PRINŢESA MARGARETA ŞI PRINCIPELE RADU. POVESTEA LOR

Video de garidu191

Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Consort Radu împlinesc, azi, 15 ani de la căsătorie.

Este una din cele mai frumoase şi armonioase perechi princiare europene şi devotată sută la sută angajamentelor pentru România: pe care le îndeplinesc cu discreţie şi naturaleţe.

Le mulţumesc şi le urez, din toată inima, tot ce e frumos şi bun! Nu în ultimul rând, le doresc ca poporul român să recupereze darul Familiei Regale:  suveranitatea. Şi să se încoroneze cu ea.

La mulţi ani fericiţi!

10 răspunsuri to “PRINŢESA MARGARETA ŞI PRINCIPELE RADU. POVESTEA LOR”

  1. PRINŢESA MARGARETA ŞI PRINCIPELE RADU. POVESTEA LOR » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 21 September 2011 – Blog « Corbu, un El Dorado imobiliar care inca asteapta startul investitiilor […]

  2. bz Says:

    borfeto ce.ti mai place duda lol

  3. Radu Humor Says:

    Le doresc toate cele bune, sanatate, ani multi de casnicie (si rodnica, daca se poate) si sa se bucure cat de mult de increderea Majestatilor lor Regele Mihai si Regina Ana !
    La multi ani , tuturor !

    @Roxana ce-ai zice tu ca ai vrea sa auzi in discursul din Parlamentul Romaniei a Regelui Mihai I al Romaniei ?!

  4. olimpiu Says:

    La multi ani!
    nu stiu daca voi mai avea fericirea de a-l vedea pe MS Mihai pe tron, dar pe actuala Principesa sigur o voi vedea!

  5. serban g Says:

    N-ati mai pomenit asa ceva :

    http://www.pariori.ro/stiri/21500/altfel-de-pariuri-andrei-plesu-si-mircea-cartarescu-cotati-la-premiile-nobel-pentru-literatura.htm

    😆

  6. Viorica Dobre Says:

    Esti o proasta!!!! Nu am vazut pe cineva in afara de mihai gadea si slugile lui felix care sa pupe ata in coor. Vaca proasta

  7. Radu Humor Says:

    @Serban G
    Este pus un seite cu o melodie interpretata de Andrei Plesu in acompaniamentul la pian a regretatului Johny Raducanu. Extraordinar !
    Pentru asta chiar ar merita un premiu 🙄
    Titlul melodiei :
    „Dar esti la fel cu toate celelalte…” se pare ca i-a condus si niste pasi in viata, pana a ajuns chiar si la Cotroceni .
    Ca cine-a zis ca politica-i curva, n-a fost sef de santier, nici vreun altfel de belfer, ci a trait (bine!) de pe urma ei !

    P.S. Vad mai sus o biata fiinta ce-si taraie cu greu ugerul prin aglomeratia de pe blog.
    Poate o ajuta cineva sa treaca strada inapoi spre Modrogan 😉

  8. Branzaru Says:

    Viorico realizezi ca pentru tine m-am deranjat sa intru.acum sa nu te lauzi la prietene(daca ai) ca te-a bagat Branzaru in seama ti-as fute putin mortii matii dar e o tema prea generoasa si de mare eleganta ca sa o fac,vezi voi muierile de va dati cu fard portocaliu sa nu vi se citeasca prostia in priviri…Mars d-aici ca puţi rău a ştoarfă de port

  9. Filme subtitrate online Says:

    Bun articol, imi place acest blog. Un pic off-topic: va supun atentiei site-ul FILME1.NET – un site gratuit de filme online subtitrate in limba romana, fara reclame (!), rapid si foarte bun. Eventual, poate va intereseaza si un schimb de linkuri. Va multumesc anticipat!

  10. Filme subtitrate online Says:

    Va intereseaza un link exchange cu FILME1.NET? Avem in jur de 1200 unici/zi. Daca da, va rog sa ma contactati la adresa filme1net[at]gmail.com. Eventual, daca sunteti familiarizat cu LinkEx, va puteti adauga blogul automat pe site-ul nostru accesand http://filme1.net/parteneriat/. PS: Site-ul dvs. va fi listat automat in sidebar jos, la sectiunea Parteneri. Multumiri anticipate!

Lasă un comentariu