CAZANCIUC ŞI BORDEA, DEMISIA! ŞI MAIOR OT SRI

Pe cine-au întrebat ministrul Justiţiei şi preşedintele CSM, plătiţi din bani publici, când au răspuns ca nişte slugi în patru labe la convocarea pe care le-a făcut-o Ambasada SUA? Adrian Bordea, cică: „ni s-a solicitat intempestiv o întrevedere la Ambasada SUA” şi „discuţia s-a purtat pe câteva minute, nu au fost decât trasate cred că punctele care vor constitui baza de discuţii mai ample în viitoarea întâlnire”. 😯 👿 Aş jigni boul. Grav de tot.

Ce-ar fi fost dacă ministrul de Externe al României convoca ataşatul american – că nu s-au învrednicit de mai bine de un an să trimită un nou ambasador – să-l întrebe dacă oficialii statului român au fost spionaţi ca şi ceilalţi demnitari europeni şi dacă da, pa?!

În ce-l priveşte pe naşul Cristi Maior ot SRI, el a făcut cea mai penibilă declaraţie posibilă când a băgat capul ca struţul declarând că „nu a existat acord cu NSA pentru ascultarea demnitarilor din România”. 😆 😯 👿 Declaraţia pentru imbecili a comis-o cu luni în urmă şi n-a avut nici un ecou, fiindcă ăsta-i nivelul la care nevolnicii au adus statul român. Dacă o asemenea declaraţie ar fi fost făcută, prin absurd, de către şeful principalului serviciu de informaţii , de exemplu, al Germaniei, nu doar că zbura, ci era arestat. Imediat.

Deci, impotenţilor care ar trebui să asiguraţi securitatea României şi să-i serviţi interesele, demisia! Ieri.

13 răspunsuri to “CAZANCIUC ŞI BORDEA, DEMISIA! ŞI MAIOR OT SRI”

  1. CAZANCIUC ŞI BORDEA, DEMISIA! ŞI MAIOR OT SRI » Bloogle Says:

    […] Original Blog » […]

  2. Sandi Says:

    Basea denunta pactul de coabitare !

  3. olimpiu65 Says:

    oamenii despre care se face vorbire sunt in fruntea unor institutii ale unui stat vasal!!
    oamenii acestia provin din familii si sunt educati sa se manifeste ca vasali, fara a pune pret pe cuvinte inaltatoare gen: libertate, demnitate umana…
    a-i critica si injura e la fel de inutil si neproductiv cum este sa-ti faci treaba mare stand in cap!!
    dar cum cetatenii romani nu vor(cel putin conform sondajelor) altceva, ramane sa ne indignam, ,,sa ne radem”, sa ne resemnam cu aceste produse neaos ale istoriei romanilor!!!

  4. Marius Mina Says:

    Impotenti sau tradatori ?

  5. virgilvirgil Says:

    Niciunde si nicicind sclavii nu au putut cere stapinilor cine sa le fie pus de vataf . Sau cine nu …
    In plus , in coloniile jidovesti precum Romanica noastra dregatoriile se predau in familie .
    Evident in familiile jidovilor care si-au luat nume romanesti , ba chiar mimeaza traditiile si credinta romaneasca incit poti sa juri cu mina pe Scriptura ca-s nepoti ai lui Stefan sau Brincoveanu …
    Dar nu sunt .
    Cum nici noi nu suntem in masura sa le cerem demisia .

  6. ioprotestatarul Says:

    „Deci, impotenţilor care ar trebui să asiguraţi securitatea României şi să-i serviţi interesele, demisia! Ieri.”

    DA, IN FRUNTE CU TRADATORUL PONTA SI BARONII PSD!

  7. Matei Florin Says:

    Dacă Antonescu s-ar apleca mai cu sârg asupra incontestabilelor tale calităţi – şi vorbesc la modul cel mai serios, Roxana – de bună seamă că n-ai lipsi din corpul său de consilieri. Fiindcă analizele tale sunt adevărate pilde…

  8. Roxana Iordache Says:

    Olimpiu, atunci, să-i lăsăm neobservaţi şi să acceptăm presa care se ocupă cu derizoriul.

    Marius Mina, după caz. 🙂

    Virgile şi de ce nu suntem în măsură să le cerem demisia?

    Ioane, demisia lui Ponta acum ar fi exact ce şi-ar dori Băsescu.

    Matei Florin, da, ce să-ţi spun, foarte spiritual! :mrgreen:

  9. stejarul Says:

    http://www.cotidianul.ro/andrei-alexandru-raspunsul-meu-229989/

    „•Andrei, opreste-te cu criticile in public la adresa conducerii partidului ! Altfel, tu sau cineva din familia ta ar putea sa pateasca ceva. (Omul nu mi-a spus explicit cine l-a mandatat pentru demersul sau, dar, din discutie, am ramas cu impresia ca la originea initiativei se afla asa-zisul ”grup de la Cluj”: Ioan Rus, Ilie Sarbu, Vasile Dancu, dar nu numai, grup inventat cu ani in urma de colonelul Ardelean, supranumit ”Vulpea”.) ”

    Gruparea mafiota de la Cluj capabila de „anihilari” e tot ce cred eu din acest articol. Restul, nu mai conteaza daca e adevarat sau nu.
    E doar o reglare de conturi intre ei.

    Nu am descoperit apa calda, doar o confirmare ca altcineva umbland pe alte drumuri decat mine a ajuns la aceiasi destinatie: concluzia ca grupul de la Cluj are practici inacceptabile unor lideri de tara membra UE.

    Ne mai miram ca americanii vin cu aere de stapani de sclavi in Romania? Bine fac! Eu cred ca noi , poporul roman si americanii avem un drum comun sa scapam Romania de mafia care o conduce din 89 incoace. Deci bine fac americani cand ne trateaza conducatorii cum ni trateaza. Liderii nostril mafioti sunt cei care fac sluj infata americanilor.

    Crin nu cred ca ar fi facut sluj chiar daca Nuland l-ar fi chemat la raport. Crin s-ar fi dus drept, cu demnitate si i-ar fi tratat de la egal la egal.
    Ca si proverbul : „e devina ala care da nu ala care cere”, sunt de vina cei ce fac sluj nu americanii .

  10. ioprotestatarul Says:

    Pai atunci… traiasca tradatorul, „PSD – natura sovietica” si baronii PSD. Dar nu la putere, ci alaturi de „detinutul politic”… Nastase.

  11. Ghita Bizonu' Says:

    Ce o vrea cucuoana aia Viky asistenta lu’ magaru’ Kery viciu’ lu’ O’Laba?!

    Hm .. sa ne aducem aminte ca admistratia lu’ Baftosu’ Husein este facatura lu Goicu8 Soros ala care a instrumentata valul portocaliu’ in 2004 … It’s clear?!

    Ia sa vedem ce zice azi ofticosu’ babuinez …

    Semnale implicite au fost date şi prin faptul că Victoria Nuland s-a întâlnit cu şefa DNA, Laura Kovesi – dar nu şi cu Procurorul General, Tiberiu Niţu – şi cu patru ONG-uri preocupate de situaţia statului de drept: EFOR, Freedom House, IPP şi CRPE. EVZ prezintă o interpretare a celor mai importante mesaje, pe care Victoria Nuland le-a îmbrăcat în formulări diplomatice.

    Apel către cetăţenii României
    Înaltul diplomat american a insistat, atât în întâlnirea cu presa, cât şi în discuţia off-the-record cu ONG-urile, că, până la urmă, este sarcina românilor să-şi protejeze insituţiile.
    „I-aş ruga pe toţi românii, indiferent ce partid sprijină (…), să lupte şi să apere independenţa Justiţiei şi să o menţină în afara politicului”. Potrivit unor informaţii neoficiale, în spatele uşilor închise, ea şi-ar fi exprimat mirarea că cetăţenii nu ies în stradă pentru a protesta faţă de tentativele de a subjuga Justiţia. Diplomatul american le-a transmis românilor că sunt primii răspunzători de ţara lor şi nu pot aştepta ca Washingtonul să-i salveze de fiecare dată când apare o criză.
    „Este îngrijorător când politicieni din orice partid se decid să conteste temeliile Justiţiei”. Nuland a reconfirmat atitudinea ambasadei SUA la Bucureşti, care a criticat dur tentativa parlamentarilor de a-şi asigura o super-imunitate şi de a promova o lege de graţiere şi amnistiere. În septembrie 2011, în declaraţia comună SUA-România privind parteneriatul strategic, unul din domeniile de întărire a cooperării era statul de drept.
    „SUA au un angajament în sprijinirea presei independente şi va continua să facă acest lucru”. În discuţia cu ONG-urile, ea s-ar fi interesat cum este controlată presa. Nuland a arătat că înţelege că, dacă mesajul din media este controlat şi distorsionat, va fi dificilă mobilizarea publicului în apărarea statului de drept.
    „SUA doresc ca o România cât mai puternică, cât mai curată, cât mai democrată posibil, să continue să fie aliatul nostru”.

    Citiţi mai mult: SUA se miră de ce nu apără românii Justiţia în stradă. Tu ce crezi despre atacurile POLITICIENILOR împotriva JUSTIȚIEI? | DEZBATEREA ZILEI – Guvern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/sua-se-mira-de-ce-nu-apara-romanii-justitia-in-strada-tu-ce-crezi-despre-atacurile-politi-1076601.html#ixzz2qIYyoieI
    EVZ.ro

    si se cupleaza cvu http://www.evz.ro/detalii/stiri/ponta-anunta-oficial-schimbarea-politicii-externe-a-romaniei-spre-china-si-rusia-1076604.html

    Astia ne sunt “aliatii” …

    Se pregaste un maidan la Bucale .. Se pregateste un maidan la Bucale .. cva sa urmam exemplu ucrainean … (desi maidanu lor era copia Zonei marina Mauncteanu otr UASCR!!)

    A ar mai fi http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-manual-al-dezvrajirii-paul-cornea-si-zeul-care-a-dat-gres-ii-1076626.html in care se pare ca la Volodea TismanEscu termenul de intelctual capata o conotatie etno-religioasa …

  12. гугл Иван Царевич и Серый Волк 2 ЩМэ Says:

    Лидеры проката!

    Смотрите фильмы онлайн

  13. 47 ронинов 2013 онлайн оЯщ Says:

    Лидеры проката!

    Смотрите популярные фильмы

Lasă un comentariu