USL SE ÎNTRECE CU PD-L ÎN BĂTAIE. DE JOC. DE ALEGĂTORI

PSD-Mazăre a organizat la Mamaia o autoparodie involuntară, chicioasă de ziceam că se transmite o făcătură cu pixeli albaştri a PD-L, sub titlul de lansare a programului pentru turism al USL.

Ceva mai jenant cred că nici în gândirea doritoare a regimului Băsescu privind autodistrugerea opoziţiei nu se putea produce. Tandemul Mazăre-Ponta a fost pe culmi ultime de ridicol.

Şi partea cea mai lamentabilă, ca să zic aşa, a fost complacerea lui Crin în penibilitate. I-a mai şi mulţumit lui Mazăre. A mai şi consolidat clişeele triumfaliste. Impulsul a fost să promit că nu merg la vot.

Asta vor să obţină?

Dacă USL va continua aşa, PD-L nici nu va mai trebui să fure. Şi va scuti banii de mită.

Dacă domnul Antonescu nu se trezeşte, s-ar impune să-l trezească un congres extraordinar al PNL. Până nu se face chiar catastrofal de târziu.

Şi ca să previn clişeele acuzatoare ale peluzelor, indiferent de culoarea lor, precizez că demersul se impune tocmai pentru consolidarea USL: ca USLA, nu ca jucărie.

Felul în care se prezintă opoziţia la ora actuală e o bătaie de joc la adresa oamenilor. La întrecere cu puterea. Ceea ce nu-i decât de natură să alimenteze absenteismul, pentru care neprihăniţii lideri ai USL blamează pe oricine altcineva.

P.S. Voi nu vă daţi seama?! Chiar în ziua în care se comite o nouă dispoziţie din categoria genocid, prin condamnarea la moarte a unei mulţimi de oameni cărora Ministerul Sănătăţii – intrat sub papucul CNAS, mai precis, UDMR intrată sub cizma PD-L – le refuză medicamentele, USL se joacă de-a turismul cu mima în nisip.

57 răspunsuri to “USL SE ÎNTRECE CU PD-L ÎN BĂTAIE. DE JOC. DE ALEGĂTORI”

  1. Serban G Says:

    La Mamaia cu sau fara lideri ai USL nu se poate face turism indiferent de programe sau alte tampenii…Exista 3 chestiuni care tin de bunul simt…Sa aranjezi fatadele hotelurilor sa darami tot ce s-a construit kitsch in ultimii 10 ani pe plaje sau in imediata apropiere si sa ai grija sa fie liniste noaptea si curatenie in permanenta.
    In rest festivismele astea sint de un prost gust monstru,ghiolbania din statiunile de pe litoralul romanesc a ajuns de notorietate printre toti amatorii de turism,cine vine primul cu un program antighiorlanie in turism pe ala il votez…Nu se va intampla asta.

  2. Marcus Says:

    @Roxana: iar te-ai usurat de gaze sulfuroase intr-un spatiu inchis, dupa care ai iesit la aer curat, tragand usa dupa tine si lasand prostalaii care pun botu’ la intoxicarile tale portocalii-pupinbasiste sa se sufoce cu bucuria aprobarii celor scrise si trase de tine . Spui:
    „Dacă USL va continua aşa, PD-L nici nu va mai trebui să fure. Şi va scuti banii de mită.”
    In mare ai dreptate, cu un mic amendament: cu asa „liberali” ca Roxana Iordache PD-L nici nu va mai trebui sa fure. Ori ii aduce Roxanica votanti, ori ii determina sa stea acasa pe aia care ar vota USL.
    Sincer sa fiu eu, de cand mai citesc si eu blogurile si mai ma uit si pe la televiziuni, n-am vazut manipulare mai grosolana si de maidan ca asta pe care incerci s-o practici talica.
    Roxana, este normal ca USL-ul sa vina cu programe proprii pe care sa le opuna fatasmagoriilor portocaliii. Inatamplator am vazut si eu un picut din spiciul lui Mazare (pe care constantean fiind, nu l-am votat) si mi s-a parut mai mult decat normal ceea ce-si propune USL-ul prin atragerea tursitilor arabi sau rusi, un izvor de bani total ignorat de cretina de Udrea. Asta in contrapartida la ideea lui Volodea Timinski si a bastardului lu Baconschi care vor sa bage banii in muzee ale comunismului pentru a atrage milioane de turisti. Tu insa, dai ca bou’ in gard in Ponta si in Antonescu si te dai mare antibasista. Ti-am mai zis, Roxana, lasa vrajeala ca nu tine, puti a basescu de la o posta, iar de spart alianta USL se va sparge eventual dupa ce il vor atarna pe chiombila, batut in cuie, pe crucea de pe Caraiman. Moment in care tu si Udrea va veti duce cu cosuri cu oua si veti pune sub picioarele lui prinse in cuie de cruce.
    Sa-ti fie rusine, Roxana Iordache 🙂
    marcus

  3. Radu Humor Says:

    N-am vazut nimic la TV.
    Eram gata sa-i dau crezare Roxanei, dar vad ca Marcus ma pune serios pe ganduri. 🙄
    Cum amandoi nu pot avea dreptate, ramane sa mai studiez problema, sau sa le dau cate putina dreptate la amandoi .
    Mi-e necaz doar ca cei ce slujesc puterea n-au nici un fel de greturi in a accepta si inghiti pe nemestecate orice actiune, cat de tembela ar fi 🙄

  4. Serban G Says:

    http://www.gandul.info/politica/show-ul-exotic-pregatit-de-mazare-la-lansarea-ofertei-usl-pentru-turism-a-creat-tensiuni-in-usl-dansatoarele-n-au-mai-fost-lasate-pe-scena-8658571

  5. ETC Says:

    Zau ca imi este mila de Roxana.

    Indiferent cat va fura PD-L si cum va schimba legile in propriul interes, castigatorul alegerilor de la anul va fi USL.

    Eu sustin unificarea proiectelor: USL – Un guvern de ELITA cu know-how-ul necesar si oamenii pregatiti.

  6. Marcus Says:

    Ha, Ha, Ha Beizadelele Lu’ Baconschi Si Timinschi Vor Muzee Ale Comunismului !

    Se pare ca lui Volodea T. i s-au cam terminat banii obtinuti prin condamnarea la care l-a supus pe tac’su dimpreuna cu comunistii cei batrani si-l excita mirosul bugetului ICR si cel venit dinspre Ministerul patronat de Udrareasa. Si nu numai pe el. Un alt urmas al unui stalp al societatii comuniste, anume tovarasul Baconschi, s-a gandit ca n-ar fi rau daca si-ar infige gherele hulpave in borcanele cu dulceata celor doua institutii ale statului roman, prostind in acelasi timp manelistul roman iute pupator de cur basit cu oportunitatea deshiderii unor muzee (memoriale), in care sa fie prezentate turistilor straini ororile comunismului.
    Lasand la o parte faptul ca in Romania exista deja astfel de locuri, unde pana acum nu s-a ingramadit ca turist decat Basescu intr-un exercitiu de imagine si cabotinaj de plans victimele comunismului, turistii straini neriscandu-si integritatea autoturismelor personale sau nervii pe soselele bombardate ale Romaniei, ideea infiintarii unor astfel de , nici nu stiu cum s-ar putea numi, pentru a atrage un purcoi de euroi din turism, nu este altceva decat o palma data inteligentei unora dintre noi, care inca mai gandim cu capatanile noastre.
    Eu cred ca respectivii domni nu mai au unde sa depoziteze documentele ramase mostenire de la onorabilii lor parinti, comunisti de comunisti, dintre care unul ne-a pricopsit cu acest sistem adus cu tancurile sovietice, iar celalalt l-a proslavit in adevarate bijuteriii lirice, situatie in care s-au gandit sa faca un gheseft si sa le vanda statului roman, care stat roman sa deschida muzee unde sa expuna aceste documente unicat.
    Cu amintirile de familie ale celor doi, Tismaneanu si Baconschi, amintiri consantand din fotografii, documente oficiale, manuscrise, numiri ale batranilor in functii comuniste, recompense primite de ei pentru lupta lor dreapta si fara piedica in “implementarea” comunismului in Romania si de ce nu cu opere de debut ale “anticomunistului” Tismaneanu Jr. cred ca s-ar acoperi peste 80% din necesitatile unei astfel de intreprinderi culturale.
    Asa ca material este cacalau, vointa politica este, banii curg garla si de la ICR si de la ministerul lu’ Udrea, bref sunt indeplinite toate conditiile pentru un succes enorm de piata.
    Un singur impediment minor ar fi totusi: de unde dracu vor lua turisti?

  7. Marcus Says:

    @Radule: Ce zici te bagil a o vizita in muzeele lu’ Tismaneanu, Udrea si Baconschi, ca doar USL-ul vrea turisti arabi si rusi nu astfel de stabilimente care vor scoate din rahat turismul romanesc ? 🙂
    sa fii iubit
    marcus

  8. stejarul Says:

    usl se piaptana… o sa-i coste! prezentare la vot in 2012 sub 20 %.
    SimP

  9. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

    Domnilor, Roxana are dreptate cand spune ca:

    „Felul în care se prezintă opoziţia la ora actuală e o bătaie de joc la adresa oamenilor. La întrecere cu puterea. Ceea ce nu-i decât de natură să alimenteze absenteismul, pentru care neprihăniţii lideri ai USL blamează pe oricine altcineva.”

    USL-istii presupun ca vor castiga alegerile mizand pe disperarea populatiei. Uita insa ca romanii, care de 21 ani au fost mintiti si indobitociti de toti la rand, au ajuns sa deteste toate partidele.
    Am mai spus-o, si repet, daca nu vor lasa interesele personale deoparte si nu-si vor misca cururile alea grase de pe scaune sa bata din usa in usa ca sa le vorbeasca romanilor si sa le recastige increderea, atunci vor pierde cu brio.

  10. jan dinu Says:

    Ce mai ,ce mai tziganie …
    In numita ROMAnie …
    Jegul scos la suprafatza …
    Pute tot direct in fatza …!
    JD-USA

  11. Desi recunoaste ca exista o crestere a infractionalitatii Traian Igas anunta disponibilizarea in luna octombrie a 5.500 de angajati MAI « Hai ca se poate! Says:

    […] USL SE ÎNTRECE CU PD-L ÎN BĂTAIE. DE JOC. DE ALEGĂTORI – Roxana […]

  12. Mâţa Says:

    @Marcus. E foarte multă nesimţire pe m2 în ţărişoară şi totuşi, rareori nesimţit ca tine. Nesimţire crasă.

    @ETC. Te-ai întrebat vreodată dacă e vreo diferenţă între tine şi un fanatic al PD-L?

  13. Basescur Says:

    Pai cam astea sint metodele de captare a atentiei
    Daca nu vede romanul cururi tremurand si glume proaste ca la el in ghetou parca nu se simte bine.Asta-i Romania majoritară Mazăre le-a simtit pulsul stie cu ce sa-i momeasca la asta nu-l intrece nici Basescu…Vor sa ia voturi,care-i problema,nu a organizat o manelăreală in foaierul Ateneului Roman,pur si simplu a facut-o acolo in patria prostului gust Mamaia…Daca Antonescu nu vroia atunci nu se ducea dar pana la urma au ajuns la o solutie de compromis,fara starlete pe podium…

  14. PLANO10 Says:

    Un Congres extraordinar PNL?
    Fara Crin USL dispare?
    Si asa a cedat destul de mult Ponta, acceptand paritatea cu un partid care obtine de regula jumatate din voturile PSD!
    Deja au inceput carcotelile in PSD pentru renegocierea Protocolului.
    Cand ai un electorat atat de naiv, care se impresioneaza precum cei din triburile africane daca vad o oglinda, cand manelismul este la moda, excentricitatile lui Mazare atrag ,nu resping.

  15. Marcus Says:

    @Matzo: io iti zisei sa ai mare grija cand ma ataci, la lungimea si calitatea atacului, pentru ca in general bumerangul daca nu este folosit conform instructiunilor si de om cu experienta ti se intoarce in freza. Asta-i unu. Doi, nu te-am cautat de sex, dar daca semnezi Matza presupun ca nu esti motan, motiv pentru care iarasi presupun ca esti in calduri si in loc sa cauti liniste hormonala, cauti scandal cu marcus. Jigarito, pot intreba si eu de ce sunt de o nesimtire crasa in viziunea ta? Doar pentru faptul ca-i atrag atentia Roxanei sa-l pupe in cur pe chiomb mai rasfirat (nu de alta da’ ne prindem) si ca dupa ce-i face toaleta la popou, macar sa aiba buna simt sa nu-l acuze ca a fortat-o. Eu tot am crezut ca-i vor intra mintile in cap si va iesi cu culoarea portocalie ca fundal la bolg si cu numele ei gravat in litere aurii-cacanii pe acest fundal. Ea insa tot se da mare analista politica, minciunit antibasista, capabila in mintea ei batuita de angoasele menopauzei sa creada ca merge cu manipularea. Pentru asta sunt eu nesimtit, sau neispravita de Roxana are nevoie de terapie? Si pana la urma ce treaba are Roxana cu liberalii, ca tot nu inteleg, atata tmp cat ea este declarat, verificat, stampilat din tabara taranistilor care-s cur-izmana cu chiombu? Cert este ca la prezidentiale i-a mers chestia impotriva lui Geoana, acum ii va fi un picut mai greu. Il mai are pe stejar, olimpiu sau ovidiu (whatever) si pe tine. Pana si Johnson a ajuns, chit ca n-o spune, sa se indoiasca si sa se inrtebe ce este Roxana si ce vrea ea.
    Asa ca Matzo draga, baga viteza de pe acoperis ca a inceput sa ploua si in coonditiile astea despre sex nici nu poate fi vorba 🙂

  16. jan dinu Says:

    Shi uite asha se aduna
    Tziganii la clar de luna
    EI iar pun tzara la cale
    Cu mici – curve shi sarmale !

    LUZERII tot mai asteapta
    Rocada pentru rasplata
    Dar stim: USListi’s mafiotii …
    Cersesc voturi pe la porti !
    JD-USA

  17. USL(.)aşilor, sincer, nu vă pot contrazice… « MANGALIA – POLITICA între realitate şi ipocrizie Says:

    […] Ceva mai jenant cred că nici în gândirea doritoare a regimului Băsescu privind autodistrugerea opoziţiei nu se putea produce. Tandemul Mazăre-Ponta a fost pe culmi ultime de ridicol ” – puteţi citi articolul integral AICI […]

  18. SIC, moneda care bate cuie in sicriul suveranitatii nationale romanesti. Boc, Basescu, Udrea si UDMR, lasati-ne si stingeti luminile! « Rinder Razvan Catalin Says:

    […] foarte mulţi oficiali maghiari au început să recunoască faptul că au în vedere înfiinţarea unei bănci care ar urma să se numească Siculorum Bes-Bank, denumire ce vine de la Ţinutul Secuiesc, care ar […]

  19. J o h n s o n Says:

    Mazare vrea sa fac destinatie turistica din Mamaia pentru cei care vor sa fumeze in interior…Doamne,nu mi-am inchipuit sa existe asa un prost pe faţa pamantului in afara găştii portocalii…Asadar ” turisti veniti de peste mari si tări in Mamaia patria fumatului de interior care este gata sa va primeasca cu o scrumiera XXL si o manea la comanda,bonus de la Primar „…

  20. bazel09 Says:

    Pentru o informare corectă: Costineştiul este singura staţiune de pe litoral condusă de un portocaliu…şi a reuşit performanţa de a ridica capacitatea de cazare de la 12.000 locuri din perioada lui nentu Nicu , la 40.000 locuri. In rest , toate celelalte staţiuni sunt conduse de cei de la ciuma roşie: Mazăre&cel beat din intersecţie, Tusac roşu împărat, Brăiloiu etc …

  21. J o h n s o n Says:

    Capacitatea de cazare triplata la Costinesti inseamna ca azi e o tiganie totala s-a construit de-a valma peste tot pe spatiile verzi,e o inghesuiala fara egal,ai senzatia ca te sufoci printre atatea kitschuri de constructii…Dar asta e „viziunea” PD de a face „turism”

  22. bazel09 Says:

    @J o h n s o n
    Comparabil cu Eforie (unde nu poţi trage un vânt în propria baie) sau Mamaia-Năvodari, la Constineşti se poate respira orişicum 💡

  23. J o h n s o n Says:

    Pai asta este,ori vb despre turism ori de tiganie ? Plaja intre Mamaia si Navodari a fost invadata anul trecut si „civilizatia” manelista a erupt fara sa ierte nimic din natura salbatica…De la Hanul Piratilor incolo spre Tabara de Copii deasemenea,au aparut cartiere intregi de vile automat mizerie,tiganie totul a fost calcat sub rotile masinilor trase pana aproape de luciul apei sa asculte melteanul maneaua la ureche….Singura plaja virgina dar nu chiar in toate partile componente a ramas cea de la Corbu cu terminatia Vadu – Lacul Sinoe acolo unde japita blonda impreuna cu generalul de popota au vrut sa faca o ministatiune nu stiu pana la urma ce s-a mai intamplat…Atat trebuie,sa se faca poteca si sa se inceapa constructiile ca au rezolvat si oaza asta de salbaticie,ultima.Sa vezi colonii de pescarusi si pelicani…totul numai verde si albastrul marii langa cel al lacului si peste toate o liniste totala….Totul de acum sta sub semnul distrugerii.Pana la Udrea nimeni n-a incercat la modul institutional sa atenteze la integritatea acelei zone.NIMENI !

  24. bazel09 Says:

    @J o h n s o n
    Ar fi cazul să cauţi şi poate vei da peste Nemirschi…că apele române au fost sub plapuma lui cât a fost ministeriabil. Atunci a erupt buboiul cu plaja şi scandalul cu localnicii din Corbu……îl putem întreba şi pe Mihaiu, fostul guvernator, care are orişice păcate pentru că a uitat zona.
    Am auzit de intenţia izmenarului, dar din câte ştiu , Nutzi i-a înfrănat pornirile 😈

  25. J o h n s o n Says:

    Nu i-a infrant nicio pornire…S-au alertat Ecologistii si au facut presiuni la UE…Nemirschi era la degetul mic al Udresei in Guvern semna orice act i se cerea,e adevarat ca nu e usa de biserica dar la faza asta chiar nu s-a bagat ca il calca pe bataturi pe un nene din judet care l-a lansat in politica mare…In sfarsit,apreciez chiar si asa ca nu s-a insistat pe tema asta dar acolo unde lacomia poloiticienilor nu s-a putut dezvolta vor interveni trogloditii de ghiolani manelisti care vor lua urma acelor locuri si le vor distruge ca asta le e sămanţa,asa popor prost si ticalos nu cred sa mai existe undeva in galaxia asta.

  26. julia Says:

    marcus, iar iti expui goliciunea scirboasa? Ti-am spus de atitea ori sa tii pardesiul ala inchis peste zgirbavnicele-ti dedesupturi.. EW!….sa nu le mai expui intregii lumi, ca asta repugna oricarui om cu minimum de bun simt!
    Dar tu nu si nu! Neaparat sa-ti versi puroiul dintre suncile nespalate pe motiv de imposibilitate fizica de a le ajunge cu mina! Miros rau de tot, bre! Si nostalgia ta dupa ‘vremurile bune’ cind limbajul de vaporean inchidea gura oponentilor este E-VI-DEN-TA!

    Taci! Pleaca! Esti o flegma de betiv si nimic mai mult. Stai naibii in banca ta, daca tot ti-ai facut blog si zici ca ai cititori, de ce continui sa maculezi blogul asta? De ce nu ramii la tine sa te produci in voie cu copilarestile-ti poezioare si ranchiuni aiurite? Chiar nu te poti stapini? Inteleg ca diabetul te otraveste, dar speram ca o umbra de constiinta iti ramine! Speram degeaba!

    PS Nu sar in apararea Roxanei, nu te basica biet intoxicat de prea mult zahar in singe; Ea se poate apara si singura si nu are nevoie de mine; eu apar bunului simt si decenta!

    marcus, keep walking! Adica: fa pasi! 🙂

  27. serban g Says:

  28. ALM Says:

    Ce veselie pe acest blog! Şi ce uniune între aşa-zişii susţinatori ai schimbării! Ce frumos se transformă cursul mesajelor, începând de la un atac politic mai colorat (Marcus) la un josnic atac la persoană (Julia), totul pe versurile manelistului Jan de la USA. E bine, maneliştii verzui-portocalii nu mai trebuie să intervină, au preluat „susţinătorii schimbării” sarcina lor.
    Ce naiba mai caut eu pe aici? Aa, da! ALM, keep walking!

  29. olimpiu Says:

    Acum e prea tarziu pt a se schimba ceva. USL atat cat poate si cum poate va participa la alegeri si va convinge mai mult sau mai putin. eu cred ca nu mai are rost sa tragem niciun semnal de alarma.observ ca se continua pe aceeasi linie in marketingul politic al aliantei, iar sustinatorii ei cu ochelari de cal catalogheaza drept blasfemie orice opinie critica la adresa USL. eu nu mai am demult vreo speranta ca aceasta alianta va dobori regimul Basescu!

  30. PLANO10 Says:

    @olimpiu
    Ai avut vreodata speranta ca o alcatuire politica din care face parte PSD va castiga alegerile?
    Despre ce vorbim, despre sperante sau despre actiuni concrete care sa conduca la schimbarea regimului?
    Portocaliii au fost puternici si pentru ca nu s-au devorat intre ei, in public, asa cum vedem sclifoselile unor pseudoliberali la adresa USL.
    Basescu spune in orice interventie publica, de parca asta ar fi problema sa, ca USL si liderii sai sunt slabi. Este o modalitate de a transmite un mesaj cu care sa aiureasca electoratul. Este rapid completat de sustinatorii sai directi sau din umbra cu dovezi palpabile care decredibilizeaza USL.
    Cam are dreptate @ALM in ce spune.

  31. Johnson Says:

    Sustinatorii ideii de neincredere in PSD respectiv in PNL au o mare iubire de sine,vor sa marcheze aceasta suspiciune cat mai puternic in spatiul virtual si nu numai pentru a veni la un moment dat peste ani triumfatori sa ne reaminteasca ca „ne-au spus ei” ! Eu prefer sa am satisfactia binelui general daca acesta se si indeplineste prin intermediul schimbarii dar sa le si accept momentul de glorie ulterior,nu ma deranjeaza daca undeva peste doi ani PNL si PSD se vor sicana,vor deveni adversari…atunci vom intra in normalitatea vietii.o viata fara PDL….Pana atunci vom trai intr-o anormalitate totala,vom trai striviti sub senilele tancurilor portocalii cele care au pus laba pe ţara si o trateaza ca si cum ar fi un fel de prada de razboi supusa vointei lor discretionare….

    Pana una alta USL nu reprezinta nimic altceva decat un instrument democratic prin care POPULATIA „exasperata” de incapacitatea PDL de a o guverna macar la limita suportabilitatii va avea posibilitatea legala si deasemenea denocratica sa-i inlature de la Putere pe cei care se presupune ca le-a facut viata un infern.
    Daca vor profita de acest lucru atunci bravo lor…Daca se vor mai lasa o data prostiti pe ultima suta atunci sa ma scuze dar ….
    Ceea ce vreau de la USL,sa nu se destrame exact atunci cand PDL disperat ca va pierde o sa faca orice sa-i dezbine si sa faca mai mult pentru a prezenta electoratului faptul ca sta numai in puterea acestuia sa faca schimbarea…Nu Antonescu si nu Ponta vor fi marii beneficiari ai schimbarii regimului Basescu ci exact cei care au dreptul sa iasa la vot s-o faca…Li se tot reaminteste din zona teoreticienilor ca „e dreptul fiecaruia sa nu mearga la vot” de parca asta ar fi piatra de incercare a democratiei in fond se vrea inducerea ideii ca respectandu-ti acest drept iti faci tie bine cand de fapt iti faci cel mai mare rau neexercitandu-ti exercitiul democratic de a-ti exprima liber optiunea transant cu da au ba.

  32. olimpiu Says:

    @ Plano
    imi pare rau daca te voi dezamagi. eu nu am votat niciodata PSD sau aliantele din care face parte.La anul va fi pt prima oara!
    Portocaliii nu sunt puternici pt ca nu se devoreaza in public ci pt ca nu au o opozitie adevarata. este o mare diferenta intre actiunea politica ADA din 2003-2004 mai ales si USL 2011. daca USL va promova candidati de teapa celor de acum o saptamana insuccesul e garantat. si inca ceva: prefer sa votez un partid sau o alianta care tine seama de critici decat un bloc rigid autoatestiutor !!!

  33. Mâţa Says:

    @jOHNSON. Şi aşa nu mai vrea să piardă timpul cu blogul, s-ar putea să o ajuţi. 😐

  34. Roxana Iordache Says:

    @Mâţa. Ia-ţi liber, e păcat de ziua asta frumoasă. Mulţumesc, oricum. 😐

    @Radu Humor. Ce atâta dilemă? Alege nesimţirea. Şi ai rezolvat problema.

    @ALM. Mulţumesc pentru modul elegant de a nu considera atac la persoană, atacul la persoană, ci doar atacul la persoana care atacă la persoană.

    Oricum, eu sunt de vină pentru eşecul catastrofal care va urma dacă USL continuă aşa. Măcar veţi avea pe cine da vina.

    @julia. N-avea sens să te expui. Şi mă surprinde tocmai la tine faptul că te referi la aspecte privind sănătatea. Adică, tocmai la atenuante. 😐

  35. PLANO10 Says:

    @Mâța
    Unde iti petreci liberul acordat de stapana. soro? 😉

  36. Florin Says:

    Roxana.. stii ca trec rar pe aici, insa mie imi pare rau ca deabia acum vezi ca TOTI, sunt IDENTICI, inclusiv ANTONESCU. Care sub nici o forma si in nici un fel de circumstante nu ar fi trebuit VREODATA sa accepte ORICE FEL de asociere PSD-ista ! E impotriva naturii, impotriva a TOT ce a insemnat PNL-ul vreodata !

    Daca PNL ar fi fost SINGUR in acesti ani de conducere PDL-ista, ar fi fost mai puternic ca niciodata.

  37. Julia Says:

    Domnule ALM, dar ma dezamagesti domnule! Cum adica „atac politic mai colorat”? Chiar asa? Adica daca un nemernic imbecil ca marcus isi permite sa atace o femeie in cel mai josnic mod doar pe ideea ca nu rimeaza in sentimentele lui politice asta NU e atac la persoana si daca eu ii amintesc diabeticului ca zaharul a pus stapinire pe mintea lui asta ESTE atac la persoana?????? ……mda……..”solidaritate intre barbati” as spune!
    Nu te-am vazut pe tine tragind-o de urechi pe fanatica aia pierduta pe coclauri, Theordora, care se rastea la mine in cel mai josnic mod si de ce? Pentru ca ea ma crede pe mine basista si pedelachee!!! Si ce daca nu sint? Ea asta vrea sa creada si BASTA! Asa cum nu te-am vazut tragindu-l de urechi pe marcus cind isi varsa galeata cu laturi pe aici!!!!!!

    Ma dezamagesti ca sa vad ca atacurile astea sint acceptabile pentru tine! Te credeam un domn. IAR am gresit!

  38. Julia Says:

    Roxana, ce am scris eu este total INUTIL. marcus NU INTELEGE. Este incapabil sa priceapa ceva. In ce priveste faptul ca i-am amintit ca are un pretext pentru toate atacurile lui miselesti la adresa unor doamne, acesta e prea subtil pentru un badaran ca el. Avind in vedere femininele din viata lui, ar fi trebuit sa fie putin mai atent si mai politicos. Dar de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

    Cum am spus: nu ti-am luat apararea personal, stiu ca nu ai nevoie de avocati. Dar mi-a jignit sensibilitatea feminina acest munte de rinza si nu am vrut sa tac. De ce cele mai multe ori nu-l citesc. Dar cind am vazut ca se leaga de Mita, am citit.

  39. ALM Says:

    @Julia (sâmbătă 27 august 2011 la 7:10:27 pm)
    Stimată Julia, probabil că amândoi ne-am înşelat cu privire la caracterul fiecăruia. Nu obişnuiesc să „trag de urechi” decât accidental, din trei motive:
    1. Nu sunt jandarmul blogurilor;
    2. Nu sunt rabinul împăciuitor;
    3. Nu citesc toate mesajele, cu predilecţie pe acelea scrise de autori care m-au dezamăgit, sau pe care le consider neinteresante pentru mine.

    În cazul de faţă mi-am exprimat o parere personală, posibil subiectivă şi partinică, despre traseul discuţiilor într-un moment în care este nevoie de solidaritate între cei care vor schimbarea.
    Tot după părerea mea, primul mesaj al lui Marcus a fost politic şi colorat cu expresii pe care nu le agreez. Poate, dacă era vorba de un blog „de pansion”, presupunând că l-aş fi vizitat, aş fi bătut obrazul către Marcus. Altfel, am citit pe aici „poezioare” made in USA, cu referiri sexuale fară perdea la adresa gazdei şi nu am văzut să vă fi ofuscat. Să fie solidaritate de diaspora?

    În cazul mesajului dvs, fără vreo legătură cu tema politică, aţi folosit pentru atac o formulă josnică, respectiv referirea peiorativă la o boală incurabilă, urâtă pe măsură ce bolnavul se apropie de exitus, despre care nu ştiţi decât că ar avea o legatură cu zahărul. Carbohidraţii (zahărul) sunt carburantul organismelor mamiferelor, fără el ar fi nişte legume. La diabetici, în lipsa insulinei, celulele nu primesc „ordinul” să consume carbohidraţii şi apar două probleme: scăderea tonusului şi fixarea accelerată şi ireversibilă a colesterolului pe vasele de sânge, până la obliterarea acestora.

    În legătură cu Theodora, despre care ştiu că este o persoană cu probleme de sănătate, de familie şi de întreţinere, pot să vă spun că nu mă interesează în ce „razboaie” se angajează: este ultima mea grijă să intrevin între femei când se păruiesc. Oricum, am înţeles că nu rămâneţi datoare din principiu.

  40. Julia Says:

    Domnule ALM, de acord intrutotul cu principiile d-voastra, insirater mai sus. Mi-as fi dorit doar sa le respectati si in ce priveste atacul miselesc (asta intr-adevar este ‘chestie’ de perspectiva personala) al lui marcus asupra gazdei blogului asta si sa nu ma trageti pe mine de urechi ca i-am ripostat.

    In ce priveste diabetul, habar nu am daca el are sau nu; stiu doar dintr-o poze veche de 5 ani ca e un om gras si am speculat aici ca ar avea si diabet din cauza asta. Este foarte posibil ca intre timp marcus sa fi slabit si sa nu fi avut niciodata boala asta, dar cum nu sintem pe un blog „de pansion” cum bine subliniati, imi permit si eu sa fac speculatii despre sanatatea unui forumist asa cum barbatii isi permit sa aduca menopauza ca arma fara nici-o jena, de cite ori vor sa atace o femeie peste 35 de ani. Dar se pare ca asta nu v-a deranjat pe d-voastra, persoana sensibila, cu vechi state pe forumuri.

    PS Nu am cerut ajutor si nici nu am cersit trasul de urechi al Theodorei; am adus asta in discutie ca si comparatie in argumentul meu ca, daca va bagati sa luati partea intr-o disputa forumsitica, e foarte posibil sa fiti lipsit de impartialitate.

  41. Julia Says:

    @ ALM
    oops! uitasem……in ce priveste JD-ul, cred ca nu ai citit toate mesajele mele…….iar cu „poezelele” lui m-am lamurit de la prima, asa ca nu le mai citesc………deci ai dat-o in bara cu solidaritatea de diaspora……..
    of!

  42. ALM Says:

    Stimată Julia, nu cred că puteţi să vă închipuiţi cât regret pentru că am îndraznit să-mi expun părerea aici. Am greşit de două ori, locul şi conţinutul mesajului, departe de a fi „politically correct”. Una din greşeli este uşor de corectat!
    Într-adevăr, nu citesc mesajele dvs decât pe diagonală, aşa că este perfect posibil ca să-mi scape unele referinţe. Nu sunt o persoană sensibilă, din contră, ţin la tăvăleală, dar mă străduiesc să fiu politicos chiar şi atunici când sunt agresat verbal. În plus, nu fac referiri la caracteristicile fizice sau suferinţele interlocutorilor.
    Este adevărat că pot fi acuzat că sunt departe de conceptul de domn, în schimb, dvs, prin mesajul din data de „sâmbătă 27 august 2011 la 12:58:33 am”, v-aţi etalat cu graţie caracteristicile de doamnă. Chestie de percepţie!
    Oricum, îmi cer scuze că am inoportunat fructuoasele discuţii cu nişte amărâte de păreri personale, mai ales Roxanei.

  43. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    @Mâţa
    „Te-ai întrebat vreodată dacă e vreo diferenţă între tine şi un fanatic al PD-L?”

    Intrebarea nu era pentru mine dar sa stii draga Mâţa ca mi-am pus si eu intrebarea asta singur 🙂 .Lasand modestia 😉 am vazut cateva diferente :sunt mai destept,mai frumos si imi pasa de Romania .Cel mai important lucru insa,cea mai importanta deosebice,este ca EU NU SUNT TAMPIT …

  44. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    @Bazel09
    „Pentru o informare corectă: Costineştiul este singura staţiune de pe litoral condusă de un portocaliu…şi a reuşit performanţa …(bla,bl-nota mea) In rest , toate celelalte staţiuni sunt conduse de cei de la ciuma roşie: Mazăre&cel beat din intersecţie, Tusac roşu împărat, Brăiloiu etc …”

    Ei,mai usor cu „ciuma rosie” ca primarul din Costinesti a fost ani buni primar al …”ciumei rosii”. 🙂 .Nu-l lauda prea tare, ca asta imediat cum o ia PDLul in mana (adica la anu’ ), pleaca inapoi in PSD, iar apoi se vor lauda aia cu minunile facute de omul lor, asa cum o faci si tu acum :).Vrei sa iti ajuti dusmanii de moarte ?! 🙂 Ca sa fie corect, eu zic sa laudati impreuna omul FSNului 🙂 ca dracu stie daca nenea asta asta a sporit capacitata de cazare in Costinesti cand era in mandat PSD, sau cand era in mandat PDL. ;).

  45. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    @Bazel.

    Si vorba ta ,”pentru o informare corecta”,in 2009(deci nu de mult,de curand dom’le!!!!) ati facut guvern impreuna cu „ciuma rosie”, desi aveati trecut in statutul PDL ca este interzisa colaborarea cu PSDul. 🙂 Iti spun asta doar ca sa intelegeti cat de amuzanti sunteti voi PDListii cand rostiti sintagme gen „ciuma rosie”, cautand disperati sa pareti si voi …baieti de dreapta, porniti cu doar 20 de ani intarziere, la un fel de lupta anticomunista 🙂 .

    PS: Ceva timp ati fost chiar UN SINGUR PARTID impreuna cu …”ciuma rosie” iar acum vorbiti asa de urat de fosta iubire ? Ce dracu dom’le ,va comportati ca Zavoranca pe OTV,nu-i frumos 🙂 .

  46. moromete Says:

    Vreti sa se schimbe ceva in tara asta condusa de acesti
    hoti si parveniti de PDL-isti – fanatici pentru traiul si bunastarea
    doar a lor – care acum dupa ce au trecut la butoanele
    de comanda ale puterii si sau pricopsit – vor ca partid de
    dreapta -salbatic –un STAT MINIMAL pentru o minoritate
    precum a lor – ce se descurca din afaceri si investitii -hotii
    cu STATUL – decrarat prin gura pacatosului de TB si nu un
    stat social cum ar fi normal .De restul -majoritatea adusa in
    saracie cine sa se ingrijeasca,- Daca STATUL NU atunci cine
    Pentru ce mai este STATUL (pentru spaga mita si pomeni electorale- la Alegeri). Ca sa functioneze STATUL trebuie sa
    aiba impozit progresiv- gradual imediat introdus. Restul sunt
    doar vorbe pentru baietii destepti de la conducerea tarii
    (politicienii plus securistii de frunte ai neamului – sa aiba profit
    cit mai mare in timp cit mai scurt…Vreau o gindire si actiune
    unitara puse si in slujba acestui popor.

  47. Julia Says:

    @ALM Nene, e clar. Nu citesti ce scriu. Ca daca o faceai, intelegeai ca eu am vorbit in principiu si am ripostat la atacuri asupra unor doamne. Eu nu pretind sa fiu o doamna, decit in gluma. Felul meu de a fi este al meu si nu accept stereotipuri.
    In rest, sa auzim de bine ca de rau e peste tot.

    PS Ce citesti si unde ripostezi e alegerea ta si nu ar trebui sa fie o obligatie. Dar oriunde ai scrie asteapta-te si sa fii contrazis, nu numai aprobat. Ca daca mergi pe principiul „daca ma contrazici, imi iau jucariile si plec”, nu mai scrii nicaieri.

  48. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    @Moromete ,

    Nu des am intalnit oameni ca tine care sa creada ca PDLul este partid de dreapta (si salbatic de dreapta ,adica „adevarata dreapta” 🙂 ) ,ca statul minimal este pe bune si nu doar un concept cu care sa isi justifice PDLul incapacitatea de a face ceva pentru Romania ,sa vada solutia de redresare a tarii in …impozitul progresiv ,si sa mai si faca apel la o „gandire si actiune UNITARA in slujba poporului „. 🙂 .Adica nu ca zic da’ vreau sa spun 🙂 ,PDLul n-are treaba cu dreapta (nici cu stanga de altfel ) fiind un partid a carui singura ideologie este jefuitul Romaniei si slujirea neconditionata a lui Basescu ,statu’ minimal este o creatie pentru tampitii amatori de doctrine ,iar impozitul progresiv depinde la ce valori este fixat (adica nu ma deranjeaza un impozit progresiv, dar in care cea mai mare valoare posibila sa fie sub cota unica de 16%) .

  49. Marcus Says:

    @Roxana: halal sipmatizanti ai, cum e turcul si pistolul. Spre linistea voastra sufeleteasca nu am diabet, asta este unu la mana, iar doi pentru prietena Hulia transmite-i te rog ca de la o flegma d-aia puturoasa invocata de ea, dupa ce i-am aplicat jumatate kkatrinei, jumatate ii servesc ei cu cea mai mare placere. In rest, pe tine te voi ataca ori de cate ori vei da in USL, declarandu-te in acelasi timp antibasescu. Culmea este ca la atacul tau asupra lui Ponta am recunoscut dscursul, cui crezi tu? Al taranistului Pavelescu, alt „antibasist” convins. Asa ca daca nu te hotaraseti sa ma banezi, ori de cate ori vei mai scoate porumbei pe gurita re: USL, pac la Rasboiu cu tine
    Enjoy atmosfera cu prietena ta Hulia
    marcus

  50. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    @Marcus,

    Eu nu ma amestec in discutiile tale cu Roxana ,dar te rog eu sa nu te mai iei de simpatizanti, ca ma simt direct vizat 😉 .Foloseste si tu un sinonim, numeste-i „fani” in loc de simpatizanti ,ca sa nu existe confuzii 😉 .

  51. marcus Says:

    @Un simpatizant: s-a marcat !
    sa fii iubit
    marcus

  52. mcgogoo Says:

    roxana,
    inainte ca udrea sa vina cu ideea turismului pe traseul ceausescu, si inainte ca mazare sa vina cu ideea unui turism fara restrangeri eu scuam asta: http://www.mcgogoo.ro/turismul-de-care-avem-nevoie.html – fara a avea pretentia ca cineva sa preia ideile alea.
    ideea principala era ca trebuei sa gasim mai multe nise.
    nici nutzi si nici mazare nu gresesc. ei au prous niste nise, poate pe chinezi ii intereseaza viata lui ceausescu – desi cred ca mult mai interesati ar fi intelectualii de stanga din occident care mai viseaza cai verzi pe pereti si regreta comunismul…
    probabil si mazare are dreptate. legile antifumat au devenit draconice si aberante in acelas timp in occident.

    nu sunt insa suficiente doar acestea… oamenii nu isi parasesc localitatile doar sa se culturalizeze. nu ei vor sa se distreze.

    asa ca ideea lui nutzi, daca este viabila, trebuie completata.
    ca si ideea lui mazare… nu ii chem pe aia doar sa se imbete si sa fumeze in liniste mai bagi si ceva pe langa: o vizita la delfinariu, acces la un parc acvatic… pana mea!

    avem nevoie de turism ca de mama ! ca in bancul cu maricica [20 de ani] cea maritata cu Olsen [55 de ani] …

    ma uit in jur si vad ca tara asta are potential turistic. nu exiista insa planuri complexe. fac partii dar nu fac cabane, parcari nu sprijina comertul adiacent…

  53. Miercurea fără cuvinte, dar cu inspiraţie: la pas prin vară « Mirela Pete. Blog Says:

    […] Shayna,  Stropi de sufletAurora Georgescu,Teo Negura, ,Theodora0303, Scorpio,   Ana Usca,  Bețivul de cuvinte,  Ilarie,   Rokssana, ,Gabriela Elena, , Vania, Zina. […]

  54. Ghici ciupercă ce-i! | Blogul lui Nea Costache Says:

    […] Paul G Sandu , Patranoiu Dana, Popa Țeapă, Quadratus, questioare, Ring of Gyges, Rokssana, roxana iordache , Scorpio, Shayna, Sibilla, sifilicaBlenorel, Simion Cristian, Simona Ionescu, Stropii de suflet ai […]

  55. Doftoroaia - reluare | Blogul lui Nea Costache Says:

    […] Paul G Sandu , Patranoiu Dana, Popa Țeapă, Quadratus, questioare, Ring of Gyges, Rokssana, roxana iordache , Scorpio, Shayna, Sibilla, sifilicaBlenorel, Simion Cristian, Simona Ionescu, Stropii de suflet ai […]

  56. Interpreți români de muzică ușoara ai anilor ’60 – ’80 ( I ) | Blogul lui Nea Costache Says:

    […] Paul G Sandu , Patranoiu Dana, Popa Țeapă, Quadratus, questioare, Ring of Gyges, Rokssana, roxana iordache , Scorpio, Shayna, Sibilla, sifilicaBlenorel, Simion Cristian, Simona Ionescu, Stropii de suflet ai […]

  57. Miercurea (cică-i) fără cuvinte - doar cu râs! | Blogul lui Nea Costache Says:

    […] Paul G Sandu , Patranoiu Dana, Popa Țeapă, Quadratus, questioare, Ring of Gyges, Rokssana, roxana iordache , Scorpio, Shayna, Sibilla, sifilicaBlenorel, Simion Cristian, Simona Ionescu, Stropii de suflet ai […]

Lasă un comentariu