DUBLĂ BULIBĂŞEALĂ. RREGATUL RROMÂNIEI. SAU PROCLAMAREA STATALITĂŢII PARALELE A ŢIGĂNIEI

Cioaba 2 in 1 A3

Foto: Antena 3

Ce se întâmplă de câteva zile la Sibiu nu face decât să pună cruce pe imaginea internaţională a României. România de acum încolo are ca o piatră de mormânt convingerea străinilor că este de fapt Rromânia, ţara internaţională a rromilor, regatul ţiganilor de pretutindeni.

Pentru asta a fost o activitate neobosită, de 23 de ani, începută de Ion Iliescu şi încoronată de Traian Băsescu. Ilici a fondat oficial „Casa Regală Cioabă”, iar Băsea i-a încununat succesul.

Toată tevatura, din Antalya încoace, a consolidat impresia internaţională că România e patria romilor, ţara ţiganilor. Declaraţia „împăratului” Iulian cu privire la Udrea, etnică pe care o vrea de nevastă, a pigmentat ţigăneşte campania de distrugere a României. Fiindcă nu e vorba numai de imagine. E vorba de ţară. Depreciată în ultimul hal.

Dubla bulibăşeală de la Sibiu e imaginea lipită de fruntea României. Câtă activitate diplomatică ar trebui ca să-i convingi pe străini – şi ignoranţi, şi interesaţi de batjocorirea noastră – că România nu-i Rromânia, ci un leagăn al civilizaţiei creştine? Bulibăşeala e totodată menită să maculeze ideea de monarhie şi să blasfemieze Coroana Română, a cărei deviză este Nihil sine Deo. În sfântă tradiţie ortodoxă. Deci, e, de fapt, o triplă bulibăşeală: macularea României, a monarhiei şi a ortodoxiei.

Deci, ce s-au gândit ţiganii? Ia să ne tragem doi regi, ca să fie clar că ţărişoara e un rezervor nesecat de ţigănie. Plus că pe linie penticostală şi baptistă, asta e imaginea care se va cimenta cel puţin în SUA.

Dorin, pe care toţi îl vedeau succesor, şi-a plătit scump declaraţia prostească de ieri, anume că-i va preda sceptrul şi coroana lui Băsescu, „după ce-şi gată mandatul”. Că asta a spus, când l-a numit „al doilea tată”. Deci, a primit un premiu de consolare, o coroană turnată pe loc din monede imense din aur de 24 k, ca „rege internaţional”, adică, o funcţie de reprezentare, prin care lumea să nu uite că Rromânia, ca ţară de baştină, guvernează ţiganii pe plan mondial: adică, mangleala. Dorin Cioabă e de fapt şi fără succesiune, şi cu banii luaţi, pentru că „rege al ţiganilor” din ţară a fost „încoronat” mezinul Daniel, care a moştenit deopotrivă „sceptrul şi coroana”, şi averea, şi „palatul regal”, în care rămâne lângă „regina-mamă”.

Şi ca ţigănia să fie maximă, deci şi ecoul internaţional pe măsură, intervine şi „Împăratul” Iulian pe interval, anunţând o contestare a dublei „încoronări”, spre revolta supuşilor ciobari care-l contestă pe „Împărat”, îl consideră autointitulat, spre deosebire de al lor, care e uns oficial de Iliescu şi confirmat de Băsescu.

S-a băgat moţ la discurs între ţigani şi V.C. Tudor, chiar între cele două „încoronări”, elogiind „Familia Regală Cioabă” – după ce mai mult de două decenii a înjurat ţiganii. A fost acolo din dublu oportunism, confesional şi electoral, fiind prima dată când şi-a recunoscut apartenenţa neoprotestantă, de unde până acum se pretindea ortodox. Dar vin europarlamentarele şi are nevoie de voturi, poate o face în tandem cu EBA – păcat numai că Manţog e la pârnaie, fiindcă el era expertul în distribuit voturi electorale.

A fost o maimuţărire a ceremoniilor de încoronare, s-a strigat, grotesc, „Trăiască regele” pentru ambii fraţi. Şi ce-i extrem de grav, de-o gravitate maximă, e faptul că la Sibiu s-a etalat manifest o STATALITATE PARALELĂ. Inaugurată pe vremea lui Iliescu şi „consacrată” pe vremea lui Băsescu care, la patru ace, a depus la priveghi o coroană semnată „preşedintele Traian Băsescu”. Partener strategic al Casei Regale Cioabă. Sau supus?

Oricum, declaraţia episcopului Tőkés privind protectoratul asupra Transilvaniei – sau a unei părţi din Transilvania – pe care l-a solicitat de la Ungaria păleşte faţă de evenimentul de la Sibiu, care a constituit de fapt proclamarea statalităţii ţigăneşti a României.

În asemenea hal a ajuns România. Şi ironia e că toată „panarama” se petrece chiar de 23 august, data în care Regele Mihai a întors România alături de puterile Aliate, ceea ce avea să scurteze al Doilea Război cu o jumătate de an şi să salveze zeci de mii de vieţi. Şi să ducă la recuperarea părţii de Transilvanie ocupată, salvând totodată ţara noastră de spectrul aglutinării sfâşiate în URSS. Dar cine să dezbată despre această dată? În prim-plan e rregatul Rromâniei.

Băsescu ar trebui convocat în Parlament să explice cum e asta cu dubla statalitate. Dar cine să-l convoace?

În mod sigur am să mai scriu despre proiectul de distrugere ireversibilă a României. 👿

P.S. Felicitări Carminei Othman, reporter de elită, ca de obicei! Un model de reporter special (discreţie informativă, eleganţă a ştirii, ştiinţă a interviului spontan). Antena 3 ar trebui să ţină stacheta jurnalelor la nivelul ei.

64 răspunsuri to “DUBLĂ BULIBĂŞEALĂ. RREGATUL RROMÂNIEI. SAU PROCLAMAREA STATALITĂŢII PARALELE A ŢIGĂNIEI”

  1. ada1957 Says:

    Ai pus degetul pe rana draga Roxanico.
    Pai asta este si scopul UE. Sa aduce toti tignii dein Europa si sa-o\i trimita intr-o tara. tara asta va fii Romania.

  2. Radu Humor Says:

    E incredibil ce pot face nişte alogeni descreieraţi pentru a pune labele pline de sânge nevinovat şi mânjite de kkt , prin care au umblat până au găsit un nou motiv de a ne face de râs în faţa lumii ! Gâdiţi-vă numai la efectul pe care-l vor avea asemene ţigăneli în ochii celor care vor vedea în scoaterea Transilvaniei de sub jurisdicţie românească, de acum clar ţigănească, un gest normal şi reparatoriu pentru o populaţie forţată de un Diktat să suporte asemenea umilinţe demne de triburile aborigene !
    Să le fie de cap acestor mizerabili care pângăresc tot ce-i pur şi românesc :
    credinţă, tradiţii şi realităţi istorice, ridicând la rang de statalitate neamul ţigănesc şi cultul adventist !
    Oare românii vor accepta să li se cace în cap toţi alogenii (cum arăta unul dintre ei ), sau vor reacţiona în felul specific ultimei generaţii :
    Vor accepta ca mai întâi să fie raşi în cap ! :mrgreen:

    P.S. Aşa ne trebuie dacă aşteptăm totul de la Bunul Dumnezeu, fără a ne recâştiga singuri dreptul de a fi stăpâni în ţara noastră !

  3. ioprotestatarul Says:

    Tiganie si la rromi si romani. Antena3 „Victor Ponta nu este de acord cu numirea lui Săpunaru la Transporturi şi a cerut altă
    nominalizare”.
    Poate coabitacul asteapta sa-i faca base o nominalizare…

  4. stejarul Says:

    SUPERB, ROXANA!

  5. stejarul Says:

    @ioprotestatarul

    Poate pontacu ia si ministerul „Fieru’ vechi” scuze, Transporturile si isi numeste ministri concitadinii regii Cioaba!

    De ce nu? Tot se poarta un guvern de famiglie! Nu a facut la fel la Justitie?

  6. stejarul Says:

    „Deputatul PSD Florin Pâslaru, membru în Comisia UNESCO, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că Roşia Montană nu poate fi inclusă în Patrimoniul UNESCO, pentru că nu îndeplineşte mai multe condiţii, cea mai importantă fiind legată de faptul că autorităţile şi comunitatea locală nu doresc acest lucru”

    Clar! Asta e „picatura” mea! Din clipa de fata va anunt solemn ca am devenit basist convins. Doar basecu ne mai poate scapa de ponta/psd!

    Nu voi mai comenta nimic negativ legat de basecu ba mai mult,. il laud de cate ori trage in carlan.

    E O URGENTA SA SCAPAM ROMANIA DE PONTA!

    Din 1 ianuarie 2013, ponta a sifonat 300 milioane de euro in firmele lui ghita. Ajunge! Nici oranjgutanii nu furau asa mult.. ori cel putin imparteau naibii potul!

    PS – udrea ramane tinta mea de atac.

  7. DUBLĂ BULIBĂŞEALĂ. RREGATUL RROMÂNIEI. SAU PROCLAMAREA STATALITĂŢII PARALELE A ŢIGĂNIEI » Bloogle Says:

    […] Original Blog » […]

  8. Mihai Hristea Says:

    Excelent articol!

  9. Ghita Bizonu' Says:

    Fara humor ceria asta cu pzuderia de „imparati” si „regi internationali” mai degraba e o coloatura „et5inca” a unei franze de populatie neintegrate tratata cu prea multa „intelegere” prost plasata … Insa sa stii ceva – tiganii nu sunt aborigeni ci alogeni. Aborigen inseamna „de origine” adica ca ei ar fi primii pe acel pamant (precum negrii hawaieni in Hawai, maori in Noua Zeelanda, bosimanii in Kalahari samd sau nemtii in Germania) .,..
    Ma rog ptr obrznicia aia as avea de zis ceva despre niste tragatori la scara ….

    Insa mde. Asa permitem noi prea mult si oscilam intre o intolerabila toleranta si pusee imbecile. A da cum suntem .. ca tot e 23 august. Acum 23 de ani niste mai juni (20-27 ani) zbierau ca 23 auagist este „comunist” ca ei asa au invatat la scoala … De fapt scumpiii imbecili „asa invataserea” de la tov MKarinha Munteanu in pIata cu Golani .. ca atunci cand i-ma intrebat daca stiu cine l=a arestat pe Antonescvu au zis „comunistii!!” cand i-ma intrebat de pregatirea 23 augist (conferintele cvadripartide intre PNL, PNT, pSD si PCR ) au zis ce e prostia asta?! Ei stiua de fapt doar ceva articole omagiale de 23 august. Cand le-am zis cretinilor ca de fpat regele a hotarat data (23 august) si ca a fost si una bucata de proclamatie regala au zis ca m-au prostit comunistii.. Baieti destpeti de Zona MM si ascultarori de Europa Libera !!!

  10. Ghita Bizonu' Says:

    stejare

    se pare ca avem una si m ai BuUUUNA! Cata matele Turdas oras neolitic. Sub aspect strict „stiintificoria aia de intereseaza doar specialistii ) daca e adevarat ce au scris gazetarii nostri (cma tembeli de felul lor ca asa sunt selectionati!) este una din cele mai grizave descoperiri arheologice. Posibil comparabila cu descvoperirea Mesopotamiei . Ceva ce ar da peste cap teoriile istorice privitoare la aparitia „civilizatiei” . Dpv turistic nu face 2 parale (nu ruine spectaculoase, nu aur, nu statui samd) insa cum am zis stiintific .
    Nu-i nimic. E voie sa se treaca cu buldozerele peste aceste vestigii.
    Si avem si pe Boia .. si pe altyi istorici. Asa ca incep sa se auda voci unguresti care sustin ca ei, ungurii si se3cuii sunt urmasii .. dacilor!!!

  11. Mihai Hristea Says:

    Stejare, dpmdv mizerii mai mari ca basistii nu exista! Am zis-o de nenumarate ori: oricate nemernicii ar face altii, eu nu ma pot supara pe ei decat dupa ce-i vad six feet under pe aproape toti basistii! Ma mir ca n-ai aceeasi atitudine, te credeam un om de isprava. 😉

    Bizoane, daca nu-i cu suparare, se poate mai multa atentie la redactarea comentariilor? Sunt foarte interesante, dar multitudinea de erori dactilo le face imposibil de lecturat.

  12. johnson1312 Says:

    Familia (forma extinsa) nu si l-a dorit pe Dorin urmas al „regelui” de ani buni,de cand acesta dadea primele semne ca ar putea s-o mierleasca.Ei l-au dorit pe celalalt fiu pentru ca „e mai aratos” si „seamana bine cu bunicul lor” (Ion Cioaba)… Daca va vine sa credeti ce criterii de succesiune la „tron” au astia… 😆 Cu alte cuvinte Dorin nu are fatza de bulibasa,arata ca 15-le din carti mai degraba ar fi putut sa fie numit mascota oficiala a familiei mai ales dupa ce l-a gadilat in orgoliu mai mult decat trebuia pe Garoiul Suprem al natiei.Pana la urma tiganii stiu un lucru,ca salbele si tot aurul de la Iliescu l-au primit inapoi….Asta asa ca o paranteza,articolul este foarte bun si loveste exact la tinta.Nu este de ajuns ca ne-au facut de kkt cu denumirea asta de romi ca nu mai stii cum sa te ascunzi prin vami sau pe unde iti folosesti pasaportul si unde scrie ca esti rom…si gata,esti stampilat…pe cine mai intereseaza terminatia ?!? Au lovit in Casa Regala nasol de tot.Spre jubilatia bolnava a grohaitorului de la Cotroceni.

