BĂSESCU PUPĂ POALA „GUVERNULUI MONDIAL”. NUMAI ORTODOXIA MAI SALVEAZĂ ROMÂNIA

Preşedintele grupului „Bilderberg”, vicontele Etienne Davignon, a venit la Bucureşti invitat de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu.

Băsescu l-a primit la Cotroceni cu plecăciuni. Iar vicontele a declarat o minciună colosală şi cu atât mai hilară, că „euro e un experiment reuşit”. 😆

Cât de abuziv poate să fie să-ţi arogi guvernarea/guvernanţa mondială? Şi se comportă de parcă ar fi normal. Au fraudat totul, au devenit putred de bogaţi, deţin finanţa – de fapt, sunt guvernaţi de ea – şi se joacă de-a Dumnezeu.

Părintele Patriarh Daniel a fost curajos, s-a luat de bieţii căţei, creaţia lui Dumnezeu mai veche decât omul, s-a pronunţat contra (vieţii) lor. Dar când e vorba de domnia Satanei etalată explicit şi arogant asupra României, capul Bisericii noastre strămoşeşti tace.

Sper să vorbească. Speranţa e o virtute creştină.

Organizaţiile oculte au aroganţa lor de-a se substitui lui Dumnezeu. „Bilderberg” deja o face pe faţă. România e pentru ei o ţintă majoră. Numai ortodoxia mai salvează România. Să nu se supere prietenii şi inamicii mei din restul cultelor şi confesiunilor, dar asta e realitatea.

P.S. Aştept dezbatere şi resping orice calomnie.

9 răspunsuri to “BĂSESCU PUPĂ POALA „GUVERNULUI MONDIAL”. NUMAI ORTODOXIA MAI SALVEAZĂ ROMÂNIA”

 1. olimpiu65 Says:

  se spune ca Preafericitul Daniel e mason. poate da poate nu, dar activitatea Domniei Sale si goana nebuna dupa bani si afaceri inca de cand era Mitropolit al Moldovei te poate pune pe ganduri. preotii din Romania sunt jecmaniti pur si simplu pt acea cladire zisa a mantuirii neamului! ortodoxia adevarata sta in lucrarea preotilor care sunt alaturi de popor si care urmeaza invataturile Domnului Iisus iar astea din urma zise sunt valabile si pt catolici pt ca multi preoti catolici ratacesc si se inchina banului dar Dumnezeu milostiv l-a inscaunat pe Francisc si i-a pus pe cap mitra papala!!!
  Salvarea Romaniei va veni din credinta adevarata a cetatenilor ei!!!

 2. BĂSESCU PUPĂ POALA “GUVERNULUI MONDIAL”. NUMAI ORTODOXIA MAI SALVEAZĂ ROMÂNIA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, eşti dintre cei la care m-am gândit când am zis să nu se supere ceilalţi. Chiar nu vreau să intru în polemică, în afară de acele fonduri guvernamentale de pe vremea premierului Tăriceanu, Catedrala Neamului se clădeşte din donaţii şi sponsorizări particulare. Ea e o datorie pentru România, lăsată moştenire de primul Patriarh, Miron Cristea, în cinstea actului de la 1 decembrie 1918. Atunci s-a îmbrăţişat cu Iuliu Hossu şi amândoi au spus ca acea îmbrăţişare să dăinuie peste veacuri între bisericile-surori.

  Patriarhul Daniel a făcut un enorm bine cu dinamismul imprimat activităţii eclesiale, inclusiv prin reţeaua media. Carenţele lui ţin de alte aspecte.

  Dacă ar fi mason ar trebui să se autorevoce imediat. Fiindcă masoneria e incompatibilă cu preoţia.

  În rest, de acord cu tine. De altfel, chiar tu ai spus că apreciezi iniţiativa constituţională de a fi menţionat rolul ortodoxiei în istoria României.

  Sincer nu polemizez cu tine pe tema-asta, suntem pe aceeaşi lungime de undă.

 4. olimpiu65 Says:

  conducerea BOR exercita mari presiuni asupra preotilor mici mai ales de la tara. tu ca jurnalist poti obtine usor informatii care sa confirme ceea ce spun eu. sunt preoti necajiti carora li se ia ,,bucata de la gura”, iar ei sunt cei care stau alaturi de popor in timp ce multi din mai marii lor se pupa-n bot cu politrucii si umbla cu limuzine. asta e realitatea si nu ar trebui sa se supere nimeni. am precizat ca nu numai in biserica ortodoxa romana se intampla din astea. acum in Germania e un scandal monstru cu-n episcop catolic mare cheltuitor si megaloman!!!

 5. kosk cristi Says:

  cu ‘proteste pasnice’ in tarcuri pazite de jandarmi nu rezolvi NIMIC , sistemul e mult prea puternic si este de partea tragaciului, ‘Bilderbergii’ te vreau ‘oaie’ care behaie dar nu musca’. ori rezistenta pasiva (cu tot ce implica aceasta) ori o ‘apocalipsa de noroi si sange’ vorba cronicarului otoman(batalia de la Podul Inalt) tertium non datur

 6. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, preiei o mare prostie. Totuşi, amân polemica pentru momentul în care Papa Francisc va oficia prima „căsătorie” între homosexuali. :mrgreen:

  @kosk cristi. Anarhia violentă e tot ce-şi doreşte sistemul ca să instaureze oficial regimul totalitar. De altfel, e o contradicţie în termenii mesajului tău, dacă-l reciteşti atent.

 7. kosk cristi Says:

  Roxana
  2 variante ambele valide..una face apel la istoria noastra veche (Stefan cel Marre) alta la istoria recenta,(Parintele Justin Parvu-solutii omenesti nu mai exista) Romania este sub ocupatie de facto.. ramane de vazut reactia

 8. ioprotestatarul Says:

  Protest inedit în Camera Reprezentanţilor din SUA: „Constituţia nu trebuia scrisă de francmasoni!”

  http://www.antena3.ro/externe/protest-inedit-in-camera-reprezentantilor-din-sua-constitutia-nu-trebuia-scrisa-de-francmasoni-231663.html

  Chiar daca ma consider un liber cugetator, sunt absolut de acord si sustin opiniile ambelor doamne. Este clar ca „stapanii lumii” ne pregatesc un viitor sumbru. Deci avem datoria ne facem auziti…

 9. conumishu Says:

  A salvat-o întotdeauna. Dacă merită.

  Partea proastă pentru trăitul în lumea teluricului, salvarea vine cu un mare preț cînd păcatele sînt multe. Și sînt. De salvat am fost salvați, cu/prin multă jertfă. Interesant că uneori sîntem salvați și de pericole și interconexiuni ale răului de care nu prea ne dăm seama. Naivitatea se acceptă, răutatea nu.

  Dacă ținem însă morțiș să dispărem, avem și această libertate, nimeni nu ne poate salva dacă nu vrem să fim salvați.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: