COLDEA ŞTIA DE BOLDEA. CODRUŢA ŞI CODRUŢ, CALEA CODRULUI! VOR URMA ABUZURI (PSEUDO)JUDICIARE SINISTRE

Video de shakiraVEVO

Nu, Mihail Boldea n-a fugit din ţară. A plecat nederanjat, cum spuneam şi aseară. Cu maşina până la Istanbul, de unde a luat avionul „spre o destinaţie necunoscută”.

Declaraţia cu destinaţia necunoscută îi aparţine şefului DIICOT, Codruţ Olaru, care, prin conferinţa de presă pe care a avut-o de dimineaţă, intră în antologia prostiei profesionale, ca să nu-i zic incompetenţă. Şi ca să nu-i acord prezumţia de rea intenţie în raport cu presa, deci, cu opinia publică (dacă în România ar exista aşa ceva).

Cert e că şeful DIICOT a făcut declaraţii pentru reduşi mintal. Dar a declarat şi ticăloşii în favoarea unui regim totalitar – ciorbă în care s-a băgat din nou, neîntrebat şi ambasadorul Gitenstein (poate asta a vorbit la Guvern cu Ungureanu atunci, când s-a făcut întuneric în Palatul Victoria). Le luăm pe rând.

Olaru a spus o tâmpenie fără margini, anume că n-a cerut interdicţie de părăsire a ţării în privinţa lui Boldea ca să … nu-i discrimineze pe complicii lui de crimă organizată şi ca „să nu-şi ia obiectul” sesizării către Parlament privind extinderea urmăririi penale la percheziţie, reţinere, arestare, etc. Dacă nu eşti de-a binele idiot, îţi dai seama că în mod normal procurorii cereau restricţia şi pe urmă sesizau Parlamentul – ca să nu se mai ajungă la situaţia lamentabilă în care însăşi procuroarea generală să apară şi să promită că „vor face totul” pentru extrădare: de parcă Boldea ar fi prost şi nu şi-ar fi aranjat situaţia într-o ţară fără acord de extrădare, cum ar fi minunata Africă de Sud, din care F. W. de Klerk a făcut un rai, cu tot apărtaidu. 🙂

Şeful DIICOT a mai făcut declaraţia monumentală că procurorii au cerut arestarea PREVENTIVĂ a lui Boldea după ce au aflat că a plecat din ţară. 😆 Dar nu-i de râs!

Şi a mai spus Codruţ de la DIICOT că „speră” că au blocat toate conturile lui Mihail Boldea, în aşa fel încât să n-aibă din ce să trăiască pe unde o fi – ca şi cum nu s-ar putea afla într-o secundă şi ca şi cum SRI şi SIE n-ar şti dinainte chiar de decolare. De altfel, SRI declară, prin purtătorul de cuvânt Marius Bercaru, că din 2008 au informat instituţiile cu privire la cauza Boldea. Iar Mircea Toader se afundă, declarând că „s-a interesat la şeful procurorilor din Galaţi” care i-a dat OK-ul să-l pună catindat PD-L – voi vă daţi seama de enormitatea declaraţiei şi de halul de criminalitate organizată la care a ajuns România ocupată de regimul Băsescu?

Nici nu mai era cazul să declare nimic, nici Codruţa, nici Codruţ. Ei amândoi sunt în asemenea situaţia de flagrant al incompetenţei – ca să nu ne ducem cu gândul la favorizarea infractorului – încât ar fi trebuit să se ia de mână şi să facă o conferinţă de presă comună la prima oră a dimineţii, cu un anunţ unic: demisia. Atât.

Dar nu! Staţi că nu-i aşa de simplu. Să vedem ce declară Codruţ mai departe, speculând ostilitatea populară la adresa Parlamentului şi alimentând, fie şi în orb, campania lui Băsescu de transformare a Parlamentului în Mica Adunare Antinaţională – şi hop şi Cotoi-PD-L cu consolidarea ticăloşiei. Şeful DIICOT s-a plâns de „vidul legislativ” care nu-i permite procurorului să umfle aleşii naţiei atunci când i se face erectă o pohtă „şefului statului” sau altei căpetenii politice, de exemplu, premierul şi ministrul Justiţiei, la comanda cărora răspund procurorii, fiindcă sunt numiţi de puterea executivă, emanaţie a puterii politice, după „reforma Macovei”.

Imediat s-a sculat din baie ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, care a zis că „e prea mare imunitatea” parlamentarului român – care nici nu este. Şi a mai zis că ea trebuie redusă. N-ar vrea el să plece acasă şi să-i dea indicaţii lui Obama?

După câteva ore, a apărut la o conferinţă de presă Sever Voinescu (purtător ilegitim al numelui) Cotoi, care a înfierat opoziţia că nu vrea să vină ca să se modifice Constituţia întru Marea Adunare Totalitară, în care deputatul să poată fi săltat din pat la orice oră din zi şi din noapte şi băgat la bulău.

E clar că sunt atât de disperaţi încât nici nu le mai pasă cât de grosolană e cusătura şi câte tone de aţe curg după ei.

Disperarea, însă, îi duce la măsuri de intimidare. Toţi trebuie să stea smirna şi să dea banul din gros la campanie, ca să nu păţească precum Boldea – care de fapt nu păţeşte nimic, fiindcă ştie prea multe şi contribuie acum cu toate forţele la propaganda regimului Băsescu privind modificarea totalitară a Constituţiei.

Totodată, cauza penală Boldea e un precedent care deschide calea unor abuzuri ulterioare îngrozitoare: aş vrea să nu fie aşa, dar veţi vedea parlamentari sau foşti demnitari ai opoziţiei care vor fi arestaţi preventiv mai înainte să afle că urmează să intre în mişcare o acţiune penală la adresa lor.

Se va face aşa cum Codruţ, Codruţa, Gitenstein şi Cotoi-PD-L se fac că au uitat, anume, cazul cel mai „procedural”, respectiv, Banias, care a fost percheziţionat anticonstituţional la domicilui la 6 dimineaţa, după care s-a cerut şi s-a prelungit lunar interdicţia de părăsire a ţării, suspendată doar când a plecat în Germania pe linie parlamentară, după care s-a întors şi a găsit situaţia lui judiciară tot în suspensie. Iar cazul de încălcare flagrantă a prevederilor constituţionale elementare a fost Cătălin Voicu, senator săltat de pe stradă şi dus la anchetă, după care DNA a cerut şi a obţinut toate restricţiile posibile şi imposibile, inclusiv „arestarea preventivă” care a durat un an, după care nu se mai ştie nimic cu privire la situaţia judiciară a senatorului arestat, nici măcar care sunt capetele de acuzare şi dacă între timp or fi strâns şi ceva probe. Am reţinut doar că a fost înfierat fiindcă „punea la cale o lovitură de stat contra lui Băsescu”.

Deci, nu-i suficient să ceri demisia Codruţei, cum face PSD. E cazul ca USL să se mişte cu toate forţele şi să speculeze la maximum situaţia. Letal. Fiindcă astfel de jocuri scapă de sub control. Apropo, din declaraţia purtătorului de cuvânt al SRI rezultă că Coldea ştia de Boldea. Rimă involuntară. 😛

Deloc nu-i de râs. Ce fac liderii USL, în loc să iasă şi să denunţe corupţia, în aşa fel încât să se zgâlţîie din temelii stabilimentul crimei organizate patronate de Băsescu? 👿

P.S. Totală delimitarea lui Ioan Oltean: „Nu credeam că Boldea e atât de mârşav”. 😆

UPDATE. Uitasem: Boldea şi-a lăsat telefonul cunoscut de presă ca să tot sune şi presa să observe că ar fi trebuit să se descarce, de unde să deducă imediat că telefonul trebuie să fi fost lăsat la cineva care-l ţine încărcat. Acum, serios, până acum îl găsea şi un căţel de urmă. 😛

8 răspunsuri to “COLDEA ŞTIA DE BOLDEA. CODRUŢA ŞI CODRUŢ, CALEA CODRULUI! VOR URMA ABUZURI (PSEUDO)JUDICIARE SINISTRE”

  1. COLDEA ŞTIA DE BOLDEA. CODRUŢA ŞI CODRUŢ, CALEA CODRULUI! VOR URMA ABUZURI (PSEUDO)JUDICIARE SINISTRE » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 22 March 2012 – Blog « Piata imobiliara din China, inca un pas spre prabusire […]

  2. barbarul Says:

    Starea naturala a baseilor incurajata/rasplatita de Guru Flatuleanu a fost este si va fi CULTUL INFRACTIUNII !!!
    Ciorapul BOLDEA [ in jargon basist =persoana de folosinta unica ] avea de ales intre metafizica turpitudo mioritica si clitorisul exotic berber ! Intre statul reformat si statul sub curmali boldeanu a optat pentru lejeritate !
    Inlaturarea infractorului BASEALA cat mai rapid si prin orice mijloace e o minima chestiune de igiena sociala !
    Asteptam pronia cereasca sau facem si noi ceva ?
    Pentru cei prezenti si viitori sanatate !

  3. Anitra Puia Says:

    Cetăţeni! Staţi liniştiţi la locurile dumneavoastră. Preşedintele, Guvernul şi instituţiile statului lucrează pentru voi!
    În momentul în care se va stabili cu siguranţă locul în care este Boldea se va încheia un tratat cu statul respectiv pentru a putea fi adus în faţa Justiţiei. Acest lucru este iminent.

    07 Ianuarie 2010

    „Romania si Siria au incheiat o intelegere pentru extradarea lui Omar Hayssam. Documentul elaborat de Ministerul Justitiei va sta la baza aducerii in tara a lui Omar Hayssam pentru a-si ispasi pedeapsa cu inchisoarea de 20 de ani. Intelegerea dintre Romania si Siria are si un important continut economic negociat inca din 2008, cand doua delegatii oficiale romanesti au vizitat Siria. Atunci s-a incheiat si un acord de protejare reciproca a investitiilor semnat de ministrii de Finante ale celor doua tari, acord urmat de vizita presedintelui Basescu in Siria. De altfel, statul sirian este pregatit pentru a-l preda pe Omar Hayssam chiar in urmatoarele saptamani.

    Hayssam a fost arestat in Siria in urma cu doi ani si este tinut sub supraveghere, sub arest la domiciliu, desi nu ispaseste nicio pedeapsa cu inchisoarea. El se afla intr-o cladire bine pazita din Damasc. Informatiile au fost confirmate chiar de catre seful SRI George Maior, intr-o emisiune la Realitatea TV. Tot el a mai spus, la momentul respectiv, ca extradarea lui Omar Hayssam este iminenta.”

  4. mgabim2009 Says:

    Unde dracu l-o fi gasit Obama pe boul asta (sa ma ierte boul!) de ambasator habar nu am, dat tipul intrece masura (de la Gitenstein citire!!!!) „probabil, miniştrii justiţiei nu au fost atât de integri ca Monica Macovei şi au încercat să intervină în procesul judiciar, aşa că există motive pentru care se construiesc adevărate ziduri pentru independenţa sistemului judiciar” Asta ori face misto de Romania ori e platit de Basescu! (sa fiu sincera, nu cred ca m-ar mira)
    Citatul este di Adevarul, si spune prostii cu carul: http://www.adevarul.ro/actualitate/Gitenstein-Predoiu-interferenta_in_justitie-ministri-ambasada_SUA-ambasadorul_SUA_0_668333604.html

  5. balbeck Says:

    Nu inteleg o chestie,daca cinevea doneaza imobile cuiva,inseamna spalare de bani?Mihail Boldea a donat tatalui sau vila sa iar fratelui i-a donat 3 apartamente.Inseamna spalare de bani?

  6. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    Nu inteleg o chestie,daca cinevea doneaza imobile cuiva,inseamna spalare de bani?Mihail Boldea a donat tatalui sau vila sa iar fratelui i-a donat 3 apartamente.Inseamna spalare de bani?
    _____________________________________

    @Balbeck

    Nu ,evident ca donatia nu obligatoriu inseamna spalare de bani …

    Ca tot ai pornit sa intrebi asta(si intrebarea este foarte logica) ,plecarea din tara cand nu ai nici un fel de interdictie ,insemna oare ceva ilegal ? Parca toate televiziunile au inebunit …Omul a plecat deparece nu ii putea interzice nimeni sa nu plece, din moment ce nu avea interdictia de a nu parasi Romania .Era dreptul lui legal, asa ca nu vad din ce cauza se discuta aiurea despre asta .

    Probabil ca Boldea este un delicvent, asa cum il prezinta toata mass-media .Si eu cred acest lucru, chiar daca justitia nu si-a spus cuvantul inca .

    Cred insa in plus ca, daca nu se apuca sa faca pe nebunul cu Basescu si cu PDLul ,era si acum bine merci parlamantar portocaliu si prezentat ca o imagine a „reformei” basesciene,ca un tanar politician neintinat de vechile metehne ale „clasei politice” ,bun profesionist ,un succes al votului uninominal care chipurile „reformeaza” din temelii clasa politica, asa cum candva ne promisese ferm Basescu, in ciuda oricarei logici cat de cat normale … 😎 .

  7. Batranul Hector Says:

    1)Declaratiile Codrutei si Codrutului sunt de o „prostie tulburatoare”ori au vrut sa ne arate ca nu stiu prevederile cpp si ale legii fundamentale ori au vrut sa prosteasca prostii (ca un student de anul I la drept face pipi pe el de ras cand aude).Si oricum la Voicu s-a putut deci poate sa inteleaga si un neavenit ca nu e ca ei.
    2)De alde coate goale Toader e cu clopoteii clink, clink rau de tot: in primul rand ca nu are niciun drept legal sa ceara el nimeni pe strada date despre activitatile premergatoare sau de up de la niciun parchet din Romania (ca faza asta e putin secreta).Plus ca boul baltilor nu numeste candidatii in functie de prezumtia de vinovatie existenta doar in capul lui patrat;Plus ca daca l-a intrebat el pe seful procurorilor din Galati e minunat, asa ceva nu exista/ca sunt vreo trei ala de la DNA-ST Galati, ala de la DIICOT ST Galati si ala de la Parchetul de pe langa C.A.Galati-fiecare cu aia a masii.
    3) Gitenstein este sub influenta lu’coca prizata pe nari, ma rog si a mentorului Macovei (dar inainte sa-si aleaga mentorul a tras pe nas ca alta explicatie logica nu exista).Asta cum deschide gura cum incalca prev.art.41 din Conventia de la Viena, daca era el ambasador in alta tara (fie si Albania sau R.Moldova) era de mult pus pe cursa lunga si trimis acasa la el ptr.incalcarea repetata a normelor diplomatice internationale.
    4)Cu fuga prin porumb a lu’Boldea as spune sa avem mai multa cumpatare si sa nu ne hazardam din urm.motive:a)ptr.fapte din 2008 el a devenit pericoios pentru ordinea publica de abia in 2012 cand nu mai era orange si nu-i mai lustruia pantofii lu’nea Toader?Parca putea fi judecat si in libertate cu o restrangere a dreptului la libera circulatie (interdictia de a parasi localitatea sau tara) si nici nu mai fugea si daca erau probe era si condamnat la sfarsit, nu?b)s-au mai creat tot felul de isterii din astea cu fugari, dau doar doua ex.Dinel Nutu-a sarit poporul „degraba varsatoriu de sange”in sus ca se sustrage Dinel, ieri,alaltaieri se facura publica motivarea contestatiei in anulare care anulase mandatul de executare a pedepsei si motivarea asta care e lectie de drept penal, drepturile omului, drept comparat si cu argumente solide (cum rar se mai intampla) ne dezvaluie ca ala chiar avea motive intemeiate sa fuga ca fusese condamnat cu incalcarea legislatiei penale si nevinovat de faptele de care era acuzat (o avea el alte bube dar pe astea nu le avea).Al doilea ex. Guru Pipicuratorul Bivolaru, a sarit lumea in sus a fugit pedofilu’,proxenetu’,violatoru’…, ma si cand se ceru extradarea ne dadura blonzii suedezi o palma cu piciorul argumentata juridic ca in Romania nu prea are parte de un proces echitabil, iar dupa ceva vreme din periculosul-periculosilor/arestatul-arestatilor/fugarul-fugarilor l-au achitat instantele.Eee ce parere aveti?Parca cat de jigodie o fi Boldea decat sa fie judecat in simulacrul asta de justitie mai bine la safari sau unde o fi el acu’,nu?vorba lu’Badea, o fi asta periculos si infractor da organu e de n ori mai abtir ca asta.
    5)Oac oac ala ma rog Olteanu sau cum ii zice lui pe nume propriu, sunt curios ce o sa zic cand i-o veni sorocul? ca are cateva dos.la DNA (ca sa fie ferit e vreo tradare) si prietenia cu marinaru tine pana se termina.Sa-l vedem atunci cum e cu marsavia,cu alea, cu alelalte.
    Oricum felicitari pentru postare, e de mare valoare si tu de mare caracter!

    ps.:gresesti un singur lucru (dar nu conteaza ca restul articolului e beton-armat)”Şeful DIICOT a mai făcut declaraţia monumentală că procurorii au cerut arestarea PREVENTIVĂ a lui Boldea după ce au aflat că a plecat din ţară. Dar nu-i de râs!”- se poate cere arestarea preventiva in lipsa.

  8. Cristian Diaconescu va face, luni şi marţi, o vizită oficială în Germania - Stiri de ultima ora | blogseu.com | Stiri de ultima ora | blogseu.com Says:

    […] = ''; } ROMÂNII TREBUIE SĂ ȘTIE !!!Sabin Bălaşa, geniul dedicat IaşuluiCOLDEA ŞTIA DE BOLDEA. CODRUŢA ŞI CODRUŢ, CALEA CODRULUI! VOR URMA ABUZURI (PSEUDO)JUDICIARE SIN… .recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;} var […]

Lasă un comentariu