CRIN CERE CONVOCAREA CSM, EXPLICAŢII LUI KOVESI ŞI IMPLICAREA PREMIERULUI PONTA ÎN CALITATE DE MINISTRU INTERIMAR AL JUSTIŢIEI

Preşedintele Crin Antonescu a susţinut o declaraţie de presă dură la Cotroceni, în care, în acord cu obligaţiile constituţionale – care îi cer să vegheze la respectarea Constituţiei, a legilor ţării şi a drepturilor cetăţenilor – a cerut explicaţii procurorului general în legătură cu „desantul din poartă în poartă al procurorilor, fără precedent de la colectivizarea forţată” în localităţile în care s-a votat masiv, încălcând prin anchete dreptul la vot şi secretul votului, şi uzând de proceduri aflate în afara practicilor judiciare la nivel de procurori, respectiv, jurământul pe Sfânta Scriptură. Preşedintele a semnalat îngrijorarea unui număr mare de oameni în legătură cu această campanie a Parchetelor, sentimentul că sunt anchete politice, cu miile.

Totodată, preşedintele Antonescu a cerut convocarea CSM, pentru o dezbatere lămuritoare şi pentru urgentarea instalării titularului la Ministerul Justiţiei. De asemenea şi premierului Ponta i s-a cerut să se implice în conformitate cu atribuţiile prevăzute de lege.

Preşedintele a dezavuat ferm atitudinea premierului care i-a cerut cetăţeanului Băsescu să oprească teroarea procurorilor asupra cetăţenilor, arătând că dacă există o teroare, atunci autorităţile sunt cele obligate să îi pună capăt deîndată.

Preşedintele Antonescu a precizat că solicitările formulate au caracter de urgenţă şi prin urmare aşteaptă raportul în cursul zilei de mâine.

Citând şi de această dată din lege, Crin a mai spus că nu se impune convocarea CSAT, pentru că problema Parchetelor nu se încadrează în activitatea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Răspunzând unei întrebări privitoare la decizia de ieri a Curţii Constituţionale, preşedintele interimar a spus că nu are sens să reia răspunsurile anterioare, în sensul că nu s-a schimbat nimic pe fond, iar Guvernul va prezenta evidenţa actualizată a cetăţenilor cu drept de vot, conform cererii CCR. Iar cu privire la faptul că s-a devansat termenul pentru Guvern, preşedintele Antonescu a afirmat că nu i se poate nega lui Traian Băsescu dreptul de petent.

Scurt comentariu. Da, trebuia o asemenea atitudine. Aşa cum trebuie şi Mona la Justiţie.

Când e vorba de drepturile oamenilor şi de voturile a 7,44 milioane de cetăţeni, preşedintele e primul chemat să le apere. Şi o face.

Cât despre declaraţiile lui Victor Ponta la ieşirea din Mânăstirea Putna, putem spune că a avut un moment de rătăcire din lumea aceasta şi prin urmare, un vid de autoritate. Adică, a uitat că e premierul României. Şi a uitat că Traian Băsescu nu mai e şi nu va mai fi niciodată preşedintele României, ci un candidat la admiterea în regimul penitenciar. Cu sau fără voia UE şi SUA.

Mâine poate îi facem o serenadă la escala din Piaţa Victoriei, înainte de a ne întoarce la Universitate. 🙂

68 răspunsuri to “CRIN CERE CONVOCAREA CSM, EXPLICAŢII LUI KOVESI ŞI IMPLICAREA PREMIERULUI PONTA ÎN CALITATE DE MINISTRU INTERIMAR AL JUSTIŢIEI”

 1. Marius Mina Says:

  Ponta a trecut dincolo, lasati impresiile , analizele si sperantele, Numai in strada o rezolvati. Atat !

 2. olimpiu65 Says:

  moment de ratacire haidade!! e un prost, un carlan fara minte tov Iliescu l-a citit perfect!
  http://www.pesurse.ro/#/2012/08/15/bsescu-interviu-la-vocea-rusiei-prietenul-sua-nici/

 3. tibi Says:

  “” Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi 9 milioane de români curaţi, în picioare…””

  Nu au fost 9 milioane. Nu inteleg de ce nu demisioneaza odata.

 4. CRIN CERE CONVOCAREA CSM, EXPLICAŢII LUI KOVESI ŞI IMPLICAREA PREMIERULUI PONTA ÎN CALITATE DE MINISTRU INTERIMAR AL JUSTIŢIEI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 15 August 2012 – Blog « Topul celor mai bune ansambluri rezidentiale din Bucuresti […]

 5. Marius Mina Says:

  Crapa ficatul in Basescu , isi vomita splina ;-)))

 6. Virgil Ilie Says:

  Vezi ma Tibi si tu acuma ce parvers ie Antonescu asta ?!…
  Sa stii ca io unul am convingerea ca nu demisioneste ca sa se mire prostii , sa nu intelega si sa intrebe de ce , n’asa?

 7. Marius Mina Says:

  Ponta ii raspunde lui Antonescu via SMS la „Subiectiv” – Razvan Dumitrescu : „nu pot convoca csm-ul”.

 8. Florian Says:

  @Marius Mina
  Ar fi bine sa ai dreptate, dar mi-e teama ca pe dictachior il doare in motzul de la basca. Probabil ca le-a dat deja indicatii slugilor din fruntea Parchetului si a CSM, sa ii raspunda lui Antonescu in batjocura.

 9. Florian Says:

  @Marius Mina
  M-am referit la comentariul tau, privind splina si ficatii betivului.

 10. Roxana Iordache Says:

  Florian, chiar eşti slab?

 11. olimpiu65 Says:

  a vb carlanul.asta daca nu e scuturat nu stie sa functioneze.parca l-au cipat ueistii la Bruxelles!

 12. Roxana Iordache Says:

  Marius Mina, n-ai vrea tu să termini cu indicaţiile preţioase? 🙂 Tu chiar crezi că e idiot, te-am mai întrebat? E mâncat – din toate părţile – dacă nu ţine linia. Chiar nu e prost să nu-şi dea seama.

 13. Florian Says:

  In interventia telefonica de la „Subiectiv”, Ponta a condamnat toate nemerniciile savarsite in ultimele zile la comanda dictachiorului, incheind cu afirmatia ca regimul Basescu este antinational.
  Atunci de ce ai declarat, curva imputita, ca esti dipus sa coabitezi cu un regim antinational?
  Hai sictir, jigodie.

 14. Florian Says:

  Roxana, zau daca pricep intrebarea ta 😕

 15. olimpiu65 Says:

  iar ma paste spamul! ce aveti baaa retardatilor???

 16. Bibliotecaru Says:

  Parcă şi văd cum doamna Kovesi va suferi un atac de metanoia şi brusc îşi va regăsi starea de independenţă…

 17. Roxana Iordache Says:

  @tibi. Băi tembelule, Băsescu a luat-o grav, tu chiar visezi că un ciuruit cu 7,5 milioane de voturi s-ar mai putea întoarce de la groapă? Oricine ar avea un strop de bun simţ ar fi demisionat din start. Nu învingătorul trebuie să plece. Ci învinsul. Dar în lumea voastră paralelă totul e pe dos. 🙂

 18. Ruxandra Says:

  Nu pot sa Nu numar momentele de ratacire

  1. Laudele in parlament pentr MRU – pe care-l antreneaza Basescu sa-l faca pres

  2.IOAN Rus si v. Dobre

  3. NU a fost in stare sa REFACA LISTELE INAINTE DE REFERENDUM

  4. Acum il vinde si pe Crin

  sa-l stapaniti sanatosi

 19. tibi Says:

  „”sa-l stapaniti sanatosi””

  Nu mai aveti nevoie de Ponta?
  Eu cred ca maine iar o sa ii pupati mainile.

 20. Roxana Iordache Says:

  @Bibliotecaru. S-ar putea totuşi să ştie că nu prea mai e loc de ironie. 🙂 Sunt băieţi care vin cu aport ca lui Băsescu. Încă n-au reuşit să se dezobişnuiască. După 21 august, vor începe încet-încet să se dezbare şi să se ia în serios ca profesionişti. Nu popândaci care fil(m)ează damele când şi-o trag prin garajuri sau pe unde mai apucă. :mrgreen:

  @Florian. Păi cum poţi să acreditezi imaginea de putere a decedatului? Ia-i cele câteva principale slugi care i-au rămas şi să vezi cum plevuşca se prosternează la fundul lui Crin.

  Referitor la atitudinea faţă de Ponta, eu cred că e greşită, gândeşte-te raţional ce câştigăm atacându-l ca pe un adversar, în loc să-l criticăm dur când e cazul, dar ca pe un aliat şi să-l susţinem, în rest.

  E iraţional să crezi că ar fi dezertat, ştie prea bine că asta-i sinucidere.

  Ce nu mi-a plăcut astă-seară în intervenţia lui telefonică la Răzvan Dumitrescu, a fost că Ponta cumva i-a subminat autoritatea lui Crin când a zis că luni e convocat CSM şi că atunci va spune el nu ştiu ce. Nu, domnule! Mâine e termenul. Chestiile-astea sunt la el infantile.

 21. Marius Mina Says:

  @ Roxana, eu vad ca o tine dar pe partea cealalta 😉

 22. Roxana Iordache Says:

  @tibi, ruxandra şi alte alea. Băsiştilor, vă chinuiţi degeaba, USL guvernează cel puţin 8 ani. S-ar putea chiar 12. Ponta premier. Iar Crin stă la Cotroceni 10 ani. Deci, infantilismele-astea etnobotanice prizaţi-le voi, în rezervaţia voastră de mutanţi. 🙂

  Iar ăştia ai noştri, fiţi mai atenţi, că vă joacă băsiştii pe degete şi e ruşinos să reuşească asta nişte retarzi. 😛

 23. Marius Mina Says:

  #Basescu ptr Vocea Rusiei :”Cum puteţi crede că un preşedinte ales îşi vinde ţara?”..
  Cu talent , cum ai facut-o pina acum si cum ai de gand sa o mai faci daca te-ai mai putea intoarce , lepadatura handicapata 😉

 24. Branzaru Says:

  Bah ” tibi ” n-au terminat numaratoarea ca n-o gasesc pe ma-ta in liste,ea a lasat vorba ca voteaza pe prelungirea Chitilei la tirişti in cabină 😆

 25. Florian Says:

  @Roxana Iordache
  Cele cateva amarate de slugi pe care le mai are decedatul sunt Procurorul General al Romaniei , Procurorul Sef al DNA, Presedintele CSM si serviciile secrete. Vai de capul lui, saracul.

 26. tibi Says:

  „”…USL guvernează cel puţin 8 ani. S-ar putea chiar 12. Ponta premier. Iar Crin stă la Cotroceni 10 ani.””

  Eu recunosc ca ar fi posibil ca USL sa stea la putere chiar 45 de ani (ca si PCR-ul). Si Ponta si Crin chiar 25 de ani. Ca si Ceausescu.
  Metodele le sunt identice. Oare si rezultatele le vor fi la fel?

 27. Florian Says:

  @Roxana Iordache
  Am uitat sa-l trec pe lista pe Presedintele CCR.

 28. olimpiu65 Says:

  eu sper sa nu fie Crin 10 ani presedinte si sa se restaureze monarhia constitutionala pana atunci. m-am saturat de presedinti, de coabitari, de disputa palatelor, etc!!
  cat despre Ponta merita UE pana se ineaca si ii vine mintea la cap!!!

 29. Florian Says:

  @tibi
  Cu cat te platesc javrele basiste sa fii postac, de esti dispus sa primesti atatea suturi in cur? Banuiesc ca in tarif intra si luatul la muie, asa ca deschide botul.

 30. Roxana Iordache Says:

  @Florian. Exagerezi. 😉 Mă refeream la slugi. În rest, vezi să nu iei herpes. 🙂

 31. Virgil Ilie Says:

  Nu te sparia Ovidiule ca nu se arata a mai avea mai mult de fro 5-6 zile …
  De unde dracu 10 ani ?!…

 32. Roxana Iordache Says:

  @tibi. Mai catastrofale decât ale PD-L n-au cum să fie. Prostia nu doare, măi băiete. 🙂

 33. Marius Mina Says:

  Tibi, scroafa aia care te plateste, Ana Zvirid , e gravida sau s-a umflat de la lucerna de Plescoi?

 34. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, pe ferma ta? 😛

 35. Roxana Iordache Says:

  Marius Mina, mi-ai adus aminte de finalul de la „A 11-a poruncă”. Groaznic film! 🙂

 36. tibi Says:

  „”Prostia nu doare, măi băiete.””

  NU??? Stii tu asta?

 37. Roxana Iordache Says:

  Verdictul Curţii va fi cu 7-2. 🙂 Deşi corect ar fi să fie 8-1, ar reflecta perfect referendumul. 😛

 38. Virgil Ilie Says:

  Pe barba prostilor , impotentilor , habarnistilor , diletantilor si vinzatorilor din USL Roxana .

 39. Virgil Ilie Says:

  Ma roig , eu nu ma astept la un 7-2 , nici nu visez la un 8-1 , dar cred ca un 6-3 sau macar un 5-4 poate fi in favoarea mascariciului .

 40. Roxana Iordache Says:

  @tibi. Ţi s-a acordat prea multă atenţie, întoarce-te în cocină la Udrea! 🙂 Poate îi mai schimbi aşternuturile. 😛

  Sau poate faci şi tu ceva frumos şi util pentru viaţa ta, nu să-ţi pierzi timpul ca să te faci de râs debitând prostii pe blogurile oamenilor. 🙂

 41. Roxana Iordache Says:

  Virgile, te-am întrebat ceva. Pe ferma ta? N-ai sânge, că o pierzi. Şi ştii asta. 😛

 42. Virgil Ilie Says:

  Si tu ce pui in schimb ?!

 43. Roxana Iordache Says:

  Hai, mă, că ţi-o dau înapoi, nu ţi-aş lua eu munca ta, căluţii, alea-alea. Doar nu mă crezi aşa de rea! Nu cu prietenii. 😆

 44. Virgil Ilie Says:

  Roxi , pariurile se fac totdeauna intre un excroc si un naiv .
  Nu pot sa fiu excroc cu tine .
  De altminteri eu nu am fost cu nimeni de cind ma stiu , dar mai ales cu tine .
  Dar totusi daca insisti si te ceri , io pot tine pariul , numai sa pui ceva in balanta ca sa stiu si io cu ce ma aleg dupa ce pierzi .

 45. tibi Says:

  Pe maine.

 46. Virgil Ilie Says:

  Somn usor Tibishor si ai grija de nu te mai scapa la ordinator in creierul noptilor sa te viri in vorbele oamenilor mari ca te prin parintii si-ti lungesc urechile dupa aia .
  Noapte buna !

 47. Roxana Iordache Says:

  Virgile, nu ţine. Nu fac niciodată pariuri. Şi ar fi bine să renunţi la atitudinea-asta. Ştiu sigur că ai să plângi de fericire. După aia, iarăşi ai să vii să-i faci neisprăviţi. 😆 Ascultă ce-ţi spun: Crin rules! 😆

 48. Virgil Ilie Says:

  Roxi , nu io ii fac neispraviti .
  SUNT DEJA NISTE NEISPRAVITI !
  Si nu de azi de ieri …
  Acuma , sa ne intelegem bine .

  VREAU SA PLECE BASESCU !

  IL SIMPATIZEZ PE ANTONESCU SI CRED CA AM SA VOTEZ CU EL LA PREZIDENTIALE , DAR NU SUNT LAT DUPA EL .

  In paranteza fie spus , daca se trezea din betia cu apa neinceputa dobindita in ziua suspendarii in Parlament a mascariciului mai devreme , poate alta era soarta acestui referendum .
  Sa deie Dumnezeu sa ai tu dreptate si CCR sa valideze referendumul . Dar asta nu ve fi meritul USL .
  Cum am spus , la barza chioara ii face Dumnezeu cuib .
  USL-ului i s-au facut nenumarate cuiburi , din pacate sunt atit de neispraviti incit nu au resuit nataraii sa fete si ei un singur ou macar in cuiburile primite gratis .
  Daca nu …
  Daca nu , nu am sa pling ci am sa zic „Intarita-i drace !”…

  LA ALEGERILE PARLAMENTARE NU VOTEZ , OFERTA ESTE ALCATUITA NUMAI SI NUMAI DIN NEISPRAVITI .

  Iata case sunt limitele in care ma invirt si nu ies din ele cu una cu doua , ci doar daca am sa constat schimbari radicale din partea USL .

 49. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, cum naiba să fii lat după un bărbat? 😯 😳 😆

 50. Virgil Ilie Says:

  Mireille Mathieu barbat ?!…
  Ha-ha-ha !
  Roxi , tu chiar nu stii ce e ala barbat ?!…

 51. Virgil Ilie Says:

  Mi-a venit sa vars cind am vazut „barbatul” scalimbindu-se umil in fata alora de la FMI care ne iau pielea .
  Roxana , il vreau pe Antonescu pentru ca e mai bun decit Basescu si nu avem altul la indemina , dar sunt perfect constient de limitele si putinatatea lui chiar daca stie sa invirta vorbele .
  Din pacate la capitolul fapte lasa zdravan de dorit .

 52. Roxana Iordache Says:

  Virgil Ilie, cred că ai probleme.

 53. Bibliotecaru Says:

  @ Roxana Iordache

  În zona care se joacă astăzi acest complex război politic, nu mai putem vorbi despre onoare, bun-simţ, patriotism sau orice alt sentiment al datoriei în cea mai mare parte a organigramei politicienilor. Aceşti participanţi ai războiului politic sunt cu creierul injectat cu adrenalină, nu mai simt decât ură faţă de adversar, totul este în stadiul de „ultimatum”. Aceşti oameni nici nu mai au conştiinţa că fac ceva rău, ei chiar cred că au dreptate când turuie aberaţii de orice fel. Nu vorbesc aici despre doamna Kovesi, ci despre toţi actorii acestu război penibil, aşa numit politic. Normalitatea nu se va realiza până ce nu vor face puşcărie câţiva dintre cei care şi-au depăşit cu mult prerogativele instituţionale iar ceilalţi care se simt cu musca pe căciulă se vor retrage ca să nu fie şi ei condamnaţi. După ce se vor rezolva lucrurile astfel din punct de vedere politic, instituţiile se pot reclădi. Cât timp însă avem o clică de o mie de politicieni care provoacă tot ce e rău în România, stăm şi fluierăm a aşteptare până ce vom muri de plictiseală, nu are cum să se întâmple ceva. Românii ar trebui să înţeleagă că nu trebuie să fie împotriva unora şi spre susţinerea celorlalţi, ei trebuie să înţeleagă că astăzi că modelul şi structura politică „funcţională” le este potrivnică. De aceea ar trebui să lupte împotriva modelului şi strucurii politicii, nu atât împotriva politicienilor. După destructurarea politicianismului se pune şi problema populării sistemului cu politicieni de o altă factură.

 54. Virgil Ilie Says:

  Numai io ?!
  Toata tara are mari , foarte mari probleme din cauza unei clase politice alcatuite eminamente din neispraviti .

 55. stejarul Says:

  „Preşedintele suspendat al României, Traian Băsescu, a ordonat Jandarmeriei, prin filiera pe care o deţine în această instituţie, să blocheze o manifestaţie publică pașnică. Forţele de ordine au împiedicat desfăşurarea acţiunii intitulate „Protestul tăcerii”, iniţiată pe Facebook, în timpul căreia românii care au votat pentru demiterea lui Băsescu din funcţie urmau să aprindă o lumânare în faţa sediului de campanie al acestuia.”

  Este unu, Cosmin Pană, la jandari care nu se stie bine la legile Romaniei. Adica daca faci protest pe trotuar nu ai voie sa treci prin dreptul imobilelor private. Nu-sh cine-i amu ministru la interne, dar il intreb pe ponta: domnu premier, de ce dati salarii la jandari care „nu stie” legea din Romanika? Nu e bine domnule ponta!
  Domnule ponta, ai pedepsit jandarii eia ce luau la pumni pensionarii amarati in ianuarie ?
  Io imi pierd si cele 2 procente de incredere care le mai aveam pentru tine daca jandarii opresc protestele antibasescu!
  Pai in timpul guvernului bok se protesta mai usor decat acuma domnule ponta!

  Se pare ca tonta e tradator pe bune. Nu as fi crezut in o mie de ani ca e la fel de prost ca ioan rus. Despre rus, se stie bine cu ce luminozitate sclipesc neuronii lui la depolarizare… iar despre cat a inteles el, conducator de doctorat, despre plagiat in toata cariera lui didactica, a vazut o tara intreaga….

  O tara intreaga bagat in haos pentru ca ceapist-ul ioan rus a dat o declaratie in fals in ce priveste numarul votantilor. E inadmisibil. Orice mizerie iese din circul asta, ponta si rus sunt adevaratii vinovati. Ce spune juramantul de ministru?
  rus a depus un juramant. Spune ca se obliga sa serveasca tara si poporul? Daca incalca juramantul ce penalizari sunt? Un grad de colonel in armata?

 56. J o h n s o n Says:

  ATITUDINEA face diferenta intre cei doi…Ponta e in asteptare,in conservare…Crin isi joaca cariera politica…Sigur ca nu va pleca pentru ca nu te ridici de la masa daca pierzi in faţa unui trisor cu atat mai mult cu cat este unul versat dar asta a fost razboiul lui si nu al lui Ponta desi amandoi ar fi trebuit sa-l duca.De aia totul a esuat sau este pe cale.Crin vrea sa recupereze acum si forteaza victorii de etapa cum ar fi instalarea Monei,schimbarea procuraresei – comisar si cam asta ar ajunge.Pentru un mandat de interimar e suficient….Ponta are postul asigurat si e bine asa pentru ca asta ne-ar mai lipsi sa-si puna Basescu alt premier si un guvern PDL dar lasa o impresie foarte proasta,de non combat,de lasa-ma sa te las…

 57. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Te-ai prostit şi tu? 😛

 58. J o h n s o n Says:

  Dap 😆

 59. Roxana Iordache Says:

  @Bibliotecaru. Un comentariu care vă nedreptăţeşte. Ştiam că nu gândiţi în clişee. Tot ce aţi scris nu reprezintă nimic altceva decât, scuze pentru expresie, o băseală. Îi faceţi jocul involuntar când vehiculaţi asemenea aberaţii. Eu aşa le consider, e dreptul meu, la fel cum dreptul dv. e să le vechiculaţi, dacă credeţi în ele. Doar că acest comentariu al dv. îmi face impresia cuiva care n-a mai ieşit de ani în şir din casă şi trăieşte într-o realitate virtuală.

  Oamenii sunt vii, nici unul nu seamănă cu celălalt. Viaţa e fenomenală, adică, e un fenomen şi gândirea vie e fenomenologie, nu pictură abstractă din câteva tuşe – chiar şi ele, fără nuanţe. Părerea mea.

  @stejarul. Ce câştigăm cu ostilitatea faţă de Ponta?

 60. Roxana Iordache Says:

  Al lui Ionescu. 😆

 61. Roxana Iordache Says:

  @J o h n s o n. Hai că m-ai incitat şi de la tine accept. 🙂 Ce conservare, mă, în formol? :mrgreen: 😆

 62. stejarul Says:

  „Ce câştigăm cu ostilitatea faţă de Ponta?”

  Oh! Foarte mult. Practic totul. Ostilitatea suporterilor, in cazul unui politican are valoarea unui (iminent) cartonas rosu in fotbal.

 63. Roxana Iordache Says:

  Stejare, tu eşti departe, eu sunt aici, vorbesc pragmatic.

 64. Radu Humor Says:

  @ Stejare
  Nu-i nici o țară ]n haos !
  Leul s-a zburlit iar la euro și la dolar, investițiile sunt la fel anemice ca și înainte, dar sunt !
  Restul sunt deocamdată în concediu !
  Tu nu vezi că și Băsescu și-a revenit :
  dă interviuri la Vocea Rusiei, care face un mișto crunt de el !
  Așa că deocamdată e liniște !
  Chiar prea multă 😉

 65. Bibliotecaru Says:

  @ Roxana Iordache

  Poate sunt prea idealist, este adevărat. Chestiunea este că eu nu pot să mă obişnuiesc cu anormalitatea şi să o consider anormalitate oricât ar spune alţii că e normalitate. Mie nu mi se pare normal că un partid susţine un preşedinte care ar trebui să fie „apolitic”, nu mi se pare normal nici faptul că parchetul răspunde la comenzile venite de la preşedinte. Nu mi se pare normal că judecătorii CCR nu au Constituţia drept singurul criteriu de a decide ci decid politic… Nu-mi pare normal ca pentru mine, ca simplu cetăţean, să conteze atât de mult configuraţia Parlamentului şi a Guvernului încât să mă preocupe acest lucru încât să nu mai pot dormi noaptea. Poate că o majoritate a cetăţenilor români consideră astfel de lucruri normale, eu nu. Dacă asta reprezintă o băseală, asta este, vorbesc ca un băsist. Pe mine nu mă interesează să fac jocul nici lui Băsescu şi nici al USL-ului, eu sunt interesant de cetăţenii români din care fac şi eu parte, în deplină egalitate cu toţi ceilalţi cetăţeni.

  Constituţia mă obligă să am o voinţă politică şi voinţa mea politică începe cu funcţionarea societăţii aşa cum este descrisă de Constituţie. Dacă asta mă face visător, nu ştiu de ce ceilalţi nevisători şi realişti se mai împiedică de Constituţie… dacă tot e ceva pus la mişto de care nu ţine seama nimeni?

 66. Ghita Bizonu' Says:

  J o h n s o n

  cand ai facut greseala sa te asezi la masa cu un trisor si te prinzi cu cine ai de-a d\face mai bine pleci cat timp mai ai hainele pe tine!! Ma rog ai optoinera sa pleci fulerand a paguba sau sa il faci pe trisor om cu scaun in cap…

  Insa sa te asezi la masa cu un trisor faara sa stii sa trisezi excelent .. ei ei asta este prostie ..

 67. sandi Says:

  @ Roxana
  Crezi ca e vreun procuror, sau „asistent” de procuror sau ” baiat” din servicii care bantuie pe aici ?

 68. sandi Says:

  Patriarhia Română despre anchetele procurorilor în biserică: “Nu comentăm astfel de subiecte”

  http://www.dcnews.ro/2012/08/patriarhia-romana-despre-anchetele-procurorilor-in-biserica-nu-comentam-astfel-de-subiecte/

  Fruntasii BOR ? Niste servitori ai ocarmuirii din toate timpurile !
  Sunt ortodox dar cand ii vad si ii aud pe unii popi imi vine sa vomit !!
  Pre-Inalt-Intreprinzatorul BOR tace chitic ! Ca pe el il interezeaza afacerile bisericii si nu turma pe care ar trebui s-o pastoreasca cu adevarat !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: