DR. OPRESCU E CU BUCUREŞTENII SAU CU UDREA MAFIA?

Foto: www.presaonline.com

Udrea a iniţiat, în numele PD-L, o mizerie de proiect legislativ privind desfiinţarea sectoarelor capitalei. Ca să-şi poată ea extinde reţeaua de crimă organizată asupra Bucureştiului.

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, nu s-a limitat să protesteze verbal, ci i-a solicitat primarului general ca în termen de o săptămână să organizeze un referendum prin care bucureştenii să fie consultaţi, mai înainte ca iniţiativa legislativă a Udrei să intre în dezbatere parlamentară, adică să fie ca şi adoptată. Demersul primarului Chiliman este susţinut şi de primarul Piedone.

Primarul general, însă, simpaticul doctor, tergiversează, invocând starea vremii. Azi a declarat că în două-trei luni va fi organizat un referendum privind desfiinţarea sectoarelor capitalei. Întrebarea este dacă Sorin Oprescu moşmondeşte cu Udrea împotriva bucureştenilor sau e de partea lor. Hilară gaşcă ar fi, Oprescu-Vanghelie, la trena Duduii Cocoş!

Domnul Chiliman avertizează PSD că în cazul în care va continua complicitatea tacită cu mafia PD-L, se va opune colaborării PNL-PSD la nivelul capitalei. Un semnal de alarmă, totodată, pentru preşedintele Crin Antonescu. Măcar să nu lege PNL de nelegiuire, la tribunal.

4 răspunsuri to “DR. OPRESCU E CU BUCUREŞTENII SAU CU UDREA MAFIA?”

  1. J o h n s o n Says:

    Cred ca Oprescu isi pregateste intrarea pe pozitii inalte in PSD prin aceasta mutare…Ori mare scula in PSD ori ramaneti fara sectoare si cu Mafia lui Udrea calare pe voi.

  2. mariusnyc Says:

    E cu ei si cu ea…. 😉

  3. DR. OPRESCU E CU BUCUREŞTENII SAU CU UDREA MAFIA? » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 22 January 2011 – Blog « Ultima zi in Argentina, ultima zi a calatoriei… […]

  4. mariusnyc Says:

    Basescu, posibil martor in procesul traficantului de arme Viktor Bout

    http://mariusmina.blogspot.com/2011/01/basescu-posibil-martor-in-procesul.html

Lasă un comentariu