PONTA, SĂ-ŢI FAC SCHEMA: DE-MI-SIA!

Ponta „La ordinea zilei”. Dana Grecu şi Radu Tudor, nişte dulci. Cu Antonescu sunt toţi foarte agresivi. Cu Ponta, parcă se ruşinează. Sigur că au fost şi întrebări dure. Dar formulate cu sfială, parcă. De parcă am fi robi preasupuşi şi n-avem voie să vorbim decât în vârful degetelor. Pe când, pe Antonescu putem să-l troznim, că nu-i dintre ai lor. E dintre noi, deci, putem să-i cerem socoteală. Pentru faptele altora.

Şi fără supărare, parcă nici memoria nu-i ajută pe jurnaliştii orei, nici chiar pe cei puţini de elită, adică, chiar au uitat ce a zis Ponta cu gura lui acum câteva luni, anume că draftul pactului era redactat din vară, imediat după anularea discreţionară a rezultatului referendumului. Iar altele nu i le-au spus, probabil, din ruşine de gazde.

De exemplu, când a zis că UZL i-a luat lui Băsescu din putere, l-aş fi întrebat dacă ne consideră retardaţi. Chiar crede că nu ştim că n-are importanţă guvernarea în condiţiile actuale? Puterea e la butoane, care înseamnă serviciile şi sistemul judiciar. Cine le deţine? Deci, marş!

Dacă aş fi scris la primul impuls, adică, în timpul emisiunii sau imediat ce s-a terminat, l-aş fi trimis la origini. Ceea ce nu-i târziu.

Bref: n-a negat că o pune pe Kovesi, a declarat că-şi asumă. Ce-şi asumă n-a mai spus. Şi de altfel, ce ne pasă nouă? Ce dacă n-are nici o logică ce spune? Suntem în Absurdistania. A recunoscut că el e ministru interimar la Justiţie ca să numească Băsescu pe cine vrea. Restul e vrăjeală.

A spus că a semnat pactul fiindcă altfel era posibil să nu-l pună prim-ministru, în ciuda votului popular. Ei şi? Presupunând prin absurd că ar fi fost aşa, cine pierdea? Câţi neuroni îţi trebuie ca să dai jos drobul de sare?

A mai spus că nu mai poate să fie radical – cum a fost în campania electorală – tocmai fiindcă a ajuns la guvernare. El s-a ascultat ce spune? Dar interlocutorii? Că de-aia au votat românii masiv USL, ca să se moaie la guvernare! Şi cât de imbecil de sofistică e justificarea pentru fraieri se putea contraargumenta extrem de simplu: păi băi, băiete, dar Tăriceanu? Că atunci era un guvern minoritar, Băsescu era popular, tocmai câştigase un referendum de suspendare, PSD se aliase cu PD-L ca să dea jos premierul, ceea ce Băsescu a vrut cu disperare şi totuşi, premierul Tăriceanu în loc să se prostească, se îmbăţoşa şi pe măsură ce se îmbăţoşa, câştiga tot mai mult respect din partea PSD şi în cele din urmă, susţinere parlamentară, iar la Uniunea Europeană era elogiat, de fapt, România era respectată, chiar lăudată că e prima în Europa la creştere economică şi asta chiar din partea liderilor PPE: în timp ce Băsescu era tratat ca un paria. Asta e realitatea, daţi pe REW.

Acum, USL are 70% şi Ponta se pune capră. Orice, pentru carieră.

Ceea ce e cel mai greţos e fariseismul. Unu, când se vaită – OY, VEY! – se dă lovit că a suferit de pe urma lui Băsescu. Ce-ai făcut, mă? Cum ai suferit, Puţy? Că aia cu plagiatul a fost înainte de suspendare, deci nu suspendarea ţi-a lăsat „cicatrici”. Ci compromisul de slugă. Mai mult, a zis că a suferit nu doar el, ci şi familia lui, din pricina celui cu care, de atâta suferinţă, a semnat un pact după ce suferinţa s-a cicatrizat.  Cu ce-a suferit mama lui Ponta? Că dumneaei nici pe vremea lui Ceauşescu n-a avut alte pătimiri decât vizitele la Paris, în timp ce 99,9% din populaţia ţării n-avea voie nici până la Sofia. Şi cu ce-a mai suferit familia lui Ponta de pe urmă băsismului? Cu contractul lui cumnatu-său? :mrgreen:

Si dă-i, si luptă! Zice el: într-un an, nu moare nici Băsescu, nici eu. Şi ce mă interesează pe mine ce faceţi voi? Ce ne interesează pe noi? Tot timpul numai despre el a fost vorba. Şi despre Băsescu. Conceptul de reprezentare nu-i spune nimic. N-are nici o obligaţie. Dimpotrivă, alegătorii trebuie să-i mulţumească că se sacrifică pe altarul funcţiei de prim-ministru.

Că el de fapt s-ar putea supăra şi ar putea pleca. A zis de mai multe ori asta. Fără să fie contrazis. Aşa:

Problema e nu că te superi tu şi pleci, problema e că ne supărăm noi. Şi PA!

Ponta, demisia!

Staţi liniştiţi, nu-mi fac iluzii. Planul lui Dâncu a prins. Ponta a convins. Majoritatea celor care l-au urmărit îl căinează, se solidarizează, îl justifică că n-are ce să facă. Nu-şi pun problema că dacă cineva e forţat să facă ceva ce nu vrea, are dreptul şi chiar obligaţia morală de a-şi da demisia. Dar, nu! Că el a zis că suntem obligaţi la UE. De data asta, a folosit pluralul.

Şi e destul de precar intelectual, ca şi Băsescu, de altfel. Compensează cu viclenia arivistă. Prin care speculează emoţional audienţa, o ia la sentiment. Cum a fost aia cu supărarea. Majoritatea nici nu-şi mai dau seama că de fapt ei ar trebui să fie cei supăraţi şi să-i ceară să plece, nu să se supere el – pe propria-i impotenţă – şi să pluseze cu un şantaj patetic a la Ceauşescu, adică, vedeţi că s-ar putea să mă supăr şi să plec, fiindcă nu mă meritaţi, noroc că eu vreau să stau şi să mă sacrific pe altarul funcţiei. După care să ajung preşedinte al ţării – ceea ce n-a negat.

Păcat însă că realizatorii – din scrupule de gazde – nu i-au pus problema că demisia când ai o responsabilitate naţională se dă nu emoţional, adică, „la supărare”, ci din onoare. Fie onoarea de a-ţi asuma o eroare, fie onoarea de a recunoaşte că nu eşti în stare, fie onoarea supremă de a declara că NU vrei să-ţi trădezi ţara. Şi nici poporul.

Deci, Ponta, du-te la mama ta!

32 răspunsuri to “PONTA, SĂ-ŢI FAC SCHEMA: DE-MI-SIA!”

 1. Anca Says:

  DA! 😀
  (Deci Rox, post-u’ asta e inca un argument la ce ti-am raspuns pe-acolo pe unde ne-ntrebai cu cine am (mai) vota. 🙂 Vezi ca tot numa’ pe Brother Crin il avem? :D)

 2. Roxana Iordache Says:

  Nu, că mi-am pus ochelari de tablă. 😆

 3. ada1957 Says:

  Varianta rama.. pres…
  un handicapat PLASTILINA in mainile lui Basesu.
  Si crede prostul ca va ancheta la DNA cu Kovesi pe Videanu,Berceanu, EBA , Blejnar , Udrea .
  Numai CRIN a mai ramas…

 4. Ileana Andersson Says:

  Nu ma pronunt in privinta lui Crin, daca tace si accepta mizeria, atunci nu va ajunge presedinte. Daca se distanteaza, atunci poate exista sanse de a-si castiga electorat si din randul celor de la PSD si de ce nu chiar si de la PPDD. Tacerea inseamna acceptarea in continuare a coabitarii si deci esecul programului pentru care au fost adusi la putere – programul dreptate pana la capat.

 5. Radu Humor Says:

  Constat ceva ce mă bucură, dar mă şi îngrozeşte !
  În acelaţi timp !
  Cu cît situaţia devine mai periculoasă şi insuportabilă, cu atât verva jurnalistă a Roxanei Iordache, dar mai ales luciditatea analizelor ei politice, ajung la un nivel pe care nu ţin minte să-l mai fi întâlnit în jurnalismul postdecembrist.
  Asta în ce priveşte „tot răul spre bine”, invocat de cineva.

  P.S.
  Ceva mă face să cred că lui Băsescu i se pregăteşte totuşi ceva !
  Ceva care-l va da cu siguranţă peste cap 😉
  P.S.S.
  Crin Antonescu este pus, cu bună ştiinţă şi criminală intenţie, în cea mai penibilă postură .
  De aici înainte nu mai are decât o singură alegere :
  Ori devine erou şi suportă consecinţele , ori devine preşedinte şi va trebui să-l mai suportăm noi ceva vreme !
  În ce-l priveşte, din păcate, pericolul nu-l pândeşte numai dinspre Băsescu 🙄

 6. Anca Says:

  Ileana, Crin nu poate si citi fluxurile de stiri in locul nostru – a declarat in repetate randuri ca el n-ar putea sa fie de acord cu Kovesi la DNA.

 7. ioprotestatarul Says:

  „Deci, Ponta, du-te la mama ta!”

  Bine zis! De fapt asa cum au spus si cei doi Olteanu, ieri…

  http://www.romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/03/mare-iubire-in-psd.html

 8. PONTA, SĂ-ŢI FAC SCHEMA: DE-MI-SIA! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 9. Ileana Andersson Says:

  Anca, „n-ar putea” reprezinta conditionalul optativ a verbului a putea. In politica nu intentiile conteaza ci ce faci pana la urma. Deci sa urmarim evenimentele.

  Personal simt ca scena politica se incinge. Nu cred ca pnl-istii si chiar unii psd-isti sa doreasca sa se compromita iremediabil. Sa nu uitam ca si pdl-istii au tradat chiar cand guvernele lui basescu pareau invincibile. Numai sa nu ni se pregateasca altceva mai urat.

  Pe piata zvonurilor se aude ca se doreste compromiterea intregii clase politice iar pe valul nemultumirilor generale sa fie impinsi in fata adevaratii oameni ai politicilor globaliste ce au stat pana acum in umbra. Tineti minte numele asta. Calin Georgescu, un personaj din cercurile lui Mugur Isarescu omul mari finante, membru plin in clubul de la Roma cu legaturi in grupul Bilderberg. Urmariti si evenimentele externe, se observa o tot mai mare subordonare a guvernelor de catre institutiile globaliste: UE, FMI, BCE concerne internationale.

  Serviciile noastre secrete, redactiile ziarelor si a diferitelor televiziuni chiar si parlamentul sunt impartite intre diferitele sfere de influenta, sunt impregnate de spioni si agenti strani si interni ce urmaresc diferite scopuri.

  Si din acest razboi agresiv, total si nevazut vor invinge fortele nationale?

 10. mariusnyc Says:

  DE-MI-SIE ca sa rimeze cu functia si gradul

 11. Jan Pantelimon Says:

  Daca vom face o simpla analogie, vom observa ca protestele din iarna trecuta au fost precedate de o greva a studentilor de la fac de istorie a U B . Acum se intampla ceva similar la U B . Vor urma inevitabil proteste in PU . Ghici ghicitoarea mea : cine va avea de pierdut ?

 12. mariusnyc Says:

  Am incercat sa ma uit la emsiune , n-am reusit din cauza muilor lui Ponta . Boii astia de la SIE , cand racoleaza, nu fac un test minim de IQ , pontanacilor ?

 13. ioprotestatarul Says:

  @Roxana Iordache
  Iata cu s-au ocupat consilierii judeteni la sedinta ordinara, adica chiar ORDINARA, de astazi, dupa ce l-am huiduit ieri pe Ponta si pe iubitul lui preten Duicu:

  http://tele2drobeta.ro/stiri/7671-cine-este-ion-olteanu

  „CINE ESTE ION OLTEANU?!
  Presa ar trebui sa investigheze trecutul lui Ion Olteanu, este datoria presei sa afle cine este acest individ. La punctul diverse, al sedintei de astazi, consilierul judetean Ecaterina Tutu a solicitat jurnalistilor sa se afle cu ce s-a ocupat Ion Olteanu in Statele Unite, dar si de ce s-a intors in Romania. Ancheta jurnalistica ar putea fi solutionata chiar de colegul Ecaterinei Tutu, consilierul judetean Alin Nicolicea, mai ales ca acesta modereaza emisiuni TV, la acelasi pot de televiziune unde apare, pe sticla, si Ion Olteanu, a sugerat presedintele Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu.”

  Scursurile ajunse la putere si datorita protestelor de peste doi ani ale lui Olteanu, dau acum ordin presei sa ma investigheze pentru a putea jefui linistiti tara, iar asta dupa actele de politie politica ce le-au comis in dosarul ilegal de ultraj si parca ar mai exista in tara asta vreun serviciu care sa nu ma fi investigat pentru tot ce am facut pana acum…

  NU AM NIMIC DE ASCUNS, AM CONSTIINTA CURATA, DAR ASTA NU INSEAMNA CA NISTE PARVENITI POLITICI AU DREPTUL DE A CERE PRESEI INVESTIGAREA UNEI PERSOANE PRIVATE DOAR PENTRU CA INDRAZNESTE SA-SI EXPRIME PUBLIC OPINIILE.

  ACESTI NENOROCITI INSTIGA REVENIREA LA TOTALITARISM!
  ASTEPT REACTIA PE MASURA A SOCIETATII DEMOCRATICE!

 14. stejarul Says:

  In culmea fierberii generale, eu as incepe cu o lauda la adresa pontacului: m-a surprins placut ca a iesit din hedonismul lui si a avut curajul sa mearga (autoinvitat!!!) le emisiunea lui Dana Grecu. Da, pontacul a demonstrat ca stie intra in lumea vertebratelor si poate fi si el un OM. Acuma, ce fel de om… e partea a doua.

  Ce m-a enervat cel mai rau este victimizarea lui abjecta. El se plange ca familia lui a suferit? Strigator la cer! Tupeu colosal!

  ” Şi cu ce-a mai suferit familia lui Ponta de pe urmă băsismului? Cu contractul lui cumnatu-său? ” Roxana, pentru fraza asta te iubesc si mai mult! 🙂 Ai pus punctul pe „I” ! M-ai uns la suflet.

  In timpul interviului imi venea sa il pocnesc pe Radu Tudor de ce nu mentioneaza contractele de sute de milioane de euro ale cumnatului lui ponta cu guvernul bok.

  In rest, despre tot interviul mai adaog : sper ca pontacu are un as in maneca pentru cocleala kovesi. Fara , de ex o udrea in catusele kovesiene, ponta e terminat.

  Crin sa se distanteze de pontacu… dar nu prea departe. In niciun caz sa nu iasa de la guvernare.

  pontacu face parte din oamenii care dupa ce se lupta cu o echipa pentru un ideal, cu putin timp inainte de a ajunge la tinta isi provoaca coechipierii la scandal in speranta ca oamenii scarbiti se retrag si el ramane singurul care trece victorios finish line-ul.

 15. Ovidiu Says:

 16. Gabi Mihalcea Says:

  Basescu a reusit sa aduca Romania sub asediu: financiair in principal, politic ulterior. El si „angrenajul” SIE au reusit sa propage o anumita mentalitate in UE si printre toti ceilalti parteneri ai Romaniei. Ponta a devenit prim mnistru. Presiunile externe sint maxime! (Frunzaverde nu a glumit spunind: ” sa fim fericiti daca platim salarii si pensii”)Finantarea vine din afara. Romania (datorita guvernarii basiste este in pozitie de CAPRA).
  Ponta ne tradeaza. hai sa punem unul mai bun! Sint prima la acest demers!
  Dar chiar gasim unul care sa intoarca Romania din pozitia CAPRA? Unul care se lupte cu CCR si intoarce deciziile lui Basescu (cind BASESCU ARE 5-4 INCEL MAI FERICIT CAZ, CA SA NU SPUN 6-3)? Unul care il poate determina pe Basescu sa semneze numiri la procuratura, DNA, DIICOT etc, indivizi pe care EL sa nu-i controleze? iN CONDITIILE IN CARE 1600 DE JUDECATORI NU AU REUSIT NCA SA-I EXPULZEZE PE gHICA SI DANILET. mAI MULT MARTI LA CCR SE DISCUTA „CONSTITUTINALITATEA” DEMITERI LOR!
  Intr-o Romanie ideala asta vara in Bucuresti iesau la referendum 60% si nu 40% (CE AR FI ASIGURAT QVORUMUL),, intr-o Romanie ideala in august cind CCR s-a dat in barci nu doar Ghise era la Cotroceni sa se plimbe ci cel putin o suta de mii (DAR ROMANUL ESTE CU CEFA DE PORC SI BEREA!!
  Ei bine Romania nu este ideala.
  Iesiti miine in strada si dati-l jos pe Ponta, rupeti USL, si puneti ce vreti in loc. Romania va VA sustine?

  Sa fie clar Luluta la DNA ma face sa vomit, dar incerc sa inteleg daca exizta o alta solutie (desi sa fiu sincera eu inca cred ca nu va fi numita, si cred ca Basescu este cel care va obstructiona numirea ei!). Demisia o sa-mi spuneti. OK dar cine vine in loc chiar (ONEST) credeti ca se va lupta piept la piept cu europa infestata de virusul basist fara traume pentru Romania? Si care ar fi ala?

  sa aveti un weekend bun!

  PS. daca exprimarea mea este inadecvata, sincer sint la un party. Dar am vrut sa-mi spun si eu opinia.

 17. Catalin Trandafir Says:

  ”Anca Radu
  O metoda simpla de numit procurorii-sefi fara toata birocratia si cheltuiala referendumului pentru demitere:
  1. Se suspenda nenorocitu’.
  2. Curtea Constitutionala majoritar basista da aviz negativ sau incert.
  3. In perioada asta de tranzitie presedintele interimar accepta propunerile ministrului justitiei.
  4. Parlamentul ia act de avizul CCR si decide ca nu-i cazu’ de referendum, si-l repune in functie pe nenorocit, numa’ asa, ca sa-l faca de ras. :))”

 18. ciuhuhu Says:

  OARE poporul roman e blestemat de are nenorocul sa fie condus de evrei ca Ponta, MRU-unguent, Isarescu…? Ce sa mai zic de dictatorul chior?!

 19. olimpiu65 Says:

  caracterul carlanului a putut fi descoperit cand a devenit ministru in cabinetul Boc…ce poate fi mai injositor sa fi subalternul lui Boc si apoi sa te visezi prim ministru??? asa ca trebuia sa fi naiv sa treci cu vederea caraterul acestui tanar politician
  exista destui care pun botul la pr-ul agresiv promovat de tzutzerii pontisti, dar eu prevad un dezastru al proiectelor promovate de USL si care incep cu modificarea constitutiei…raspunsul cetatenilor va fi boicotul si nu pt ca-l cere psihopatul, ci pt ca ne-a scarbit carlanul, iar fara o noua constitutie nu vor fi regiuni administrative si USL se va afla in koorul gol fara niciun proiect dupa un an si jumatate… despre economia care tot stagneaza ce sa mai spunem?????

 20. stejarul Says:

  Ponta, demisia!

  Am uitat sa zic asta. 🙂

  O spun de atata timp… inca de cand nu era premier , abia picase guvernul autistului mru…
  Roxana imi spunea pe atunci, „stai ma, sa fie numit premier ca inca nu-i”.

 21. ciuhuhu Says:

  Oare Romania nu mai scapa de Basescu? Din cauza a doi blegi, Ponta si Crin A.!

 22. argusdre Says:

  Ei bine abia acum eu mi-am format incredere deplina in…Ponta si cred ca olteanul asta-i mult mai siret decat un biet matroz impulsiv, imbatranit, ramolit, haituit, epuizat si alcoolizat. Cred ca e o mina marina cum n-a mai vazut edecarul nostru…Seamana cu un cataclism care vine, se apropie, zguduie totul din ce in ce mai tare, nu exista mijloace de a-l stavili si nu poate urma decat …coliziunea distrugatoare pentru hahaitor.Pe de alta parte, Besescu, ca sef de stat, a lucrat economico-preventiv si la o adica nici nu va mai trebui imbalsamat. Dar sa revin la Ponta. A dat mult prea multe dovezi de loialitate fata de Crin si fata de idealurile USL…Rar am vazut pe cineva in lupta cu dementul national Traian Besescu, avand (sau arborand) o atat de multa rabdare dumnezeiasca, o asa stapanire de sine, o atat de mare siguranta si o atat de evidenta consecventa in planul de a-l invinge pe deviat….Intr-adevar „cred ca lui Besescu „i se pregateste ceva”, incetul cu incetul, ceva inevitabil, imparabil si definitiv distructibil….Dar noi…..noi nu mai vrem sa asteptam, ni s-au epuizat si rabdarea si nervii si bunatatea si tot…..Sa dispara odata, sa plateasca, sa se chinuie in panza de paianjen a lui Ponta

 23. stejarul Says:

  L-am vazut pe CTP la Razvan Dumitrescu si am descoperit si eu apa calda. CTP e intradevar securist dar securist de sertar. Scos la inaintare cand e vremea de Mayday Mayday. CTP m-a convins ca pontacu nu are niciun as in maneca, incearca doar sa salveze cati mai multi oranjgutani de la parnaie.
  E de rau, fratilor! Bani nu-s si nici dreptate.
  pontacu sa-si dea demisia. Indiferent daca o propune sau nu pe kovesi.

 24. Ghita Bizonu' Says:

  http://vremea.forumgratuit.ro/t463-allah-va-acorda-islamului-in-europa-o-imensa-victorie#985

  Date demografice. Eiropa e in galeata si nu crez ca casatoriile popo o vor salva

 25. Ileana Andersson Says:

  Va propun un exercitiu mental. Care sunt cuvintele care vi s-au parut cel mai des folosite de Ponta in interviul de ieri sau in ultimul timp? Si care este cuvantul pe care Basescu il foloseste cel mai des atunci cand doreste sa ne abureasca? Astept impresii…

 26. Ovidiu Says:

 27. Jan Pantelimon Says:

  I A sincer ? Un mare impostor de rit securist .

 28. violet Says:

  Eu, fiind o fire optimistă ( deşi Toma necredinciosul ), subscriu în mare parte la ce a scris „Argusdre”. Dar sunt confuză şi nu-l slăbesc pe Ponta, ca să zic aşa. Nu poate fi atât de rău pe cât pare!
  🙄

 29. violet Says:

  Dar şi cu articolul sunt de acord; m-au enervat şi pe mine victimizarea lui Ponta, faptul că ne excludea pe noi, alegătorii, când spunea că nu moare un an ( ! ) etc.

  Sper însă ca asta să fie doar ceea ce se vede…

  P.S. Poate chiar faptul că a venit la emisiune şi a fost întrebat exact ce ne doare ascunde un alt adevăr decât cel aparent. Nu, nu sunt credulă de fel, dimpotrivă, nu cred aproape nimic la prima vedere. Cu atât mai mult cu cât ceea ce văd nu-mi place.

 30. Roxana Iordache Says:

  @violet. Bun venit! Reacţia dv. confirmă mobilul campaniei de imagine pe care Ponta o poartă de ceva vreme şi mai intens de când cu venirea lui Johannis la PNL. 🙂

  Iniţial şi campania de imagine a lui Adrian Năstase a părut reuşită, după care l-a terminat.

  P.S. Pisa aia scumpă e a dv.?

 31. violet Says:

  Roxana Iordache:

  Bun găsit ( din nou 😀 )! De acord cu zbaterea lui Ponta vizavi de Iohannis. 🙂

  Motanul acela minunat A FOST al nostru. 😥 Făcea parte din familie. L-am păzit cât am putut, dar… asta a fost. Nu l-am castrat, că a avut urolitiază pe la un an, şi oricum nu prea eram bucuroşi să facem asta. Era deci…întreg şi voia afară. Rar îl dădeam, dar… A murit de ziua mea de naştere. N-am putut nici unul dintre noi să ciocnim un pahar în ziua aceea. A rămas un avatar. Scuze pentru că m-am întins pe acest subiect!

 32. raduprajan Says:

  TRAIAN BASESCU sau ATLASUL MODERN: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/03/31/traian-basescu-sau-atlasul-modern/.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: