MIRCEA DIACONU ÎŞI DĂ DEMISIA :(

Foto: Adevărul

Justiţia organului central al (regimu)lui Băsescu a decis că Mircea Diaconu e incompatibil. Bravo, au înfrânt! Nu mai rămâne decât să-l şi aresteze, în celelalte autosesizări ale DNA. Mai ales că va trebui să demisioneze şi din demnitatea de senator, la care nu mai are dreptul trei ani. Deci, nu mai poate candida la alegerile generale.

O ruşine pentru justiţia română, condamnarea unui om integru. Unul dintre cei mai verticali oameni, nu doar politici, din România.

Mircea Diaconu îşi scrie demisia, aşa cum îl cunosc şi îl iubesc, tot aşa cum o cunosc şi o iubesc şi pe Diana Lupescu.

Ziceam că patru ani sunt puţini pentru fundamente şi că USL trebuie să guverneze minimum 8 ani şi maximum 12. S-ar putea ca şi 12 ani să fie puţini, la cât au uslaşii de rânit după nemernicii care au guvernat cu ticăloşie. Şi nu mă refer doar la PD-L, care a fost culmea mizeriei postcomuniste.

Toţi cei care au comis ilegalităţi trebuie să plătească, dar pentru asta sistemul judiciar trebuie reformat din rădăcini. Salubrizat, pur şi simplu. Dezinsecţie, deratizate, tot ce trebuie pentru ca actul judiciar să fie liber. Şi drept.

Azi justiţia română a comis o nedreptate cât Casa Poporului, de la nivelul instanţei ultime. 👿

Luaţi-vă papioanele şi spălaţi-vă cu ele pe cap!

Totul trebuie reformat instituţional. De la temelie.

UPDATE. PNL ar putea să o propună pe Catrinel Dumitrescu. Să vedem ei ce-i găsesc? Probabil faptul că Emil Hossu a fost soţul ei.

Sau Victor Rebengiuc. Sau Mircea Martin – incompatibil anticipat, ca director al Muzeului Literaturii Române. :mrgreen:

Şi vă mai dau nume. Marius Bâzu – dar pe el îl propun mai ales la ICR. 😛

Alin Ciupală – alt incompatibil, că el e cu Sinaia, Peleşul, monarhia. :mrgreen:

UPDATE 2. Sau Ilinca Tomoroveanu, Lucia Hossu Longin, Marilena Rotaru. De ce să nu fie o doamnă la Cultură?

61 răspunsuri to “MIRCEA DIACONU ÎŞI DĂ DEMISIA :(”

  1. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

    Unul dintre marii oameni de cultura si putinii adevarati politicieni mazilit de ANI si “justitia” din Romania. Si po(a)nta se plimba….
    Urmatorul ministru va avea dorinta si taria sa duca la indeplinire proiectele demarate de domnul Mircea Diaconu?! Putin probabil.
    http://www.antena3.ro/romania/mircea-diaconu-declarat-incompatibil-ministrul-trebuie-sa-demisioneze-din-guvern-172046.html

  2. costi brincus Says:

    Adrian Iorguleascu

  3. olimpiu65 Says:

    Mircea Diaconu era urmarit si balacarit de ANI dinainte de a fi ministru. PNL trebuia sa nu-l expuna. e pacat pt proiectele pe care le initiase inclusiv proiectul numit Brancusi
    de ce sunt naivi cei din USL??? trebuiau sa stie la ce sa se astepte! au crezut ca Base si securistii, sinecuristii si restul pupincuristilor se vor retrage pur si simplu???? cat de tampitel sa fii sa gestionezi chestia cu plagiatul spunand ca nu-ti pasa de titlul de doctor , ca tot nu ai castigat de pe urma lui????? sau la primul mitting basist sa te retragi: nu am cerut demisia lui Patapievici???…pai colegul tau de ally spunea ca e o problema nationala la un talk show!!! prostii merita corectii , iar chiorul le-o va mai trage pana va fi debarcat!!!

  4. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    O rusine ce s-a intamplat !O mare rusine !

    …Nu ma mai mira insa nimic intr-o tara in care fosti detinuti politici cu ani grei sunt huiduiti si acuzati aiurea ca sunt colaboratori ai securitatii ,iar fostii securisti condamna comunismul .O tara la care a lucrat de Basescu sa o faca dupa chipul si dorintele sale ,in care Udrea a ajuns lector universitar ,in care EBA reprezinta Romania la Bruxelles ,in care un sef al unui institut cultural ce reprezinta Romania peste hotare vorbeste in campanie electorala despre o caseta in care adversarul sefului sau primea sex oral ,o tara in care fostii comunisti ajung sa reprezinte „adevarata” dreapta in timp ce partidele istorice sunt acuzate ca sunt de stanga ,in care MS Regele este acuzat de tradare de un om care a tradat totul in viata lui ,o tara in care se scrie cu oi pe dealuri si in care unii primari dorm cu pozele unor fufe influente sub perna ,o tara in care la OTV apare un baiat ce masoara ca un savant specializat viteza pumnului prezidential iar apoi ajunge ministru ,o tara in care cariera unor oameni este distrusa la niste acuzatii dovedite apoi nefondate ,o tara in care golanismul de port a fost impus in multe din institutiile statului ….

  5. Roxana Iordache Says:

    Aveţi dreptate şi vă mulţumesc. Costi, nu ştiu, eu cred că sunt alte opţiuni, trebuie cineva mai radical şi mai energic decât Iorgulescu. Sigur că şi el e o soluţie.

  6. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    de ce sunt naivi cei din USL??? trebuiau sa stie la ce sa se astepte!
    _________________________________________________
    @Olimpiu.

    Sa stii ca astia si pe Maica Tereza ,Dumnezeu sa o odihneasca ,o acuzau ca este tarfa ,ca este satanista ,sau o cercetau pentru deturnare de bani din fondurile alocate saracilor ….

    Aici este vorba de golanism Olimpiu ,nu de dreptate !

  7. Roxana Iordache Says:

    Simpaticule, Băsescu trebuie arestat. În direct şi la o oră de vârf. Am să propun chestia-asta. 😆

  8. MIRCEA DIACONU ÎŞI DĂ DEMISIA :( » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 19 June 2012 – Blog « Terranova deschide in Cocor cel mai mare magazin din retea […]

  9. Serban G Says:

    Pacat ! Nu stim sa ne apreciem valorile !!! Zburda talharii si coruptii pe sub bretonul de precupeaţă a lui Monica Macovei dar ea are multiple orgasme la vestea ca Mircea Diaconu este incompatibil si ca Basescu o sa fie fericit pentru asta…Bravo ! Mafia Imobiliara puternic lovita de ideile lui Diaconu a repurtat o victorie de etapa insa sper ca cel care va veni in locul lui va continua acest proiect de lege ca si altele demarate deja de marele actor

    Sugeti p… băăăăăăă pupincuristi dezaxati ! 😡

  10. Roxana Iordache Says:

    Serbane, corect! 👿

  11. Roxana Iordache Says:

    Să vă spun ceva şi pe urmă spuneţi şi voi părerea voastră. USL este pentru ei moartea. Pentru că a fost unica modalitate pentru ca un partid istoric, NAŢIONAL, să facă legea, împreună cu un partener care a înţeles că trebuie să se rupă, ireversibil, de trecut. Pentru că, la urma urmelor şi PSD poartă numele unui partid istoric, cu care a fuzionat graţie inteligenţei lui Adrian Năstase – asta nu i se poate nega. Iar profesorul Athanasiu e acolo şi el. O rezervă strategică. Apropo, ar fi bun şi ca ministru al Culturii. 🙂

  12. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    Imi dau seama ca debarcarea lui Basescu va insemna exact ce se numeste razboi total …Nimeni nu va putea sa ii faca fata lui Basescu daca nu va utiliza (din pacate) exact armele lui …

    PS:
    @Franklin

    Ce spuneai Frankline ,ca isi da Basescu demisia ? …

  13. Roxana Iordache Says:

    Simpaticule, Băsescu e zero. Războiul e cu sistemul din spatele lui. BTW – înţeleg că eşti de acord cu arestarea? 😆

    O să tot am update-uri la postarea asta.

  14. shogunu' Says:

    O porcărie!!! Tefeleşti un om în ideea că „faci politică”. Maestrul Diaconu mi-a făcut onoarea să-mi strîngă mîna şi să mă consoleze, că tocmai picam la admitere şi să-mi vorbească ca un om simplu, deschis, modest… vreo oră, că era într-o pauză de filmare. Io mă căcam pe mine de emoţie realizînd cu cine vorbesc. Se întîmpla la Roşia Montană, în vara anului 1987. Maestrul filma „Flăcări pe comori”. Aveam 18 ani…
    Banzai!

  15. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    @Roxana

    Roxana,eu nu doresc arestarea nimanui ,nici macar pe a lui Basescu. Nu am absolut deloc astfel de dorinte dar,recunosc ,ma bucur ca nu de mine tin astfel de lucruri .La fel si moartea,saracia ,suferinta fizica de orice fel, eu unul nu i-o doresc nimanui …

  16. Viața e un bagaj în mișcare | Teologie pentru azi Says:

    […] „Justiţia organului central al (regimu)lui Băsescu a decis că Mircea Diaconu e incompatibil. Bravo, au înfrânt! Nu mai rămâne decât să-l şi aresteze, în celelalte autosesizări ale DNA. Mai ales că va trebui să demisioneze şi din demnitatea de senator, la care nu mai are dreptul trei ani. Deci, nu mai poate candida la alegerile generale. O ruşine pentru justiţia română, condamnarea unui om integru. Unul dintre cei mai verticali oameni, nu doar politici, din România”. pr. dorin picioruş psa. gianina picioruş teologie pentru azi […]

  17. olimpiu65 Says:

    Athanasiu are prea multa anvergura.procurorului ii este teama sa-l aduca in echipa guvernamentala
    una peste alat trebuie radicalism nu teorii stupide gen coabitare etc. ! controale cu privire la banii publici si expusi in piata toate paiatele basiste, apoi arestari cu lautari!!!

  18. Roxana Iordache Says:

    @shogunu’. Mulţumesc pentru mărturisire. Ăsta-i omul.

    @Un simpatizant. Celelalte nici eu nu le doresc nimănui, Doamne fereşte!, dar pedepsirea penalilor, da. Sau tu, nu? 🙄

    @olimpiu65. Tactica a fost bună, ca dovadă că Băsescu a muşcat. În rest, ai dreptate, aşa trebuie. În privinţa profesorului, poate că totuşi e vorba de bun simţ, adică, Ponta i-a fost student şi poate că se jenează să-i propună să fie ministrul lui.

  19. adelinailiescu Says:

    Intreb si eu ca un novice: nu se poate face pentru Mircea Diaconu ce s-a facut pentru Arafat?Un miting de sustinere poate ca nu l-ar ajuta dar l-ar consola, ar sti cat de multi sunt cei ce-i sunt alaturi si care nu pun botul la vrajeli basiste.

  20. Franklin Says:

    Incompatibilitatea lui Mircea Diaconu, sesizata corect de ANI, dupa parerea mea, ridica o problema fundamentala a justitiei si anume, egalitatea cetatenilor in fata legii. Aceasta este, de fapt problema, nu Mircea Diaconu, oricat de dureroasa ar fi despartirea de acesta (il asteptam la A3 intre Radu Tudor si Mugur Ciuvica, credeti-ma ca basistii or sa regrete hotararea ICCJ). Dupa parerea mea, este de bun simt ca cineva sa aleaga intre aceste doua activitati profesionale, pana la urma. Nu poti sa te duci la senat vreo doua ore ca la scoala din deal unde esti suplinitor de desen. Si nici viceversa, sa conduci un teatru bucurestean ca senator, oricat de bun actor si om integru ai fi. Una-i una, alta-i alta. Problema e ca Mircea Diaconu nu e bun de ministru dar Elena Udrea a fost. Unul a cumulat doua functii si e infundat de ANI, iar altii fura milioane de euro din bani publici si nu patesc absolut nimic, merge treaba!

    Episodul imi aminteste de un persoanj destul de singular pe scena politica de la noi, actualul primar al capitalei, Sorin Oprescu, cel fost supranumit „De trei ori director”. Si asta pentru faptul ca super doctorul atomic, febletea asistentelor, laudat profesional de manichiuriste si taximetristi, cumula in acelasi timp 3 functii de director de spital, Universitar, Elias si … Fundulea, parca, basca pe aceea de senator PSD. Nu mai spun ca se mai si lamenta tuturor ca partidul nu il pune si pe el ministru si s-a oprit la litera „B’ cu ministrii (Beuran, Brukner, Bejan …). Pe langa Sorin Oprescu, Mircea Diaconu e de gradinita. Sa recunoastem ca „draga mea ANI” era necesara, totusi. Sa vedem jumatatea plina a paharului si sa asteptam primenirea parchetului si a DNA. Ca multa treaba vor mai avea de facut.

  21. Roxana Iordache Says:

    @adelinailiescu. Bun venit! Şi eu m-am gândit la un miting de susţinere, în faţa Teatrului Nottara, adică, să oprim circulaţia şi să ne aresteze Rus. 😆 Glumesc, evident. N-avem încă acel simţ civic. Cred că pe Mircea Diaconu îl putem consola dacă trimitem scrisori şi flori, pentru el şi pentru Diana, la Teatrul Nottara.

    @Franklin. Mulţumesc pentru calificativ, dar să ştii că n-aş fi în stare de arta „manichiuristă”. Nici atât de taximetrie. 😛

  22. Franklin Says:

    Comentatorii si chibitii dezbat cu aprindere cateva teme si mai nimeni nu prea se concentreaza pe tema esentiala a momentului si anume aceea ce Traian Basescu a muscat momeala si acum nu prea mai poate sa o scuipe si sa evite capturarea. Practic, fitilul bombei este deja aprins in acest moment, iar bomba este sub biroul de la Cotroceni.

    Pare tot mai clar ca problema reprezentarii Romaniei la CE nu i-a dat pace lui Basescu si acesta l-a contrat pe Ponta, neputand contra parlamentul. Ponta a bagat Cotroceniul in impas atunci cand a afirmat raspicat faptul ca el va reprezenta Romania. Daca Basescu se va ambitiona sa participe (si) el, USL are drumul catre suspendare liber si .. farewell, bad boy! Daca insa nu va face deplasarea, nu cred ca va putea digera aceasta umilinta si va face imediat si alte greseli grave. Cum pare sa fie si povestea cu plagiatul, o afacere destul de periculoasa care se poate lasa cu adevarat cu „sange pe pereti” la Cotroceni si prin servicii.

    Una peste alta, sunt mai multe indicii care ne fac sa speram bazat ca Traian Basescu nu mai dureaza mult si ca se va prabusi cu toata sandramaua lui.

  23. mgabim2009 Says:

    Deci JIGODIILE BASISTE ataca pe toate fronturile! Miine probabil Nastase va fi condamnat; presiunile pentru demisisa lui Ponta datorita asazisului plagiat se vor intesifica (vad ca si CTC a muscat din mizeria asta), si ce mai urmeaza?
    Oricum o zi neagra! Sa-i negi drepturi unui om pentru ca si-a facut meseria cum a stiut el mai bine, imi este peste puteri sa inteleg!

  24. Franklin Says:

    @Roxana
    Doctorii se stiu bine intre ei. Nu cred ca-i putem noi evalua profesional. Totusi, fie esti doctor dedicat meseriei, fie esti manager de spital si politician precum „doctorul’ Oprescu. Stiu ca este greu de acceptat pentru cei mai multi dintre ei dar asta e situatia. Iar probitatea profesionala nu se masoara in aparitii la TV si nici in mistocareli ieftine. E drept, ceva mai pretioase decat ale lui Basescu.

  25. virgilvirgil Says:

    FIAT JUSTITIA PEREAT MUNDUS !
    Ce bine ar fi daca justitia romaneasca ar respecta acest principiu
    Rusinea justititiei romanesti nu vine de la verdictul dat in acest caz , ci de la multele , extrem de multele verdicte date in cazul unor furi de drumul mare pe care i-a scos basma curata .
    Mircea Diaconu a gresit , dar iata , stie sa-si plateasca greseala .
    Si sunt convins ca nu a gresit cu intentie , ci din nestiinta .
    Bravo Maestre !
    Orice s-ar spune , Diaconu ESTE SI VA RAMINE UN REPER MORAL .
    Unul dintre extrem de putinele noastre repere morale .
    Eu il pun alaturi de Coposu sau alaturi de Maria Sa Mihai , Regele romanilor . Sa nu-l uitam pe maestrul Rebenciuc …
    In rest , cred ca Franklin a spus ce era de spus .

  26. Franklin Says:

    @simpa
    Da, cred cu toata convingerea ca demisia lui Basescu este foarte probabila dupa participarea lui Ponta la summitul CE. Nu cred ca va mai avea multe ocazii sa se dea lovit la democratie. Cred ca ultimul plan e sa scape de puscarie, dar penultimul este sa iasa „onorabil” de pe scena, omul asta chiar nu va suporta umilinta (desii multi il cred cam nesimtit de fel)

  27. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    Citind comentariile de pa Gandul,ma intreb cat de departe se poate merge cu ura politica si cu spalarea mintilor ?

    Sunt multi indivizi care se bucura,jubileaza si il injura si ei bucurosi pe maestrul Mircea Diaconu dorindu-i toate relele posibile …Ma intreb oare,daca Mircea Diaconu-un actor indragit de mine cum probabil a fost de multi din cei care il injura acum din pasiuni politice- era unul din sustinatorii lui Basescu ,ministru prin guvernul Boc sau MRU ,oare asa puteam sa ajung si eu ca animalele astea ?…

  28. Aramis Says:

    Roxana,
    Suntem pe aceeasi lungime de unda in ce-l priveste pe Diaconu. O nedreptate.

  29. Aramis Says:

    Roxana,

    In privinta Greciei insa, te inseli, faci o eroare grava. La noi pe blog, te poti lamuri:

    Tara lui Eschil, ultima tragedie?

  30. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    @simpa
    Da, cred cu toata convingerea ca demisia lui Basescu este foarte probabila dupa participarea lui Ponta la summitul CE.
    _________________________________________
    @Franklin

    Nu-mi doresc nimic mai mult decat sa dea Dumnezeu sa ai dreptate .

    Eu unul insa sunt nu doar sceptic ,pur si simplu sunt 100% convins ca nu este capabil sa isi dea demisia ,indiferent de situatia in care se va afla …Ramane sa vedem cine are dreptate si sper sincer sa ma insel eu 🙂

  31. Roxana Iordache Says:

    @mgabim. La ce v-aţi fi aşteptat?

    @Franklin. Cred că n-ai înţeles mesajul meu. 🙂

  32. Roxana Iordache Says:

    @Aramis. Lasă-mă în eroarea mea! 🙂

    @virgilvirgil. Mundi. Am comis şi eu eroarea-asta într-o postare şi din păcate, nu m-a corectat nimeni. 😛

    @Franklin. Bineînţeles, tot ce aşteaptă el e să găsească un pretext pentru ca să-şi dea demisia. În 5 min. 😆

    @Un simpatizant. De-aia greşeşti, că poţi compara animalele, cu lighioanele. 😛

  33. Franklin Says:

    @simpa

    Pai stai putin, sa nu care cumva sa crezi ca eu as vrea ca Basescu sa-si dea demisia. Am spus doar ca demisia lui este destul de probabila, dupa parerea mea, nu ca mi-as dori-o.

    Daca e vorba despre ce epilog imi doresc eu, pai atunci eu imi doresc sa fie suspendat de popor prin vot zdrobitor si participare populara, cu valuri-valuri de cetateni la vot, intr-o zi de sarbatoare prelungita dincolo de miezul noptii. Imi doresc sa-l vad pe Traian Basescu pe treptele de la Modrogan (ca la Cotroceni va sta deja Blaga) in fata televiziunilor, comentand exit poll-urile, 85, 87, 91%…si exclamand, „Un fleac, m-am ciuruit”
    Imi doresc sa-l vad plangand in hohote de necaz ca poporul nu l-a inteles cum trebuia si ca s-a lasat manipulat de televiziunile lui Felix, imi doresc sa-si stearga m…cii cu dosul palmei, sprijinit de Udrea si EBA facand intr-un final cu mana celor 14 sustinatori care inca mai asteapta rezultatele oficiale mai inainte ca sa se pronunte.

    Sper ca intelegi acum ca nu-mi doresc deloc ca Traian Basescu sa-si dea demisia ci sa fie demis de popor.

    Mai sper ca PDL sa admita ca exista o solutie foarte simpla si foarte eficace pentru a opri dezastrul, aceea de a se delimita public ferm si categoric de Traian Basescu si de a acuza fosta conducere de obedienta iresponsabila fata de un lider dictatorial abject. Veti fi surprinsi de scorul obtinut la alegerile din toamna

  34. Serban G Says:

    Ia uite cum i-au prins cu facatura la Ponta :

    TVR INFO, implicat într-o măgărie internaţională

    http://www.cotidianul.ro/scandalul-ponta-un-complot-aproape-perfect-regizat-186411/

  35. bmarinescu41 Says:

    Ce păzeşte Don Juan-Cocârţeanu???Nu mai are nimeni loc de el la toate emisiunile Antenelor şi altele,plin de aroganţă ne vorbeşte de undeva de sus,începe să semene cu Boureanu la stil,v-aţi prins,nu-i mai ajungi nici cu prăjina la nas!!!
    Trăiască Justiţia Română în frunte cu şeful ei măreţ Tilicus Cocârţeanu!!!Un om cinstit şi normal la cap,ceea ce nu e cazul la Titulicus Corlândeanu,ar fi făcut ca la Nufărul în Justiţie din secunda 2 după votul de încredere al Parlamentului!!!
    Sperando-cacando-mîncando!!!
    Vorba lui Oprescu „Toţi o apă ş-un pământ”!!!
    Uite-aşa pierdem încet,încetişor,toate valorile!!!
    Ţi-ai ales miniştri numai unu şi unu măi nea Po(a)nta!!!Unul ai ales ca lumea şi i-ai dat repede în cap cu ăla frumosu şi dăşteptu de la Justiţie!!!Zi pă bune,eşti pă manevră cu băşinescu???

  36. Frosa Rosenberg Says:

    Daca trebuie o doamna la cultura si aceasta doamna trebuie sa vina din PNL ar putea sa fie Placinta ? :))))))

  37. Argusdre Says:

    Incaodata se adevereste ca am avut dreptate cand am spus ca atata vreme cat bese nu va fi suspendat, belit si alungat, USL nu va fi lasata sa-si vada de treaba si sa guverneze tara. Ratacitul asta o tine numai intr-o criza…grava.Mai ales ca s-a inconjurat si de alti dementi…pe banii contribuabililor.Cred ca pana la urma va trebui si legat.In camasa de forta..Nu-i posibil saocupi scaunul ala si sa-ti bati joc de tara si de toate…

  38. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    „Daca trebuie o doamna la cultura si aceasta doamna trebuie sa vina din PNL ar putea sa fie Placinta ?”
    ______________________________________
    @Frosa Rosenberg

    V-ati obisnuit cu criteriile de selectie pe care le avea guvernul Boc atunci cand numea ministrii 🙂

  39. olimpiu65 Says:

    daca se adevereste barfa: Puiu Hasoti propunerea PNL, atunci ma ,,bucur” de justitia romana care a indepartat un om de bun simt si face loc unui nenorocit!!!

  40. stejarul Says:

    Daca Diaconu pleaca din guvern, ce mai ramane?
    Eu l-as propune in locul lui pe Profesorul Ioan Piso de la
    Muzeului de Istorie a Transilvaniei.

  41. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    „Daca Diaconu pleaca din guvern, ce mai ramane?”
    __________________________________________
    @Stejarul

    Profunda intrebare . 🙂 .Nu mai ramane nimic dom’le, 😎 sunt astia de jale iar tie iti este dor rau de guvernele competente ale lui Basescu 🙂

  42. virgilvirgil Says:

    Roxi , SIC TRANSIT GLORIA MUNDI … Adicatelea cum se spune la noi … Gligore trece muntele !
    Sau ma rog , ALEA IACTA EST … Pe alee este un iaht … Fie el si a lui Virinel Columneanu poate , n’asa?

  43. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    „daca se adevereste barfa: Puiu Hasoti propunerea PNL, atunci ma ,,bucur” de justitia romana care a indepartat un om de bun simt si face loc unui nenorocit!!!”
    ___________________________________
    @Olimpiu

    Ce suprapunere interesanta a unor planuri diferite 🙂 ,tu trebuia sa faci cariera in geometrie 🙂 . „Justitia”(am pus ghilimele deoarece exista si judecatori adevarati in Romania si sunt multi ) lui Basescu intr-adevar a facut o porcarie ,insa Hassoti nu este deloc „un nenorocit ” , asa cum sesizezi tu din prea dragoste basista (constientizata sau nu) …

  44. J o h n s o n Says:

    Trebuie un om dur cu experienta la MC…Hasotti e foarte bun desi ca om chiar nu-l apreciez,,,Va urma un razboi greu cu ICR si trebuie un om trecut prin cateva razboaie si nu niste novici serafici care sa si-o ia la foc automat.

  45. Roxana Iordache Says:

    Olimpiu, fără „nenorocitul” ăla nu mai vorbea nici Majestatea Sa în Parlament şi nici guvernele Băsescu nu mai cădeau – azi ai fi înjurat opoziţia că nu-i în stare de nimic. Eu zic să fim raţionali – neamţ eşti tu? 😛

    Virgile, păi ţi-am spus că şi mie mi-a scăpat, noroc că nimeni n-a observat – în afară de cineva drag, pe care mă supăr că nu mi-a atras atenţia. Eu uneori mai fac chestii de-astea deliberat, dar de data aia, sincer, mi-a scăpat porumbelul. 😆

  46. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    “daca se adevereste barfa: Puiu Hasoti propunerea PNL, atunci ma ,,bucur” de justitia romana care a indepartat un om de bun simt si face loc unui nenorocit!!!”
    ___________________________________
    @Olimpiu

    Si ca o mica completare ,la ora la care ai postat tu „barfa” asta ,pe Mediafax era data de mult stirea …Poate tu insa esti mai izolat de lume si nu prea ai acces la toate informatiile, asa incat la o jumatate de ora dupa stirea oficiala, tu te oripilezi la un „zvon” . 😉

  47. Roxana Iordache Says:

    Sunt de acord cu Loţi Borbely la cultură. 😉

  48. Aramis Says:

    Roxana,

    Eu „te-as lasa”, dar nu pot. Si ca sa fim in ton cu Grecia:

    Tara lui Eschil, ultima tragedie?

    Pentru tine, Giannis Ploutarhos canta:”strig in cele 4 zari, cu nici una nu te-as schimba”…

  49. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

    http://www.antena3.ro/romania/surse-puiu-hasotti-este-propunerea-pnl-pentru-cultura-172083.html

    Daca se confirma stirea cu relicva, atunci sa-si ia si placinta cu el, secretar de stat, ca sa aiba cine sa se ocupe de proiectul Brancusi…

  50. Huhu Says:

    Evreica Lupescu l-a demolat pe retardatul ”rege” al lui peste Carol al II ea, tot o evreica Lupescu a darimat pe fraierul Mircea Diaconu!

    La fel evreica Dalila, ca mii de alte evreice in Istorie, a distrus, demolat, darimat definitiv pe Samson, BIBLIA O SPUNE!
    CONCUZIA O TRAGETI SINGURI, CITITORILOR!

  51. Radu Humor Says:

    Eu l-aș propune pe prof. Ioan Coja în locul lui Mircea Diaconu !
    Ia să vă văd istetilor 😉
    Măcar am scăpa prin abandon tehnic de Frosa Rosenberg 🙄

  52. J o h n s o n Says:

    Ion Coja a lansat cel mai suburban si abject atac la Crin Antonescu,circula pe net…Cel putin asa e semnat articolul

  53. Ghita Bizonu' Says:

    Dar cum a fost cu nevasta lu Blaga ? El minstru ea director .. cu ceva „nelamuriri”

  54. Aramis Says:

    @Ghitz Bichon de Mauvaisefoi

    Ghitzika, asta face parte din „ba pe’a ma…..”? C-adica daca ala era asa, de ce sa nu fie si-ai nostri?
    Altfel, cred ca MD a avut parte in context de multa nedreptate.

  55. stejarul Says:

    @Un simpatizant poate neutentic

    „Nu mai ramane nimic dom’le, ”

    Mda, a mai ramas Constantin. Imi place ca are mult bun simt.

    „sunt astia de jale iar tie iti este dor rau de guvernele competente ale lui Basescu”

    Tu numesti cloaca aia de infractori guvern? Competenti au fost ….la „infractiuni”.

    Sunt si voi fi foarte critic la adresa lui ponta.
    are 3 „bube capitale” din punctul meu de vedere :
    1. cazul Panait. Trebuia clarificat de mult. Sa am si eu tihna ca imi pun sperantele in altcineva decat intr-un ramaru. 😉
    2. Nu s-a dezis de nasul cristi de la secu, demonstrat in instanta ca face politie politica (procesul castigat de patriciu)
    3. Eliminarea lui Geoana. Eu sunt alergic la FSN/PSD. Geoana a fost primul PSDist care mi-a inspirat incredere. Voi sunteti obisnuiti cu circ, scandal in politica si de aia l-ati vazut prostalau. Dupa standardele democrate Geoana e un om civilizat. Eu il vad chiar foarte inteligent dar nu reuseste sa „comunice” asta maselor. Atitudinea mincinoasa si aroganta a lui ponta fata de Geoana m-a dezgustat teribil.

    Totusi, cum spune si Roxana, ponta progreseaza deci ii dau credit pentru asta. Incearca sa devina politicanul pe care noi il dorim.
    Am evitat sa ma pronunt despre „plagiatul” lui ponta. Acuzatiile miros de la distanta a facatura iar ponta i-a tras la randul lui o facatura lui Geoana, deci nu ma prea intereseaza subiectul.
    Iti spun acum parerea mea. Superficialitate nu plagiat. E o lucrare intocmita in pripa. Fara sa respecte normele academice ale unei teze de doctorat. Ghilimelele erau un MUST. Putea sa fie mai subtirica si atunci „scapa” si de procentul ala de fifty-fifty (originalitate versus citate) .

  56. stejarul Says:

    Putea sa fie mai subtirica = adica sa mai „taie” din citate.

  57. mgabim2009 Says:

    Jigodia trebuie demisa! Motive? Inregistrarea din emisiunea de ieri a lui Cristoiu (de la B! – vorba lui Badea lucram cu materialul clientului) cu Berceanu (in care povesteste cu detalii cum s-a amestecat basescu in treburile interne ale PNL-ului) ESTE SUFICIENT!

  58. Roxana Iordache Says:

    @Aramis. Am mai spus şi pe un blog băsist, unul prostesc, spre deosebire de al „vostru”: pentru voi s-a terminat. Cu cât reuşiţi mai repede să vă adaptaţi la realitate, cu atât aveţi mai multe şanse de a vă apuca de o muncă cinstită. 🙂 Numai că voi persistaţi să vă complaceţi în lumea paralelă.

    @Radu Humor. Eşti chiar aşa de fraier sau eşti şi tu doar un securist pseudonaţionalist? 🙂 Că calea cea mai sigură de compromitere a naţionalismului e să-l confişte securiştii. Şi/sau tot felul de loaze. Deci, ar fi cazul să decantezi, un pic, varza. 🙂

    P.S. Am mai spus şi o repet, personal, n-am nimic cu Coja, am luat 10 la el şi acum are un căţel scump, suntem oarecum vecini. Dar, spre deosebire de tine, nici nu încurc, nici nu amestec planurile.

  59. Franklin Says:

    @mgabim2009

    Nu credeam sa spun asta, dar pedelistii pot fi aceia care pot incheia conturile cu Basescu. Asta e.

  60. Marius Says:

    Roxana,

    Simplul fapt ca m-ai propus tu inseamna pentru mine imens. Asa, ca un cadou nesperat!

    Multumesc!

  61. Roxana Iordache Says:

    @Marius. Eu vă mulţumesc!

Lasă un comentariu