CĂTRE ANTENA 3. ŞI TUTUROR TELEVIZIUNILOR. OPRIŢI CAMPANIA CRIMINALĂ DE ÎNVRĂJBIRE SOCIALĂ, PSIHOZĂ DIRIJATĂ SPRE RĂZBOI CIVIL!

A greşi e omeneşte. A persevera e diabolic. E terorism de presă.

Perseverenţa iresponsabilă într-o cauză criminală e penală. O campanie de presă manipulată grosier, ale cărei consecinţe previzibile, de fapt, deja manifeste periculos, constituie învrăjbire socială cu potenţial exploziv, de proporţiile războiului civil: asta se propagă prin televiziuni.

La ora actuală, Antena 3 e penală, fiindcă instigă la ură inter-socială şi luptă de stradă între categorii bipede. Instigă la ură împotriva vieţii, sub pretextul fariseic al apărării vieţii. Îngerul luminii căzute îşi pupă coada. Iar „pocăiţii” se smiorcăie cabotin.

Penală e nu doar Antena 3. Ci şi toată presa audio-vizuală care propagă diversiunea de-o eficienţă uriaşă, alimentând ostilitatea intra-socială. Spre satisfacţia celor care vor să dezbine ca să stăpânească un popor transformat într-o populaţie de sclavi.

Pentru Dumnezeu, opriţi-vă! Gândiţi-vă! Folosiţi-vă mintea şi inima! Lăsaţi-le să colaboreze! Şi veţi înţelege. Cine e în spatele acestei campanii de-o sminteală satanică şi ce se urmăreşte prin ea.

Veţi zice că apelul meu la conştiinţă şi responsabilitate – morală, profesională, civică, umană, pur şi simplu – e o naivitate şi nu vă voi contrazice. Dar apelul ar trebui propagat pe net, avem puterea morală, puterea civică, să oprim o nenorocire previzibilă. Şi ale cărei consecinţe sunt imprevizibile ca impact asupra corpului social al României şi aşa devastat. Campania care are ca pretext – criminal în sine – cauza căţeilor străzii urmăreşte în mod evident fracturarea până la prăpastie a societăţii româneşti, e ca o bombă cu fragmentaţie. Detonată din laboratoarele serviciilor criminale.

E o dublă diversiune şi o dublă învrăjbire, în aşa fel încât să uităm de orice altceva şi să ne păruim între noi până la crimă de masă în stradă. Că asta se va întâmpla dacă se vor permite mitingurile de o parte sau de alta. Iese cu moarte, ca în nici o altă confruntare – politică sau socială. E comparabilă doar lupta etnică din 1990 de la Tg.Mureş, instrumentată artificial, ca să justifice constituirea SRI pe scheletul şi cu corpul vechii Securităţi (deposedate de USLA şi diviziile antisovietice), cu riscul unor consecinţe tragice pentru România, care, din fericire, au fost evitate, datorită concertării clasei politice aşa cum era ea pe atunci, abia în (re)formare, însă infinit mai responsabilă decât acum, după aproape 23 de ani.

E, deci, o dublă diversiune, adică, să ne batem între noi, cetăţenii, între noi, oamenii, pe tema căţeilor, în loc să fim uniţi în cauza apărării unor interese naţionale şi a propriilor noastre interese sociale, civice, personale. Şi e o dublă sau chiar triplă învrăjbire: între om şi prietenul lui, câinele, şi între om şi om, contra prietenului omului. Câinele de atâtea ori salvator şi de atâtea ori sacrificial voluntar pentru om. Mai ales pentru copii. Voi reveni, merită să ne amintim.

Ştiu că le dau idei băsiştilor. Una dintre ele o fi fost şi asta: https://roxanaiordache.wordpress.com/2013/08/10/basescu-ucigasul-de-catei-si-udrea-urmasa/ 👿

O televiziune adevărată şi-ar face meseria, adică ar ancheta jurnalistic evenimentul. Fără frică. Şi fără subordonare politică. Sau de orice altă natură. Face presă autentică numai cine are curajul să dezvăluie ce se ascunde în spatele campaniei de amorsare a psihozei contra căţeilor şi deopotrivă, contra iubitorilor de animale – şi a iubitorilor de animale, contra urâtorilor viscerali de animale, masă de manevră a propagandei pentru dezbinare. Cine nu are acest curaj profesional nici nu (mai) merită numele de televiziune. Rămâne slugă. Fie proastă, fie ticăloasă. În unele cazuri, ambele.

Atât, deocamdată. Urmează cu siguranţă. Pregăteşte-te, Doctore! Ăla de la Primărie, care a ajuns acolo şi cu votul meu. Pot face un referendum cu o întrebare simplă: îl mai votaţi pe Oprescu? Da nu.

Eşti băiat deştept, ar trebui să ştii că, deşi provii din sistem, cineva vrea personal compromiterea şi eliminarea ta. Împreună cu lichidarea politică a altora. Sunt vizaţi năucii coabitaci de pe craca USL, mai ales sinucigaşul de la PNL. Cărora le-aş face şi lor acelaşi referendum. Că pe-ăla pentru Hingherul Şef al României l-am propus deja. 👿

60 răspunsuri to “CĂTRE ANTENA 3. ŞI TUTUROR TELEVIZIUNILOR. OPRIŢI CAMPANIA CRIMINALĂ DE ÎNVRĂJBIRE SOCIALĂ, PSIHOZĂ DIRIJATĂ SPRE RĂZBOI CIVIL!”

 1. treebeard00 Says:

  Am trait si ziua s-o vad pe Roxana plangandu-se de calitatea jurnalismului si psihoza generata de Antene.

  Acum pot sa mor linistit 🙂

 2. treebeard00 Says:

  Oprescu ar trebui sa faca un referendum cu urmatoarea intrebare:

  Dragi Bucuresteni,
  Ce sa ii spun tatalui copilului, iarta-ne pe toti?

 3. Roxana Iordache Says:

  Tibi, poate că poţi să mori, dar am dubii că liniştit. 🙂 Prostia face ravagii. Dacă bunica îngeraşului molestat e mama tatălui copilului nu-i rămâne decât să o trimită la azil. Dacă e soacră-sa … :mrgreen:

 4. ada1957 Says:

  Usor a judeca la rece asemenea caz.
  Cainele trebuie EUTANASIAT impreuna neaparat cu Primarul sect 2 , caleidoscop si doamana care Nu are nimic pe constinta.
  de iliei de pe strazi daca il infometezi si ii dai drumul inapoi ??
  Crede-ma Roxana ,ca Nu vreau sa fiu in pielea Bunicii copilului ,DESI ACEASTA A CASCAT GURA CU COPIII IN PARC.
  Dar pot sa-ti spun cu mana pe inima ca daca ( Doamne fereste patea nepotulmeu de 3 ani asa ceva ) atunci NU mai exista OPRESCU , ONTANU , CALEIDOSCOP , PONTA , BASESCU… muream cu ei de gat.
  Toti au FURAT pe ” mana ” cainilor.
  Am un bischon maltez…ilIUBESC ca pe ochii mei , dar un COPIL NU poate fii hrana pentru caini.
  Daca Nu suntem in stare – si se pare ca noi romanii Nu suntem – sa-i exportam in China.

 5. CĂTRE ANTENA 3. ŞI TUTUROR TELEVIZIUNILOR. OPRIŢI CAMPANIA CRIMINALĂ DE ÎNVRĂJBIRE SOCIALĂ, PSIHOZĂ DIRIJATĂ SPRE RĂZBOI CIVIL! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 6. Roxana Iordache Says:

  Ada, eşti sigură? Nu păreai genul care crede poveşti. Mai ales de groază.

 7. Roxana Iordache Says:

  Ada, dacă Doamne fereşte, nepoţelul tău păţea aşa ceva, nu mai aveai pe cine să dai vina. Asta, la rece. Parcă aşa propuneai.

 8. Donkeypapuas Says:

  Eu NU l-am votat pe Oprescu nici acum un an (când am preferat un fante de Dorobanţi în faţa liotei de arivisto-securişti), nici acum 5 ani, când la turul doi nici nu m-am dus la vot că nu aveam între cine opta.

  Şi în timpul acesta se prăduiesc: Roşia-Montană, Certej, Brad, Deva

 9. Theodora Says:

  Antena 3 este aici? Nu, Antena 3 nu mai este aici.Este Antena 3 impreuna cu Basescu Traian ???!!! S-a cocotat deja Antena 3 cuprinsa de febra aurului si de perspectiva unui castig fabulos pe muntii de aur de la Rosia Montana?
  Antena 3 nu mai este langa protestatari. Antena 3 este impreuna cu cei care vor exploatarea resurselor de la Rosia Montana. Mai rau chiar, moderatorii si unii invitati ai Antenei 3 fac misto de protestatari.
  In piata Universitatii sunt doar protestatarii si jandarmii, Antena 3 nu mai este. Dar hai sa ne aducem aminte cine era politicanul care facea cel mai agresiv lobby pentru proiectul de la Rosia Montana. Nu cumva Basescu Traian? Este Antena 3 alaturi de Basescu Traian ???!!!
  De necrezut! Ce face aurul din om? Pentru cei care nu au inteles de ce postul de televiziune Antena 3 difuzeaza agresiv reclamele RMGC. Nu este vorba doar de contractul de publicitate pe care trustul Intact il are cu RMGC, asa cum am putea sa credem la prima vedere. Este vorba de mult mai mult. Partidul Conservator este pentru exploatarea resurselor de la Rosia Montana. Adica, din cate se pare, interesul financiar este mult mai mare. Asa ca, romanii care asteapta ca postul de televiziune Antena 3 sa prezinte mai multe informatii si transmisiuni in direct de la protestele de la Piata universitatii, asteapta degeaba. Este ordin de sus.
  Sau poate nu este vorba doar de bani. Libertatea este foarte importanta. Pentru cei care nu stiu Trustul Intact si Antena 3 apartine familiei voiculescu. Cine alearga pe la DNA de ceva timp? Fiica lui Dan Voiculescu doamna Camelia Voiculescu acuzata de complicitate la santaj si directorul Antenei 1, Sorin Alexandrescu acuzat de santaj. Si Dan Voiculescu este acuzat de complicitate la santaj si mai are in plus si dosarul ICA – Telepatia.

  http://theodora0303.wordpress.com/2013/09/06/antena-3-este-aici-nu-antena-3-nu-mai-este-aici/

 10. Roxana Iordache Says:

  Theo, important e ca noi să fim „aici”. Uniţi. Îţi mulţumesc pentru mesaj.

  Sistemul e eficient. Acţionează cu economie de mijloace. Coabitare politică plus ocupare a singurei televiziuni, ultima redută a presei oficiale.

 11. tiberiu2009 Says:

  „”Tibi, logica e pentru tine mult prea grea. Eşti setat pe propagandă. Nici n-ar avea rost să-ţi răspund, ştiu pentru ce eşti aici – de data asta, sub alt nick. Şi cu multă grijă la cuvinte şi chiar la conţinutul lor, ca să nu te banez. ;)””

  Nu sunt eu treebeard00. Desi ,in mare, sunt de acord cu ce a scris.

 12. Sandi Says:

  Jos A3 ! Traiasca „Ghita-SRI” Tv si LabeUnuTv !

  O sa ajungeti sa va uitati la tv ca in perioada de inceput a anilor ’90 !
  Cand ne scremeam sa aducem pe ecrane un SOTI !

 13. Roxana Iordache Says:

  Eşti un admirator al lui. 😉

 14. tiberiu2009 Says:

  @ Theodora

  „”Nu este vorba doar de contractul de publicitate pe care trustul Intact il are cu RMGC, asa cum am putea sa credem la prima vedere””

  Contractul asta de publicitate il avea Intact si acum un an si acum doi ani (adica atunci cand Intact (si angajatii si sefii de la Intact) erau pupati zilnic pe aici).

 15. Roxana Iordache Says:

  Sandi, eşti clonat? Dacă vrei propagandă şi partizanat, ai greşit adresa. Am spus foarte clar că nu-mi pierd timpul cu televiziunile „de ştiri”. Cu nici una. Labele nici n-au ce să caute în memorie.

  Pot să ştiu de ce foloseşti persoana a doua plural? Sau eşti constipat?

  Oricum, finalul l-ai nimerit. Doar că nu va mai fi nici o SOTI. A cam început sfârşitul.

 16. treebeard00 Says:

  @Teodora
  Dar ce-a patit Antena3, toti acei ziaristi independenti si cu coloana vertebrala care au luptat eroic impotriva Dictatorului Chior?

  Au fost arestati de securitate? Au fost aruncati in lagare? Pana acum erau independenti si acum scriu la ordinele lui Voiculescu? Ce-au facut de-au inceput sa puta asa deodata?

  Le-a rupt cineva coloana de cand Roxana isi simte catelusii amenintati?

  Sau sunteti prea ocupati sa va gudurati pe langa Roxana incat trebuie sa vin eu, postacul basist platit pe bani grei, sa va spun ca Crin Antonescu are dreptate, ca singura solutie realista este eutanasierea lor?

 17. Roxana Iordache Says:

  Tibi, vezi că te încurci. În bărbi. 😛

 18. olimpiu65 Says:

  chestia cu razboiul civil e exagerata. nici cainii nu vor fi masacrati (decat poate cativa de ochii lumii), nici romanii nu se vor incaiera. vor sta la o bere la terasa si isi vor varsa naduful. chestia cu cateii se va rasufla, pensionarii se intorc deja in strada, ecologistii si a tii platiti se vor agita in toata tara si Europa, asa ca nu vei stii la mitinguri care ce vrea. in fond de ce ar fi mai buni politicienii , presa sau institutiile ca cei care ii voteaza, urmaresc, deleaga… etc????

 19. johnson1312 Says:

  Poporul roman si-a aratat adevarata masura manelistica in aceste zile.S-au asmutit toate telenovelistele(protevistele) sa iasa in strada sa ceara moartea unor animale…e mai usor sa ceri moartea imediata a „celor mai buni prieteni ai omului” decat sa iesi cand Dictatura si Coruptia acestui Stat Politienesc condus de cel mai murdar,pervers si turbat „presedinte” pe care Rromania l-a avut vreodata ti-a pus bocancul pe gat si ti-a luat absolut tot ce-ti mai putea lua.Cand erau toate astea stateau catzele la TV si grohaiau floricele cu bere ieftina si puturoasa dar ce fericite mai erau.

  A iesit Romania in strada sa ceara crima pentru crima.Nobil scop !

 20. olimpiu65 Says:

  ce jena de primar doctorul gargaragiu!!! vb lui Ciuvica, il intrece si pe psihopat in demagogie!!!

 21. virgilvirgil Says:

  ACEST FELCER ESTE MAIDANEZUL NUMARUL UNU AL BUCURESTIULUI …

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/revista-presei/revista-presei-oprescu-risca-10-ani-de-inchisoare-pentru-ca-nu-a-aplicat-legea-de-eutanasiere-a-maidanezilor-311805.html

 22. Radu Humor Says:

  Se pare că prinde tot mai mult contur o ipoteză mult mai cutremurătoare :
  Ionuţ ar fi fost mai întâi abuzat sexual de nişte boschetari din zona respectivă şi apoi aruncat la câini :mrgreen:
  Mai ales că a fost găsit cu panrtalonii în vine şi la 1,5 km de la locul de unde a dispărut !
  Dar până ce se va dovedi sau infirma zvonul în care este implicată şi faza cu CR Tănase de la PRO TV, secvenţă tăiată şi înlocuită cu alta la montaj, vă mai anunţ ceva, pe toţi părinţii ( I şi II).

  ” Veneția interzice în formularele oficiale cuvintele „mamă” și „tată”

  Guvernul municipal al Veneției (Italia) a trecut o nouă lege care interzice folosirea termenelor de „mamă” și „tată” în formularele pe care trebuie să le completeze părinții atunci când vor să își înscrie copiii la o grădiniță sau școală de stat.

  Politica „drepturilor civile și anti-discriminării” a fost introdusă pentru că „asemenea schimbări de limbaj sunt fundamentale pentru combaterea stereotipurilor”, citează LifeSiteNews.

  Publicația italiană Corriere del Veneto spune că termenii vor fi înlocuiți de formulările „părinte 1″ și „părinte 2″. Vestea nu a fost primită deloc bine de către italieni, care și-au exprimat nemulțumirile pe internet și chiar au amenințat-o pe Camilla Seibezzi, care conduce o comisie înființată recent pentru drepturile LGBT și politici anti-discriminatorii, și care a avut inițiativa acestei legi.

  „Prima mea alegere nu este să fiu populară. Sunt convinsă că am făcut ce trebuia. Este un pas mic către obținerea drepturilor civile pentru toți”, a explicat ea, amintind că deși „familiile curcubeu” nu sunt recunoscute de legea italiană, ele fac parte din realitatea vieții de zi cu zi.

  Nici politicienii nu au răspuns prea bine la această decizie, unii spunând că această comisie a fost înființată din dorința primarului, dar majoritatea nu a fost consultată.”

  Dacă vrei s-o bagi pe asta în p-zda mă-sii, s-ar putea să ai probleme, neştiind care dintre părinţi posedă aşa ceva 😉

 23. johnson1312 Says:

  Referendumul pentru câinii maidanezi, aprobat cu majoritate de voturi ! Pe 6 octombrie !

  Cel mai bine e sa nu se faca acel 50% +1….

 24. ada1957 Says:

  Roxanica mea , crede-ma ca MAIDANEZII sunt si ei instrumente de facut bani.BANI multi. Dogtownul ala este facut – pe paraindarat –
  de doctorul Sorin Oprescu – tot ptr BANI.
  Cum si Midanezul nr ONE ( basescu ) a manglosit o caruta de bani si s-a mai si pupat cu Brigite Bradot – asa monument istoric – cum era ea.
  Nemerinicele 2 ( doua ) femei secareanu si Nica – pot linistit sa fie acuzate de OMOR deosebit de grav – desi la Puscarie.
  Cainele l-au hranit si amgit 1 an , dupa care l-a abandonat din nou pe strada….
  Dar eu ma ilizionez cu puscaria… sefura deorinde.. bani sa iasa..
  dar daca nici in parc Nu poti aveacopilul in siguranta atunci UNDE ???
  La o mana de parc Icoanei sunt 2 ( doi )_ paznici pe schimb .
  Sigur asta ptr ca Ontanu ( si el merita la puscarie ) A FOST reevaluat.

 25. Radu Humor Says:

  Apropos de asta :
  De 3X bărbosule, tu ai tată şi mamă sau părinte I şi II ?!
  Că s-ar putea ca în curând să am nevoie de unul dintre ei 😉
  Rămâne la alegerea ta , care ……

 26. johnson1312 Says:

  Un politician vertical care nu are nevoie de voturi ca toti disperatii astia din Bucuresti :

  http://www.realitatea.net/johannis-nu-sunt-de-acord-cu-eutanasierea-masiva-a-cainilor-comunitari-e-o-barbarie-inutila_1263865.html

 27. Radu Humor Says:

  Ada, mi-ai adus aminte de un banc (apropos de bunică) :
  Cică Obama are o întâlnire cu tinerii şi un puşti de vreo 14 ani îi spune foarte revoltat :
  – Domnule președinte, e adevărat că ați pus serviciile să ne urmărească pe tot, până și în paturi și la Wc ?!
  – De unde ai auzit tu grozăvia asta ?
  – De la tatăl meu !
  – O să verific şi o să primeşti imediat răspunsul acasă .
  Peste 2 zile :
  „În urma verificărilor făcute s-a aflat că cel care v-a spus acele lucruri nu este tatăl dvs. natural .
  Al vostru preş Obama „

 28. Roxana Iordache Says:

  Virgile, rău ai ajuns dacă citezi din oficine băsiste! 😐

  Ada, chiar nu mă cunoşti, dacă-mi vii şi tu cu efecte!

  Olimpiu, toţi suntem, uneori, superficiali.

  Al lui Ionescu, mulţam din nou pentru link. Într-adevăr, Johannis e bărbat.

 29. Roxana Iordache Says:

  @johnson1314. NU mai e 50. E 30. Aşa că, mobilizarea, îi batem de le sar fulgii!

 30. Roxana Iordache Says:

  Mariane, am o întrebare, pe cine ai votat la Primăria Capitalei? Pe Nicuşor Dan? 😳 Nu-ţi face complexe, cineva cum nu se poate mai drag mie l-a susţinut, n-a crezut de la mine că e doar o anexă portocalie. 😐

 31. johnson1312 Says:

  Aaaa…50 e doar pentru suspendare ! Da,da… Pe ei pe mama lor…. :))))

 32. Donkeypapuas Says:

  ???? Dacă Nicuşor Dan ar fi venit cu o echipă după el, adică însoţit de o listă de consilieri pentru Capitală, atunci poate l-aş fi votat. Dar eu am pus ştampila pe ăla micu’, mândria Dorobanţilor şi spaima piţipoancelor.

 33. treebeard00 Says:

  @johnson1312
  Minunat! Daca aplicam imediat solutia Johannis, peste 5-10 ani vor fi in siguranta si copiii, si japonezii!

 34. johnson1312 Says:

  In siguranta esti oricand daca ai o minima precautie….Nu stiu daca aia cu pedofilii chiar e reala dar daca tu parinte,bunica lasi copilul zeci de minute in ditamai mahalaua fara sa ai habar unde este…se complica viata.

 35. johnson1312 Says:

  Deconteaza maidanezii toate aceste deficiente ca sa le spun doar asa ! Nu este chiar solutia cea mai corecta.

 36. Matei Florin Says:

  Încerc să pricep ce vrei să zici, dar nu înţeleg de ce numeşti – dinadins diminutivizat – nişte potăi şi nişte cotarle, ,,căţei”

 37. Matei Florin Says:

  @johnson1312

  ,,A iesit Romania in strada sa ceara crima pentru crima.Nobil scop !”

  Bag seama că eşti vegetarian…

 38. einsteinzulu Says:

  Într-o societate civilizata nu este permisa existenta ciinilor vagabonzi, fie ei sterilizati.
  Dar capiati care nu tresar la vederea unui copil mincat de ciini dar protesteaza vehement impotriva procesului civilizat si normal de eutanasiere sunt peste tot. Fanatici. Besmetici cu valori inversate si perspective schimonisite.
  Viața umană e pe primul loc, ori ar trebui sa fie.
  Un ciine sau un om? Un om, întotdeauna.

 39. Donkeypapuas Says:

  Deocamdată în stradă se iese pentru Roşia Montană. Şi sper să iasă şi mai mulză lume pentru această cuază românească. Pentru problema potăilor… să iasă cianuraţii din presă.

 40. Roxana Iordache Says:

  @einsteinzulu. Julia, tu mai bine vezi-ţi de mizeria din SUA! Sau crezi că ştii ce se întâmplă cu adevărat pe-aici? Stai liniştită, că şi-aşa ai destule de suportat pe acolo. N-ai decât să te menţii încărcată cu resentimente absurde contra mea, dar mie îmi pare rău pentru tine.

  @Donkeypapuas. Potaie eşti tu! 🙂 Şi cu asta cred că ţi-am spus totul despre campania criminală de dezbinare.

 41. Roxana Iordache Says:

  Julia, apropo, ţi-a fost ruşine să-ţi menţii avatarul cu căţeluşa? 😳

 42. Roxana Iordache Says:

  Matei Florin, potaie şi cotarlă eşti tu! 😉 Ai zis că mănânci câini? 😯

  Mariane, chiar nu ştiu cine-i ăla pe care zici că l-ai votat.

 43. Sandi Says:

  Sandi, eşti clonat? Dacă vrei propagandă şi partizanat, ai greşit adresa. Am spus foarte clar că nu-mi pierd timpul cu televiziunile “de ştiri”. Cu nici una. Labele nici n-au ce să caute în memorie.

  ****
  Roxana,
  Esti asa de pornita pe toti si pe toate incat nu mai faci distinctie intre propaganda si misto ?!?

  Pai daca ajung sa inchida A3 ce mai urmeaza ? Blogul tau si a altora care racaie noua securitate !

 44. treebeard00 Says:

  @johnson1312
  Ai dreptate, copiii si japonezii nu trebuie lasati sa se plimbe prin parc sau prin centrul capitalei nesupravegheati. Dar se mai intampla uneori.. ca nu stau unde ii pui.

 45. einsteinzulu Says:

  Da, Roxana. Doar știi ca urasc ciinii.

  Nu am resentinente. M-ai dezamăgit crunt prin mutarea ta in tagma conspirationistilor. Prin negarea bunului simt si prin extremismul pe care fara jena îl afisezi. Inclin sa cred ca prin pierderea celor dragi ți-ai pierdut echilibrul. Si, in rarele ocazii cine te mai citesc, îmi confirmi părerea.

 46. Roxana Iordache Says:

  @Sandi. Nu mi s-a părut mişto. 🙂 În rest, de ce să-i închidă, dacă se pot folosi de ei? Cum spuneam, sistemul e eficient, nimic nu se pierde, totul se transformă. :mrgreen:

  @treebeard2009. Simpatizantule al lui Tiberiu sau invers, o ţii doar în clişee, că voi dincolo de furajare nu mai ştiţi decât regurgitare. Cel mult. 🙂

  @einsteinzulu. Muţumesc, Julia. Nici nu ştiu ce să admir mai înainte, logica sau delicateţea ta?

 47. Donkeypapuas Says:

  Uite ce bine prinde când eşti mic. Nici nu se mai veadea de fustele lui Monica, atunci când nu avea minijupă. După aia îl recunoşteai repede pe Virinel.

  Cât despre potăi, azorei, patrupede… Cei care vor să-i omoare să facă manifestaţie. Dacă vor face , veţi observa că singurii participanţi sunt cei care pun botul la astfel de subiecte, şi asta pentru că stăpânii lor au pus laba pe şperţuri, măreţul lătrător din presa română cianurată.

 48. Donkeypapuas Says:

  Întâmplător am văzut o ştire Mediafax, preluată de la un ziar britanic, că este nevoie de mai puţin de 10 secunde pentru ca un străin să-i convingă pe copii să-i însoţească.

 49. johnson1312 Says:

  treebeard00…..Lasati-va copiii singuri oriunde vreti voi mai nene, oricat vreti voi …..dupa ce Oprescu va termina macelul.Sa fiti impacati cu gandul ca nu vor mai fi atacati de maidanezi.Si nimic nu li s-ar mai putea intampla,cainii sint ultiumul obstacol in calea sigurantei voastre pe strazi.Eu sunt unul muscat de caini,nu o data sau de doua ori.Dar asta e viata,nu iei apararea unui animalut doar daca nu te-a muscat sau nu te-a speriat pe strada.

 50. johnson1312 Says:

  http://www.dcnews.ro/2013/09/sondaj-soc-cati-bucuresteni-vor-eutanasierea-maidanezilor/

  Luati-o p-asta,de exemplu !

 51. Roxana Iordache Says:

  @johnson1312. Doctorul iubeşte căţeii, n-ar face-o. De fapt, trage referendumul ca să tranşăm problema. Că de data asta nu mai intervine nici coana mare de la Berlin, nici mumia lui Gitenstein. :mrgreen:

 52. johnson1312 Says:

  Cred ca si Crin tot de aia a mers declarativ pe mana Sceleratului ca sa evite conflictul mediatic ulterior care ar fi aprins si mai mult spiritele,ar fi radicalizat si mai mult taberele…

 53. Radu Humor Says:

  😆
  Bărbosule, nu cumva de când ai apărut/scăpat tu pe-aici 😉 ?!

 54. Donkeypapuas Says:

  Am avut dreptate! Miting cetăţenesco-hingheresc-jurnalistic organizat de tembeliziunea slujbaşilor lui Sebastian „Secu” Ghiţă

 55. Roxana Iordache Says:

  Mariane, ai vreun dubiu că sunt mână în mână cu jigodiile de la Antena3? Păcat de cei câţiva jurnalişti autentici de acolo. Îi înţeleg că nu se bagă, n-au unde se duce dacă mişcă în front.

  Şi tu Johnsoane, mă enervezi că tot încerci să justifici prostia lui Crin. Chiar nu merită. E dead meat. Ştiu, ai să mă întrebi aşa cum i-am întrebat şi eu pe alţii, care-i alternativa. Va fi, că nu ne lasă Dumnezeu, dacă credem şi ne rugăm.

  Antonescu nu mai are decât şansa de a recita, convingător, referenul lui Postelnicu.

 56. einsteinzulu Says:

  Oh, cum ai putea admira delicatetea mea cine a ta îmi este superioară? As spune, etalon! Vorbesc de delicatetea absoluta cu care decretezi ca singura solutie sa nici-un parinte sa nu-si mai vada copiii morti si pe jumatate mincati este sterilizarea câinilor si eliberarea lor pe străzi pentru încă 10-12 ani.

  Logica? Hm. Si aici îmi ești superioară. Ce este mai logic decor sa condamni victimele care au atacat sau provocat cu cruzime bietii ciini a căror singura apărare a fost sa sfisie copii. Sau sa condamni o biata bunica. Destul.

  Lasa ca după eutanasierea câinilor lupta politica se va purta pe dreptul la avort. De ce sa reamineti in urma USA?

 57. consuelo2811 Says:

  Iti multumesc, Roxana, pentru ca ai ramas jurnalista si nu ai acceptat sa devii trambita sau sluga basista, precum majoritatea celor care au tradat aceasta nobila profesie. Constat ca jurnalistii adevarati incep sa devina o specie pe cale de disparitie. Cu ceva timp in urma, am scris si eu o scrisoare deschisa catre canalele media, pe care am postat-o pe paginile mai multor televiziuni. Urmarea: multi mi-au sters-o si m-au blocat. Dar nu conteaza.

  <>

 58. consuelo2811 Says:

  SCRISOARE DESCHISA CATRE ANTENA3 si catre toate canalele media

  Incitarea la violenta este o fapta foarte grava. De cateva zile, aproape toate canalele media se fac purtatoarele de cuvant si avangarda primitivilor, barbarilor si infractorilor. So pe ei! – este motto-ul zilei. In scurt timp, capitala tarii se poate transforma intr-un abator; indivizi orbiti de furie, fara ratiune, pot oricand sa iasa pe strazi si sa-si faca „dreptatea” lor: cu bate, cu rangi, cu topoare si, de ce nu? cu pistoale. Cainii vor fi doar pretextul initial. Dar, odata pornita, revolta brutelor nu mai poate fi stavilita asa usor. De la cainifada se poate usor transforma intr-o razmerita sangeroasa. Cine ne garanteaza ca dupa caini nu se va trece si la oameni? Mai intai cei mai slabi, neputinciosi, apoi usor-usor totul poate degenera intr-un adevarat macel. Nemaivorbind de faptul ca raul este mai molipsitor decat binele si oricand poate fi copiat de alti indivizi fara capatai, fara educatie si fara judecata de prin alte localitati ale tarii. Nestimati asa-zisi jurnalisti: v-ati gandit ce efect devastator au indemnurile voastre, aproape fatise, la violenta, sustinute si de imagini repetate? Sau poate ca asta se si doreste. Cineva, acolo-n deal (la Cotroceni), nu sta degeaba! Pana acum i-au iesit cam toate relele si ticalosiile pe care le-a urzit, contra poporului roman, pe care-l uraste cu inversunare. Dar el uraste totul, se hraneste cu ura si tot ce vine de la el este numai vrajba, venin si dusmanie. N-a pierdut nici o ocazie de-a savarsi noi si noi faradelegi. Moartea ingrozitoare si nedreapta a unui copilas nevinovat, el o poate (si chiar o face) deturna pentru a se proteja el si acolitii lui si pentru a arunca in arena gladiatorii. In acest complot, bineinteles ca nu este singur. O sleahta mare de raufacatori, numiti abuziv politicieni, oameni de afaceri, autoritati locale, jurnalisti (securisti?) si alte hahalere ii sunt complici si chiar partasi la ticalosii. Iar iresponsabilii de la putere (ha, ha!) ii canta in struna, i se gudura la picioare (copite?) si-i fac toate jocurile murdare! Din lozinca proletcultista a anilor „90:” Noi muncim, nu gandim!”, nu a mai ramas decat finalul:”Nu gandim!”.

 59. Adela Ciurea Says:

  am crezut in Antena 3 dar m-au dezamagit profund.au instigat la violenta niste oi care-au facut exact ce-a zis ciobanul.rusina sa le fie.s-au manjit pentru un „pumn de galbeni”fara s-o intrebe si pe cretinoida unde-i erau ochii cand copiii au plecat de langa ea.nu le e rusine sa dea „apa la moara”la toti sceleratii care ucid caini?si asa erau batuti de soarta cainii de pe strazi acum e dezastru.as spune multe”vorbe de duh”dar ma abtin.blestemati sa fiti voi cei de la televiziuni care ati instigat la violenta.

 60. Roxana Iordache Says:

  @consuelo2811. Eu îţi mulţumesc. Eşti o consolare. În mod sigur cândva, fie cât mai târziu, când vei trece puntea, Acolo te vor întâmpina îngerii cu blăniţe. Pe pajiştea fără sfârşit.

  @Adela Ciurea. Din păcate.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: