REFERENDUM. UDREA PLUS VADIM PLUS BECALI EGAL LOVE

Foto:  ciutacu.ro

Se ştie că Udrea plăteşte foarte mult pentru imagine (inclusiv pentru demolarea imaginii adversarilor, din PD-L sau din afară). PR-ul portocaliu execută.

Prin urmare, după mizeria votului din Consiliul General al Capitalei de ieri, comunicatorii portocalii, de la surse, până la postaci răspândaci, au lansat un mesaj fatalist la adresa opoziţiei, în care imaginea să fie că USL, din care cu precădere PNL, a pierdut pe mână proprie. În sensul că, vezi Doamne!, ar fi cerut referendum şi acum se opune, fiindcă nu a luat în calcul posibilitatea de a fi aprobat şi anume sub formă substituită de PD-L. De parcă n-ar fi o practică a lor curentă! Ceva mai banal nici nu se putea imagina.

S-au strâns zeci de mii de semnături – Crin Antonescu a declarat că peste 100.000 şi se vor mai strânge, în ciuda satisfacţiei rudimentare a Udrei – pentru organizarea unui referendum, cu care şi Primarul General, Sorin Oprescu, e de acord, cu întrebarea dacă bucureştenii vor menţinerea sectoarelor capitalei, deci să-şi aleagă primarul – nu să le fie impus de la centru sau sunt de acord cu desfiinţarea lor de facto, pentru centralizarea banilor în poala Udrei, căpetenia organizaţiei centrale a PD-L.

Iar Consiliul General a votat pentru referendum, dar care nu e decât o bătaie de joc cu  şapte întrebări care n-au nici o legătură cu procedura şi finalitatea referendumului conform legii. Lege în conformitate cu care opoziţia va ataca hotărârea aberantă şi va obţine anularea ei. Iar referendumul real se va organiza cu întrebarea susţinută de bucureştenii semnatari.

Udrea se autosatisface degeaba, prin tot felul de declaraţii pe cât de triumfaliste, pe atât de penibile. Printre care atacurile la adresa primarului sectorului 1, pe care îl numeşte „baronul sectorului 1”. Surorile Coposu au numit-o cu gentileţe, „cocoţica Udrea”. Ea se zbate degeaba. Şi ştiţi de ce. Pentru că domnul Chiliman nu-i baron, ci pur şi simplu boier. Iar această realitate răvăşeşte complexele cârnatei din Pleşcoi. Chiliman e boier oricum, iar ţaţa Udrea, tot ţaţă rămâne şi cu haine de firmă de zeci de mii de euro pe ea, şi cu kilograme de parfum scump dat pe poştă rapidă.

Aşa încât, opoziţia are de făcut atât: să anuleze hotărârea şi să anunţe bucureştenii că i-a salvat de o bătaie de joc pe banii lor, bani pe care Udrea credea că îşi poate testa fraudulos intenţia de lege, adică, nelegiuire a Capitalei.

Oamenii trebuie să ştie care este, în realitate, coaliţia pentru distrugerea capitalei: PD-L plus PRM plus PNG. Udrea plus Vadim Tudor plus Gigi Becali egal love. Asta e realitatea. Iar Becali n-a fost greu de manipulat, fiindcă la mintea lui ia totul personal şi a fost fericit să-şi închipuie că-i dă o lovitură primarului Chiliman, care i-a desfiinţat nişte lucrări ilegale.

Deci, coaliţia: PD-L plus PRM plus PNG. Udrea plus C.V.Tudor plus Gigi Becali. Pentru care şi vor să reducă pragul electoral, ca să aducă în Parlament tot felul de plevuşcă manipulabilă.

Deci, cum spuneam: boierul – tot boier, ţaţa – tot ţaţă! Poate să se dea de ceasul morţii, asta nu poate schimba. 🙂

36 răspunsuri to “REFERENDUM. UDREA PLUS VADIM PLUS BECALI EGAL LOVE”

  1. yousef59 Says:

    Am inteles care-i coalitia…da de ce distrugerea capitalei?

  2. un liberal deja optimist Says:

    Asta am propus si eu juristilor liberali. Sper sa fie suficient de isteti s-o si faca! Altfel, teama mie ca bucurestenii o sa-si refuleze toate nemultumirile cauzate de activitatea celor 7 primari generand o confuzie totala. Amintiti-va de referendumul din 2007 si din 2009.

  3. Aneta Says:

    Stearpa Roxana Iordache nu se dezminte!
    E stearpa atat fizic cat si spiritual.

  4. REFERENDUM. UDREA PLUS VADIM PLUS BECALI EGAL LOVE » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 15 April 2011 – Blog « Interviu despre calatorii cu Marius Ghenea: “Am fost in peste 100 de tari” […]

  5. Cioara Portocalie Says:

    @ Aneto daca măta era stearpă azi respiram si noi un aer mai suportabil…marş şi te spala ca miroşi a fofează nespalată si poate cazi in canal sa ecologizam locul.

  6. un liberal deja optimist Says:

    @Cioara Orange,
    Multumesc din suflet! Asta voiam sa-i zic si eu dar deh, trebuie sa-mi apar nick-ul!

  7. olimpiu Says:

    adevarul e ca mos Chiliman s-a pacalit , iar uniunea lui peste arata ce stupida este cel putin in Bucuresti… sincer, eu cred ca e o mare bazaconie uniunea asta , iar Ponta -Antonescu este consacrat deja in mentalul popular drept cuplul comic

  8. Deveanu Silviu Says:

    Zi Udrea si trage apa! Deh, pe baza de Basecu. Problema reala este ca nu numai Basecu a propulsat-o pe agramata de EBA in Parlamentul european. Acelasi lucru l-au facut si Ponta&Antonescu cu dragalasele lor consoarte, ceea ce e de-a dreptul jenant. Astia sunt, cu astia defilam… Vai de ea tara, vai de el popor indobitocit de saracie. Oare cum va raspunde celor 7 tampenii sub forma de intrebari la referendum? Pun pariu ca nici 20% din bucuresteni nu va raspunde chemarii la vot care nu are niciun rost decat sa se mai cheltuiasca aiurea cateva milioane.

  9. Cioara Portocalie Says:

    Haoleeeooo m-au bagat la Spam… la asta am talent

  10. Ovidiu Says:

  11. Roxana Iordache Says:

    @yousef59. Bun venit, căţel frumuşel! 🙂 Păi eu ştiu de ce distrugere, întreabă-i pe ei, care o practică!

    @un liberal deja optimist. Da.

    @Aneta. Ştiu, ştiu, am lovit-o la operaţie. 😆

    @Cioara portocalie. Ciorico, nu te preta la nivelul lighioanei! 🙂

    @olimpiu. Eşti fericit dacă deţii adevărul. 🙂

    @Deveanu Silviu. N-am cum să-ţi dau dreptate, de data asta! Comentariul tău e nedrept, ca să nu-i zic superficial. în sensul că îţi lipseşte documentarea. Adina Vălean era europarlamentar cu mult înainte de a se căsători cu Crin. Şi e chiar o cucoană ţapănă, ca să zic aşa. Iar Daciana merită şi ea postul de europarlamentar, e activă. Şi e şi o căprioară. 🙂 Chiar nu ştiu cum l-a luat pe tembelul de Ponta. Dar dragostea e uneori iraţională. Dacă nu totdeauna. 😀

    @Cioara Portocalie. Văd că mesajul ăsta a intrat. Pe celălalt l-am găsit la spam, dar nu i-am dat drumul, fiindcă, aşa cum îţi spuneam mai sus, n-are rost ca tu să te cobori la nivelul lighioanei şi să facem aici ţigănie, aşa cum îşi doresc postacii matroanei. Că ea, cum bine spui, degeaba e vopsită, Medelin a ginit-o. 😆

  12. Ovidiu Says:

    Printesa Aisha Gaddafi, s-a adresat catre poporul libian de la balconul reşedinţei lui Gaddafi. Aisha a condamnat războiul dus de NATO şi a spus că dorinţa Occidentului de a-l înlătura pe Gaddafi de la putere e o insultă. Princess Aisha Aïcha Kadhafi Gaddafi visiting Bab El Aziziz 14 Apr 2011 عائشة القذافيVEZI VIDEO CU PRINTESA AISHA DIN TRIPOLI!

  13. Ovidiu Says:

  14. Cioara Portocalie Says:

    CRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAA !

  15. Motraux Says:

    @ Ovidiu…Aisha ? Am si eu una :

    Meaoooowww ! 🙄

  16. Bibliotecaru Says:

    Necazul este că lumea nu prea citeşte legea.

    http://bibliotecarul.blogspot.com/2011/04/doamna-udrea-trebuie-sa-va-dau-o.html

    Legea spune foarte clar că cei din consiliu stabilesc întrebarea. Problema o stabileşte Primarul. Consiliul nu poate stabili întrebări care nu reprezintă ceva ce primarul propune.

    Este o paralelă la referendumul naţional. Preşedintele propune problema şi Parlamentul stabileşte întrebarea.

    În cazul nostru legea nu a fost respectată pentru că primarul Oprescu nu a formulat şi propus cele şapte probleme exprimate apoi prin cele şapte întrebări aprobate.

    PSD+PNL+PC nu trebuia să facă altceva decât să reclame nerespectarea legii şi totul era OK…

    Dar nu, în România lucrurile nu se pot desfăşura normal şi instituţional… este nevoie de circ.

    „Opoziţia” acceptă încălcarea legii, într-un mod absurd, şi încep strângere de semnături pentru ca… chiar aşa, pentru ce?

    Cineva mi-a spus astăzi că a semnat pentru „opoziţie”. Am întrebat, firesc, „pentru ce ai semnat?”. Mi-a răspuns că pentru un referendum prin care populaţia Bucureştilor să se exprime că să nu se schimbe nimic şi să rămână totul ca şi până acum… Adică altceva la fel de absurd ca şi referendumul lansat în execuţie de PDL. Cum să faci un referendum care să conducă la concluzia că alt referendum nu e bun.

    Întrebarea mea este… toată lumea a luat-o razna? Politica este plină de oameni care trec în CV o facultate de Drept. Chiar nici unu nu se prinde de lucrurile evidente ale dreptului? Sau toţi aceşti oameni fac intenţionat acest circ ieftin (şi de o parte, şi de cealaltă parte), sau sunt eu un mare geniu al dreptului deşi nu m-am apropiat mai mult de 50 de metri de Facultatea de Drept.

  17. George Says:

    Auzi………….Aneta, daca ai ceva de spus, argumentat, te rugam, daca nu……….lasa-ne tata!

  18. atreides Says:

    ”cârnatei din Pleşcoi”; Uau, asta e originala? O aud prima data.
    E de OSIM! 🙂

  19. cioaraportocalie Says:

    Colegii mei portocalii v-ati facut de mare kk la faza asta cu 7 intrebari…nici la examen daca ati facut si voi vreo scoala in viata voastra,presupunem ca da…nu erau atatea intrebari fratilor… CRAAAAAAAAA !!! 😕

  20. Deveanu Silviu Says:

    Si ce-i daca nu-mi dai dreptate in ceea ce priveste existentele, cel putin bizare si banoase, ale Dacianei si Adinei, in PE? Lumea care voteaza vede, lumea care pune stampila s-a saturat de nepotism, i-a venit rau de clanul Ceausescu si s-a vazut ce-a iesit. Intotdeauna putina decenta nu strica. Si ca veni vorba de Daciana, ea n-ar trebui sa-si vada, cat de cat de familie, de copii, ca doar e asa plapanda? Niciodata nu ma veti putea convinge ca ea a facut gaura la macaroana. Cred ca-i plac mai mult sunatorii, deprindere din familie, de la teologu’.

  21. cioaraportocalie Says:

    Frate portocali te faci de ras pe aici si ma faci si pe mine ca-s tot portocalie…Adina Valean e la al doilea mandat era si inainte de maritis aoleeeooo daca nici acum n-ai priceput,fugi de-aici ca esti prost cum de va angajeaza Sefu…Pleaca d-aici…hai…hai… CRRRRAAAAA ! 😡

  22. WhiteWolf Says:

    Nu sunt bucurestean asa ca nu prea am motive sa ma declar ,nici macar teoretic, interesat. Insa am un sentiment ciudat; si anume ca se discuta prea mult despre recentralizare (au ba) despre numarul si/sau calitatea intrebarilor sau daca e sau nu o mare smecherie totul. Si mult prea putin spre deloc despre eventualii stampilatori
    Cu permisiunea tuturor, risc o intrebare simpla si anume; la procesul votarii vor participa si cei care l-au facut primar pe Halaicu si mai apoi pe Lis ? Nu de alta dar aia de l-au inscaunat pe Basescu precis nu vor lipsi
    Si-atunci, presupun, indiferent de imprejurari, rezultatul nu prea are cum fi surprinzator. Nu ? 😀

  23. Motraux Says:

    La Halaicu si Lis ma gandesc ca s-a votat politic…La Basescu si Videanu la fel.Totul subordonat ideii „fara Iliescu,fara PSD”….Asa este cand votezi hormonal,voi oamenii nu sinteti in stare s-o faceti rational.

  24. Deveanu Silviu Says:

    Mai, mai, grea treaba si politica! O cioaraportocalie dar si alte…nu pricepe ca asa cum actioneaza Ba’secu se manifesta si altii, chit ca se dau in opozitie. Asta-i problema.Nimeni nu spune ca cele doua gratii nu stiu pe ce lume traiesc,har Domnului, nu e vorba ca si ele ar trebui sa aiba un job prin care sa rotunjeasca veniturile familiei. Dar, mi se pare ca titlul de acad.dr.ing. s-a cam transformat in europarlamentar. Si asta-i alta…mancare de peste. Ca fac politica in aceasta calitate nu mi se pare corect, daca te gandesti la viitor. Sau Ponta si Antonescu candideaza la mari demnitati in stat, asa, de sanchi? Zic si eu asa, femeile astea chiar nu si-au facut o meserie, nu se pricep la nimic, singura indeletnicire pe care o pot practica este politica damboviteana la PE?

  25. Motraux Says:

    @ Deveanu…tare greu mai esti de cap,ti-a explicat si Cioara,ascult-o ca e mai inteleapta,ar putea sa aiba si o suta de ani deci a fumat multi fraieri la viata ei. 🙄

  26. Mâţa Says:

    Uau! Ce faună pe-aici! Căţel, lup alb, cioară portocalie, Motro care este el negru cu papion galben. 😆

  27. Motraux Says:

    motraucs ! 🙄 😳

  28. Motraux Says:

  29. Mâţa Says:

    @Deveanu Silviu. De Hilary Clinton ai auzit, bre? Mai ales că ea a intrat în politică după el. Pe când, din câte ştiu eu, Adina Vălean era europarlamentar de când conducea Tăriceanu partidul, deci cu mult înainte ca viitorul ei soţ de peste trei ani să ajungă la conducerea PNL. Parcă şi Daciana Sârbu a intrat în Parlamentul European cu vreo doi ani înainte să ajungă Ponta preşedinte la PSD. Poate dai pe gogu să vezi activitatea doamnelor ăstora în PE. Sau poate vrei doar să înmulţeşti fauna de aici cu un papagal, repetând placa idioată cu „toţi o apă şi-un pământ, deci mai bine să rămână ăştia, că ne eutanasiază mai bine”. Sau ce? Că parcă te ştiam om de treabă. Şi nu prea mă-nşeală simţul meu de mâţă. 🙂

  30. Mâţa Says:

    @Motraux. Ăia mici sunt ai tăi? 😳

  31. Motraux Says:

    io n-am decat dracusori d-aia negri… 🙂 s-or mai nimeri si d-astia cine le mai ţine socoteala ? 😳

  32. Mâţa Says:

    @Motraux. 😳 🙂

  33. Motraux Says:

    😆 Cioaro tu ai pui portocalii ? 😉

  34. Roxana Iordache Says:

    @Deveanu Silviu. Cum crezi. Dar n-a fost frumos.

    @Motraux. N-o mai întreba, că rişti să auzi prima cioară care îţi răspunde cu ham. 😆

  35. Felix-Gabriel Lefter Says:

    Sângele apă nu se face… Ne aşteptam ceva de la Vadim? Respins de USL, a dar fuguţa la viitoarea opoziţie, pleoştit de Dana Grecu… L-a făcut „Coţofana” din vorbe.
    Cât o priveşte pe URDea, no comment. De declaraţiile Borfetei, respectiv Tutei cea mică, nici atât…

  36. Maria S.(Timisoara) Says:

    ha,ha ha, in legatura cu raspunsul cu ham.
    Crin Antonescu despre boicot:
    http://www.realitatea.net/antonescu-daca-se-ajunge-la-un-pseudo-referendum-in-capitala-cu-intrebari-caraghioase-il-boicotam_825096.html
    daca articolul tau a lezat postacii-lefegii si pe cei care ii platesc, recte strigoii oranj este peste orice superlativ.

Lasă un comentariu