TOKES SE IUBEŞTE CU ORBAN ŞI TONTA E COPILOT

orban ponta jurnalul.ro

Ştiţi deja că mie îmi place Tokes (chiar e foarte cald şi îmi e foarte lene să caut să-i pun alea ale limbii maghiare 🙂 ). Deci, domnul episcop  – care e foarte mişto, chiar şi aşa, albit şi cam buhăit -, nu face decât să confirme propaganda securistică pentru multe milioane de români frustraţi – dacă nu cam toţi – anume că de fapt Ceauşescu a fost un erou naţional, ucis pentru că şi-a apărt patria, iar la rivoluţie de fapt ruşii şi cu ungurii au dat o lovitură de stat ca să rupă Transilvania de România. Trebuie neapărat activată eroizarea lui Ceaşcă acum, pentru că nostalgia pentru părintili naţiunii, genial şi discreţionar, e folositoare pentru noi fraieriri electorale. Şi sigur că totodată iubăreala anuală de la Tuşnad e o bună diversiune, dacă, în loc s-o administrezi, te laşi jucat.

Domnul episcop îşi face misiunea cu tenacitate. Susţinut de coabitaci. Care tac ca mortu-n păpuşoi. De-aia şi-au şi pus gura în gips, Băsea, la mare, Tonta, la munte, pe post de copilot. Ca să se zică că ei sunt în concediu, deci, de-aia n-au fost la post ca să-i pună la punct pe Tokes şi pe Orban Viktor, penetrant ca-n brânză pe teritoriul României, care autorităţi din România respectă libertatea de exprimare a oricui în afară de jurnalişti şi oameni de rând. În rest, toată lumea are voie. Mai ales dacă în cauză e bătaia de joc de România. Sigur că ar fi o idioţenie ca tu, demnitar român, să te cobori la mintea lor, să le faci jocul conflictual. Dar o idioţenie impardonabilă e şi să-i ignori, laş. În loc să-i execuţi cu umor şi graţie.

Poporul român poate avea impresia îndreptăţită că nimeni nu apără România. Şi că ea e lăsată pradă tuturor celor care satisfac interesele de putere şi avere ale celor – deopotrivă – de la putere şi din opoziţie. E o licitaţie în toi. De cele mai multe ori, o încredinţare directă.

Ce-ar fi dacă Ponta s-ar duce la Budapesta şi un lider al minorităţii române i-ar spune să acorde protectorat teritoriului pe care România l-a retrocedat Ungariei după ce a eliberat-o de bolşevici? Vă închipuiţi scandal diplomatic? Eu nu, pentru că demnitarul român nici n-ar apuca să deschidă gura despre aşa ceva. Poliţia lui Orban i-ar pune în vedere, mai mult sau mai puţin politicos, să se care de pe teritoriul naţional al Ungariei. Şi să-l ia şi pe minoritarul căruia i s-a urât cu binele din patria care îl hrăneşte.

Nici la referendum Tonta n-a făcut nimic, a aşteptat 6 seara ca să iasă la vot şi l-a lăsat pe Orban Viktor să-şi facă de cap, să dicteze cetăţenilor români din Transilvania ce să facă. În mod normal, până în prânz, Orban trebuia pus la punct, iar cetăţenii români, invitaţi să-şi exercite drepturile naţionale şi nu să asculte de un lider străin care poate să fie arogant doar fiindcă i se permite. Îşi cunoaşte interesul, joacă pentru ţara lui. Ceea ce îi urez şi României.

Mai ales că şi lui Crin al nostru pare că i-a mâncat pisica limba.

P.S. Deci, Tokes, simpaticule, dacă vreţi protectorat, vorbesc eu cu ministrul de Interne. Şi vă promit că veţi fi pe deplin protejat, va fi linişte, nu veţi fi deranjat. 🙂 Acum, sincer, meritaţi din plin, că altfel nu ne-am fi mişcat fundurile atât de româneşti ca să scăpăm de regimul Ceauşescu. Deci, eu pentru aia vă iubesc, chiar dacă pentru restul vă detest. Cum se zice, dragoste cu năbădăi. Şi vă asigur că biciul e moale. Doar efectul e foarte tare. 😳

Basescu tokes cotid

UPDATE. Cum de uitasem? Băsescu l-a decorat pe Tokes cu „Steaua României#, în grad de cavaler.

FOTO: cotidianul.ro. jurnalul.ro

14 răspunsuri to “TOKES SE IUBEŞTE CU ORBAN ŞI TONTA E COPILOT”

 1. TOKES SE IUBEŞTE CU ORBAN ŞI TONTA E COPILOT » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Donkeypapuas Says:

  Mai sunt câteva amănunte:
  – jandarmeria şi-a făcut şi ieri datoria cu „eroism”, interpelând doi tineri de 16 ani care au îndrăznit să arunce cu roşii spre masa unde se aflau cei doi, Tokes şi cu Orban. Ba chiar Jandarmeria „română” (?) a stabilit că cei doi adolescenţi se aflau „sub influenţa alcoolului” şi nu au putu preciza din ce motiv au făcut acel gest.
  – acest Tokes s-a afiliat în Parlamentul european unui grup foarte ciudat, ceva cu Verzii-Alianţa Liberă Europeană, ai cărui membri, în frunte cu Kohn-Bendit, susţine legalizarea… PEDOFILIEI!
  – adică Tokes ăsta nu este popă creştin ci satanic.
  PS: nu e de mirare că în 89 KGB-ul s-a folosit de specimene d-astea. La fel au făcut şi în RDG (sau la Praga?, nu mai ţin minte), unde un aşa-zis demonstrant a fost declarat ucis, în realitate fiind un agent KGB care trăia bine-mersi.

