LĂBĂROIU ŞI PULĂNGEANU AI LUI BĂŞINĂ-VODĂ. ŞI LAURA-PIZDUŢA KOVESI PLUS CIUFUTA HĂINEALĂ

După ce Lăbă a postat ieri mizeria cu botniţa pusă presei şi grila de puşcărie pentru Antena 3, azi s-a sculat din baie alt etnobotanic, un consilier de la Camera Deputaţilor, din partea PD-L, care a fotoşopat nişte imagini cu Radu Tudor, Mircea Badea şi Mihai Gâdea în zeghe, cu bocceluţe către puşcărie. Un imbecil care se bagă în seamă şi despre care n-ar fi ştiut nimeni dacă nu îşi arăta fundul perforat de dragostea faţă de Băsea. Pulăngeanu sau aşa ceva.

În acelaşi timp, lacheaua coabitacilor, de la DNA, Laura-Pizduţa Kovesi, a lipit călcăiele şi s-a conformat comenzii. Ca dovadă, cel mai imbecil comunicat al DNA posibil, în care se arată că Antena 3 S.A. e urmărită penal pentru complicitate la şantaj în cauza Sorin Alexandrescu, dovada fiind „materialele” în care e atacată persoana juridică „şantajată”. Cu alte cuvinte, DNA incriminează Antena 3 pentru că a dezvăluit mizeriile RCS-RDS, sluga lui Băsescu (nu intru aici în mica istorie recentă, sigur că Felix şi-o merită, pentru că iniţial a fost în parteneriat cu jigodiile care acum i-o trag din toate poziţiile – prezidenţială, guvernamentală, servicii, etc. – şi din acest punct de vedere, bine îi fac, pentru că parteneriatul a fost împotriva intereselor telespectatorilor care n-aveau chef să-şi facă abonament tv la firma prestatorului băsist şi pierdeau meciuri de fotbal pe care aveau dreptul să le vadă – întâmplător, parteneriatul trustului „Intact” cu RCS-RDS a fost semnat cam atunci când Felix anunţa că îl susţine pe Geoană, deci pe Băsescu, la preşedinţie).

Totodată, Ciufuta Hăineală se scoală şi ea şi cere în nume personal Inspecţiei Judiciare a CSM să se sexizeze contra Antenei 3. E aceeaşi recidivă imbecilă, a unor patologici smintiţi care chiar cred că România e deja stat poliţienesc, republică a porcurorilor represivi. Inspecţia Judiciară numai în capul cretinilor are altă jurisdicţie decât asupra magistraţilor şi a procurorilor. Şi nu, n-am obosit să repet. Că pe asta mizează secăturile, pe oboseala noastră. Îşi fac iluzii, pentru că suntem inepuizabili! 😛

Deci, către toate jigodiile-astea – consilierul prezidenţial Lăbăroiu, consilierul de la Camera Deputaţilor Pulăngeanu, porcuroarele Pizduţa şi Ciufuta: dacă sunteţi bolnavi la cap, mergeţi şi vă trataţi! Pricepeţi că voi sunteţi plătiţi din bani publici şi n-aveţi dreptul la ceea ce are tot dreptul simplul cetăţean, de exemplu, să posteze pe blogu-şi o imagine cu Băsescu în zeghe. Pentru că simplul cetăţean nu o face pe banii contribuabililor, cum o faceţi voi. Deci, ori demisionaţi şi puteţi pe urmă să vă daţi şi de ceasul morţii în piaţa publică pe banii voştri, ori vă puneţi în genunchi şi recitaţi refrenul lui Postelnicu. Oricum, în cazul vostru nu există altă ieşire decât să vă căraţi din funcţiile publice pe care le compromiteţi jegos.

P.S. Hăineală poate se mai spală şi ea, măcar o dată pe an. Că părul ăla al ei face din ţigăncile lăieţe, campioane ale igienei. 😳

Iar Guşă, oricât s-ar da de ceasul morţii, iRealitatea nu face decât să cadă sub nivelul mării pentru că atacă principiul libertăţii presei, al libertăţii de opinie şi de exprimare, în general şi în particular. Oricum nu vor ajunge niciodată măcar la degetul mic al Antenei 3. Deşi s-a depreciat mult faţă de ce era.

54 răspunsuri to “LĂBĂROIU ŞI PULĂNGEANU AI LUI BĂŞINĂ-VODĂ. ŞI LAURA-PIZDUŢA KOVESI PLUS CIUFUTA HĂINEALĂ”

  1. olimpiu65 Says:

    ce-mi plac poreclele astea date basistilor.ma ung pe suflet! Labaroiu dupa ce a postat ,,grila de programe a A3″ a mai pus pe facebook si bancul ala cu dialogul dintre doi puscariasi: A3 e aici?? da si A3 e aici!! dar Base e socat!!! dupa Ciresica cum sa fi?? pe Haimaneala mi-o imaginez satisfacand tot penitenciarul Rahova, iar Lulutza prestand la greu din genunchi la toti taranii anchetati!!!
    oricum dupa faza de ieri am urmarit din nou emisiunea adventistului, iar le-a crescut audienta de parca Lulutza e pe felie cu Felix!!!

  2. Roxana Iordache Says:

    😆

  3. Donkeypapuas Says:

    Vai, ce limbaj de MeMeStoica! Aveţi grijă că o să se sesizeze Tolo şi o să vă dea lecţii de deontologie. El şi cu ceilalţi „dontologi” de la publicaţiile „care este” de sport (???).

  4. macgregornews Says:

    „Deci, către toate jigodiile-astea – consilierul prezidenţial Lăbăroiu, consilierul de la Camera Deputaţilor Pulăngeanu, pricepeţi că voi sunteţi plătiţi din bani publici şi n-aveţi dreptul la ceea ce are tot dreptul simplul cetăţean, de exemplu, să posteze pe blogu-şi o imagine cu Băsescu în zeghe.”

    Deci toti deputatii si consilerii USL care au postat poze cu Basescu in zeghe pe blog au procedat ilegal, ei fiind platiti din bani publici. Abia astept incolonarea parlamentarilor demagogi ai USL spre puscarie. Cu Ghise in frunte, fireste.

    In alta ordine de idei, in timp ce va scandalizati pentru o gluma, mirarea repetata a celor de la Antene „cum se poate ca un jurnalist sa fie anchetat penal?” va scapa.

    Pai nu pot decat sa ma felicit ca am evitat ca inca o categorie profesionala sa se puna deasupra legii. Parlamentarii sunt si asa prea mult.

  5. Roxana Iordache Says:

    Mariane, sunt pe blogul meu, Tolo e pe banii lui Felix pe care l-a înjurat. Deci, să lăsăm! 🙂

    @macgregornews. 😆

  6. LĂBĂROIU ŞI PULĂNGEANU AI LUI BĂŞINĂ-VODĂ. ŞI LAURA-PIZDUŢA KOVESI PLUS CIUFUTA HĂINEALĂ » Bloogle Says:

    […] Original Blog » […]

  7. Roxana Iordache Says:

    @macgregornews. Bouţ, hai să-ţi explic, ca să nu mori prost. Ăştia sunt aleşi, tembelule, deci sunt chiar obligaţi să-şi reprezinte alegătorii. 😛

  8. johnson1312 Says:

    Daca i-ai nasit tu pe toti mie ce-mi mai ramane de facut ? 😆
    Ma simt de-a dreptul inutil ! 🙄

  9. Sandi Says:

    Io am crezut ca acest blog nu-i basist ! Uitati-va ce titlul da articolului
    cu privire la mascarada DNA la adresa lui Gadea si Ciuvica

    http://www.inpolitics.ro/-mihai-gidea-ciuvica-si-antena-3-urmariti-penal-de-dna-pentru-complicitate-la-santaj-art68346.aspx#

  10. johnson1312 Says:

    Nu e chiar basist 100% …..e al PSD-ului !

  11. Radu Humor Says:

    Student român la Londra: “Dumnezeu a fost ucis de Occident, VREAU SĂ MĂ ÎNTORC ACASĂ!”
    Scris de cristi tanasa Miercuri, 24 Iulie 2013 11:37
    Rate this item1 2 3 4 5 (779 votes)
    Print Email font size decrease font size increase font size
    Student român la Londra: “Dumnezeu a fost ucis de Occident, VREAU SĂ MĂ ÎNTORC ACASĂ!”
    O scrisoare emoționantă a unei tinere studente plecată la studii în Marea Britanie circulă de câteva zile pe Internet. Viziunea româncei noastre despre Occident: un loc fără identitate, cu tradiții care se pierd încet-încet din cauza globalizării, în care cetățenii se tem permanent de extremismul islamic, în care nimănui nu-i pasă ce gândești sau ce dorești. Este inutil să vă spunem că scrisoarei tinerei se bucură de o audiență incredibilă pe rețelele de socializare.

    “Sunt studentă în Londra la una dintre cele mai bune universităţi europene. Sunt mândră că am reuşit să ajung aici şi le voi fi recunoscătoare părinţilor mei pt educaţie şi efortul material extraordinar pe care l-au depus pentru a mă trimite la studii de calitate mereu.
    Dar mă deranjează teribil întrebarea tuturor „Te mai întorci?” Şi uimirea clară la auzul unui ferm „da”. Acest DA nu era atât de ferm înainte de a mă muta în Londra. Înainte era un „mi-aş dori, dacă voi avea unde să mă întorc mă voi întoarce”.

    Suntem o generaţie crescută într-o scârbă pentru patrie, am crescut cu Badea care înjura tara mereu, am crescut fiind educaţi să admirăm valorile occidentale „superioare” şi „ideale”.
    Credem că politica, cultura şi educaţia cât mai internaţională este foarte benefică, credem În globalizare, suntem de acord câteodată că România e frumoasă dar păcat că e locuită şi parcă tot mai bine e în Londra… Români scumpi, cât putem să ne înşelăm…
    Ce este Occidentul….?
    Un loc care nu mai are identitate, globalizarea îi distruge încet încet toate tradiţiile, cenzura comunismului bolşevic s-a transformat în a fi , trăieşti cu riscul ca un islamist extremist poate să bombardeze pentrut Allahul lui locuitorii unei ţări în care el s-a mutat, istoria nu mai poate fi spusă pt că poate jigni anumite popoare, copiii pot fi ucişi în pântece de către propria lor mamă – avortul fiind văzut că o metodă contraceptivă în loc să i se spună crimă, Crăciunul şi Pastele precum şi alte tradiţii străvechi subt doar un prilej de marketing , aici nu există nici un pic de profunzime,; relaţiile dintre oameni sunt pur profesionale, prietenia, iubirea sunt toate o afacere, tot ce facem e pentrut CV şi când vrem să ne căsătorim găsim noi pe perfectmatch.com ceva nu?

    Lumea discuta oameni, nimănui nu îi pasă ce gândeşti, ce simţi ce îţi doreşti.
    Puţini mai ştiu să iubească, feminismul distruge relaţiile bărbat femeie tot mai mult, gender role este considerat învăţat aşa că nu mai învăţăm copiii de mici să se comporte ca băietei sau fetiţe ci îi lăsăm pe ei să îşi aleagă ce sex vor să aibă, ajungându-se la un nr imens de homosexuali creaţi de societate, Dumnezeu a fost ucis de Occident.

    De ce oare admiram atât de mult haosul Europei vestice?
    Noi avem oameni, noi ştim să trăim, noi radem că fugim cu nasu de acasă o săptămână în munţi cu corturile.
    Noi ne salutăm cu „Doamne ajută!”
    Noi avem un pământ binecuvântat de oasele şi sângele atâtor martiri… De ce s-au sacrificat atâţia romani pt viitorul nostru şi noi fugim ca vitele în Occident?
    De ce acceptăm ca Securiştii comunişti să ne conducă în continuare prin politica şi educaţie?
    De ce acceptăm ideile occidentale cu braţele deschise?
    De ce acceptăm ca bărbaţii noştri să fie carne de tun pt NATO dar nu suntem în stare să ne recuperăm Moldova de peste Prut după atâţia ani de la căderea comunismului?
    De ce acceptăm ca în continuare memoria luptătorilor anticomunişti să fie călcată în picioare şi la 22 de ani de la aparenta schimbare a regimului încă nu le sunt recunoscute meritele?
    De ce eşti drogată scumpa Românie cu iluzii occidentale?
    În Occident unde pleacă bieţii romani să facă o pâine, germanii, francezii, englezii îi tratează ca pe nişte sclavi, fiind roman eşti privit ca o subrasa, în Anglia un non-european are mai multe drepturi şi privilegii doar datorită faptului că a trăit sub dominaţia imperiului pt decenii…
    Şi noi românii care avem o ţară superbă, un pământ fertil, plin de zăcăminte, Roşia montană, delta, Carpaţii, Dunărea, Marea Neagră stăm să cerşim şi să ne umilim pt o pâine prin Anglia, Italia şi Spania….

    Îmi plânge inima când văd cum sunt trataţi pe pământ străin când acasă la ei puteau mânca din belşug, dacă nu ar fi fost lăcomia hoţilor de la putere… care au vândut țara pe nimic.

    VREAU SĂ MĂ ÎNTORC ÎN ROMÂNIA cu toate că nu voi avea niciodată banii pe care i-aş avea lucrând aici. Dar cum spunea tatăl lui Nicolae Steinhardt : vei avea zile frumoase dar nopţile îţi vor fi îngrozitoare.

    Omul nu are numai trup de hrănit, mai e şi sufletul. Şi mai distrugătoare este setea şi foamea sufletului îndepărtat de pământ şi de neam decât foamea trupească…
    Aşa că români, plecaţi, plecaţi la studii, plecaţi ca să vedeţi în ce hal a ajuns occidentul liberal, plecaţi şi învăţaţi să vă iubiţi ţară şi realizaţi ce frumuseţe aţi lăsat în urmă.

    Şi apoi ne vom întoarce cu toţii, valuri valuri, cu şi mai multă forţă şi dorinţa de schimbare, şi după 68 de ani de asuprire, România va fi a românilor din nou, aşa să ne ajute Dumnezeu!”

    Cristiana Maria Mărcuș

    (Sursa: rbnpress.info)

  12. Radu Humor Says:

    Iata ce putem citi in articolul Femeile au voie sa se plimbe topless pe strazile din New York:

    Mai nou, femeile care aleg sa se plimbe topless prin New York, nu incalca legea! Astfel, acestea nu vor mai fi sanctionate in niciun fel de catre NYPD, peste 34.000 de politisti fiind instruiti ca atunci cand vad o femeie plimbandu-se topless pe strazi sa nu o aresteze.
    De asemenea, politistii au fost instruiti ca doar atunci cand in jurul unui femei topless se strange o multime de oameni, sa actioneze doar pentru a dispersa multimea.

    Aceasta masura este menita sa ofere femeilor drepturi egale in ceea ce priveste nuditatea in public. De acum incolo, expunerea sanilor in public nu mai este considerata a fi obscena (in NY). Asa ca turistii se pot astepta sa vada destul de multe femei pe jumatate dezbracate in New York.
    Decizia a fost luata in urma mai multor proteste in acest sens, dar cel mai greu cuvant l-a avut de spus sentinta din cadrul procesului People v. Ramona Santorelli si Mary Lou Schloss, care au fost arestate in 1986 impreuna cu alte cinci femei, pentru ca si-au expus sanii in parcul Rochester. Curtea a inclinat in favoarea acuzatelor.

    In 2007, Go Topless, o organizatie americana ce sustine si lupta pentru egalitatea intre sexe, a organizat Go Topless Day (23 august) si foarte multe femei topless au defilat prin mai multe orase americane. Reactiile au fost, ca de obicei, impartite.

    Insa, daca stam sa ne gandim, nimeni nu are nimic de obiectat atunci cand un barbat isi da tricoul jos in public, pentru ca-i este prea cald, dar atunci cand o femeie face acelasi lucru gestul este considerat obscen si indecent.

    Faptul ca NYPD si-a informat toti politistii ca este ilegal sa aresteze o femeie doar pentru motivul ca se plimba topless pe strazi inseamna ca, in curand, New York-ul se va transforma in raiul femeilor topless. Oare? 🙂

  13. argusdre Says:

    Eu doar doresc sa atrag atentia in mod ultraserios ciufutelor si pizdutelor ca pentru toate actiunile lor vadit in detrimentul dreptatii si al natiunii romane vor trebui sa dea socoteala, adica sa plateasca.Mai ales ca s-au ingrasat serios, inclusiv la obraji, numai din banii populatiei, bani pe care i-au risipit dupa creierul lor afectat.
    Cum nimic pe lumea asta nu ramane necontrabalansat, inclusiv si pentru aceste lighioane va sosi scadenta. Deci ar fi bine sa se pregateasca sufleteste sa raspunda in fata acestui popor pentru toate magariile, escrocheriile, golanelile,inventate si practicate. Vremea socoatelor e foarte aproape, sa nu-si faca iluzii.Si sa-si ia gandul ca porcurorii sunt ori vor fi magistrati. Au avut ocazia sa aarate ca merita, dar si-au batut joc de ea.E o demnitate mult prea inalta pentru asemenea cazuri patologice.Porcurorii nu sunt altceva decat avocatii statului si atat.

  14. stejarul Says:

    @Donkeypapuas

  15. stejarul Says:

  16. johnson1312 Says:

    Foarte tare Taxi ! Superpiesa de sezon !

  17. stejarul Says:

    @Johnson

    Chestionar la catavencii:

    Cine credeţi că ar trebui să decidă privatizarea CFR Mărfuri?

    Darth Vader (31%, 200 Votes)

    Mazăr end Fazăr (19%, 126 Votes)

    Gheorghe Gheorghiu-Dej (15%, 100 Votes)

    Soţia lui Victor Ponta (9%, 57 Votes)

    Monumentul Ceferiştilor (8%, 53 Votes)

    Victor Ponta (8%, 49 Votes)

    Sosia lui Victor Ponta (4%, 24 Votes)

    CSAT (4%, 24 Votes)

    Sindicatul Ceferiştilor (2%, 19 Votes)

    Optiunea mea e pe locul 3. Sunt dezamagit… 🙂

  18. olimpiu65 Says:

    http://www.gandul.info/puterea-gandului/victor-ponta-experience-11162672

  19. johnson1312 Says:

    @ Stejar

    Ar mai fi mers :

    – Vechiul sau noul patron al Rapidului ?!? 😆

  20. ada1957 Says:

    Va place sau nu… dur post dar foarte , foarte ADEVARAT. Nu va Place este treaba voastra de cititori ultra pudibonzi.
    Prietenii si sustinarorii marinarului alcoolic ( si bineinteles el ) NUMAI limbajul asta il inteleg.

  21. johnson1312 Says:

    În medie, un bărbat spune „Da” de 17 de ori pe minut… când vorbeşte la telefon cu soţia !

    Bigamia inseamna sa ai o nevasta in plus. Monogamia e acelasi lucru.

    Obama într-o mulțime de copii împarte autografe. Un copil îi zice :
    – Tatăl meu zice că ne interceptați convorbirile telefonice și internetul.
    Obama : – Acela nu e taică-tău !

    😉

  22. macgregornews Says:

    Pai ca sa-ti explic si eu, ca sa nu mori tu nedesteapta, ce ma reprezinta pe mine ca alegator:

  23. acuvio Says:

    Suntem cu toţii liberi să ne exprimăm public, folosind scrierea fonetică sau ideografică, să lucrăm în photoshop, indiferent de funcţie sau de cine este plătitit, iar politicienii îşi asumă consecinţele cuvintelor şi imaginilor proprii.
    Dl Sebastian Lăzăroiu preferă acum să meargă pe faimosul “nu comentez”, ştergându-şi toate postările despre Antena 3, nici usturoi n-am mâncat nici gura nu-mi miroase.

    Dacă-l forţezi să adopte o poziţie ortostatică dl Sebastian Lăzăroiu are ameţeli chiar dacă foloseşte un costum de suprasarcină.

    Mulţi au devenit brusc sensibili, să şterg şi eu photoshopurile cu Antena 3?

  24. aristotelcostel Says:

    @macgregornews

    Pe langa faptul ca esti un alegator pupinbasist cu carnet de partid, intoxici voxpublica zi lumina cu toate cretinismele pupinbasiste pentru retardati.
    Am fost la un pas ca Romania sa ajunga la cucul flasc al securistului basescu. Acum doar trebuie sa va dam peste maini sa nu-i mai faceti labe, iar dupa ce scapam de jigodia nesatisfacuta trebuie reformate si desfiintate serviciile secrete care va alimenteaza pe toti imbecilii fara caracter.

  25. aristotelcostel Says:

    @acuvio
    Pana si Pora a spus ca Labaroiu e liber sa creeze pe PF, nu din pozitia de consilier prezidential.

  26. macgregornews Says:

    @aristotel costel

    ” intoxici voxpublica zi lumina cu toate cretinismele”

    astept replica, pe voxpublica. Daca esti in stare.

    Deocamdata insa esti prea spalat pe creier cu modelul antena 3 ca sa mai realizezi diferenta dintre replica si o gramada de insulte. Ati invatat de la Antena 3 ca a comunica inseamna sa rastorni o gramada de insulte in capul adversarilor.

    „LĂBĂROIU, PULĂNGEANU, BĂŞINĂ-VODĂ, LAURA-PIZDUŢA”

    cel mai jos nivel al unei tate de mahala. Revolutia bunului simt. 🙂

    yeah, right.

  27. acuvio Says:

    @Aristotel Costel – Mda, dacă şi doamna Pora este de accord cu mine ceva nu este în regulă. Da, am spus, dl Sebastian Lăzăroiu trebuie să-şi asume consecinţele cuvintelor şi photoshopurilor proprii, dar nu văd de ce photoshopul bate textul, la câte a spus dl Lăzăroiu până acum. Întrucât atitudinea pe acest subiect a venit din partea unui consilier prezidenţial, şeful său îl va sancţiona cu 10% din salariu sau va oferi satisfacţiei doamnei Pora şi-l va trimite la PMP, dacă declaraţia cu “preşedintele e şocat şi cere scuze”, nu ajunge. Astfel vom constata că toate comentariile despre Antena 3 ale domnului Traian Băsescu au fost făcute că aşa i-au pregătit discursurile de către consilierii răuvoitori, care au vrut să-l discrediteze 🙂

    PS Nu vreau să transform în messenger blogul altei personae şi nu voi mai reveni, oricum voi posta şi eu o imagine cu “Antena 3 e aici?” unde eventual vom relua discuţia dacă este necesar.

  28. aristotelcostel Says:

    @acuvio
    De data asta s-a suprapus peste actiunea DNA-ului, iar pozitia lui a devoalat, absolut intamplator, interesele directe ale jigodiei statului care controleaza DNA-ul. 😀

  29. aristotelcostel Says:

    @puța pupinbasista
    Din cauza retarzilor ca tine nici macar nu mai citesc voxpublica. Puteti sa va dati pase cu propriile bale pana muriti de prosti.

  30. Sandi Says:

    Atentie ! Liniste ! Vorbeste un avorton basist :

    http://www.cotidianul.ro/theodor-paleologu-basescu-cel-mai-tare-din-parcare-219017/

    Cred ca tac-su se rasuceste in mormant ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

  31. Sandi Says:

    macgregornews spune:
    sâmbătă 27 iulie 2013 la 12:41:03 pm
    @aristotel costel

    ” intoxici voxpublica zi lumina cu toate cretinismele”

    astept replica, pe voxpublica. Daca esti in stare.

    Deocamdata insa esti prea spalat pe creier cu modelul antena 3 ca sa mai realizezi diferenta dintre replica si o gramada de insulte. Ati invatat de la Antena 3 ca a comunica inseamna sa rastorni o gramada de insulte in capul adversarilor.

    “LĂBĂROIU, PULĂNGEANU, BĂŞINĂ-VODĂ, LAURA-PIZDUŢA”

    cel mai jos nivel al unei tate de mahala. Revolutia bunului simt. 🙂

    yeah, right.

    ****
    Ce ? Nu te mai primeste madama ot Pleskoi la… cunnilingus ?!? Nu dispera . Insista !

  32. Ghita Bizonu' Says:

    Haineala ca Schimtd INSA am asa o oftica : cum se pate ca un procuror sa nu stie legea? Si sa raman in fonctie?! Asta ar trebui data afara imediat numa ptr cestiile cu „sesizarea” catre Inpsectia Judicara!! Ca inpecetia dicara nu poa fi sesiozata decat in ce priveste judecatorii si porcurorii si asdtra numa de plenu CSM . Deci ori este necunoastere de lege – caz de desfacere a contractului de munca ptr necorespundere profesionala – sau abuz si incalcare de lege cestie ce ar trebui urmata si de o deschidere de dosar de cercetare .. penala!!!

  33. Ghita Bizonu' Says:

    macgregornews

    Ip revemndic [pre Basina-voda!! Adica prioritatea (al;aturi de Basinarecs sau ressc ,de Bassesck oder der Baßesck l, Josnica josnicia Sa de la Bassesse cou). Da nicu lu matele imi aduce aminte de un McGregor din cartea In umbra omului scrisa de Jane Goodall,

  34. macgregornews Says:

    @Ghita Bizonu

    N-am avut inca placerea sa o citesc. Probabil ca urmeaza sa spui ca e un personaj negativ?

  35. stejarul Says:

    http://www.cotidianul.ro/viktor-orban-atacat-cu-rosii-la-baile-tusnad-219035/
    LOL 🙂
    Pe principiul: „nu stiu… nu stiu… n-am fost in oras!” lol 🙂 Ha ha ha

  36. ALM Says:

    Acum câţiva ani, un prieten din SUA mi-a adus o butelcă de „Clan MacGregor”. Bunicel! Te făcea să spui tot felul de baliverne dar niciodată ştiri sau noutăţi …

  37. Alexandru Gheorghiu Says:

    http://www.reportervirtual.ro/2013/07/antena-3-este-aici-la-dna.html

  38. mihai444 Says:

    http://www.dcnews.ro/2013/07/la-tusnad-omul-cu-laptop-indeamna-romanii-sa-invete-maghiara-reactia-mae-la-ideea-romania-stat-federal/

  39. mihai444 Says:

    http://www.gandul.info/reportaj/cererea-lui-laszlo-tokes-pentru-premierul-ungariei-viktor-orban-la-baile-tusnad-oferiti-transilvaniei-protectorat-11164785

  40. mihai444 Says:

    http://www.dantanasa.ro/2013/07/25/exclusiv-budapesta-va-fi-reamplasata-pe-arcul-de-triumf-din-bucuresti-document/

  41. johnson1312 Says:

    Fiecare pas pe care-l face Basescu azi in a-si oprima adversarii politici folosind in acest scop „institutiile statului” se constituie ca precedent pentru ca aceleasi institutii sa faca acelasi lucru peste 1-2 ani cu el si oamenii protejati azi de el.Eu spun ca acolo vor exista si probe concrete,indubitabile si nu se va trage de par cate o interceptare ametita…Mi-e de aia nu-mi creeaza emotii aceste abuzuri de azi pentru ca ele nu fac decat sa deschida calea adevaratelor procese din viitor.Daca Basescu prin metode securistice ar putea gasi o trupa de berbecuti care sa-l strecoare afara cu siguranta ceilalti vor servi Justitie pe paine asa cum le doresc azi celorlalti.Asa ca mai potolit cu jubilatia ieftina de tip proletcultist tovaraseilor.

  42. Magda Anda Says:

    Blogul Pizdania vrea să aibă drept exclusiv de scuipat? Care-i – mă rog, vorba vine – rațiunea să joci cu poarta goală?
    Oricum, nu-i momentul. Pizda-țigăncii s-a ofilit, e la fel de cald ca la boicot, deci ramâne varianta de a o lua-n bot. Din nou.

  43. johnson1312 Says:

    Pizdan(d)a de Magda e in calduri…Treci mai la umbra tuto ca-ti explodeaza aurolacul din creierasi sau din ce-oi avea tu pe-acolo 😆

  44. Sandi Says:

    johnson1312 spune:
    duminică 28 iulie 2013 la 10:55:32 am
    Pizdan(d)a de Magda e in calduri…
    *****

    Da’ de unde nu stii bre , poate are gaozul mare si pofticios ?!?

  45. Roxana Iordache Says:

    @johnson şi @Sandi, o să se autosexizeze Agenţia pentru discriminare, faceţi poştă o minoritară. 😳

  46. Ghita Bizonu' Says:

    macgregornews

    nefativ nu, Doar cimpanzeu!!!

  47. acuvio Says:

    Antena 3 e aici?

  48. Sandi Says:

    Braila ! N-ati murit inca de foame pe acolo ?!?

  49. Magda Anda Says:

    Nu mi-ați răspuns rațional, ci doar vulgar. Johnson, vocativul se pune între virgule, se zice ”,tuto,”. Nu cred că în mediul tău contează, înțeleg că prizezi auroloac, ziceam și eu. Făceam o ironie la adresa modului țigănesc de a-ți scuipa interlocutorul cu care nu ești de acord, Chiar așa?! Dacă ne întâlnim în viața reală, ce? Mă scuipați? Mă tăiați cu șișul în numele democrației?

    De exemplu, m-am întâlnit și cu Pizdana Futache (sper că gustă ironia, nu?!), și cu virgilvirgil, credeam că au capacitate de dialog și, în cazul virgil, capacitate de analiză. M-am înșelat.

  50. johnson1312 Says:

    Magda cui i-ai supt-o mai cu talent ? Lui Dragnea,Geoana sau mai nou lui MRU ?

  51. Roxana Iordache Says:

    @johnson, lighioana se bagă-n seamă. 🙂 Chiar n-are sens să-ţi pierzi timpul, eu am greşit că n-am banat păduchelniţa.

  52. johnson1312 Says:

    Scuze,am avut pentru un moment nostalgia primilor ani de antibasism cand operam cu succes in acest registru.S-au dus timpurile alea ….Offff 😦 😆

  53. Sandi Says:

    @ Johnson tetio , greseala capitala ! Sa nu pui bre matale TUTO intre ghilimele ?!? Ntz…ntz…ntz…

  54. macgregornews Says:

    @Ghita Bizonu

    „nefativ nu, Doar cimpanzeu!!!”

    uau. Adica eu sunt cimpanzeu. Te felicit solemn pentru simtul umorului cu totul deosebit. Pur si simplu fantastic. Uite, te aplaud cu doua degete aratatoare: bravo, bravo…

Lasă un comentariu