INUNDAŢIE ŞI BEŢIE. ŞI ZICEŢI CĂ N-A ZIS BINE PREMIERUL?

Premierul Călin Tăriceanu a spus, ieri, că în timp ce Guvernul mobilizează Armata pentru ajutor în zonele calamitate, unii dintre localnici sunt mai tentaţi de cârciumi, decât să dea o mână de ajutor.

Şi să mai ziceţi că n-a zis bine premierul!

FUCK YOU, TOVARĂŞI! 

Fotografie preluată de pe blogul cu acelaşi nume.

22 răspunsuri to “INUNDAŢIE ŞI BEŢIE. ŞI ZICEŢI CĂ N-A ZIS BINE PREMIERUL?”

  1. ipse Says:

    daca trage premierul o basinica, si atunci o sa cauti poza care-l confirma? Vai de mine, citi oameni au nevoie de un cur de pupat…

  2. Rabbi Schtrudell Says:

    Asta-i poza de la alte inundatii…

  3. J o h n s o n Says:

    Ipse tu ai abonament pe viata la curul marinarului.Vezi sa nu-i lingi discul ala bolnav ca se ia boala.

  4. J o h n s o n Says:

    Indiferent de la care inundatii e poza aici vorbim de sindromul in sine.De ce sa nu vina armata,jandarmeria sa ne salveze gospodariile daca tot e deschis la carciuma,nu-i pacat sa se strice bautura-n sticle ?
    E un mare tantalau la Ziua,Geoge Scarlat…Zice : E dreptul fiecaruia sa bea la carciuma,ce daca-s inundatii ? Minte de ziarist,formator de opinie.Doar din dorinta bolnava de a-l musca de cur pe Tariceanu,ca de aia il plateste SOV.

  5. Darius Says:

    Nu vad si nu inteleg rostul pozei care, intr-adevar, este de la inundatiile trecute. Nu asta inseamna inundatiile pentru 99,9% dintre cei din zonele calamitate.

  6. ipse Says:

    Johnson,

    ba nu, o sa am abonament la Patriciu. Si la „Rox”, care nu mai stie din ce pozitie sa pupe curTariceanu. Cu poze vechi, cu orice se gaseste.

  7. ipse Says:

    si care se mira ca nu sta lumea in pozitia de drepti cind vine smecheru’. De parca ar fi toti de-ai lui Iordache…

  8. ipse Says:

    de altfel, vad ca si tu esti facut gramada: crezi ca e nevoie de Johnson ca sa stie oamenii ce sa faca cu vietile lor. Aia nici n-au mai vazut inundatii, trebuie sa le spui tu si Tariceanu.

  9. ipse Says:

    si nu mai injura ziua, ca nu mai pupa Rox acolo, in veci! Ala a fost momentul ei de maxim.

  10. J o h n s o n Says:

    Dar care-i treaba cu tine ? Te-a retrogradat matrozu pe blogul asta,stai sa ne mirosi ciorapii,daca te deranjeaza mergi intr-o carciuma si fa ca aia din Suceava,contempla ce ti se intampla si nu mai da cu presupusul ca nu esti chiar atat de dibaci in prognoze…

  11. pelin octavian Says:

    Intre Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu,exista o competitie care dateaza din anii 1990,asa ca amandoi incearca sa castige capital politic pentru viitoarele alegeri ce se apropie ,asa ca,pentru ei este ceva normal,dar pentru sinistrati este un adevarat cosmar,ca acestor amarasteni,talpa poporului nu-i pasa de politicieni in momentul cand isi vad agoniseala de o viata luata de apele involburate si vietile semenilor care au pierit in aceste inundatii,asa ca….politica nu are ce cauta in asemenea zone calamitate !!!!

  12. Presedinte al Boborului Says:

    prosti nu pun botu la roxamat…

  13. J o h n s o n Says:

    @ Octavian Pelin….Asa este dar de voie de nevoie trebuie sa le suporte si prezenta acolo.Pentru un politician in an de alegeri intra in fisa postului sa mearga la fatza locului in astfel de sinistre si sa-si dea cu parerea,sa compatimeasca,sa simuleze organizarea de masuri.Oricate masuri ar lua autoritatile fara participarea barbatilor buni de munca alaturi de trupele de interventie nimic nu este posibil.Este mioritic,este dambovitean sa stai sa te plangi in fatza unei camere tv alaturi de femei si copii.

  14. Roxana Iordache Says:

    @Rabbi. Eu am preluat-o, dar şi dacă ar fi, partea proastă e că atitudinea unora precum cei din poză nu s-a schimbat. Şi trebuie trozniţi. De altfel, le şi place.

    @Johnson. Scarlat săracul vorbeşte din puţinul lui sânge în alcool.

    @Pelin Octavian. Eşti Octav Pelin şi ne-ai trădat pentru blogspot?! 🙂

    Sigur că n-are ce căuta politica în zonele calamitate. Decât în măsura în care poate ajuta.

    @Preşedinte al Boborului. Ai nimerit-o, acolo n-au acces decât deştepţii.

  15. ipse Says:

    Johnson,

    dar cu tine ce e, esti de paza la Roxy? Spune-i sa nu mai falsifice, daca nici macar nu stie cum. Sa-l mai intrebe pe Rosca Stanescu, ca ala iti face alb din negru in citeva secunde.

  16. Ovidiu Says:

    Pentru prima oara imi permit sa-l critic pe Tariceanu.
    Ca premier ca diplomat a gresit, chiar daca a avut dreptate nu avea voie sa-i catalogheze drept betivi.

    Prin declaratia sa a dat de inteles ca acolo unde erau inundatiii traiesc betivii.
    Era iresponsabila aceasta declaratie.

    http://stirea.wordpress.com/

  17. Roxana Iordache Says:

    @Ovidiu. Eu l-am criticat de mai multe ori, dar când e cazul. N-ai fost foarte atent, a zis că unii erau mai interesaţi de cârciumi, decât să dea o mână de ajutor. Beţivi sunt peste tot. Declaraţia e foarte responsabilă, spre deosebire de demagogia electorală care flatează deficienţele oamenilor pentru voturi.

  18. Ovidiu Says:

    Roxana, cred ca e si mai grav, asemenea afirmatii mai mult ne strcica , dauneaza noua penelistilor, nu uita de alegeri nu uita de electorat, trebuia sa fie mai atent.

    Nu inteleg ce a dorit prin aceasta afirmatie? nu-i inteleg logica.

    Demagogia, NU, responsibilitate DA, prin fapturi nu declaratii aiurite fara niciun sens.

  19. Presedinte al Boborului Says:

    ipse spune:

    luni 28 iulie 2008 la 2:09:03 pm
    si nu mai injura ziua, ca nu mai pupa Rox acolo, in veci! Ala a fost momentul ei de maxim.

    –––––––

    nu, nu a fost maxim , normal nu avea ce cauta la Ziua, cum dealtfel nici Paler la A3, care a scapat usor,insa R.I mai are de tras consecintele,pe care nu le vede,insa-i vede prosti si imbecili pe totii ceei care au alta opinie, deh, UTC-ului a invins si in acest caz.

    Din pacate si R.I a intrat in categoria expirat, nu cred ca o vom mai citi intr-un cotidian central, in bloguiala…, da, si-a creat un mic grup, dar a reusit performanta irita cititori sai fideli de la inceputul carierei ce se anunta spectaculoasa, Ziua si alti experti i-a pus bomba, a explodat! Si sa vrea, R.I, nu mai poate da inapoi, aspect pe care il constientizeaza. Din toamna multe se vor mai popi!

    Intr-un anumit sens, Basescu a fost calul-troian, care a mazilit (calapod C-tinescu 96-00) garnitura rasarita dupa 89 in care se puneau mari sperante fara de care PNT-CDR nu pupa puterea.

    Pacat, rolul jucat si de R.I pâna in 1997 nu trebuie igonorat, acela este momentul maxim. A urmat prima lovitura CDR,afectând grav imaginea sutinatorilor, sutinatori care au dat-o pe vodca Iliescu-Voiculescu-Patriciu.

    Este vizibil ce meteahne are garnitura care a inlocuit pe-a Roxanei , va fi si mai devastatoare. Ce nu s-a vrut si doreste vedea este faptul ca totii sunt una si aceiasi mâna, joaca un show la care multii pun botul fie ei si reputati jurnalisti care daca erau cu adevarat independenti nu puneau botul la diversiune. Nu au pierdut doar postu intr-o redactie resepctabila de unde sa iasa la pensie ci si cititori fideli care via internet putea schimba calimera.

    dar asa le si trebuie, ca prea utecist se comporta…

  20. satmareanca Says:

    O fi de la inundatiile trecute poza, dar este mereu actuala. E drept ca nu poate fi generalizat, dar ilustreaza foarte bine realitatea. Cine zice ca nu-i asa, nu cred ca a fost prin zonele calamitate. Daca nu scrie presa ca au stat in crasme si la inundatiile astea, asta nu inseamna ca nu a fost asa. Ea are alte prioritati, totusi, si nu sa loveasca in popor. Ci in conducatori ;)Roxana, acum si Tariceanu isi putea tine gura, uite la Basescu cum a iesit la inaintare cu teme de solidaritate ca sa ajunga la sufletul sinistratilor. Sa plangi, nu alta. Ca sa parafrazez o reclama celebra: demagogia este buna! 😀

  21. Presedinte al Boborului Says:

    ma tem ca bolsevici vor ramâne sfinti pe lânga astia

    http://www.cotidianul.ro/partidele_cauta_recruti_prin_redactii_vestiare_si_in_showbiz-53205.html

    asteptam candidatura tovarasei Roxana Iordache pe listele PSD-PC, PNL nu cred sa o curteze…(doreasca) ptr ca nu aduce maxim,insa ptr pesedei si pcisti este bun orce

    prost, prost, dar o nimeri…

  22. Roxana Iordache Says:

    @satmareanca. Eu nu cred aşa, fără mişto. Repet şi am să susţin asta tot timpul: foarte bine că a zis ce a zis. Şi oamenii ştiu că aşa este. Şi de fapt, îl aprobă. Chiar şi ăia care sunt vizaţi, pentru ei e biciul stăpânului.

    @Presedinte al Boborului. Probabil că eşti mândru la maximum de atâta prostie, dacă ţii mereu să te lauzi cu ea.

Lasă un comentariu