 3. olimpiu65 Says:

  avem cumva legi?? putem declara persona non grata si ridica cetatenia unui astfel de individ. daca se poate sa se aplice .daca nu, e un buton pe cacre scrie ,,ignore”.
  Ponta si cu Base sunt persoane jenante ale politicii, iar eu credeam ca in servicii sunt oameni cu scaun la cap, asa ca habar nu am cum de slujesc si protejeaza astfel de idioti antinationali?!

 4. mariusnyc Says:

  De cand a facut Romania rost de demnitari ?
  29 Iulie / Doliu National – Un an de la ingropaciunea Romaniei – Ati pregatit coliva pentru parastas ?

 5. ada1957 Says:

  BASESCU cu Reging – veterinara – Barosso si toate celelalte JEGURI l-au bagat pe tradatorul asta imputit deToker in paralamentul europei ,pe functia de Vicepresedinte.
  daca nu il baga nimeni in parlanrul Romaniei cu 70 % USL pe Chior la inalta tradare ??????
  Basescu si CCR ne-au dus in cap…. sa-i mai voteze sulea de la oi.

 6. Roxana Iordache Says:

  @Donkeypapuas. 1. Aia cu tinerii e foarte tare. Ditamai Kohl şi-a luat ouăle sparte fără să zică nici pâs. Nu i-a convenit, dar nici n-ar fi îndrăznit să se ia de drepturile oamenilor la protest. La noi şi femeia care i-a spart o roşie lui Şova în poală a fost amendată. :mrgreen:

  2. Comparaţia chiar nu se susţine, la Praga a fost revoluţie de catifea, nu era nevoie să-i provoace nimeni, pentru că tot timpul a existat opoziţie, chiar dacă nu oficială, sub formă de rezistenţă civică activă şi disidenţă în partidul comunist.

  La noi nici într-un milion de ani nu se pornea nimic, dacă nu eram împinşi de la spate. Din păcate.

 7. Radu Humor Says:

  Discuţie între Ion şi Pişta după vizita lui Orban la Tuşnad :
  – Băi bozgore şi-a cam luat-o în freză Victoraş al vostru !
  – Da, me, da fost şi ceva aplauz…
  – Atunci când îl nimereau ! 😆

  Cât despre cea pe care vrei s-o banezi, las-o dragă să-i facem plinul mai întâi 😳 😆

 8. Radu Humor Says:

  Eu am toată stima pentru ceea ce face Victor al Ungariei !
  Ce n-aş da să facă acelaşi lucru şi al nostru pentru poporul lui !

 9. mariusnyc Says:

  RL: Sunteţi decis să cereţi cetăţenie moldovenească?
  Basescu : „Da, categoric. E o chestiune sentimentală. Eu mi-aş dori ca românii să trăiască într-o singură ţară, să aibă o singură cetăţenie. Dacă mi-o vor da, după ce îmi termin mandatul, m-aş bucura să fiu şi cetăţean al R. Moldova: ar exprima ce simt. Dacă acum nu putem avea cetăţenie română pe ambele maluri ale Prutului, măcar să le am pe amândouă.” – # Avem tratat de extradare cu republica Moldova ?

 10. mariusnyc Says:

  Un sat intreg din Arad castigat in instanta de mostenitorii unui nobil maghiar. Locuitorii, evacuati

  http://stirileprotv.ro/stiri/social/un-sat-intreg-castigat-in-instanta-de-mostenitorii-unui-grof-familia-vrea-sa-evacueze-locuitorii.html

 11. Donkeypapuas Says:

  @Roxana
  Şi 3? Cea cu filiopedofilii?

 12. Roxana Iordache Says:

  @Donkeypapuas. 😯

  Ştiam că Tokes e afiliat PPE.

 13. Donkeypapuas Says:

  @Roxana
  Depinde dacă cele scrise de ziua sunt reale: http://stirile.rol.ro/print/celula-extremista-din-ue-126734.html

 14. stejarul Says:

  @mariusnyc

  Cineva trebuie sa ia la bani marunti toate retrocedarile. Peste 70% din retocedari sunt frauduloase.

  Cum au ajuns astia sa revendice mii de hectare de pamant? In 1945 a fost facuta o reforma agrara si grofilor le-a fost luat tot ce depasea 50 de hectare. Deci practic nu poate fi revendicat/retrocedat mai mult de 50 de hectare atata timp cat retrocedarile se refera la suprafetele de pamant care au fost trecute in proprietatea statului prin efectul Decretului nr.83/1949. Astea erau de maxim 50 ha! (Cat le mai ramases grofilor dupa 1945).

  Comunistoizii au confiscate averile „chiaburilor” iar fii comunistoizilor prin revendicari in fals devin mari grofi. Revendicarile astea in fals sunt buba mare a regimului basescu,

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: