DE CE NU MERGE BĂSESCU LA NUNTA PRINŢULUI ALBERT

Foto via princeradu.blog

De prost crescut. Şi de laş.

Antena 3 a preluat de la televiziunea (devertebratu)lui Radu Moraru fragmente din interviul cu parodia care este preşedintele nefericitei noastre ţări şi reprezintă statul român.

Declaraţia privind neparticiparea la nunta Prinţului Albert de Monaco e o nouă pată pe obrazul României, care ne umple de ruşine. Băsescu a zis că trimite, acolo, „o ceramică de-asta de, mbî, un artist român şi cu asta basta”. 😳

Andrei Pleşu a încercat să justifice eschiva lui Băsescu prin faptul că are o jenă să participe la reuniuni protocolare de nivel înalt, pentru că „se simte inconfortabil”. Normal! Acolo  nu poate bea direct din sticlă, nu se poate îmbăta, nu poate întinge cu mâinile în farfurie, nu se poate scobi în nas sau cu unghiuţa în ureche, nu poate râgâi, nu poate hăhăi la propriile-i glumiţe cu păsărici şi nu poate arunca după oameni cu scrumiere. Nici măcar nu poate fuma, aşa cum face când îi vine pe chelie în plină şedinţă a guvernului României.

În plus, în Principatul Monegasc sunt invitate persoane de stat care nici nu-l bagă-n seamă. Iar după declaraţiile inacalificabile privindu-l pe Majestatea Sa Regele Mihai, toată crema monarhiilor,  toată elita politică şi culturală a Europei l-ar fi ignorat în ton cu declaraţia de „no comment” din partea Casei Regale a României. Ar fi fost izolat ca un personaj în carantină.

Dar partea cea mai imposibilă pentru Băsescu, mai insuportabilă chiar decât embargoul internaţional ar fi fost să dea ochii cu Alteţele Lor Principesa Margareta şi Principele Radu. I-ar fi distrus ficaţii să se confrunte cu graţia lor condescendentă. Amintiţi-vă figura Principesei Margareta când a fost întrebată cu privire la declaraţia lui Băsescu şi a răspuns că a vorbit acasă şi nu comentează. Era surâsul luminos al unei alteţe regale pe care nu o poate atinge mizeria. Şi pentru care contează doar „ceea ce poţi face pozitiv”. Şi sunt atâtea de făcut.

Băsescu, însă, se află-n treabă şi se bagă-n seamă cu declaraţii de toată jena pentru România şi pentru poporul român. La evenimentul din Monaco şi portarii l-ar fi ignorat, şi chelnerii, în caz că ar fi încercat să intre cu ei în vorbă.

Dar cel mai tare i-a fost frică să nu cumva să fie aşezat în preajma Principesei Margareta şi a Principelui Radu, de parcă protocolul princiar i-ar fi făcut o asemenea nemeritată onoare. Băsescu e obişnuit cu şefa protocolului prezidenţial, ucenica meşterului Manolea, care, după călcătura-i apăsată, provine din medii în care Băsescu se simte confortabil. La curtea „regelui” Cioabă şi în compania unor impostori ca el, gen falsul prinţ Paul şi stridenta pseudoprinţesă Lia. Probabil că în timpul nunţii princiare, profită şi-i taie moţul nefericitului născut de părinţi iresponsabili, care s-au tratat ca să-l aibă şi să-l condamne la stigmat. Pe viaţă. Nici nu putea avea alt naş decât pe Băsescu. Eventual doar pe fratele Mircea.

P.S. Oare ce-o fi scris în scrisoarea în care îşi motivează neparticiparea? 😯

83 răspunsuri to “DE CE NU MERGE BĂSESCU LA NUNTA PRINŢULUI ALBERT”

  1. olimpiu Says:

    pur si simplu nu se potriveste cu lumea buna. el cu Boc si cu Udrea sunt pt Coreea de Nord si acolo daca nu ar fi comunistii ar fi prea multa civilizatie pt sfertodoctii astia
    Un astfel de articol e de pus pe cate un zid in fiecare comuna a patriei pt a citi prostimea si a face un minim exercitiu de reflectie

  2. DE CE NU MERGE BĂSESCU LA NUNTA PRINŢULUI ALBERT » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 02 July 2011 – Blog « Prima luna de vara aduce oscilantii nesemnificative de pret in rezidential […]

  3. Motraucs Says:

    se duce @Motraux sa sterpeleasca niste papa bun … daca-l prind aia incepe sa latre doar vi l-am aratat 🙂

  4. serban g Says:

    “o ceramică de-asta de, mbî, un artist român şi cu asta basta” 😆
    Foarte tare ! „mbî” 😯

  5. PLANO10 Says:

    @ serban
    Nu „mbî” ci Mhî..hî..mhî!

  6. stejarul Says:

    Nu stiu ce motiveaza, probabil zice ca nu are bani de tren…
    Oricum, bine ca nu merge!
    Va inchipuiti primitivul asta la Monte Carlo intre invitati repetand la infinit: „Schengen, Mister! Schengen….” ouch!
    SimP

  7. Radu Humor Says:

    Se pare totusi ca al nostru a fost invitat si el sa participe la eveniment.
    Dar doar in ultima zi, dupa ce pleaca oaspetii ( printre ei si familia Princepelui Radu) si cand se apuca de mancat si de baut cei care au asigurat bunul mers al festivitatilor, dar pentru ca blondei nu i-a fost gata toaleta, au preferat sa ramana si sa si-o puna acasa (toaleta) .

  8. J o h n s o n Says:

    Le-a spus in scrisoare ca daca el ar fi fost in locul lui Albert de Monaco nu i-ar fi invitat pe Altetele lor Principesa Margareta şi Principele Radu ci mai degraba pe Agramateţele lor Beizadela EBA si Beizadelu Syda…drept pentru care se va vedea nevoit sa mearga la un alt eveniment princiar unde va fi nas de cununie la nunta Printesei Ardealului o mai veche colaboratoare intru prostirea simpaticilor asazisi alegatori de pe plaiurile mioritice 😯 S-a inteles ceva ? 😦

  9. Argusdre Says:

    N-ati inteles bine.Pleasca a fost invitat dupa nunta, la balul chelnerilor…N-au aia cine sa-i distreze si vor sa vada un dans cu chivute si cu batai cu palma in podele.

  10. Momo Says:

    Esti tot mai proasta fah Roxano!

    Poate ca nici Regina Angliei de-aia nu s-a dus, pt ca nu stie sa manance cu cutirul si furculita.
    Poate ca de-aia nici printul Charles.
    Poate ca de-aia nici ceilalti 20 de sefi de state europene care n-au fost prezenti la nunta….

    Tu nu te vezi cat esti de abjecta?

    Nici macar Felix nu te ia la el in carutza cu toate ca ai inceput sa-l lingi in dos mai ceva decat o fac Ciutacu, Gadea sau badea!

    Uita-te la tine, foanfo! 🙂

  11. Momo Says:

    PS, ca sa nu-ti mai bati capul…coana Roxano

    Basescu ar fi fost cel mai indreptatit sa participe la nunta in Monaco, avand in vedere ca familia princiara a monegasilor recunoaste ca se trage dintr-un neam de pirati analfabeti si nespalati.
    Mai citeste si istorie, fonanfo, ca uite cum te faci de ras!

    Sau ai impresia ca Albert e mai bun decat oricare alt individ, pt ca are doi copii din doua relatii nelegitime si e renumit pt orgiile pe care le facea pana acum 2 ani??
    Sau o fi mai buna Stefanie de Monaco, care s-a intins cu toti bodyguarzii si chelnerii care i-au iesit in cale?
    Sau Caroline de Monaco, cea care l-a luat de barbat pe Ernst August de Hanover, renumit pt ca batea fotografii cu umbrela sai ii baga in spital pe sefii de hoteluri?
    Sau cand se pisha ca un cal pe ambasada Chinei?

    Aaaaaa, da, cine-a mai fost pe-acolo?
    De Gustav regele Suediei ai auzit?
    Ala care isi indesa palaria pe ochi si o lua de-a pulea prin bordeluri ca sa se destrabaleze?

    Nu?
    N-ai auzit?

    Pai intre astia, Basescu si Maria lui ar fi fost ca niste sfinti in comparatie cu majoritatea depravatilor care au avut norocul sa se nasca „cu sange albastru”

    Mai citesteistorie, foanfo, ca altfel uite unde-ajungi!
    O amarata de blogerita prapadita care cerseste atentie de oriunde-ar putea pica ceva….

    Vai de capul matale, coana Roaxana…

  12. J o h n s o n Says:

    Momo sau Tonto sau cum vrei…Era un pamflet nataraule sa „ne mai radem” si noi putin de niste pampalai ca voi,complexatilor…Poate va dati si voi seama in ce latrina politica v-ati instalat boschetarule.In loc sa evitati astfel de „interventii” va bagati singuri in gura lupului ce sa-ti fac ?!

  13. ROBERT HORVATH Says:

    @Argusdre
    Va asigur ca nu sunt trimisul lui Basescu. DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM BASESCU va sta la dispozitie.
    http://devanewyork.blogspot.com/
    Prima data am auzit de Voiculescu cu ocazia scandalului ICR New York creiat de mine …..prin trimeterea politiei americane la aceasta institutie anti culturala si anti romaneasca. Omul meu de legatura a fost Andrei Badin. Acesta a aratat la Antena 3 fotografiile facute de mine cu ocaziia descinderii facand deasemenea cunoscut publicului romanesc amploarea dementei culturale Basescu…Patapievici.
    Continuind cercetarile am descoperit ca autorul expozitie cu pricina este OMAR AMBAKY , CETATEAN IRAKIAN castigator al expozitiei mondiale antisemite organizate de Teheran…romanii fiind doar diversiunea.
    FBI a intrat pe fir. Sectia Romana a Departamentului de stat a facut o plangere iar Anti Defamation League a trimes o nota de protest guvernului Roman. Ancheta americana a stabilit ca banii proveneau
    din Arabia Saudita iar sprijinul logistic era asigurat de SIE care isi are sediul in aceiasi cladire de 16 etaje a diplomatiei securiste New York.
    Scandalul international putea sa insemne sfarsitul regimului Basescu. Pentru a salva regimul mafiot a intervenit ….Dan Voiculescu. …..Spre surprinderea mea primesc un telefon de la Andrei Badin care m-a anuntat sec ca Antena 3 nu mai este interesata de Scandalul ICR New York. La insistenta mea acesta mi-a spus ca ordinul este clar si vine de la seful cel mare….Voiculescu.
    Imediat serviciile au instaurat conspiratia tacerii.
    Aceaiasi conspiratie a tacerii continua si azi. Autoritatile americane ma intreaba care este reactia opozitiei si a presei in legatura cu DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM TRAIAN BASESCU REMIS CATRE FBI . Paradoxal singura reactie vine din partea Cotrocenilor
    care a trmis 4 consilieri in civil la New York. Discutia cu mine a avut loc la Consulatul Romaniei NY .Fiind un om de specialitate va asigur ca conversatia a fost transmisa prin satelit direct la Bucuresti.
    Am avut astfel ocazia sa ma adresez in direct Presedintelui Basescu.
    Revin la Voiculescu. Am postat pe blogul Voiculescu si va asigur ca orice postare care punea in real pericol pe presedinte a fost cenzurata. Totusi persoana mea fiind un pericol am fost suspendat
    depe blogul mogulului.
    Faptul ca Antena 3 este impotriva mogulului nu inseamna nimic.
    In aceste zile Basescu imbraca haina nationalimului si a luptei de clasa. Foloseste ura romanilor impotriva celor bogati si mogulul este tinta preferata si perfecta. De altfel datorita diversiunii mogulilor a castigat ultimele alegeri.
    In aceste zile dupa atacul impotriva Regelui Mihai si a diversiunii nationaliste Antonescu occidentul a deschis insfarsit ochii.
    La orizont apare un nou Milosevici si pericolul unei noi crize balcanice. Concluzie
    Nu peste mult timp Voiculescu si Basescu vor sta in celule apropiate.
    PS . CITITI DECE L-AM DENUNTAT PE VOICULESCU LA INTERPOL.
    http://devanewyork.blogspot.com/2011/07/dece-l-am-denuntat-pe-dan-voiculescu-la.html

  14. ROBERT HORVATH Says:

    ERATA
    Faptul ca Antena 3 este impotriva mogulului nu inseamna nimic.
    A SE CITI: Faptul ca Antena 3 este impotriva lui Basescu nu inseamna nimic.

  15. ROBERT HORVATH Says:

    @ Roxana Iordache
    PONTA SI ANTONESCU ,VULNERABILITATEA USL, E CAZUL SĂ SE RETRAGĂ
    ( DOI BIROCRATI DE PARTID CARE NU AU FACUT NIMIC IN VIATA ! )

    Opozitia in formula actuala venita la putere va fi un dezastru major, asigurand revenirea unui golan de port ca prim ministru ….dupa modelul Putin. Programul USL care promite un milion de noi locuri de munca in plina criza….este doar un banc prost.
    Nu cred ca un om sanatos la cap poate agrea cu o tara condusa de doi sub mediocrii. In toata istorie a Romaniei inclusiv perioada comunista clasa politica nu a creiat asemenea conducatori. Maurer, Barladeanu, Manescu se pot compara cu acesti birocrati de partid ?
    Voi fi sincer chiar daca supar.
    Comparand pe Ponta, Antonescu cu gunoiul Basescu….acesta din urma ai are pe amandoi in buzunarul de la vesta.
    In America un Ponta poate fi cel mult angajat ca casier .
    iar Antonescu ca chelner la un restaurant de cartier……… cu conditia sa-si inbunatateasca limba engleza.

  16. Argusdre Says:

    @ROBERT HORVATH,
    D-le, daca asa stau lucrurile, va felicit pentru ca ati aratat adevarata fata a ICR-ului, cazut in mana unor escroci verosi (care nu sunt cu adevarat basisti, ci doar lacomi) si condus de Patapievici et co.
    In privinta lui Voiculescu (sa nu ma intelegeti gresit, n-am nimic cu el, mi-e in general indiferent) eu totusi l-as menaja pentru faptul ca are curajul sa fie impotriva lui Pleasca in aceste vremuri cand practic toate posturile TV au fost coplesite de catre marinar.Practic este singurul post prin care Opozitia se mai poate adresa romanilor, votantilor in general si le mai poate aduce la cunostinta ilegalitatile nemaipomenite care se petrec in epoca Basescu.
    Cat priveste ceea ce v-a spus Badin, despre opozitia lui Voiculescu in a difuza stirile privitoare la abuzurile ICR, in locul dvs. as verifica daca lucrurile stau asa.Din cate cunosc intre el si Voiculescu au intervenit ceva „scantei”, Badin a plecat de la Antena 3, iar relatiile nu s-au linistit.Ca atare, cred ca ar trebui sa luati legatura in problema cu M.Gadea.Sincer nu se potriveste deloc existenta aceastei opozitiei, in vreme ce Antena 3 devoaleaza aspecte mult mai grave si mai apropiate de catargul marinaresc.
    Deci v-am explicat de ce cred ca e bine sa-l menajam si chiar sa-l protejam pe Voiculescu.Va doresc ult succes !

  17. J o h n s o n Says:

    @ Horvath esti intoxicat de presa pupincurista

  18. ROBERT HORVATH Says:

    @ Johson
    Sunteti plin de vise si iluzii. Dezastrul din Romania se datoreste securistilor si comunistilor care au preluat puterea dupa 1989.
    Basescu nu a fost initiatorul ci doar perfectionistul . Sunt greu de intoxicat. De la distanta …….. lucrurile se vad mai bine.
    Singura speranta a fost PNL ………….

  19. ROBERT HORVATH Says:

    @
    Argusdre
    Nu glumesc. Specialistii sunt de acord. Voiculescu a dat cea mai mare lovitura din istorie ” JAFUL SECOLULUI „. Banii lui Ceausescu
    au facut pui. Din 1 bilion in 4 bilioane $. Acesti bani apartin cetatenilor Romaniei si vor fi recuperati . Va multumesc pentru atentie si urari de bine.

  20. J o h n s o n Says:

    In cazul realegerii lui Basescu in 2009 de la distanta lucrurile s-au vazut cel mai prost…foarte,foarte prost…Se vad numai mineri,comunisti si securisti…Automat de mari anticomunisti ce sinteti voi acolo v-ati dedicat trup si suflet unui comunist si securist cu patalama ca sa nu mai spun ce scursura de caracter si ce submediocru…Smecheria lui v-a facut sa-l votati si nimic altveva…de la distanta nu se vede impostura dimpotriva se accepta fara nici o tresarire…Asta este situatia demonstrata de realitate si nu scoasa din texte propagandistice

  21. Argusdre Says:

    @ROBERT HORVATH,
    D-le, v-am citit de pe blog acuzatiile privindu-l pe Voiculescu si sincer va spun mergeti pe un drum infundat.Daca sunteti ziarist ar trebui sa stiti ca nu dispuneti decat de niste simple banuieli.Nici nu-i sigur ca banii aia 400 milioane, nici nu-i sigur ca au existat.E o simpla afirmatie a unui procuror militar, care pana la urma a dovedit un comportament foarte dubios si curios…Apoi va amintesc ca dupa Revolutie au fost cheltuiti bani seriosi din visteria tarii, inclusiv unor agentii straine de avocati, detectivi, etc pentru gasirea banilor lui Ceausescu.Nu se stie daca s-au gasit ori nu, dar cu siguranta Voiculescu nu a fost printre suspecti. Apoi, daca ar exista niste dovezi cat de mici fiti sigur ca l-ar fi inculpat imediat Basescu si oamenii lui din Justitie…Doar stiti foarte bine cat de tare-l iubeste matrozul pentru ceea ce fac Antenele….
    Nu uitati ca adevaratul om care manipulka banii lui Ceausescu a fost de fapt marele PDL-ist , cel care e mereu propus, dar niciodata ales, Teodor Stolojan.

  22. ROBERT HORVATH Says:

    VA ROG SEMNATI ACEST APEL UMANITAR CONTACTAND
    http://devanewyork.blogspot.com/
    ADEZIUNEA DUMNEAVOASTRA LA ACEASTA SCRISOARE POATE SCHIMBA DESTINUL ROMANIEI.

    ATAC FARA PRECEDENT IMPOTRIVA ROMANIEI , A ISTORIEI SI DEMNITATII NATIONALE !

    PRESEDINTELE ROMANIEI

    Domnule Presedinte

    A sosit momentul sa fiti impuscat. !
    Nu este o figura de stil sau o exagerare jurnalistica. Dimpotriva . Atacul dumneavoastra impotriva istoriei Romaniei si a Regelui Mihai dovedesc ca lucrurile au scapat de sub control si trebue apelat la masuri de urgenta. Mentionez ca asistam la un atac fara precedent la adresa aliatilor care au luptat impotriva Axei hitleriste. Nu in ultimul trebue reliefat batjocorirea suferintelor evreilor si a altor nationalitati din aceasta perioda.
    A sosit momentul sa fiti inpuscat !
    Ma numesc Robert Horvath Deva si sunt de meserie cineast. Pentrul fimul Razboiul rece a inceput la Hotel Ambasador care documenteaza perioada din jurul Actului de la 23 August am studiat arhivele americane si am contact prin asociatia pensionarilor CIA pe martorii evenimentelor . Sunt un unic specialist al acestei perioade,
    ACTUL DE LA 23 AUGUST A FOST O ACTIUNE A REGELUI MIHAI CU SERVICIUL SECRET AMERICAN OSS. LA JUMATATE DE ORA DE LA DISCURSUL REGELUI MIHAI……4 AVIOANE ALE ARMATEI AMERICANE AU TRANSPORTAT I60 DE AGENTI SUB COMADA COMANDORULUI WIESER DE LA ISTAMBUL LA BUCURESTI.
    RUSII SI PARTIDUL COMUNIST AU FOST ANUNTATI IN ULTIMUL MOMEMT.
    Regelui Mihai i sa promis un tratat de ocupatie asemanator Austriei, cu trupe americane, egleze, franceze si ruse de garda cu schimbul in fata palatului.
    Tradarea Romanuei sa facut la Yalta si nu la Bucurest.
    Sunt gata sa predau aceste documente si relatarile martorilor oculariAcademiei Romane.
    Regele MIHAI a fost un erou si o personalitate marcanta a celui de al doilea Razboi Mondial.
    Atacul impotriva Romaniei si genocidul impotriva cetatenilor acestei tari trebue oprit pana nu este prea tarziu pentru toti.
    Fac un apel la demnitatea dumneavostra . Parasiti vaporul care se scufunda si veti fi iertat. A sosit momentul adevarului pentru dumneavostra si pentru cetatenii acestei tari. Nu mai este loc de intors.

    Domnule Presedinte al Romaniei Traian Basescu

    A sosit momentul sa fiti impuscat !
    Cu toata sinceritatea
    Robert Horvath Deva cineast
    Presedinte Devartes Film International New York Tokyo

    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

  23. J o h n s o n Says:

    @ Horvath….De ce vrea Basescu sa bage votul prin corespondenta ? A simtit ca acolo sint fraierii pe care-i poate manipula prin aparatul de propaganda cum vrea…Nedepinzand economic de politica lui dezastruoasa si democratic de abuzurile facute zilnic asupra Statului de Drept si Constitutiei voi cei de peste Ocean nu aveti masura evaluarii acestui personaj malefic si-l votati pe baza diversiunilor servite de la Bucuresti…recunosc in postul tau temele principale din editorialele unor imbeciloizi cu eticheta de intelectuali ai regimului….

  24. ROBERT HORVATH Says:

    @ johnson
    Idealurile comuniste nu m-au atras nici in ancheta securitatii nici mai tarziu. Am fost acuzat pe buna dreptate de transmiterea unor materiale fimate despre Ceausescu …serviciului francez. Nu am ales libertatea datorita vreunei optiuni personale …ci a unei scrisorii al Presedintelui Carter. Eu nu am votat pe nimeni la ultimele alegeri….find cetatean american si japonez. Voi relua cetatenia Romana odata cu plecarea , caderea sau impuscarea lui Basescu !

  25. Argusdre Says:

    @ROBER HORVATH.
    Apai, nea Boby, asta ce inseamna :„Comparand pe Ponta, Antonescu cu gunoiul Basescu….acesta din urma ai are pe amandoi in buzunarul de la vesta.
    In America un Ponta poate fi cel mult angajat ca casier .
    iar Antonescu ca chelner la un restaurant de cartier……… cu conditia sa-si inbunatateasca limba engleza.”
    ?
    Care va sa zica vii pe blogul asta cu oameni care sustin USL impotriva unei hoarde de capuse care au distrus tara aproape total, dupa care ne spurci liderii, fara patalama la mana ca lucrurile stau chiar asa cum spui.
    Cum adica Ponta-casier si Crin-chelner? pai ce fel de ziarist esti ? Dupa cum vad eu urmaresti potcoave de cai morti si faci si propaganda portocalie….Daca e sa merg pe linia ta, Basescu stii ce-ar fi in America ? Grajdar bre…Si asta cu dispensa, pentru ca el are vocabular de grajd, iar daca injura prea tare vacile nu vor da lapte, caii vor refuza ovazul iar el va fi pus pe liber, deoarece nu stie niciun dram de diplomatie.Iar americanii nu suporta asta.
    Si apoi ne jignesti bre inclusiv prin faptul ca cei doi sunt la ora asta sustinuti cam de vreo 75% dintre romani…
    Deocamdata ….e numai atentionare pentru ceea ce-ai spus.Ai grija mare…

  26. Argusdre Says:

    @ROBERT HORVATH,
    ce faci bre cu scrisoarea asta, vrei sa ne bagi in cacat direct ? Noi suntem adeptii rezolvarii problemelor pe cale legala, democratica, prin alegeri.
    Iti recomand sa nu mai vii cu asemenea provocari, care pentru orice procuror ar insemna instigare la crima.

  27. ROBERT HORVATH Says:

    @ Johnson
    La ultimele alegeri am facut un reportaj filmat la sectia de votare
    Consulatul Roman NY. Desi linia de votanti era modesta nici un interviat……. nu a fost pentru Basecu. Au votat pentru el doar diplomatii acoperiti sau in civil al cladirii de 16 etaje al diplomatiei securiste. Asa se explica victoria in alegeri de la New York.
    Eu personal nu cred ca diaspora americana a votat pentru chior.
    Prierenii de la Paris mi-au spus acelasi lucru…..”alegerile au fost masluite”.

  28. ROBERT HORVATH Says:

    @Argusdre
    Nu este o provocare. Este doar punerea in aplicare a unui principiu biblic , „ochi pentru och”. M-ai ciuruit …….te ciuruiesc !
    Spuneti „vrei sa ne bagi in cacat direct ” Dimpotriva : „Vreau sa va scot din cacat „. Va asigur ca ideia este valoroasa si va fi pusa mai devreme sau mai tarziu… in aplicare.

  29. ROBERT HORVATH Says:

    @ Argusdre
    RASPUNS : MONARHIA SALVEAZA ROMAMIA!

    INTREBARE : LA INTREPRIDEREA TA PRIVATA AI ANGAJA SPECIALISTI CA PONTA SAU VOICULESCU?
    POATE PE VOICULESCU ….DACA ESTI ATENT SA NU TE FURE.

  30. Bozilă din Ferentari Says:

    nenorocitule de johnsn iar ai aparut sa te dai mare analist ? bai otrapa penalista nu vezi ca dai iar cu bata in rahat,pai daca basescu e recunoscut ca reformatorul Romaniei moderne oriunde te duci in lumea asta veniti voi mamaligarilor sa spumegati ca e impostor…da tu ce poola mea esti atunci ? mars la munca descreieratilor si nu mai circotiti pe la colturi ca va ia dracu pe toti !

  31. ROBERT HORVATH Says:

    MAREA BATALIE A ROMANIEI INTRE UN SMECHER DE PORT SI UNUL DE CARTIER !
    Mai multi comentatori si reprezentanti ai societatii civile atrag atentia lipsei personaltatilor reale in politica romaneasca. Intradevar sunt numai doi…..escu.
    BASESCU SI VOICULESCU. Ceilalti nu conteaza sau vor disparea in curand.
    Pentru a intelege caracterul luptei trebue inteles contextul politic. PDL va pierde alegerile si va inpinge Romania si mai adanc in faliment. Basescu se va intoarce pe cai mari si va fi …..Prim Ministru. Cu acest scenariu Voiculescu nu este de acord dorind acelasi post guvernamental. Castigatorul ea tot. Pierzatorul ia puscaria .Acesta este regula jocului politic romanesc care incepe sa fascineze.
    Avem fata in fata doua personalitati extrem de puternice care in lipsa altora par niste giganti ai spatiului mioritic. Ei provin din clasa de comunisti si securisti care a preluat puterea dupa 1989. Nu sunt legati de culoarea rosie decat ca oportunisti. Extrem de ascutiti la minte ei sunt unsi cu toate alifiile balcanice.
    Stau in fata in fata un interlop de port si un smecher de cartier. Smecheritul este
    oricum poporul roman.
    Singura mare deosebire care da avantaj mogulului este competenta economica.
    . Cu mult noroc el poate scoate tara din prapastie. Basescu joaca mai bine cunoscand regulile si psihologia poporului care are nevoie de un tatuc sau un capitan de vas. Are todeauna o miscare inainte. Adversarii sunt derutati si le tremura izmenele in pantaloni. Presedintele a inteles ca USL nu are niciun raspuns pentru probleme si se va cufunda in curand ca si PDL. Bazat pe acest adevar Basescu joaca singur si joaca bine. Este un capitan de vas care paraseste primul vasul.
    Voiculescu controleaza media iar Basescu controleaza serviciile. Voiculescu a citit mai multe carti in timp ce Basescu doar o carte….codul penal. Acest lucru
    ai da un avantal strategic . Un intelectual smecher poate bate un marinar smecher daca schimba regulile jocului.
    Este ca o partida de sah care nu se poate inchia remiza caci nu exista decat un post de prim ministru,…….. in schimb puscarii sunt multe.

  32. Roxana Iordache Says:

    Dacă ăsta e nivelul de înţelegere, sincer, n-are rost să-mi mai pierd timpul cu blogul. Viaţa e frumoasă. Vă urez succesuri multe!

  33. Donkeypapuas Says:

    Pe Fashion TV au transmis nunta în totalitate fără nici un insert publicitar. Televiziunile noastre în schimb…

  34. Ion Olteanu Says:

    Multumesc Roxana Iordache!

    Si apropo, romani:
    Nu regele-i tradatorul,
    Ci basescu turnatorul,
    Ce poporu-l si-a mintit,
    Pe romani i-a umilit,
    Si e cunoscut in tara,
    Ca o javra ordinara.

    http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/810924/UN-ALT-DUSMAN-AL-REGIMULUI-BASESCU-SPUNE-NU-REGELE-I-TRADATORUL-CI-BASESCU-TURNATORUL/

  35. motraucs Says:

    E adevarat mare lucru n-am inteles dar ce pretentii aveti de la un pisoi…pariez ca nici Motraux mare lucru n-a priceput aluia-i sta gandul doar la mancare … 😆

  36. stejarul Says:

    Roxana Iordache spune:

    sâmbătă 2 iulie 2011 la 11:53:28 pm

    ROXANAAAAA! Was it something I said? 😦 Hai ‘napooooi!
    Nu ne poti lasa asa!
    SimP

  37. Johnson Says:

    Pai hai sa ne luam vacanta…ne mai facem nervi cu interlopii astia portocalii mai agresivi ca oricand…Nu vreau sa ma gandesc la anul inainte de alegeri ce turbare-i va apuca pe bloguri…Roxana lasa-i pe motani de paza aici si ne reauzim cand vei dori 🙂

  38. stejarul Says:

    Chiar azi ma gandeam ca blogul Roxanei e singurul blog unde se poate scrie ce vrei, se poate argumenta orice si nu in ultimul rand, articolele sunt scrise cu un curaj de admirat. Da, iti trebuie curaj sa spui lucrurilor pe nume in Romania.
    (imi place si blogul lui Marius Mina, da’ nu prea are trafic si blogul lui Voiculescu are din cand in cand articole f bune).
    Este o musca portocalie care bazaie tare puturos aici pe blog. Nu prea imi pierd timpul cu gunoaie dar acum am sa o fac. As numi-o femeie dar e imposibil pentru ca are un limbaj care o descalifica. Una ca asta acasa, te baga in birt de unde nu ai curajul sa iesi decat anesteziat beton!
    Indiferent ce spune de Roxana, nu face decat sa ii scoata in evidenta calitatile Roxanei… si are destule, mai multe decat poate musca numara.
    Despre Voiculescu, am tot citit tot felul de mizerii. Nu bag mana in foc pentru nimeni pe care nu cunosc personal, dar eu nu am vazut nimic rau la omul asta. Chestia cu Felix, nu ma convinge. Omul a lucrat in comert exterior deci era normal sa aiba o legatura destul de stransa cu securitatea si normal ca a dat raport cand cineva (care putea fi un provocator platit de secu) ii punea slujba in pericol. Iti freci coatele pe bancile unei facultati ca sa ajungi maturator de strada din cauza unui provocator… Acuzatorii lui Voiculescu au nevoie de dovezi solide sa il combata. Pana una alta, ca senator, Vociulescu a facut lucruri bune. Legea Vociulescu a oprit retrocedarile hotesti facute de echipa boc-basescu-maior liciu

  39. stejarul Says:

    Continuare

    Legea Voiculescu a oprit retrocedarile hotesti facute de echipa boc-basescu-maior liviu la Cluj. Boc semna ca primar, basescu „mesterea” documentele/certificatele si maior liviu se ocupa de arhive (le facea „refresh” ca un adevarat istoric de renume) sa „bata” cu hartiile „proaspete” ale echipei. Nu vorbesc decat ce am verificat myself! Despre asta mai incolo…. cand am totul pus in ordine.
    SimP

  40. Ave Kim, Emil Boc te salutant « Rinder Razvan Catalin Says:

    […] de distrugere in masa. Nu de alta dar bogatiile lor sunt mult ravnite de imperialistii americani, japonezi, sud-coreeni etc. etc. Al nostru premier Emil Boc a ratificat un tratat ciudat cu Coreea de Nord […]

  41. Maria S.(Timisoara) Says:

    Ha, ha, ha, ce sa caute un grajdar printre familiile importante ale Europei si ale lumii.
    Sigur au fost si invitati dubiosi, pentru noi, pentru cei care i-au invitat a fost un act de politete sa o faca.
    De ce nu s-a dus, nu are importanta.
    A simtit in sfarsit, ca locul lui este la Ciresica.

    Sau o fi fost la tratament. Cu capul.
    Nimeni nu i-a simtit lipsa, in orice caz.
    Cand dispare de pe firmament lumea este fericita.

  42. motraucs Says:

    Nu vreau sa stau de paza 😦 vreau si eu in vacanta 😳 Sa stea Motraux ca e mai mare… 🙄

  43. Argusdre Says:

    Ieri m-am inselat, insa astazi am aflat adevarul gol-golut de la un agent CIA aflat in legatura cu Robert Horvath….Matrozul nu s-a mai dus la nunta din trei motive :
    1.N-a avut frac de firma.El, invatat inca de mic sugaci sa aiba pana si pelincile de firma (Firma Postei din Malini, jud.Suceava, unde lucra cu teul nineaca lui Nuti si avea carpe din belsug), el, care mai tarziu s-a intolit, inclusiv in baie, numai cu „paul&shark super” nefiind anuntat din timp despre amorul monegasc, mai ales ca era ocupat cu modul in care „rromanii au trecut Prutu in vechime”,n-a stiut de nunta si ca atare n-a apucat sa-si achizitioneze la vreme fracul obligatoriu din tinuta.
    2.EBA, printesa de Murfatlar, cu mai multi consorti deocamdata si aia de ocazie, a facut un scandal monstru oprindu-l sa mearga fara ea, -n-a primit invitatie-, argumentand ca asta inseamna ca nu-i recunoscuta drept printesa de drept.I-a spus lui tac-su ca „nu vor sa vorbesc cu tine” dupa care s-a suparat amarnic si a facut un bot ca pestele sabie, da mai mult din cauza serului botulinic injectat in buze pentru pronuntie corecta.
    3.Primul Ministru Boc nu i-a dat voie sa mearga fara el si, pe buna dreptate acesta sustinea ca daca matrozul ar merge singur la nunta va vedea intreaga Europa unita ca presedintele e fara prim-ministru, si va trage concluzia gresita ca Romania nu are Prim -Ministru.

  44. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

    @ Stejarul
    Voiculescu nu a colaborat cu securitate ci a fost unul din stalpii ei. Printr-o hatarare secreta din I972 Ceausescu hotareste ca intreprinderile de comert exterior sa intre in perimetrul serviciului despionaj extern. Prin aceasta hotarare remarcata de M.Pacepa atat Basescu cat si Voiculescu devin ofiteri superior al servicilor de spionaj.
    Un aghiotant al lui Arafat era nominal patronul Crescent devenit Grifco. Toate actiunile teroriste a lui Ceausescu proveneau din bugetul Crescent. Voiculescu era cordonatorul financiar al lagarelor teroriste din Romania….el ai inmina cecurile lui Carlos Sacalul si chiar pasaportul fals intrebuintat de V.Tismaneanu pentru intrarea in SUA provenea dela Crescent.
    Nenorocirea lui Voiculescu ca si a lui Basescu provine de la faptul ca ei au fost filati pasi cu pasi de serviciile occidentale.

    NOTA

    CIA
    privind firma CRESCENT COMMERCIAL & MARITIME LTD

    Firma a fost creata de Directia Securitatii Statului (DSS) la ordin pentru desfasurarea de aport valutar special (AVS). Firma CRESCENT COMMERCIAL & MARITIME LTD a fost infiintata in Noiembrie 1980 in orasul Pireu (Grecia). La infiintare, ca proprietar figura NADIA FOUAD SANBAR, cu cetatenie greaca. Pe tot parcursul functionarii firmei proprietara a fost reprezentata prin procura de sotul ei MICHAEL FOUAD SANBAR, cetatean grec de origine libaneza, dovedit a fi agent al Organizatiei Pentru Eliberarea Palestinei (OEP) condusa de Yaser Arafat.

    Cifra de afaceri anuala a CRESCENT, declarata de ea insasi se ridica la 200 milioane dolari. Surse care au incercat sa investigheze in 1990 firma CRESCENT stiu insa ca, in realitate, cifra anuala de afaceri ar fi fost de 500 milioane dolari. CRESCENT-ul avea ramificatii in Atena si Viena, unde avea reprezentante oficiale. Cea mai puternica reprezentanta era insa cea de la Bucuresti, condusa de Voiculescu, in calitate de director general. In anii ’84 – ’89.

    Dan Voiculescu avea legaturi personale cu majoritatea organizatiilor teroriste.
    A avut intalniri cu Arafat si alti conducatori palestinieni. Cunostea pe conducatorii
    centrelor de antrenament al teroristilor din Romania care erau lista de salarii secrete ale firmei.
    Din banii firmei crescent era platit postul de radio Pirinei. El a cumparat de la comunistilor spanioli 500 de pasapoarte false. Ele au fost furate de simpatizanti comunisti de la sectiile de politie. Unul din ele a fost intrebuintat de Vladimir Tismaneanu in intrarea frauduloasa in sua.
    Comform informatilor noastre Dan Voiculescu este un agent dublu al Serviciului Exrern Roman.
    Constantin Rotaru, omul numărul doi din Serviciul de Informaţii Externe al României a condus vreme de patru ani imperiul mediatic Voiculescu

  45. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

    TRAIAN BASESCU A FOST AGENT AL SECURITATII SPECIALIZAT IN SPIONAJ INDUSTRIAL SI MILITAR.
    S.O.S ROMANIA S.O.S
    INTRE NOI SE AFLA UN SPION !
    In calitate de ziarist de investigatii am cerut diferitelor agentii occidentale acces la documentele strict secrete ( nedesclasificate ) legate de spionajul sovietic si est -european . Iata ce am gasit printre altele.
    DOUA DOCUMENTE TERMINALE :

    PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU A FOST AGENT AL SECURITATII
    SPECIALIZAT IN SPIONAJ INDUSTRIAL SI MILITAR.
    si a urmat doua luni cursuri de specializare la Centrul Baneasa .
    ( Cod A33-2 Rom )
    „Agentiile NAVROM-Romanian Shipping Company, erau repartizate intre DIE si DIA (Directia de Informatii a Armatei), si sefii acestora cooperau cu institutia care tutela agentia respectiva. Aceasta noua orientare a inceput in 1973, cand Ceausescu a semnat un decret strict secret (No. 363/1973) care, printre altele, autoriza NAVROM sa transporte „curier diplomatic neinsotit” al DIE si DIA pe navele agentiei. La scurt timp dupa aceasta, atat DIE, cat si DIA au inceput sa foloseasca NAVROM-ul pentru a aduce in Romania, in mod secret, echipamente de largi dimensiuni supuse embargoului. Aranjamentele se faceau atat cu sefii agentiilor NAVROM, cat si cu capitanii de nava care erau folositi cu prioritate pentru aceleasi sarcini. Printre numeroasele echipamente de embargo aduse secret in Romania de DIE mentionez: un tanc Centurion din Israel instalatii militare radar pentru joasa altitudine, din Anglia si Italia; o linie completa de fabricare a cristalelor epitaxiale pentru circuite integrate din Japonia. DIA a fost, de asemenea, prolifica.” Cod A33-2 Rom
    Semnat
    ION MIHAI PACEPA
    Iar intr- un alt document A36- 2 rom se spune Traian Basescu participated in a two-month intelligence and counterintelligence training session taking place at the Education Center for the Securitate in Baneasa in 1987-1989, while heading the trade representation of the Romanian Navrom in Anvers,
    ……………….. ( video testimony. )
    VA URMA UN ALT DOCUMENT CARE SE REFERA LA CONECTIILE DE LA ANVERS AL PRESEDINTELUI ROMANIEI CU SPIONAJUL SOVIETIC.

  46. Argusdre Says:

    @ROBERT HORVATH CINEAST SUA ,
    Interesant.Si, cam de cati ani prinzi fluturi ?

  47. Donkeypapuas Says:

    Ilie Năstase şi Nadia Comăneci au fost prezenţi. Ţineţi minte acest lucru şi nu vă veţi mira de ceea ce va izbucni peste o lună, două. Ori va fi ceva îndreptat împotriva acestor doi, ori chiar împotriva sportivilor în general.

  48. ALM Says:

    @ROBERT HORVATH CINEAST SUA
    Domnule, la un moment dat, am avut impresia ca doriti sa depasim etapa razboiului romano-roman si sa trecem la renasterea acestei Natii. Apoi, vazand cum va alimentati cu voluptate din „scrierile” unor persoane mai mult decat contovrsate, am simtit dezamagirea faptului ca nu mai pot sa „citesc” oamenii. Astazi incep sa cred ca sunteti agent FSB! De ce?
    Va rog sa cititi, intre filmele pe care le regizati, cartea compatriotului dvs american, Larry L. Watts, „Fereste-ma, Doamne, de prieteni”. Poate va mai aduce cu picioarele pe pamant!
    Daca cititul va creaza probleme, gasiti un filmulet interesant aici: http://pacepa.ro/
    Tot la adresa respectiva veti gasi si „demolari” ale „adevarurilor pacepiste”. Scrise de oameni cu ceva greutate …

  49. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

    @ALM
    In postarea urmatoare veti declara ca vreau sa iau Transilvania,
    Sunt ocupat cu filmarile,,,,,deci nu am timp.

  50. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

    @ Larry L. Watts= Serviciul Basescu

  51. ALM Says:

    ROBERT HORVATH CINEAST SUA (duminică 3 iulie 2011 la 2:03:59 pm)

    Mi-ati dat o idee cu Transilvania! Larry l. Watts s-a „ocupat” de Romania inainte ca Basescu sa reprezinte ceva. Pacat ca-l confundati cu Tismaneanu …

  52. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

    @ ALM
    Postat pe Cotidianul.

    DACĂ ROBERT HORVATH ARE DREPTATE… 21:20:59, 30 Jun 2011
    MIHAIL-SORIN GAIDAU : Dacă dl. Robert Horvath are dreptate este foarte grav! Poate că are dreptate, dar s-a străduit cineva să-i acorde mai multă atenţie decât FBI şi publicaţia \”COTIDIANUL\”? Are nenumărate postări incitante, de gravă avertizare! Este un avertizor public!
    +3

  53. ROBERT HORVATH CINEAST SUA Says:

    @ ALM

    BASESCU SPION RUS

    Despre activitatea de spion a unui viitor presedinte a unei tari NATO sunt numeroase documente in arhivele olandeze , belgiene si a serviciului american care a monitorizat cu atentia serviciul romanesc. Serviciul olandez fiind responsabil in monitorizarea retelei din care a facut parte Basescu. Preluarea retelei de catre spionajul rusesc este coraborat de interviuriile mele cu defectori rusi si un agent dublu britanic care i-au cunoscut pe Basescu personal.
    Arhivele romanesti pot confirma filarea acestuia. Postez pentru cei interesati un document declasificat american pe aceasta tema. Deschideti ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    Repet comparand activitatea lui Voiculescu cu cea a lui Basescu este precum a compara o serbare la iarba verde cu …..cu al doilea razboi mondial. Antena 3 ar trebui sa acorde atentie activitatii de spionaj al Presedintelui Romaniei Traian Basescu. Romanii si aliatii vor afla cu cine au deaface.
    http://devanewyork.blogspot.com/

    CEAUSESCU LA URMARIT PE BASESCU . DOCUMENT SENZATIONAL !
    RAPORT SECRET CIA : PRESEDINTELE ROMANIAI ESTE SPION RUS !
    DEPARTAMENTUL ANTI KGB A CERUT LUI CEAUSESCU ARESTAREA LUI BASESCU. DOC43766

    După accesele de independenţă faţă de Moscova ale lui Nicolae Ceauşescu din 1968 (lucru de netolerat de Kremlin), URSS a pus la cale schimbarea acestuia cu un conducător fidel Moscovei şi repunerea României în sfera de influenţă directă sovietică. Planul întocmit de KGB s-a numit „Dniestr” (Nistru, trad.). A ţinut piept Moscovei doar UM 0110, divizia anti-KGB, o divizie ultra-secretă a Securităţii.
    DEPARTAMENTUL ANTI KGB
    Ceauşescu a creat propria Securitate, UM 0920/A, devenită apoi UM 0110. O divizie secretă, aparte de restul DSS (Departamentul Securităţii Statului). Era secretă chiar şi faţă de DSS, care nu ştia nici măcar care sunt agenţii şi nici unde este sediul.
    UM 0110 şi-a făcut bine treaba, având în arhivă detalii despre reţeaua KGB în România, numele sovieticilor de legătură şi numele agenţilor sovietici din România. DOC&^ED737
    TRAIAN BASESCU AGENT SOVIETIC LA ANVERS
    Amiralul Gheorghe Anghelescu, a şef al Marinei Comerciale, era şeful lui Traian Băsescu, comandantul navei Biruinţa. Între 1987-1989, Anghelescu îl trimite pe unul dintre preferaţii săi, Traian Băsescu, cu avizul Securităţii, la Anvers, ca reprezentant al NAVROM. Tot atunci, Silviu Predoiu, este ofiţer sub acoperire DIE, este trimis la Anvers, ca reprezentant comercial, având biroul alăturat de cel al lui Traian Băsescu.
    mentorii tripletei Traian Băsescu-Gheorghe Marin-Silviu Predoiu sunt suspectaţi sau au fost urmăriţi ca agenţi sovietici/ruşi. Vasile Ionel era în grupul „Corbii” (Iliescu-Militaru), Gheorghe Anghelescu era urmărit de UM 0110 biroul Constanţa, Adrian Isac a fost în atenţia UM 0195, Gheorghe Fulga era urmărit de UM 0110 biroul Braşov, Mihai Caraman era în atenţia UM 0195, iar Petre Roman era în atenţia 0544 (din cadrul DIE).
    Mai trebuie adăugat că Silviu Predoiu a fost numit în 1992 de Ion Iliescu, la propunerea lui Gheorghe Fulga, în postul de de director al Direcţiei Generale de Securitate a SIE. CIA a semnalat faptul că Adrian Isac a colaborat neoficial cu Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, agent al FSB, serviciul secret rus (continuatorul KGB).
    Traian Băsescu a fost pupilul, protejatul, favoritul agentului sovietic/rus Gheorghe Anghelescu. Acesta l-a racolat şi instruit pe Traian Băsescu în direcţia servirii intereselor ruse… Iată legătura lui Traian Băsescu cu FSB, serviciul rus de informaţii. doc543&
    Basescu a fost urmarit pas cu pas de agentii lui Ceausescu. Sa cerut arestarea lui Basescu. Ceausescu a preferat continuarea filarii pentru a prinde intreaga filiera apoi a ezitat arestarea de frica reactiei rusesti. doc2&d2

    Robert Horvath DEVA for Nipon Press.

  54. stejarul Says:

    @Johnson
    Votul diasporei care l-a intronat pe uzurpatorul bahic la Cotroceni nu e decat propaganda portocalie.
    PDLacii au folosit diaspora pentru ca este greu de controlat si de verificat ce se intampla in Ambasade in ziua alegerilor si in plus diferenta de fus orar a permis ca portocalii sa falsifice cu exact cat era nevoie sa ia puterea (nici mai mult nici mai putin). Adica in momentul cand voturile in tara erau deja numarate si rasnumarate, in America abia se deschisesera centrele de votare de la ambasade. Despre jigodia de bakonsky nici nu mai are rost sa vorbesc.
    SimP

  55. stejarul Says:

    @Robert Horvath
    Daca Voiculescu a facut si a dres asa chestii mari (banii lui Ceasca la el in portmoneu, terorism international…) de ce basescu a ales sa-i bage pumnul in gura doar cu o fituica semnata Felix in care il turna pe unul ce il indemna sa defecteze in Austria?
    Nu are sens. In plus, toate jagardele securistoide (magureanu, tokes, maior liviu, talpes, ardelean etc) sunt curati ca lacrima in viziunea CNSAS. De ce in cazul „securistului” Voiculescu nu s-a mai respectat regula? De ce i-au dat verdict de colaborare?
    Dupa mine, daca Voiculescu nu avea verdictul de colaborare secu as fii fost tentat sa cred ce spui tu el. Tocmai acest verdict ma face sa cred ca nu a fost cine stie ce mare mahar in secu.
    SimP

  56. Johnson Says:

    @ Stejarul

    Sigur ca au furat din afara cat sa le ajunga acesta a si fost factorul decisiv,dar…Eu ca tot bastinasul am cateva cunostinte afara peste Ocean,8 la numar in Canada si SUA din acestia 6 au votat,toti 6 cu Basescu motivand ca „e de dreapta si blocheaza revenirea stangii la Putere”…Dupa care mi-au insiruit niste justificari copilaresti toate provenind din surse alterate de propaganda securistului din tara.
    O spuneau foarte convinsi…erau si sint in continuare mai talibanizati decat prostii astia cu care ne certam zilnic….serviciile l-au informat pe Basescu iar acesta va actiona in consecinta.

  57. stejarul Says:

    @ALM
    Pacepa! Domnilor securistoizi, l-ati intors pe toate fetele pe acest Pacepa, l-au uns cu ou si otet, l-ati terfelit pentru lucruri a mai parte mai mici decat ce ati facut si faceti voi acum dar un lucru nu o sa puteti sa-i luati: L-A DEMOLAT DE PE CAI MARI PE MAGUREANU ASZTALOS!
    Datorita lui Pacepa criminalul imre aztalos a fost dat jos de la conducerea sri!
    Pentru atat si nimic mai mult, PACEPA A INTRAT IN ISTORIE CA UN EROU AL NEAMULUI !
    Ce spune Watts, are atata valoare cat au documentele Arhivei Nationale pe baza carora isi intemeiaza el afirmatiile. Cum Arhiva Nationala a fost din 89 incoace latrina ta liviule, „istoric, cetatean de onoare”lol, imi pare rau sa o spun ca acele documente se evalueaza acum la kilogram.
    Ma liviule, ce istorie clocita il inveti tu pe boul Cotrocenilor? Nu vezi ca invataturile tale l-or bagat intr-o agorafobie cumplita?In loc sa mearga la Monte Carlo sa faca contacte cu „greii lumii” , el tzapa cu „ceramica” peste gard.
    SimP

  58. Radu Humor Says:

    @ Johnson
    Am si eu cunoscuti afara si cam in acelasi % au votat cu Basescu.
    Numai ca nici vorba n-au fost atat de multi votanti, dar ei i-au sporit cat le-a trebuit !
    Iar datorita frecusurilor din PSD nu s-a mai cerut nici o ancheta, care ar fi scos cu usurinta furturile la iveala.
    Dar se pare ca nici Franta, nici SUA, nici Spania si nici Italia, tari in care s-a furat cel mai mult nu au fost solicitate la nivel de institutii de specialitate spre a ne pune la dispozitie probe ale acestei furaciuni ordinare !

  59. stejarul Says:

    @Johnson
    Tu generalizezi pentru 6 indivizi rupti de realitatea din tara.
    Te agati de maruntisuri si pierzi „the big picture”. S-a fraudat masiv si asa o vor duce in continuare. De aia le trebe amu „vot in plic”! Auzi dom’le, sa voteze diaspora „la plic”. Da de ce diaspora? Adica in tara 80% nu merg la vot si le tremura lor muschiu’ ca diaspora rupta de realitate nu isi poate exercita dreptul de a vota?
    Pai sa voteze „la plic” aia din tara
    SimP

  60. stejarul Says:

    Ar trebui ca votul in diaspora sa se tina cu o zi inaintea celui din tara. Nu ca asta i-ar impiedica sa triseze, doar ca vor fi obligati sa triseze „pe orbecaite”… asa poate mai avem o sansa sa scapam de ei.
    SimP

  61. Radu Humor Says:

    Mi-a disparut un comment…

  62. Radu Humor Says:

    O idee la subscriu :
    Afara sa se voteze cu cateva zile mai inainte decat in tara !

  63. ROBERT HORVATH Says:

    @Stejarul
    Aceasta colaborare cu securitatea este doar o petarda de fum pentru naivi. Voiculescu a dat lovitura financiara cea mai importanta
    din istorie. Jaful secolului. A furat jumate bilion de dolari. Banii lui Ceausecu apartin statului roman. UN BATRANEL ARAB AI LASA LUI VOICULESCU TOTI BANII IN DETRIMENTUL FAMILIEI . CEL MAI CIUDAT TESTAMENT SI CEL MAI IMPROBABIL.
    O tara care numeste ca Vice Presedinte al Seatului pe cel mai mare gangster international nu poate fi numita democratie ci faradelege si banditism. Faptul ca Antena 3 este impotrica lui Basescu nu schimba datele problemei. Pe timpul lui Ceausescu toate ziarele din SUA care al injurau pe Ceausescu erau controlate de securitate.

    INTERPOLUL AUSTRIA DESCHIDE ANCHETA VOICULESCU
    VOICULESCU FURTUL SECOLULUI !
    ROBERT HORVATH- CINEAST NEW YORK : Dan Voiculescu, sustine ca averea lui provine de la un arab. firma CRESCENT apartinea oficial unui arab, o persoana mai in varsta. Acest arab, in 1990, imediat dupa Revolutie, si-a facut un testament care ar putea intra in Cartea Recordurilor, pentru ca acest arab, Fouad Sanbar, si-a facut un testament prin care a decis asa: lasa mostenire tot patrimoniul firmei CRESCENT copiilor sai, dar nu la moartea lui, ci la moartea lui Dan Voiculescu Adica un batran arab, care avea si doi copii bolnavi (am aflat asta din cartea domnului Voiculescu) nu-si lasa averea copiilor sai, ci precizeaza in testament ca averea va fi impartita dupa moartea lui Dan Voiculescu, care era un simplu angajat al arabului respectiv. Acestea sunt lucruri pe care domnul Dan Voiculescu ar trebui sa le explice – cum este posibil ca cineva sa lase o avere de zeci, daca nu sute de milioane de dolari – o mostenire care sa fie impartita nu dupa moartea persoanei respective, ci a unui angajat. Si astfel, prin acest testament extrem de ciudat, Voiculescu devenea stapanul patrimoniului CRESCENT, iar la un an de la acest transfer de proprietate se produce un al doilea transfer de proprietate, prin care firma GRIVCO cu capital social foarte mare – milioane de dolari, apare din nimic, ca fiind proprietatea domnului Dan Voiculescu, care pana in acel moment a fost angajat la stat cu un salariu de 6000 – 7000 de lei. Brusc, in \’91, dupa ce primeste mostenirea respectiva, apare grupul de firme GRIVCO, cu capital, repet, de milioane de dolari, care incepe sa deruleze aceleasi afaceri pe care le derula CRESCENT pana in 1989\”.

  64. Johnson Says:

    Stejarul te ambalezi de pomana vezi ca ramai fara frunze..Uite cum am inceput postul : „Sigur ca au furat din afara cat sa le ajunga acesta a si fost factorul decisiv,dar…”
    Cititi mai bine dupa aia sariti ca arsi fratilor sau la voi descarcarea nervoasa e primordiala ? Unu la mana…Doi la mana…Asta a fost in 2009 cand nu aveam vot prin corespondenta dar ce-o sa te faci in 2012 cand acele „6 din 6 cazuri izolate” credeam ca citesti procentul Stejare asa cum a facut-o Radu Humor vor deveni prin multiplicarea oferita de votul prin corespondenta colacul de salvare al jegosilor de portocalii…Ca vor fura cat se va putea asta e partea a doua dar ei isi trag voturi exact de acolo de unde sigur vor castiga.Vopturi pe bune…Diaspora a ajuns pentru Basescu precum jud.Buzau pentru Iliescu in 1992…Rade tot Chimbila acolo….In schimb ideea cu votul cu o zi inainte este foarte buna…Poate insa ca si Opozitia se va mobiliza sa schimbe cumva perceptiile gaunoase ale romanilor din America…Aici in tara lucreaza PDL pentru asta si presa libera…Acolo insa toata lumea lucreaza pentru portocalii,trist dar adevarat

  65. ALM Says:

    @ stejarul (duminică 3 iulie 2011 la 5:04:56 pm)

    Care liviu dragă Pătru? Ce naiba, a crescut porumbu’ si ai luat-o razna prin el? Uite d-aia nu prea mai scriu pe aici, ca se gasesc tot felul de ultasi cultivati la flacara orizonturilor rosii. Eu am vrut sa va scot din istoriile alternative predate la ARLUS si voi Batman, Batman! Mai puneti si voi mana pe o carte, da’ nu ca sa faceti cornete din ea …

  66. stejarul Says:

    Roxanaaaaa! Hai ‘napoi! Securistii sterg comenturi.
    Radule, scrie-l din nou.
    SimP

  67. Mircea Talos Says:

    Stimate d-le Horvath,
    Avand in vedere coerenta,substanta si multitudinea de informatii pe care le transmiteti,precum si logica celor mai multe afirmatii si ineditul documentelor ce le sustin,ma simt obligat sa va semnalez eroarea in care va aflati si nedreptatea ce-o faceti,in legatura cu unul din cei mai talentati si carismatici lideri politici romani,Crin Antonescu.
    Afirmatiile dvs. in ce-l privesc,sunt incorecte si suparatoare pentru peste 50% dintre conationalii,ce-l areciaza si mai mult ca sigur il vor alege presedinte al Romaniei.
    Sunt sigur ca daca republicanii ar fi avut un asemenea lider nu s-ar fi prezentat vreodata cu Bush,sa se faca de rasul lumii si nu si-ar face probleme in a-l invinge pe Obama.
    Intrebarea dvs.rauracioasa ar fi trebuit sa sune cam asa:ce-ar fi putut face in alta tara(chiar Romania),daca n-ar fi avut in spate fortele ce i-au sustinut,un Clinton,Bush,Elsin,Sarcozi,Iliescu,Basescu,Obama etc.toti inferiori lui Antonescu,ca discurs liber,infatisare,corectitudine.
    Va precizez ca desi-l cunosc si apreciez pe Crin,nu-l voi vota in primul tur,daca PNTCD va prezenta candidat propriu,fiind taranist si monarhist 100%.
    Va doresc numai bine!

  68. jan dinu Says:

    TRAIAN cutezatorul …
    A salvat de draki – poporul !~
    Multumim domnule presedinte Traian Basescu!
    Jan Dinu – USA

  69. stejarul Says:

    @Robert Horvath

    Am citit acum pe net despre Fuad Sanbar. Interesante joglerii…. vreau sa ma mai documentez inainte sa comentez ceva.
    SimP

  70. ROBERT HORVATH Says:

    @Mircea Talos
    Este evident ca sunteti un om cultivat si cu o educatie aleasa.
    Cu toate acestea subiectivitatea dumneavoastra este evidenta.
    Nu sunt primul si nici ultimul care observa lipsa de personalitati
    in politica Romaneasca. Ilustrul istoric N. Juvara spune ca clasa noastra politica este formata din…..drojdia societatii. Oare cum drojdia societatii poate sa
    sa creieze personalitati de valoare?. Se pare ca avem optiuni polititice asemanatoare. La ultima expozitie personala dela Dali la Deva , cu care am calatorit prin lume am pus in mijlocul galeriilor un urias portret al Regelui Mihai in mijlocul unui trocolor stilizat….Iiar dedesupt optiunea mea politica MONARHIA SALVEAZA ROMANIA
    deschideti
    http://www.devagallery.com/
    la Exhibition….la sfarsit.
    Revin la Crin Antonescu . Chiar credeti ca programul economic USL care este doar un program de promisiuni electorale….vezi creiarea a un milion de noi locuri de munca …..va scoate tara din prapastie? Singurul care se pricepe la economie din randurile opozitiei este Dan Voiculescu dar care conform efoturilor mele se indreapta spre puscarie. Va asigur cu durere in suflet ca Presedintele Obama este primul presedinte intelectual al SUA si posesor al unei culturi enciclopedice. A compara calitatile sale cu cele a lui Crin mi se pare cel putin bizar…..
    Inchei cu o intrebare care ma framanta si nu ma lasa sa dorm
    Cum un om ca Crin a reusit sa ramana repetent la facultate de istorie doua ori ……poate conduce o tara ? Poate dati explicatiile de rigoare.
    Cu respectul cuvenit.

  71. ALM Says:

    Domnule Horvath,
    Oricum o invartim, singura sansa ca sa ne mai revenim si sa nu fim nevoiti ca sa platim datoriile cu sange si teritoriu, se numeste USL! A compara pe Obama cu Antonescu este echivalent cu a compara SUA cu Romania. Si, cu ce va ajuta faptul ca Obama este intelectual si ati ajuns datori vanduti chinezilor?
    Ce legatura are eventuala repetentie in facultate (altii zic ca in liceu, nu m-ar mira sa fi fost la gradinita) cu formarea unui om politic? Si dvs ar cam trebui sa cititi Constitutia Romaniei. O sa observati ca, dupa cum scrie acolo, Presedintele NU conduce Romania ci o reprezinta la cel mai inalt nivel. Romania trebuie condusa de Parlament si Guvern! Presedintele are alte treburi decat sa conduca o Tara. Antonescu va fi un Presedinte conform Legii Fundamentale si nu un „jucator”.
    In alta ordine de idei, un om care-si exprima public pareri politice PERTINENTE, se cheama ca este un om politic. Iar afirmatia dlui Djuvara seamana mai mult a autocritica, daca s-a exprimat asa cum afirmati dvs. Mie mi-a scapat acest moment istoric.
    Discutia despre cele un milion de locuri de munca a fost mereu reluata din cauza celor care n-au inteles nimic din Programele USL. Este vorba de locuri de munca si nu noi locuri de munca! Daca tineti seama de numarul firmelor care si-au incetat activitatea din cauza guvernarii haotice si criminale portocalii, o sa vedeti ca milionul ar aparea imediat ce economia ar primi o gura de „oxigen”: un pachet de legi economice prietenoase si o fiscalitate suportabila! Macar cum au fost pe vremea guvernelor Nastase si Tariceanu.
    Va propun sa va alaturati celor care vor ca renasterea sa incepa cu incredere, sa parasiti corul Casandrelor si sa nu va mai speriati de drobul de sare.

  72. Huhu Says:

    Jan Dinu tiganu cretinu basist pupincurist, in Iad va arde vesnic, alaturi te toti tilharii escroci portocalii, ptiu!

  73. Johnson Says:

    A fost mai mult un ghiveci de eveniment.Exact Basescu.mai lipsea !
    Pai daca au fost Ilie Nastase cu noua lui starleta si asazisii print / printesa paul si lia invitati la dineul oficial va dati seama ce nivel a avut ceremonia…Mai intreba un destept pe aici de ce n-a fost Regina Marii Britanii…

  74. evelllline Says:

    nu conteaza ce a scris in respectiva scrisoare .. codul vestimentar cerut nu ii permite uniforma marinareasca 😛
    Pupici

  75. evelllline Says:

    😛

  76. Argusdre Says:

    In partea a doua a ACESTEI UMISIUNI, B.Teodorescu dezvaluie adevaratele intentii ale lui T.Basescu pentru viitoarea campanie electorala parlamentara.
    De aici, USL-ul, trebuie sa traga invatamintele necesare.

  77. Mâţa Says:

    @Argustre. Bogdan Teodorescu e foarte bun la teorie. A făcut un scenariu din care nu lipsea decât realitatea. 🙂 În sensul că a confundat publicul-ţintă, semn că nu prea umblă printre el. 🙂 În rest, foarte bun.

  78. Mâţa Says:

    @Mircea Taloş. Te-ai gândit mult până să scoţi nestemata cu Bush? 😆

  79. Argusdre Says:

    @Mâţa,
    Imi pare nespus de rau, dar la televizorul meu l-am auzit pe alt Bogdan Teodorescu vorbind inclusiv de publicul tinta, ala nedecis (evalua cam 50%-65%), care se hotaraste in functie de ce propaganda audiaza mai mult timp.De aici si concluzia ca Pleasca a schimbat mereu agenda pe TV-uri, lansand atat de multe subiecte personale (impartirea administrativa, Regele Mihai, Antonescu, etc), deoarece altfel s-ar fi vorbit despre escrocheriile coanei Udrea, despre programele USL, etc.
    La TV-ul tau de exeplu ce-ai fi vrut sa vorbeasca B.Teodorescu despre publicul tinta ? Cati ani are, ce manca la masa de seara, ce bea la carciuma, etc ?

  80. Johnson Says:

    @ Mâţa…Cu toata simpatia nici eu nu pot sa fiu de acord cu tine.
    Bogdan Teodorescu analizeaza impecabil…Ca publicul tinta e dispus sau nu sa preia mesajul,este pregatit sau nu sa-si recunoasca greselile si sa le corecteze asta este problema lui… 🙂

  81. vladcelgroaznic Says:

    Nici n-a explicat nimic…

    Are aia lautari ca ai nostri la nunta lor?! N-are!

    Are aia sarmale, d-astea, ca la ai nostri la nunti?! N-are!

    Daru’ e cu strigare misto la aia?! Nu!

    Ce dracu’ sa-i bage-n seama un capitan de vas pe ramolitii aia?!

    Asa populatie, asa „reprezentant”… Daca era el in locul lu’ Traian, nu facea ca prostu’ ala… facea altfel!

  82. Mâţa Says:

    Analizează impecabil de la catedră, dar habar n-are de viaţa reală, n-a ştiut nici când era consilier prezidenţial, a vrut să uite, nu s-a mai amestecat el cu „vulgul”. De aceea şi confundă minoritatea de maximum 20% care, cum spunea el, vrea ceva în schimbul votului – şi ăsta-i publicul liberal pragmatic care vrea reprezentativitate politică, avantaje economice, etc. – cu majoritatea masei electorale care ar vota şi o maimuţă, numai să scape de Băsescu. Oamenii efectiv îl urăsc pe Băsescu şi numai cine nu e – măcar periodic, dacă nu zilnic, aşa cum sunt eu, pisica – în mijlocul lor nu ştie asta.

  83. what is a reverse mortgages Says:

    what is a reverse mortgages…

    […]DE CE NU MERGE BĂSESCU LA NUNTA PRINŢULUI ALBERT « Welcome to Roxania[…]…

Lasă un comentariu