  13. stejarul Says:

    Ghita Bizonu’

    „E voie sa se treaca cu buldozerele peste aceste vestigii”

    Mai, ramanem fara istorie gandind astfel!

    Au ajuns strainii sa ne protejeze istoria! Ce romani suntem ? Printul Charles tremura de suparare ca se distruge o sura veche de 100 de ani si noi cu nonsalanta acceptam sa fie distruse vestigiile vechi de mii de ani?

    Cum puteti accepta sa pierdem si un capat de ata daca e vechi de pe vremea romanilor, nu va inteleg?
    Ne pierdem trecutul si colcaim in prezentul rromanyzat?

    In plus, acceptam cianura canadienilor? Sigur ca nu traiesc ei acolo, nu beau ei apa poluata si nu manaca ei granele cultivate in solurile pline de cianura si alte chimicale folosite la extragerea aurului!

    Ma scofalcesc eu la gandul ca vin acasa si doua saptamani beau apa aia iar voua care sunteti acolo nu va pasa? As fi poate ultimul care sa geama de hotia de la RM! Canadienii de la RM platesc impozite in Canada si ridica (mai mult sau mai putin) nivelul de trai de aici din Canada.

    Ma doare! Ma doare ca vad ceva mult mai sumbru in spatele RM !

    Vad ca toti guvernantii de pana acum au „valorificat” prin clientela roma toata rezerva de aur a tarii … acum le e frica ca nu se vor mai putea roti la conducere fesenistii pentru mult timp si vor sa refaca ceva din rezerva de aur sa acopere furtul de pana acum. De aia au nevoie sa exploateze aurul de la RM.

    Redevente de 6% la RM cand intr-o cariera de piatra statul percepea redeventa de 12% ? Sa desecretizeze contractul cu Gold corporation sa vedem cat exact sunt acele redevente ca tare imi pare ca sunt mai mari de 6% dar declara doar 6 sa ascunda ca diferenta o folosesc sa refaca minimal rezerva de aur!

  14. magda (@1608_magda) Says:

    si totusi, nu mai pot cu tiganii si tiganeala!!!! ajunge!! devine de-a dreptul jenant cata mediatizare in jurul lor…sigur, pentru amuzament, merita putin comentat circul astora, dar ce m-a frapat este cum s-au lansat azi posturile de stiri in comentarii si analize, toti intrecandu-se sa arate ce specialisti sunt ei in tiganeala …cred ca azi se putea rupe si usl ;), oricum n-ar fi sesizat nimeni 🙂
    singura televiziune suportabila azi a fost realitatea tv. nu pot sa zic decat bravo gusa!!!

  15. stejarul Says:

    De unde au tiganii asa mult aur?

    Ei spun „mostenire”.
    Daca au mostenit aur la kilogram de ce inainte sa le ia comunistii aurul nu aveau si atunci palate cu turnulete?
    Pe vreme regelui de ce nu aveau cravate de aur si 64 de dinti sclipitori pe o arcada dentara ?

    Ceausecu i-a folosit ca sales people sa scoata si el un ban cinstit pentru aventurile lui megalomanice si conturile elvetiene fara ca rusii sa stie exact cat aur exploateaza anual Romania iar dupa revolutie FSNul a facut acelasi lucru la o scara mult mai mare.

    E naiv sa credem ca din furat au facut tiganii averile colosale care le etaleaza acum. Daca faceau din furat averile atunci ar fi trebuit sa avem 100% din tigani putrezi de bogati. Realitatea ne arata ca doar o parte a lor sunt imbuibati. Cei care au „colaborat” cu FSNul.

  16. Donkeypapuas Says:

    Coabităcimea în toată împuţiciunea ei:

  17. Mitici vs. OameniFaini | Mihai Hristea Says:

    […] Şi-ar mai fi destui “oameni faini” prin Sibiu sau Timişoara, cele pline de ţigani, că tot e subiectul zilei… […]

  18. Donkeypapuas Says:

    Cine vă pune să vă uirtaţi la tembeliziuni, oameni buni? ştirile adevărate le aflaţi pe mediile alternative de informare. La televizor? Mai un film, mai o piesă de teatru, mai un documentar sau vreo câteva meciuri. Atât!

  19. johnson1312 Says:

    Donkeypapuas…ai mare dreptate.Eu daca scriu aici ceva nu iau de la TV ar insemna ca lumea deja le stie si-atunci de ce sa postez ? 😉

  20. Ghita Bizonu' Says:

    Si ceva despre tiganeala cu rege international si rege la cromilor din Romania .Ca la noi se poa orice…

    Pai sa va zic de tiganeala noastra .. ceva timp in urma nu mai prididea una Briana sa dea sfaturi. Cica printesa sau principesa. De udne atat printareala pe aia? Bunic=sa ce-i drept fusese nascuta Caragea. Pintesa .. sa zicem (desi as verirficva mai tent actele ..Caragea) Insa buinic-sa se mariotase cu un tzoparlan (adica unu care nu este nobil) Din care castorie rezultase una b ucata ficva mariatta cu alt mocofan (adica unu care nu este nobil). In fine Briana asta se maritase cu un alt badaran (adica unu care nu este nobil),. DFupa 3 generatii de derogeances in toata lumea normala Briana n u mai era printesa. Nema . Nici pomeneala!! A [putea zice ca in asdcenta ei esdte caragea – ala cu ciuma si din vremea lu Caragea voda da atat!! In Romania cica printesa..
    Am avgut si un „conte” Zambra…
    Sau bantuaiu 2 .. …. malotrus des buisoons verts de la crasse care unu isi zicea Le Prince si altu contele . Si toata lumea (minus mandel) ii trata de parca ar fi fost altceva decat niste rubedenii (intru spirit!) cu Cioaba Rex (Rex de la cutu Rex .. ca acu 50 de ani dulaii erau ori Azor, Grivei sau mai „elitist” Lord sau Rex.)
    Mahlaua la putere. A se vedea si Voivodul Tiganilor (nuvela nu opereta!)
    Asa ca ce pretentii sa avem de la …ca cand aia cica „educati” habar nu au ce si cum …. ca intr-o tara in care s-ar stii regulile …(in nicio tara serioasa, chiar una care nu recunoaste titlurile nobiliare astfel de … badaranii sunt sanctionate sever de opinia publica .. adica li se zice sa se duca la spital sectia napoleoni!!)

    Ma rog ar fi fost si unu Imparat al Americii Norton I si vreo 2 decenii in urma mai erau in apus vreo 2 sariti care se intitula Iisus Rege!

  21. ALM Says:

    23 august, ziua:
    1. bătăliei de la Călugăreni;
    2. semnării Pactului Ribentrop-Molotov;
    3. arestării Mareşalului Antonescu;
    4. ieşirii din Axă şi a alăturării la forţele Aliate;
    5. acceptării jugului (acordului) BEI;
    6. Apocalipsei după Rasputin, amânată „sine die” din cauza parangheliilor ţigăneşti …

  22. TARA GUSATILOR DE 200 DE KILOGRAME | SANTINELA ORTODOXA Says:

    […] https://roxanaiordache.wordpress.com/2013/08/23/dubla-bulibaseala-rregatul-rromaniei-sau-proclamarea-… […]

  23. Ghita Bizonu' Says:

    stejare

    aveau si pe vremea regelui.. Nu cravate insa salbe. Si dentistii erau mai rari da cand puteau isi puneau aur pe dinti intregi. Si asta ptr ca tiganu satrar care avea ceva bani ii baga in aur. Altii de alta origine cumparau case, pamant. Ma rog strarru avea nevoie doar de o cruta si de 2 cai .. restu ce nu intra in matz era in plus.
    Si aurul ala .. ei bine Securitatea nu a reusit sa il stranga tot!!!

    iar averi … pai cica in primu rand palatele alea cvu turnulete sunt scumpe INSA cica ptr dimensdiunile lor sunt cam ieftine! Adica facute sa arate (lasa ca si Hoara ala .. a inceput 3 case la Snagov si acu … ca nu mai e PDL .. face cultura de buruieni) . Mult furgaseala. Afaceri dubiuoase sau mai normale . In 90 noi majoirtatea am incercat sa continuam sa lucram .. insa destui tigani s-au paucat de bisnita cu Turcia .. SI ar mai fi ca unu c aCioaba „mulge” alti tigani. Ca si ei sunt stratificati social si barosanii mulg prostimea.

    PLus prea marea noastra toleranta daca nu mai rau … Ma uit si nu inteleg cum unii – nu neaprat tigani – de genu SOV sau GigI Kent s-au descurata ata de bine. E ceva bolnav la noi … sa „ieie dreptu” de la unu ca asta ca apoi sa ti se cocoate in cap si sa devina viitorii boieri. MKa rog sau eu sunt bolanv cand zic ca mai bine cu metroul decta in Octavia cu pretul ca unu ca Jiji Kent sau ala de la Grup feroviar sa devina intemeietori de afaceri si fii lor sa …

  24. Ghita Bizonu' Says:

    Dacă statul va impozita nevestele casnice ale bogătaşilor, ele se transformă automat în active şi pot aduce profit, potrivit formulei: Active = Pasive+Capitalul propriu. Prin definiţie, un activ este o resursă controlată de societate, care aduce beneficii economice acesteia. Activul poate fi ipotecat, gajat, vîndut, donat. Sau, în speţă, pentru neplata impozitului, se pune sechestru pe nevastă. Nu cumva de aceea şi-a lăsat Ileana Cosînzeana cocoşul în ogradă şi-a fugit măre colea? Ca să nu profite statul de pe urma ei. Dacă guvernul propune taxa pe nevasta casnică a celor cu bani, eu plusez şi propun acciza pe amante şi preacurvie, pe nunţile politicienilor, ale bogătaşilor, pe botezurile odraslelor, acestea fiind prilejuri excelente de a da/primi şpagă fără teamă de lege. Fostul tăricean – ministru prim – bietul de el, s-a însurat de cinci ori pînă acum. Dacă ar plăti impozit pe toate cele cinci neveste, ar fi sumă bunicică! Maria Diana Popescu http://www.art-emis.ro/editoriale/1779-gandacii-uriasi-si-acciza-pe-nunti-si-cumetrii.html

  25. ioprotestatarul Says:

    „Florin Cioabă a fost înmormântat, vineri după-amiază, în Cimitirul Municipal din Sibiu, la finalul unei ceremonii care a durat aproximativ şase ore şi la care au participat, în total, circa 2.500 de persoane, scrie Mediafax.”

    Banuiesc ca cei 150.000 de tigani de care s-a tot vorbit ca vor participa la inmormantare au fost numarati prin metoda „Roberta”.
    De astazi rromii au doi regi pe lumea asta si doi pe cealalta…

    Si apropo, stau si ma intreb daca securistul ala de Voiculescu este cumva tigan. Asta pentru ca, de peste o saptamana, Antena3 a batut cartea recordurilor la tiganiada, uitand complet de problemele romanilor, pe care se tot lauda ca-i reprezinta.

    Astazi, in jurul pranzului, ma aflam la un suc cu corespondentul Antena3 din Mehedinti. La un moment dat a fost anuntat telefonic ca la fosta Fabrica de bere din Drobeta (dezafectata si nepazita) doi copii minori (rromi), unul de 15 si unul de 17 ani, au intrat sa fure fier vechi si metale neferoase din cabluri, iar baiatul de 17 ani a fost electrocutat mortal in timp ce a taiat un cablu sub tensiune. (!?)
    Alin a sunat la Antena3 si a intrebat daca-i intereseaza stirea, dar acestia au spus ca NU. Dupa un minut a sunat din nou si intrebat daca-i intereseaza stirea avand in vedere ca cei doi erau minori, dar a primit acelasi raspuns, NU.

    Ca de luni de zile cei de la A3 nu vor sa mai preia nici o stire din Mehedinti despre cruntele abuzuri comise de dottore Duicu si mafia PSD e chestie de interes „politic”, ca protestele din Mehedinti au fost total ignorate pe motiv ca le-a spus lor cineva ca Olteanu are „probleme cu capul” e tot o chestie „politica”, dar sa ignori faptul ca un minor, impins de foame, si-a pierdut viata in timp ce se afla la furat intr-o cladire dezafectata este nesimtire crasa.

    Aceasta este noua fata a reevaluatei si coabitantei Antena3!
    Ba securistule, la multi, multi ani… bineinteles la Jilava!

  26. Donkeypapuas Says:

    Oglinzile RMGC: curvele politicii, scursorile minerilor, mizeriile ţigăneşti, ticăloşia presei, otrava afaceriştilor

  27. STIRILE ZILEI (23.08.2013): Bulibaseala – RREGATUL RROMANIEI. Papa Francisc popularul. Distrugerea Plafar. Video – mascarada la Rosia Montana | Saccsiv's Weblog Says:

    […] Roxana Iordache: DUBLĂ BULIBĂŞEALĂ. RREGATUL RROMÂNIEI. SAU PROCLAMAREA STATALITĂŢII PARALELE A ŢIGĂNIEI […]

  28. Donkeypapuas Says:

    Priviţi aici târfele coabitării (Turcan şi Vrânceanu-Firea), una lângă alta, aşteptând să-i satisfacă economic pe cei care le-au plătit:

    sau

  29. Radu Humor Says:

    Neturei Karta consideră că exilul evreilor se poate încheia doar cu sosirea lui Mesia şi că, încercările omului de a stabili suveranitatea evreiască asupra terenului lui Israel, sunt păcătoase. În opinia Neturei Karta, sionismul este un afront obraznic adus împotriva lui Dumnezeu.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Neturei_Karta

    “ Am dori să luam câteva minute din timpul dumneavoastră pentru a va impiedica de a face o greseala teribila care poate avea rezultate dezastruoase pentru mulţi. Dintotdeauna, fără îndoială, ati auzit si citit multe despre crizele politice din Orientul Mijlociu, în care statul Israel joacă un rol central. Acest lucru este, de fapt, o serie de crize în curs de desfăşurare, cu potenţial de a aduce cele mai mari nenorociri in întreaga lume. Tragic, mulţi cred că sionismul şi iudaismul sunt identice. Astfel, ajung la concluzia că întregul popor evreu este responsabil pentru acţiunile guvernului sionist şi crizele lumii care emana de la el. Aceasta este o gravă eroare! Adevărul este că credinţa evreiască şi sionismul sunt două filozofii foarte diferite. Ele sunt la fel de opuse ca ziua şi noaptea. Poporul evreu a existat de mii de ani. În decursul celor două mii de ani de exil decretat de Dumnezeu, nici un evreu nu a căutat vreodată să pună capăt acestui exil şi sa-si stabileasca suveranitatea politică independentă nicaieri. Scopul unic al oamenilor a fost studiul şi împlinirea poruncilor divine ale Torei ( Vechiul Testament-n.m. ).

    Mişcarea sionista a creat statul Israel. Această din urmă credinta are mai puţin de o sută de ani. Obiectivul ei esenţial a fost şi este de a schimba natura poporului evreu, din cea a unei entităţi religioase intr-o mişcare politică. De la începutul Sionismului liderii spirituali ai poporului evreu au stat în opoziţie fatisa fata de acesta.

    Pana in această zi evreii Torei rămân pentru totdeauna loiali credinţei lor. Sioniştii vor ca lumea să creadă că acestia sunt reprezentanţi ai întregului popor evreu. Acest lucru este fals! Poporul evreu nu i-a ales niciodata ca lideri ai lui. Sionistii au înşelat cu buna-stiinta poporul evreu prin teroare, şmecherie şi propagandă falsa. Ei au la dispoziţie utilizarea unei mass-medii aproape universal servila. Oricine încearcă sa-i critice isi pune traiul său, şi uneori viaţa, în foarte mare pericol.

    Totuşi, în ciuda santajului mass-mediei si a utilizarii terorii, adevărul simplu rămâne irefutabil şi de necontestat: în conformitate cu credinţa evreiască şi Legea Torei Poporului Evreu ii este interzis să-şi aiba PROPRIUL STAT in timp ce aşteaptă ERA MESIANICA!

    Cu toate acestea, când am păcătuit, El l-a luat de la noi şi ne-a trimis în exil. Din acel moment sarcina noastră este să aşteptăm de la El trimiterea lui Mesia. La acea vreme, Creatorul singur, fără ca nici o fiinţă umană sa ridice mână sau sa spuna un cuvânt, ne va aduce împreună şi ne va lua din exil. El va stabili, de asemenea, pacea universală în rândul întregii omeniri şi toti il vor servi de bună-voie.

    Unii evrei religiosi, confuzi datorita propagandei sioniste citeaza versete biblice care precizează că Dumnezeu a dat copiilor lui Israel, Ţara Sfântă. Ei trec cu vederea, din păcate, acele versete care spun că El ne-a luat-o din cauza păcatelor noastre. Ei ignora în continuare aceste profetii, care descriu în mod explicit concluzia ca ultimul exil este un proces Divin si nu un proces uman.

    Creatorul a poruncit ca fiecare evreu să urmeze căile pacii şi să fie loial ţarii în care trăieşte.

    Evreii adevăratei Tora aşteaptă cu răbdare răscumpărarea mesianica. Ei nu au nimic de-a face cu orice fel de pseudo “Stat Evreiesc” şi cu agresiunile împotriva altor popoare. Acestia au o simpatie adanca pentru situaţia grea a palestinienilor care au suferit cel mai mult datorita invataturilor false ale sionismului false şi acţiunilor barbare. Statul Sionist nu este un Stat Evreu. Sioniştii insisi sunt singurii responsabili pentru acţiunile lor. Evreii autentici s-au opus şi vor continua să se opună însăşi existenţei acestui stat blasfemator.

    Fie ca toata omenirea sa fie martora la răscumpărarea adevărata. “

  30. Radu Humor Says:

    Bizoane, adevăraţii alogeni care-şi ţin (aproape) toate economiile în aur sunt evreii, un alt popor migrator, care în caz de plecare, mutare (ce se întâmplă la ei foarte des) nu-şi pot lua casele sau mobila, uneori nici maşinile, dar cele câteva sute de grame, sau chiar kg. ( uneori) de aur pot fi mult mai uşor cărate (chiar şi ascunse!).
    Ţiganii de astăzi, în afară de cel moştenit, nu mai cumpără aur !
    Cel mult fac cu el un fel de troc între ei, ba mai grav, profită de naivitatea unora spre a vinde nişte tinichele, a căror prelucrare este uneori extraordinar de reuşită !
    Păcat că o folosesc ca să creieze asemenea kitchuri 🙄

  31. stejarul Says:

    Intrebare de campanie electorala pentru Crin Antonescu:

    Ce argumente poate prezenta sa contracareze impresia ca nu poseda calitatile necesare unui presedinte (in speta nu are puterea sa isi impuna punctual de vedere in fata premierului) adica e un om slab care nu isi poate impune vointa. L-a propus pe Silaghi la Transporturi si acum cedeaza in fata vointei lui ponta.

    Sa nu uitam ca
    1. ponta a reusit sa si-l impuna pe ioan rus la interne in ciuda criticilor INDREPTATITE! (Vezi frauda lui rus de la referendumul de suspendare)

    2. Crin Antonescu a mai „cedat” si ministerul justitiei lui ponta. (precedent!!!)

  32. Gabi Mihalcea Says:

    Ai dreptate 100%. Dar totusi daca PRESA din Romania (SCRISA SA TELEVIZATA) ar fi ignorat aceasta soap opera crezi ca mai aducea aceleasi prejudicii? Eu zic ca nu. Idiotenia a luat amploare datorita mediatizarii! de mai bine de 10 zile se vorbste doar de CIOABA (trecut/prezent/viitor>>) Tara asta are milioane de probleme si posturile de televiziune (RTV campioana!) de zece zile toaca subiectul CIOABA!

  33. Gabi Mihalcea Says:

    @stejarul, ti-am mai spus, lumea stie il urasti pe Ponta, si il adori pe basescu (tu ai declarat asta a few posts away), dar macar fi corect si posteaza ce spune unul sau altul nu ce comunica un ziar sau altul (este o mare diferenta!). Antonescu INSUSI a spus ca nu a discutat cu Ponta si ca Ponta nu avea ce sa confirme sau infirme atita timp cit nu a primit o PROPUNERE! Ca tu ei drept biblie ziarele basiste este problema ta, dar macar nu veni sa faci pe mesia aici..

  34. DUBLĂ BULIBĂŞEALĂ. RREGATUL RROMÂNIEI. SAU PROCLAMAREA STATALITĂŢII PARALELE A ŢIGĂNIEI | Foaie Națională Says:

    […] autor: Roxana Iordache […]

  35. viktorkatrina Says:

    A propos, se mai preda in scoala rromaneasca Tiganiada, daca da, de ce nu este tema de balaureat ?

  36. viktorkatrina Says:

    Roxy
    din ’90 incoace, mai precis, dupa asasinarea marelui Erou al „Romaniei „, Nicolae Ceausescu, tara este condusa de BOR Inc. si de tigani, fiecare furand de unde poate….

  37. viktorkatrina Says:

    Intre bare „retorica”:
    Daca Cioaba ierea Ciobescu ( ca eminescu) si ortodox, mai aparea acest „articol” ?

  38. viktorkatrina Says:

    Ma intreb si eu, asa in timpul liber, ce gandeste regele Mihai despre aceasta mascarada initiata de tiganul no. 1 al Romaniei, ion Iliesco……membru de onoare al PSD…..

  39. Ghita Bizonu' Says:

    A … daca ma uit mai bine la poza celor 2 incornorati crez ca nici ei nu mai au mult … burdihamnurile imense si mai ales fularele groase de slana „promit” niste probleme cororaniene tzapene

  40. Ghita Bizonu' Says:

    Humor

    da de unde stii tu ca tiganii nu mai cumpara aur?! Chiar asa nici un ghiul, nici un cercel?!

  41. Radu Humor Says:

    Bizule, astea-s excepţii !
    Ce, tu nu mai cumperi din când în gând câte-un prezervativ ?!

  42. ioprotestatarul Says:

    IO, DESTEPTAREA!

    Cand o javra se baseste,
    Chiar si crinul se trezeste,
    Sa-i dea sapuneala-n bot,
    Unui carlan tont, despot.
    Iar romanii toti se-nchina,
    La doi regi din plastelina.

  43. johnson1312 Says:

    Ponta uite aici o propunere pentru Transporturi : Dorin Cioacă frate… ficioru ăl mare ramas orfan dar si fara coroană,ăla de suspina mai mult sa-si gaseasca un al doilea ” dadă ” poate-l aude si-l adopta Presedintele Cocares Băs 😉
    Ai rezolvat si conflictul cu Base…te razbuni subtil pe Luluța care deja munceste din greu la dosarul Sapunaru….rezolvi si problema aia nasoală a manglitorilor de cupru de la CFR adica sporesti siguranta transportului de calatori frate ! Te-ai scos,le-ai luat fața diliule ! Beton sau ce ? 😯

  44. Radu Humor Says:

    De mişto suntem buni, dar n-am auzit/văzut pe nimeni să susţină un nume ca a celui care a a oprit trenurile cu minieri, cu riscul vieţii şi mai apoi al serviciului ( a şi fost dat afară imediat de Băsescu :mrgreen: ) iar acum nici măcar Roxana Iordache nu catadicseşte să-i aducă numele în discuţie !
    Vorba cuiva, dacă nu faci parte din sistem, poţi să fii cu stea în frunte, că tot unii cu stele pe sub maieu sunt băgaţi în faţă !
    De asta ne merge aşa bine !
    Dar probabil că un om cinstit nici n-ar avea de unde să iasă cu lozul pentru partid sau pentru nişte lideri cu putere de decizie !
    Care altfel se învârt în cerc până iese unul mai puţin pătat, că oameni curaţi nu mai sunt în politică de mult !
    De pe vremea lui Corneliu Coposu !

  45. bestfrogprince Says:

    Decebal a înviat şi vorbeşte cu poporul său antic, dar ţiganii au ocupat deja în felul lor nomad Europa venind din India fără maharadjahii din dotare. Turcii i-au folost, Bizanţul i-a refolosit ca sclavi, iar grecii care le-au dat numele atinganus (cei de neatins) fiindcă se ocupau de blesteme, puţeau şi nu se dădeau metisaţi afară din şatra etnică, considerând europenii gagii (străini de ei). Ca şi alte naţiuni, după 1848, la noi au fost eliberaţi din robie/sclavie în 1856 şi în nici un secol şi jumătate au ajuns să ne compromită statul originar MONARHIA CONSTITUŢIONALĂ, maimuţărindu-ne prin imitaţii de prost gust instituţiile istorice sacre. Şi-au cosmetizat monarhie cu acte nule de drept ştampilate de Iliescu, Guvern, Procuratura Generală şi recunoscute de Băşescu, şi-au tras şi tribunale şi un serviciu secret, adică au un stat paralel cu statul de drept, iar CSAT-ul şi SRI tac ca căcaţii în iarbă, fiindcă sunt complicii ţiganilor la destrămarea securităţii naţionale. BOR e implicată direct fiindcă în 1992, la Mănăstirea Curtea de Argeş, unde au fost unşi voievozii şi regii noştri a sfinţit coroana şi sceptrul lui Cioabă. Contra cost, slujind Securităţii iar nu lui Dumnezeu şi românilor la care le este biserică naţională. Dacă România nu mai este a securiştilor, să fie a ţiganilor şi ungurilor, iar noi să nu comentăm, să facem mucles după regula conspiratului Decebal fiindcă ne-am lăsa manipulaţi de… televiziuni. Nu tăcem, dar nu ne fac agenda ţiganii care îşi bat joc de noi cu complicitatea celor din Securitate, care îi băteau şi storceau de informaţii înainte de 1989, iar acum îi învaţă să fure bancomate, maşini scumpe, utilaje, să devalizeze cartiere selecte şi magaziner în Occident, să facă trafic de droguri şi carne vie, să facă afaceri cu averea furată a naţiunii şi evaziune prin firme la fel de fantomatice ca ale SRI şi SIE. Decebal, hai `napoi la spital!

  46. Ghita Bizonu' Says:

    Radu Humor

    tovaraselu ala de care pomenesti nu prea se stie ce hram avea … Fiinda numa fraierii naivi cred ca in martie 90 toti „fostii” erau fericiti de Ilici. Eu amk fost in „relatii” (adica imi erau sefi) cu 2 care avusesera „conexiuni” inalte la cabinetu 2. Faceau spume numa cand auzeau de FSN , cand auzeau de Iliescu rupeau lantu!!! „Taranisti” devotati din gura …

    Asta este dupa orice rasturnare din asta .. unii raman pe dinafara si sunt „foarte” recunoscatori … Ia de vezi si cazul nicusoristilor Cristoiu si Nistorescu – la 20 dec 1989 stiua deja ca sunt aranjati,. oamernii lu Nicu for ever, pe 25 fii ploii si pe 10 ian 1990 rupeau lantu!! Sau ia de vezi Tsimaneanu Volodea .. daca tac-su ramanea in schema si crestea … ehe! Asa insa mare om de „dreapta”.
    Eu ma vazut sau am auzit de „fosti” nemultumiti. Ce e cu adevarat scarbos este insa modul in care „fostii” se amesteca. In alte tari macar isi amintesc ca „neamu tau iacobin la 1791 l-a decapitat pe stramosu meu!!” insa la noi dupa 20 de ani se cotoiaza si se cotoiesc fericiti intr-o scarbasvnica partuza. Ia de o pilda Patapievici bot in bot cu Plaeologu batranu. Adica Pata batranu l-a aia pe Paleologu batranu da acu Pata si conu Alecu brat la brat ca erau mazili!! Mai tare decat le vice soutenu par la crime , ca totusi Talleirand si Fouche averau un trecut comun …. insa ce trecut aveau cei 2 P ?! Sau mai stiu una sa te duci sa borasti : in anii 70-80 fosta mosiereasa bot in bot cu o vara de a lu Teohari Geogescu asa ca intre „foste” ….

    A da azi va fi filmu ala Pe Aripile vantului. Sa urmaresti reactia lu Rhet cand aude ca baiatul sau vitreg (facut de Scarlet cu primul sot) nu este invitat in casele sarace ale vechii aristocratii si ingrozit ca fica sa s-ar putea marita cu un tzoparlan bogat „mai bine sa mance paine goala cu un Elsing decat homar cu un parvenit!” Ca si Rhet aristocrat .Da ia nostrii ca brazii sunt urmasii lu Tansse Scatiu (ca totusi Paturica era si el ceva „neam”)
    A da sper ca cetotrii se vor descurca cu referintele mele literare .. daca nu sa isi tina destele acasa si sa nu se faca de ras afisandu-si nula (adica si cetitu lu Sportu fiind cam greu ptr entelctu unora!)

  47. plano Says:

    Sic!!!!

  48. stejarul Says:

    @ Radu Humor

    „să susţină un nume ca a celui care a a oprit trenurile cu minieri”

    O idee foarte buna, pentru mai tarziu …. orice propunere face Crin acum e o propunere de „sacrificiu” si omul e pacat sa fie „sacrificat”.

  49. Radu Humor Says:

    Bizule, eu mă gândeam la inginerul Mănuţiu, vceva şef pe la CFR care a oprit trenurile cu mineri, hoardele ce au ajuns până la urmă în Bucureşti şi au „restabilit ordinea” 😉
    O ordine care se vede că domneşte şi acum, nimic nefăcându-se decât la ordin !
    Deoarece nu l-am regăsit în nici un compartiment al puterii înseamnă că omul e pe bune, dar cine să se gândească la el ?!
    Adevărata tragedie a noastră, a românilor, o reprezintă bătaia de joc prin care alde Patapievici, Tismăneanu, Oişteanu, Feldman şi alţi botezaţi cu briciul ( mi se pare că-i licenţa ta, dacă nu mă înşel ) au fost puşi, parcă în bătaie de joc, să conducă sectoare de activitate din cele mai importante, aşa cum au ştiut ei mai bine, minţind şi falsificând tot ce nu convenea ocultei !
    Ca la noi, la nimeni ! :mrgreen:

    P.S. Excelentă postarea @Bestfrogprince !
    N-am timp să merg acum pe el, dar cu siguranţă o voi face !

  50. Radu Humor Says:

    Stejare, tu nu vezi că nimeni n-are curajul să amintească de numele lui, dar mite de ce a făcut, cu cât curaj şi cu câtă demnitate profesională ?!

  51. Radu Humor Says:

    Poftim, acum Roxanei îi plac irlandezii 🙄
    Ce ghinion pe Mânuţiu să nu fie şi el pistruiat şi roşcat 😉

  52. Roxana Iordache Says:

    Băi, nu-i adevărat, daţi click pe link-ul lui @plano!

  53. Roxana Iordache Says:

    Humoare, irlandezii mi-au plăcut mereu. În privinţa inginerului, să fii sănătos de câte ori am scris despre el. Apropo, îl confunzi cu ăia doi simpatici, taxu şi fii-su. Îl cheamă Mănucu. 😛

  54. johnson1312 Says:

    Am auzit in seara asta la A3 fiind intr-o trecere rapida pe un nene invitat spunandu-i Orfanului de tata si coroana aflat prin telefon „majestate” ! Atat ! Intre timp televiziunile il tarasc pe Regele Mihai in scandalurile cu lupte de cocosi,arestati si infractori …Ce tara minunata avem !

  55. Donkeypapuas Says:

    Cică era Ceauşescu în vizită de lucru prin ţările calde. Alături de tovarăşa Lenuţa, bine’nţeles. Vizitează ei o ţară, două, trei, patru Burundi, Zimbabwe, Benin etc. Şi mergând ei aşa, se aude de-odată tovarăşa Elena Ceauşescu:
    – Maiestate…
    – Ce-ai spus, fă? întrebă nea Nicu
    – Maiestate…
    – Taci, fă, din gură ce ne-aud ăştia. Ai uitat că sunt Preşedinte de Republică Socialistă multilateral dezvoltată, aflată spre comunism în zbor?
    – Nicule, mai e state de mers că trebuie să ajung şi eu la veceu?

  56. Donkeypapuas Says:

    Bancul anterior era legat de maiestăţile zburătoare mai actuale sau mai recent răposate.

  57. Dubla bulibaseala. RRegatul RRomaniei sau proclamarea statalitatii paralele a TIGANIEI | FrontPress Says:

    […] P.S. Felicitări Carminei Othman, reporter de elită, ca de obicei! Un model de reporter special (discreţie informativă, eleganţă a ştirii, ştiinţă a interviului spontan). Antena 3 ar trebui să ţină stacheta jurnalelor la nivelul ei. De Roxana Iordache […]

  58. Ghita Bizonu' Says:

    Radu Humor
    la acelasi tovaras ma gandeam si eu.. Care a avut niste sercini de trnasport luptatori ai grzilor patriotice ca sa imblateasca Timisoara. Atunci in dec 89 tovarasu inginer Mănuţiu nu a avut nici o greata … Ce altrfel in ziua de azi multti din an ii 90 .. nu mai sunt in pti9m plan.
    Apoi ia de vezi nu-mi baga pe gat ca fiind ale mele „cestii folclorice” gen botezu . Da ma rog cam atat te duce capu si tinerea de minte…

  59. Dubla bulibaseala. RRegatul RRomaniei sau proclamarea statalitatii paralele a TIGANIEI | Nationalisti.ro Says:

    […] P.S. Felicitări Carminei Othman, reporter de elită, ca de obicei! Un model de reporter special (discreţie informativă, eleganţă a ştirii, ştiinţă a interviului spontan). Antena 3 ar trebui să ţină stacheta jurnalelor la nivelul ei. De Roxana Iordache […]

  60. Donkeypapuas Says:

    Îi aparţine lui VC Tudor. Dacă nu cumva o fi şi mai veche.

  61. stejarul Says:

    @Radu Humor

    Ai perfecta dreptate! Nu mai este „loc” pentru valori… dar nu avea tu grija, vine si supraplinul si cocleala da pe dinafara. Atunci ne vom cauta „Doinii si Doinele Cornea”. Eu cred ca vom iesi la lumina si asta cat mai curand.

    Sufeream imens in urma cu un an.. putin peste… cand urma sa ia guvernarea coabitaku rosu. Sufeream pentru ca imi era clar ca trebuia sa il „incoronam” si mai apoi sa scapam de el… si imi parea totul un drum asa de lung.

    Vedeam multa lume entuziasta si ma gandeam cu cat sunt mai entuziasti cu atat sunt mai orbi si le va lua multa suferinta pana vor realiza ca pontacu e doar un bok al enshpelea si trebuie tratat ca atare. Ce nu am stiut eu (imi era imposibil sa cred) era faptul ca pontacu stie atat de bine to shot himself in the leg 🙂 …ca ar face invidios orice campion de tir.

    S-a scufundat atat de mult in sondaje .. si daca luam in calcul ca
    „the worst is yet to come”… ii vad traiectoria politica trasa la indigo dupa a basecului. Hei, nu te poti freca de un „ghita” si sa mai speri ca mirosi ca un trandafir …

    Odata cu decaderea lui pontaku sper ca vor fi antrenati in cadere libera si impostorii (intelectuali/afaceristi desucces la stat) care acum se joaca de-a conducatorii intelepti

    Cred ca se va face un gol si valorile vor putea razbate la lumina. Oameni precum Manutiu si chiar gazda noastra (Roxi ) vor ajunge iarasi in locurile unde sunt meniti sa fie.

    Prea multe coate si spitzuri in „aer” acum cu udroaice la fiecare colt de parlament si ministere, prea multi pontaci cu indigoul la purtator …pentru just in case… gabitze firea in excess… precum baloanele la street parades…

  62. NapocaNews – Dubla bulibăşeală. RRegatul RRomâniei sau proclamarea statalităţii paralele a Ţigăniei Says:

    […] Roxana Iordache […]

  63. stejarul Says:

    @ Roxana,

    „daţi click pe link-ul lui @plano!”

    Le urez cuib de piatra la astea doua ciori! LOL 😀

  64. Marcus Says:

    Chiombu’ Cu Un Pacat, Pupincuristii Cu O Mie

    Liana Stanciu a urcat pe scenă şi i-a smuls din mână microfonul lui What’s Up, care cânta împotriva preşedintelui
    Televiziunea Română este acuzată de cenzură, după ce prezentatoarea Liana Stanciu a urcat duminică, 25 august, pe scena Festivalului Callatis şi i-a smuls din mână microfonul rapperului Marius Ivancea, cunoscut drept What’s Up, care cânta o piesă antibăsescu, în care îi cerea acestuia demisia. Momentul s-a consumat în transmisiune directă. Ada Vertan, producătorul Festivalului Callatis, susţine că nu mesajul anti Băsescu a dus la tăierea microfonului artistului, ci faptul că acesta a folosit un cuvânt nepotrivit, care nu există în DEX, dar şi pentru că a depăşit timpul alocat prestaţiei sale. Cuvântul la care aceasta face referire există, însă, în Dicţionarul Explicativ al Limbii Române.
    Sursa:Jurnalul National

    Faptul ca basescu a incalecat si tine in lesa peste 90% din presa scrisa si televiziuni, fie prin santaj, fie prin finantari paguboase pentru romani facute pe cai oculte si ilicite, nu mai reprezinta un mister pentru nimeni.
    Ingrijorator nu este faptul ca foarte multi asa-zisi jurnalisti raspund la comanda dementului, chipurile respectand politica redactiei sau a postului respectiv, deoarece unde-i “ordin cu placere”.
    Ingrijorator este propria initiativa a unor astfel de “linge talpi” si “pupa cur”, carora nu le-a cerut nimeni sa faca nimic, dar care datorita oportunismului, a dorintei de parvenire, a incapacitatii intelectuale de a se face altfel remarcati, ajung la astfel de gesturi descalificante pentru profesiunea de jurnalist in principal si pentru calitatea de om in si mai principal.
    Datorita unor astfel de lepre a fost posibil cultul personalitatii cu care ne-a otravit zilele ceausescu atata amar de vreme, iar mai nou pupincurismu’ exacerbat si osanalizant avandu-l ca tinta pe imbecilul de basescu.
    Si spun asta deoarece am avut si eu de-a face cu astfel de slugoi fara coloana vertebrala, care doar auzind ca legat de numele basescu ar putea sa apara vreo conotatie negativa si-au bagat picioarele in ele de profesionalism si deontologie si s-au aplecat intru pupare de cur fara sa le-o fi cerut nimerica.
    Pe modelul microfonului smuls eu am avut de infruntat o situatie asemanatoare in momentul in care, de buna credinta, am vrut sa-mi lansez cartea “May Day.. Sabordarea Flotei Romane” in librariile constantene. La momentul respectiv o patroana de lant de librarii, ca raspuns la solicitarea mea telefonica, auzind titlul cartii, fara sa-i cunoasca continutul, a sarit literalmente de fund in sus replicandu-mi, total rupt de contextul convorbirii, ca “in dosarul flota d-l presedinte nu este vinovat cu nimic deoarece in urma expertizei facute s-a constatat deficit zero 🙂 “, motiv pentru care nu-mi poate onora cererea de vanzare a cartii in librarii.
    Episodul acestei intamplari mi-a aratat insa cat de mica si meschina poate fi o persoana in sensul ca, povestind cele intamplate fostilor mei profesori din liceu, cu ocazia lansarii ei la liceul pe care l-am absolvit, acestia auzind numele persoanei in cauza mi-au spus ca respectiva imi fusese colega de scoala, cu doi ani mai mica si ca vor vorbi ei cu ea pentru a o aduce la linia de plutire. Lucru care s-a si intamplat dupa circa trei zile cand individa m-a sunat acasa cerandu-si scuze pe motiv ca nu ea este pupinbasista , ci seful ei (inexistent de altfel), invitandu-ma sa-i duc cateva exemplare.
    Jalnic si penibil totodata!
    Asa ca este clar ca fara astfel de indivizi, fenomene tragice gen ceausescu, basescu etc. nu s-ar intampla neam ele nefiind altceva decat rodul propriilor noastre neputinte intelectuale si carente comportamentale pe fondul a sute de ani de coloana vertebrala indoita si atitudine mioritica de resemnare dobitoaca in fata totusi evitabilului.

Lasă un comentariu