NUMAI FRAIERII N-AU ANTICIPAT LOVITURA LUI BĂSESCU. LOVITURĂ PE MÂNA ADVERSARULUI. SOMN UŞOR, BOBOR!

Video de traynickel

Dacă nu mi-ar displăcea pariurile şi dacă aş fi pariat, totuşi, prin excepţie, că Băsescu va întoarce legea pensiilor în Parlament, făceam o avere. Pe care aş fi folosit-o inclusiv pentru demolarea regimului demolator.

Cert e că azi, în câteva minute, Băsescu a demolat opoziţia. Pe mâna ei. Degeaba s-o fi străduit curteanul constituţional Ion Predescu să încline balanţa în favoarea decretării constituţionalităţii unei legi a cărei anticonstituţionalitate se vede din avion. Votând alături de slugile puterii, pentru ca împotriva lui Băsescu să se instituie procedura de suspendare.

Era clar că Băsescu nu riscă suspendarea, fiindcă nu se ştie de unde sare iepurele, iar un referendum ar fi terminator. La fel de clar este că aparatul lui de propagandă – am mai spus-o, extrem de eficient în condiţiile unei populaţii precare – nu doarme, ci face totul pentru a-şi renaşte sponsorul din propria-i dejecţie.

Aşa încât era previzibil că va întoarce legea la Parlament. Pretextul e electoral (în eventualitatea, totuşi, a unui referendum de demitere) şi anume faptul că nu-i corect ca vârsta de pensionare a femeilor să fie aceeaşi cu a bărbaţilor. Nu mai are importanţă, din punct de vedere al impactului, faptul că în discursul din 21 septembrie ţinut în Parlament a susţinut contrariul. Ca de obicei. A aflat în două săptămâni că în România femeile au două joburi, la serviciu şi acasă. Acum, să recunoaştem, poate nu ştia, din moment ce nevastă-sa n-are nici unul. Iar odraslele au oricum averi anterioare.

Aşadar, important e că a întors legea în Parlament pe motiv că trebuie modificat un singur articol şi anume chiar cel propus de opoziţie şi pentru a cărui revotare în defavoare opoziţia a părăsit sala. Lovitură dură, manevra lui Băsescu, să recunoaştem. Şi asta nu fiindcă ar fi regimul Băsescu puternic, ci pentru că e opoziţia slabă. Opoziţie pusă în situaţie de imposibilitate, dacă nu găseşte o modalitate de a contraataca mai eficient decât a fost desfiinţată cu propriile-i arme. Puţin probabil. Mai probabil e că sunt destule proaste care vor cădea pe spate.

Iar demolarea a mers mai departe, în momentul în care Băsescu a acoperit frauda Borfetei cu diversiuni sofistice, de genul, opoziţia e contradictorie, ce dictator sunt eu, din moment ce chiar ei îmi cer să intervin în treburile Parlamentului, ceea ce ar însemna un precedent periculos, din moment ce altădată chiar ei mi-au reproşat intervenţia, atunci când le-am trimis propunerea de a urgenta discutarea unor legi importante. Cu alte cuvinte, îmi reproşaţi dictatura, dar chiar voi îmi cereţi să fiu dictator. Cine mai stă să descoasă sofismul?

De fapt, Băsescu favorizează infractorul şi dacă au sânge, băieţii din opoziţie ar putea – dar chiar ar putea?! – să-i facă plângere penală în acest sens. Nu-i vorbă că şi dacă-i fac, procurorii desfac. Aşa că trebuie imaginaţie din partea opoziţiei nevolnice.

Şi pentru că atmosfera era instalată, animalul (să mă scuze animalele) şi-a putut vărsa în voie umorile finale, când a validat public acuzaţiile Borfetei privind faptul că PSD şi-ar fi negociat absenţa de la vot, pe bani.

Oricum, derizorie politica din România. În general şi în particular, situaţia.

E frig, sindicatele şi-au găsit pretextul pentru nevolnicie. Populaţia e oricum pasivă, cu ea se poate face orice. Iar opoziţia habar n-are că fără comunicare nu faci nimic în politică. Şi prost e că nici nu vrea să afle.

Deci, somn uşor, bobor!

29 răspunsuri to “NUMAI FRAIERII N-AU ANTICIPAT LOVITURA LUI BĂSESCU. LOVITURĂ PE MÂNA ADVERSARULUI. SOMN UŞOR, BOBOR!”

  1. NUMAI FRAIERII N-AU ANTICIPAT LOVITURA LUI BĂSESCU. LOVITURĂ PE MÂNA ADVERSARULUI. SOMN UŞOR, BOBOR! » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 07 October 2010 – Blog « Beaujolais Nouveau – sarbatoare a vinului devenita traditie [P] […]

  2. virgilvirgil Says:

    Iata Roxana ai ajuns si tu la concluzia ca opozitia este plina de natarai si neispraviti de doua parale . Ma rog , acuma io tot spun trebusoara asta de ani buni si nu ma pot bucura ca am dreptate …

  3. virgilvirgil Says:

    Acuma , ce nu inteleg io , e cum dracu de pot crede unii ca Ponta ar dori suspendarea lui Ba’secu ?!… Daca este careva in tara asta care sa-i fie frica de o reala suspendare a lui Ba’secu tot atit cit si lui Ba’secu , acel careva se numeste Victor Ponta . Pai in situatia in care ar reusi o suspendare , atunci cosmarul lui Ponta, domnul Geoana , si al famigliei lui , care conduce gasca pesedeilor , ar deveni intiiul om in stat citeva luni bune … Asa ca , haideti sa fim seriosi cu suspendarile astea de doua parale … Ba’secu o sa stea in scaun cit la Senat este este Geoana presedinte … Si evident , cit cirlanul far de minte dicteaza la pesedei . Chestie e ca nenica , tartotul al batrin , Iliescu cea ca ar vrea sa minareasca la congresul de pe 16 o conducere colectiva a pesedeilor satul si dinsul de traznaile domnului Ponta …

  4. virgilvirgil Says:

    Domnul Tonta a trait astazi una dintre cele mai fericite zi din viata dinsului cind l-a auzit pe Baselu ca il scapa de prepusa suspendare . Acuma , ce nu inteleg io , este ca cum de-si pot unii inchipui ca Tonta asta ar dori real suspendarea lui Baselu cind daca ar si reusi asa ceva , atunci cosmarul dinului , domnul Geoana , ar deveni pentru citeva luni bune intiiul om in stat … Si Ponta ar putea sa se linga pe bot de presedentia de la gasca cu pesedei … Geoana este la moment cel mai mare cosmar al lui Basescu , dar in aceeasi masura si a lui Ponta . Nu mai cascati gura fratilor la zicerile politicienilor , cascati ochii la facerile lor …

  5. M.A.I inaugureaza o noua specializare la Scoala de Politie de la Campina, cea de Agenti Termici | Contrastiri.ro Says:

    […] si Internelor, in pofida crizei care ne apasa, arata o deosebita grija fata de siguranta populatiei. In cadrul unei festivitati solemne, desfasurate la Scoala de Subofiteri de Politie de la Campina, […]

  6. virgilvirgil Says:

    Nu se poate ! Nu-mi vine sa cred … Acuma toti nataraii din opozitie s-au pus sa imbie po-pulimea cu vrajeli precum ca vor modifica din radacini Legea Pensiilor trimisa indarat de Baselu la Parlament . Primul la deschidere a fost domnul Geoana dovedind in calitate de presedinte al Senatului ca este un habanist si nimic mai mult . Asta pentru ca legea nu poate fi modificata decit unde a zis Baselu . O sa-mi spuneti ca a existat un precedent … Da , dar atunci a vrut si Baselu si CCR . Acuma nu o sa vrea nici Baselu si nici CCR . Asta ca sa nu mai spun ca de unde majoritate ca sa puie la vrere si putere , n’asa? Dupa domnul Prostanac a luat legea la mina insusi domnul Tonta , au sarit si liberalii si a incheiat domnul Voiculescu . Pititi-va ! Pititi-va in gaura de sarpe si faceti dracului si voi ceva de isprava … Iote , faceti o greva parlamentara .

  7. t1u1 Says:

    Roxana, ca de obicei articolul tau este fulminant si tot ceea ce face trebuie sa fie asa.
    am mai scris si in alte locuri,desi nu prea am avut timp, azi, sa stau la calculator.
    Am descusut manevra si cu cei cu care am vorbit azi.
    E clar, imaginea bangai era sifonata, arsa pe alocuri si rupta. Trebuia dreasa.Si au copt-o mult timp, incercand iarasi metoda stransului surubului dupa care sa-i dea drumul brusc stransorii si lumea sa rasufle usurata.
    Era de asteptat sa intoarca legea, altfel urma suspendarea si de cuvantul asta si de o atare actiune a opozitiei face pe el de frica.
    Multi ne-am gandit ca o va intoarce, fara sa o spunem inainte, pentru ca individul fiind nebun te poti astepta de la el la orice, si mai ales la actiuni contrare celor la care te astepti.
    Numai sa nu se lase inselati cei slabi cu duhul, ca pe noi nu ne mai poate pacali.
    Cat despre ce va urma, sindicatele au pregatit o greva generala dupa 23 octombrie a.c. daca guvernul si benga din cotroceni nu vor raspunde doleantelor lor.
    Reprezentantii armatei de rezerva, pensionarii din armata, promit sa se adreseze mai multor foruri internationale cu privire la situatia din Romania. Asta a facut si va mai face opozitia.
    Opozitia nu si-a golit sacul cu caile de atac impotriva pecinginei portocalii. Razboiul abia acum incepe..Eu dau credit opozitiei ca va face tot ce ii este in puteri sa scape de „astea”.
    Zilele bostanilor, cele care vin nu vor fi usoare.
    Cu returnarea pensiei la parlament, mai trag de timp, pana la Craciun, pana la primavara spre disperarea romanilor, dare ei omizile portocalii nu mai scapa.
    Mersul istoriei nu il pot opri, nici tavalugul ei.
    Si istoria portocalie a Romaniei, ei au scris-o nu noi. Noi am indurat, de raspuns juridic si in fata judecatii istoriei,vor raspunde ei.
    Perdantii sunt ei, nu romanii.
    Slava Domnului, romanul duce cat poate indura si mult mai mult inca, dar si cand se scutura, ies miscari ca in 1989.
    Necazul este, ca atat timp cat isi pot trai istoria cotidiana si viata mizerabila la televizor, romanii s-au cam lenevit.
    Inapoi insa spre dictatura nu vom merge.
    De asta sunt sigura, si doresc si sa-i vad maturati pe mizerabilii astia odata de pe carosabil.

    Maria S.(Timisoara)

  8. t1u1 Says:

    faci nu face, restul nu mai corectez, soit qu’il soit (fie ce o fi)

  9. virgilvirgil Says:

    Cititi colea cum se lupta ambasadorul Licuriciului Cel Mare cu mogulii si luati-va gindul ca o sa scapam de Baselu cu una cu doua … http://www.cotidianul.ro/125829-Ambasadorul_SUA_Romania_are_nevoie_de_partide_independente_de_oligarhi

    Plus de asta aveti si voi posibilitatea sa aflati cine hotaraste in biata noastra Romanica … Si sa nu-mi spuneti ca sunt antisemit … Chiar asa … poate cineva sa-mi spuna si mie cum dracu se face ca amerlocii trimit la Bucuresti ambasadori numai ovrei ?!…

  10. virgilvirgil Says:

    Vaz ca sunt pus la index …

  11. virgilvirgil Says:

    Am pus-o … Definitiv … Ambasadorul amerlocilor s-a pus pe lupte cu mogulii si il comnpara pe tedy Baselu cu Tedy Roosvelt … http://www.cotidianul.ro/125829-Ambasadorul_SUA_Romania_are_nevoie_de_partide_independente_de_oligarhi

    Sa nu te crucesti ?!

  12. virgilvirgil Says:

    Si voi vreti sa scapati de baselu ? La sfintul asteapta …

  13. Basescu nici nu stie ce lege a pensiilor era sa semneze. Opozitia nu exploateaza gafa. « Plano10's Blog Says:

    […] Presedintele, rusinea Romaniei, si-a argumentat retrimiterea Legii in Parlament argumentand cu, zice-se, o dispozitie din cuprinsul Legii unitare care, ausi, ar reglementa varste diferite pentru militarii barbati si militarii femei. […]

  14. acub123 Says:

    Alegerea americanilor pare clara.

    http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/sua-au-lansat-un-mesaj-antimoguli-201957.html

  15. mihai444 Says:

    http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Basescu-_lacrimi_si_hohote_de_ras_in_ziua_cea_mai_grea_0_349165728.html =))

  16. virgilvirgil Says:

    CE AR TREBUI SA FACA OPOZITIA ?
    Se vede treaba ca blegei noastre opozitii nu-i sunt sufisante paaprele administrate de la intii septembrie curent incoace si inca mai doreste . Pai , cine o cauta o sa o si gaseasca , n’asa? Pentru ca ultima nerouie nu I se pare de ajuns , opozitia vine acum cu o alta si mai mare … Motiunea de cenzura … Tre sa fii bine dus cu pluta ca sa-ti inchipui ca o motiune de cenzura poate fi fructificata , chiar si victorioasa fiind , atita timp cit in scaunul de la Cotroceni se afla de fapt acela care de fapt ar trebui sa fie tinta opozitiei . Fara a fi urmata si de o victorioasa suspendare a presedintelui Basescu , motiunea de cenzura o sa se inscribe , fie si daca trece prin Parlament , intr-un si mai usturator esec al opozitiei . Atunci , se pune intrebarea , ce ar trebui sa faca opozitia ?

    Ce ar trebui sa faca opozitia ? Pai mai intii sa-si faca bilantul si sa constate ca oricare dintre institutiile statului la care ar face apel pentru scoaterea din joc a domnului Basescu o sa o trateze cu refuz . Inclusiv Parlamentul . Mai ales Parlamentul dupa miscarile parca ordonate de Basescu si executate spre deliciul lui de opozitie intocmai si la timp precum orinele militare daca-mi dati voie sa spun asa … Iata de ce opozitia poate apela in aceste moment doar la ceea ce inca mai are la indemina , antipatia popular la adresa guvernului si a lui Basescu . Adicatelea , opozitia ar face mai bines a se pun ape stringerea de semnaturi in vederea declansarii referendumului de suspendare . Asta cit mai poate , pentru ca anul viitor mi se pare ca o sa fie io leaca cam tirziu …

    O sa fie o leaca cam tirziu deoarece neispravitii de la putere in frunte cu Baselu stiu si ei treaba asta si déjà au inceput sa anunte masuri de relaxare incepind cu intii ianuarie 2011 . Daca masura suspendarii o sa fie adoptata prin referendumul popular , atunci actuala majoritate parlamentara o sa se faca tandari in scurt timp cu Geoana presedinte interimar . Cam asta zic eu ca ar trebui sa faca opozitia … Acuma , vreau sa fiu bine inteles … Nu am convingerea nici pe departe ca o asa actiune ar fi incununata de succes . Asta pentru ca asa cum spuneam , opozitia a prin nerozia ei , a facut sa ase pierda citeva luni bune de la intii septembrie incoace . Luni care-I sunt de folos lui Baselu si pedeilor . Asta pe de o parte …

    Pe de alta parte , procedind asa , opozitia mai pleaca din start cu un handicap nu tocmai de nebagat in seama . La eventualul referendum , voturile or sa le numere baseii si cum e bine stiut ca in biata noastra Romanica conteaza nu cine voteaza ci acela care numara … In fine , vinovata este singura opozitia , care ar fi trebuit sa declanseze procedurile de suspendare la intii septembrie in loc sa caste gura la basei . Unde mai pui ca exact atunci i-a apucat pe natarai si alergatul intre dinsii . Domnul Ponta dadea de-a azvirlitul cu domnul Geoana si nici bine nu termina ca se apuca de aruncatul cu pietre in capul domnului Antonescu . Evident Geoana si Antonescu s-au simtit si dinsii datori sa raspunda si iote asa constatam ca timpul a trecut total in defavoarea opozitiei care vai , nu poate sa fructifice antipatia crescuta a populimii la adresa baseilor .

    Antipatie a populimii care incepe sa se estompeze vazind esecurile in lant din ultimul timp ale opozitiei . Asta ca sa nu mai punem la socoteala impotenta sindicatelor , vremea rea si frigul care vin si acestea sa domoleasca focul popular . Iata de ce actiunea de suspendare are sanse sa fie un esec si mai rasunator decit cele pe care brava noastra opozitie si le-a inscris in palmares in ultimul timp . Si atunci … Atunci , ce ii ramine de facut bietei noastre opozitii ?…
    SA SE SPINZURE !

  17. Marcus Says:

    @Roxana: iar tii cu ursu’ si-l vezi pe chiomb dand p-afara de inteligent ce e(cred ca ai baut apa dupa Ciutacu). La mine in cartier se vede altfel gestul lui:
    Time-Out La Cotroceni

    Doar cu gand la suspendare de o craca, sus, in vant,
    Chiombu’, morcovit prea tare, s-a dezis de-al sau cuvant
    Si-ajutat de o chichita, n-a semnat lege-aprobata,
    Spre-a fi iarasi greu furata, lui Roberta i-a fost data.

    Jurii de la-Nalta Curte au cazut de prosti, se pare,
    Dandu-si girul pentr-o lege, trecuta prin fraudare.
    Muti privesc acum la voda, cum de ei joc si-a batut
    Cand le-a ordonat s-accepte drept ca lege, un rebut.

    De tampiti sunt luati s-oranjii, luptatori neinfricati,
    Doar in vorbe, caci in fapta, dovediti slugoi ratati.
    La teveuri apar iarasi, cu un aer dus si tamp,
    Si cu vorbe mincinoase vor sa-l scuze pe talamb.

    Chiombu’ insa e ferice si-si mai toarna o stacana
    Bucuros isi rade-n barba, a scapat in plina toamna.
    Morcovu’ ce-n gat ajuns-a, fiind infipt adanc in dos
    Scoate acum frunze p-afara si e numai bun de ros.

    Din nou el poa’ sa respire, ba chiar poate sa si bea
    Iar de-o trage-o flatulenta, apt va fi si de-a manca.
    Pe Elena o s-o roage sa-i procure-un iepurila
    Morcovul sa i-l manance, caci lui Boc ii e cam sila.

  18. Felix-Gabriel Lefter Says:

    Nimic de adaugat, Roxy.

  19. sandman Says:

    Ca opozitia e varza, nu e nici un secret, dar ca televiziunile mogulilor ii cinta in struna si-l dau mai mult decit TVR… e ceva nemaivazut.

  20. raduhumor Says:

    Antenele si Realitatea au reusit sa produca o stare de disconfort intelectual ( ma rog, nu tuturor !) care risca sa duca la o apatie , din care n-au de castigat decat cei atat de des si pueril criticati !
    Nu ca ar fi prea multi cei care sunt influentati de manipularea de la cele 2 posturi, ca pana la urma-i manipulare, dar au ajuns sa se deconspire ca fiind total lipsiti de fler politic !
    Este o vorba :
    „Ajunge o bota la un car cu oale !” si a insista pe aceste motive mi se pare ca-i jignitor pentru cei care-i urmaresc , dar mai ales denota ca in laboratoarele opozitiei (iar nu trebuie sa ascundem aceasta !)experientele care au loc nu duc la rezultatele asteptate !
    Si tare mi-e frica de o dozare inadecvata care ar putea duce la o explozie care sa arunce in aer tot laboratorul, dar si toata cosmelia ( numita Romania !) 😉
    Asa ca atentie la neatentie, ca se pare ca nici pentru asa ceva nu sunteti pregatiti !
    Ma gandeam la ai nostri, binenteles, dar care uneori par mai mult de-ai lui Basescu 🙄

  21. virgilvirgil Says:

    Pai de Radule , asa se intimpla cind te trezesti pe cai mari si precum gaina in virful gramezii … Ti se si pare ca deja ai luat locul stapinului … Vina este si a multora dintre noi care toata ziulica lustruim opozitia , o periem , o gidilam indiferent de cite prostii face . „Hai Crin!” si „Brava Crin!” au luat locul binecunoscutelor „Brava Base!” si „Tine-o Base tot asa!” …

  22. raduhumor Says:

    Ca unul care ma „bat” aproape la propriu pentru imaginea lor, nu-mi convine sa asist la ceea ce imi ofera un Mihai Voicu, un Mihai Ghise, sau un….
    Daca opozitia a ajuns sa fie arac al puterii este si vina noastra ca ne multumim sa-i punem la punct pe bloguri, dar , si iar ajung la Roxana Iordache ( stai linistit ca ajung si la tine !), nu ne implicam direct angrenajul lor de partid politic, chiar fara carnet de partid .
    Ca-n fond nu mai este o problema doar a lor, ci-i a tarii intregi si cu formatia asta nu-i vad bine (deci nici pe noi 🙄 ). Eu nu stiu de ce nimenio nu sesiseaza ca (dupa mine presedintele n-ar avea voie sa stabileasca dictand atatea masuri economice, mergand pana la indatorarea pe cateva generatii a Romaniei, sau sa dea niste „idei” care sunt respectate cu sfintenie de o putere politica aproape dementa in ultimul hal !
    Taxe si impozite demne de recorduri si o acaparare a tuturor parghiilor de conducere si represiune in mina unui singur om (si ala fara control medical, facut de niste specialisti neutri ). Faptul ca nu-i obliga nimeni sa spuna ce-au facut cu atata amar de bani luati imprumut (noroc ca de colectat nu prea colecteaza ca i-ar fusari si pe aia :mrgreen: ) , sau ca trebuie sa aflam din alta parte, nu de la moguli , ca bani luati de la FMI se duc sa sustina rezervele federale cu o dobanda negativa, si cate altele , trec pe langa cei in care ne-am pus sperantele , la fel ca si pe langa cei care s-au cocotat(tot din prostia unora dintre cei din opozitie , la butoanele puterii !
    Pana la urma, noi ca popor ne-am facut datoria si am adus cu toata furaciunea vreo 12.000 de voturi in plus, dar ei care aveau datoria de a veghea si mai apoi contesta frauda usor demonstrabila de afara s-au faultat unul pe altul , pana au iesit in decor cu tot cu tara :mrgreen:
    Si ar mai fi atatea de spus, dar mai ales cateva macar de facut 🙄

  23. rhorvath Says:

    IN ATENTIA CIURUITILOR INTERESATI DECE INTELECTUALII SI ARTISTII
    AU AJUNS SA MOARA DE FOAME !

    LA ULTIMA CONFERINTA DE POMINA TINUTA DIN BANII PUBLICI ( BUGETUL
    ICR ) LA UNIVERSITATEA COLUMBIA VLADIMIR TISMANEANU A VENIT INSOTIT DE O DELEGATIE DE 20 ( DOUAZECI ) DE CHIBITI CULTURALI VENITI
    PENTRU CUMPARATURI LA NEW YORK.
    UNIVERSITATEA STANGISTA DUPA INVITAREA PRESEDINTELUI IRANULUI
    SI VENEZUELEI LA INVITAT PE REPREZENTANTUL STATULUI ROMAM.
    CONFERITA A AVUT SUCCESUL ASTEPTAT , IN PREZENTA UNEI SALI ABSOLUT GOALE.
    NICI GENIUL CARPATILOR NU A CUNOSCUT O ASEMENEA PRIMIRE SI NICI
    NU SA BUCURAT DE O SUITA ATAT DE ENTUZIASTA SI NUMEROASA,

    VIZITA TOVARASULUI VLADIMIR TISMANEANU IN SUA !

    Vizita de lucru in judetul New York a prim-secretarului Partidului, tovarasul Vladimir Tismaneanu, cunoscutul geniu din Urali, eroul între eroi, cel mai iubit fiu al po­porului rus, strateg si urechist neobosit, demn sugator de respect de la stanga la dreapta, perfectul acrobat în vremi de furtună dar si stejar de Scorniland, va fi acompaniata si de tovarasul prim al ICR al PCR Horia Roman Patapievici dar si de tovarasul vice Mircea Mihaiesi, care, de dragul amintirilor parintilor de la Hotel Lux, vor lasa de izbeliste didamai institutia culturala de la Bucuresti
    Tinand cond de vointa gazdelor, participantii nu vor ezita sa reflecte directivele „Raportului final” al victoriei onanismului asupra Romaniei si  să exemplifice cu propriile experiente caracterul profund ştiinţific şi consecvent revo­luţionar al onaniei politice si stiintifice. Dupa cum este larg recunoscut si reflectat chiar si in tribuna Onania Zilei înaltul prestigiu şi larga recunoaştere in­ter­naţională a proe­minentelor per­­sonalităţi cultural-social-politico-filosofico-ştiinţifico va demonstra ca Romania isi re­în­noieste angajamentul solemn de a face totul si de a nu precupeţi nici un efort pentru a condamna romanii pentru crimele facute de bolsevici si tovarasii lor de drum.
    La manifestarea artistico-culturala vor participa – pe baza de selectie atenta – toate categoriile profesionale de tovarasi: oameni ai muncii de la sate si orase, muncitori, ţărani, intelectuali dar si elevi, studenţi, pionieri sau şoimi ai patriei de toate naţio­na­lităţile, cum ar fi doi-trei români, dar mai ales maghiari, germani şi, evident, de alte naţionalităţi fara deosebire de gen adica si cu sex si fara sex, conform exemplului luminos de eminent om po­litic si savant de largă recu­noaştere in­ter­­naţională care este el, tovarasul Volodea Tismaneanu, care, in ovatiile generale si aplauzele prelungite ale bravilor tovarasi participanti la Festival isi va lansa ultimul volum de memorii stiintifice multi-lateral involuate „Onanist pentru Eternitate”. 
    Iata programul manifestarilor:
    As part of the Festival “Performing Revolution in Central and Eastern Europe”, the Harriman Institute at Columbia University, in association with the Polish Cultural Institute, Romanian Cultural Institute New York, and Austrian Cultural Forum invite you to the Symposium
    After Communism:
    Achievement and ………… Disillusionment since 1989 ( Iliescu, Constantinescu, Basescu )
    | Columbia University

    The Romanian Cultural Institute in New York is pleased to invite you to this multi-day symposium that will bring together leading public intellectuals, scholars, politicians, dissidents and writers from both sides of the Atlantic to assess the global meaning of the 1989 bla-bla-bla revolutions in Central and Eastern Europe and the world.

    Raportat de Robert Horvath Deva Cineast
    New York

    http://devanewyork.blogspot.com/
    http://www.devagallery.com/

  24. raduhumor Says:

    Si asta ce reclama @RH reprezinta doar o picatura din cheltuielile exorbitante pe care le suporta romanii pentru a-i plimba pe banii lor pe niste neispraviti, ca sa spuna unor multimi pe care le poti numara pe degetele de la maini, ca .. ca ce ?!

    :mrgreen: 🙄

  25. Cum apara opozitia si puterea interesele Romaniei! « Popateapa's Blog Says:

    […] Pe 8 octombrie a.c, la Antena 3  a apărut un domn fost diplomat care se plângea ca i s-a redus pe… si că nu poate să mai facă faţă  cheltuielilor! Suficienţa cu care se lauda ca mai este membru şi în alte câteva comisii,ca are 30 de ani de diplomaţie,mi s-a parut revoltător. Pentru anii in care nu i s-a plătit o contribuţie mai mare de către angajator,statul roman , la fondul de pensii,nu se considera vinovat.Atunci cetăţenii de rând cu pensii mizere cărora nu li s-a plătit aceste drepturi,ce să facă? Acest domn m-a făcut să ma gândesc la articolul domnului Năstase de pe blogul Domniei Sale http://nastase.wordpress.com : “Dezbaterea de la Strasbourg.Ce urmează?“ […]

  26. Balada lui Emil cel Mic « Adevarul e dincolo de noi Says:

    […] patuc Plange si suspina o batrana mica, Care are fiul cat un pustiulica. Caci la guvernare fiul ei iubit A plecat aseara si n-a mai venit Celularul suna noaptea jumatate. Nu-i semnal,si totusi:-oare […]

  27. acub123 Says:

    Au trecut 20 de ani de la blestemata aia de „revolutie”. De 20 de ani incoace tara asta se afunda in mediocritate, nu stiu ce nu poate fi catalogat ca mediocru in (r)Romania. Si bineinteles ca unui guvern si presedinte mediocru i se opune o opozitie (scuzati pleonasmul) mediocra. Acum 20 de ani am fost printre cei care in Piata Universitatii au vrut sa dea jos comunismul – mai bine stateam dracului acasa.

  28. Impotenta OPOZITIEI in a demonstra furtul de voturi. « Plano10's Blog Says:

    […] Roberta, Cotoi si Baconski, cei trei mari mistificatori de voturi. […]

  29. raduhumor Says:

    Imi cer scuze pentru aceasta postare refuzata pe alte bloguri :
    E vorba de scrisoarea adresata domnului Dorin Tudoran de mai vechea cunostinta Viorel Abalaru (@AVP).
    O postez aici ca sa nu incurc traficul de la celelate postari !

    Radu Humor spus

    Comentariul tău e în așteptare.
    octombrie 13, 2010 la 6:34 pm 00 Rate This
    Radu Humor spus

    Comentariul tău e în așteptare.
    octombrie 13, 2010 la 6:31 pm 00 Rate This
    Si iata pana unde-l poate duce minte :

    AVP Says:
    13 octombrie 2010 la 17:45
    Apropo de DT… Acum cateva ore i-am postat pe blog, la topicul “Fractura (II)”, urmatorul mesaj, care nici macar nu mai e la moderare, fiindca vigilentu – cu mine – coleg l-a taiat cu totul…

    +++++++++++++++++++++++++++++

    Dle Dorin Tudoran,

    Atat timp cat dvs veti permite intrarea pe blogul acesta a unui individ care una vorbeste aici, prefacandu-se a fi un interlocutor civilizat, iubitor de cultura si democratie, si alta fumeaza atunci cand imi vomeaza mie in cap (in mediul sau natural – la @goe, cunostinta noastra comuna, cum ar veni… – sau chiar in casa mea, fara nicio perdea, pai cum drea…) indescriptibilele mizerii ale sufletului sau de anonima lichea (scussi expresia), ei bine, degeaba vorbim despre civilitate, despre majoritate vs minoritate, despre elegantza, fractura, sudura si dreptate si-n genere despre orice, stimate dle confratre… Si cum, in pofida faptului ca v-am mai atras o data atentia asupra comportamentului descreierat al individului “Radu Humor” – caci despre el e vorba -, va prefaceti in continuare a nu intelege ce anume doresc de la dvs, va dau mai jos linkurile unde va puteti edifica, in caz ca aveti o minimala bunavointa, asupra naturii lombroziene a celui pe care dvs il primiti in casa si chiar il invitati la masa, fara sa observati ca subt camasa-i verbala cica aleasa, se observa urmele de fecale si de bale cu care ipochimenu si-a tratat ultima victima ce-i va fi iesit in cale, doar un piculetz mai la vale… :

    http://viorelpadina.wordpress.com/2010/09/30/glasu-celui-care-striga-in-pustiie/#comment-20200

    http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/02/poveste-lui-ave-5-paun-da-cu-ochii-de-bomba/#comment-20234

    http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20381

    http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20410

    http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20413

    http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20425

    http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20438

    http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20441

    http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20442

    http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20453

    http://viorelpadina.wordpress.com/2010/10/06/povestea-lui-ave-7-partida-de-sah-orb-continua/#comment-20460

    La ciuperci

    La ciuperci

    Mentionez, de altfel, ca aceste linkuri se regasesc si in reclamatia pe care am inaintat-o la Romtelecom, providerul de internet al grobianului insultator & calomniator, care insa de luni de zile treneaza investigarea cazului si aplicarea sanctiunilor de rigoare contra infractorului, in pofida propriei sale politici de internet (care obliga onorabila firma sa-l determine pe individ sa-si opreasca agresiunea, macar, daca nu sa-i blocheze contul). Imi permit sa sper ca baremi dvs, care ati scris despre subsemnatul (citez) “Scăpat de chingile impuse de convențiile oricărui format ”pe hârtie”, acest neliniștit de geniu ”și-a dat foc la valiză”, s-a autopropulsat în spațiu, sătul să tot audă de la dușmanii săi reali și imaginari ”Ești în aer!”” va veti solidariza cu bietul nelinistit care, dupa ce si-a dat foc la valiza, vede ca acuma nu mai are nici macar o pijama disponibila, cu care sa se stearga de tonele de zoaie cu care-l trateaza, absolut demential de altfel, pooliticosu dvs conviv, “Radu Humor”, anonimu lu pesce (dar altfel foarte cunoscut in cercurile interlopilor cyberspatziului, fireste…)

    Fiti convins ca daca as cunoaste identitatea reala a ipochimenului sau daca ar exista in tzeara lu Papura Voda organe capabile sa stopeze activitatea agresoare a acestui sociopat, nu v-as mai deranja nici cu-o floare, fratioare… Asa insa, apelez la un coleg din Romanica scriitoare, sperand ca el se va solidariza pana la urma cu mine, iar nu cu-o entitate in mod evident infractoare (in timp ce vorbim chiar despre responsabilitatea de pe neaosele ponoare si moralitatea de subt intregu soare… oops).

    Cu stima si speranta,

    AVP

    ps. Se intelege ca daca imi veti cere sa banez si eu un trol al dvs si-mi veti documenta agresiunea acestuia, nu voi pregeta sa opresc intrarea pe blogul meu a insultatorului si calomniatorului lui Dorin Tudoran, oricine ar fi trolul cu pricina.

    Comentariile (mele) sunt de prisos !

Lasă un comentariu