NULAND L-A UMILIT PE BĂSESCU. PROSTERNAT PATRUPED, BĂSESCU A UMILIT OFICIAL ROMÂNIA

Au fost suficiente câteva secunde pentru ca subsecretara de stat Nuland să-l pună la punct pe Băsescu. A fost o execuţie sumară, glacială, ca de la slugă de stăpân la sclav. Pentru ca sclavul să priceapă că pe măsură ce se umileşte mai mult, mai mult e umilit. Chiar de o subalternă a stăpânului. O lecţie care nu-i mai era necesară, a primit prea multe şi nu i-a păsat. Pentru că de fapt, Băsescu e cel mai laş şi umil individ. Repet, fără Sistem n-ar fi nimic. De fapt, ar fi ceva: un număr de penitenciar în regim psihiatric.

Băsescu s-a umilit în modul cel mai înjositor ori de câte ori a avut interesul să prostească pe cineva, după care s-a răzbunat pentru mărinimia sau prostia persoanelor care i-au permis să se folosească de promisiuni mincinoase ca să-şi atingă interesul. Doar că aşa ceva nu ţine cu (stăpânii) SUA. Nuland i-a tăiat, din start, nasul familiarismelor. Deşi trebuia să fie viceversa. 👿

Băsescu s-a declarat onorat de vizita unei subalterne a omologului lui care îl tratează cu partea dorsală. La fel l-a tratat şi sub-subalterna omologului. În engleza-i stâlcită, pocitania a comis o gafă pentru care Nuland l-a lipit de pereţi. Cică: trebuie să fiţi obosită după călătorie. 😯 Nici n-a terminat bine gafa, că şerpoaica l-a şi injectat: Sunt plătită ca să nu fiu obosită, la fel şi dv. 😆 Schema pentru întârziaţi: băi lăbuţă, vezi cum te porţi, nu-mi faci tu mie avansuri, că te bag sub masă la Alcoolicii Anonimi!

Băsescu a făcut sluj crezând că o drege, adică a zis că vor discuta „problemele”. În sensul că e gata să facă delaţiunile. La care ea: important e parteneriatul stetelor noastre. Jucătorul la cacealma s-a umplut de ridicol: sper ca micile neînţelegeri să nu afecteze relaţia. Iar ea: se împlinesc 10 ani de la aderarea României la NATO. 😆 Serios dacă nu mi-ar plăcea să-i fie anchetatoare, când îi sună ceasul.

Şi atât de mândru e de prosternarea lui încât şi-a postat umilirea pe un site al fanilor lui şi pe facebook! Şi chiar n-ar avea nici o importanţă, dacă, oficial, el n-ar fi, pentru SUA, preşedintele României. Iar când preşedintele României e umilit în asemenea hal de o slujnicuţă a administraţiei americane, e umilită, de fapt România. Şi fără absolut nici un drept.

Pe vremea preşedintelui Constantinescu, coropişniţa-asta subalterna Numan n-ar fi fost admisă nici în escorta domesticilor, necum să deschidă gura în faţa lui. Nici măcar ca să-i facă o plăcere aducătoare de herpes.

În România au venit postdecembrist doi preşedinţi ai SUA, care au onorat ţara noastră: în ordine cronologică şi invers ca importanţă, Bill Clinton şi George W.Bush. Acum am ajuns ca o subsecretară de stat să fie primită cu covorul roşu la Cotroceni şi să-l facă de comandă pe primitor.

În rest, rămâne cum am stabilit în postarea anterioară: trebuie să ai un tupeu colosal şi o nesimţire pe măsură ca să dai lecţii cu privire la statul de drept când reprezinţi Sistemul Big Brother. Şi s-a lăudat că „a primit asigurări de la Guvernul României”. Asigurările normale nu puteau fi decât acelea că după ce pică Băsescu, România va face chiar absolut totul pentru ca să redevină independentă justiţia pe care puşcăriabilul de la Cotroceni a prostituat-o ca în stalinism.

Bine a făcut Ponta că nu s-a coborât ca premier al României să aibă o întrevedere cu o subalternă a omologului american. Care e şi prim-ministru. Ministrul de Externe a fost, însă, prea mult pentru ea. Era suficient un subsecretar de stat.

23 răspunsuri to “NULAND L-A UMILIT PE BĂSESCU. PROSTERNAT PATRUPED, BĂSESCU A UMILIT OFICIAL ROMÂNIA”

  1. tesoruccio49 Says:

    Nimeni nu i-a zis-o asa bine lui base ca dv.felicitari!

  2. NULAND L-A UMILIT PE BĂSESCU. PROSTERNAT PATRUPED, BĂSESCU A UMILIT OFICIAL ROMÂNIA » Bloogle Says:

    […] Original Blog » […]

  3. Don Pedro Says:

    Exact asta am observat si eu din putinele secvente transmise de la Cotroceni.
    Bassescu, in stilu-i de mahalagiu manelisto-grobian, a incercat, vezi Doamne ca in spatele unor „glumite” de cartier sa preia controlul intalnirii insa, la fiecare fraza a uzurpatorului, Madam Numan, jap… o palma peste obrazul impertinentului.
    Scurt, fara drept de apel. Fara sa-i intoarca bezelele, fara scalambaieli. Rece si cat se poate de oficial.
    S-a clatinat putin matelotul si din incercarea de a reveni, a mai luat un croseu si o dreapta fix in orgoliul sau nemasurat.
    Dupa doua – trei astfel de scatoalce, bassescu si-a pierdut atat tupeul cat si impertinenta, ghinionul sau fiind ca pana si „tehnicienii” Cotrocenilor luati prin surprindere, au scapat aceste imagini la presa.
    In paranteza fie spus, In paralel cu transmisiunea de la MAE unde, alaturi de Corlatean dna Numan era toata un dulce zambet, ce s-a vazut la Cotroceni, pune intrun contrast si mai mare smetiile pe care i le-a administrat matrafoxului).
    Nu inteleg totusi cum din cei care comenteaza pe la televiziunile nebasiste, nu a observat nimeni aceasta coretie incasata de ilegitim, pentru a apasa si mai tare pe tavaleala pe care si-a luat-o ticalosul…

  4. Stelian Rotaru Says:

    Afara javra ordinara !

  5. Sare'n Ochi Says:

    tot dusa cu capul saraca fata 😀

  6. Bendis Says:

    Cand nu e despre B.O.R. … argumentele tale sunt solide!
    Bine punctat!

  7. Marius Mina Says:

    Nu accesati „Sare in Ochi ” mesaj MC Afee : Warning: Dangerous Site

  8. magda (@1608_magda) Says:

    da, foarte bine ati punctat, pur si simplu vazand fazele respective, ca cetatean al Romaniei nu te poti simti decat umilit ca te reprezinta asemenea specimen in relatiile externe. Asta e durerea- nu ca il umileste pe individul respectiv, ci ca suntem si noi umiliti. Pana si americanca parea oripilata. Cum sa avem pretentia la respectul altora, cand pur si simplu, noi nu ne-am respectat si ne-am batut joc singuri de noi alegand asa reprezentant?? Cand vom avea si noi pe cineva sa ne reprezinte, un om demn, cu bun-simt, educat, onest si curat, fara radacini comunistoido-seku, atunci ne vom recapata si demnitatea, si respectul altora. Culmea e ca avem norocul de a avea un asemenea om candidat la alegerile prezidentiale. L-am avut si in 2009.
    Foarte bine ca ne trag toti de urechi, poate in sfrasit, ne trezim. Sa mai vina si altii!

  9. Marius Mina Says:

  10. mbazu Says:

    Roxana, am auzit ca o tema de discutie a fost iesirea in decor a lui Base fata de R. Moldova (sa ne unim etc., pentru care a fost deja troznit de UE, nu mai spun de Guvernul R. Moldova).

    Asa s-ar explica mai usor fraza inaugurala despre „micile noastre neintelegeri”. E vorba despre cele dintre Base si SUA.

    Nu stiu daca e asa, dar … nu e exclus! Un motiv in plus ca Base sa fie atat de servil la aceasta vizita!

  11. Radu Humor Says:

    BLESTEM DE OM Sarac
    de Dan Puric

    Din balegi şi din cuib de cuci,
    Răsar ca viermii, politruci
    Şi din haznalele de bani
    Costume negre cu șnapani,
    Viteji ca musca la arat!
    Si ne-ati mințit şi ne-ati furat
    Si-ati pus pe noi si jug de boi!
    Blestem, blestem, blestem pe voi!

    Murdari in suflet si in gand,
    Cu ghearele averi strângând,
    Din flote, fabrici şi uzine,
    Voi ati lăsat numai ruine!
    V-ati gudurat pe langa clerici
    Cu mânastiri si cu biserici
    Si vile v-ati facut, de soi …
    Blestem, blestem, blestem pe voi!

    Voi v-ati trădat şi între frati,
    Ca voi, şi viermii-s mai curați.
    Aţi dărâmat școli şi spitale
    Ca să va fie voua moale
    Si v-ati brodit şi parlamente
    Din licheluțe repetente.
    Si ne-mproșcați doar cu noroi!
    Blestem, blestem, blestem pe voi!

    Aţi omorât orice dreptate
    Aţi jecmănit tot ce se poate,
    GUVERNUL vostru cu miniștri
    E-o adunătură de sinistri,
    Batjocura şi umilința
    Au mai ramas la voi Credința?
    Ghiolbani de jafuri si gherțoi,
    Blestem, blestem, blestem pe voi!

    Aţi sărăcit o Tara-ntreagă,
    Nici dracul să nu o mai dreaga
    Si din privatizări cu „tunuri”
    Ati tot lăsat lumea pe drumuri!
    Dar cum să faceți voi vreun drum
    Cand urma voastra e doar scrum?
    La tâlharii vă strângeți roi!
    Blestem, blestem, blestem pe voi!

    Blestemul greu să vă lovească,
    Doar bube rele să vă crească,
    Ochii să îi aveți ca napul
    Şi să vă roada viermii capul!
    Să putreziți toţi prin palate
    Şi spulberaţi să fiţi din toate
    Şi să aveți doar oase moi!
    Blestem, blestem, blestem pe voi!

    Popor Român, nu te-ai săturat să stai pe locul mortului si să fii condus de toti tâmpiții?
    Chiar ţi-e jenă să iubesti Țara Asta?
    Nu trebuie să fii naţionalist-comunist pentru asta !!
    Dan Puric

    Distribuie la Prieteni!
    Poate ajungem să facem masa critică necesară schimbărilor adevarate în societatea românească!
    Eu sunt optimist, ce sa fac ?!

  12. Radu Humor Says:

    Victoria Jane Nuland este fiica de profesor dr. în biotetică Sherwin B. Nuland , numele original al familiei fiind Nudelman .
    Cititi va rog si:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Victoria_Nuland

  13. stejarul Says:

    basescu are nevoie de traducator si nu neaparat pentru ca accentul este gros. ( thick 🙂 ) ori alegerea cuvintelor nefericita ci pentru ca in primul rand, basescu in engleza este VERY, VERY LOUD. Un traducator l-ar fi scutit de multe gafe, basescu isi controleaza tonul mai bine cand vorbeste romana.

    Pe nuland a iritat-o expresia „you must be tired” care intr-o traducere libera ar suna cam asa: „esti obligata sa fi obosita” asa cum „you must do this” inseamna „tu esti obligat sa faci asta”. Traducerea in engleza a lui „trebuie ca esti obosita” este: „you ought to be tired”.

    Deci basescule, daca te roade asa de mult sa vorbesti fara translator si sa iti prezinti balcanismele (pentru ca este un balcanism) te rog eu, in numele natiei Romane, spune: „you ought to be tired Mrs. Nuland”

  14. pb80tm Says:

    articolul e antibasescian doar. faptul ca nulland lo trosnit pe basesc si a zambit cu corlatean subliniaza doar afinitatea roxaniei catre antibasism si o mica veselie ca „ai nostri” sunt mai bine vazuti de stapani. pt Romania nu e nimic bun. ambele intalniri nu vor da jos chevron si rmgc de pe trupul muribund al tarii.

  15. Gabi Mihalcea Says:

    Jigodismul afisat este legat de selectarea asa zisei societati civile. De acordd ca trebuie consultata societatea civila, dar cind reprezentantii sint selectati din comentatori evz, romania libera, b1 si ii respingi pe toti ceilalti, esti fie jigodie fie papusa manipulata de jigodii! Si uite asa ajung la opinia Roxanei, fata de Romania administratia americana (obama in speta) este o JIGODIE!

  16. olimpiu65 Says:

    eu sper ca este o ironie la adresa atitudinii jenante manifestata de Carlanul Plagiator! greu de gasit un personaj mai iresponsabil care gaseste permanent solutii tip dezastru pt a ne arata cat de jalnic este un om de stat in Romania!!
    tara noastra va avea mari probleme cu un asemenea individ care administreaza bugetul
    DEMISIA JIGODIE PATENTATA!!!!

  17. Mihai Muresan Says:

    asa e , basescu e doar o tentativa de om … sa nu uitam cand in propria lui tara , a fost umilit in ultimul hal, de un nimeni, de un gandac ca csibi barna, ala care i-a cerut pasaportul, in ”tinutul secuiesc” … ce sa-i mai ceri unui ”presedinte” fara pic de demnitate , acel nevertebrat care nu mai vrea sa dispara din peisaj ??? … oare cum poate sa doarma noaptea ???

  18. Ghita Bizonu' Says:

    Gab te rog poti sa imi dai vreo 2 adrese de bloghuri americane tinute de romani? Romano-americani adica …

  19. stejarul Says:

    Curajul unui premier al coabitarii: A iesit Ponta cu un piciorus afara din ascunzatoare dupa ce a trecut taifunul sa vada daca e safe sa iasa afara. Prima decizie curajoasa a zilei de ieri!
    A „iesit” pe facebook si s-a gandit la Corlateanu:

    Victor Ponta

    La Multi Ani Titus!
    Ps – felicitari pt intreaga ta activitatea , profesionista si eficienta, ca Ministru de Externe!

    22 hours ago

    S-a mai gandit ponta putin la corlateanu, si s-a mai gandit inca putin… asa pret de vreo ora… probabil ca a sunat si telefonul intre timp ..telefon care i-a spus ca premierul Romaniei vorbeste si scrie in limba romana fara greseli … s-a mai gandit ponta putin la corlateanu si la faptul ca el , ponta, este intradevar premierul Romaniei si atunci a luat a doua decizie curajoasa a zilei : sa iasa din nou pe facebook si sa-si editeze mesajul lu’ corlateanu .

    Victor Ponta

    La Multi Ani Titus!

    PS – felicitari pt intreaga ta activitate profesionista si eficienta, ca Ministru de Externe!

    21 hours ago
    .

    PS, Ponto! Spune tu adevarul carlanule ca ti-o fo’ frica sa iesi pe facebook si ai pus copilu’ sa posteze el „multi ani traiasca” lu’ corlateanu! 🙂 LOL ha ha ha! Da’ oare-i corect? Nu mai traba sa mai iesi inca o data cu guma si pixu’?
    Ce ti asa frica mah sa iesi? Uite la nastase, el ar vrea dar nu poate!

  20. Dinica Oprea Says:

    PONTA CEL MA-I BUN PRIM MINISTRU

  21. Donkeypapuas Says:

    Hehehe! Ia te uită ce am găsit la Iulian Capsali pe Facebook:

    Robert Veress

    Știi ce se poate dovedi extrem de grav? Când am auzit pt prima oară, am crezut că e un hoax. Dar văd informația deja în media credibilă. Cică, se negociază relocarea a trei mii de teroriști (luptători mujahedini) din Irak, în România. S-ar fi discutat asta la întâlnirea Kerry – Corlățean din decembrie (la Bruxelles). Am cerut confirmare/infirmare la MAE. Dacă e adevărat, înseamnă că s-a discutat și acum și acesta a fost, de fapt, subiectul cel mai important, motivul real al venirii lui Nuland aici. Și s-ar putea să fie un șantaj la mijloc.
    via Mihaela Răileanu

    Sursa: https://www.facebook.com/iulian.capsali/posts/653745914663606

  22. Istoria are pagini | Says:

    […] „În România au venit postdecembrist doi preşedinţi ai SUA, care au onorat ţara noastră: în ordine cronologică şi invers ca importanţă, Bill Clinton şi George W.Bush. Acum am ajuns ca o subsecretară de stat să fie primită cu covorul roşu la Cotroceni şi să-l facă de comandă pe primitor”. […]

  23. Preda Constantin Says:

    Umilinta la care este supus statul roman,poporul roman,eu ca simplu cetatean al acestui stat,de catre acest scamator-smenar,ma face sa-mi fie rusine ca sunt contemporan cu un asemenea individ care reprezinta ROMANIA…..Cit despre vizita portaritei de la casa dracilor de dincolo de ocean ,sunt convins ca a venit cu ordine scurte ,clare si precise-mijloacele tehnice de legatura sunt vulnerabile-Iar pentru a masca inca odata ,importanta misiunii a trimis o fufa lipsita de importanta,la prima vedere….Si cui trebuia sa-i inmineze ordinul????Nimanui altuia decit supusului,sclavului,platitului in$ USA inca dinainte de ’89…

Lasă un comentariu