PNL, SĂ VĂ VOTEZE BĂSESCU ŞI FAMIGLIA!

Doar cinci caractere în conducerea superioară a PNL. Restul de 47 au votat secret pentru excluderea lui Sorin Roşca Stănescu. Un corp străin. Îi deranja în mediocritatea lor politicianistă.

Crin Antonescu şi ţuţerii lui nu mă lasă deloc să combat tendinţele anarhice periculoase. Trebuie neapărat să confirm şi eu că nu mai am nimic de votat.

După mizeria cu excluderea lui SRS, pulea vot din partea mea pentru PNL! Scuze pentru vot. 😳

Deci, să-i voteze famiglia Băsescu, care se bucură sec sau cu gheaţă, fiecare după preferinţe. Că SRS i-a deranjat tare, pe tot neamul lor, inclusiv pe Ioana, care din cauza lui a scos monumentul cu vânzările anterioare.

N-am ce vota în România. La europarlamentare votez PNL contra jigodiilor socialiste în frunte cu Schulz – sincer duşman al României, că coana mare era doar interesată să aibă un pupător ca Băsescu, pe când liderul socialist avea interesul să nu fie un liberal preşedinte al României, de-aia a fost cu Băsescu la referendum. Aşadar, la europarlamentare votez PNL pentru Renate, Norica şi Sir Graham Watson. Atât.

Mă hotărâsem ca în ciuda tuturor mizeriilor de până acum să-i dau lui Crin la prezidenţiale un 5 cu scârbă, deci, vot negativ – contra oricărei jigodii feseniste sau a altui gen de impostură. Doar că acum Crin Antonescu însuşi a devenit un impostor faţă de propriu-i profil anterior. Deci, pulea vot din partea mea la prezidenţiale! Merg şi-i tai pe toţi, cum am făcut la finala Ilici-V.C. Şi le-am pus şi cruce neagră.

Deci, pa! Chiar nu tolerez nesimţirea. Şi cum spuneam, Crin Antonescu se dovedeşte un prost. Că s-ar putea să nu-l mai susţină nimeni. Iar dacă devenit păpuşel al sistemului va fi ales, va fi ales tot pentru ei. Nu pentru noi.

P.S. I-a zis Schmeker că dacă îl dă afară pe SRS deodată cu respingerea proiectului Roşia Montană, se amortizează. Consultantul îl termină pe banii lui. De fapt, urmează o lege care să permită oficial deposedarea României. De toate resursele. Şi nu le pasă. Nu le pasă decât de poziţii şi avere. Nu le pasă nici măcar că nu sunt la putere. Le convine să fie marionete ale sistemului şi să ia dividende.

35 răspunsuri to “PNL, SĂ VĂ VOTEZE BĂSESCU ŞI FAMIGLIA!”

 1. PNL, SĂ VĂ VOTEZE BĂSESCU ŞI FAMIGLIA! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. tibi2009 Says:

  „”Merg şi-i tai pe toţi, cum am făcut la finala Ilici-V.C. Şi le-am pus şi cruce neagră.””

  Asta nu este adevarat.Prin faptul ca ai sustinut si votat USL-ul (adica si PSD-ul) nu ai pus cruce neagra lui Ilici. PSD- lui Ponta este sange din sangele lui Ilici si trup din trupul lui Ilici.Este molima imprastiata de cel caruia i-ai pus cruce neagra. Si apoi ai uitat si ai crezut ca lepra se poate vindeca.

 3. tibi2009 Says:

  Curtea de Apel Mureş l-a condamnat, luni, la şapte ani de închisoare cu executare pe preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor, Dorin Lazăr Maior, pentru şantaj, în dosarul „Romexterra”, menţinând astfel decizia Judecătoriei Târgu Mureş din luna martie, iar decizia este definitivă.

  http://www.mediafax.ro/social/condamnarea-la-sapte-ani-de-inchisoare-cu-executare-pentru-dorin-lazar-maior-mentinuta-la-recurs-11663333

  Maior asta era unul din cei mai vocali lideri al mitingurilor „legitime” din Piata Universitatii care au dus la „legitimul” guvern USL. USL-istii au cine sa se mandreasca.

 4. Roxana Iordache Says:

  Tibi, eşti înduioşător! Hai să-ţi traduc: pe Băsescu cine l-a făcut ministru, eu sau Iliescu? Cine-a declarat că l-a votat de mai multe ori pe Iliescu , eu sau Băsescu? Deci, nu vreau să pierzi pizza. Ar fi preferabil să fii prost decât ticălos.

 5. olimpiu65 Says:

  marea buba a Romaniei este absenta (macar) a unui partid cu doctrina, structuri si reguli conforme unui partid politic din UE secolul XXI. noi avem mici partidulete pcriste cu lideri maximi si liote de tzutzeri si sicofanti dornici de sinecuri si capatuieli. de aceea nu are vreo sansa monarhia sa aibe vreo sustinere nici macar in randul intelectualitatii romane
  asa ca repet: suntem hopeless…dar ne ramane ironia!!!

 6. Radu Humor Says:

  Mă întreb acum ce-am fi pierdut dacă votam atunci cu Vadim ?!
  Cu siguranţă, mult mai puţin, decât am pierdut cu Ilici sau Băsescu .
  Din păcate maşinăria lor ideologică poate transforma pe oricine într-un proscris, în timp ce jigodii ca Ilici sau Băsescu pot fi arătaţi drept băieţi buni !

 7. ioprotestatarul Says:

  Basescu la B1: „PSD fara PNL nu castiga prezidentialele”, „Ponta nu are sanse sa fie presedinte”.

 8. olimpiu65 Says:

  http://www.pesurse.ro/2013/11/11/calculele-lui-basescu-pentru-prezidentiale-antones/
  nu numai ca il va vota famiglia, ci il va pupa si-n dos, iar postacii portocalii vor ridica osanale lui ,,cacarau”!!!

 9. Ileana Andersson Says:

  http://gandeste.org/general/tezaurul-de-aur-si-valuta-a-fost-scos-din-tara-de-mugur-isarescu-oare-cine-i-a-aprobat-aceasta-operatiune%E2%80%A6/34977

  Isarescu si Berceanu ar trebui sa ajunga la inchisoare pentru Rosia Montana. Exploatarea se va face oricum pentru ca aceste doua personaje sinistre au dat cadou zacamantul corporatiilor straine. Dar cu siguranta astia doi nu vor ajunge la inchisoare cum nu va ajunge nici Basescu si nimeni care dea lungul anilor au vandut tara intereselor straine si ocultei mondiale.

  Romania din pacate este un stat captiv ocultei mondiale si marilor corporatii cu mult mai puternice decat fosta URSS.

  Poate numai Dumnezeu in milostivenia sa ne mai poate scapa.

 10. mariusnyc Says:

  Cred ca daca nu mai votez deloc e si mai relaxant ,mi-am incheioat contractul cu smenul democratiei .. Votul e o caterinca penru prosti, nu conteaza cum si ce votezi, iese cine vrea softul . Fuck’em all !

 11. tibi2009 Says:

  „”Scuze pentru vot. :oops:””

  Scuzele mi se adreseaza (si) mie ?

 12. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Deci, pulea vot din partea mea la prezidenţiale! Merg şi-i tai pe toţi, cum am făcut la finala Ilici-V.C. Şi le-am pus şi cruce neagră.”

  Roxana,

  Deocamdata nu-i stii pe toti cei care vor candida si poate va aparea ceva si pe gustul tau. Sa nu-mi spui ca l-ai taia de pe lista si pe SRS, marele luptator impotriva mediocritatii politicianiste, simbolul luptei antibasiste !…

 13. pozedecat Says:

  Eu spun mereu ca in conditiile actuale sigur voi vota cu Laszlo Tokes. Asta e alternativa: ori stabilim ca mergem toti sa votam cu cruci negre ori sa votam autodistrugerea. Clasa politica in totalitatea ei se simte confortabil caci cu totii suntem considerati prizonierii lor electorali, oricare parte a spectrului politic ar fi el.

 14. tiberiu2009 Says:

  Cum ar fi un tur doi intre Ponta si Antonescu?
  Eu cu Ponta nu votez in absolut nici un caz. Si obisnuiesc sa votez.
  Infecta situatie ar fi.

 15. virgilvirgil Says:

  Din pacate excluderea lui Sorin Rosca Stanescu nu este nici pe departe cea mai nefericita actiune a PNL care sa-l aseze in galeria fesenista .
  PNL a excelat dupa renasterea din 1990 in a se dovedi a fi al treilea FSN si nimic altceva .

 16. Savescu Maria Says:

  Un avocat bun l-ar scoate basma curata, dupa excluderea lui SRS din PNL.
  Crin Antonescu e un avocat destul de bun pentru sinesi ca sa caute pe altul sa vorbeasca in locul lui.
  Doar ca l-au exclus si nimeni nu va mai explica nimic.
  Mortul e de vina.
  Ai prea multa dreptate, Roxana ca sa ne batem teasta pentru viitorul presedinte (????) al Romaniei si ca sa ne pierdem vremea cu imaginea lui.
  Si cu dedesubturile politichiei liberale.
  De votat, voi vota, cu riscul de a-mi parea rau dupa aceea, ca am facut-o.
  Cu riscul de a fi smenuita si de a mi se spune ca sunt tolomaca.
  Tolomaca oricum sunt, daca am ajuns sa traiesc aici, in loc de a duce o alfel de viata (tihnita sau nu) in alta parte.
  Glumesc, dar gluma e amaruie.
  Mai ales ca atunci cand nu reusesti sa faci ceva nu este doar vina ta.

  SRS urmeaza sa dovedeasca in viitorul apropiat sau departat ca a prezentat documente autentice nu falsuri.
  Asta pentru imaginea lui si din onestitate fata de noi.

  Exista lucruri mai importante si eterne, vom supravietui si noi si ei (administratorii-tradatori ai tarii, politicienii, politrucii, s.a) unei excluderi de doi bani.
  Si vom si dantui, ne vom veseli, vom spulbera mizerabilii (prin vot, la inceput, apoi printr-o justitie justie,etc.), deocamdata incepe iarna si va fi dura.
  Iarna vrajbei Rosiei Montane, a gazelor de sist, a lui tonta stupidul (prostul nu e prost destul daca nu e si afundat in prostia lui, Roxana prostia si ticalosia merg mana in mana), a saraciei noastre.

  Admir in continuare liliacul inflorit, cand vor pieri florile lui va spun.
  L-am si fotografiat, dar tufa e prea inalta si florile se vad doar cand maresc fotografia.
  Uf !
  Au inflorit si zambilele si in mod sigur si alte flori de primavara.
  O toamna frumoasa e cu adevarat pretioasa, in fata ei piere orice ticalosie pamanteasca.

 17. Roxana Iordache Says:

  @Tibi, uitasem că ţie trebuie să-ţi traduc: am zis scuze pentru vot, ca să nu mă scuz pentru pulea. 😛 Acum e (mai) clar?

  USL era un vot obligatoriu, măcar nu le mai vedem feţele infecţilor de la PD-L. Dragnea şi Şova cel puţin sunt simpatici.

  @Cocozaure, ţii neapărat să confirmi că eşti cu mândrie doar unul dintre cei care prestează linşajul în haită şi un sofist mai fără scuze decât Tibi. :mrgreen:

  @Maria Săvescu, de acord, doar că n-are sens să ne facem iluzii.

  @Virgile, ăsta-i refrenul tău de ţărănist frustrat. 🙂

  @Olimpiu, monarhia constituţională e sistemul ideal, dar într-o lume normală, totuşi. Aici, nici chiar monarhia nu înlătură sistemul. Din păcate, a devenit doar o ipoteză de lucru pentru sistem.

  @Radu Humor, eu i-am tăiat pe amândoi dar mi-am dorit să iasă Vadim, fiindcă atunci era catastrofă pe faţă, en fanfare. De-aia nici n-ar fi permis sistemul să câştige măscăriciul. Sistemul ţine la aparenţe. De-aia s-ar şi putea să-l radă el însuşi, până la urmă, pe Băsescu. :mrgreen:

  @Ioane, asta-i doar o formă a lui Băsescu de a-şi bate joc de Antonescu, susţinându-l ca să-l discrediteze.Data trecută a zis că nu câştigă fără PSD. Şi a mai scos şi monumentul că nu câştigă nici unul dacă se rupe USL. 😛

  @Ileana Andersson. La gradul lui, Isărescu face ce vrea. Berceanu face şi el ce poate. Şi a putut destul cât să-i aibă la mână pe alţii.

  @Tibi, voi dacă s-ar ajunge la o finală Ponta-Antonescu, îl votaţi cu disperare pe Antonescu. 😆

  @pozedecat. Adi, păi eu am votat UDMR la europarlamentarele anterioare. 🙂 Acum, însă, votez PNL, am motivat pentru ce. În interior, nu mai pupă votul meu, cel puţin o perioadă.

 18. plano Says:

  Basescu a intarit atat de mult regimul prezidential in Romania incât PSD nu-si permite sa cedeze aceasta functie daca nu se modifica Constitutia.
  Cu Antonescu presedinte si cu actuala Constitutie PNL ar debarca imediat guvernul Ponta.
  Si Basescu se teme de modul cum va functiona regimul prezidential pe care l-a creat daca presedintele va fi un pesedist. Mai ales Ponta. De aceea a inceput sa -i dea cu diversiunile despre sansele lui Antonescu.

 19. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Basescu a intarit atat de mult regimul prezidential in Romania incât PSD nu-si permite sa cedeze aceasta functie daca nu se modifica Constitutia.”
  *******************************************
  @Plano

  Ah?!… 🙂

  Exista o mica problema. Ca sa-si permita PSDul sa cedeze aceasta functie, ar trebui intai sa-si permita sa o obtina 🙂 .

 20. Roxana Iordache Says:

  @plano. PSD cedează de la mă-sa această funcţie. Că tot cu mă-sa ajungea Ponta prim-ministru fără PNL. 🙂

 21. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Cu Antonescu presedinte si cu actuala Constitutie PNL ar debarca imediat guvernul Ponta.”

  @Plano

  Vreau sa te inteleg cat mai corect! Deci spune-mi si mie te rog, ce anume ar putea face PNLul cu Antonescu presedinte, din ce n-ar putea face si acum, fara Antonescu presedinte, in cazul in care ar incerca sa debarce guvernul Ponta?…

 22. olimpiu65 Says:

  @plano
  voi pishadistii nu (mai) stiti sa numarati?? pai nu s-a chinuit guzganul rozaliu si cu taica socru sa-i faca lui Taxonta ditai majoritatea din iubitorii de bobor ai lui DD senzational??? sau va e frica de cei cu interesul national???

 23. plano Says:

  Eu am pus in discutie o situatie obiectiva care s-a creat in timpul regimului Basescu si voi o tineti gaia cu frustrarile voastre impotriva PSD.
  In interiorul PSD se discuta si posibila tradare din partea PNL după castigarea alegerilor de catre Antonescu.
  Un alt presedinte al PNL, lucru sigur daca Antonescu devine presedinte, nu mai este obligat sa respecte intelegerile personale dintre Ponta si Antonescu.

  Antonescu si-a atenuat atacurile la PSD, constient find ca o candidatura in afara USL l-ar scoate din cursa după primul tur al prezidentialelor.

 24. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Un alt presedinte al PNL, lucru sigur daca Antonescu devine presedinte, nu mai este obligat sa respecte intelegerile personale dintre Ponta si Antonescu.”

  @Plano

  Deci tu vrei sa-mi spui ca nu prea va vine sa va respectati partea voatra de intelegere, deoarece aveti dubii ca s-ar putea si PNLul sa procedeze candva ca voi si sa incerce sa nu si-o respecte pe a lui ?… 🙂

  Pana acum PNLul si-a respectat contractul si stii si tu bine asta. Ce anume v-a ingrijorat (sau te-a ingrijorat, daca esti singurul PSDist ingrijorat) brusc si v-a facut asa de pesimisti si banuitori ?… 🙂

 25. virgilvirgil Says:

  Din pacate Roxana ce spun eu nu e un refren , decit numai daca pui la socoata ca tot repetez …
  Din pacate este purul ADEVAR .
  PSD-ului nu i-a trecut niciodata prin cap ca ar putea sa sustina un alt candidat decit unul de al lor , nici macar inainte de facerea USL si cu atit mai putin dupa facerea acestuia .
  Din pacate unii inca mai cred ca e posibila minunea , uitind ca de fapt minunile sunt …, tocmai pentru ca nu sunt , n’asa ?
  Tre sa fii rau de tot dus cu pluta daca uiti ce este , de unde vine , ce a facut si incotro se indreapta PSD .
  Ce se naste din pisica soareci maninca !
  Lectia asta liberalii nostri nu o pot invata pentru simplul motiv ca inca din 1990 scopul lor nu a fost sa sfinteasca ilustrul nume al PNL ci sa participe si dinsii la ciolaniada .
  Cind cu unii , cind cu ceilalti deintre fesenei . Fiind si ei nimic altceva decit FSN 3 .

 26. plano Says:

  @Coco
  Nu Antonescu este problema ci faptul ca dusmanii sai din PNL vor prelua conducerea PNL.
  Care dusmani? Aia care tuna si fulgera impotriva USL!
  Eu vreau s-o determin pe Roxana sa nu-l mai lase doar pe… pulea sa-l voteze pe Antonescu. 😉

  Ptiu… dar Crin a si pus botul la analiza politica basesciana.

 27. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „PSD-ului nu i-a trecut niciodata prin cap ca ar putea sa sustina un alt candidat decit unul de al lor , nici macar inainte de facerea USL si cu atit mai putin dupa facerea acestuia .”

  @Virgil

  Sincer, eu as pune pariu ca vor respecta pactul acesta si il vor sprijini pe Crin Antonescu! N-as pune pariu pe ceva prea important , 🙂 , drept este, insa asa pe o sticla de vin bun m-as baga…

  NU ESTE IN INTERESUL LOR sa aiba acum un candidat la presedentie propriu!

  Chiar pe teoria ta cu cele trei FSNuri, pe langa ca PSD va fi erodat de guvernare, risca ca in turul doi sa se uneasca FSN2 si FSN3 cum le spui tu si sa piarda PSD-FSN1 si presedentie si guvernare, plus obrazul. (asta ultima asa, ca chestie secundara, nu stiu daca i-ar interesa). Iti dai seama ce usor s-ar porni niste curente gen „PSD=PCR” si „lupta dreptei contra comunismului”, basca filme cu mineriade, Iliescu si Piata Universitatii :D. In plus daca se va modifica Constitutia in sensul in care se doreste o Republica Parlamentara, nici nu vad de ce i-ar mai interesa asa de tare functia de presedinte in sine … 🙂

  Eu cred ca orice PSDist normal la cap isi da seama ca cel mai avantajos este sa respecte angajamentele din cadrul USL pana prin 2015-2016…

 28. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Nu Antonescu este problema ci faptul ca dusmanii sai din PNL vor prelua conducerea PNL.
  Care dusmani? Aia care tuna si fulgera impotriva USL!”
  ******************************************************
  @Plano

  Esti de atata timp in politica, ai si o varsta care ti-a permis sa vezi si sa intelegi destule , si nu ti-ai dat seama inca de faptul ca declaratiile belicos -carcotase sunt facute deoarece fiecare partid, si PSD si PNL, vrea sa-si pastreze si aripa radicala, dura a simpatizantilor partidului ?!… 🙂 . Nu vorbesc despre aia pe care ii fluiera idolul partidului si vin mereu dand din coada, ci pe aia care este posibil sa ii fluiere ei pe idol daca nu urmeaza o anumita linie.

  Stii ca multi simpatizanti PNL nu sunt deloc incantati de colaborarea cu PSD, si la fel multi PSDisti nu sunt bucurosi de alaturarea cu PNL! Niste sloganuri si idei cu care i-a impregnat propaganda ambelor partide timp de ani de zile, nu se uita asa de usor si nu se sterg cu buretele peste noapte ! Le trebuie si oamenilor astia o gura de oxigen din cand in cand, ca altfel poate s-ar reorineta si si-ar cauta „adrenalina” in alta parte sau s-ar scarbi pur si simplu ! Dupa cum vezi pe acest blog, deja foarte multi s-au scarbit iar ce le ofera acest gen de carcoteli si mici flegme lansate in cadrul USL, nu le este oricum suficient! In general insa, se pare ca este …

  Sa iei insa in serios „tunatul si fulgeratul” din USL pe care il fac pe rand si cate unii de la PSD si de la PNL importiva aliatilor, imi pare chiar culmea, mai ales ca vor urma europarlamentarele in care fiecare va candida separat… 🙂 .

 29. virgilvirgil Says:

  Coco , vor tine pe Antonescu si PNL aproape pina in ultima clipa .
  Ma rog, trebuie si papagalii sa se lase tinuti …
  Dupa care vor scoate cantedatul din palarie .
  Sigur , in politichie e posibil orice , dar sunt si lucrusoare imposibile totusi .
  Pina la urma chestiunea este ca nu noi si nici macar PSD , PNL sau impreuna ei cu noi , nu vom stabili cine sa fie viitorul prezident .
  Altii sunt cei care hotarasc si asta inainte de a se desfasura scrutinul electoral propriuzis .
  Noi mergem la vot numai si numai spre a pune si noi umarul la mimarea demacratiei in aceasta colonie jidoveasca careia unii ii spun tara .
  Antonescu s-a prins si el de tarasenie , de unde neispravenia de lege cu minimalizarea holocaustului pe care a inghitit-o ca papagalul pierzind voturile nationalistilor .
  Ce este insa sigur , si aici pot sa tin orice fel de pariu …, este ca fie si daca va ajunge nu candidat al cuiva , daca va ajunge in fotelul de prezident de la Cotroceni , nu va fi prezidentul nostru ci al lor …
  Cum de altfel au fost toti presedintii postdecembristi .
  Al cui al lor ?…
  Nu spun sa nu fiu luat drept antisemit .

 30. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Antonescu s-a prins si el de tarasenie , de unde neispravenia de lege cu minimalizarea holocaustului pe care a inghitit-o ca papagalul pierzind voturile nationalistilor .”

  @Virgil Ilie,

  Si unde anume s-ar putea duce voturile nationalistilor, acum dupa ce sa zicem le-a pierdut Crin ? Cam pe cine ar putea sa voteze nationalistii ? Vor sta acasa? Democratia sau ce naiba este, va merge inainte si fara ei.

  Adica nu inteleg la iti foloseste tie personal nationalismul, daca nu exista speranta ca poti incuraja un partid sau o formatiune in acest sens ? Si intre banditi, exista banditi mai mari si mai mici , cu unii chiar nu ti-ai dori sa te intalnesti, pe altii poate i-ai suporta daca n-ai avea incotro si daca tot esti in padure 🙂 …

  Inteleg ca nu este vorba de obligatoriu si de pragmatism in sentimentele nationaliste, insa cred ca in turul doi daca vei avea de ales intre Antonescu si MRU, Ponta sau un altul de acest gen, vei vota totusi cu Antonescu, in ciuda scarbei tale generalizate fata de joaca de-a democratia. Nici tu NU STII de fapt cum stau lucrurile, si tu mai speri undeva sa te inseli si cred ca vei alege conform obiceiului, „raul cel mai mic”.

 31. plano Says:

  @Coco
  De acord cu analiza ta.
  De cand cu USL, observ ca Antonescu a pierdut sprijinul activului dur al partidului si mai ales o buna parte din electoratul dur al liberalilor. De aceea a zis si Ponta ca intelege situatia dificila in care se afla Crin.

 32. pozedecat Says:

  UDMR am votat si eu la nervi la mine in colegiu la algerile din 2008 cand, ca de atatea ori, candidatii erau aiurea. Evident, votul UDMR la Senat a fost „la misto” dar votul la Deputati pentru Varujan Pambuccian mi l-am inghitit pe urma cu sec cand Boc nu mai cadea din bratele minoritatilor.
  Deci Laszlo Tokes e altceva decat UDMR. UDMR are o oarecare seriozitate sau predictibilitate pe cand Tokes este imaginea haosului statal pentru romani. Eu tocmai haosul vreau sa-l subliniez asa ca votez raul evident. Care altfel n-ar avea niciun motiv sa capete voturi. Seppuku politic.

 33. Roxana Iordache Says:

  @plano. Tot cu mentalitatea ilegalistă ai rămas! 😛

  @Cocozaure. Chiar te satisface genul ăsta de sfătoşenie sofistică? Tu chiar crezi mereu că ştii mai bine decât preopinentul ce ştie şi ce gândeşte el! De fapt, vrei să-i impui să adopte poziţia ta.

  Nu, nene, cum am zis, să-l voteze pulea! Pentru că şi-a demolat propria identitate, construită pe dimensiune naţionalistă – singura care-l delimita şi unica identitate care ar putea da sens candidaturii lui prezidenţiale, în contextul agresiunii contra României, din interior şi din exterior. Deci, dacă e să iasă rău, barem să fie ăla mare. Măcar terminăm cu dramoletele. :mrgreen:

  @pozedecat. Păi eu n-am votat la nervi, am votat deliberat UDMR atunci, fiindcă Băsescu făcea totul ca să desfiinţeze organizaţia, susţinând disidenţa lui Tokes. Spre deosebire de tine, eu cred că Tokes e mai previzibil decât UDMR, ştii mereu ce are de susţinut, e consecvent. 🙂 În rest, mi se pare o prostie ideea sinucigaşă, ca să nu mai zic şi că la creştini e un păcat, iar japonezii s-ar supăra pe tine. 😀

  @virgilvirgil. Păi asta spuneam şi eu, preşedintele lor, nu al nostru.

  În rest, voi, ţărăniştii, nici măcar nu ştiţi de ce aţi fost la guvernare. De fapt, de când s-a dus Coposu, v-aţi tot întrebat ce căutaţi voi în viaţa voastră. 🙄

 34. virgilvirgil Says:

  Roxana , ma confunzi … Ii tot dai mereu cu taranistii ceia … Eu am facut politica la taranisti pentru simplul motiv ca la legionari nu se putea .

 35. Cocobinozaurul Biguminizat Says:

  „Tu chiar crezi mereu că ştii mai bine decât preopinentul ce ştie şi ce gândeşte el! De fapt, vrei să-i impui să adopte poziţia ta.”

  @Roxana,

  Cine naiba poate sa fie atat de fraier sau naiv incat sa creada ca pe internet poti schimba convingerile unor oameni pe care nu-i cunosti si care nu te cunosc?! Eu unul nu sunt nici asa de fraier ,nici asa de naiv.

  Nu vreau sa impun nimanui nimic, nici n-as avea cum, insa incerc sa judec lucrurile dupa cum le spun oamenii, transpunandu-ma in situatia expusa de ei si gandind strict pe argumentele lor. Cat despre adavarurile mele si eu inteleg perfect ca sunt doar ale mele ,ca nu au nimic infailibil in ele si ca este foarte posibil sa ma insel in lucrurile spuse.

  Despre Virgil Ilie, ca presupun ca la el te-ai gandit cand ai spus ca as incerca sa impun eu cuiva pozitia mea, cred ca va rade si el, vei rade si tu daca te gandesti mai atent, si ma sparg si eu de ras la aceasta idee haioasa. Sansele de a-i impune eu lui Virgil pozitia mea, sunt egale cu cele de a ajunge presedinte intergalatic .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: