PONTA AŞTEAPTĂ ORDINE DE LA BARROSO. PE GITENSTEIN L-A ARANJAT. BĂSESCU, IMUNIZAT

Ponta, ca şi Băsescu, mizează pe faptul că sunt mulţi fraieri pe care-i poate prosti cu mascarada „schimbului de replici” între ei, o ţigănie penibilă. Trebuie să ai reţeaua rărită rău ca să te laşi harnit. Adică, Ponta execută tot ce trebuie în culise şi se umflă la Băsescu pe scenă, pentru că Băsescu e în delir de putere şi acuză USL de ceea ce face el, anume, presiuni asupra sistemului judiciar – de fapt, îl comandă – şi negocieri cu privire la şefii Parchetelor. De fapt, nu-i nici o negociere. E ceea ce-i dictează băsecuritatea, lui Ponta.

Azi a zis că aşteaptă ordine de la Barroso, i-a trimis cerere în scris. „Ca să ştie ce are de făcut”. Obedient şi antinaţional.

Se va întâmpla aşa, Băsescu va numi şefii Parchetelor „la propunerea” lui Ponta, de unde va trebui să rezulte că obstacolul a fost Mona Pivniceru, că ea a inventat proceduri paralele cu legea – ceea ce aşa şi este, că a aplicat „poruncile de la Bruxelles”, după cum singură a mărturisit public. A avut mână liberă de la Crin Antonescu şi ea n-a făcut decât să meargă pe linia slugărniciei lui Ponta. Merită ca Băsescu să dea vina pe ea, pentru că într-adevăr a fost „o catastrofă”. Dacă avea demnitate, azi Băsescu nici nu mai exista politic. Poate că deja era un număr de inventar.

Ponta e în cârdăşie cu Băsescu şi nu-i chiar atât de Tonta încât să nu ştie că impostorul de la Cotroceni se foloseşte de oricine e dispus să se lase folosit, după care aruncă obiectul utilizat. De-aia face Ponta sluj la Bruxelles şi de-aia îşi face lobby, ca să-i supravieţuiască lui Băsescu şi să-l substituie a la longue (ceea ce înseamnă NU pe termen lung, cum general-greşit se traduce, ci în cele din urmă). Adică, Ponta se vrea urmaşul la tronul sistemului băsecurist şi a învăţat de la Băsescu, cum se face. Cu Bruxelles-ul. Mai ales că socialiştii sunt şi ei tot o famiglie, ca şi PPE, diferenţa fiind că păstrează aparenţele şi joacă rolul poliţistului plin de compasiune, pe când „popularul” e securistul rău. De fapt, PES şi PPE sunt o mare FAMIGLIE. Bruxelles e doar capitala de faţadă.

Şi ca să aibă firmanul de la împărăţie, Ponta trebuia să rezolve cu Administraţia Obama. Şi l-a aranjat pe Gitenstein, i-a dat şisturile, urmează intervenţia cu cianurile, iar personal, i-a promis controlul asupra Fondului „Proprietatea”. Cool!

În plus, îl reactivează pe Rus. Ar fi păcat să nu fie şi el decorat. Ca Maior. Amândoi au binemeritat la referendum.

Şi parcă văd că emisiunea de azi de la Antena 3 cu Ponta nu va fi decât tot un exerciţiu de imagine din seria mascarada. Adică, Ponta va ţine imaginea aşa cum o vrea Dâncu. Îi va ieşi natural, pentru că rolul anchetatorului bun îl joacă Radu Tudor, care îl va menaja şi-i va căuta circumstanţe chiar acolo unde sunt imposibil de găsit, doar pentru că trebuie să fie contraponderea deontologică 😛 la anchetatorul rău, Dana Grecu. Iar pe ea Ponta o va flata cu retorică anti-Băsescu. În timp ce îi face jocul.

Vă daţi seama că i-am ambiţionat pe realizatori. 😉

P.S. Noapte bună, copii!

Oricum, mi-ar părea rău ca Adrian Năstase să mai scrie vreo trei cărţi vărgate.

12 răspunsuri to “PONTA AŞTEAPTĂ ORDINE DE LA BARROSO. PE GITENSTEIN L-A ARANJAT. BĂSESCU, IMUNIZAT”

 1. Anca Says:

  Rox, tot rau’ spre bine, PE BUNE! 😀
  Pe scurt, sansa liberalilor. 🙂
  Cu toata enervarea pe care ne-o provoaca mocirla intermediara meanwhile, acum doar se toarna fundatia pentru cresterea pe care o vor contabiliza fara efort liberalii incepand cu 2014, si sa nu-si propuna! =)) Asa simt. 🙂

  Despre emisiunea de azi, sincer, nici nu vad ce-ar mai fi de povestit, ca nu vad ce-ar mai fi de-ntrebat. =)) Eu n-am decat clarviziuni cu Ponta:
  http://ex-blank-page.blogspot.ro/2013/03/despre-ponta-numai-certitudini.html

 2. PONTA AŞTEAPTĂ ORDINE DE LA BARROSO. PE GITENSTEIN L-A ARANJAT. BĂSESCU, IMUNIZAT » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. ada1957 Says:

  Tonta va vinde si pe maica-sa sa fie prim-ministru.
  Din pacate Adriana Nastase va reveni cat de curand in puscarie …si se va satura de scris carti si tinut cursuri…
  In rest noi ne vom veseli cu Kovesi si alt basst laparchet.
  Ar trebuie Tonta sa aiba grija sa nu o ia pe urmele lui Nastase.
  Tonta si Matolul vor termina definitiv Romania.
  Sa vitati bine.

 4. olimpiu65 Says:

  nu mai asteapta niciun ordin. s-a conformat si a batut palma cu psihopatul si Kovesi e sigura.
  restul sunt povesti , analize, suparari si dezamagiri, dar vb Ancai tot raul spre bine , se umflase in procente carlanul si partidul socialist

 5. Anca Says:

  Ma uit la asta si nu-mi vine sa cred! Pare ca se uraste pe sine insusi cum nu-l urasc nici cei mai mari dusmani ai lui! =))

 6. Matei Florin Says:

  Phii, ce băs contra naturii!

 7. Ileana Andersson Says:

  Multa parsivenie se ascunde sub masca zambetului tamp de pe fata lui Ponta, aceeasi parsivenie ca cea din ha, ha, haul lui Basescu. Este clar ca Ponta asta e in stare sa faca orice pentru utopia puterii. Concluzia – nu va atingeti de Basescu ca Romania va avea de suferit. Oare dobitocul de Ponta nu intelege ca UE este cu un picior in groapa si ca a venit momentul ca gaseasca alternative la mizeria europeana? Sa vedeti cameleonism politic cand evenimente ce se vor declansa in curand!!! Nu-i dau zile multe lui Ponta!!

 8. ciuhuhu Says:

  DUMNEZEU CU mila, pentru popoarele jefuite de evrei,
  daca Dumnezeu e evreu lumea e PIERDUTA, IN VECI!

 9. Ileana Andersson Says:

  Ce liniste s-a lasat pe forum!

 10. ciuhuhu Says:

  Ileana Cosinzeana, lumea-i pierduta furata in VECI DE EVREI!

  TOTUSI SA LUPTAM PENTRU COPII NOSTRII si ADEVAR!!!!!

 11. Anca Says:

  Ileana, ca sa nu fie chiar liniste, uite, reiau aici ce scriam pe Facebook mai devreme 😀 :
  Tot aud vorbindu-se despre circumstantele atenuante si constrangerile lui Ponta IN SITUATIA ACTUALA. Pai iar ajung sa-l invoc pe Zdamasii, zeul protector al romanilor – CINE NE-A ADUS IN SITUATIA ACTUALA? S-o luam pe rand:
  1. Crin nu s-ar fi intors veci de la Bruxelles cu cvorum impus! Deci Basescu zbura ca soarele in vara lui 2012! (De altfel, Ponta aducea cvorumul in plisc de la Bruxelles exact in timp ce Crin anunta apasat de la tribuna prezidentiala ca avem ordonanta in functiune pentru organizarea referendumului pentru care procedurile SE DEMARASERA DEJA CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE!)
  2. Crin n-ar fi semnat veci acord de nesuspendare cu Basescu dupa alegeri SI BASESCU L-AR FI NUMIT PREMIER – asa cum la momentul numirii lui Hasotti in guvern toata lumea zicea ca Basescu nu-i semneaza decretul, ca vrea sa-i dea Hasotti declaratie de neplagiat si Crin a iesi in conferinta de presa si-a anuntat: „Dacă Traian Băsescu nu semnează luni învestirea lui Puiu Haşotti, voi cere iniţierea procedurii de suspendare. Traian Băsescu se comportă ca şeful unei haite şi nu ştie decât de frică. […} Atitudinea preşedintelui este în afara legii, ne arată că în mintea domniei sale continuă să stea ideea că este preşedintele unei republici bananiere şi reflectă obisnuinta domnului Băsescu de a jigni, de a umili partidele şi actualul Guvern. Traian Băsescu nu va primi această declaraţie pentru că nu are dreptul la ea. Au trecut vremurile când îşi putea bate joc de PNL”
  3. Puteti fi siguri ca sub semnatura lui Crin NICIODATA-NICIODATA n-ati vedea-o pe Kovesi propusa la DNA – nici pe ea, nici pe alt slugoi basist!
  SITUATIA ACTUALA reflecta CARACTERUL DE RAHAT al lui Ponta si nimic altceva! Nu putem sa-i justificam caracterul infect cu SITUATIA ACTUALA rezultata TOT DIN CARACTERU-I INFECT!

 12. Roxana Iordache Says:

  New post! Rău de tot. :mrgreen:

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: