BĂSESCU FACE MIŞCARE CU DREAPTA. PONTA ÎL IMITĂ CU STÂNGA. IAR CRIN PARE PE ALTĂ LUME

Am văzut pe net că Băsescu a repetat propaganda pentru înstrăinarea toxică a (resurselor) ţării şi totodată, a zis, cică: „Nu poţi să blochezi în fiecare duminică bulevardele capitalei”.

Într-adevăr, nu poţi. Alţii pot. Şi (o) demonstrează. 🙂

Dar textu-ăsta al disperatului e ca să se aplice planul de care vă tot povestesc, adică, să scape de Stroe cu mâna lui Stroe, care să dea ordin jandarmilor să-i pună de-o demitere. Iar PNL să şi-o ia la europarlamentare. Visul de aur al coabitacilor pentru prezidenţiale.

Trebuie să recunoaştem că ministrul Stroe e dus pe topogan prin ordinul lui Ponta de a-i sancţiona pe contestatarii lui Daniel Barbu, care singur a recunoscut că nu a fost agresat, cum minte premierul care îi aseamănă pe protestatari cu „legionarii din anii 30 care îşi făceau de cap pe străzile capitalei„. 😯 🙄 😆 Ştie istorie! Ai zice că l-ar putea învăţa Crin Antonescu, numai că el e într-o fază visătoare, în care îşi bagă toxină în vena campaniei prezidenţiale, cum ar fi: „sper din tot sufletul” să fie sancţionaţi contestatarii lui Daniel Barbu. Chiar nu-şi dă seama că îşi anulează toată opoziţia faţă de jaful contra Roşiei Montane? Şi că exact asta se urmăreşte, iar el merge cu capul fix unde e dirijat, parcă hipnotic.

Dacă Radu Stroe face anchetă, să facă anchetă. Adică, să demonstreze că agresiunea asupra maşinii lui Daniel Barbu a fost instrumentată securistic, din servicii. Uitaţi-vă la filmări! Păi dacă tinerii-ăia ar fi vrut să-l agreseze pe ministru, îl făceau zob, în momentele în care îi provoca, răţoindu-se la ei ca o ţaţă-n piaţă.

Deci, se face totul pentru deturnarea, confiscarea, compromiterea şi în consecinţă, stingerea mişcării naţionale de apărare a ţării în faţa agresiunii externe exercitate cu mâna slugilor din ţară. Ponta a reluat, chiar azi, la USL, apelul către forţele de ordine ca să intervină în forţă contra demonstranţilor „violenţi”, lângă un Crin Antonescu parcă picat cu pluta în propria-i viaţă politică.

Totuşi, partea proastă pentru coabitaci e după cum urmează, adică şi presupunând că PNL şi-ar fura-o la europarlamentare, şi că PSD ar lua (mult mai) multe procente, dreapta stângii nu trece pragul. Prin urmare, cu cine refac Băsea şi Tonta FSN? Mai ales că şi Manţog, şeful de campanie al anticoruptei Macovei şi al „mezinei” impostorului, e la pârnaie. Şi s-ar putea ca totuşi PSD să nu ia chiar atât de multe procente, din moment ce procurorii propuşi de Ponta şi numiţi de Băsescu sunt în plină campanie de băgare a lui Liviu Dragnea la răcoare.

21 răspunsuri to “BĂSESCU FACE MIŞCARE CU DREAPTA. PONTA ÎL IMITĂ CU STÂNGA. IAR CRIN PARE PE ALTĂ LUME”

 1. BĂSESCU FACE MIŞCARE CU DREAPTA. PONTA ÎL IMITĂ CU STÂNGA. IAR CRIN PARE PE ALTĂ LUME » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. blogideologic Says:

  Acum, prin coabitare, la cunoscuta incoerenţă a lui Traian Băsescu s-a adăugat incoerenţa mai nouă a lui Victor Ponta.

 3. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, Ponta cică merge în SUA pentru parteneriatul cu Muzeul Holocaustului. :mrgreen: Pe bune că aşa a zis.

  @blogideologic.Titus, mie mi se pare mai veche. 🙂

 4. ioprotestatarul Says:

  Apropo de masoni, fostul politruc si tatucul FSN s-a trezit mancand cacao:

  „Ion Iliescu: Mugur Isărescu ar fi un candidat cu foarte multe şanse la Preşedinţie”

  http://www.antena3.ro/politica/ion-iliescu-mugur-isarescu-ar-fi-un-candidat-cu-foarte-multe-sanse-la-presedintie-231685.html
  „Ion Iliescu: Mugur Isărescu ar fi un candidat cu foarte multe şanse la Preşedinţie”

 5. ioprotestatarul Says:

  Oare scopul vizitei presului grupului “Bilderberg”, vicontele de cascaval Etienne Davignon, a fost sa-si asigure unul de-al lor la Preşedinţie?
  Iar pentru ca tonta tradatorul sa fie bine strans cu mana in USA a iesit tatucul sa-i anunte ca s-a inteles si se executa comanda?

  CrineeE, DESTEPTAREAAA!

 6. virgilvirgil Says:

  LIBERALII SE VOR SUCI !

  http://www.pesurse.ro/2013/10/18/ponta-am-decis-s-prelungim-cu-30-de-zile-mandatul-/

 7. Radu Humor Says:

  Cică urâtul ăsta de ministru ar fi refuzat pază SPP ( ştia el de ce 😉 ) şi atunci ce şi-au zis ăştia ?
  Pierdem un post aiurea ? Ia să-l obligăm noi să accepte un om de-al nostru cu toată tehnica din dotare după el !
  Că de ce credeţi că li se pune ăstora pază ?!
  Numai că dezvăluirile nu apar decât atunci când vor ei să distrugă pe cineva !
  În schimb dacă eşti de-al lor, poţi să cari banii furaţi cu sacul, că nu păţeşti nimic !

 8. conumishu Says:

  „Deci, se face totul pentru deturnarea, confiscarea, compromiterea şi în consecinţă, stingerea mişcării naţionale de apărare a ţării în faţa agresiunii externe exercitate cu mâna slugilor din ţară.”

  Absolut corect. Destul de străvezie intenția, de altfel. Metodele și mijloacele concrete, la fel.

  Americanii însă nu înțeleg specificul locului. Pot recurge la violență, cînd le scapă de sub control „situația”, dar nu înseamnă că le convine sau că mizează totul pe o „soluție” de acest gen. Noi nici nu avem armată care să facă „ordine”, ca în Egipt, de exemplu. Ar trebui o intervenție externă și nu e chiar atît de simplu, oricît ar vrea unii să „ajute”. Tot „greul” cade pe umerii securiștilor români, sigur mult mai competenți pe plan local.

  Să nu uităm, însă, că distrugerea sistematică a statului, ruinarea economică și colapsul demografic indus, prezente prin efectele grozave produse de dezechilibrele legate de forța de muncă vs pensionari, deposedarea elementului românesc de sursele de venit la care are dreptul inalienabil ca stăpîn al locului, mergînd pînă la expropierea brutală, sînt realități obiective, imposibil de escamotat la nesfîrșit. Cînd oamenii nu vor mai accepta genocidul lent, doar masacrul va opri inevitabila răsturnare a regimului colonial post-decembrist.

  Situația internațională e mult mai volatilă decît se amăgesc unii. Statul polițienesc se generallizează în întreg occidentul corupt, aflat într-un declin pronunțat. Statul polițienesc e dorit, dezechilibrul politic grav prin nerecunoașterea iresponsabilă a unor realități grozave, nu. Sper, cel puțin.

  Neprieteni avem peste tot, dar o libertate de mișcare, dacă vom proceda inteligent, ni se va lăsa, de voie sau de nevoie. Mă refer la americani, ueiștii nu gîndesc dincolo de zidul burgului, pardon, continentului. Ar prefera să nu ne-o lase, după cum evoluează lucrurile nu mai ține mult și vor trebui să ne-o acorde. Părerea mea (optimistă, recunosc – nu știu ce mi-a venit).

 9. propinatiu Says:

  Amuzant in postromânism e ca si pentru presedintele Iliescu numai legionarii, nu si bolsevicii, se pricepeau la violenta politica!

 10. conumishu Says:

  E vremea arătatului cu degetul către Brevik sau McVeigh, idioți utili, sau Hitler, pentru situații mai orientale și numai pentru partea de amenințare externă. Troțki nu poate fi pomenit în actualul context pentru că era un specialist eficace al răsturnării regimului prin forță, nu unul care eșua la mal. Regimul actual trebuie pastrat, nu să le dai idei neo-mujicilor. În plus, există afinități elective în SUA cu moștenirea troțkistă. Curentele politice dominante acum în SUA, neoconșii și neoliberalii, își trag seva de la importul de troțkiști veniți din Germania în anii 30.

  În Europa, tăticii GDS-Alianța Civică de la noi sînt neo-troțkiștii, puternic legați cu neoconșii americani, lui Bernard Henri Levy & co. Cum să se lege de bunicu ?

 11. Roxana Iordache Says:

  @conumishu. E aberaţie să asociezi GDS cu Alianţa Civică.

 12. mihai444 Says:

  http://www.pesurse.ro/2013/10/18/academicianul-giurescu-despre-atacul-asupra-minist.html Academicianul Giurescu despre atacul asupra ministrului Culturii: Pisăm acest incident până când ne săturăm!

 13. Radu Humor Says:

  Dezvăluire bombă:

  A fost găsit raportul experţilor de la Oxford, “pierdut” de Ministerul Culturii. Concluziile şterg pe jos cu propaganda RMGC:
  Roşia Montană îndeplineşte criteriile UNESCO!

  de Mihai Goţiu, VoxPublica, azi la 16:09
  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/dezvaluire-bomba-a-fost-gasit-raportul-expertilor-de-la-oxford-pierdut-de-ministerul-culturii-concluziile-sterg-pe-jos-cu-propaganda-rmgc-rosia-montana-indeplineste-criteriile-unesco-99224.html

  Totb.ro a publicat astăzi raportul profesorilor Andrew Wilson, David Matingly şi Michael Dawson, de la Universităţile din Oxford şi Leicester, referitoare la patrimoniul cultural de la Roşia Montană. Cei trei experţi au realizat acest audit pentru Ministerul Culturii, în 2010, cu o finanţare asigurată de către Fundaţia Pro Patrimonio şi Şerban Cantacuzino.

  Concluziile raprotului (rezumatul executiv) nu lasă loc de dubii: situl de la Roşia Montană îndeplineşte 4 (patru) criterii pentru listarea în UNESCO, în condiţiile în care îndeplinirea unui singur criteriu e suficientă. Realizat în perioada în care ministrul Culturii era Kelemen Hunor, raportul “dispăruse” din arhivele ministerului, actualul ministru al Culturii, Daniel Barbu, afirmând că nu ştie ceva de existenţa lui!

  ***
  Pentru mârşăvia asta, şi nu numai,
  acest individ merita mult mai mult :mrgreen:
  Nu doar o lunetă.
  Chiar un lunetist…. 😉

 14. conumishu Says:

  „@conumishu. E aberaţie să asociezi GDS cu Alianţa Civică.”

  Așa s-a născut. Șefii dădeau socoteală ideologică în fața cenzorilor gdsiști (care erau băgați în seamă și de alții, tocmai pentru că li se cunoștea spatele) în atmosfera mohorîtă, de ciocli, de pe acolo. După ce s-a extins și nu mai putea fi strict controlată de respectivii, de altfel prea cu nasul pe sus ca să pună osul la munca de partid, AC s-a mai emancipat. Dar nu atît de mult.

  Îmi pare rău, știm amîndoi ce vă supără la afirmația mea, iar alegerile de persoane recente ale respectivului, care vă înfurie pe bună dreptate, se înscriu prea bine în logica celor începute/stricate atunci. Relațiile cu anumite coterii sînt impuse, dar e și vina celui ce își asumă legături (adevărate lanțuri cu ghiulele) prea strînse cu acestea.

  Neoconșii americani au infiltrat și deturnat partidul republican, așa că se întîmplă și la case mai mari.

 15. Roxana Iordache Says:

  @conumishu. Greşeşti grav! De fapt, perseverezi în eroare şi chiar nu ştiu de ce. Se vede că vorbeşti după ureche. Sub nici o formă Alianţa Civică nu s-a fondat în dependenţă cu GDS, aş spune, poate chiar, cumva, dimpotrivă. Fiindcă GDS a fost fondat de Brucan, pe când Alianţa Civică a fost fondată de Petre Mihai Băcanu, Sorin Roşca Stănescu, Sorin Dumitrescu, Ana Blandiana, Romulus Rusan, Emil Constantinescu, părintele Constantin Voicescu – poate ştii cine era – şi mulţi alţi oameni chiar entuziaşti şi adesea naivi. Din mai multe partide şi mai ales, fără apartenenţă politică. Şi era o atmosferă cu totul opusă „mohorelii” pe care i-o atribui din surse lăutăreşti. Repet, confunzi cu GDS – au altă filiaţie.

  E o mare prostie – scuză-mă! – să susţii că Alianţa Civică ar fi dat cuiva „socoteală ideologică”! 😆 Alianţa Civică era tot ce putea fi mai opus ideologiei în sens de propagandă vizând confiscarea independenţei de gândire şi de opţiune. A fost un proiect generos şi benefic, a avut o contribuţie frumoasă şi dezinteresată în campania de scoatere a poporului român din statutul de populaţie furajată.

  În rest, eu chiar nu ştiu „ce mă supără” la afirmaţia ta. Supărător e doar că e paralelă cu realitatea.

  P.S. Îmi plac „neoconşii” americani, votez Condi Rice. 🙂 Pentru că sunt str8. E preferabil să spui lucrurilor pe nume.

 16. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana

  dupa cate tin minte AC cuprindea si si AFDPR, si Asociaţia „15 noiembrie” din Braşov, Solidaritatea Universitară, Societatea „Timişoara”, Grupul pentru Dialog Social, Societatea Agora din Iaşi, Grupul Independent pentru Democraţie, Asociaţia Prodemocraţia.
  Erau unii care se numarau de 2-3 ori – odata in AC ca simplu mebru, apoi in AC ca membru al AFDPR, si alta data nu mai stiu ca ce..
  SI la final uni s-au sucarit ca ei cu munca si partidele cu folosu.
  Impresia mea din epoca a fost ca AC a cam concurat cu prtidele „istorice” . Si pana la urma a dat un presedinte si un premier. In dauna PNT.
  Manolescu si ai „sai” au fost singruii care au jucat „cinstit” infiintand PAC. Insuccesul lor electoral arata ca de fapt AC se adresa electoratului PNT si PNL. Adfica pe sleau AC „parzaita” „istoricele” – partidele aveau progranmele, se angaju pe fata iar AC dorea posturi .

  Iar GDS asigura directia „ideologica” prin revista 22 . Ca Liiceanu era printrte fondatorii AC si era in epoca guru la GDS. Si nu ra singuru GDSist fomndator de AC – tot parere personala : AC a fots o latgiure „democratica” a grupului elitar GDSist acordand ceva ca un rang de noblete de a 2a mana altor insi „merituosi” da nu chiar atat incat sa fie primiti in „inaltul” areopag gdsist.

  Si te rog .. ar trebui s aia in arhiva presonala zairul RL in care a fots anuntata aparitia AC!!! Vexzi semnatarii – destui (chiar multu) GDS isti!!

 17. Roxana Iordache Says:

  Memorie lăutărească şi aberaţii cât cuprinde.

 18. Ghita Bizonu' Says:

  Deci contesti ca Gabriel Liceanu, Mihai Sora , Sorin Antohi, Gabriel Andreescu, , Ştefan Augustin Doinaş au fost si smebrii GDS – fondatori – si intre cei care au infintat Alianta Civica?!

  Hm .. ce sa zic … ziarista!!!

 19. conumishu Says:

  „Îmi plac “neoconşii” americani, votez Condi Rice. 🙂 Pentru că sunt str8. E preferabil să spui lucrurilor pe nume.”

  Atunci să nu le zicem după denumirea unui deodorant, încă puțin și-mi ceri să le zic gay celorlalți. Nu e niciun curaj. Rice a fost de serviciu pentru neoconși doar. Așa ajungem la paralela cu GDS-AC (cea din urmă ca platformă de efemer succes electoral pentru PAC) de la noi. Neoconșii cei mai tari nu fac treaba grea, nu le place răspunderea fie și diluată pe care și-o asumă, cît de cît, politicianul la vedere. GDS-ul era deasupra, erau mereu instanța morală, inchiziția.

  Fiecare crede și vede ce vrea sau ce poate, nu pot să cer un exces de obiectivitate de la un simpatizant activ, de pe vremuri, n-ar fi corect. Exprimarea cu „populația furajată” însă e foarte nas-pe-sus.

  Sigur că GDS pare o multiplicare a tipului Brucan, dar n-a înființat-o el, mai erau și alți curieri.

  Ideologia se reflectă și în alegerile „obligatorii” de pe la Humanitas, nucleul de comandă din Franța e prezent puternic cu diversele cărți respectivilor.

  Nu știu de ce, am impresia că te gîndeai la Tea Party, pornită bine și doar parțial deturnată de neoconși și alți provocatori.

  Oricum, nu prea contează, acțiunea neoconșilor americani și francezi (pentru ultimii vezi Serbia, Libia, Siria, Somalia, vezi Kouchner, Levy ș.a., destui clar deranjați la mansardă) a produs prea multe crime și nenorociri încît să merite altceva decît condamnarea cea mai severă.

 20. Roxana Iordache Says:

  @conumishu. Păi dacă nu ştii, nu crezi c-ar fi cazul să nu mai faci presupuneri? 🙂

 21. Roxana Iordache Says:

  În afară de Gabriel Andreescu, care era membru GDS, nici unul dintre ceilalţi n-a făcut parte din Alianţa Civică. Necum să fie fondatori.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: