prepare for Euro Collapse – SPIEGEL ONLINE
    http://www.spiegel.de
    Banks, companies and investors are preparing themselves for a collapse of the euro. Cross-border bank lending is falling, asset managers are shunning Europe and money is

  39. Dawson Says:

    Marius, asta-i o veste proasta pentru mine, pentru ca inca n-am ajuns eurosceptic, cu toate eforturile depuse de cretinii din PPE.

  40. Dawson Says:

    Eu pun problema asa:

    Am votat, că-s om normal la cap

  41. Marius Mina Says:

    Atunci va trebui sa suferi 😉 EU n-am fost niciodata eurofil …Sunt satul de globalisti si globalizarea dementa a unor minti bolnave .. Sper sa crape curand .

  42. julia Says:

    Daca nici de data asta, in al 13-lea ceas…. dupa ce toate dovezile ca un asemenea dezastru poate demola cu totul Romania ca Tara romanii nu vor iesi MASIV la demonstratii cu aceeasi determinare cu care am iesit noi impotriva lui Ceausescu……..
    daca si de data asta „lasa ca ne descurcam noi” sau „capul plecat sabia nu-l taie” va fi atitudinea voastra ……sau „la ce bun” va va fi principiu de viata……
    Daca nici macar acum nu oamenii nu vor faca zid ca sa-l opreasca……

    daca il lasati pe Napirca sa se intoarca la putere, nu ma intereseaza ce pretexte folositi…..daca si de data asta votul meu este inutil…….

    Eu Am Terminat-o cu site-urile romanesti…..eu nu Mai intru nicaieri si nu Mai citesc nimic despre Romania sau despre romani.

    Daca ii permiteti neispravitului betiv, leprei Romaniei, acestui sorry excuse for a human being sa se intoarca la Cotroceni, eu voi refuza orice contact cu Romania. Nu as mai suporta rinjetul de satisfactie al schiloditului de ura pe toate primele pagini.

    In strada, deci! Cu sutele de mii pina la 7,4 mil! Romani, mai fiti o data lipsiti de egoism, mai faceti odata ceva cu gindul la altii nu doar la persoana proprie.

  43. Virgil Ilie Says:

    „Gonorelu mamii mă-sii” ie ala de ziceai tu visind frumos , ca vine sa se informeze corect si direct de la sursa , si-ti spuneam io ca de fapt vine sa-si ia tainul si sa vaza cum ii mai merg trebile Marelui Licurici ca riprizintant al ovreimii internationaliste prin colonia sa numita Romanica .
    Sigur ca o miscare de strada , ampla si generalizata in toata colonia , ma rog tara cum spun inca unii , ar face ca stapinii amerloci , dar si mascariciul sa se gindeasca de doua ori inainte de a ii trece prin cap sa se returneze la Cotroceni , dar din pacate nu prea are cine mobiliza , scoate si mentine boborul in strada .
    Asta ca sa nu mai punem la socoata faptul ca de la inventarea mitralierei rivulutiile sunt moarte bine merci si isi dorm somnul de veci , ba chiar dinainte am putea spune , cam de pe la 18 brumar cind generalul masoneriei franceze Bonaparte a tras primele mitralii , ce ie drept cu tunul , in nasul populimii careia chiar i se facuse de o adevarata rivulutie .
    Salva de tun ordoata de Bonaparte , avea sa taie pe vecie cheful si corajul populimii de a se mai amesteca in trebile ocultei politice care o stapineste si de aici inainte rivulutiile au fost cel mult necesare spre a masca de fapt lovituri de stat .
    Adicatelea vreau sa zic ca nu se poate dupa cum e bine stiut , rivulutie far de stirea si aprobarea politiei , n’asa?
    Acuma dreptu-i ca am putea zice ca „politia ie cu noi” , ba chiar „armata ie cu noi” ca doara avem ministri USL la amindoua , adica ai boborului cum ar veni si cred inca unii gura casca , dar la cit de impotenta s-a dovedit a fi USL zilele astea si slugarnica nevoie mare fata de stapinirea de peste balta , pe mine m-ar prinde mirarea ca sa si faca de o isprava ceva in acest sens .
    Ma rog , acuma citeva luminari nu ar strica sa fie puse fie si la garaj in poarta , dar ele nu ar marca altceva decit ingroparea demacratiei romanesti , sublima dar lipsa cu desavirsire de mai bine de doauzeci de ani incaoce , ce-i drept mimata oarecum satisfacator pina in prezent , si nimic altceva .
    Iata de ce , daca nu se lasa cu oracaieli si capete sparte nu crez sa facem de fro isprava .
    Intrebarea e cum spuneam , cine mobilizeaza , scoate , mentine boborul in strada ?
    Ca in iarna , Baselu a facut-o …
    Ca sa il deie jos pe Boc .
    Banui ca doara nu trece prin cap cuiva intreg la minte si cit de cit informat , ca in iarna boborul s-a pus sa steie la -20 de grade de capul lui , hodoronc-tronc , n’asa ?
    O data ce Boc a fost trimis indarat la Cluj , strada s-a fisiit capatunidu-se cu unul si mai neispravit decit Boc , si au ramas vreo suta doua de amici care chiar si acuma sunt convinsi sarmanii ca schimbarea de gobern e opera lor si nu a serviciurilor si politiei Baselului .
    In fine , daca zici Roxi ca e treaba serioasa , urmeaza sa vedem , si daca da , atuncea viu si io …
    Promit sa nu viu cu mina goala ca mai am pe aici inca fro suta doua de musterii care inca asculta de mine si care abia asteapta sa oracaie cit ii tin bojocii „JOS BASESCU!” .
    Numa sa fie treba serioasa si de isprava , ca pentru sezatori literar artistice cu inca doua sute de bucuresteni mai aprinsi asa prin Piata Universitatii , fie ele si cu tzipuraturi , nu se face sa batem atita drum , n’asa ?…

  44. Argusdre Says:

    Da-i Doamne romanului mintea cea de pe urma….Da’ oare n-o fi prea tarziu ? Nu conteaza, ca blogul asta-i cetit pana si de Oculta Mondiala si apo se fac analize, se iau decizii capitale, se motaraste soarta omenirii, ce mai….
    As intreba totusi : „gata, s-au facut cele 100 mii de plangeri penale” cu tot cu bocete si lacrimi ? S-a rezolvat ceva, s-a cacat Besescu pe el vazand atat de multa maculatura ? Au ras destul procurorii de atat de multa naivitate ? (ca sa nu zic altceva).Oricum imi place ambitia, incapatanarea, mai ales cand e asortata la poale…
    Iacata ce scriam eu aici la data respectiva de 9 august, cand apropitara blogului cauta sa lamureasca mapamondul ca „plangerea penala” va distruge viata tihnita a matrozului din bazinul vilei Dante :
    „Argusdre spune:
    joi 9 august 2012 la 12:13:14 pm
    Nu cred ca aia de la Parchetul lui peste sfrijit vor primi asemenea plangeri.Vor refuza pur si simplu tot asa cum au refuzat in problema inclusiv Organe mai simandicoase…oboseala in van.Singura solutie eficienta a romanilor este iesirea in Piata Universitatii si in alte piete, inclusiv Piata Galati, pana ce dementul asta isi va da demisia.”

    Mi-au dat atunci atentie vreo doi cetateni mai isteti, pare-mi-se, Virgil si Dani si…cam atat.

  45. Virgil Ilie Says:

    Da Augusdre , dar cine dracu ne scoate in pietele alea ?!…
    Boborul nu iese de capul lui asa , hodoronc-tronc .
    Tu nu ai vazut ca nici macar o greva spontana la o societate cu 15 angajati nu se poate face ?…

  46. Argusdre Says:

    Iar Ponta, Ponta trebuie s-o lase mai moale cu „indiferent care ar fi decizia CCR, noi n-o comentam, ci o acceptam” si sa fie cu adevarat barbat in fata Ieuropei asteia de cacat, care doar pentru interesul ei propriu si particular, ne impun conditii inacceptabile, bune pentru handicapati..Pai decat sluga la astia mai bine reinviem relatiile cu turcii, cu austro-ungarii si cu rusii, deoarece toti laolalta ne-au furat si ne-au distrus mai putin si…zau ca au avut putin mai mult respect..Pai ce i-a impiedicat pe turci sa ne impuna mahomedanismul ? Nimic, dar totusi n-au facut-o…Si, in continuare legat de pozitia lui Ponta, amintesc ca Basescu, atunci cand era la inceputuri si nu-l prea cunostea nimeni prin Europa, n-a avut nicio retinere sa zica despre presedintele Frantei de atunci, care era in relatii f.b. cu Nastase Adrian, ca „vine in Romania sa-si ia tainul” (si nu era departe de adevar). Si, cu toate acestea, uitati-va cat de tare il iubesc acum vesticii…Nici nu mai pot respira fara acest Besescu de fasole romaneasca neaosa…Uraaa ! Traiasca UE !

  47. Argusdre Says:

    „Virgil Ilie spune:
    miercuri 15 august 2012 la 6:35:59 am

    Da Augusdre , dar cine dracu ne scoate in pietele alea ?!…
    Boborul nu iese de capul lui asa , hodoronc-tronc ….”

    Virgile, poporul singur iese daca s-a saturat, daca au votat 8.5 milioane si vad ca li se fura votul si ca Basescu vrea viol, dragoste cu sila…Poporul are acum in ceasul 13 toate sansele sa-si aleaga calea..Daca nu, sa traiasca alaturi de dement pana va face ala 150 de ani pe-o buca…N-ai vazut: Occidentul stie doar de decizia poporului…De ce crezi ca-n decursul veacurilor au ajuns la concluzia ca solutia optima e sa cedeze in fata celor multi da prosti ? Pai pentru ca doar un popor linistit le creaza conditii sa fure doar cat le trebuie, sa cheltuiasca cat vor, sa-si dezvolte planurile lor in pace, sa evolueze in liniste in directia dorita, etc…Toate celelalte variante sunt paguboase pentru clasa conducatoare : daca n-ai o economie eficienta, n-ai nici de unde fura, lucru pe care Basinescu si ai nostri elitisti nu l-au inteles niciodata…

  48. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  49. Valter Cojman Says:

    http://valter-cojman.blogspot.ro/2012/08/politia-politica-lui-basescu-in-actiune.html

    http://valter-cojman.blogspot.ro/2012/08/despre-basescu-membru-pcr-si.html

    http://valter-cojman.blogspot.ro/2012/08/petitie-catre-comisia-de-la-venetia.html

    http://valter-cojman.blogspot.ro/2012/08/romani-aduceti-va-aminte.html

  50. cineva Says:

    @Dawson
    Si eu te iubesc. Motivul pentru care am repostat mesajul este ca in timp ce-l scriam la postul anterior Roxana postase din nou si mi-era ca nu-l mai vede nimeni. 🙂
    @Roxana,
    Ai dreptate, dar vroiam sa spun ca poate atragi atentia cui trebuie ca sa-l citeasca pentru ca m-am saturat de oameni care pupa condurul pentru ca le e frica de na-na la fundic. Dar, vorba lui Mircea Badea: ma pregatesc sa fiu furat, ma apar singur si in rest chiar sictir celor care in ciuda poporului continua sa pupe curul licuricilor!

  51. olimpiu65 Says:

    auzi zvonistica!!! cica intelegerea cu unchiul Sam a fost: se intoarce psihopatul la Cotroceni apoi demisioneaza iar yankeii ii ofera imunitate oferindu-i un post de raportor NATO. baaa cretinilor!!! il vrem la brutarie cu toata gasca lui si nu facem deal-uri cu voi retardatilor!!!!

  52. Virgil Ilie Says:

    Argusdre …

    Nu iese niciun bobor daca nu e scos …
    Asta e lege .

    Cit despre otomani …
    O data cu venirea lui Cuza , am schimbat jugul otoman cu jugul masoneriei .
    Sigur, ala otoman era parfum .

  53. Virgil Ilie Says:

    olimpiu65 …

    Eeeeeeeeeee , punem botul al tot felul de traznai ?!..

  54. BlueEyes Says:

    „Macovei, prezentată ca un susţinător apropiat al lui Traian Băsescu, afirmă că preşedintele suspendat era gata pentru o reconciliere cu Victor Ponta. „Nu cred că Ponta este problema”, a completat ea. Macovei crede ca premierul este presat de partenerul sau de coalitie, Crin Antonescu, pentru a impiedica revenirea lui Basescu la Cotroceni. Ea a argumentat ca adevaratul scop al adversarilor lui Basescu este de a destructura DNA.” (declaratie pt The Guardian)

  55. Virgil Ilie Says:

    Roxi , iote aici cum Radu Tudor spuna acuma exact ceea ce eu tot spun de ai bine de o luna jumatate …
    Si asta e vindut lui Baselu ?!…

    „USL, prin liderii sai mai ales, n-a reusit sa faca priza totala cu nemultumirea populara. Este reactiva si nu pro-activa, este comoda, se multumeste de cele mai multe ori cu mesaje televizate si e dominata de o mediocritate vizibila. As putea spune chiar de atitudine lesinata. Despre complicitati pot doar sa fac presupuneri, nu afirmatii imperative. Unele decizii bune ale guvernului Ponta au fost acoperite in ultimele de luni de o actiune politica slaba, fara vlaga, cu majoritatea liderilor absenti si neimplicati zi de zi in lupta pe care ar fi trebuit s-o duca.

    Uniunea Social-Liberala s-a manifestat ca un actor politic relativ mediocru. In ciuda unor declaratii care au satisfacut publicului, a demararii referendumului ce era dorit puternic pentru a fi eliminat Basescu, gestiunea politica s-a facut prost.

    La nivel strategic, USL a functionat slab in planul politicii interne si catastrofal in planul politicii externe. A reusit sa dezamageasca la capitolul contacte externe, actiuni de sprijin, mecanisme relationale si vizite cu greutate. USL a ramas corigenta exact la capitolul la care s-a jucat din pacate meciul. Superficialitatea, lipsa de pricepere, numarul mic de profesionisti si oameni care sa stie bine mecanisme institutionale, toate au impins USL si pe liderii sai intr-o zona a impotentei politice in fata de un adversar care nu era doar de invins, ci si usor de prezentat lumii intregi in adevarata sa lumina, adica nefrecventabil.”

  56. Virgil Ilie Says:

    In ceea ce priveste reintoarcerea la Cotroceni si apoi demisia …
    Noul zvon lansat pe piata .
    E o traznaie , care vine inca o data sa arunce o fumigena pentru ca revenirea sa fie mai usor digerabila .
    Chestiunea ar avea ca suport faptul ca astfel Basescu si-ar putea pastra privilegiile ca si fost sef de stat si ar putea capata si oarece iunitate …
    Pai ce il opreste sa demisioneze acuma ?!
    Si in plus , ar mai face atita tevatura cu procuratura ?!
    Hai sa fim seriosi !

  57. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    In ceea ce priveste reintoarcerea la Cotroceni si apoi demisia …
    Noul zvon lansat pe piata .
    E o traznaie , care vine inca o data sa arunce o fumigena pentru ca revenirea sa fie mai usor digerabila .
    _____________________________________
    @Virgile

    🙂 Adevarul este ca am auzit eu multe traznai,da’ ca asta de alambicata ,lipsita de sens si copilareasca,mai rar 🙂 🙂 .Oricum,haios trebuie sa fie ala care a nascocit asa ceva si multi naivi trebuie sa fi intalnit in viata lui. 🙂

  58. mert Says:

    @Dawson ghicesti cine ete cartita del JN?

  59. Adriana Popa Says:

    Roxana , asa cum ti-am spus din pacate ptr USL-PSD si PNL… si PONTA are functia mai mare decat prietenia si soarta oamenilor…Incep sa cred ca a fost trimis acolo de mana cu RUS pentru a termina definitiv si PSD.
    Suntem MIN de JUSTITIE dar NU putem sa ne punem in loc pe cine vrem , ne uitam cu ochii mariti cum PROCURORII fac legea la tara printre oameni simpliin preajma de SF MARIA…

    Asteapta cu seninatate decizia CCR …. sa-l salute pr Betiv inapoi la Cotroceni ???

    Va vedea el sfanta coabitare cu Matolul…Nu o sa mai fie singur multa vreme Adriana Nastase – cel care l-a facut OM ..

    Acum vad ca scrii cu apromb despre toate astea … ASA DUPA CE M-AI PLEZNIT ( figurat ) .

    INcep sa-mi schimb parerea despre TINE …

    Cred ca episodul cu „prietena pe acre o stii de cand s-a nascut ” NU a fost intamplator.

    Se poate cu putin mai multa buna crestere ???

    TUPEUL Nu tine loc de caracter..

    ACUM SA FII CONVINSA CA NU TE VOI MA DERANJA CHIAR NICIODATA PE BLOG TAU PRETIOS…

    Cum probabil o sa faca mai multi pe care-i violentezi tu verbal.

    DIN PACE NU ESTI CE PARI A FII…

    Acum chiar e ADIO

  60. Radu Humor Says:

    În legătură cu demisia uitați esențialul :
    E valabilă numai în cazul unor manifestări de amploare !

  61. Radu Humor Says:

    Și mai ales nu presupune neaparat să se întoarcă la Cotroceni!
    la temerile Unchiului Ștrul că vor avea loc proteste ce pot dgenera în război civil, Chiorul promis că nu vor avea loc asemenea evenimente, iar ăia au zis că dacă vor fi trebuie să demisioneze urgent !
    Vorba aia, nu-l mai poți ține și după ce ți s-a căcat în brațe 😉

  62. Virgil Ilie Says:

    Mai Radule , esti baritai omul …
    Cine sa faca „manifestari de amploare” ?!
    Ca de rezbel civil …

  63. olimpiu65 Says:

    traznaia cu demisia o publica un tip care scrie mereu articole pe blogul lui Iosif Buble de la Antena 3

  64. mert Says:

    @olimpiu
    .
    Crede doar ce scrie Ioska

  65. Virgil Ilie Says:

    olimpiu65 …

    Asa , si ?
    Cine e Buble asta ?!…
    Papa de la Roma , Cristos Gronistul cumva ?!…
    La cite traznai s-au publicat in ultimul timp …
    Ce mai conteaza inca una ?

  66. Ghita Bizonu' Says:

    Domnule Ponta ce cautati in fruntea guvernului?!
    De luni de zile nu vaz decat balbaiala, cedari, lipsa de viziune… si politica de cadre .. sa zicem defectuoasa. De exemplu cum Dumnezeu sa il puneti pe Rus la Interne? Ma rog vorbeste mai corect decat branconeru’ Igas ca in rest ….

    Bun ati mers la suspendarea presedintelui. Dar dupa?! Impresia mea este ca sunteti tarat impotriva vointei dvoastra precum un copil la injectie … tras de mana si “accelerat” cu palme la fund de catre raul de Crin si ca dvoastra de fapt ati dori sa va jucati in nisip in curticica lu’ nenea Traian. Ar fi cazul sa intelegeti ca s-a ajuns in faza eliminatorie proba pe procuratura si miza nu mai este “Traian langa Adrian” ci “Victoran langa Adrian”. Ma rog nu aceasta eventualitate m-ar deranja ci continuarea politicii basciste si ca am votat DA sperand ca poate totusi stiati ce faceti. M-am inselat.

    Dar ce va defineste este discursul de la investirea guvernului MRU. Atunci de ce ati mai acceptat functia de premier domnule?! Nu ar fi fost mai elegant ca sa va luati de mana cu grupul de la Cluj si cu tata socru’ si sa va inscrieti la PDL ?! Si nici nu v-ati fi periclitat libertatea si nici nu m-ati fi incurcat pe mine … (votant al PSD , sustinator al PSD care incep sa cred ca m-ati luat de dobiBoc) ca dupa cate vaz dvoastra aveti preocupari mai serioase – o vizita la Londra, mai un pelerinaj la Putna (in timp ce unii care au votat DA fac pelerinaj la “organe” domnule premier si ministru interimar la justitie!) fiindca odata cu achiztionarea unui mercedes “ecologic” se pare ca ati atins scopurile finale ale guvernului pe care (de ce oare?!), inca, il (mai) conduceti.

    Fara stima. Cu obida
    Bizonu’

  67. mert Says:

    @bizonu
    esti sigur de ce spui?
    eu zic ca gresesti. timpul va dovedi cine are dreptate

  68. Florin Matei Says:

    ,,Dacă dl Băsescu se limitează la a-şi exercita puterile constituţionale, totul va fi perfect”, zis-a Ponta. Zău, Zâmbăreţule? Şi, ce crezi, pentru cei peste 7 milioane de votanţi cu ,,DA” va fi, la fel, totul perfect?
    Crin e singur la vârf, dar nu trebuie lăsat singur la bază.

  69. olimpiu65 Says:

    Bizonu are dreptate. Ponta este departe de ceea ce inseamna barbat de stat. e un politruc kakanar in care nu am incredere
    el chiar nu pricepe ca nu exista nicio cale de coabitare cu Base sau intelegere cu PD-L si ca trebuie sa-si acnalizeze energiile pt exterminarea politica a celor mentionati…si zic eu nu numai politica!!!

  70. Vasile Says:

    Ponta risca sa se piarda si el impreuna cu cel suspendat.

  71. Vasile Says:

    Desi nu prea sunt dusi la biserica, prin natura meseriei procurorii au ajuns in sfarsit si acolo, pentru a ancheta niste credinciosi care pacatuisera participand la referendum…

  72. mert Says:

    The Guardian
    Ponta pledged that if the constitutional court decided in Basescu’s favour, he would be prepared to try cohabitation once more, but he made that once more dependent on the president’s own conduct.

    „He will go back to his office, and if Mr Basescu only follows his constitutional powers, everything will be fine and perfect,” Mr Ponta said. „But Mr Basescu is a very strong personality. He was a former sea captain and in his DNA he has no ability to cooperate with anyone … He should just exercise his constitutional powers, which are not very wide.”

  73. olimpiu65 Says:

    explicatiile lui peste prajit la Ponta asta. de parca toti comandantii de nava sunt intr-o ureche si individualisti. Basescu e psihopat asta e problema lui si a noastra ca ne infesteaza universul!
    eu m-am saturat de cretinismele politicienilor, dar la demnitarii statului roman am pretentii. cum sa povestesti ineptii din astea in ziare occidentale si sa mai crezi ca ai facut vreo mare analiza???? la scoala carlane!!!!

  74. sandi Says:

    Alianta celor trei handicapati !

    Jagardea- Jighimea- Javra !
    ( sau in alta ordine pe care o vreti voi )

  75. mert Says:

    Macovei-procuror comunist
    MRU-admirator Ana Pauker
    Neamtu-admirator al legionarilor

  76. Releniki Says:

    Becali: cum sa fii presedinte cu forta?! Unde sunt barbatii Romaniei- Parlament, PM Ponta ca Min. Justitiei, CSAT? sa opreasca abuzul. Daca CCR nu valideaza referendumul, ies in strada.

    E da, treziti-va naibii odata!
    Ponta cica declara ca se pregateste de coabitare.
    Din pacate va fi moartea lui politica.
    Jur ca nu-l mai votez in veci.

  77. sandi Says:

    Cine poate fi un antisemit feroce ? Bineinteles ca un jidan !!

    http://www.dcnews.ro/2012/08/are-origini-evreiesti-dar-a-devenit-celebru-pentru-declaratiile-antisemite/

  78. olimpiu65 Says:

    He, he pai tot un evreu a fost cel mai mare inchizitor!!!

  79. Dawson Says:

    EBA strikes back:
    http://www.cotidianul.ro/eba-pe-twitter-sa-traiesti-cu-numele-mami-191439/

  80. sandi Says:

    (…) Ce fel de stat de drept e asta, Doamna Merkel si domnule Barosso? Ce fel de rule of law e asta, domnule Philip Gordon? A, nu va intereseaza. Astam stim si am vazut. Suntem o tara bananiera, buna numai de muls, unde voi ati pus si tineti in functie un dictator aspirant, peste voia a 7,5 milioane de oameni. Mai da-i dracu de 7,5 milioane de oameni, ca oricum sunt tigani si cersetori si cam nespalati, pe deasupra, conform statisticilor.(….)

    http://www.realitateamea.ro/2012/08/to-d-na-merkel-cc-dl-barosso-subject-in-romania-de-abia-acum-se-da-o-lovitura-de-stat-si-se-instaureaza-dictatura-catuselor.html

  81. Florian Says:

    mert spune:

    miercuri 15 august 2012 la 12:13:56 am
    @ Roxana
    data de 21 august a fost ceruta ca sa nu fie numita mona pivniceru si sa ramana si fara locul din csm.
    machiavelica lucratura

    ______________________________________________

    @mert, chiar daca CCR invalideaza referendumul, procedura continua in Parlament. Asa ca Mona Pivniceru are timp sa ajunga ministru de justitie, chiar daca CSM se intruneste pe 24 august.

  82. Roxana Iordache Says:

    Mulţumesc tuturor. Inclusiv celui mai stupid misogin, pentru că face multe giumbuşlucuri ca să se bage în seamă cu mine. 🙂 După ce că eşti căcăcios şi aştepţi de la o femeie să iasă în faţă, cu plângeri penale şi chemări insurecţionale, mai ai şi nesimţirea de a clămpăni. Eu mi-am asumat identitatea, laşii fac pe grozavii de după pseudonime. 🙂

    Nu vă supăraţi că nu vă răspund fiecăruia, de această dată.

    @Floriane, CCR dacă invalidează ceva, apăi pe Băsescu îl invalidează. 😆

    @Bizoane, exagerezi faţă de Ponta. El trebuie încurajat, nu inhibat. L-am certat dur pentru că merită. Dar asta nu înseamnă că nu-l susţin. Şi dacă l-am certat a fost ca să repare prostia. Deci, să fie bărbat şi să ceară revocarea lui Kovesi. Fii sigur că preşedintele Crin va semna. 😛

    @Releniki. Eleni, te grăbeşti, a fost un răspuns la o întrebare ipotetică. Un răspuns prostesc, pentru că e căcăcios în faţa Vestului, asta-l strică pe el, din cauza lăbărelii PES – n-ai văzut că a avut o întrevedere „fructuoasă” cu şeful OMW Viena – de unde şi scăldătoarea în care se complace Swoboda şi tot aşa.

    Watson – lordul, tot lord! Nici el n-are dependenţe, cum n-are nici Crin.

    @mert. CCR validează referendumul. Coana Aspazia îi ia definitiv telefonul. 🙂

    @Adriana Popa. Mă confundaţi, doamnă, sub nici o formă nu v-aş fi violat. Nu de alta, dar nu obişnuiesc cu femeile. 😯

  83. Roxana Iordache Says:

    Păi, dragilor, Hitler nu era şi el pe jumătate? :mrgreen:

  84. Roxana Iordache Says:

    @Dawson. PROTESTEZ! E doar o coincidenţă de nume. OLTUL meu nu face parte din Oltenia. Oltul e Regat. Regat pur. Eu sunt regăţeancă – Olt plus Dâmboviţa este egal Roxana Iordache, născută la Bucureşti. 😛

    Oltenia este Mehedinţi, Gorj şi Dolj. Atât.

    Încă o dată: Oltul nu e Oltenia. Oltul e Olt, ăia acolo sunt de-o încăpăţânare colosală. Rar vezi atâta determinare. E drept că fie în prostie, fie în sublim. 😆

  85. Roxana Iordache Says:

    @Donkeypapuas. Superb!

  86. Cârcotaşu Says:

    că Jandarmu’ Mondial îl vrea pe Băse-n funcţie şi că noi n-avem decât să ne jucăm de-a votu’, da’ democraţia nu-i de nasu’ nostru!

  87. Ghita Bizonu' Says:

    Roxana

    de nimic nu imi este mai scarba decat un sef slab, ezitant si incompetent (am avut parte de asa ceva si … e cam naspa). Mi-e asa o greata de cand trupetii Codrutei s-au repezit noaptea ! (noaptea ! ca secruritatea, CEKA sau Gestapo!) sa ridice listele electorale. Ptr moment m-am abtinut … Crin a percutata corect ii multumesc. Insa am asa impresia copilasului Victor tarat de Crin.
    Nu il acuz de tradare ca altii.. doar ca e slab, influentabil si incep sa cred ca are cam multi sticleti in cutia craniana!

  88. un liberal optimist Says:

    @Roxana Iordache,
    Foarte bine ca tii steagul piratilor pe catarg:nu luam prizonieri. Felicitari!

  89. Ghita Bizonu' Says:

    Roxana nu uita : sunt vechi votac al PSD … si am aparat deesori pozitiiele PSD fara sa imi pese de antipatii (inclus la locu de munca cestie ce m-a costat!!! nervi, bani , perspective..). Insa nu mai sopeirt prostia generatiei asteia care se pare ca a interat in PSD fiindca ba au fost adusi ba ca poa nu au gasit loc in alta parte…

  90. Florian Says:

    @Roxana Iordache
    CCR nu-l invalideaza pe chiomb, daca nu facem noi presiune, in strada.
    Eu unul l-as invalida cu un par, daca mi-ar cadea in mana 😀

  91. Ghita Bizonu' Says:

    Roxana Iordache

    Oltenia este regatul . Caci regatul romanesc cuprindea : Tara Romaneasca (Muntenia plus Oltenia) si Moldova. Si oricate hibe au oltenii si le-au rascumparat din plin cu sange pe Jiu, Arges, linia Marasti-Maresesti-Oituz si in pusta!

  92. Radu Humor Says:

    http://www.dcnews.ro/2012/08/vosganian-de-ce-nu-l-a-pus-parchetul-si-pe-baconschi-sa-jure-pe-biblie-in-2009/

  93. Radu Humor Says:

    După Ponta și Dan Șova ?!
    http://www.dcnews.ro/2012/08/sova-daca-doamne-fereste-basescu-revine-la-cotroceni-s-ar-putea-relua-suspendarea/

  94. sandi Says:

    Crin, declaratie de presa la 19:00 !

  95. Zacheu Says:

    Am inceput sa-mi pierd increderea in Ponta si daca este adevarat este spre pierzania lui definitiva…

  96. sandi Says:

    Pe plange-pizda-udrista Bakonsky l-o fi anchetat cineva pentru votul ala de la ambasada din Paris cu sute votanti per minut ?!?

  97. sandi Says:

    Despre „papusa Barbie” cu fata de betiva :

    ” După ce s-a făcut de râs în spaţiul public, scriind un articol încărcat de greşeli gramaticale pe propriul site, judecătoarea Iulia Motoc, unul dintre cei nouă importanţi „magistraţi” ai Curţii Constituţionale a României, recidivează şi pe pagina de Facebook. Încercând să-şi motiveze decizia de a nu mai posta pe reţeaua de socializare, ci doar pe propriul site, „patima blondă” face dezacorduri gramaticale grave.

    Cu toate că era un utilizator foarte activ pe Facebook, Iulia Motoc a anunţat, la începutul acestei săptămâni, că renunţă să mai posteze pe reţeaua de socializare, pe motiv că este spionată de diverse „site-uri a unor trusturi” pentru a o „decredibiliza”. „De acum încolo mă veti găsi mai mult pe http://www.iuliamotoc.com„, este ultimul mesaj lăsat de judecătorul constituţional pe Facebook, ulterior venind şi cu lămuriri asupra deciziei.”

    Muia puteti sa i-o vedeti aici :

    http://www.ziuanews.ro/cancan/iulia-motoc-dusmanul-ortografiei-recidiveaza-pe-facebook-82496

  98. Argusdre Says:

    NU UITATI : IN ACESTE MOMENTE IN CARE JUSTITIA ISI BATE JOC DE ELECTORAT, II SCOATE DIN BISERICI, II PANDESTE PE LA COLTURI, II STRIGA LA PORTI SI-I INTREABA CU CINE AU VOTAT, VICTOR PONTA E MINISTRU DE JUSTITIE SI NU FACE NIMIC, EL PROMITE CA-I VA CERE LUI BASESCU SA SE POARTE FRUMOS SIELEGANT SIIII…SA NU MAI DEA CU PIETRICELE..
    PAI ASTA-I PRIM MINISTRU SANATOS, SAU DEVOTAT ? ASTA TINE CU USL SAU CU BASESCU ?

  99. sandi Says:

    ” ALEXANDRU ROCA: La Curtea Constituţională scorul e 4-1-4. Dacă Băsescu avea 6-3, tranşa ieri invalidarea. NU se mai întoarce la Cotroceni

    Traian Basescu are, începând de azi, o uriaşă problemă: referendumul NU va fi invalidat de CCR. Daca ar fi existat o mică şansă în acest sens, votul s-ar fi tranşat ieri, sub presiunea procurorilor şi a emisarului SUA.

    Deci, în mod evident, patru oameni s-au opus, iar deciziile au fost adoptate cu vechea majoritate PDL-UDMR de 5-4. Dar, nota bene, maghiarul NU reprezintă un vot sigur, iar dovada o reprezintă compromisul (amendamentul) pe care blocul Zegrean-Motoc a fost nevoit să-l accepte pentru a obţine totuşi majoritatea de 5-4. Maghiarul, altfel spus, a mediat, a negociat, i-a forţat pe pedelişti să accepte compromisuri.

    Votul final pentru invalidare va fi, aşadar, nu unul 6-3, nici măcar unul 5-4, ci unul de tip 4-1-4, aproape ca la fotbal. Ȋn mod normal, Traian Băsescu nu se mai întoarce la Cotroceni, pentru că Parlamentul e obligat să ceară un tur doi, fără cvorum.”

    ( sursa : „Ghimpele” )

    ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !

Lasă un comentariu