BĂSESCU: M-AM DEZAMĂGIT ŞI PE MINE

RECEPTIE - ZIUA NATIONALA

Mi-am văzut visul cu ochii.

La învestirea Guvernului PD-L-PSD, Cotroceni, decembrie 2008

M-am dezamăgit şi pe mine însumi prin soluţia pe care am găsit-o în decembrie 2008.

La întâlnirea cu românii din Paris, mai 2009

39 răspunsuri to “BĂSESCU: M-AM DEZAMĂGIT ŞI PE MINE”

  1. mihai 4 Says:

    Chiar a zis cheliosu asa Roxi?Nu-mi vine sa cred.El care se declara ,,linistit” in noaptea de dupa alegeri,cand pd-ul egala psd la numaratoare. Europa nu-l mai vrea si simt ca ia mai disparut cumva si hahaitul.Nu mai e breaz ca atunci?

  2. mihai 4 Says:

    http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-05-19&id=28256 http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-05-19&id=28251

  3. Lilick Says:

    Am auzit si eu cand a zis si… am crezut ca nu aud bine. Pai Coalitia nu mai e visul lui? Sau o viseaza numai cand negociaza pe ascuns cu pesedistii? Cu legea salariilor „eroare”, cu pesedistii „eroare”… Imi dau seama ca asa a facut si cand a dat foc navelor: „ups, eroare!”
    O sa dea foc la tara si o sa zica ca… a fost o eroare.

  4. mihai 4 Says:

    Lilick,dat foc la tara reprezinta creditul FMI pe care l-ar fi papat linistit pana-n toamna daca na-r fi si Isarescu la butoane.

  5. vali plesca Says:

    ce chestie… in perfecta lume politica romaneasca, fara greseli, fara pareri de rau, fara dezamagiri, uite unul imperfect…

  6. Franklin Says:

    Asa politician nenorocit n-a mai avut tara asta niciodata. Auzi cum s-o intoarca el. Si inca se mai gasesc fraieri sa-i cada in cursa. Si asta doar pt ca nu s-a gasit nici un barbat sa-i dea replica: Pai bine ma circarule, da’ cand ziceai ca dormi linistit cu alianta asta nu mai erai dezgustat, ai?
    La Paris, i-a tot combinat pe diasporii care il luasera ceva mai tarisor la rost, ca o s-o dreaga el cumva, vezi doamne, el Basescu e in barca democratilor filo-occidentali, nu intr-a securistilor, neocomunistilor si hotomanilor.
    Dar si printre diasporii din Paris tb sa fie o groaza de securache, vorba lui Paul Goma, ii recunosti ca s-au asezat toti in arondismentul 16 precum si dupa Range Rover. Ca deh, acuma se poate, nu mai e partidul cu ochii pe noi!

  7. Plano Says:

    Aseara Talpes spunea pe B(as)e TV ca o sursa de incredere… cica fost ziarist, l-a intoxicat pe Tariceanu cu iluzia ca Geoana, pana la urma, va accepta, dupa alegerile din toamna trecuta, sa formeze un nou guvern Tariceanu.
    Treaba lu` Calin era doar sa tina coada ridicata …tare!
    Asa au ramas liberalii in afara guvernarii.
    @zexe, ar putea sa ne spuna cine era persoana de incredere a lui Tariceanu… care l-a facut mic!

  8. olimpiu Says:

    ,,mi-am vazut visul cu ochii” suna mai bine! e chiar simpatic presedintele nostru asa bulversat cum e in ultima vreme! cineva spunea ca o comedie este tragedia care i se intampla altuia! presedintele e comic rau de tot de cand e infricosat si nu mai stie cum sa placa

  9. daurel Says:

    Ma surprinde cateodata, dl Basescu, cu anumite cugetari de om linistit si detasat. Prea detasat!

  10. Marcus Says:

    De la Antigona si Igigenia la Stan si Bran Electorali
    Suntem poate unicul popor din lume care, pentru a trece cu usurinta, neinhibat si cu zambetul pe buze de efectele devastatoare ale crizei, am fost daruiti de Dumnezeire cu minunea prezidentiala traian basescu.

    De la roluri de tragedie antica la interpretarea de personaje de comedie bufa in scenarii de filme cu prosti si pentru prosti, trecand printr-un circ zilnic si neintrerupt, iubitul nostru prezidel, “haruit si capacitat” de Divinitate in cele ale ludicului, histrionismului si clauneriei, face dovada unui talent remarcabil. Cu ajutorul acestuia stoarce cascade diluviene de lacrimi de la alegatorii sensibili, la un “Draga Stolo”, aflat pe pat de moarte (sic!) dovedit de ticalosii inamici politici, ba starneste avalanse de hohote de ras provocate de cameleonismul cu care domnia sa se poate adapta mediului electoral in care evolueaza, fie pe post de maramuresan neaos, aprig si voievodal in ograda sa, fie pe post de Pacala national reincarnat.

    Cert este ca Presedintele Jucaus nu ne lasa nici macar un minut sa ne plictisim sau “Doamne fereste! sa ne facem griji” cu adresa la din ce in ce mai ipotetica si mai indepartata “painea noastra cea de toate zilele”.

    In ultima reprezentatie, prezentata si reluata isterizant de televiziuni, dupa ce ne-a mintit din nou de la obraz ca nu este “turistizat” electoral pe la fel de fel de sindrofii, intalniri cu studentii, sarbatori locale etc si-a tras pieptar, clop si straita cu horinca la purtator si putin a lipsit sa nu ne interpreteze, cu gand la mandat nou, hitul folcloric al anilor ’60 “Mi-am luat bundita noua”. A bagat in schimb recitarea poeziei electorale “Sa traiti bine!” initializata de cateva stacane de horinca pentru incalzire si curaj.

    Tinand cont de aceste calitati ale Alesului, cu ajutorul carora se confunda pana la identitate siameza cu electoratul pe care intentioneaza sa si-l adjudece, ne intrebam legitim cam ce surprize de proportii ne pregateste domnia sa pentru obtinerea voturilor de la anumite categorii mai speciale de alegatori romani. In aceste conditii n-ar surprinde pe nimeni un traian basescu live si gol pusca prezentandu-si programul politic pentru un nou mandat prezidential in fata nudistilor pe plaja de la 2 Mai. Sau, si mai si, avand in vedere aprecierile publice facute de domnia sa cu privire la numarul foarte mare de homosexuali din Romania (20% din populatie), sa-l vedem cu peruca blonda pe cap, fusta si poseta de firma, deghizat in Elena ot Plescoa si defiland la brat cu membrii comunitatii de homosexuali din Romania, pentru ca apoi sa le tina discursuri in care sa le promita legalizarea casatoriilor intre indivizi de acelasi sex, simultan cu o lege privind liberalizarea adoptiilor facute de cupluri de acest gen, in vederea perpetuarii neamului romanesc in veci de veci.

    Personal, totusi, dupa cata galagie si scandal a facut in toti acesti ani, mi-as dori ca macar intr-o zi, lasata de Dumnezeu pentru refacere, televiziunile sa-l prezinte la un miting electoral, adresandu-se surdo-mutilor din Romania!

    The Land of Choice.

  11. Roxana Iordache Says:

    @Tuturor. El e perfect. 🙂

  12. Stefan Says:

    @Mihai 4: care Isărescu a şi zis atunci, e drept că printre dinţi, că nu de bani duce România lipsă…

  13. Johnson Says:

    Ma asteptam la o minima reactie la cei prezenti la Ambasada in timpul asa zisului discurs in fapt o insiruire de minciuni puse pe note de telenovela.Mam jur pe tot ce am ca i-as fi strigat :
    ” Comunistule ai revenit in tara pe carea-i incendiat-o intentionat ? ”

    ” Mincinosule,ai vrut stabilitate in Romania sau ai aranjat combinatia fesenista cu un an inainte ca sa dispui TU de puterea discretionara ? ”

    ” Bai fesenistule vezi ca ti-a cazut Tainul din nadragi ” etc

    Adica niste consideratii de bun simt intalnite in astfel de reunioni diplomatice…n-a zis nimeni ca i-ar fi stricat niste oua si rosii.

  14. Franklin Says:

    @Johnson
    Totusi, urmarind imaginile de la intrunire, am remarcat in timpul „discursului” multe chipuri impietrite de uimire, printre care cele ale lui Cristi Diaconescu si Ilie Nastase, … spre deosebitre de Videanu si Elenea Udrea care se hlizeau ca prostii in targul Parisului si care se distingeau net de restul celor prezenti.

  15. ALM Says:

    E bine asa! Oricum, talibanii portocalii nu pot fi adusi la realitate. Sper ca oamenii normali sa inteleaga cu ce caiafa au votat si, in mod special, social -democratii adevarati sa inceapa sa faca presiune pentru iesirea din combinatia struto-camilista la care au pus botu’. I-a umiliti ca pe mazete, le-a turnat rahat in cap cat n-au luat in 19 ani de „democratie”! Si cine? Nu mai spun, ca stiu toti cei care au absolvit cursul elementar fara meditatii.

  16. tony Says:

    Daca i-a dezamagit pe toti si acum chiar si pe el,cred ca nu mai exista nici un motiv sa nu-si dea demisia !

  17. Johnson Says:

    @ Franklin,

    Cel putin Nastase era pamantiu la fatza ii venea sa intre in pamant in timp ce el edita telenovele la tribuna.S-a observat ca baiatu a venit doar cu blonda fara nefasta.Probabil Carla i-a zis lu barbaxu : Draga eu nu ma afisez in public cu toti handicapatii,am si eu o imagine ce dracu …fuck up ! 😯 La care Sarko ridicandu-se pe varfuri ii promite tandru c-o lasa la castel.In felul asta i-au facut oaspetelui un cadou neasteptat „obligandu-l” sa-si lase consoarta a la maison si sa-si ia blonda,adica pardon,ministrul turismului.

  18. costi Says:

    Noi am pierdut. Dar voi, voi mai aveti o sansa. Noi am fost fericiti ca am descoperit Coca-cola si bananele si am crezut ca daca noi citim, si ei vor citi. Si ca toti vom progresa si tara o sa aiba scapare. Noi ne-am inselat. Unii dintre noi au plecat de aici. Castiga bani acolo si tanjesc dupa orasul asta imputit. Voi insa, voi aveti o sansa. Voi, aveti sansa.
    Nu va ganditi la furat. E calea cea mai simpla. Stiu ca ati aflat ca asa te imbogatesti. Daca ai pamant sau daca faci afaceri cu statul. Stiti voi ceva despre tva si cum ai putea sa-l furi, dar nu va e inca foarte clar. Nu asta e drumul. Cu cat se va fura mai mult, cu atat se va construi mai putin, iar copiii copiilor nostri vor mosteni un imperiu de cenusa. Sunteti tineri si totusi habar n-aveti ce inseamna un Bucuresti in care se circula normal. Daca voi habar n-aveti si daca Ei continua sa fure, ganditi-va la copiii nostri. Nu e nici o sansa.
    Cititi. Cititi mult. Cititi tot ce va pica in mana. Nu-i mai ascultati doar pe profesori. Cititi orice, fara discernamant. Nimic nu e mai important ca lectura, acum. Apoi, cautati-va intre voi. Vedeti care cititi aceleasi lucruri si inhaitati-va. Numai in haita de oameni destepti o sa reusiti. Unul singur dintre voi va fi mancat. Zece insa, s-ar putea sa reusiti. Ganditi-va de pe acum sa-i inlocuiti. Timpul lor trebuie sa se termine. Trebuie sa-i dominati. Dar nu cu gandul ca veti fura mai mult ca ei. Asta e calea simpla care va va sufoca mostenitorii. Ce-o sa faceti cu milioanele intr-un oras mort? Ce-o sa cumparati, cu banii gramezi? La ce-ti foloseste un Lamborghini cand n-ai o autostrada? De ce sa ai o vila intr-un cartier sufocat de inundatii?
    Nu va dusmaniti profesorii. Sunt oameni amarati, din ale caror drame puteti invata. Isi dau priceperea pe un salariu de nimic si va invata carte. Nu va bateti joc de ei. Au muncit, si nu e vina lor ca parintii vostri s-au descurcat mai bine. N-aveti nici un drept sa-i dispretuiti. Nu le sunteti superiori. Banii parintilor vostri nu va reprezinta. Va reprezinta doar ceea ce puteti scoate pe gura. Aveti grija ce scoateti pe gura. Vremea pumnului si a bodiguarzilor a trecut. O sa calatoriti, iar copiii francezi invata carte, englezii la fel. Va confruntati cu o lume care acum e mai deschisa decat oricand. Hotii de la putere nu sunt in stare sa va spuna cine este Delacroix sau Chagall. Nici Duchamp. Nu va pot spune care e influenta lui Schopenhauer in Sarmanul Dionis si nici de ce este Eminescu un romantic intarziat. Foarte putini o sa va spuna cine a pictat Cina cea de taina si de ce Visconti a ales romanul lui Thomas Mann ca sa faca un mare film. Ei vor sti doar sa va invete sa furati. Iar calea asta, mai devreme sau mai tarziu, se va infunda si ne va asfixia copiii.
    Nu va mai luati dupa ziare. Nu dau doi bani pe generatia voastra, nu va dati seama? Pentru ei, cu cat sunteti mai prosti, cu atat le va fi mai usor sa va vanda orice cacat. Iar cacatul pe care il veti cumpara va fi obtinut de la prosti, platiti pe masura. Adica prost. Eleva porno este un exemplu. Nu cititi ziarele. Cititi cateva, cele care va informeaza. Nu marsati la orice promotie. Fiti mai selectivi.
    Nu fumati iarba si nu va dati in cap cu alcool, cu orice pret. O sa le dati apa la moara incultilor si hotilor de la putere. Le va fi mai simplu sa va catalogheze drept o generatie de distrusi, iar banii destinati salvarii voastre, ii vor fura. E timp si pentru iarba, e timp si pentru tequilla. Acum insa trebuie sa invatati, pentru ca in curand nu va mai fi timp pentru asta, caci veti intra in viata adanc de tot, si e mai rau ca in jungla. Animalele au reguli nescrise. Oamenii au legi scrise.
    Nu alergati dupa bani cu orice pret. Banii trebuie sa va fie doar mijloc, nu scop. Scopul vostru trebuie sa fie cunoasterea. Cu cat veti sti mai multe, cu atat veti fi mai inalti. Orice carte citita, orice lectie invatata, se vor aseza sub voi si va vor ridica deasupra celorlalti. Veti domina cu mintea. Nu e nimic mai frumos decat asta. Europa cumpara inteligenta. Romania nu cumpara nimic pentru ca hotii nu construiesc, hotii fura. Nu uitati ca va fura pe voi si asta trebuie sa va opreasca. O sa auziti toata viata de Napoleon si de Nicolae Titulescu, dar sigur copiii vostri nu vor sti cine a fost Emil Boc. Istoria o scriu cei care construiesc.
    Sunteti tineri. Nu va ganditi ca sunteti slabi. Puterea voastra sta in curatenie. Sunteti curati, n-au apucat sa va manjeasca, dar daca dintre voi nu se vor ridica luptatorii, o sa va improaste cu noroiul strazilor pe care nu le-au reparat. Fiecare picatura de noroi sunt banii care n-au ajuns pe strada aia. Trebuie sa schimbati asta. Care e calea? Sa cititi. Literatura universala o sa va invete sa deosebiti Binele de Rau. Balzac, Stendhal, Dumas, Dostoievski, Dickens, Tolstoi, Goethe, toti deosebesc Binele de Rau. Din prezentul amaratei asteia de tari nu puteti invata Binele. Binele puteti fi voi. Si cu cat veti fi mai multi buni, cu atat veti sufoca raul. Nu e imposibil. Dati scrisoarea asta mai departe. Deveniti buni, mai buni, cei mai buni si raspanditi-va precum lacustele.
    Nu-i invidiati pe oamenii cu bani. Nu va faceti modele din baietii de bani gata, din baietii de oras. Dupa treizeci si noua de ani le va ramane doar o lista lunga de femei. Or trofeele astea sunt trecatoare. Cand imbatranesti si trofeul tau va fi o baba. Dupa asta vine singuratatea. Voi aveti sansa sa lasati ceva in urma voastra. Banii nu sunt Calea. Priviti unde ne-a adus setea de bani.
    Nu va resemnati, asta nu duce nicaieri. Capul plecat, sabia il taie. Protestati, luptati, protestati. Cu scop, insa. Nu degeaba, ca altfel se transforma in latrat. Invatati legile. Invatati-va drepturile. Atunci veti sti cand are cineva voie sa va legitimeze. Veti sti cum sa luptati, daca veti sti legile. Apoi o sa vedeti ca legile sunt proaste. Si veti intelege ca trebuie sa le schimbati. Pare greu si cere timp. Dar, Doamne, voi aveti timp si pentru voi nimic nu e greu. Voi nu intelegeti ca SUNTETI SCHIMBAREA? Daca voi lasati tara asta pe mana hotilor, atunci, de-abia copii vostri vor mai avea o sansa! Caci sansa vine o data la o generatie. Noi am pierdut. Cativa dintre noi, si nu suntem putini, va putem ajuta. Noi suntem Fomila si Setila, dar voi sunteti Harap-Alb. Alegeti dintre voi pe adevaratii lideri. Sa-i alegeti si sa nu-i invidiati. Lor le va fi cel mai greu. Vor avea gloria, dar si cosmarul. Vor fi salvatorii vostri, dar se vor pierde pe ei insisi. Liderii trebuie sa fie dintre voi. Si trebuie sa-i cautati de pe acum. Uitati-va unii la altii in fiecare zi si cautati-va capitanii. Altfel veti pieri o data cu noi. Si atunci portile libertatii ne vor fi inchise si EI vor castiga. Cine sunt ei? Stiti foarte bine. Ii vedeti in ziare, in fiecare zi.
    Salvati-va! Salvati-ne! Este o singura cale! Lupta cunoasterii!! Si cand veti fi castigat lupta cunoasterii, de-abia atunci veti cunoaste sa luptati cu adevarat!!!
    Nu va amagiti cu prezentul… Salvati-va in viitor.
    Noi am pierdut. Voi? Ce faceti?

    Sursa: Tudor Chirila

  19. Basea trage la Masea Says:

    @ Costi,ne strici ziua cu retardatu asta de Curila …cfrezi ca sta careba sa citeasca plicticoseniile astea ?

  20. Franklin Says:

    @Basea
    N-am inteles de ce reactioneaza unii ca dracul la exorcist la minunatul demers civic al lui Chirila. Nici mie nu-mi place tipul dar nu poti sa nu recunosti ca ne-a cam zis-o. Altii…n-au nici o apasare, la Maruta, la Eurovizion, la nunti, la Vama, in Cancan…

  21. Chrysthyan Says:

    Franklin si Johnson au remarcat bine atitudinea lui Ilie Nastase si Cristian Diaconescu. Oamenilor le venea sa intre in pamant la ce auzeau.
    De hlizit se hlizea si Videanu pe langa ailalti. Ce motive de amuzament or fi gasit nu stiu ca eu nu gasesc.

  22. Hendrix Says:

    In momentul in care a clocit in 2007 alianta cu geoana, stia foarte bine ce vrea: neutralizarea psd-ului si realegerea sa in functie! El acum regreta imensul COMPROMIS doar formal, isi cere scuze extrem de vagi electoratului sau. Pe de alta parte el nu crede ca a facut un compromis, el inca mai crede ca a facut o afacere buna! Tineti minte declaratia lui de prin februarie, cand spunea ca este constient ca a pierdut vreo 80% din electoratul sau, in urma acestui COMPROMIS? Credeti ca el chiar credea ce spunea? Evident ca nu! El crede ca-si poate prosti propriul electorat la infinit, ca bizonii vor inghiti pe nemestecate scuzele sale, justificarile sale, erorile sale ,,asumate”. El n-are nicio consideratie pentru bizonii care il voteaza, ii vede ca pe o truma de fraieri, buni doar sa ii ea un vot. Atat! Mentalitate de shmecher de Ferentari, de manelist din Zabrauti, care cu cat fenteaza mai multi fraieri cu atat se crede cel mai tare din parcare. El si acum este convins ca va fenta cumva criza asta, ca-i va pacali din nou pe romani.

  23. cenushares Says:

    in octombrie duda isi va retrage candidatura … 🙂

  24. olimpiu Says:

    Base e varza.guvernul mosit de el e incapabil de o masura desteapta economico-financiara pt ca gandeste doar in termeni electorali pt Base. eu as fi mers pe o varianta liberala curajoasa cu taxe mici si incurajarea consumului si investitiilor, cu deficit mare, dar dobitocii se parasc singuri la UE cu deficitul, iau bani imprumut ca sa dea tainul Base la Paris si sa se laude ca a facut un km de autostrada si uite asa criza il va zbura de acolo, din nefericire pe banii si nervii nostrii. FSN nu are solutii de guvernare, iar cetatenii daca-s idioti n-au decat sa-i voteze
    sper sa-i vad dezamagirea cand va mergede manuta impreuna cu AN la DNA

  25. Alexandru Marin Says:

    Face pe victima.O sa planga ca de obicei 🙂

  26. Radu Humor Says:

    @ Costi, desi am mai citit undeva postarea , te asigur ca am recitit-o din nou cu atentie, desi nu mai sunt atat de tanar , dar umarul nostru sunt sigur ca va reusi sa sprijine eforturile de schimbare a celor tineri, care nu pot fi mintiti atat de usor.
    Nu intereseaza prea mult, de unde razbat aceste bine simtite (si tintite) ganduri ( eu cand le-am citit prima oara nu am aflat sursa), iar daca vin de la un artist ca Tudor Chirila au o greutate si mai mare si se constituie in strigatul de disperare , in semnalul de alarma pe care il trag artistii atunci cand isi dau seama ca singuri nu mai pot face nimic si cer ajutorul altora.
    Hai sa li-l dam, fiecare dupa puterile noastre !

  27. Radu Humor Says:

    Piratul face si el ce (mai) poate, iar daca n-ar fi fost atatia baieti cu ochii ca Dunarea ! , nu numai printre garzi , ci si printre invitati, probabil ca ar mai fi adus acasa inca vreo cateva ” tone de injurii….”si atunci de abia vizita si-ar fi atins scopul :
    nu se intorcea cu mana goala, ci si cu ceva in ea….

    P.S. Blonda si-a revenit repede , peste noapte, cand s-a dovedit ca a avut ceva bun (probabil un sfetnic, pe post de sfesnic)
    si a prins a rade si-a zambi,
    incercand a-i fastici
    si pe altii ( vezi Videanu 😳 )

  28. neinfectat de comunism Says:

    macar e sincer…nu am auzit vreun politician de stanga pana acum sa recunoasca ca a facut greseli….

  29. mihai 4 Says:

    De la mine pentru chelie,dedicatie:

  30. mihai 4 Says:

  31. mihai 4 Says:

    Si eu va iubesc cand stiu ca ma iubiti si voi.Pa.

  32. Stefan Says:

    Imi pare rau ca sunt tocmai eu cel ajuns in situatia sa admita asta, dar lectura ca reteta a salvarii personale, lectura ca solutie universala pentru toate problemele care ne inconjoara… e un bullshit. Daca o privesti ca pe un paleativ, poti sa iei lectura, sa ti-o indesi in fund si sa desenezi flori pe asfalt cu ea. Este o abordare gresita iar lectura este nimic altceva decat ii spune numele: lectura.
    Nu am de gand sa plictisesc pe nimeni cu o lunga insiruire de personaje din istoria mai mult sau mai putin recenta care nu au capatat o statura morala remarcabila datorita lecturilor pe care cu siguranta le-au avut la activ.
    Eu cred ca acest demers da dovada de un melanj jenant de vedetism ieftin si autism infantil. Singurul care ar trebui cu adevarat pedepsit prin lecturi obligatorii este chiar autorul acestuia.

  33. octavpelin Says:

    Basescu uita ca a dezamagit intreaga natiune romana,dar ca un ipocrit pune pe prim plan interesul personal pentru alegerile prezidentiale pe care vrea sa le castige!,o seara placuta! 😦

  34. Marcus Says:

    @neinfectat: din nou iti dovedesti limitele. basescu si sincer, mincinosul, mincinosilor, tama lu pacala si mama lu’ pinocchio s-a dat de trei ori peste cap si a devenit model de sinceritate. nu neinfectatule, tipul a gasit redusi mintal ca alde talica, pentru care orice ar turna baiatu’ este de natura divina, capata caracter de profetie si se aplica imediat ca lege. din cauza unora ca tine, toate tampeniile pe care le-a comis pana acum, in dispret total fata de romani si de Constitutia lor, au ajuns sa fie acceptate ca ceva normal si firesc. Valorile reale ale acestui neam au ajuns sa fie haituite pur si simplu de trogloditi ca tine si ca idolul tau, sa fie ostracizate si puse la coltul de rusine, pe motiv ca stiu a citi si a scrie, de niste derbedei, aducand pe zi ce trece in comportament cu bandele unui anumit imbecil, care ardeau carti in locuri publice.

  35. Franklin Says:

    In fapt, nu exista decat o singura problema reala: sa identificam si sa marginalizam oportunismul, lichelismul , veleitarismul, nimicnicia si primitivismul unora dintre concetatenii nostri. Nu Ceausescu a fost adevaratul dictator pentru sistemul aberant pe care l-am trait si nici rusii
    (teza si nedreapta, si perfida) ci gena yes-manilor si lasilor din anii ’80, evoluata pana la perfectiune din gena seculara a „capului plecat”. Ea s-a altoit pe arborele nostru national, a patruns in fiecare dintre noi cei ajunsi azi in deplina liberate de expresie, fie ei interpreti sau spectatori in circul politic pe care-l traim, ea este adevaratul nostru adversar, nu Traian Basescu, si nici Cenushares!

  36. ALM Says:

    @ neinfectat de comunism (marţi 19 mai 2009 la 2:56:08 pm)

    Aveti dreptate! Nu-i frumoasa, da-i batrana! Face-ti o vizita intr-o dimineata la un tribunal si o sa vedeti zeci de pungasi si criminali cum recunosc ca au gresit …

  37. Aliosa Says:

    Romanul este atat de egoist,oportunist,mincinos,hraparet,nesatul,orgolios
    incat este in stare sa-si fure,insele si batjocoreasca ciar parintii care l-au crescut cu sacrificii. POLITICIENII nostri sunt cumva de alta natie?
    Atunci de ce ne mai miram?
    O zi buna si nu uitati ca la noi DIVERSIUNEA e tema zilei.

  38. Anne Says:

    Basescu e specimen rar..nu gasesti asa ceva 🙂

  39. ALM Says:

    @ Aliosa (miercuri 20 mai 2009 la 8:20:38 am)

    Motto: Aliosha, davai minia avtamat! Niemtzi na ulitâ!

    Stimate coleg, nu stiu cine sunt parintii dvs, nu stiu ce cerc de apropiati aveti, dar ceva nu este in regula cu caracterizarea in bloc facuta de dvs. Sau poate, fiindca ca eu nu sunt roman 100%, vad altfel lucrurile? Va dati seama ca nici nu mai avem nevoie de ponegritori in exterior? De fapt, nici n-are importanta: astia-s oamenii, cu astia defilam!

Lasă un comentariu