GITENSTEIN, GO HOME! AND F WORD YOURSELF

Mark Gitenstein se trezeşte vorbind tot felul de aberaţii, incompatibile cu statutul de diplomat, fie şi nu de profesie.

Azi a întrecut orice măsură când şi-a dat cu presupusul despre ce ar trebui să facă România în privinţa imunităţii parlamentare, mai precis, s-o reducă. Un ambasador al SUA mai ignorant şi mai slujbaş la curtea puterii din România nu cred că se poate imagina, nici în coşmaruri cu privire la diplomaţie.

Amice, imunitate parlamentară nu există, ea se reduce la protejarea opiniei politice. Iar faptul că un parlamentar nu poate fi percheziţionat domiciliar şi arestat fără avizul Parlamentului ţine de profilaxia faţă de abuzuri judiciare comandate politic. Ceea ce nu înseamnă că ele n-au avut loc – vezi cazurile Voicu şi Banias, chiar sub nasul excelenţei voastre amnezice, se pare, faţă de orice nu convine puterii actuale.

Până acum, ambasadorii SUA la Bucureşti, atunci când şi-au depăşit un pic atribuţiile diplomatice a fost doar ca să susţină opoziţia împotriva abuzurilor puterii. Domnia voastră, însă, sunteţi o ruşine nu doar pentru diplomaţie, ci şi pentru numele de american cinstit. Şi smart – adică inteligent plus elegant.

Ce-a mai declarat azi Gitenstein, la o reuniune internaţională pe tema justiţiei, neprecizată de Mediafax, care-l citează? Anume că el are o idoliţă în România, textual, un „mentor”, anume, pe Monica Macovei, pe care – a zis tot textual – o consultă mereu când „vrea să afle pentru ce trebuie să pledeze pe tema justiţiei”! 👿  Adică el e avocatul puterii din România? 👿 Pe lângă cine? 👿

Şi-a depăşit de multe ori atribuţiile, printre care atunci când a făcut declaraţia privitoare la mulţumirile pe care ar trebui să le adresăm Cerului fiindcă că nu suntem împuşcaţi ca în Siria la protestele de stradă. O asemenea declaraţie ar fi catalogată în SUA ca „outrageous” – termen augmentativ pentru românescul „scandaloasă”.

Ca şi idolatria la adresa unei reprezentante a puterii din ţara în care e acreditat fiindcă a cotizat la campania preşedintelui SUA, respectiva declaraţie denotă fie senilitate precoce, fie o gravă tulburare a facultăţilor mentale. România este ţară membră a NATO.

Ca să nu mai amintim că un diplomat, chiar şi unul care nu e de profesie, ci doar de contribuţie financiară la campania electorală, ar trebui să cunoască fără fisură istoria ţării în care e acreditat. Mai precis, să ştie că România nu e coborîtă din copaci şi nici colonia cuiva.

Şi să-şi amintească o chestie sau s-o afle acum cu uimire:  FDR, care ne-a vândut URSS şi ne-a zdrobit, brutal, ascensiunea între cele mai puternice ţări europene, făcea parte din acelaşi partid ca şi Gitenstein, o catastrofă în politica externă pe nume Partidul Democrat – a cărui diplomaţie a minţit poporul român, personal, pe M.S. Regele Mihai. Cu excepţia lui JFK – asasinat fiindcă era catolic şi din alte motive – toţi preşedinţii democraţi ai SUA au fost nişte cizme în politica internaţională.

Dacă Hilara Clinton nu-l retrage, oricum Gitenstein pică la sfârşitul anului, odată cu Obama.

P.S. Pentru momentele de luciditate pe care încă le mai poate avea ambasadorul SUA la Bucureşti: milioanelor de participanţi la tea-party-urile care îi spulberă de la putere tot aşa şi-ar permite să le spună, să zică mersi că Obama nu le răspunde cu gloanţe?

Ar fi de conceput ca ambasadorul unei ţări aliate la Washington să declare că are o mentoriţă sau un mentor din partidul de guvernământ, cu care se consultă de fiecare dată când vrea să ştie „cum trebuie să pledeze” pe o anumită temă în ţara respectivă?

Pentru asemenea declaraţii, în America nu doar că ar fi zburat din orice funcţie ever, ci ar fi şi supus unei expertize psihiatrice.

Morala: Go Mitt!

44 răspunsuri to “GITENSTEIN, GO HOME! AND F WORD YOURSELF”

 1. Radu Humor Says:

  Cand ziceam eu ca astia sunt in proportie de 1-2 % super inteligenti, iar restul prosti de bubuie, dar sunt plantati in posturi cheie.
  Nemernicul asta a insultat de atatea ori Romania ca ar trebui expulzat ca persona non grata.

 2. GITENSTEIN, GO HOME! AND F WORD YOURSELF » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 22 March 2012 – Blog « Piata imobiliara din China, inca un pas spre prabusire […]

 3. barbarul Says:

  Pasul urmator ar fi ca GhitaporculsTAIN asta americanu sa ne ofere oglinjoare si pietre colorate nefiind la curent cu faptul ca aici e adevarata patrie a APEI DE FOC !

 4. Anitra Puia Says:

 5. J o h n s o n Says:

  Ar trebui sa manifestam in faţa Ambasadei sa cerem guvernului USA schimbarea ambasadorului dar n-o s-o facem niciodata pentru ca nu avem gena asta a apararii propriilor drepturi,ne place sa fim scuipati in plina faţă de toti labagii cu statut de oficiali straini

 6. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Americanul asta se trage ca si MRU de prin partile Iasului si ambii poarta kippah, diferenta este ca primul o are mentor pe Macovei, iar celalalt pe Pauker. Nu stiu daca a facut vreun troc cu un pres smiorcait la ambasada si nici cine i-a adunat, dar am senzatia ca lucreaza toti pentru acelasi stapan … „made in usa”.

 7. Ambasadorul SUA Mark Gitenstein ne-a anunat ca Monica Macovei este mentorul lui – Pai de ce nu ne-ati spus de la inceput domnule ambasador? Ca sa nu ne mai batem gura de pomana. Noi am crezut ca va puteti indrepta dar acum este clar ca nu aveti nci Says:

  […] Faptul că un parlamentar nu poate fi percheziţionat domiciliar şi arestat fără avizul Parlament… Like this:LikeBe the first to like this post. […]

 8. Ambasadorul SUA Mark Gitenstein ne-a anunat ca Monica Macovei este mentorul lui – Pai de ce nu ne-ati spus de la inceput domnule ambasador? Ca sa nu ne mai batem gura de pomana. Noi am crezut ca va puteti indrepta dar acum este clar ca nu aveti nci Says:

  […] Faptul că un parlamentar nu poate fi percheziţionat domiciliar şi arestat fără avizul Parlament… Like this:LikeBe the first to like this post. […]

 9. Virgil Ilie Says:

  He-he-he ! Domnului JFK i-au trecut niste plumbi prin cap imediat ce mai inainte o leaca ii trecuse prin minte ca , in calitate de presedintele al USA crezind dinsul ca ar fi , poate sa bata si moneda … Adicatelea fro 4000 de miliarde de dolarei , cind bine stiut este ca acest lucrusor este apanajul domnului Rokefeller , fratiorul mai maricel al domnului Gitenstein , altminteri proprietarul Rezervelor Federale , si nu al statului amerloc , n’asa ?
  Bunicul domnului Rokefeller zicea cindva … ” Dati-mi moneda unei natiuni si nu ma intereseaza cine face legea!”
  Iata ca i s-a dat moneda Lumii … Si tu Roxi vrei sa te pui cu domnul Gitenstein … Si asta cind bine stiut este ca Romaniei ii este dat sa aibe numai ambasadori ovrei de la amerloci … Ba chiar si premieri , n’asa?

 10. Huhu Says:

  Individu-i evreu, evreii se cred stapinii lumii, ei considera ca ca stapini absoluti ai lumii au dretul sa faca orice poftesc, orice au chef sa faca si sa zica, ORICE ILEGALITATE!

  PS. ca ca e intentionat

 11. Marius Mina Says:

  O jagardea ca si Basescu, frati de cruce incarligata .
  Din pacate Mittie n-are nicio sansa in fata „aparatului” de partid , miliardelor care vor umple conturile de campanie ale incumbentului si al mass mediei vandute engros. Singurul care il putea face sah mat pe papagal era Ron Paul dar a fost masacrat de establishmentul republican , furat pe fata si scos din top .Democratia lui peste oceanic, Coca Cola si Pepsi Cola, alege daca ai ce…

 12. Argusdre Says:

  E foarte simplu de explicat : individul face parte din natia celor decupati imprejur, lacomi, avari dupa bani si interese, care face tot ce poate ca sa intre sub pielea stabilor colectivitatii de goimi in care traieste, pentru a-si atinge scopurile. De mai multa vreme s-a observat ca decupatul ii canta-n struna matrozului, de fiecare data cand asta-i la ananghie in relatiile cu poporul sau.Probabil ca marinarul i-a promis achizitionarea cu bani romanesti a mai multor ruginituri de F-16, trimiterea in Afganistan a mai multa carne de tun romaneasca, etc. Deci chichiloiului ii convine postura si bate in continuare ..seaua.nimic mai mult.Din acest motiv sunt sigur ca acest evreu american, nu prea smecher, va da o mana de sprijin lui Basea inclusiv la alegerile din acest an…

 13. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Individul este o rusine pentru diplomatia americana in special, si pentru diplomatie in general . Daca USA aleg sa pastreze un astfel de dobitoc in functie ,inseamna ca sau nu sunt constienti de imaginea proasta pe care o are acest individ in Romania si de tampeniile pe care le spune de fiecare data cand deschide gura , sau ca nu ii intereseaza deloc de Romania si o trateaza ca pe o tara bananiera .

  Ar trebui ceruta in Piata sau in fata ambasadei USA schimbarea ambasadorului ,poate totusi administratia Obama nu stie exact ce dobitoc a trimis aici si ar trebui sa aiba ocazia asa afle .Este pacat ca un dobitoc sinistru ca Gittenstein sa arunce o imagine proasta asupra USA ,o tara care este inca iubita si respectata de foarte multi romani .

 14. bmarinescu41 Says:

  FUCK YOU,mr. GITENSTEIN-FRANKESTEIN!!!
  GO TO HELL,mr. GITENSTEIN-FRANKESTEIN !!!

 15. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Nemernicul asta a insultat de atatea ori Romania ca ar trebui expulzat ca persona non grata.”
  __________________________________________
  @Radu Humor

  …si cu un sut in dos atunci cand urca pe scara avionului, ca sa aiba o amintire de neuitat si o mai buna intelegere asupra activitatii lui in Romania.

 16. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „O ţară cu cetăţeni mai bogaţi şi mai mulţumiţi este un aliat mai stabil şi mai de încredere” a spus Gitenstein.

  Cert este domnule ambasador, ca in actualul moment, Romania are cetateni saraci si nemultumiti …Daca faceati un minim efort sa cunoasteti tara in care ati fost numit ambasador ,vedeati ca romanii urasc actuala putere (laudata mereu de dumnevoastra), intr-un procent si cu o intensitate aproape similara cu cea obtinuta de Ceausescu inainte de 1989 .

  La fel, daca sesizati si cat de dramatic a scazut nivelul de trai al romanilor in doar cativa ani sub aceasta putere condusa de Basescu ,nu mai pomeneati de bogatie ci taceati rusinat, neavand tupeul de a rosti astfel de aberatii.

  Eu zic sa reformulati si sa spuneti cu curaj 😎 ca, o tara in care nu se trage de pe acoperisuri, are in mod axiomatic doar oameni bogati si foarte multumiti ,lucru pentru care puteti iar sa multumiti puterii, conform obiceiului pentru care deja ati ajuns faimos pe la noi ….

  Suntei doar un Boc american domnule Gittenstein,un laudator ilogic si nesimtit al unei puteri portocalii ,pe care romanii o urasc si o dispretuiesc profund ! Plecati acasa domnule Gittenstein !

 17. Radu Humor Says:

  @Simpa
  Faca-se si voia ta !

  P.S. De ce credeti ca SUA si-au mutat ambasada intr-un loc mai ferit 😉
  E pacat ca evreii, cultivati cu atata insistenta in posturi inalte, doar pentru ca aduc bani in campaniile din SUA ( si noi am avut cea mai mare invazie de asemenea reprezentanti ai Americii, cand de fapt ei erau ai iudeo-masoneriei :mrgreen: ), au dus la reactii negative asupra americanilor in general.
  Acest antiamericanism, de fapt tot un fel de antisemitism, care duce peste tot in lume, la reactii ce la un moment dat nu vor mai putea fi controlate, si asta numai datorita faptului ca natiunea americana accepta cu inconstienta postura din imaginea cu elefantul care este tras de/pe sfoara de catre soricel si se apropie periculos de buza prapastiei.
  Dar atunci cand Sarko s-a plans ca nu-l poate suferi pe Bibi, care este arogant si obraznic, Obama i-a raspuns:
  – Tu te plangi ? Pai ce sa mai zic eu care sunt obligat sa-l ascult zilnic ?!
  Nimeni nu reuseste sa scoata din arhivele Marii Britanii listele nominale cu cei din lagarele germane, cu care ar putea sa le dea peste nas acestor obraznicaturi, reducandu-le din pretentiile nerusinate si din autovictimizarea exagerata, in timp ce crimele lor sunt trecute sub tacere.
  Pentru cele savarsite impotriva lor pretind despagubiri colosale, iar pentru celelalte facute de ei, nu numai ca nu platesc, dar mai sunt si recompensati cum este cazul in Romania, cand urmasi ai celor care au impus prin teroare, crime si jaf comunismul, distrugand elitele romanesti au ajuns sa conduca guverne sau alte institutii care ar trebui sa se ocupe tocmai de relele produse Romaniei de tismaneni, brucani, patapieviceni, neulanderi si tot neamul lor cel blestemat !
  Atunci si acum !

 18. Marcus Says:

  Uite Boldea, Nu E Boldea!

  Dupa ce a dat cu zvastu si a talharit ca-n codru,
  Pe modelul lui Terente, Boldea se da mare lotru
  S-asa cum fugaru-n balta isi batea joc de jandarmi
  Boldea le dadu cu tifla zburand drept la otomani.

  Auzind cum vine duba cu sirenele pornite,
  El isi lua o bocceluta si le-o lua pe dinainte.
  Stau acum ca prostii afara procurorii lui chiombila,
  Si se-ntreaba de sa-nceapa sa cotrobaie prin vila.

  Omu’ lu’ Nea Toader insa e departe si e bine
  Rade de se prapadeste si in tara nu mai vine.
  La avearea ce-a facut-o cat a fost in parlament
  Isi permite chiar si-n Vegas doar asa de-antrenament.

  Geaba jeluie Codruta aratand spre procedura
  Cu tam-tam si’n vazu lumii ea a luat un cap in gura.
  De era in alta tara unde legea-i respectata
  Ea era de mult demisa nu in scaun agatata.

  Dar asa baci este chiombu, el decide ce si cum,
  Kovesi ramane-n tronu-i chiar de-n jur e totu’ scrum.
  Vom intra in anecdota cu Hayssam ca berbecut,
  Si cu Boldea desantatu’ in turcime disparut.

 19. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  @Radu Humor .

  Nu sunt deloc nici anti american si nici antisemit . Sunt insa anti-dobitoci , iar din cauza asta nu imi place deloc Gittenstein, si consider ca administratia Obama a facut mare greseala trimitand un astfel de om,care da mereu cu bata in balta si irita profund romanii , in postul de ambasador .

  Putea sa fie Gittenstein pakistanez, japonez, irlandez ,neamt sau rus, nu asta este problema mea si nu ma intereseaza deloc originea lui . Faptul ca Gittenstein este evreu nu conteaza pentru mine absolut deloc si nu din cauza asta am ceva cu el. Faptul ca este un ambasador al USA dobitoc insa, este o mare problema …

  PS:Holocaustul este o rusine pentru istoria moderna si pentru lumea civilizata si nu consider deloc ca este vorba de autovictimizare exagerata . Nu doar evreii ar trebui sa aiba grija ca astfel de atrocitati sa nu se mai repete,ci si noi toti .

 20. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Morala: Go Mitt!”
  ____________________________________________
  @Roxana

  Morala pentru mine este „go home Gittenstein” !

 21. d doncea Says:

  Un comentariu foarte bun – bine ar fi sa fie semnalat si celor de la Ambasada pastorita temporar de aceasta rusine de „diplomat”.

 22. J o h n s o n Says:

  Oare madam Clinton doarme pe ea,nu vede ce se intampla aici ? Sau mai nou ambasadorii din „tarile mici” sint trimisi si executa comenzile CIA ? Tari mici pe o scara a capacitatii de reactie ca doar in Cehia,Polonia,Ungaria (nu mai spun de tarile din spatiul ex-jugoslav) lucrurile nu ajungeau pana aici,”inteligentul” era demult alungat de protestele populare…Asadar orice culoare politica ar avea alesul americanilor la Bucuresti chiloţarul de Basescu are sprijin grup…Iar el le da in schimb tot ce mai avem pe pamant in subsol si sub ape adica multe zeci miliarde dolari pe care noi chipurile nu putem sa le exploatam si chiar asteptam niste salvatori care sa ni le ia de pe cap…Daca lasa un miliard comision si pentru marele factor de decizie si lobist dambovitean undeva pe planeta cu atat mai bine pentru El !!!

