V-AM SPUS CĂ CCR NU ÎNDRĂZNEŞTE SĂ SE PUNĂ CU POPORUL ROMÂN

Au făcut porcării slugile băsiste, la şedinţa în plen de 9 a CCR de azi, printre care, validarea ilegalităţii lui Minea-Zegrean, dar nu vor reuşi să ne fure voturile.

CCR devansează termenul pentru Guvern pentru 21 august, să predea actualizările. Că aşa le-a cerut, devansare, unei târâturi şi unor şantajabili, un împuţit într-un tricou albastru nespălat de două luni dintr-o curticică.

Instituţia-asta, Curtea Constituţională,  e total lipsită de credibilitate şi legitimitate. E o neseriozitate ca la madamele de stabiliment. Noroc cu judecătorii verticali, pe care, încă o dată, îi felicit cu tot respectul!

Dar chiar şi-aşa, cu toată prostituţia slugilor băsiste, tot nu vor îndrăzni să contrazică poporul român. Poporul este mereu cel activ – 8,5 milioane, dintre care, 7, 5 aproape, pentru demiterea lui Băsescu. În caz contrar, slugile băsiste din CCR ştiu că poporul le va rupe capetele.

Părerea mea e că până atunci trebuie revocaţi Zegrean, Minea şi Motoc. Scurt.

Şi să ne pupe janghinele din străinătate.

Noi facem legea în ţara noastră. 🙂

Vor veni să pupe condurul lui Crin, poate mai apucă ceva din ce s-a angajat Băsescu să le dea, de parcă ar fi ţară moştenită de la maică-sa.

Veţi învăţa să ne respectaţi, poporul român e vertical.

Go Crin! Just do it!

Curăţenie în servicii. Şi la Parchete.

UPDATE. Şi USL, dacă aveţi sânge, somaţi-l pe Băsescu să spună cât a vândut din România. Şi ce-au făcut cu banii de la FMI. Şi Isărescu, cum şi-a permis să folosească – de la mama lui?! – 10 miliarde de euro pentru „sterilizare”, adică, pentru menţinerea cursului artificial al leului. Vă daţi seama dacă aveam acum acei bani să-i folosim în economia reală? 👿

115 răspunsuri to “V-AM SPUS CĂ CCR NU ÎNDRĂZNEŞTE SĂ SE PUNĂ CU POPORUL ROMÂN”

 1. ANDU Says:

  DACA IN 89,SE VOTA(VOT LIBER SI SECRET FARA CONSTRANGERI),CU DA SAU NU,PENTRU DEMITEREA LUI CEAUSESCU,GARANTEZ CA NU SE STRANGEAU 7,5 MILIOANE DE VOTURI,PENTRU DEMITEREA LUI CEAUSESCU.
  CHIORU BETIV,ARE O PROBLEMA GRAVA,FAPTUL CA VA URMA UN RAZBOI CIVIL PENTRU DEMITEREA LUI,CCR 100% VA INVALIDA REFERENDUMUL.

 2. raduraul Says:

  bravo roana!incepi sa -ti revii!ajunsesi la vorba mea!usl trebuie sa actioneze in sensul vointei romanilor!noi vrem capul lui basescu!cine nu da satisfactie poporului,o sa ajunga ca pdl si basescu!acum e ori noi ori ei!destul cu menajarile!usl,respecta legea si astia incalca toate legile,incluiv cei 6penibili de la ccr!nu-i vorba doar de motoc-zegrean-minea!sunt 6judecatori Tradatori si Vanzatori ai romanilor!astia trebuie judecati dupa legea lui Linch!sunt mai vinovati decat basescu!

 3. Dawson Says:

  Rox, tu ai vazut ce-am scris eu de dimineata?
  http://hristea.wordpress.com/2012/08/14/listele-buclucase/
  Eu nu stiu ce dreq e asa de greu de inteles si explicat peste tot, ca doar nu-s jegurile alea basiste racolate de SIE niste somitati in materie de comunicare.

 4. Marius Mina Says:

  Regimul Băsescu în campania de distrugere a presei libere din România
  Poliţie politică la Jurnalul Naţional

  http://mariusmina.blogspot.com/2012/08/presa-romana-infiltrata-de-agenti-de.html

  http://www.cotidianul.ro/politie-politica-la-jurnalul-national-191366/

 5. Florian Says:

  „Părerea mea e că până atunci trebuie revocaţi Zegrean, Minea şi Motoc.”

  Parerea mea e ca, pana pe 21 august, ar trebui ca toate orasele Romaniei sa fiarba. Pentru ca nimeni n-o sa-i schimbe pe Zegrean, Minea si Motoc. Iar daca noi stam linistiti in casa, asteptand decizia CCR, s-ar putea sa se ajunga la 6:3.

 6. olimpiu65 Says:

  asa da! USL actiune!! totusi o nelamurire: cum sa-i revoci pe popandai???

 7. mert Says:

  ccr scrie in motivare ca modificarea termenului pentru 21 august a fost facut la cererea lui basescu
  curat murdar coane zegrean

 8. stejarul Says:

  Olimpiu,
  ii revoci „cu strada”! Cel mai sigur, cel mai sanatos!

  In strada!

  Ceri demisia popandailor de la CCR, basescu, isarescu!

 9. Argusdre Says:

  V-AM SPUS CĂ CCR NU ÎNDRĂZNEŞTE SĂ SE PUNĂ CU POPORUL ROMÂN
  Cata vreme CCR a admis valabilitatea acelei erate ilogice, care ii anuleaza prima hotarare data tot de ea, cata vreme aceeasi CCR a schimbat doua termene (12 septembrie, 31 august) date tot de ea, se vede clar ca executa cu celeritate toate ordinele date de dement prin TV-uri si ca atare aceasta CCR nu prezinta niciun fel de incredere.
  E foarte evident ca-i formata din escroci basiti din indivizi santajati, ASA CA HOTARARILE EI VOR DEPARTE DE DREPTATE, ADEVAR SI CONSTITUTIE SI SE VOR DOVEDI DOAR IN AVANTAJUL MATROZULUI .
  UNICA SOLUTIE : demonstratii populare neaintarziat !
  iar cei care incalca legislatia, fac abuzuri tocmai sub mantaua justitiei, si-si bay joc de aceasta natiune, sa nu creada ca vor scapa de pedeapsa legii…

 10. Florian Says:

  @stejarul
  Asta-i muzica ce-mi place! Strada e singura care mai poate opri nebunia pornita de Basescu. Suntem 7,4 milioane. Daca numai un sfert ar iesi in strada, ar fi de ajuns.

 11. Marcus Says:

  Curtea Constitutionala, O Bazareala Arabo-Asiatica-Tiganeasca Pe Tiparul “This Model, Altro Colore”

  Ma uit la televizor si nu-mi vine sa cred! Chestia, ca nu pot sa-i zic institutie sau altfel, care in orice tara democratica autentica definita fiind drept Curte Constitutionala este respectata de absolut toti jucatorii politici si ale carei decizii sunt luate de model de judecata impartiala si in conformitate strict cu prevederile Legii Mama, Constitutia tarii respective, in Romania lui Basescu, sa-mi fie iertata comparatia, dar mie asa imi pute, imprastie izuri pestilentiale de buda din fundul curtii taranesti.
  Nu este posibil, oricat de dependenti santajabili ar fi judecatorii numiti de Basescu la aceasta Curte, ca acestia sa-si bata joc de milioane de romani, luandu-i drept tampiti si sa le vanda castraveti la gradinari doar pe motivul ca nu are cine sa-i traga la raspundere in calitatea lor de “zei ai judecatii impartiale si finale”.
  Lasand la o parte ca domnii respectivi au dat-o dracu si de semantica a limbii romane, dovedind ori crasa incultura, ori rea intentie vadita, atunci cand folosesc termeni ca “erata”, “valabilitate vs. validare” etc si-si dau cu stangu’ in dreptu’ pentru a salva pe “colega” ce a comis un fals cat roata carului de mare exact la institutia care se presupune ca este mama, mamelor legilor din Romania, ultima lor gaselnita in materie de salvare a curului chiombalaului prin acceptare votului de 5-4 in cazul invalidarii Referendumului, tine deja de patologic si se inscrie in arta tiganitului la cumparat produse din bazarele in titlu susmentionate.
  Astia ne iau de tampitii, tampitilor si ne spun nici mai mult nici mai putin ca daca pentru validare este musai un scor de vot de 6-3, invalidarea fiind “this model, but altro colore” se poate si cu 5-4, ca asta E!
  Pai, atunci, de ce mama dracului ne-ati tinut, bre, cu sufletul la gura sperand intr-o judecata dreapta conforma cu majoritatea voturilor exprimate de cei 7,4 milioane de romani? Cel putin, imediat duypa referendum aveati o motivatie cat de cat legala pentru ilegalitatea imensa pe care va pregatiti sa o girati cu decizia voastra. Acum, insa, v-ati facut de maro, ati dovedit ca sunteti o adunatura de-alde “Dinu Paturica” santajabili si obedienti mai ceva decat Boc cand se ascundea in padurea de bonsai sa nu-l gaseasca Basescu pentru a-l certa.
  Sa va fie rusine, muhaielelor, nu sunteti judecatori, nici macar oameni nu sunteti, iar Istoria, in cazul in care veti continua sa ni-l impuneti pe acest Lapusneanu de vodevil drept presedinte, va va arunca exact la buda din fundul curtii taranesti!

 12. Roxana Iordache Says:

  @ANDU. Ce-ar fi să ţipi tu la Udrea? 🙂

  @Floriane, eu sunt mai generoasă, zic aşa: şi-şi. 🙂

  @raduraul. Crin spunea ceva ce mi-a plăcut foarte mult, să învăţăm nuanţele, ne ajută la dezvoltarea spirituală. 🙂

  @olimpiu65. Cu grijă. Crin, direct, că are dreptul – deci zice, băi, Zegrene, ia, hai marş tu de-aici, că m-ai enervat! 😆 Pe bune, are absolut tot dreptul din lume ca preşedinte al ţării să o facă, fiindcă a denigrat ţara, a răspândit informaţii false prin scrisoarea către Bibi ăla de la Comisia veneţiană, plus maimuţa Reding şi chiar la ONU. :mrgreen: Iar parlamentarii USL plus aliaţii, prin vot. 😛 Şi imediat pun alţii în loc. Trei magistraţi, unul-şi-unul, ni-i spune Mona. 😛 Poate să fie şi unul din Parlament, dacă tot e încă legea aşa, măcar s-o folosim. Sau pot fi chiar toţi trei. Sau doi din Parlament. Plus eminentul magistrat Viorica Costiniu. 🙂 Uau, câţi magistraţi verticali sunt!

  @mert – Să văd motivarea. Dacă ar fi aşa, ar fi superb! 🙂

  @stejarul. Strada e treaba noastră. Treaba lor e să facă politică deşteaptă, să folosească absolut toate mijloacele şi pârghiile puterii pe care le au la îndemână.

  Când se coordonează acţiunea politică şi acţiunea civică rezultă perfecţiune. 🙂

  CCR va valida referendumul, n-are cum să ignore votul popular. Au şi ei acces la informaţii, ştiu exact că nu se pot juca. Spre deosebire de străinii care fac presiuni, cei de la CCR trăiesc în România.

  @Florian – păi stejarul doar dă indicaţii preţioase, că el e în Regatul Unit. 😛

 13. Gica Contra Says:

  „Părerea mea e că până atunci trebuie revocaţi Zegrean, Minea şi Motoc. Scurt.”

  Din pacate acest lucru nu este posibil.

  LEGEA Nr.47/1992*) privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale

  CAPITOLUL VI
  Statutul judecătorilor Curţii Constituţionale

  Art.61. – (1) Judecătorii Curţii Constituţionale sunt independenţi în exercitarea atribuţiilor lor şi sunt inamovibili pe durata mandatului.

 14. Roxana Iordache Says:

  @Gica Contra. Şi dacă între timp omoară pe cineva? Sau violează? Sau fac vreo malversaţiune de genul celor pe care le-au făcut? 🙂

  Serios, unde-au dovedit ăştia trei independenţă? Pe cale de consecinţă, nici inamovibili nu sunt.

 15. Gica Contra Says:

  In cazul asta, da. Daca omoara, sau daca sunt omorati sau sinucisi! 🙂

 16. Nicolae Cojocaru Says:

  catea a cremlinului moscovit ce esti tu! greata de asa conationali (daca esti), care gandesc doar cu burta si buzunarul!

 17. Roxana Iordache Says:

  Oana Stănciulescu e o fată deşteaptă, dar de data asta pare că nu înţelege.

 18. Marius Mina Says:

  CCR a decis la ordinul lui Basescu . Acesti mutanti cara hotarasc soarta majoritatii romanilor trebuie internati de urgenta

 19. Roxana Iordache Says:

  @Nicolae Cojocaru. Menajează-ţi sfertul de neuron! 😆

 20. olimpiu65 Says:

  basistilor! ati uitat ca noua recomandare e mucles in fata Kremlinului??? nu s-a dus psihopatul vostru cu palaria in mana la Radio Vocea Rusiei???
  tarul Putin ii da UE chiorului si mictioneaza pe chipul lui asimetric!!!

 21. Marius Mina Says:

  Nu va mai amagtiti degeaba , decizia va fi favorabila infractorului din garaj

 22. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Pe 21 validează referendumul.

 23. Roxana Iordache Says:

  Şi mai termină, poate ai şi tu un pic de respect, că tu eşti acolo, la scârbele-alea de americani, noi suntem aici. 🙂

 24. Radu Humor Says:

  Cred că primul lucru pe care ar trebui să-l facă Cineva este un scurt istoric al acestui CCR cu toate datele celor care-l compun și un scurt istoric al deciziilor contradictorii luate cu ocazia diferitelor alegeri de până acum, dar mai ales al comportamentului absolut halucinant de când a început suspendarea lui Băsescu !
  Iar această scrisoare- protest să fie trimisă prin reprezentanți ai MAE, SIE sau corpului diplomatic românesc, tuturor cancelariilor occidentale, inclusiv SUA, spre luare la cunoștință și mai ales de așteptat o reacție, indiferent care : De acord sau nu !
  Un fel de : ” voi ce-ați fi făcut dacă ați fii în locul nostru ?”
  Că noi, uite ce-am făcut:
  I-am dat afară !

  Mai poate fi descrisă cu detalii atitudinea Parchetului General și a celorlalte instituții care au instituit poliția politică si multe altele….

 25. margaretapogonat Says:

  Hai Virgile , zi si tu ceva !!

 26. sandi Says:

  Hussein Obama & Co vor sa-l tina pe Slugoiul lor suspendat la putere intrucat se pregatesc sa atace Siria si au nevoie de „portavionul” romanesc pe care numai el il va pune la dispozitie fara cracnire !

  http://www.pesurse.ro/#/2012/08/14/democraii-americani-fac-lobby-pentru-o-intervenie-/

 27. mert Says:

  @ Roxana
  asa este cum am spus

 28. J o h n s o n Says:

  Saraca Oana Stanciulescu…ar putea sa fie desteapta dar niciodata nu-i iese incercarea.

 29. Roxana Iordache Says:

  Gică, adică să se omoare între ei, ăia, băsiştii de la CCR? 🙂

  Olimpiu, la faza-asta îl susţin. Dar numai la faza-asta. 😛

 30. J o h n s o n Says:

  Nu puteau sa i-o dea azi peste bot ca se facea legatura cu americanu,la mafioti asa e…daca te pupa unul mai mare a doua zi esti deja betonat …Au mai lasat o saptamana sa se raceasca vizita arogantului…Cate nu se pot intampla intr-o saptamana.Totusi asa de control,un miting mai maricel n-ar fi o idee rea 😉

 31. mert Says:

  Oana se uita doar in gura lui Ludovic Orban. ca nu degeaba a fost alaturi de el cand era la transporturi

 32. Roxana Iordache Says:

  @mert. Am văzut, au zis că e soluţionare favorabilă a contestaţiei lui Băsescu. Mulţam. Superb, cum spuneam. 🙂 Astea-s compensaţii, premii de consolare. 😉 Mulţumesc pentru mesaje. Oricând. 🙂

  @Radule, eu le-aş trage-o la modul următor: Gitenstein, poftim la Cotroceni! Vezi că azi rad nişte băsişti de la CCR şi din Parchetul General. Şi acum, bye, că am treabă. 😆

  @Johnson. N-ai dreptate! Toţi mai avem momentele noastre de neatenţie.

  @sandi. No way fără NATO!

  Dragilor, mă bucur că Bogdan Chirieac crede şi el la fel ca mine, că trebuie CSAT. În CSAT e voie să se spună care sunt acoperiţii din Parchete. Că pe descoperită o ştim deja. :mrgreen:

 33. mert Says:

  Madam motoc se ducea foarte des la baie si judecatorii au trimis-o pe aspazia sa vade ce se intamapla. madam motoc vorbea la telefon de zor la care aspazia i-a zis : Mai lasa dracului telefoanele alea si vino la sedinta.
  Cred ca aspazia trebuia sa-i arunce telefonul in wc

 34. sandi Says:

  Noi documente despre poliția politică de la Jurnalul Național
  Cum spionează și demolează Traian Băsescu presa română ( II)

  http://www.cotidianul.ro/cum-spioneaza-si-demoleaza-traian-basescu-presa-romana-191386/

 35. Roxana Iordache Says:

  @mert. Cred că trebuia să i-l ia. Telefonul. 😆

  @sandi. V-aţi supărat voi pe mine că m-am luat de Nistorescu, dar aţi văzut de-atunci ce îmbăţoşat e? 😛 Acum, serios, foarte bun ziarul online, dar e păcat că-i ţine pe sufletiştii ăia la limita supravieţuirii. El ar vrea să faci muncă patriotică. :mrgreen:

 36. sandi Says:

  Generăleasa SRI a lui Traian Băsescu

  (…) ” NU numai SIE e responsabil pentru imaginea externa distrusa a Romaniei. In aceasta afacere este implicat si Serviciul Roman de Informatii, prin implicarea cel putin a UM 0289 (Centrul de Surse Deschise).

  Mai exact prin ordinele ilegale ale d-nei general Emilia-Cristina Posastiuc care este comandantul acestei unitati. Angajatii sunt fortati sa realizeze materiale de presa cu caracter compromitator despre adversarii politici ai lui Traian Basescu. In romaneste sau in diverse limbi straine ” (…)

  http://www.cotidianul.ro/generaleasa-sri-a-lui-traian-basescu-191392/

 37. mert Says:

  si trebuia sa-i zica: Nu stiu Maria , dar tiganca asta imputita….

 38. Marta Says:

  Nu înţeleg, de ce să fie validat? De unde a ieşit cvorumul? Adică dacă se ţine cont de lege.

 39. mert Says:

  nu trebuie imitata basel
  se poate afla cu cine a vorbit madam motoc

 40. Marius Mina Says:

  Roxana, eu nu am respect decat pentru Ponta, daca nu era el nu faceam cvorumul ;-)))

 41. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. 😆 😆 😆

  Băi, pe bune că vin. Simt aşa, până în vârful degetelor de la mâini şi de la picioare cheful de miting. O poftă nebună să-mi afirm libertatea în stradă, alături de voi. Yesss!

  Mie îmi place profesorul Daniel Barbu, dar el uită că nu mai e un civic particular, ci consilier prezidenţial cu analiza politică.

 42. mert Says:

  cosasul de la primaria cluj s-a trezit vorbind”. ccr a transat soarta referendumului. presedintele se intoarce la cotroceni

 43. Roxana Iordache Says:

  @sandi. Pe banii cui?

  @Marta. Poate vrei nişte UE de la componenta masculină a celor 7,44 milioane de votanţi, ca să pricepi de ce. 🙂

  @mert. Cu cine s-a lins la concertul colonelului. :mrgreen:

  @Marius Mina. Ţi-am mai spus că a greşit. A greşit. Că nu e sinucigaş. De câte ori să-ţi repet că nu e idiot să nu-şi dea seama că ar fi terminat.

  Serios, l-am troznit în postarea anterioară, dar îl susţin. Asta e soluţia. Altfel, dacă în loc să-l susţinem, facem şi noi presiuni ostile, tu cum ai reacţiona în locul lui?

 44. Roxana Iordache Says:

  @mert. El crede că Bucureştiul e ca Clujul. 🙂

 45. Gica Contra Says:

  Roxana, pe ce te bazezi cand spui ca Referendumul va fi validat? Pe faptul ca MAI va face sa iasa Cvorumul?

 46. Roxana Iordache Says:

  @mert. Oana e un profesionist.

 47. Radu Humor Says:

  Wow !
  Ultima oră :
  La ultima întrevedere, la temerea lui Gordon Blue ăla că dacă Băsescu va rămâne în funcție, oamenii vor ieși în stradă și vor urma manifestări de amploare, ceea ce nu le-ar trebui, mai ales acum americanilor, Nesferatul a promis că în acest caz va demisiona.
  Dar el, cică nu crede că se va întâmpla așa ceva 🙄
  Oare pe ce se bazează ?!
  Vorba aia :

  – Să vedem, să vedem ! zise chiorul ……

 48. Roxana Iordache Says:

  Gică, am spus de vreo 7,44 milioane de ori pe ce mă bazez. 🙂

 49. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Nu te lua după intoxicările-alea.

 50. Virgil Ilie Says:

  He-he-heeee !

  Ma faci sa ma stric de ris .
  CCR a prins teama de bobor !!!
  Haida de , cui dracu ii e frica de bobor in tara asta ?!…

  Mutind pe 21 august data impusa gobernului sa prezinte listele rectificate , CCR nu numai ca se pisa pe el de popor , dar ACTIONEAZA PENTRU SECURIZAREA PRINCIPALEI ARME A MASCARICIULUI SI ANUME PROCURATURA .
  Ati uitat cam repede ca pe 20 e sedinte CSM care tre sa dea verde doamnei Pivniceru la Ministeru Jusitiei .
  E , cu dinsa acolo , pina pe 31 i se putea lua macar jucaria lui Baselu .
  Asta a facut CCR .
  Si in plus a mai legalizat si „erata” …

 51. Florin Matei Says:

  Câtă fervoare la Hurezeanu în a-l acompania pe MRU la Realitatea! Îl denigrează ăştia pe Crin la greu, îl fac în fel şi chip. Iar osanalele ridicate Licuriciului (Gordon/Gittenstein) şi Păcălicuriciului (Băsescu) sunt absolutamente greţoase. E revoltător!

 52. mert Says:

  Azi a aparut prima scriasoare a lui A. Nastase

 53. Roxana Iordache Says:

  @Virgile, ei au acces la informaţii mai fidele decât ai tu, ca să zic aşa. 🙂 Referendumul e validat, dacă unii nu pricep asta e situaţia.

  @Florin Matei. Păi dacă eşti masochist şi le faci un pic de rating. 🙂

 54. Ghita Bizonu' Says:

  sandi
  sa mearga .. daca sunt idioti. Iracu i-a costat 2.000 de miliarde $$.
  Inainte de Irac era o teorie cu Noul Secol American. Cica asta era sec XXI dominat de un Impeoiu Amrloc gras,, frumos, binevoitor si adorat …. da au vrut in Irac. Nu ca ma laud da am scris atinci ca Iracu fa fi finele lu New American Century, Si am avut drepate.
  Nu ca as fi prea intelogent ori prea informat insa cred ca am asimilat aflat unele lucruro. Si printre astea cica Luis Soarele a intrebat pe un general (parca un Savoia) : si ce va trebuie ca sa castigati domnule? Bani, bani si iar bani sire!! Si pe vrmea aia se cam bazau pe baioneta … era ieftin!!!
  Sa mearga … Inainte mars pana ce faliment va fi!!

 55. Roxana Iordache Says:

  @mert. Ştiu, am să preiau din ea. N-am apucat s-o citesc, dar îmi închipui cum e. Şi asta îi va ajuta la scurtarea termenului. Scrisul.

 56. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, dar nouă la nimic nu ne va folosi. Un asemenea faliment. :mrgreen:

 57. Marta Says:

  Scuze, credeam că se poate discuta raţional, pe fapte, dar înţeleg că dv. aveţi alt profil, colecţionaţi spermă. Mă rog, eu scriu chiar în Uniunea Europeană, probabil că de aceea am alte concepţii despre jurnalism şi dialog. Oricum, am mai citit blogul şi da, sper să nu deversaţi în afara graniţelor.

 58. mert Says:

  @marta
  acolo unde scrii tu se colecteaza sperma de aia stii cum este?

 59. Gica Contra Says:

  Roxana, cer prea mult daca te rog sa mai spui odata, sa pricep si eu?

 60. Roxana Iordache Says:

  Deci, dragilor, mâine e Sfânta Maria Mare şi Ziua Marinei. Iar poimâine, facem condiţie fizică. 🙂

 61. Marius Mina Says:

  Puteți citi și singuri aceste noi documente și vă puteți convinge de felul în care este respectată libertatea de exprimare în Regimul Băsescu.Presa liberă s-a prăbușit în ultimii ani nu din cauza crizei economice.Explicațiile sunt în altă parte

  Realitatea TV a fost preluată prin arestarea lui Sorin Ovidiu Vantu și mutată în slujba Elenei Udrea-Niro Traian Băsescu. TVR-ul a devenit oficină de propagandă și a fost devalizat. Banii furați din energie au reapărut în presă și în televiziuni. Ceilalți s-au dus în politică. În 2007 nu era nici o criză și totuși redacțiile au fost ocupate de infiltrați, informatori și turnători. Presa romană a fost compromisă, demolată, cumpărată și băgată în sperieți. Iar libertatea a devenit o cauză legitimă ce merită apărată de jurnaliști, de cititori și de clasa politică rămasă încă pe baricadele luptei pentru democrație. Până nu se schimbă ceva nu mai putem conta nici pe Parchet, nici pe serviciile secrete. Nu ne rămîne decît să ne adresăm lumii civilizate și democratice și traducem aceste documente, să le trimitem asociațiilor profesionale internaționale, ambasadelor, Comisiei Europene și guvernelor care încă mai cred în bunele intenții și buna credință a regimului Traian Băsescu.
  http://www.cotidianul.ro/cum-spioneaza-si-demoleaza-traian-basescu-presa-romana-191386/

 62. Roxana Iordache Says:

  @Marta. Mă confunzi cu Udrea, lighioană. Marş pe blogul ei, că i se urăşte singură în aşternuturi. 😆

  @mert. Stai liniştit, că e travestit. 😛

  @Gica Contra. Îmi pare rău, am făcut tot ce se putea pentru tine. 🙂

 63. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina, da. Şi unii care aveau toată libertatea se plângeau de cenzură pe vremea lui Năstase. Fraierul. Atunci toată presa îi ridica osanale lui Băsescu. Lingea de obligaţie la Năstase, dar îl susţinea la greu pe derbedeu.

 64. fluxnews Says:

  Roxi, spune prin ce procedura legala ii pot revoca pe cei trei – Minea, Zegrean si Motoc

 65. Radu Humor Says:

  Până pe 21 august USL- ul trebuie să redeschidă printr-o nouă adresă adresată atât CCR cât și ambasadelor străine ( inclusiv Rusia, China, care cu siguranță vor zice că așa-i normal 😉 !) problema efectelor pe care le-au avut boicoturile la care au îndemnat Băsescu și Victor Orban !
  În afară de neîndeplinirea pragului, principalul obiectiv al lui Băsescu, neprezentarea la vot, care s-a făcut prin teroare înainte de vot și iată continuă și după vot, coroborată cu interpretarea abuzivă a legilor în vigoare, nu pot fi trecute ușor cu vederea de niște democrații care se respectă !

  Oare ce-i așa de greu să luăm și noi exemplul Albaniei, o țară cu o dezvoltare extraordinară, care în doar 10 ani a reușit , fără FMI, UE, BE, să aibă un parcurs miraculos, oglindit în nivelul de trai al locuitorilor săi !
  Sau al Islandei, o țară care a reușit să aresteze toate lichelele bancare care-i aduseseră în stare de colaps și prin câteva Referendumuri au ajuns să redevină o democrație în adevăratul înțeles al cuvântului, nu așa cum ne-o tot vâră nouă sub nas alde Barosoo, Reding, Merkel, Gordon și alți pistruiați de ăștia !

 66. Dupa ce occidentul a pus botul cu inconstienta Says:

  Presimt faptul ca 23 august 2012 va deveni o data semnificativa in istoria recenta a ROMANIEI . Se vor intoarce armele iarasi !

 67. Monica Macovei Says:

  Adica o sugi (sau o sugeti) din nou, frate da ce va place hidrantu, nu e de gluma cu voi.

 68. Virgil Ilie Says:

  Radu Humor …

  Pai tocmai de aia a reusit Albania . Ca nu e membru UE , NATO si nici picior de FMI nu a calcat pe acolo .
  Nu ai vazut Argentina .
  Pina nu i-a pus pe fuga crapa de foame .
  Ce sa mai zic de Islanda …

 69. Ghita Bizonu' Says:

  Marta

  ca scrii din Unirunea (Sovietica) Europeana a a komisarilor Garosovici si Redinski ioite cum atsa situatiunea.
  Ani de zile Suspednatu si-a permis sa impuna guvernul sau incalcand orice norme de parlamentarism fie el engelzesc sau euroiperan. Chiar si impuytiova parlamentului. Cica avea „legitimitate” si asa citea el constitutiunea.
  Care cica nu e buna sau cica e copiata prost dupa aia franceza . Insa daca cietsi cele 2 in paralel vei vedea ca la desemnarea premierului textu este identic. Da in Franta … Presu nu a inndraznit sa [una un ministru al lui impotriva parlamentului.
  Si si-a permis toate astea in nulele „legotimitatii” votului popular.

  Azi legimitatea i s-a intors peste nas intocmai ca in comediile vechi grebla pe care o calca personaju comic.
  Dar cviudat .. azi nu mai gavareste despre „legotimitate” ci despre „legalitate. Ca se facura niste manarii si ne treziram cu un cvorum . Insa ca sa complice tot a fost lansat si apel la boicot.

  Adica cam asa : Europa ajutor sa bag cvorum! A da? Acum avem cvorum bag boicot ! este manreala perfecta sa ceri o conditie pe care tu nu o vei respecta.
  Poa ca asa este ERRORpa . O adunatura de blonzi germanici care tin mese de alba neagra judidica .. Ce zici?!

  Esti multumita? Ai argumente acu ?!
  Da te rog -. nu am lua cu liru liru ca nu tine. Ca una din 2 ori legalitate – incalcata de el de nspe ori si maipulata prin frauda morala cu ocazai cvorumului , ori legitimitate pe care nu o mai are.

 70. Marius Mina Says:

  Potrivit unor surse oficiale, judecătorii CC au discutat, în şedinţa de marţi, şi despre modul în care se poate decide invalidarea referendumului pentru demiterea preşedintelui, printr-un vot al majorităţii simple a plenului celor nouă judecători sau printr-un vot de două treimi.

 71. Roxana Iordache Says:

  @fluxnews. Au jurişti, să-şi facă datoria.

  @Radu Humor. Până în 21, guvernanţii trebuie să ia măsuri în forţă. În sensul cel mai bun. Adică, să-şi valorifice avantajele puterii. La maximum.

  @Dupa ce occidentul a pus botul cu inconstienta. Cine le-a avut de întors le-a întors deja. Ăştia sunt irecuperabili şi trebuie exterminaţi pe căi legale, de exemplu, Kovesi şi nişte lighioane din servicii.

  @Monica Macovei. Ai greşit, aici nu e Modrogan.

  @Virgil Ilie. NATO ne trebuie. Restul, nu.

  @Ghita Bizonu’. Tu chiar ai timp de pierdut? 🙂

 72. Marius Mina Says:

  nu mai exista nici un roman intreg la cap care asteapta un raspuns de la Curtea Constitutionala, asta care a schimbat toate regulile (chiar si pe ale lor) de mai multe ori, in timpul desfasurarii procesului in cauza! solutia este iesirea masiva in strada… molotovul taicule

 73. mert Says:

  au ajuns astia de la dna sa puna lumea sa jure pe biblie ca au fost la vot si cum au votat
  noua metoda de ancheta
  mai au de facut inregistrari ambientale la wc-ul din fundul curtii

 74. J o h n s o n Says:

  I-as intreba pe sugattore astia care mai baga capu pe aici///Sa zicem prin absurd ca il ia americanu pe tractorist in brate si-l aduce in jilt la Cotroceni…In rest totul ramane neschimbat adica o sa aveti in plus pe cap vreo 7 milioane de oameni ostili care v-o trag pe unde va prind…Cu alte cuvinte Chioru ar mai scapa o tură(am zis,prin absurd) dar voi ? Tot pe la marginea santului o veti arde si mai departe pt ca guvernarea rules,vine Mona la Justitie si Prim Procurorul la 2 octombrie ramane un vis de toamna si reincep dezertarile ca vin alegerile si baietii stiu cand sa se replieze si cu alte cuvinte sa mor daca as vrea sa fiu in pielea voastra fătălăilor…

 75. Marius Mina Says:

  Stie cineva reteta cocktailului Molotov? Intreba Monica Macovei mai devreme .. e invitata la un dineu , la Basescu , Vine si Giftenstein si Gordon bleu

 76. Virgil Ilie Says:

  Vezi cum ajungi la voba mea Roxi …
  Si nataraul de mine am crezut ca o sa ne democratizeze UE si iote ce muie luam …
  Ai sa vezi ca nici NATO .
  Ce am bucura insa e ca ai inceput si tu sa vezi cum e cu marele specialist de la BNR .
  Cit despre informatii …Sa te auda bunul Dumnezeu , dar io unul am mari indoieli .

 77. observator Says:

  …..sperantza moare ultima , asa-i Roxanio ? eheeeeeeee !!

  Noteaza undeva , ce-ti spun eu , acum : Cacarau mai are doar o saptamina de interimat !

  In rest , Dumnezeu sa va dea multa sanatate , tie si admiratorilor tai …. ca aveti nevoie multa de sanatate ! Mai ales d-aia , psihica ! 🙂 🙂 🙂

 78. observator Says:

  Marusica , ai mare grija cu „molotoavele” alea , de vrei sa le folosesti ! Sa nu-ti intre o sticla-n gaoaza , din neglijentza !

 79. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. M-ai făcut nebună. 😆 Dar sigur că trebuie şi strada. Molotovul când vii tu aici. 😛

  Pe bune, Curtea are nevoie de susţinere în stradă, aşa cum a avut când a declarat neconstituţionale comasatele. 😛

  @mert. Păi fraieri sunt că nu-i iau la şuturi. 🙂

  @Johnson. Nu ţine raţionamentul. Doamne fereşte!

 80. Roxana Iordache Says:

  @observator. Te referi la nespălatul din curticică. Da, partea proastă e că nu mai are unde să stea. 😛

 81. RECKON Says:

  @Observator ,o sa faceti muie la sticla cu molotov , toata leprozeria Bashita , in frunte cu Kioru si Udrea

 82. Marius Mina Says:

  #Roxana, persoanale in discutie se exclud din tema , raman doar ai lor, cu tot nemau’ de puscariasi si curve penale

 83. sandi Says:

  observator spune:
  marți 14 august 2012 la 8:04:15 pm
  …..sperantza moare ultima , asa-i Roxanio ? eheeeeeeee !!

  Noteaza undeva , ce-ti spun eu , acum : Cacarau mai are doar o saptamina de interimat !

  In rest , Dumnezeu sa va dea multa sanatate , tie si admiratorilor tai …. ca aveti nevoie multa de sanatate ! Mai ales d-aia , psihica !
  ****
  Cand sugi pe sub masa lu’ Basea, ai grija sa aiba capot d’anglais ca poti lua negi pe limba !
  Schmuck !

 84. Roxana Iordache Says:

  @RECKON. Păi asta e meseria lor.

  @Marius Mina. Percep la dumneavoastră o nervozitate. 😆 Cam aşa cică am fi vorbit noi, cum zicea Rus, cică, să ieşim din această grupare infracţională. 😆

  @sandi. 😳

 85. Roxana Iordache Says:

  @Dawson. Nu ştiu cum de nu am văzut mesajul tău, au venit unele după altele. Aşa e. Ţi-am răspuns pe blogul tău.

 86. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, lucrurile se spun la timpul lor. Şi încă n-am spus nimic.

 87. Ted Says:

  Roxana am crezut și eu in Crin și Ponta dar acum am mari îndoieli că vor reuși.Poate s-au lămurit românii că i-au așteptat pe americani degeaba.Dealtfel Bush când a venit în 2008 in România,la summitul NATO ne-a sugerat că suntem o//PUNTE//între ei și Rusia.Atunci nimeni nu a dat importanță acestei precizări a lui Bush.Așa că,dragă Roxi,te-a cam luat valul…Eu am trăit o vreme în SUA și cunosc foarte bine politica și spiritul lor.România nu este pentru ei decât o monedă de schimb în relația cu marile puteri,dar mai ales cu Rusia.Așa s-a întâmplat și în 1944 când Churchil ne-a donat lui Stalin pe un șervețel la Teheran.(A desenat pe șervețel cum va arăta harta Europei și zonele de influență după înfrângerea lui Hitler,iar noi am fost dați la schimb în locul Greciei.).

 88. sandi Says:

  Stau si ma intreb de ce noul venit printre fruntasii liberali, masonul Frunzaverde tace in aceste zile ?!?

 89. mert Says:

  s-au revoltat cei din piatra olt impotriva procurorilor .

 90. olimpiu65 Says:

  a reusit Lulutza sa enerveze publicul cu procurorii ei de doi lei. de maine se reincep mitingurile. cei din Piatra Olt sunt in strada

 91. mert Says:

  @sandi
  cal troian frunzaverde

 92. Florian Says:

  La ora asta, in Piatra olt este un miting de revolta impotriva Procuraturii!!!
  Ce tare ar fi ca oltenii sa aprinda scanteia unei noi revolutii!

 93. Florian Says:

  Erata: Piatra Olt, nu Piatra olt.

 94. Virgil Ilie Says:

  Pina spui citeste asta , adica decizia CCR si poate te lamuresti o leaca .

  Dă clic pentru a accesa 1344960244858644858_comunicat-de-presa–august-.pdf

 95. Virgil Ilie Says:

  Ai sa te lamuresti Roxana cum priveste CCR chestiunea si cit i se rupe de bobor .
  Sedinta si decizia de astazi a fost luata la cererea lui Basescu .
  Tot in decizie , CCR spune ca ii sunt necesare listele actualizate CU TOTI ALEGATORII CARE AU IMPLINIT 18 ANI , pentru a „rezolva contestatiile” …
  E de ris sau e de plins ?

 96. Ion Olteanu Says:

  Zborul LH 7637 Frankfurt-Newark cancelat in timp ce astepta decolarea. Oglinzile si suportii din 4 bai demontate. Atentat dejucat. Adriana la bord. Sute de politisti, ore de verificari la sange, doi arestati. Excelent. Dar de ce nici o declaratie oficiala?

 97. Dawson Says:

  Senzational, a aparut cineva de la sfertodoctii basisti care semneaza Monica Macovei. Eu pe titulara numelui in cauza daca o prind ii sparg botul asa cum le-au spart minerii studentilor pe care i-a anchetat ea in 13-15 la Magurele si a zis ca n-au patit nimic.
  Macovei, muie Macovei! – din folclorul stadioanelor.

 98. Dawson Says:

  @Florian
  Oltenia, eterna terra nova! 😀

 99. Virgil Ilie Says:

  Daca o tin pe linia asta , purceau e moarta in cotet si singura speranta care mai ramine este aruncare pisicii moarte , sau ma org a purcelei moarte , in curtea Parlamentului .
  Care Parlament …
  Ungurii s-au suscit , ramine de vazut ce fac UNPR-eii , care si astia sunt cam impartiti .

 100. Marius Mina Says:

  USL a functionat slab in planul politicii interne si catastrofal in planul politicii externe. A reusit sa dezamageasca la capitolul contacte externe, actiuni de sprijin, mecanisme relationale si vizite cu greutate. USL a ramas corigenta exact la capitolul la care s-a jucat din pacate meciul. Superficialitatea, lipsa de pricepere, numarul mic de profesionisti si oameni care sa stie bine mecanisme institutionale, toate au impins USL si pe liderii sai intr-o zona a impotentei politice in fata de un adversar care nu era doar de invins, ci si usor de prezentat lumii intregi in adevarata sa lumina, adica nefrecventabil.(Radu Tudor, le spune direct si la obiect)

 101. Marius Mina Says:

  Ponta incearca sa-si salveze fundul fara sa stie ce-l asteapta 😉

  Premierul Victor Ponta afirmă, într-un interviu acordat ziarului The Guardian, că este dispus „să coabiteze” cu preşedintele Traian Băsescu dacă acesta va respecta rolul pe care i-l conferă Constituţia, apreciind că, după 20 de ani de „timp pierdut”, criza politică din România se apropie de final. Potrivit lui Victor Ponta, criza politică ce afectează România din mai se apropie de soluţionare, punând capăt la ceea ce el consideră 20 de ani de „timp pierdut”, de la revoluţia care a condus la înlăturarea regimului comunist. (Gandul)

 102. mert Says:

  Magistrat asistent2012-08-14 21:04:54 Intotdeauna Iulia Motoc da telefoane liderilor PDL pentru a afla cum sa voteze. Nu este prima data cand face acest lucru incalcand secretul deliberarii. Este o rusine pt CCR

 103. Dawson Says:

  Marius, mai lasa si tu atitudinea defetista. Aici avem un singur scop: daramarea regimului Basescu. USL, neUSL, eu, Mihai Hristea, regizor de film, unul dintre cei cativa care exista in lume la acest nivel de cunostinte si profesionalism, ma pis pe toate Porele si toate Udrele si Toate Macoveicile si tot SIE la un loc! Si chiar la asta lucrez acum.

 104. Marius Mina Says:

  Daramati dar mai cu spor, daca nu se iese maine masiv in strada , daramati pe dracu’

 105. Radu Humor Says:

  Victor Ponta este dispus „să coabiteze” cu Băsescu dacă acesta respectă Constituţia – The Guardian
  Acasă » Actualitate

  SURSA: Mediafax – REALITATEA.NET

  Premierul Victor Ponta afirmă, într-un interviu acordat ziarului The Guardian, că este dispus „să coabiteze” cu preşedintele Traian Băsescu dacă acesta va respecta rolul pe care i-l conferă Constituţia, apreciind că, după 20 de ani de „timp pierdut”, criza politică din România se apropie de final.

  Potrivit lui Victor Ponta, criza politică ce afectează România din mai se apropie de soluţionare, punând capăt la ceea ce el consideră 20 de ani de „timp pierdut”, de la revoluţia care a condus la înlăturarea regimului comunist.

  „Dacă dl Băsescu se limitează la a-şi exercita puterile constituţionale, totul va fi perfect”, a spus Ponta despre scenariul în care Băsescu revine la Palatul Cotroceni. „Dar dnul Băsescu e o personalitate foarte puternică. Ca fost căpitan de vas, în ADN-ul său nu există abilitatea de a coopera cu nimeni. Ar trebui să-şi exercite doar prevederile constituţionale, care sunt limitate”, a adăugat Ponta.

 106. olimpiu65 Says:

  Ponat e jalnic, iar daca nu va initia destituirea nesimtitei de Kovesi , se poate duce dracului pt ca nu-l mai sustine nimeni! sia sta maine nu sa astepte sa i se termine mandatul chivutzei!

 107. Marius Mina Says:

  @Radu Humor 😉

  „Nu e bine dl Ponta, nu e bine de loc , eu te-am facut PM ” ;-))

  ce lacheu penibil , ce jagardea tradatoare …

 108. Florian Says:

  @Radu Humor
  O sa coabiteze pe dracu’. Daca il tradeaza pe Crin, se alege praful de USL si, implicit, de actualul guvern, cu Ponta cu tot. Iar Ponta o sa-i tina de urat lui Adrian Nastase.

 109. olimpiu65 Says:

  titlu din ziarul Gandul:
  Victor Ponta declară, în The Guardian, că este dispus „să coabiteze” cu Băsescu dacă acesta respectă Constituţia

 110. cineva Says:

  Domnule Prim-ministru VICTOR-VIOREL PONTA,
  Va aduc la cunostinta urmatoarele: sunt una dintre cele 8,5 milioane de oameni care au mers la vot in data de 29 iulie. Mai mult de atat fac parte din cei 7,4 milioane de oameni care au votat DA la referendum! In paranteza fie spus de abia astept sa-mi bata procuratura la usa sa ma intrebe daca si ce am votat! Nu se vor gasi atatea cururi cate picioare in ele am sa dau! Va anunt ca aveti in spatele dumneavoastra 7,4 milioane de oameni care, pe cinstite, reprezinta aproape cvorumul necesar pentru validarea referendumului! Avand in vedere acest lucru, care este cel mai important – VOINTA POPORULUI – va rog ca in calitate de ministru al justitiei sa o DEMITETI de urgenta pe kovesi, avand in vedere abuzurile si presiunile pe care tuterii ei din procuratura le fac in aceste zile asupra oamenilor care au votat in 29! Va mai aduc la cunostinta ca votul este un DREPT CONSTITUTIONAL al oricarui cetatean al Romaniei! Va mai spun ca nu sunteti acolo pentru a multumi procuraturii ci sunteti acolo ca sa ne aparati! Chiar daca asta inseamna sa-l suparati pe barosu (stiu cum se scrie corect, credeti-ma) sau pe americani! Sa nu uitati ca NICIODATA nu se realizeaza schimbari de putere fara vointa REALA a poporului! Aceasta putere s-a exprimat pe data de 29 iulie! Daca n-aveti COAIE pentru asta lasati pe altul, pentru ca daca ramane basescu la cotroceni dumneavoastra intr-un fel sau altul veti fi istorie: ori va mazileste el ori va mazilesc eu la vot!
  Cu deosebit respect
  un cetatean de pe listele electorale permanente.
  @Roxana,
  Ma bazez pe tine.

 111. stejarul Says:

  Ion Olteanu

  Am emotii pentru doamna Adriana! Domnul sa o aiba in paza.

 112. Dawson Says:

  @cineva
  Da. Ti-am mai zis ca te iubesc? Semnez!

 113. stejarul Says:

  Daca ponta e dispus sa concubineze pe fata cu basescu, ca pana acum a facut-o doar pe la spate (domnu Sarbu e expert) , eu spun ca ne putem considera norocosi. Va dati seama ca maturam dintr-o lovitura atat pe basescu cat si pe cei care l-au adus la putere in 2009?
  Iesiti in strada, cat mai repede! Nu mai aveti timp. Acum ori niciodata! Jos basescu, jos isarescu, jos zagrean, pt moment.
  Urmeaza si ponta in functie de cum isi joaca cartile!

 114. BlueEyes Says:

  In ceea ce priveste sedinta de astazi a CCR, parerea mea este ca singura concesie facuta lui traian basescu este legata de preschimbarea termenului. In rest, din comunicatul de presa am inteles urmatoarele:
  1. CCR confirma faptul ca a solicitat actualizarea listelor electorale si nu listele existente la data desfasurarii referendumului:
  „Prin Adresa nr.5305 din 3 august 2012, Plenul Curţii Constituţionale a solicitat Guvernului să comunice numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente, actualizate (…) Acolo unde această operaţiune nu s-a executat, urmează a se realiza în termenul acordat de Curte”;
  2.Completarea hotararii din 2 august nu aduce in fapt nimic nou
  in ceea ce priveste listele electorale permanente, ramanand valabila definitia prevazuta de lege:
  „Art.2.(1) In sensul prezentei legi, termenii de mai jos au urmatoarele semnificatii:
  (…)
  c) liste electorale permanente — listele cuprinzand cetatenii romani cu drept de vot care au implinit varsta de 18 ani pana in ziua alegerilor inclusiv.”
  Acest articol se coroboreaza cu art.7 din aceeasi lege, care prevede:
  „Listele electorale permanente se intocmesc pe comune, orase si municipii, dupa caz, si cuprind toti alegatorii care domiciliaza in comuna, orasul sau municipiul pentru care ele au fost intocmite.”
  In concluzie, asa cum precizeaza si Curtea in Comunicatul de presa, „completarea operată de judecătorul-raportor nu influenţează şi nu poate influenţa hotărârea pe care Curtea Constituţională urmează să o adopte conform art.47 alin. (1) din Legea nr.47/1992”.

 115. BlueEyes Says:

  In ceea ce il priveste pe Ponta, ce era sa declare ? Ca n-o va face ? Ca nu va respecta decizia CCR sau a Parlamentului si ca va purta un razboi interminabil cu basescu, chiar si in conditiile in care acesta va sta cuminte la locul lui si nu va ridica nici macar un fir de par peste constitutie ? Din punctul meu de vedere este o declaratie care intra in sfera „political correctness”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: