BOARFELE, TUPEUL HOAŢELOR NEPEDEPSITE

borfeta udrea ghimpele

Foto: ghimpele.ro

Borfeta care a fraudat legea pensiilor s-a dat la doamna ministru Mariana Câmpeanu cu acelaşi tupeu nesimţit pe care l-a manifestat şi când era la guvernare, acuzând-o de minciuni, etc., atât în comisie, cât şi în plen, la dezbaterea legii bugetului.

E bine că boarfa iese şi îşi exhibă din nou tupeul, după ce că a intrat în Parlament pe burtă, la mila unei legi impuse de slugile de la Curtea lui Băsescu. E bine că iese şi irită oamenii, pe care îi consideră idioţi amnezici.

La fel a ieşit Udrea şi s-a dat mai ales la Crin Antonescu, pentru că prostia nu doare şi de aceea e dublată de fudulie. Adică, favorita lui Băsescu şi-a dat în petic de parvenită, comiţând cugetările din adâncuri că cică din cauza lui Crin prostimea a aflat ceva ce s-a discutat la vârfurile puterii şi trebuia să rămână confidenţial dar, din cauza liderului liberal, nu mai există „ierarhie”.

Adică, nu-şi mai impun parveniţii lumea pe dos ( partea predilectă pe care prestează Udrea, împreună cu extremitatea orală).

Ce susţine prostituata cu alte cuvinte? Că de-alde mă-sa şi tac-su – Dumnezeu să-l ierte! – n-ar avea dreptul să cunoască secretele „ierarhiei”, ci doar obligaţia de-a o vota. Adică, mă-sa femeie de serviciu şi tac-su şofer sunt nişte viermi, cum spunea şi Ceauşeasca, şi care n-au ei dreptul să se pronunţe cu privire la treburile ţării, care trebuie negociate în culise, de către impostorii parveniţi la putere.

Este tupeul hoaţelor nepedepsite. Şi cu atât mai nesimţite. Indiferent de sex.

Până când nu cade Băsescu, nu cade nici sistemul securist trădător de ţară şi promotor de târfe şi impostori.

14 răspunsuri to “BOARFELE, TUPEUL HOAŢELOR NEPEDEPSITE”

  1. Ghita Bizonu' Says:

    ma rog ma dau destept .
    http://vremea.forumgratuit.ro/t442-rusia-devenire-catre

    care cr nu stiu insa mie imi este clar ca s-ar putea sa piarda Siberia

  2. stejarul Says:

    Deformare profesionala: koorveta udretta cu desh’tu-n gura.
    Suge nutzy suge. Absorbanta recordwoman de fonduri europene ( 9% fie vorba intre noi!) plina de gauri ca nu mai stii prin care din ele vorbeste.

    Roxana, daca nu as avea informatii destul de sigure ca tarfustina de Plescoi isi petrecea timpul in jurul anilor 1999 internata intr-un spital de psihiatrie (diagnostic schizofrenie), m-as enerva pe ce spune.

    Dar daca luam in calcul diagnosticul ( unei boli INCURABILE), continutul vorbelor si faptelor ei capata o noua dimensiune. O noua dimensiune capata si gestul lui basescu de a o promova in guvern.
    Cu un nebun iti faci toate treburile murdare. Nu e prima data in istorie .. daca i s-a intamplat si lui Kennedy… noi ce sa mai spunem?

    Jnapana cu tarana’n bolentin vrea ierarhie. Nu cumva e pe o doza prea mica?
    Universul ei psychotic este structurat diferit de cel real. Are ierarhii tipice delirului de grandoare. Va mai amintiti de o criza de nervi de a ei candva in preajma alegerilor prezidentiale din 2009 cand plescoiana urla isteroida pe la televiziuni ca ea „a auzit” (vocii??) ca dupa alegeri liderii PDL vor fi bagati toti la inchisoare si cerea ajutorul populatiei.
    Nu s-a linistit koorveta pana nu a aparut Adrian Nastase la un microfon si a declarat sa stea linistita ca nimeni nu are de gand sa o aresteze. Little he knew…. 😉

  3. BOARFELE, TUPEUL HOAŢELOR NEPEDEPSITE » Bloogle Says:

    […] Original Blog » […]

  4. Radu Humor Says:

    Jalnice căzăturile astea !
    Pe cât m-am bucurat la postarea cu Oana Pellea, pe atât m-am oripilat la vederea acestor truditoare, iată şi pe centura parlamentară, unde prind cu gura , fără pic de jenă, la fel ca înainte, când prestau pe sume mult mai mici !
    Se pare că le prieşte :
    Ce nu înghit scuipă ( vezi atacul la ministrul Mariana Câmpeanu, menit să ascundă creşterea pensiilor, şi eterna poziţie contra la tot ce face Crin Antonescu, cea mai comodă găsită de una dintre ele ).
    Acuma dacă le-ai băgat tu în seamă, eu o să le bag în altă parte, de unde o să le scot doar când mi-o fi dor de ele 😉

  5. stejarul Says:

    „Radu Tudor emite ipoteza potrivit căreia ceea ce urmăreşte de preşedintele Băsescu în negocierea cu partidele, privind scurtarea mandatului său şi revizuirea Constituţiei, este primirea imunităţii pe viaţă.”

    Deci carlanul de la Gara de Nord a pus-o de o suspendare DOAR ca sa ni se faca lehamite de cvorum la referendum. Acum dusi de sfoara ca vita la abator vom aplauda oligofren initiativa carlanului sa scoata cvorumul de la ORICE referendum.

    Apoi modifica Constitutia pe ici pe colo prin partile mai esentiale si o supune dezbaterii pu(b)lice.
    Cu ajutorul celor 3 milioane de cetateni trecuti la cele vesnice dar inca pe listele lui ioan rus, carlanul isi asigura o majoritate de DA-uri pentru referendum.

    Si uite asa ne vom trezi in sfanta Constitutie cu un cec in alb de vreo 20 de miliarde de euro pe numele lui basescu si a concubinei de plescoi.

    Scurtarea mandatului lui basescu este un castig prea mic pentru pretul imunitatii pe viata. Singurul castig pentru care eu as fi de acord ca basescu sa fie imun pe viata este revenirea Romaniei la Monarhie Constitutionala.
    DaCA CArlanul ridica pretul imunitatii la pretentii mele atunci mai discutam. Altfel, DEMISIA ticalosule!
    Jos ponta! jos urmasii lui traian basescu si militaru! Jos basescu!

  6. mariusnyc Says:

    The Oil Factor: Behind the War on Terror

  7. olimpiu65 Says:

    sunt minore aceste parasute. intrebarea este: alesii nostrii din decembrie vor sta drepti in fata noii URSS sau vor manca necomestibil, ba mai mult facandu-le sex oral retardatilor de la Bruxelles????

  8. olimpiu65 Says:

    slugoiul Ponta tripleaza salariile loazelor de la ANI.eu cred ca nu mai exista dubii asupra caracterului acestui nemernic!! Demisia!!!!

  9. Roxana Iordache Says:

    Stejare, asta am scris şi eu, de mai multă vreme. De altfel, trebuie să nu vrea cineva să vadă ca să nu vadă că se moşmondeşte impunitatea nu doar a lui Băsescu, ci şi a marilor hoţi băsişti.

    Olimpiu, nu mai sunt de multişor minore. 😆 Iar furtişagurile mafiei lor sunt majore.

  10. stejarul Says:

    http://www.cotidianul.ro/prefectul-romanilor-sacrificat-prin-promovare-de-guvernul-ponta-205565/

    He’s getting worse! Adica din lac in put.
    pontacu pupa iudemereii la greu.

    Ce se pare ca nu stie pontacu e ca victoria apartine celor care au „deschise” cat mai putine fronturi de bataie. Ideal un singur front.

    Deja cu economia pe butuci este un front de bataie suficient, nu mai e nevoie de altul. Totusi pontacu nu se lasa.

    Baga mareeee… pontacule! Ridica-ti in cap romanii din Harcov, Starneste nationalismul in noi, baga-ne in ochi dovezi ca nu ai sange romanesc in tine si nici patriotism. Slugoi netrebnic care ar vinde-o si pe ma-sa daca ar gasi cumparator.

    Asta nici septembrie nu prinde in oficiu. E de bine, veti vedea.
    Mai bine un chior din ce in ce mai „impotent” la Cotroceni decat un carlan vanzator de tara la palatul Victoria.

    ponta, DEMISIA!

  11. Roxana Iordache Says:

    Radule Humor, conu Alecu apăra acea înjurătură, spunea – pe bună dreptate – că de fapt e o binecuvântare. 🙂 Trebuie să fi fost minunat la mama în burtică.

  12. Roxana Iordache Says:

    Stejare, ce nu înţeleg eu la tine e perseverenţa în a ne convinge că există grade de acceptabilitate a răului. E a nu ştiu câta oară când încerci să-l justifici pe Băsescu ca rău mai mic decât pontacii. Să fim serioşi! Grupul de la Cluj face parte din băsecuritate, aşa că dacă îţi convine ţie bulibaşa faţă de puradel, ia-l la tine! Că cu Ponta ne descurcăm noi, dacă scăpăm de Băsescu. 😛

  13. stejarul Says:

    Roxana,
    eu l-as baga si pe basescu in G de la Cluj. I-a slujit, i-a servit i-a ridicat unde sunt acum, recompensa ca l-au adus la „domnie”.
    iar pontacu este de fapt basecu 2. Ma sperie mai rau un basescu cu
    sustinere de 67% decat unul pe duca, ajuns la vreo 7%.

  14. Jan Pantelimon Says:

    D-na Iordache riscati sa-l scapati printre degete pe alunecosul

    pontanac .
    Mai bagati gaz in leprozeria securista pentru ca o faceti profesional si ne mai racorim si noi pulimea .

Lasă un comentariu