 23. iuliana Says:

  Pana la urma, ajungem la vorba lui Mircea Badea:sa-l ajutam sa castige alegerile din SUA. Altfel e de rau:daca pierde Obama scapam de Ghitanstain. Daca iese mormonul republican nu mai scapam de Frencs. Atunci, mai bine Badea Presedinte!

 24. Serban G Says:

  De anul asta, Chevron va începe extracţia gazului de şist in Romania folosind o metoda (fisurare hidraulică) ce polueaza panza de apa freatica. Bulgaria a oprit de curând inițiativa corporației din cauza protestelor legate de riscurile de mediu. De asemenea, Franta a interzis aceasta metoda de extragere a gazului. Statele americane New Jersey si New York au aplicat si ele interdicția pentru o perioadă de un an, pentru a se putea evalua mai întâi impactul acestei metode asupra mediului.
  Odată ce va începe extracţia în România, acesta va fi foarte greu de oprit. În unele zone, forajul e programat să înceapă din luna februarie. Trebuie să ne apărăm apa şi terenurile agricole, cerând autorităţilor să interzică această metodă de extracţie în România (urmând exemplul Franţei şi al Bulgariei).

  Un film cutremurator :

 25. Marcus Says:

  @Daca domniile voastre cred ca Administratia de la White House nu stie ce face Vishinsky de Alabama in Romania, sunteti in eroare totala, stimati amici. Golanu’ de basescu suge penisu’ licuriciului, iar licuriciu’ ne transmite directive prin ambasadorul sau. Niici macar statut de stat federal nu avem, abia aspiram la cel colonial. Ma mir ca nu s-a bagat pana acum in mod direct sa faca lobby pentru Rosia Montana, F16 si privatizarile care urmeaza in sistemul energetic. Ne cearta deocamdata numai pe justitie, dar nu-i timpul pierdut. Nu le-ar mai crapa multi inainte de tradatori nenorociti.
  sa fiti iubiti
  marcus

 26. Argusdre Says:

  Un pres. epuizat si mincinos roaga ziaristii sa nu mai dea vina pe procurori in cazul fugii lui Boldea…Cica Procurorii sunt obositi si neinademanatici, deoarece au lucrat doi ani la cazul Boldea. Sa razi si cu curul de asa o motivatie..E ca la jocul de table de pe riviera franceza : „ba nu pot da sase-sase ca m-am culcat tarziu aseara si oi fi obosit !”.Individul asta are mereu impresia ca discuta cu fii-sa cea cu capul gol…Ati mai pomenit o asa motivatie la nivel de sef de stat ? Desigur ca nu, E clar ca Romania a ajuns balamucul Europei sub ocupatia acestui anormal….

 27. Virgil Ilie Says:

  Mai copii , Gitistein , sau cum dracu il cheama …, asta ie stapinul ma … Apropitarul cum ar veni cu alte cuvinte … Pi voi vreti sa trimiteti jupanul acasa ?! E ACASA LA EL . De mult nu mai e la noi .Noi suntem colonia lor de luuuuuunga vreme …

 28. Virgil Ilie Says:

 29. Marcus Says:

  http://marcus64.wordpress.com/2012/03/23/uite-boldea-nu-e-boldea/
  vezi si poza
  marcus

 30. Batranul Hector Says:

  Eu daca as avea cu cine „as pleda” in fata ambasadei SUA referitor la niste „mici” chestiuni legate de justitia lor (ca din ex.lui Gitenstein vad e de bine asa), cum ar fi: cazurile numeroase de prajiti pe scanul electric (ulterior dovediti nevinovati in urma expertizelor ADN ex.Claude Jones);torturarea detinutilor (fara judecata) de la Guantanamo;asasinatul lui Osama fara a fi deferit justitiei mai ales ca ei l-au antrenat si propulsat pe timpul razboiului din Afganistan cu URSS;Patriot Act o lege care instaureaza controlul total arbitrar, dictatura, asasinatele dupa bunul plac; numeroasele condamnari la sentinte pe viata ale unor cetateni dovediti ulterior victime ale inscenarilor judiciare ale procurorilor (ex.cazul celebrului boxer „The Hurricane”);fabricarea unor dosare de coruptie prin falsificarea probatoriului si declaratii obtinute contra cost in scopurpolitico-electorale (cazul senatorului Ted Stevens)….etc.

 31. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  Eu daca as avea cu cine “as pleda” in fata ambasadei SUA referitor la niste “mici” chestiuni legate de justitia lor (ca din ex.lui Gitenstein vad e de bine asa), cum ar fi: cazurile numeroase de prajiti pe scanul electric (ulterior dovediti nevinovati in urma expertizelor ADN ex.Claude Jones);torturarea detinutilor (fara judecata) de la Guantanamo,etc.
  _____________________________________
  @Batranul Hector .

  Ei vezi,din cauza asta n-as merge eu la ambasada USA sa protestez,chiar daca il vreau din toata inima plecat pe Gittenstin acasa . 🙂 Sunt convins ca din pacate ca s-ar denatura sensul protestului, si nu mi-as dori deloc acest lucru…

 32. Radu Humor Says:

  Mai avem putin si ne intoarcem in anii ’50 :mrgreen:

 33. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

  Acum o jumatate de ora cand ma intorceam cu sotia de la „serviciu” de la Prefectura am intalnit trei politisti carora le-am spus: „La multi ani Politiei Romane. Domnilor, pastrati-va onoarea si demnitatea, nu executati ordine politice fara acoperire legala.”
  Unul dintre ei mi-a raspuns: „Noi nu vrem sa executam, dar ne executa ei pe noi. Nu vedeti ce ne fac si cum dau in noi?”

 34. Batranul Hector Says:

  @Un simpatizant poate neutentic
  „Ei vezi,din cauza asta n-as merge eu la ambasada USA sa protestez”
  Ei, vezi multe din cele afirmate mai sus de mine apartin lui
  Giuliano Vassalli (ministrul de justitie al Italiei-1987) si pe care i le-a servit public ambasadorului licuriciului la Roma cand isi dadea cu presupusul despre justitia italiana, deranjat de cazul Amanda Knox.Ei vezi, ministrul de interne al Bulgariei criticat fiind de ambasadorul licuriciului la Sofia i-a raspuns public ca nu primeste sfaturi de la un homosexual drogat.Ei vezi de aia suntem noi romani si nu zicem niciodata nimic ca sa nu denaturam starea de spirit de a ne fi nascut in genunchi.

 35. stejarul Says:

  „Mă voi implica şi în acest caz de readucere a lui înapoi. Ştim unde este, facem toate eforturile politice. Acum e în Kenya, nu ştim unde va fi diseară” basescu

  „”Nu sunt în Kenya, sunt în Congo.” boldea

  LOL! LOL! Serviciile vegheaza pentru noi! Durmiti linistiti! Habar nu au unde e boldea. Se mai si fac de rusine declarand cu emfaza „Kenya”! E important sa stie „serviciile” EXACT unde sunt amicii mei naturisti pentru a le intra in absenta in casa sa le caute gaurile de la ciorap. De ce ar fi important sa stie EXACT unde este un infractor dat in urmarire internationala? Sau poate e mult mai usor sa supraveghezi pe cineva care nu se ascunde decat unul, aflat vorba lui basescu,in “în gaură de şarpe” … Dar, oare se ascunde boldea? “ Boldea : „Sunt un om liber. Pe 16, m-am dus la DIICOT i-am zis procurorului că plec şi mi-a zis pleacă.”
  Deci boldea nu se ascunde. Si totusi e asa de greu de gasit… sa fie ca la SRI primeaza interesul personal (curiozitatea morbida a lui George despre ce au in casa naturistii Clujeni) fata de interesul national? Georgica, esti tigan. Vrei tiganie, tiganie capeti! Cat timp folosesti bugetul si angajatii SRI sa spionezi ILEGAL amarasteni care nu au nimic cu lumea voastra a serviciilor si politicii murdare Dambovitene, iti voi expune public toate hibele personalitatii tale bolnave. Esti curios in draci! Si tu si tac’tu sunteti doi tiganoi nenorociti incapabili sa strangeti voturi in locurile de unde va trageti (Brasov, Cluj si Bistrita) si v-ati dat mari ciori vopsite candidand la senat in Bihor si Alba…. asa-s tiganii, au mai mare trecere in “Strainataturi” …..ca “acasa” au facut prea multe zoaie!

 36. Huhu Says:

  Virgil Iliie m-ai inspaimintat si ingrozit cu evidentele foarte clare ca jidovii sint cu mult mai multi in posturile cheie din Romania si din lume, credeam ca-s mult mai putini, vai de capul lumii, DUMNEZEULE SCAPA-NE DE MONSTRII MOSNTRIILOR EVREII, PE TOATA LUMEA!!!!!!!!!!!!!!!

 37. Radu Humor Says:

  @Simpaticule :
  „Nu sunt deloc nici anti american si nici antisemit .”
  Dar ce te faci cand astia nu se ascund sa ne dovedeasca ca sunt antiortodoxie si antiromanism/antinationalism !
  Si asta pentru ca sa ne bage pe toti intr-o oala si sa ne scoata la
  respirat doar cand comanda ei !
  Nu ti se pare ca prea intoarcem si celalalt obraz unora lipsiti de el si de orice bun simtz.
  Pana la urma nici noi nu suntem toti tigani, dar ne trateaza ca si cum am fii !
  Doamne ce-as vrea sa vad ce vor face evreii cu tiganii cand isi vor da arama pe fatza si CP de pamant !? 🙄

 38. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Ei vezi, ministrul de interne al Bulgariei criticat fiind de ambasadorul licuriciului la Sofia i-a raspuns public ca nu primeste sfaturi de la un homosexual drogat.Ei vezi de aia suntem noi romani si nu zicem niciodata nimic ca sa nu denaturam starea de spirit de a ne fi nascut in genunchi.”
  _______________________________________
  @Batranul Hector

  Sigur ca tu esti liber sa protestezi impotriva interventiei militare in Afganistan,impotriva tratamentului de la Guantanamo ,impotriva omorarii lui Osama ,etc .Nu vad din ce cauza nu ai protestat pana acum daca te deranjeaza aceste lucruri ,din moment ce toate aceste evenimente amintite de tine mai sus ,nu sunt deloc deloc noi …

  Pe mine m-au deranjat interventiile ambasadorului american .Punct! Cand ceva te deranjeaza si vrei sa exprimi clar ce anume te-a deranjat ,nu te pierzi in aspecte secundare, ci incerci sa spui cat mai clar ce te doare .Este daca vrei similar cu ce s-a intamplat in Piata ,unde dintr-un protest clar impotriva lui Basescu si a actualei puteri ,s-a incercat deturnarea sensului protestului si a inceput sa fie ba ceva Ocuppy Wall Street ,ba ceva ecologist impotriva Rosiei Montana ,ba impotriva clasei politice .Cu timpul probabil ca ajungea sa fie si impotriva hainelor de blana sau a uciderii balenelor,baietii sunt priceputi la asa ceva …

  Nu consider deloc ca romanii s-au nascut in genunchi .Consider insa ca de multe ori romanilor le lipseste claritatea gandirii si a actiunii ,acest lucru fiind cel putin la fel de daunator ca statul in genunchi .Omorarea lui Osama,tratamentul de la Guantanamo sau alte aspecte de acest gen,nu ma privesc pe mine direct si nu eu sufar de pe urma lor .Nu este vorba de egoism aici ,este vorba ca nu poti protesta impotriva a tot ce te deranjeaza ,deoarece protestele s-ar bagateliza si nu ar mai avea deloc impact .Trebuie sa vedem exact care anume este aspectul cel mai important ,ce anume ne afecteaza direct ,ce ne deranjeaza profund,iar toate eforturile ar trebui concentrate cu claritate doar in acea directie,nu catre aspecte secundare care pot duce la pierderea sensului mesajului de protest .

  Declaratiile imbecile ale ambasadorului USA ,fiind facute in Romania de reprezentantul Statelor Unite ,ma privesc direct si ma deranjeaza foarte tare .N-as vrea ca un protest impotriva nesimtirii si a imbecilitatii unui ambasador sa fie deturnata intr-o lupta impotriva USA in general ,intr-o lupta antisemita cum am vazut la destui pe acest blog ,sau intr-un protest fata de justitia americana (sau catre dracu stie ce altceva). Nu USA ma deranjeaza pe mine,nici justitia lor sau interventiile lor militare ,ci imbecilul trimis de ei pe aceste meleaguri,imbecil care ar trebui sa fie retras de urgenta …

 39. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  „Dar ce te faci cand astia nu se ascund sa ne dovedeasca ca sunt antiortodoxie si antiromanism/antinationalism !”
  ____________________________________________
  @Radu Humor .

  Radule,doctorul meu cand eram copil era un vecin evreu .Un om foarte amabil,un om bun ,mereu saritor ,iubit de toata lumea. .Dumnezeu sa-l ierte ca a murit ! Nicolae Steinhardt este si el tot un evreu, iar cartile lui mereu m-au incantat . Simone Weil este si ea evreica, iar cartile ei le gasesc foarte interesante .Sunt multe astfel de exemple .

  Basescu sa stii ca nu este nici evreu ,nici american .Nici Boc,nici Roberta Anastase ,nici Cotoi Voinescu,nici Macovei,Toader,Oltean si nici Udrea nu sunt nici evrei ,nici americani .Nici Vadim ,Dan Diaconescu si nici Becalli, nu sunt nici evrei ,nici americani . La fel nici Dej,Ceausescu ,Stalin sau altii de pe urma carora am suferit,nu au fost nici evrei ,nici americani .

  Nu stiu Radule cine este impotriva Bisericii, decat Biserica in sine ,prin modul in care pupa in fund puterea in cel mai obedient stil,fara a ii pasa deloc de „turma” de credinciosi, sau de Dumnezeu .Le fel nu stiu nici cine este impotriva romanilor ,decat chiar romanii ,prin lipsa de discernamant cu care aleg si iubesc jigodiile ,demagogia si scandalul .Daca am fi cum trebuie ca popor si daca am alege niste conducatori onesti ,demni si responsabili ,nimeni nu ar putea sa ne faca cineva ceva rau . Ne facem insa noi singuri rau, dar ne place sa ne scuzam si sa dam vina pe altii .

 40. Ghita Bizonu' Says:

  Pai din cauza unora ca asta amerlocii is urati la S de Rio Grande.
  Cu inca cativa ambasadori de aceiasi teapa si Romania va fi antiamericana …

 41. Radu Humor Says:

  @ Simpa
  N-ai avut si nici n-ai mai multi amici evrei ca mine sau oameni carora le datorez toata stima.
  Printre ei insa – nici un politician ( nu ca eu as fii 😉 ).
  Eu n-am treaba decat cu cei cativa la numar de la care pleaca toate relele, deoarece n-am chef sa ne napadeasca din nou ca-n anii ’50 !
  Si daca tacem si inghitim toate ofensele, afronturile si politicile lor discretionare, nu facem decat sa le usuram misiunea 🙄
  Tacerea noastra e una dintre cauzele distrugerii noastre ca neam, de data asta ireversibila !
  Daca toti o sa facem voia lor, temandu-ne sau ferindu-ne a spune ce gandim vom sfarsi prost de tot !
  Dar poate nu gandim toti la fel 😉
  Ca-i plina lumea de cozi de topor :mrgree:
  In ce tara din lume unul ca MRU ar ajunge in cea mai importanta functie in stat ( ca presul ar trebui sa fie doar de parada !) ?!
  Cu toatele bubele pe care le are, inclusiv aia din partea dorsala 😉

 42. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

  In ce tara din lume unul ca MRU ar ajunge in cea mai importanta functie in stat ( ca presul ar trebui sa fie doar de parada !) ?!
  __________________________________________
  @Radu Humor

  In orice tara in care un autocrat are nevoie de un papagal pe care sa-l manuiasca si care sa ii execute ordinele orbeste !Fluiera de trei ori ,iar papagalu zboara repede pe umarul sefului .

  Este plina lumea de alde MRU si Boc,iar daca nu ai grija,mereu poti calca din greseala in astfel de excremente pe drumul istoriei .Daca nu era MRU era „Livache”, poate Lucian Croitoru de la Banca Nationala ,poate X sau Y .Daca este interesat,oricine se afla la putere gaseste foarte usor lichele obediente de care sa se serveasca. Nu doar la noi ,oriunde se gasesc usor astfel de lichele …

 43. Huhu Says:

  Nu cred ca ziaristul SRS si presedintele Emil Constantinescu sint evrei!

 44. glass subway tile Says:

  Thanks for another great post. Where else could anybody get that kind of info
  in such an ideal way of writing? I’ve a presentation next week, and I am on the look for such info.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: