OVIDIU OHANESIAN: OFIŢERI STS ÎŞI ACUZĂ ŞEFUL DE FRAUDĂ ELECTORALĂ PENTRU BĂSESCU, PRIN „PLANUL B”

Foto:  Marius Mina

Ovidiu Ohanesian denunţă, pe blogul lui, frauda electorală grosolană, săvârşită cu ajutorul şefului STS, Marcel Opriş. Ofiţerii de elită din servicii nu suportă să fie depreciaţi şi au curajul de a devoala frauda. Jurnalistul răpit în Irak – pentru ca Băsescu să pozeze ulterior în erou naţional după ce a a împărţit cu (pseudo)teroriştii banii de răscumpărare – a primit următorul mesaj, pe care l-a postat pe blog:

„Mai mulţi angajaţi ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) Satu Mare afirmă că în data de 6.12.2009, începând cu ora 13.40, moment în care Mircea Geoană îl depăşea cu mai mult de 5 procente  pe Traian Băsescu, a fost pus în aplicare un plan de rezervă (planul B), la ordinul generalului Marcel Opriş, şeful STS, şi sub coordonarea vicepreşedintelui PDL Adriean Videanu. Concret, STS Satu Mare a avut o derivaţie secretă din schema STS conectată la un server din sediul central al PDL din Aleea Modrogan, având numele de cod „Taurul”. Toate judeţele au avut derivaţie din reţeaua principală, mai puţin municipiul Bucureşti. Potrivit surselor STS, în noaptea de 6 spre 7 decembrie, la ora 3,15,  toate derivaţiile au fost dezafectate sub directa supraveghere a generalului Marcel Opriş, fiecare judeţ decuplându-se pe rând după ce s-au închis şi cheile pe datele finale. Despre acest fapt ştiu doar şefii judeţeni ai STS şi cadrele tehnice, respectiv, doi subofiţeri care au realizat conexiunile. Toate conexiunile au fost operaţionale cu data de 06.12.2009, ora 1,30. Afirmaţia că toate datele au fost transmise prin intermediul telefoanelor mobile şi a telefonului guvernamental (T.O.) este falsă, deoarece toate datele au fost transmise electronic simultan cu cele oficiale. STS a avut inclusiv „spioni” de alarmă care semnalau acustic şi vizual depăşirea în procente a unuia sau altuia dintre candidaţi”.

Am avertizat de ieri că decizia privind renumărarea nulelor poate fi doar praf în ochii contestatarilor şi un premiu de consolare pentru o viitoare decizie defavorabilă. Am semnalat că e o posibilă manevră prin care, în mod tipic stalinist, PD-L să dea vina pe PSD pentru fraudă – sau făptaşul, pe păgubaş – „demonstrând” că de fapt nu Geoană, ci Băsescu a fost privat prin voturile anulate.

Pentru asta, au fraudat la pătrat. Au băgat în sacii desigilaţi, buletine votate Băsescu. Ca să nu mai vorbesc de mizeria din diaspora, de unde nici până la ora asta n-au venit transporturile cu nule. Iar unele din cele care au sosit erau cutii goale. Membrii BEC, morţi de oboseală, s-au dus la culcare. Până mâine la 8 dimineaţă, când revin, cele 5 judeţe plus diaspora care mai au de adus nulele pot opera în voie.

Încă o dată: majoritatea judecătorilor de la Curtea Constituţională nu mai au ce pierde decât demnitatea. Majoritatea au o vârstă înaintată. În faţa lui Dumnezeu nu se poate frauda.

87 răspunsuri to “OVIDIU OHANESIAN: OFIŢERI STS ÎŞI ACUZĂ ŞEFUL DE FRAUDĂ ELECTORALĂ PENTRU BĂSESCU, PRIN „PLANUL B””

  1. Dan Stoica Says:

    Nefericit-o, ia procesele voastre verbale (aveti la partid copii semnate), adna-le si o sa obtii aceiasi situatie! Pierderea alegerilor de catre prostanacul vostru (o sa intrati in folclorul comic alaturi de el) nu are de-a face cu STS ci doar cu isteria voastra! Treceti peste „amaraciunea pierderii alegerilor” cu demnitate…

  2. Plano Says:

    Din clipa in care, prin Instructiune scrisa a BEC, sacii cu nule de la Judecatorii au fost ridicati si desigilati de BEJ-uri, iar buletinele nule au fost „aranjate” si numarate, astfel incat sa fie mai rapid analizate de BEC, aceasta masura dispusa de CC nu mai are nicio forta probatorie.

    Infractorul a fost lasat intentionat in campul infractional… pentru a putea sa mai stearga din urme.
    Ca-n filmele cu prostii!! 🙂 😦

  3. Buddy Says:

    @ ros-galbeni,
    Bla, Bla, Bla…
    Un fleac, v-am ciuruit…
    Cu diaspora-n frunte, comilor.

  4. Filip G Says:

    Daca rezultatul voturilor NULE gasite valabile era constatat de BEC fara a se desigila sacii eram convins ca se poate gresi neintentionat in teritoriu.Dar e de rasul curcilor, praful aruncat in ochi cu JUMATATE TU,JUMATATE EU,poate tu mai multe voturi valabile in cele anulate.

  5. Antoniu Says:

    Draga Romanie,

    Trebuie vazut daca nu s-a folosit cumva infrastructura electronica a unei agentii de stat ca ‘derivatie secreta’, tocmai pentru a fenta alte autoritati si a se sterge (nu toate) urmele. Individul nu-si putea permite sa foloseasca derivatiile secrete decat in cazurile de forta majora si cu instiintarea ‘armatzii’.
    Multe agentii isi salveaza datele pe servere situate in locatii secrete din tara.
    It-ishtii anumitor agentii, nu multe, care se ocupa cu intretinerea unor astfel de retele, pot ‘vedea’ ce trafic s-a facut intre acele ore ‘fierbinti’.

    Astept Raspuns Urgent(ARU).

  6. OVIDIU OHANESIAN: OFIŢERI STS ÎŞI ACUZĂ ŞEFUL DE FRAUDĂ ELECTORALĂ PENTRU BĂSESCU, PRIN “PLANUL B” » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 12 December 2009 – Blog « La naiba, a pierdut Diaconu! […]

  7. Roxana Iordache Says:

    @Dan Stoica. Pune mâna pe carte! Şi nu vorbi tu de demnitate, că n-ai fost când s-a împărţit.

    @Plano. Da.

    @Buddy. Infantilule, cei care nu plătesc impozite în România şi nu au domiciliu titular în ţară nu trebuie să aibă drept de vot. Nu decide un paralel cu realitatea ca tine pentru viaţa noastră. În numele vostru s-a furat ca-n codru. Niciodată nu te referi la realitate, doar reciţi din cipul care ţi se pune în proteza de creier. Şi dacă vrei să pui culorile complete, sunt albastru-galben-roşu. Restul e impostură.

    @Filip G. O mizerie.

  8. Roxana Iordache Says:

    @Antoniu. Şi eu.

  9. ela Says:

    Frauda e reala, de mari proportii; fara asta baselu n-ar fi castigat, romanii erau satui de 5 ani pierduti, degeaba 😦 de minciuna, de hahaiala, de ras prostesc de multe , muulte .

    Iar faptul ca apar fel si fel de persoane care jignesc, confirma inca o data cine sunt cei care l-au votat pe ‘mnealui 👿
    Frauda asta va face istorie se va inscrie in cartea de istorie, peste niste ani.
    Roxana, simt nevoia sa zic ca la Ohanesian nu sunt eu cea care a postat acolo.

  10. Marius Mina Says:

    Se vinde Băsescu… cică e stoc limitat 🙂

    http://www.pesurse.ro/2009/12/12/se-vinde-bsescu-cic-e-stoc-limitat-.html

  11. ştrumfiţa cu eşarfă Says:

    buna,

    arunca si tu o privire pe blogul meu:
    http://www.questioare.com
    si daca iti place ce anume gasesti pe acolo, adauga-l in lista ta de bloguri.

    multumesc anticipat,

    Strumfita

  12. Marius Mina Says:

    Fara participarea unei bune parti a serviciilor Basescu nu ar fi depasit 30% in turul doi.

  13. Iosif Says:

    Oare de ce persoanele care il sustin pe dl. Basescu Traian sunt certate cu ortografia si in general cu limba romana? De ce fac din agresivitate o virtute? In fond, o optiune de vot nu trebuie sa devina un principiu de viata, miza nu e asa de mare, mai ales ca dupa o perioada de timp iti poti schimba opinia. Cat priveste frauda, ramane reala, orice renumarare de ochii lumii ar cere CC…

  14. elsa Says:

    cui i-e frica de renumarare? daca membri Curtii Constitutioale ar avea curaj si coloana vertebrala,atunci ar da solutia corecta,(indif ce argument aduc) aceea de repatarea turului II. preferabil in locul unei explozii sociale.prevad ca nu peste mult timp,scena politica si cea sociala vor exploda.personal doresc liniste si sa terminam odata cu circul asta!

  15. Spartakus Says:

    Unu la mana: Ohanesian asta ar tb sa-i pupe in fiecare zi mana lui Base fiindca datorita lui mai este inca in viata. Daca Base nu ceda santajului – probabil ca s-au dat niste bani acolo – „ziarizdul” asta amator de senzatii tari era acum mort (dar probabil ar fi votat cu Geoana). Asa ca in privinta asta, mucles ma, ziarizdu’ lu peshte, in locul lui Base nu scoteam un chior pentru voi, ca nu v-a trimis tara acolo, ci senatorul PSD si Haisam ala.
    Doi la mana: Sintagma „mai multi angajati” dovedeste curajul tovilor respectivi. Nu, tati, nume, prenume, functie si grad, declaratie data oficial, nu zvonistica d-asta de raspandaci. Pot spune si eu ca am auzit ca un grup si mai numeros de angajati au primit ordin sa fure pentru Geoana. De ce nu m-ati crede pe mine?
    Trei la mana: mai dati-o naibii de treaba, ati intins destul coarda, shoshonarilor. Ati urlat ca s-a fraudat, tocmai voi care ati furat cot la cot cu ei; ati strigat ca s-au anulat voturi – Base a avut mai multe anulate. Faceti galagie si scandal de doua saptamani, tocmai voi care vorbeati de liniste, consens social si radeati de Base ca nu stie sa piarda. Acum vreti sa expertizati cerneala, calimara, cauciucul, ma da nu vreti sa ne luati si pe noi la control, ca poate am fi votat cu Prosta si in cabina ne-a bagat STS cipu’ si am pus stampila pe Base. Va agitati ca musca-n borcan, spalati-va pe cap cu prostu vostru, e mai prost decat prevede Constitutia!

  16. julia Says:

    ela, si eu as fi de acord cu o renumarare, mai ales a voturilor disporei. Dar mi-e teama ca in conditiile pe care le-am vazut pe aici prin Houston, ORICINE putea avea pregatita o cutie de carton la fle de neglijent sigilata cu un numar de buletine deja stampilate inauntru. Si la inchidere, in loc sa ia cutia in care noi am votat, o luau pe cealalta. Nu ar fi trebuit decit sa respecte aproximativ numarul de votanti. Dar nici ala nu era obligatoriu sa fie corect.

    Mie mi-au pus stapila de vot pe pasaport. Am avut si buletinul si au numarul meu. Deci aici erau corecti. Cu cutia am eu ce am. 😦

  17. Radu Humor Says:

    Odata cu desigilarea sacilor cu buletine de vot nu le-a fost greu sutilor de la PD-L sa scoataniste buletine si sa le inlocuiasca cu altele (mai ales ca s-au tiparit buletine in nestire :mrgreen:
    Raman la parerea ca doar casetele cu votul din sectiile de votare sunt suficiente
    pentru a demonstra frauda.
    Nu au cum sa mai bage imagini cu 2-3000 de votanti si atunci nu mai trebuie cautate alte probe, acest lucru fiind suficient !

  18. mgabim Says:

    Chestia cu numaratoarea si reexeaminarea voturilor nule sa nu fie doar osciorul pe care ni-l arunca CCR ca sa nu zicem ca nu au facut ceva favorabil. Cred ca de fapt verificarea codului personal este mult mai important.
    Acolo cred ca ne lamurim si cu mortii, si cu fantomele.

  19. Spartakus Says:

    In atentia tuturor spalatilor pe creier cu sampon Felix, Wind sau Costash: domnii din PSD ar trebui sa taca naibii din gura si sa nu mai vb de frauda. Au avut Ministerul de Interne pe mana, i l-au dat lui Vanghele. Cand Nica a plecat, au fost rugati sa propuna alt ministru, de la ei, jupan peste alegeri. N-au vrut, au fost smecheri, s-au dat fete mari duce ce facusera trotuarul cot la cot cu pedeleii pe trotuarul din Piata Victoriei. Acum sa taca in puii mei din gura de prosti, pe timpul lui nastase furau mai inteligent, acum, cu Prosta Topaila asta nici sa mai fure nu mai stiu!

  20. Horia Says:

    spartakus, transmite-i matroanei de bordel PDL sa refaca trotuarul, eventual cu euroconstruct (garantia unei lucrari de-a dumneai e mica, juma de an, sa aiba de lucru nonstop)

    tocmai voi v-ati gasit sa vorbiti de furaciuni? dosarele voastre stau in stand by la DNA de mult timp: falca, dutu, mircia gutau, videanu, blaga, berceanu etc.

    roaga-te, s-ar putea sa nu mai scapati. e foarte posibil ca primii condamnati si inchisi pentru coruptie in romania sa fiti tocmai voi.

    cine sapa groapa altuia…

  21. Florin Salam fan Basescu Says:

    @ Spartakus praleo

    daca esti melal gabjeste de la Leanta de Pleskoi niste tampoane. Si poati ii tragi si un mujutnes mangealik

    aves bahtalo!

  22. Plano Says:

    SIE are niste fraieri… pe post de spioni?

    Frauda din strainatate se poate demonstra usor, in sensul ca mai mult de jumatate din cei inscrisi pe listele de la sectiile speciale nu au fost efectiv la vot.
    Cum?
    -Verificarea validitatii CNP-urilor inscrise pe liste. Cele care nu sunt valide reprezinta vot fraudulos.
    -Compararea semnaturilor de pe lista speciala cu cele de pe Declaratiile scrise pentru fiecare votant. Unde n-a fost votantul efectiv… semnatura de pe lista difera de cea de pe declaratie.
    Este greu de inteles ca diplomatii romani, care au condus sectiile cu probleme din Franta, Italia, Anglia, Irlanda, Spania si R. Moldova, s-au inhamat la un fals de vot multiplu… in numele unor votanti fictivi, nu si-au dat seama ca pot fi prinsi in situatia in care votantul mai si scrie o declaratie olografa, pe langa semnatura de pe tabel.

    Traian Ungureanu, seful SIE, trebuie sa-si dea demisia si sa fie deferit Justitiei pentru implicarea acestui serviciu secret in frauda electorala in favoarea presedintelui.

  23. Două “grele”: 1. Operaţiunea “Taurul” şi 2. Tensiuni între Băsescu şi adevarţii “moguli” ai lumii « Un blog cu atitudine Says:

    […] } 1. Operaţiunea Taurul (citită pe blogul Roxanei, via Ovidiu Ohanesian) Mai mulţi angajaţi ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) Satu […]

  24. buddy Says:

    @mgabima,
    in loc sa te contrezi cu mine mai bine le-ai explica astora ros galbeni de kakao cum a reusit Chicago sa faca dintr-o gara un loc verde si dintr-un canal imputit o mica riviera cu parfum parizian si aici poate pastrind proportiile vezi ce a incercat domnisoara Nuti colega ta de coloring…

  25. buddy Says:

    Ba Planio mai de unde sti tu… vorbesti ca un comunist caruia nu i-a mers smecheria si se plinge acum caci a furat degeaba.
    La nataraii ros galbeni cu parfum de Dabuleni nimic nu e bun My way or no way…
    ati luat-o in bot, v-am ciuruit ca un fleac….
    La Multi Ani si la peste 5 ani.

  26. CDR Says:

    Vazand toate aceste discutii, inca o data ma felicit ca nu am votat in turul al II-lea!
    Cele doua tabere seamana teribil, au in anul 2009 o mentalitate ce aminteste de mitingurile anilor 1990! Cred ca Seniorul se rasuceste in mormant la vederea lui Antonescu, Geoana sau Basescu…

    PS
    Nu e nevoie de aberatii precum interzicerea votului pentru cei care nu domiciliaza in Romania… Nu! La viitoarele alegeri vor vota doar angajatii ambasadelor…

  27. Plano Says:

    @CDR
    Nu te mai felicita !
    Prin indiferenta si pasivitate ai ales deja intre IESIREA Romaniei din CRIZA POLITICA si PRELUNGIREA crizei.
    Daca esti taranist… bucura-te ca te mai conduce calaul inca cinci ani!
    Pe Radu Sarbu l-ati inscris, pe filiera Basescu… in categoria comunisti! Mare e gradina…!

  28. buddy Says:

    Chttp://www.youtube.com/watch?v=RwvoiChac7E&feature=relatedare intelege ceva italiana asculta aici versurile….

  29. Marius Mina Says:

    Buddy, pe langa faptul ca esti putin cam retard pentru varsta ta , a trai in Canada socialista nu te indreptateste sa crezi ca a manca cacat este ca si cum ai fi mancat inghetata. Vorba unuia : Hai in Canada la carat cacat cu lada.

  30. buddy Says:

    @ Yo Mina,
    Sorry bud,
    kakao nu prea am vazut in Canada-o gradina de 1500km de la vest la est
    Du-te la N_Y si ai kakao cit vrei pe oriunde mergi, mai ales in astoria….

  31. Marius Mina Says:

    Declaratiile Dr. Blaylock, de la University of Mississippi Medical Center, asa cum au fost consemnate ele – mot a mot – in presa din Franta, dar si traducerea cat se poate de exacta:

    Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine… este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).

  32. Marius Mina Says:

    Reactii de protest intre cadrele medicale

    Cel putin interesant in acest context este si faptul ca vaccinarea impotriva AH1N1 a starnit numerase reactii de protest si in Romania, iar vaccinarea impotriva HPV a fost un veritabil esec. Anul trecut parintii fetitelor care urmau sa fie inoculate impotriva cancerului de col uterin au refuzat procedura. Ministerul Sanatatii nu s-a lasat, iar anul acesta a incercat sa introduca obligativitatea vaccinarii. In ceea ce priveste AH1N1 pana si cadrele medicale au refuzat sa-si faca vaccinul. La Iasi, de pilda, din 384 de cadre medicale doar 16 au fost de acord cu vaccinarea. In Bucuresti procentul este mai mic. Varful de lance al isteriei porcine, ca si al cancerului de col uterin este secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel, cel care a creat o psihoza in massa sa determine populatia sa se vaccineze. Cu o avere impresionanta (AIM a publicat sumele din conturile acestuia), Sreinu-Cercel este portavocea marilor concerne farmaceutice din occident ce doresc sa faca acest experiment odios si pe populatia din Romania.

    Planul „Cercel” de decimare „in sistem turma”

    Conform planului „Cercel” trebuie vaccinati imediat copiii cu varste intre 7-14 ani, precum si gravidele. In pasul al doilea, sugarii si prescolarii, impreuna cu elevii de liceu. Urmeaza studentii si batranii peste 65 de ani, apoi cei de la 25 la 40 de ani si intr-o ultima etapa cei intre 40-65 de ani.

    Acelasi Streinu-Cercel ne explica faptul ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie. Ba chiar a gasit si un termen: „in sistem turma”. Ca acela care nu se vaccineaza si care nu se izoleaza risca inchisoarea de la 1-7 ani pentru raspandirea cu buna stiinta a unui virus letal. In plus, s-a adresat patronilor si conducatorilor de institutii sa-si oblige angajatii la vaccin si a insinuat ca altfel trebuie amenintati cu concedierea in massa.

  33. buddy Says:

  34. buddy Says:

    @ Spartakus,
    Esti baiat destept, intre caterinca si adevar spune-le galbenilor ca sunt de-ai noatri si ii iubim oricum chiar dc. au avut o derapare de moment…asta e…
    ce vrei mai frimoasa melodie de dragoste ca a lui Gigliola si totto dedicata de mine Buddy voua galbenilor…
    Cu stima .

  35. Plano Says:

    Sprtakus=zexe
    Revine sub nick Caramela dupa ce da o raita pe la Moraru B1TV

  36. Roxana Iordache Says:

    @Tuturor. Mulţumesc. Chiar şi retardatului de @Spartakus. Poftă bună în continuare la sugiucul beţivanului psihopat, idolul imbecililor!

    @buddy. Te-am banat pentru nesimţire. Fără stimă.

    @CDR. Dacă nu-ţi foloseşti neuronii, se atrofiază.

    @Ştrumfiţa. Am să-ţi vizitez blogul. Bun venit!

  37. Marius Mina Says:

    October 8, 2009
    First Daughters Not Vaccinated Against H1N1

    President Obama’s school age daughters have not been vaccinated against the H1N1 flu virus. White House Press Secretary Robert Gibbs says the vaccine is not available to them based on their risk.

    The Centers for Disease Control recommend that children ages 6 months through 18 years of age receive a vaccination against the H1N1 flu virus. At this time only children with chronic medical conditions are receiving the vaccination because their immune system is not strong enough to fight off the strain. The CDC also says a regular seasonal flu shot does not protect against the virus.

  38. Marius Mina Says:

    Mai Buddy, culoarea ta e mult prea pronuntata ca sa te pot defini.In orice caz miroase greu, greu de tot.

    „Poa’ sa ninga. poa’ sa plua ,………… am canadiana noua”

  39. Marius Mina Says:

    CDR sa mori in butoiul cu muraturi ca n-ai votat Basexu?

  40. Julian Says:

    Nu stie sa piarda G(e)oana!

  41. Maria S.(Timisoara) Says:

    ANTONIU, CARE „ARMATZI” CAND „STATUL SUNT EU”, SI SE FACE CE VREA MUSCHII MEI (AGRAMATISMUL ESTE INTENTIONAT), NU AI MEI, DOAMNE FERESTE, EU(AI MEI) ESTE PARANOICUL, CARE A TRANSFORMAT ROMANIA IN BALAMUC .
    RASPUNSURI VOM AVEA, DAR CAND SI NE VOR MULTUMI?
    IOSIF: CUM NU E MIZA MARE ?
    STATUL DE DREPT ESTE UN STAT DE DREPT? SI NU EXISTA NICIUN PERICOL IN CEEA CE IL PRIVESTE ?TU NU AI PERCEPTIA VREUNUI PERICOL ?
    ZECE ANI DIN VIATA CU b…. ESTE O MIZA MICA ?
    DE FAPT LA CE MIZA TE REFEREAI ?
    CHIAR NU NE SUNT IN PERICOL VIETILE ? DELOC, DELOC ?
    CAND E IN JOC VIETILE A MILIOANE DE OAMENI, CHIAR NU CONTEAZA CUM E MIZA ?
    IDEEA CASETELOR DE SUPRAVEGHERE DIN SECTII ESTE BUNA, DAR ACESTEA NU POT FI MISTIFICATE ?
    CINE POATE CONTROLA MILIOANE DE CNP-URI ?
    AM INTELES CA NU ESTE TIMP. CA CEI NOUA MAGNIFICI AI CC NU AU TIMP MATERIAL PENTRU CONSTATAREA FRAUDEI SI DECI SE VOR GRABI SA DECLARE VALIDE SI NEFRAUDATE ALEGERILE. O SPUNEA RAZAND STREPEZIT UN JURNALIST PE CE CONTEAZA CARE CANAL TV (UNUL ULTRAINDEPENDENT, SA-I ZICEM ASA).
    ACUM SA VEDEM CE ESTE DE FACUT, DE ACI INCOLO, PENTRUCA SOLUTII EXISTA.
    POLITICIENII, DUBLATI DE JURISTI AU OBLIGATIA SA FACA DEMERSURILE PENTRU A READUCE ROMANIA ACOLO UNDE II ESTE LOCUL IN LUME.
    SI ROMANII VOR STI CE AU DE FACUT.
    STRALUCITE ARTICOLUL SI INFORMATIILE DOMNULUI OHANESIAN.
    SI NU INTAMPLATOR AM POMENIT DE EL AICI.
    VIITORUL ORICAREI DEMOCRATII, DE ACI INCOLO IN LUME, ESTE ASIGURAT DE CEI CARE II CONTROLEAZA PE HACKERII SERVICIILOR SECRETE. IN MANA LOR STA PUTEREA. JALNICA PUTERE IN CAZUL DE FATA.
    BUCURIA MANDARINELOR ESTE, IN CONTINUARE PROASTA.
    VIITORUL APARTINE COALITIEI, TRECUTUL L-AU ALES EI.

    SUNTEM IN ROMANIA SAU IN VENEZUELA ?
    INTREBAREA ASTA, TREBUIA PUSA MAI DEMULT SI VA TREBUI SA NE-O PUNEM MEREU. EA VA PUNE SAU NU PE GANDURI ? SI NU DOAR IN TRECERE SI PENTRU FOARTE PUTIN TIMP.
    SARBATORI FERICITE ! m.s.

  42. Maria S.(Timisoara) Says:

    SUNT IN JOC NU E IN JOC, SCUZE

  43. Maria S.(Timisoara) Says:

    MARIUS MINA MULTUMESC PENTRU INFORMATIILE DESPRE VACCINURI SI VACCINARI, CA SI PENTRU CA AI DAT NUMELE GESTAPOVISTULUI CARE LE PROMOVEAZA. AM INTELES CA PENTRU A SE FACE RESPECTIVELE VACCINURI E NEVOIE DE ACORDUL PARINTILOR. SAU SI PESTE ASTA SE POATE TRECE CU USURINTA, CA PESTE TOT CE ESTE DE BUN SIMT.
    SARABATORI FERICITE, TUTUROR ! M.S.

  44. analfabetul Says:

    @Dan Stoica
    Ma lasi cu procesele tale verbale. aia e hartie de sters la kur.

  45. buddy Says:

    Stima noastra Si Mindria,
    Mircea Geoana, Romania.

  46. Marius Mina Says:

    Ahmadinejad, Chavez, Mugabe to address climate negotiators in Copenhagen… de ce lipseste Basescu din garnitura de cartofi ?

  47. buddy Says:

    @ Roxana,
    Hi,
    Umbli cu mijloace comuniste, dar nu tine.
    mai bine baneza-l pe mirlanul de Mina care tot injura…
    Nu bana pe cei care soun un adevar.
    Asa cum ai zis, fara stima.

  48. buddy Says:

    Bai labarule , tu il pui pe Base in rind cu astia..
    Puneti-l pe geoana al tau cu Crin in frunte.

  49. octopus Says:

    Roxana,ce-i cu tine? Spune si tu cinstit, cind in acesti 20 de ani diaspora A VOTAT CU ROSU ? Am impresia ca in afara de PDL ,n-ai ratat nici un partid !? Cel regalist ,taranist,Dudist,penelist ???? si acum PSD-ist ! Eu cred ca mai multa consecventa nu ti-ar strica. Te rog sa nu ma injuri ca te sipatizez totusi. Si ar trebui sa-l mai ponderezi pe dl.Mina !!!

  50. Franklin Says:

    @Pedelysmus
    Cum poate salva CCR tara.
    Pai daca in urma renumararii voturilor nule (sub 2% din totalul voturilor exprimate) reiese ca in 80% din sectii, datele NU corespund realitatii (nu mai conteaza daca asta inseamna DOAR o mie-doua voturi intr-o parte sau alta) rezulta, „PE CALE DE CONSECINTA” ca si voturile valabil exprimate
    (peste 98%) au aceeasi marja de necorelativitate. Cine are cat de cat cunostinte statistice stie foarte bine ca in acest caz, marja de eroare depaseste cu mult cele 70.000 voturi pe care le are nenorocitul in plus, conform „rezultatelor”.
    Motto-ul lunii este, asadar „Daca CCR vrea, poate”.
    Cum spuneam, comentariul este pt PDL-isti (la cat de nesimtiti sunt, in general, nu ma mira ca se simt asa de bine).

  51. diogene73 Says:

    Ma umfla risul!
    Ca psd-ul nu stie sa piarda si cind se supara pe poporul roman, cind ii trateaza pe romani ca fiind pe jumatate romani, ei, rromanii crescuti la sinul acestui neam, ai caror parinti au fost luati copii de suflet de armia romana, ce si-au permis sa fure totul, falsificind pina si istoria acestui neam, de-am ajuns sa-mi fie rusine ca sint ‘concetatean’ cu asemenea lepadaturi ale rasei umane!

    Sondajul de opinie de la ora 19 a fost real, votul real e o minciuna. psd a ciostigat alegerile. De vreo 20 de ani le tot cistiga. Dar de vreo 10 sint pe locul 2.

    Pina la urma Crin Antonescu este presedintele psd, sau Geoana a devenit presedintele PNL?

    Parlamentul numeste Primul Ministru, sau Primul Ministru este reprezentantul Puterii Legislative? Presedintele este ales de partidele politice, sau Romania este o Republica Parlamentara? Imunitatea Parlamentara se refera la crime comune sau la delictul de opinie?

    In ce Romanie traim?

  52. Plano Says:

    @Franklin
    Daca la voturile nule, unde e vorba de doar 140 ooo de bucati, sunt atatea „greseli”, putem sa tragem concluzia ca e dezastru in numararea celor peste 10 milioane de voturi valabil exprimater si atribuite celor 2 candidati.
    Din probele depuse de PSD la CCR a rezultat ca inlocuirea proceselor verbale intocmite in Sectiile de votare s-a produs la BEJ-uri, dupa ce, pe filiera STS, se lua la cunostinta de centralizarea numaratorii. Reglarea s-a facut din mers pe durata centralizarii.
    De ce a stat Basescu pana la ora 4 dimineata in fata ecranului din Modrogan? De aia…!

  53. mgabim Says:

    @Tov Buddy, te dai te tip fin si educat, ne-ai zapacit acici cu comunismul Geoana si toate mizeriile, dar acum lasa-ma si pe mine sa intreb logic: cum palaria mea poti tu sa sustii untima scursura securista (dovedita!), un curvar comunist notoriu si sa dai cu barda in oameni care au avut tangetial legaturi. Eu personal (si sotul meu de altfel) nu am avut legaturi nici cu comunistii nici cu securitatea, bunicu a facut canalul 2 ani, mama si soacra mea au fost date afara din faculate ( si totusi chiar si cu dificultati una este inginera in mecanica fina si alta doctor in chimie, nu s-au lasat spurcate de comunisti imputiti, boule eu ma mindresc ca in familia mea NIMENI nu a avut carnet de comunist dar a fost si scolit – tu cu ce te mindresti?), si vi tu sa-l aduci pe pedestal pe acest securist? Imi faci stomacul punga! Idiotule, daca tu crezi ca Basescu este viitorul Romaniei esti acelasi leat; grobian, lingau si imbecil.
    si sa fimi clari daca tu indraznsti sa mai vorbesti de Bush, Obama sau oricine de aici din America te rog sa mi te adresezi. Vreau sa spun ca „simpatia” ta pentru Obama imi face greata! iar ura ta impotriva lui Bush ma face sa devin una din sustinatoarele lui. Deci vezi tu de socialismul-comunismul Canadian si pupal in cur pe basescu pe alte bloguri!

  54. mgabim Says:

    @Rox, cer scuze pentru limbaj. dar sint indivizi care ma fac sa uit orice de bruma academica!

  55. Plano Says:

    @octopus
    Cand a votat emigratia cu rosu? 🙂
    Acum! Si in turul I … si in turul II.
    Nu e Basescu reprezentantul NOMENKLATURII comuniste din 1989? Nu el era subsecretar de stat in guvernul Dascalescu?
    Nici Crin Antonescu si nici Geoana nu faceau parte din nomenklatura PCR.
    Derutatiloooooor!

  56. mgabim Says:

    @Julia, eu sint si nu calc pe valorile la care sint atasate, dar asta nu inseamna ca nu am simt patriotic fata de tara de adoptie. pe de alta parte nu am sa accept sub nici o forma sa vina un neica drum sa-si permita sa ne critrice presedintii. noi aici avem dreptul, dar sa vina de la tipi care pun securistii in frunte mi se pare GRETOS. Si crede-ma in aceste conditii Bush nu l-a vut nici pe personalul PR cum am sa fiu eu! Si inca ceva, eu am dreptul sa-l critic pe Beck dar sa-mi vina un idiot din afara care traieste intr-o tara aproape socialista (si-l am pe fratele meu cetatean canadian, asa ca stiu exact cum este acolo) crede-ma ca este deja peste puteri sa ma retin.
    Girl noi o sa vem multe batalii, dar acum e momentul sa ne unim fortele! Si un compliment de la sotul meu care se pare ca te stie mai de mai mult de cit de stiu eu, (el nu a postat nici o data in viata lui!) Julia the best! (si daca l-ai sti, el nu este chiar genul sa o faca) See you! pacat ca nu putem fi aproape de sarbatori. Sincer mi-ar place sa bem un pahar de vin impreuna.

  57. mgabim Says:

    @Plano, de o saptamina toata lumea din zona Chicago 9si noi avem un forium local!) se intreba cum de basescu a esit pe primul loc, cind noi mai toti spunem ca am votat Geoana. dar sti cum este, caile domnului sint de descifrate..eu tot sper sa se verifice si codurile numerice. Dupa parea mea asta va fi modul in care se va putea dovedii cu adevarat frauda: votul multiplu dar si mortii si fantomele. La reexaminarea voturilor nule, atita timp cit BEJ au fost cele care au deschis sacii si pus in dosare, e ca si cind intrebi hotul, tu ai furat sau nu?
    Nici nu ma mira ca Basescu si aici este pe locul 1!

  58. ela Says:

    julia spune:
    sâmbătă 12 decembrie 2009 la 7:31:47 pm

    „ela, si eu as fi de acord cu o renumarare, mai ales a voturilor disporei. Dar mi-e teama ca in conditiile pe care le-am vazut pe aici prin Houston, ORICINE putea avea pregatita o cutie de carton la fle de neglijent sigilata..”
    …………………………………………………………………………………….
    @ Julia, am vorbit si eu cu o studenta acum in STATE, ea n-a votat a zis ca este prea departe sectia de votare (?!) , dar stia, zicea, ca baselu este preferat si sti de ce ? pentru ca cei de acolo nu-l vad si nu-i simt direct „politica” facuta asa cum bine zicea Roxana, numai cei platitori de taxe de multe ori imbecile sa aiba drept sa-si hotarasca soarta.

    Ieri „maestrul” Cristoiu, zicea ca cei 5 milioane de romani din tara 😆 care au votat pentru Geoana, au dat de fapt un vot negativ la bsescu, asta se stie, s-a spus, stie orice om normal.

    Frauda insa este foarte, foarte mare, nu atat in strainatate cat in tara, „s-a furat ca la balamuc” vorba lui Vadim.

    Probe ca „procesul de votare” este viciat sunt multe, clare, CC ori se face ca nu vede asta sau chiar sunt rupti de realitate; cel mai plauzibil- le este frica pentru scaunele lor si nu numai.

    Interesele disperate ale PD-ului sa fie la putere depasesc orice imaginatie 👿

    Si mai zicea cristoiu: fanii tovarasului basescu sunt exact ca cei ai unei echipe de fotbal, galagiosi, agresivi, fara scupule, nu stau la masa dialogului, of. of, ce aiureli zic „masa dialogului” asa ceva nu s-a putut realiza cu PD-UL, astia SUNT SETATI INTR-UN FEL, au o placa pe care o zic si au zis-o de ne-am saturat, si inca tot n-au renuntat la ea nici acum cand si-au „castigat” alegerile, da, si-au „castigat”.

  59. octopus Says:

    plano, vezi ca Basescu e PORTOCALIU si in diaspora mereu au cistigat ceilalti nu Iliestii.
    mgabim,vezi si tu ca la Cicago……stii tu (cred), chestia aceea cu 1 MAI asa ca……las-o mai moale .

  60. Theodora Says:

    Buna dimineata!
    Oare nu ne-am nascut in locul potrivit?
    Depindem de decizia judecatorilor de la Curtea Constitutionala.
    Ne vom resemna?
    Vom accepta minciuna?
    In 22 decembrie 1989 ziarele din strainatate scriau ca: “a explodat mamaliga”
    Suntem un popor de mamaligari?

    Ne-am nascut in locul potrivit?


    Cu respect

  61. mgabim Says:

    @octopus habar nu am la ce chestie cu 1 mai la Chicago vorbesti. eu iti spun ca cei de pe aici se intreba cum naiba a esit basecu (si sint surse care ne spu ca doar la consulatul di Chicago au votat aproape 500 de persoane si ca circa 400 au fost pro basescu in conditiile in care cei de pe forum spun ca ei au votat Geoana. Din nefericire nu putem dovedi.

  62. mgabim Says:

    @Teodora si aici asteptam sa vedem mamaliga explodind!
    Vorbind de mamaliga: In noiembrie ’89 cind a fost congresul PCR sperasem o intoarcere, o deschidere, si cind nimic nu s-a intimplat, in frig sub plapuma ii spuneam sotului meu, chiar asa de idioti sintem sa nu face ceva? Pe 21 Decembrioe am fost amindoi pe strazi. Nu am sa uit cum l-am carat pe unul din primii raniti la spitalul Coltea (sper sa nu fi gresit numele) si cum medicii au spus ca nu-l pot primii ca u ordin. L-am carat alergati fiind in cladirea din fata ambasadei Americane. Din nefericire, Ambasada nu ne-a oferit sprijin (dar nu-i judec). Si sa fie toata lumea fericita, nu am nici eu nici sotul meu certificat de revolutionar! Nici macar nu am cerut.

  63. ela Says:

    @ Theodora si all buna dimi!

    Eu, ca s-o zic p’aia dreapta , desi am dat un vot negativ la base” m-am resemnat” oarecum si-ti zic si de ce: In fata camarilei portocalii si lederului ei, nu se castiga prin metode cinstite, asta este clar , se stie 👿

    De ce zic asta, i-am vazut la „lucru” pe cei din PD in comisiile ridzi si udrea, am vazut cum au atacat, cum au boicotat, agresivitatea fara precedent a ingrozit orice om mai slab de inger.

    PSD-ul si PNL nu au fost la butoane, nu au avut atatia bani, presa nociva OTV unde se uita toti analfabetii si oamenii care pot fi manipulati usor, b1 unde pora, marian si altii cu mecle dubioase a fost cu ei, iar restul electoratului este si el unul „fara mama, fara tata”.

  64. bic Says:

    @mgabim
    Problema care se pune nu este cu cine au votat, ci daca intregul proces este compus din faze si etape corecte si valide. Adica: daca in urma numaratorii inscrisurile si consemnarile din sectii sunt conforme cu realitatea. Daca nu cumva procesele verbale nu au fost schimbate, daca nu au existat procese verbale semnate in alb, daca nu exista buletine nule declarate valide sau buletine valide declarate nule etc.Pentru ca daca nu sunt conforme cu realitatea, atunci votam degeaba, ca nu mai conteaza cu cine dorim noi ci conteaza cu cine vor cei care scriu. Deci avem un sistem electoral invalid care legitimeaza nu optiunea cetatenilor ci niste aberatii. Este ca si cu erorile de la computere. Daca un soft iti da eroare, atunci nu te poti folosi de el. Sau altfel spus: sa presupunem ca ramane E.B.A. insarcinata si sustine ca nu l-a inselat pe barbatul ei, dar dupa noua luni iese negru! Nu ne putem opune la libertatea de actiune de care beneficiaza orice om liber, dar putem spune ca E.B.A. si-a inselat barbatul. Deci il tine pe ala de prost, pentru ca ea de fapt ignora conventiile pe care sustine ca le-a agreat si care o legitimeaza persoana credibila. Asa simt si eu ca ne considera PDL-istii pe noi, votantii: suntem doar o masa de manevra care are rolul de a da impresia unei democratii functionale in Romania. Mimam democratia. Mimam un joc corect. Mimam inocenta.

  65. Yoyo Says:

    Citesc si ma minunez! Tara arde iar PSD-ul cu toti libidonosii care il sustin nu pot sa accepte ca nu toti romanii cred si accepta aceste minciuni. Domnilor , mai si gandim, rationam, vedem, analizam si suntem capabili sa punem cap la cap niste informatii. Daca ati avea macar demintatea unei amibe v-ati recunoaste invinsi pe toate planurile inclusiv cel moral. Ati avut o campanie murdara, josnica , ati facut o alianta a rusinii , ati fraudat ( Ponta a recunoscut in declaratia data, doar ca el era suparat pt ca sistemul PSD de fraudare nu a functionat asa cum trebuie ), ati avut suportul mass mediei si tot nu ati reusit. Imi jigniti inteligenta cand ne faceti pe toti tampiti!
    Cum va permiteti sai ii considerati pe romanii din afara mai putin romani decat voi? Ne miram ca cei din afara ne judeca si catalogheaza asa cum stim cu totii. Nu vedeti ca in primul rand noi ca romani suntem unii impotriva altora denigrandu-ne. Ce respect sa asteptam de la altii daca nici macar noi nu ne respectam intre noi?

  66. bic Says:

    @Yoyo
    Exact asta simt si eu Yoyo. Sunt perfect de acord cu tine. „Ce respect sa asteptam de la altii daca nici macar noi nu ne respectam intre noi?” ma intreb si eu. O echipa de hoti romani, ca si mine, incearca sa se foloseasca de voturile noastre (deci inclusiv al meu) pentru a se legitima ca si conducatori in tara asta. Minciuna m-a scarbit intotdeauna. De aceea doresc sa se analizeze daca nu cumva intregul proces electoral din turul doi nu a fost viciat.

  67. Ghita Bizonu' Says:

    Roxana te rog frumos,
    nu-l bana pe catelusu Buddy .
    Este de=a dreptu inviorant in tampenia lui … In numele democrattiei se doresete si procuror si judecator ( precum un comisar bolsevic sau un terorist de teapa lu Tuhacesvky ), ca deh de 20 de ani sta in Canadocia ..
    Este de dreapta si-l adora pe O’Laba . Este ptr sistemul capitalist si este impotriva SUA si sta in Canada ( apai asta este chiar tara comunista .. Iti dau casa si mancare si fara sa lucrezi !! Apai in RSR sau URSS …. te bagau la vagabondaj si iti dadeau de lucru in sistem pazit !! ). Este impotriva coruptiei dar Videanu nu a furat de ajuns si Udrea are un decolteu prea misto ca sa fie acuzata !! si este si impartial !
    Este inteligent da confunda parlamentu cu u club de streaptease…
    Este ca sa zic asa imaginea cea mai buna a denigratiei noastre !! A carei unica legitimare este ca a plecat din tara …

  68. observext Says:

    In loc sa va jigniti si sa invrajbiti pe romani unii impotriva celorlalti, mai bine ati gandi constructiv si v-ati unii fortele pentru ca vor mai fi alegeri de toate felurile si oricine are capacitatea sa o faca, le va castiga.
    Referitor la transmiterea rapida a datelor din teritoriu, voi scrie in curand un proiect de numarare paralela rapida a voturilor care sa demonstreze cat de ridicol de simplu se poate realiza acest obiectiv.
    Este mai simplu sa nu iti bati capul sa organizezi lucrurile si apoi sa spui ca nu este posibil si sa aduci acuze de genul teoria conspiratiei.
    PSD putea face o numarare paralela rapida a voturilor daca ar fi dorit sa faca asta. Problema lor, a PSD, este ca mai intai ar trebui sa restructureze partidul, sa ascunda membri care le deterioreaza imaginea, gen Vanghelie, Ponta, Mazare si altii, si sa promoveze la varf valori tinere de care nu cred ca duce lipsa.
    Interesant cred ca ar fi un concurs de numarare rapida a voturilor, la nivelul scolilor generale, in cercurile de matematica-informatica. Astfel s-ar demonstra ca operatiunea este extrem de simpla, dar mai ales cat de depasiti sunt unii politicieni de la varful unui partid de marime nationala, care prefera sa arate cu degetul si sa improaste cu noroi, sa dezvolte teorii fanteziste, in loc sa isi puna mintea la contributie sau macar sa ii lase pe altii mai capabili sa o faca. Dar sigur ca e greu sa cedezi postul si pozitia celor care vin din urma, chiar si atunci cand te vezi singur depasit de situatie.
    In concluzie, care ar fi metodologia de numarare paralela rapida a voturilor?
    Urmareste pe http://observext.wordpress.com, in urmatoarele zile.
    Bafta!

  69. Florin Says:

    @observext

    Pai nu Ponta era ”Valoarea si speranta tanara din PSD ? ” Sau s-a curvit si asta ? :))) Adevaru e ca a ”crescut” langa un Nastase – zis Agoniseala- si langa Iliescu – zis Batranul Edec ! Deci il inteleg daca s-a dat la ”PREACURVIE ” .

  70. paulgsandu Says:

    Daca lucrurile astea sunt adevarate, atunci nu mai e de mult democratie in romania. Ea a sucombat definitiv deodata cu „realegerea” lui Basescu si nu mai e nimic de facut. Nu poti sa te lupti pe bloguri cu un om care controleaza serviciile secrete, aparatul executiv, dna-ul, doi si-un sfert, etc. Nu mai ramane nimic de facut. Cat despre magistratii de la curtea constitutionala, nu cred ca vor decide refacerea alegerilor. Sunt totusi oameni cu familii, care isi doresc o viata linistita. E foarte greu de crezut.
    imi place atitudinea blogului tau; asa ca te rog sa iei un loc si la mine in blogroll;
    si te astept, desigur, in vizita..

  71. criticul Says:

    Ar mai fi o sansa de a se descoperi frauda,daca dupa ce s-ar termina numaratoarea voturilor nule, s-ar renumara toate voturile,s-ar verifica toate procesele verbale,s-ar verifica C.N.P.-urile,ca sa se descopere voturile multiple,la fel si in straintate,DAR AR MAI FI UN PAS DE FACUT DUPA ACESTA,iar apoi inca unul.Daca s-ar face si acesti pasi, atunci FRAUDA AR FI DOVEDITA, DAR NU STIU DACA C.C.R.,dupa acest prim pas,l-ar mai face pe al doilea(detaliata de mine mai sus, adica exact ceea ce cerea domnul Bogdan niculescu-Duvaz),apoi ar urma cel de-al treilea.Iar apoi cel de-al patrulea si ultimul, pentru a ne convinge intr-adevar ca ACESTE ALEGERI N-AU FOST FRAUDATE(DESI MA-NDOIESC).
    DAR EU SUNT SIGUR CA ACESTI TREI PASI NU SE VOR MAI FACE IAR FRAUDA VA RAMANE ASTFEL NEDOVEDITA PENTRU TOTDEAUNA.

  72. gazetarul Says:

    Vad ca mizeriile astea de la C.C.R.nu vor sa faca dreptate,cica alegerile nu se vor anula, dar cred ca dupa renumararea voturilor nule vor pune batista pe tambal,nu vor mai fasce nimic.

  73. gazetarul Says:

    face,nu fasce,scuze pentru greseala.

  74. Yoyo Says:

    @bic
    Cred , asa cum am mai spus-o , ca intreaga clasa politica este viciata( mai exista si oameni de buna credinta dar aceia stau in umbra ). Nu sunt o sustinatoare a lui Base, dar nu pot si nu vreau sa uit: ca era sa mor la revolutie ( altii au murit, altii au ramas handicapati,etc) , mineriada, multumirile lui Iliescu, faptul ca inca incearca sa ne minta si prosteasca precum si multe altele.
    Nu pot crede nici macar o secunda in bunele intentii ale lui Iliescu, Nastase, Vantu si muuuulti altii!

  75. observext Says:

    @Florin

    Probabil ca Ponta s-a dorit sa fie „Valoarea si speranta tanara din PSD”. Eu ma refer acum la imagine. Varful PSD pare imbatranit si rodat, si erodat. Ponta s-a afirmat de la inceput ca fiind obraznic, arogant si prea stapan pe sine. Apoi, este prea partinic, nu are decenta si diplomatia sa se abtina atunci cand trebuie sa ia apararea partidului, preferand sa minta sau sa exagereze lucrurile. Ca sa nu mai vorbim de ultima gafa, cea cu „sistemul de furat, acolo putea sa raspunda reporterului ca s-a referit la sistemul informatic, dar nu l-a dus capu’ „. Este acolo, la varful PSD, nevoie de improspararea fortelor, asa cum a procedat PDL scotandu-l in fata pe Negoita. Si sunt sigur ca au de unde sa gaseasca oameni tineri si capabili care sa amelioreze imaginea partidului. Important este ca unii dintre cei bine infipti la varf sa recunoasca ca sunt depasiti si sa renunte la pozitiile lor.

  76. obscura Says:

    Ce tari in gura sunt pro basescienii astia! Hahalere, mahalagoaice spuma societatii. Bine ca sunt cu doar cateva procente mai multi decat ceilalti.

  77. observext Says:

    Nu sunt doar cateva procente mai mult sau mai putin.
    La alegerile din 6 decembrie au participat la vot 57% dintre cetatenii romani cu drept de vot. 50% dintre acestia au votat pentru unul dintre candidatii la functia de presedinte al Romaniei. 50% din 57% inseamna 28,50% dintre cetatenii romani cu drept de vot.
    Nu stim ce ar fi iesit daca ar fi votat 100%.
    Probleme cu aritmetica.
    Sau „Oamenii simplii gandesc simplu.”

  78. obscura Says:

    Nu e vorba de aritmetica sau gandirea simpla a unui om simplu ci mai de graba de nevoia de a visa ca sunt mai putini oameni de genul acesta. Iar daca pe tine te incanta ideea ca daca ar fi votat 100% ar fi fost o diferenta mai mare in favoarea lui Basescu, condoleante pentru inteligenta pierduta.

  79. observext Says:

    Nu am spus o diferenta mai mare in favoarea lui Basescu. Am spus doar ca fiecare a fost votat de cate 28.50% dintre cetatenii cu drept de vot. Si ca din acest motiv nu se poate cunoaste cu exactitate care este diferenta reala intre candidati. Pur si simplu pentru ca daca nu au votat nu vom sti niciodata cu cine ar fi votat. Si iar nu ma refer la niciunul dintre candidati.
    Insa unora si daca le explici pe indelete, tot nu pricep. Ori nu vor, ori nu pot.

  80. Bogdan Epureanu Says:

    Si chiar daca ar fi asa… ce ar insemna… ca au fost transmise datele la sediul PDL… asta inseamna frauda… cu ce s-au schimbat acele date daca au fost transmise si la PDL?

  81. Un link..interesant! « George Valah Blog Says:

    […] Un link..interesant! decembrie 13, 2009 George Valah Lăsați un comentariu Mergi la comentarii. OVIDIU OHANESIAN: OFIŢERI STS ÎŞI ACUZĂ ŞEFUL DE FRAUDĂ ELECTORALĂ PENTRU BĂSESCU, PRIN “P… […]

  82. Cristian Irinoiu Says:

    Nu-l mai bagati in seama pe Mina asta… Este un mincinos notoriu adevarat, dar judecand dupa metodele aplicate in mod sistematic cred ca are ceva scoala in domeniul aburelii…

    L-am prins cu minciuna in cateva randuri asa ca nu imi mai bat capul cu el… Un papagal crescut de comunisti si atat…

    Ori nu il bagati in seama ori puneti nuiaua cuvantului aspru pe spinarea lui…

  83. paiote Says:

    Domnule Cristian Irinoiu,
    In urmatorii 5 (cinci) anii se va folosi CIOMAGUL BASESCIAN nu o banala nuieluse. Nici nu este inca validat in functie iubitul si adoratul MARINEL,si „pupincuristii din DNA au inceput vendeta „lumpenpoliticianista”, lista este destul de lunga. Nu cumva te aflii si tu pe la numarul 251?????.Personal am trait in perioada „DICTATURII PROLETARE”, cand te puteai astepta in fiecare minut sa „navaleasca hoardele de tortionari” sa fii umflat si pus la conservare.
    Daca aceasta este dorinta TA eu nu am nimic de zis decat….. TE BAG IN P…A MATII CU PICERELE INAINTE,ITI RAMANE CAPUL AFARA,IL RASUCESC CU FATA IN SUS, PENTRU A MA KK SI P..A IN GURA TA.
    P.I.T.

  84. Top Posts — WordPress.com Says:

    […] Ovidiu Ohanesian: OfiŢeri Sts ÎŞi AcuzĂ Şeful De FraudĂ ElectoralĂ Pentru BĂsescu, Prin &#8… Foto:  Marius Mina Ovidiu Ohanesian denunţă, pe blogul lui, frauda electorală grosolană, săvârşită cu […] […]

  85. STS a derulat Operaţiunea "Taurul" pentru falsificarea alegerilor prezidenţiale din 2009 - Stiri | Comunicate de Presa Says:

    […] Iordache, fosta mea colegă de la „Ziua”, l-a preluat pe blogul său, unde adaugă: „Ca să nu mai vorbesc de mizeria din diaspora, de unde nici […]

  86. FOSTUL SENATOR VALER MARIAN DESPRE IMPLICAREA GENERALULUI STS ,MARCEL OPRIS:FRAUDA ELECTORALA LA PREZIDENTIALELE 2009,VIA STS A AVUT NUMELE DE COD „TAURUL!” | Octavpelin's Weblog Says:

    […] Iordache, fosta mea colegă de la „Ziua”, l-a preluat pe blogul său, unde adaugă: „Ca să nu mai vorbesc de mizeria din diaspora, de unde nici până la ora asta […]

  87. STS a derulat Operaţiunea “Taurul” pentru falsificarea alegerilor prezidenţiale din 2009 Says:

    […] Iordache, fosta mea colegă de la „Ziua”, l-a preluat pe blogul său, unde adaugă: „Ca să nu mai vorbesc de mizeria din diaspora, de unde nici până la ora asta […]

Lasă un comentariu