MAJESTATEA SA REGELE MIHAI VA VORBI ÎN PARLAMENT

Liderul deputaţilor PNL, Călin Tăriceanu, a solicitat vot în plenul Parlamentului pentru invitarea Majestăţii Sale Regelui Mihai I să se adreseze naţiunii într-o şedinţă parlamentară solemnă, pe 25 octombrie, cu ocazia împlinirii a 90 de ani.

A avut câştig de cauză. Tăriceanu a dovedit tărie de caracter. PNL a obţinut votul plenului pentru prezenţa Regelui. Bravo PSD că s-a delimitat de FSN! Felicitări UDMR că şi-a sancţionat liderii devertebraţi care votaseră contra cu o zi înainte. Probabil, fără să fie mandataţi. Felicitări şi minorităţilor care, uite că într-o chestiune de conştiinţă nu s-au mai aliniat puterii, ci au votat cu însuşi reperul demnităţii şi unităţii naţionale, dincolo de sânge sau apartenenţă politică. Felicitări, în acest sens, acelor parlamentari de la UNPR care au votat naţional, nu politicianist.

Regele uneşte, oamenii de nimic dezbină poporul şi naţiunea.

Toader Paleologu a interpelat PD-L să-şi spele obrazul şi a şters pe jos în plenul Parlamentului cu Borfeta, dovedind că e fiul tatălui său.

Paleologu jr. a spus că M.S. Regele Mihai e cel mai ilustru român.

La Antena 3 a declarat live că dată fiind declaraţia lui Băsescu la adresa Regelui Mihai, cu atât mai mult PD-L e dator să facă reparaţie. Ce redau eu e eufemistic faţă de ce-a zis el. Mutanţii de la PD-L l-au apostrofat pentru declaraţii, dar Toader a dovedit că pune mai presus onoarea, a spus că interdicţia la adresa Regelui e „o ghiolbănie fesenistă”. Dar deşi ştie toate astea, Scufiţa Roşie nu iese din burta lupului. Încă 🙂

Devertebratele de la PD-L s-au abţinut de la vot. Toader Paleologu a punctat superb decizia de ieri a slugilor portocalii din biroul permanent, contra prezenţei Regelui Mihai în Parlament: şi-au demonstrat nostalgia după FSN.

Cert e că Majestatea Sa se va adresa Naţiunii şi s-a împlinit dorinţa Principesei Moştenitoare care aseară a spus că ar vrea să se reia votul şi să fie favorabil discursului regal, fiindcă altfel „e tragic pentru ţara noastră, e foarte, foarte păcat”.

Mulţumesc, Călin Tăriceanu, le mulţumesc tuturor celor care au votat patriotic! Pe 25 octombrie, când e şi Ziua Armatei, va fi sărbătoare. Naţională. 

P.S. Atât de disperat e Băsescu relativ la Regele Mihai, încât a dat drumul la cablograma în care îşi etalează propria stupiditate, respectiv, despre pericolul unui război cu Rusia expus senatorului Lugar şi relatat de ambasadorul Taubman, dar de natură să-i capaciteze micul electorat captiv, în aşa fel încât o parte din el să nu cumva să „devieze” spre mesajul monarhist al lui Toader Paleologu, ci să luşeze spre falsul conflict cu Moscova al lui Băsescu, care de fapt face jocurile Rusiei. De aceea îşi şi pune mâna pe chelie, acuzându-l pe Regele Mihai de „trădare”, acuză la care face trimitere subliminală prin scoaterea la iveală a cablogramei cu pricina. Jenant!

UPDATE. Am uitat ceea ce era de la sine înţeles, felicitările cuvenite lui Mihai Gâdea, pentru splendoarea de Sinteză de la Peleş cu Principesa Margareta şi Principele Radu. Felicitări şi pentru emisiunea cu Angela Gheorghiu! Toate minunile-astea îl obligă să menţină stacheta.

24 răspunsuri to “MAJESTATEA SA REGELE MIHAI VA VORBI ÎN PARLAMENT”

 1. MAJESTATEA SA REGELE MIHAI VA VORBI ÎN PARLAMENT » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 20 September 2011 – Blog « Cele mai frumoase 10 case de vanzare pe insule […]

 2. WhiteWolf Says:

  Ce am inteles eu ?
  Ca in asa-zisul Parlament (mai potrivit cred , daca mi se permite o licenta, „Urlament” sau „Ghertziosment”),printre purtatorii de sosete albe asortate la costumele de import mai exista vreo 2-3 indivizi care inca simt – chiar daca nu inteleg in toata profunzimea ceea ce se misca in ei – ca Regele si Tara nici nu se discuta si nici nu se … voteaza.
  Ca FeSeNistii se bucura de o sanatate de fier si mor mult mai greu decat oameni de anvergura lui Corneliu Coposu sau Johnny Raducanu. Altfel , in ultimii 20 de ani n-am fi pierdut doar „de la noi”, ar mai fi disparut si „de la ei”.
  Si nu in ultimul rand, asa cum am zis si in cele de curand trimise (verifica mailul), avem niste conducatori care, scuzata sa-mi fie franceza neacademica, se caca pe ei de frica la cea mai mica adiere a istoriei.Spaima ca vreo cateva milioane de romani inca posesori de un minim bun-simt ar putea iesi in piata sa ii goneasca cu pietre si a-l repune pe Majestatea Sa in locul cuvenit nu-i va parasi niciodata. Iar Basescu nu e suficient de posesor de putirintza pentru a se ascunde sub fata lui de masa.
  Regele a fost si este. Si va fi.
  Romania moderna este opera unui alt monarh; tatal celui care acum nu este ” in functie” pentru a fi si important in ochii borfetei. Si Regele nu are scheleti in dulap cum nu este nici santajabil altfel decat in interesul natiunii careia i-a dedicat intreaga viata.
  Iata de ce ba voteaza , ba nu voteaza, ba voteaza inca o data. Frica pazeste cel mai bine bostanaria 😀

 3. Serban G Says:

  Azi dupa ce votul a decis ca Regele Mihai sa vorbeasca romanilor mizeriile portocalii au inceput sa se justifice pe la diverse emisiuni ca totul a fost gresit inteles „ca nimeni din PDL nu a vrut sa-l opreasca pe Rege sa vina in Parlament dar ca s-a vrut gasirea unei forme legale pentru a se putea acest lucru”…Dupa ce au vazut reactia publicului probabil dupa ce Serviciile i-au alertat ca impactul declaratiilor de ieri ale Robertei Anastase a fost unul profund negativ in randul populatiei azi au facut cumva sa repare prostia de ieri lasand cativa deputati sa voteze alaturi de Opozitie regizand deasemenea iesirile lui Paleologu vezi doamne exista un curent profund monarhist si acolo…Restul s-au abtinut pentru a masca bine scenariul pregatit.PD-L isi da seama din ce in ce mai bine ca pierde teren din ceea ce inca mai are pe mana lui Basescu,Udrea,Anastase si alte personaje de varf.Vin alegerile si nu stiu ce sa mai faca sa se desprinda de actiunile impuse discretionar de sus…

 4. Felix-Gabriel Lefter Says:

  E ultimul tren pentru ţara noastră năpăstuită. Mai la urmă de-atât când ne va atinge înţelepciunea?

 5. Maria S.(Timisoara) Says:

  Doamne ajuta !
  Traiasca Regele !
  Multumesc Mihai Gadea, multumesc Antena 3 !

  Cu totul in subsidiar, dar nu nemotivat multumesc domnului Paleologu. De data asta sangele, nobletea lui si educatia a vorbit.
  Conu Alecu nu l-ar mai urechea pe mieluselul ratacit printre orangujati.
  Abia acu voi citi articolul tau. Dau cu parerea in zid dupa aceea, din nou, daca va fi musai.

 6. Maria S.(Timisoara) Says:

  Multumesc Roxana,
  Am lacrimi in ochi.
  Cred ca asta spune tot.
  Traiasca regele !

  Aseara Alteta sa Principele Radu vorbea despre „har”.
  Din 1997 spun ca Majestatea sa Regele Mihai I al romanilor este un om sfant.
  O voi spune si din eter si in eter.
  Fiecare zi pe care o voi trai alaturi de acest mare cetatean al universului, pe care eu il consider un om sfant, va fi pentru mine o sarbatoare.
  Faptul ca suntem supusii lui pentru mine este o onoare.
  Si o obligatie.
  Sfinte.

 7. Roxana Iordache, chiar nu ai nici un pic de ruşine? « Românica blues Says:

  […] Sursa: https://roxanaiordache.wordpress.com/2011/09/20/majestatea-sa-regele-mihai-va-vorbi-in-parlament/ […]

 8. mariusmioc Says:

  Remember 1990, conform declaraţiei înregistrată video a lui Caramitru: Nici partidele istorice, nici Iliescu n-au dorit în 1990 vizita regelui Mihai
  http://mariusmioc.wordpress.com/2010/01/14/caramitru-dec2009-6/

 9. Ovidiu Says:

  Nicolae Ceauşescu 16 mai 1950: “De ce să nu spunem că la capitală, secţia de cadre în majoritate era formată din elemente mic-burgheze sioniste. nu este întâmplător că au pătruns tot felul de legionari. şi eu am călcat în picioare aceste principii”

 10. Radu Humor Says:

  Mi-a luat-o inainte „lupul alb „, dar ma bucur ca gandim la fel !
  ce zdreanta pare actualul fata de fostul si eternul conducator al Romaniei !
  Nu m-ar mira ca de ziua Armatei Romane sa se trezeasca Cotroceniul cu alt locatar !
  Vi se pare imposibil ?!
  Imposibil e ce ni se intampla acum 😉
  Doamne Ajuta !

 11. Ovidiu Says:

  General-maior Nicolae Ceauşescu 16 mai 1950: “De ce să nu spunem că la capitală, secţia de cadre în majoritate era formată din elemente mic-burgheze sioniste. nu este întâmplător că au pătruns tot felul de legionari. şi eu am călcat în picioare aceste principii”

 12. jan dinu Says:

  A fost odata un premiat…
  Pentru tradarea lui …
  STALINul groazei i-a’nminat …
  POPEDA – deavolui …!

  De-atunci stim ce a urmat
  Jewgul a fost pus pe cap…
  MIHAI-ul fugind cu trenu incarcat …
  Lasind prapadul care inca n-a’ncetat !
  JD-USA

 13. Branzaru Says:

  Jan_ghina iar faci clabuci ca stapna-tu corigent la istorie e piua a doua si toata lumea vorbeste numai de rege ? Vai de capu vostru rejectaţilor…hai ca ţi-as mai zice da e subiect important si nu e momentul.

 14. olimpiu Says:

  Basistilor!
  A crapat fierea in voi. Mergeti si lingeti hemoroizii psihopatului din deal!!!

 15. Maria S.(Timisoara) Says:

  Pentru Principesa mostenitoare Margareta a Romaniei si Principele Radu:

  La multi ani fericiti !
  Sunteti o pereche frumoasa.
  Suntem bucurosi sa va avem alaturi.Sunt mandra ca sunt romanca, pentru ca romanii au o Casa Regala ca aceea pe care o avem, pentru ca sunt contemporana cu Regele Mihai I al romanilor.
  Dumnezeu sa va aiba in paza !

 16. Maria S.(Timisoara) Says:

  http://www.princeradublog.ro/jurnal/casatoria-noastra-acum-cincisprezece-ani/

 17. Maria S.(Timisoara) Says:

  La multi ani fericiti, Crin Antonescu !
  Impreuna cu familia si romanii care va stimeaza.
  O gradina cu florile cele mai rare si mai alese.

 18. Marcus Says:

  O Palma Basesc-Englezeasca Pe Obrazul Ambasadorului American

  Nu mai departe de acum cateva zile il catalogam pe “marele” analist politic Chireac drept politruc pupinbasist “sub acoperire” trimis in misiune la televiziunile mogulilor pentru a lansa mesaje subliminale probasiste. A fost nevoie doar ca ziarul Gandul sa publice o cablograma WikiLeaks in care Basescu, atins rau de nebunie, informa partenerul american de alianta militara, ca rusii se pregatesc sa atraga Romania intr-un conflict armat dincolo de Nistru, pentru ca Chireac sa o dea dracu de acoperire si sa incerce sa scuze pe fata atitudinea dementa a chiombalaului, aruncand motanul in curtea ambasadorului american din acea vreme (2008) la Bucuresti, Mr. Taubman.
  De tot rasul este modul in care a incercat sa-l scoata din cacat pe ilustrul gafeur national atribuindu-i acestuia calitati la care nici in visurile sale cele mai frumoase chiombu nu indrazneste sa spere si anume posibilitatea de nuantare in exprimare si nu oricum, ci in limba lui Shakespeare.
  Cu alte cuvinte atat Chireac cat si alti pupinbasisti care au sarit cu gura pe american au dat sa inteleaga ca Basescu s-a exprimat atat de subtil in limba engleza incat a dat posibilitatea la interpretari, motiv pentru care ambasadorul american a relatat gogorite guvernului care il trimisese la post in Romania.
  Daca acesti pupinbasisti fara frontiere ar fi invocat faptul ca chiombu vorbeste engleza de talcioc arabesc in care un “plan” poate fi confundat cu un “avion” si o “nava” cu o “oaie”, atunci da, mai treaca mearga, s-ar fi putut genera confuzii, dar sa-l creditezi pe acesta cu nuantari de exprimare si mai ales in limba engleza este de rasul curcilor.
  Pe de alta parte el este cunoscut de toata lumea drept un individ care de “sincer” ce este (sac!) spune lucrurile pe sleau, motiv pentru care este atat de iubit de partenerii sai straini din Uniunea Europeana care il trateaza cu curu’ si fug de el ca dracu de tamaie.
  De-a lungul timpului am tot scris in zicerile mele despre chiombalau ca acesta are un ego atat de bolnav si dereglat psihic incat, in lipsa de altceva cu care sa atraga atentia asupra sa, ar fi in stare sa declanseze un conflict armat numai si numai pentru a fi el in prim plan.
  Pentru cine il cunoaste pe acest mascarici este mai mult decat evident faptul ca ‘mnealui a facut afirmatiile respective in fata senatorului republican american pentru a-si da aere ca calu’ de basini, subliniind cat de important este el in aceasta parte a Europei, unde doar Siretul si Prutul ne despart de cancerul sovietic care a pus stapanire e Marea Neagra si a transformat-o in lac rusesc.
  Ceea ce este mai tragic consta in faptul ca americanii inca nu si-au dat seama cu cine au de-a face si in loc sa-i recomande sa se interneze la balamuc stau cu el la discutii, ba mai reiau si din aberatiile pe care le debiteaza uratu’ la mahmureala.
  Oare chiar atat de mult sa fi decazut CIA incat americanii sa nu aiba habar de ceea ce coc rusii la granitele estice ale NATO si asteapta informatii oferite de chiombila?
  Hai sa fim seriosi, o fi SRI-ul tata pralmentarilor romani pe care ii tine chiombu sub obroc, iar SIE o reusi performanta votului la 13 secunde dar doar atat. Serviciile basescului sunt strict limitate in a-i indeplini lui fanteziile in materie de mentinere la Putere si nimic mai mult.
  Asa ca Mr. president a comis-o iar si prin devoalarea continutului acestor cablograme le-am mai dat rusilor un motiv de revizuit pretul gazelor si de indexat conducerea politica de la Bucuresti.
  Si asta deoarece ei nu se bazeaza pe analize politice facute de deontologi ca alde Chireac & Cie, ci pe profesionisti care cunosc marfa instalata printr-o frauda urias de nesimtita in capul Romaniei.
  Sincer imi pare rau ca un ziarist pe care il apreciez mult, si aici fac zicere de Radu Tudor, a putut sa puna botu’ si sa inghita gogorita asta cu Taubman care n-a inteles chipurile subtilitatile de limba engleza 🙂 ale Nesferatului de Murfatlar (Corabioara pentru cunoscatori).

 19. Radu Humor Says:

  @ Marcus
  Ai perfecta dreptate !
  libidinosul asta de Chireac joaca la doua capete si vad ca nu primeste nici unul in gura de la Antene la Realitatea !
  Le papa banii si reusesc sa enerveze prin prezenta lui continua pe sticla !
  Nu exista probleme la care bulbucatul cu ochi albastri (fost ghid ONT pe vremea lui Ceasusescu), uns cu toate alifiile ( nu vedeti cat e de slinos ?!) sa nu-si dea cu parerea, si la o analiza mai atenta sa nu vezi cum ies „soparlele” din el, ca dintr-un hoit politruc in descompunere !
  Ca el e un neam prost si cu toate ca a fost demascat ca mancator de cacat si plin de afaceri oneroase cu statul roman, via SRI ( macar asta ar trebui sa te faca sa-l tii la distanta, sa nu calci in el, cum se spune) pachidermul transpira de zor si calca-n strachini pe sticla de dimineata pana seara.
  Chiar nu-si da nimeni seama de pericolul si ridicolul situatiei ?!
  Sa fii iubit !( macar cat e asta de urat, si la propriu si la figurat)

 20. lascaris Says:

  Traiasca Regele!

 21. ALM Says:

  Ce rahat de manea,
  Umil ne-a oferit,
  Jan de la USA,
  Cel care a fugit,
  La alt „diavol” cu Pobeda.

  Cine spunea că bolşevismul se poate vindeca? Lecţiile primite la ARLUS nu se uită niciodata! Cei care-l fac trădator pe Rege nici măcar nu sunt originali: dezgroapă luările de cuvânt ale activiştilor agramaţi ai anilor 50′! Cu agramatisme cu tot …

 22. Huhu Says:

  Am un mare respect pentru regele Mihai, daca toti regii lumii ar fi fost ca el lumea ar fi fost un adevarat paradis!
  Din pacate au fost si regi mari jigodii!

 23. Buddy and us Says:

  TRAIASCA CASA REGALA ROMANA,

  TRAIASCA REGELE !

 24. Buddy and us Says:

  http://buddywonca.wordpress.com/2010/03/22/casa-regala-biografie-neautorizata/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: