DE CE M-A CENZURAT ADRIAN NĂSTASE PE BLOGU-I

Foto: actualnews

Stimate Domnule Adrian Năstase,

 

În ciuda vorbei (proaste) conform căreia curiozitatea ucide pisica, eu tot vă întreb ceea aş vrea să aflu, încă de pe când s-a comis.

 

La privatizarea Petrom, de ce a fost eliminată din cursă – ca necompetitivă! – compania Halliburton, un gigant al domeniului petrolier, la care a fost asociat şi de care a ramas apropiat însusi vicepreşedintele Dick Cheney? S-a retras şi Texaco, şi aţi ratat ocazia de a fi dv. premierul care aduce o (mare) investiţie americană în România. A făcut-o Călin Tăriceanu, cu Ford, pe care-l invocaţi. Şi apropo de industria automobilelor, dreapta e cea care a adus şi va mai aduce mari nume ale genului. Nici o supărare, de vreme ce e pentru ţară. Nu?

 

M-ar mai interesa contractul cu Bechtel. Precizez ca eu am salutat oportunitatea ca lucrarea autostrăzii să revină acestei companii, cea care deţine coordonarea lucrărilor de refacere a infrastructurii Irakului. Şi era de presupus – şi de dorit – ca, dacă tot s-a marşat la costuri atât de mari, măcar sa se fi compensat, cât de cât, prin implicarea masivă a firmelor românesti în reconstrucţia Irakului. Sau nu s-a negociat aşa ceva? De fapt, ce s-a negociat ? Şi v-as mai ruga să-mi daţi un indiciu cu privire la domeniul de confidenţialitate a contractului.

 

Profit de ocazie ca să-i multumesc domnului Velisar iancu pentru aprecierile exprimate la adresa mea când am postat primul comentariu pe blogul dumneavoastră.

 

Toate cele bune şi … poate riscaţi să ridicaţi moderarea! Cine nu riscă nu castigă. Noi adepţi.

 

În rest, rămâne cum am stabilit. Nu-i nici o problemă dacă domnul Cristian Diaconescu pierde din primul tur: şi domnul Mircea Geoană a pierdut (în acel mod sintetizat de domnul Iliescu), şi pe urma a ajuns preşedintele PSD.

 

Oricum, stiţi ideea: dacă nu vreţi portocaliu la Primăria Generală şi dacă nu vreţi refacerea alianţei DADA, nu vă furaţi singuri voturile împărţindu-le între Oprescu şi Diaconescu. Deci nu irosiţi voturile, votaţi Orban!

P.S. Acest comentariu l-am transmis pe data de 26 mai şi a fost respins la moderare. De ce? Voi de ce credeţi?

VOTĂM URBAN, VOTĂM ORBAN!

9 răspunsuri to “DE CE M-A CENZURAT ADRIAN NĂSTASE PE BLOGU-I”

 1. Marius Mina Says:

  Nu era necesar sa pomenesti de Halliburton,un fel de Euro-Construct de-al lui Basescu.Lasa-i ca si-asa au destule bube-n cap pe aici .Procese si investigatii mai rau ca ca la SOVINVEST.Niste profitori care nu se deosebesc prea mult de cei la care zbieram zilnic.Chenney a fost vice la ei..who cares cand vand cu 3 USD o cutie de Coke in Iraq soldatilor americani care se lafaie in salarii de cca 30.000 USD pe an sa moara pentru niste loseri.Anotherone bites the dust….

 2. roxanaiordache Says:

  Ba era necesar, ca dovadă că nu mi-a răspuns. Te-a angajat, cumba, avocat?:)

 3. Marius Mina Says:

  Dupa toxinele PDL via SOV urmeaza binecuvantata otrava FSN.Pentru bulversarea electoratului PSD a iesit la rampa cu un „sonsaj” facut pe genunchi in toaleta de serviciu a partidului prostanacilor.Numai ca exit pollurile le vor rasturna cacealmaua .CURS, INSOMAR,IRSOP etc,nu sunt decat instrumente de manipulare in slujba puterii din spatele cortinei.
  De ce simt nevoia unele partide sau unii lideri sa-si coafeze rezultatele in sondaje? Un posibil raspuns il ofera acelasi Lazaroiu(omul de curte al lui Basescu): „Sondajele influenteaza in primul rind militantii partidelor. Ei sint consumatori de sondaje si pot fi mobilizati si demobilizati in functie de scorurile partidului favorit. Sensibili la schimbarile in intentiile de vot, militantii pot dezerta usor in favoarea celui care se prefigureaza invingator“.

  „Oprescu pierde puncte ”

 4. Marius Mina Says:

  Cine,Bombo? N-are el osanza sa ma plateasca pe mine.Era vorba doar de HallyBerryBurton.Goldenblitzul lui Chenney>

 5. roxanaiordache Says:

  Marius, vezi că te-am salutat un pic. Hai să nu le facem jocul, OK? În scurt timp, plec şi vă las cu jucăriile pe-aici. Aveţi grijă să nu le stricaţi!

 6. Marius Mina Says:

  http://www.trilulilu.ro/gordob/d722abfada7c9b

 7. Karina Says:

  @Roxana,

  Pleaca linistita si distractie placuta. Avem noi grija de tot! Casa de piatra mirilor! 🙂

 8. instalatorul Says:

  Doamna Iordache, as putea fi ironic si sa va intreb si eu asa: tot dl Patriciu le vroia si pe alea? Nu i-a ajuns Petromidia primita tot sub pesedisti? Dar nu doresc sa fiu ironic si va scriu parerea mea: dl Nastase a facut bine ca nu v-a raspuns si asta din minim doua motive: 1. Dl Nastase este un partizan public al unei aliante deschise PSD-PNL; cum ar da sa fi lasat sa se vada pe blogul sau ca tocmai penelistii il musca de fund? Devenea ironia destulor bloggeri. 2. Doamna de media Roxana Iordache nu are nevoie sa strecoare intrebari pe bloguri, avind suficiente surse media pentru a le pune. Banuiesc de aici o circumspectie. Concluzia ar fi ca nu e cazul sa va agitati prea mult pe subiect. Noapte buna, doamna Iordache – si vise placute.

 9. Roxana Iordache Says:

  @Mulţumesc pentru urări. Am revenit.

  @instalatorul. Poate că aţi putea fi ironic, dar deocamdată nu vă reuşeşte.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: