TÂRFA PREŞEDINTELUI ŞI-A FĂCUT FLAGRANT

Udrea UE

Ministra Turismului s-a dat din nou în stambă. Şi-a ridicat poalele în cap mai urât ca oricând. Le comite în lanţ. Are un tupeu colosal, dar nu e chiar tupeul ei obişnuit. Acum plusează din disperare. A început să se prindă până şi ea că drumul pe care s-a afundat este ireversibil. Şi încearcă imposibilul.

S-a dus la Parchet şi a depus plângeri penale penibile împotriva preşedintelui comisiei parlamentare şi a altor membri, a declarat că nu se prezintă la comisie până la demisia lor, după care, în 10 minute, a venit la comisie şi şi-a bătut joc de ea, prezentând nişte documente, oricum nici pe departe toate cele solicitate – pe care minţise chiar aseară la Gabi Firea că deja le-a trimis, pretinzând că acceptă să fie audiată, după care a proferat tupeisme de mahala, s-a ridicat şi a plecat.

Ţopârlanca îşi agravează situaţia. Invocă înregistrări ilegale, închipuindu-şi că serviciile sunt la dispoziţia ei. Încalcă ostentativ şi live legile ţării. Pentru plângerile penale pe care le-a depus va plânge penal. Va primi bukkake cu NUP-uri de la Parchet şi se va întoarce acolo în calitate de acuzat, care şi-a instigat subordonaţii la nerespectarea legii. Şi multe altele i se vor întâmpla.

Băsescu se va delimita de ea. El crede că provizoriu, după care se realege şi o pune premier. Dar serviciile au orgoliul lor. DNA o va face varză. Pe drumul pe care a luat-o instituţia condusă de inamovibilul Daniel Morar nu-şi mai permite să se compromită acceptând comenzi politice. Acum, aşteaptă doar să fie tăvălită cât mai tare. Şi o sesizare.

Ridzi păţeşte infim faţă de ea. Fosta ministră a Tineretului s-a limitat la manipularea penală a subordonaţilor din minister. Sinistra Turismului şi-a permis să intervină la Ministerul Finanţelor, determinând un lanţ de ilegalităţi fără precedent într-un stat de drept. A recunoscut chiar aseară, la „Ştirea zilei”, că a intervenit la Finanţe. Pentru tot ce a urmat trebuie nu doar să-şi dea demisia, ci e flagrant penală. Pogea, Anastase, Barbu au şi ei răspundere penală, chiar dacă sunt iresponsabili. Trebuie să demisioneze toţi.

Iar complicii Duduii din PD-L şi de oriunde vor suporta consecinţele. Penale.

P.S. Mai multe vă spun eu, mai încolo, cum am promis de ieri. Iar ei îi spun că ne jucăm de-a pisica şi şoarecele, dar nu e ea pisica.

139 răspunsuri to “TÂRFA PREŞEDINTELUI ŞI-A FĂCUT FLAGRANT”

  1. BSGDTP Vidra-Sintesti Says:

    Ti-am spus deja, Roxana, dar trebuie sa-ti repet : vei muri singura, necasatorita, nef… si mistuita de aceasta ura viscerala impotriva Presedintelui Traian Basescu si a camarilei sale din Partidul Democrat-Liberal. Ar fi trebuit sa realizezi din istoria moderna si contemporana a poporului roman ca NOI VOM DETINE INTOTDEAUNA PUTEREA ! Ma rog, poate nu vom fi etern la putere, dar inca vreo 20-30 de ani tot mai rezistam. Hai pa si hai siktir !

  2. Base Tracoristu Says:

    Fata asta a mea e avida dupa senzatii kinky,nu-i mai ajung orgasmele la creier daca nu sint la pachet cu perversiunile cele mai trandy…cum ar fi : Bagatul degetelor,mainii pana la cot… 😯 pana la umar 😯 😯 in banul public (haideti sa salvam aparentele) iar senzatia sporeste gradual pe masura ce ne afundam si mai mult in Criza…O hotie nerusinata fara a avea si-o perioada de Criza economica in ecuatie n-o mai satisface
    Si ca s-ai iasa erotismul pana la cap mai baga si niste microfoane,camere ascunse in pereti ca sa-si devoreze partenerul ulterior cu bici si clinchet de catuse.

    Bai si-n timpu asta eu am de rezolvat alegerile din toamna ca fara alea o sa auzim cu totii prin Modrogan zanganitul catuselor si o sa ne excitam in serie pe la poarta DNA-ului.Mai stai fa dracului ca nu de poftele tale transexuale avem chef acum,stoarfa in calduri ce esti vrei sa ne bagi la racoare ?

  3. ALM Says:

    Eu zic ca e bine ce se intampla! Avem dovada clara ca Statul este slab, ca Legea este facultativa, ca Guvernul este un ghem de interese politice si economice, ca institutiile Statului sunt in slujba Presedintelui jucaus. De aici nu mai sunt decat doua cai: prabusirea definitiva a Romaniei (ajutata si de gestionarea execrabila a economiei) sau reformarea de la varf a institutiilor Statului, respectiv cu renuntarea la presedinti jucausi, la Guverne de stransura, la sefi ai institutiilor Statului numiti pe orice alte criterii decat cele de profesionalism si probitate.

  4. adriana popa Says:

    @ VIDRA DIN SINTESTI

    E clar ca ai gresit blogul… da-i drumul la PORTOCALII..
    Cum iti permiti sa vorbesti asa cu o femeie ??? De paft ce ma mir… toti sunteti de un neam… TUPEISITI , AROGANTI SI HOTI.

    Dra Roxana… vremea lor vineeeeeeeeeeeeeeee … NU VOR FI CATUSE IN TARA ASTA PENTRU EI….

  5. Arogantu' Says:

    @Roxana: De ce nu folosesti informatiile de localizare ( incepind cu IP ) sa-l dai in judecata pe cercopitecul asta ? L-am vazut si pe blogul lui Dan Andronic – trebuie dat un exemplu, altfel maimutoii asemenea astuia nu se vor mai opri !

  6. J o h n s o n Says:

    Tiganca ne’mputita(probabil)face exact ce a invatat linga coviltirul parintesc : ” panarama „… asa spun ei tacticii de intimidare a celui care te-a prins furand sau e cat pe ce sa te prinda si consta in strategia de atac prin orice mijloace asupra acestuia,atac neaparat in spatiul public prin arma scandalului si a victimizarii excesive

  7. ela Says:

    Elena nu din Troia ci din Guvern,

    ha, ha, ha !!!!!!!!
    ce vedeta, oricum showul de la comisia Prlamentara va face ocolul pamantului!
    Cine i-a oferit trandafirii, of, asta n-am inteles!!! cine i-a dat florile si de ce!

  8. ela Says:

    Pogea abereaza la greu la RTV in favoarea elenei ministra naravasa.

    Base e devina ca asta e ministru! base l-a numit pe boc, boc i-a pus pe astia ca: pogea, ridzti, nutzi, si ceilalti. Insa dintr toti pogea este cel mai daunator, vorbeste mult si prost inca din prima zi de ministeriat s-a bagat in seama intrand in direct in emisiuni, asa numai sa se auda si el la TV.

    Pogea o pune intr-o lumina proasta pe profesionista de la Finante de la metodologie contabila care a dat raspunsul, pai femeia aia stie ce vorbeste!!!!!!!!bre pogeo lasa-neeeeeee!!!!! in durerea noastra.

  9. Vali Says:

    Nu se mira nimeni ca Pogea in timpul serviciul pierde juma de ora in niste explicatii aiuritoare? Tara asta este tot mai saraca si mai izolata iar Pogea sta si poveste despre udrea … Trist, dar nici cu serviciile nu mai sunt mari sanse stranga macar 40% portocalii … (interesant ca sunt atat de limitati ca nici nu-si dau seama ca izolati au devenit in societatea asta – vezi postarea cretinului ala care gresise blogul :D)

  10. devilutz Says:

    elena udrea ar trebui data jos din functie nu se pooate asa ceva . asemenea fapte. in ce hal a ajuns tara asta

  11. rapptorel Says:

    Dupa cum se pare aceasta duduie nu face nimic altceva decat sa sfideze popoul roman si Constitutia. In incercarea ei disperata de a ascunde toate ilegalitatile facute incearca sa se sustraga de la audieri si mai mult chiar are tupeul de a cere alti membri in comisie, de a nu se prezenta in fata comisiei si cand o face parca e Ileana Ceausescu tipand in gura mare ca aceasta comisie nu e legala etc..decat sa ceara demisia membrilor comisiei mai bine s-ar uita putin in oglinda sa vada cam cat e de penala si si-ar inainta demisia pentru ca nu avem nevoie de majorete in acest guvern..si mai ales in aceste vremuri de criza!!

  12. juli Says:

    d-na udrea sustine in continuare ca turismul trebuie dezvoltat, ca putem scoate bani in turism…ce face pt asta?se plimba peste tot in tara cu traista taranului intr-o parte(nu merita sa o poarte,cei care au o straita muncesc sunt oamneni cu bvalori adevarate),se plimba cu bicicleta,si cheama televiziunile sa o filmeze. e o nenorocita care traieste regeste pe spatele oamenilor.ce e mai grav e faptul ca e sustinuta de presedintele tari…dc oare?ce mai trebuie sa se intample oare ca sa se trezeasca oamenii la realitate?

  13. geanynutza Says:

    este asa mincinoasa incat si ea incepe sa creada k ceea ce spune e adevarat.ea se distreaza si face dezmat pe banii publici iar restul lucrurilor sunt k si cum nar exista pt ea

  14. TÂRFA PREŞEDINTELUI ŞI-A FĂCUT FLAGRANT » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 20 August 2009 – Blog « Cu ce ofertă concurează ING programul „Prima Casă” […]

  15. olimpiu Says:

    eu nu stiu daca aceasta doamna e ,,tarfa presedintelui”. asa banui ca tot romanul dornic de barfe. dar ca acest cetatean nu are ce cauta intr-o demnitate publica sunt convins. detine diplome luate pe nemerit cum au multi cetateni. a urcat in ierarhia politica paralel de ceea ce inseamna merit
    ce a facut azi mi-a intarit niste convingeri. mi-as dori sa infierez in maniera anilor comunisti si totusi nu pot simti decat tristete fata de nivelul institutiilor statului si a celor care le populeaza
    democratia si statul de drept pt care au murit multi cetateni romani sunt istorie
    sper ca pd-listii si Basescu sunt fericiti. am vrut sa scriu numele presedintelui cu litera mica dar inca am simtul penibilului pe acre din nefericire multi l-au uitat in „90 cand scriau Ceausescu cu litera mica.limba romana nu e de vina pt aceste personaje

  16. Roxana Iordache Says:

    @BULLSHIT. Atâta poţi. Prostul moare de grija altuia.

    @Base Tractoristu. 😳

    @ALM. Minte limpede. Frumoasă sinteză!

    @adriana popa. Mulţumesc, Adriana. Tu nu ştii, dar e o lighioană care n-are altă meserie decât să intre pe bloguri şi să posteze abjecţii, încercând, stupid, să le compromită. De aceea, am convenit cu vizitatorii comentatori ca astfel de mesaje să fie ignorate. Lighioana e banată, dar se întoarce pe burtă, a folosit proxy server, pe urmă, IP dinamic. Jalnic psihopat. Nu mă cobor să-i răspund cum ar merita, că e localizat şi ar putea fi oricând interpelat.

    @Arogantu’. Unde e cuţu? 🙂 Vezi răspunsul către Adriana.

    @Johnson. N-aş paria. Mă refer la igienă. :mrgreen:

    @ela. Lakatos, că aşa sunt ungurii, galanţi. 🙂 În rest, Pogea e patetic.

    @devilutz, @rapptorel. Bun (re)revnit! Vedeţi să nu vă dea în judecată. 🙂

    @juli, @geanynutza. Bun venit! Aveţi dreptate.

    @olimpiu. Degradarea instituţională şi sfidarea la adresa statului de drept, într-adevăr, astea sunt problemele. Târfei trebuie să i se zică pe nume. O asemenea prostituată ordinară n-a ajuns în nici o ţară, cât de periferică, la putere. Imbecil cine a votat-o. Îmi asum afirmaţia, ca pe toate afirmaţiile mele.

  17. iancu de hunedoara Says:

    corect domnilor.elena udrea trece de la o stare la alta fiind lipsita de o personalitate politica pe care ea sustine cu desavarsire k o caracterizeaza. fiind o mare simpatizanta alui basescu si acolititlor lui acum trece pe partea cealalta a frontului aducand acuze…doamna udrea…RUSINE

  18. mihai Says:

    Sa-ti fie rusine te plimbi pe banii romanilor degeaba prin tara nu ajuti cu nimic turismu.Daca nu esti in stare lasa pe alti bine pregatiti.

  19. Ovidiu Says:

    Elena Udrea ieşiri paranoice: “Cred că dumneavoastră vreţi să mă arestaţi”

    Ieşiri paranoice – Elena Udrea: „Dumneavoastră vreţi să mă arestaţi?!”

  20. irina Says:

    Elena Udrea da dovada de o incacitate acuta de a conduce un sistem de legi specific democratic …RUSINE!!!

  21. alice Says:

    D-na E.U. cred ca va iesi basma curata de la tribunal,deoarece are bani sa-si plateasca avocati,s-o apere.Daca ar fi fost banii proprii ar fi fost mai restransa la chetuieli,cum nu sunt ai dumneaei,isi permite sa-i cheltuiasca.

  22. Dragos Says:

    BSGDTP Vidra-Sintesti : ”Ti-am spus deja, Roxana, dar trebuie sa-ti repet : vei muri singura, necasatorita, nef… si mistuita de aceasta ura viscerala impotriva Presedintelui Traian Basescu….”.

    Ce inseamna ”nef…” ?

  23. adriana popa Says:

    @ VIDRA ( nume predestinat ) din SINTESTI

    Sa vedem cum va fii viitorul vostru fara tatal vostru venerabilul dom Basescu.
    Care la „academia” de la Rahova, care la Casa de nebuni .. macar veti fi multi si va fi vesel… o sa va cante si vreun manelist.
    Si o sa luati multe medicamente, medicamente…

  24. Marcus Says:

    @Roxana si all: flagrantu’ nu-i nica pe langa Dezatru Climateric pe care era sa-l produca in Romania. Noroc cu spatiul de numai o ora din Emisiunea Lui Gabi Firea. Va invit pe toti sa cititi ce s-a intamplat aseara in Romania, la mine pe blog.
    Sa fiti iubiti
    marcus

  25. Dragos Says:

    Adriana Popa,

    casatorita ? singura ? nef…?

  26. Marius Mina Says:

    Nu este deajuns sa te compari cu Carol al doilea ca sa-ti poti permite riscul de a te lasa executat public de o Lupeasca blonda fara numar la poarta. Chiar daca blestemul palatului din Modrogan te-ar fi atins din mers , o doza de realism si cateva grame de inteligenta in plus , te-ar fi scapat de pietrele multimii exasperate de mizeria morala pe care ai promovat-o la rang de interes national.

    I luv tha bitch… 😉

  27. Alexandru Marin Says:

    Roxana,o sa ai viata lunga cu manelistii astia de Vidra -Sintesti. Baneaza ip-ul 🙂

  28. Marius Mina Says:

    I see…. dead people

  29. Marius Mina Says:

    Are cineva melodia aia ….a lu’ Vama Veche…”curva regimentului”?

  30. Alexandru Marin Says:

    o are Basescu pe repet 🙂

  31. tank Says:

    Unde s-a putut ajunge cu atatea minciuni??..

  32. ela Says:

    Cand il vad pe Orban Ludovic cum se screme, mai ca o inteleg pe ministra ca i-a dat cu flit.
    Astia n-au alti membrii mai de teapa/calibrul/ duduii!?
    Orban parca-i un copil de gradinita care se bate cu cu o tanti care stie ce vrea si care mai are si sustinere pe spate, ei bine in spate.
    Cocosel , Baselu nu cred ca „doarme pe ei”!

  33. Dragos Says:

    Alexandru Marin : ”Baneaza ip-ul”
    Acelasi dobitoc (^) : ”Iubesc arta. Am fost nelipsit de la raposatul Festival al Berii”.

  34. Marcus Says:

    @Ella: fie ca ne place sau nu (nu sunt fan orban, dimpotriva), Orban a procedat corect si civilizat in cazul de fata. Tu, daca intamplator, ai ocazia sa te intalnesti cu un exhibitionist care-ti arata dedesubturile, ce faci? Iti pui si tu poalele in cap si te arati contra sau anunti politia (ai si varianta cu fugitu’ si cu inrositu’-sau ma rog invers-). Ce vrioai sa faca Orban in fata monumentului de tupeu, nesimtire si sfidare a unei intregi natiuni?
    sa fii iubita
    marcus

  35. Marcus Says:

    @Ela: Scuze pentru dublare „L”-ului din nick-ul tau, dar mai as avea ceva de adaugat. Ce n-ai inteles tu este ca Duduia, astazi, nu i-a dat cu flit lui Orban sau vreunui alt adversar politic ci a sfidat o tara intreaga prin atitudinea sa de a se considera „mai presus de lege”.
    sa fii iubita
    marcus

  36. SuKăRiT Says:

    Roxana, draga mea, mă ungi la suflet. 😀
    Îţi dai seama că nu mă poziţionez în partea aia care aşteaptă să-i scoată altul castanele din foc, da? Dar nu mai am cuvinte, asta-i! Spui exact ce gândesc, doar că o spui muuult mai bine (şi mai dur!).
    Îţi dai seama că-s de partea ta şi a celor care (încă) nu şi-au pierdut nici minţile nici bunul simţ. >:)

  37. Marcus Says:

    @Dragos: esti cumva (vorba Roxanei) lighioana nefericita cu multe nick-uri?

  38. J o h n s o n Says:

    Va vad cam incordati.Relax friends de fapt singurul cu adevarat incordat se afla la Cotroceni…Pierde procente la fiecare ora ! Forza Lentzy…Nu te lasa,mai du-te la ei,mai sfideaza-i,mai baga-le batu’ prin gard ! Excelent,procentele scad…Romania se revolta ! Ce poate fi mai frumos ? 🙂

  39. Marcus Says:

    @All: Fratilor, uitati cm vad eu ce s-a intamplat astazi la Comisie:
    A venit duduia ispravniceasa, si-a scos pentru zece minute coaiele (scuze) pe masa si a plecat. La plecare insa, duduia a uitat ca fiind coaie prezidentiale trebuie stranse si nelasate sa atarne pana la pamant si prin urmare, in graba triumfala a iesirii sale din scena, a calcat cu ” toacele” de la pantofi pe ambele din cele doua coaie. In nesimtirea ei n-a simtit nici durerea nici strigatul de auleo! emis de la palatul Cotroceni. Ecoul insa a fost intregistrat legal, de data asta, si se va auzi in noiembrie la alegeri.
    Sa fiti iubiti
    marcus
    PS- Va invit sa citi la mine pe blog, pe aceeasi tema de ce calamitate a scapat Romania aseara.
    ramane cum am stabilit
    marcus

  40. BSGDTP Vidra-Sintesti Says:

    Nu sunteti altceva decat niste kahkatzi ratatzi, frustratzi si retardatzi, pe care fenomenul tranzitiei de la societatea socialista multilateral dezvoltata la societatea capitalista democratica si liberalista v-a distrus fizic si psihic. Imediat dupa realegerea domnului Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei, veti umple puscariile, balamucurile si cimitirele patriei, sau, la fel ca descreieratii anticomunisti si anticeausisti din perioada Epocii de Aur, veti emigra in Statele Unite ale Americii sau in Australia si veti sustine ca sunteti persecutati politic. Hai siktir, bai fraierilor antipedelisti si antibasescieni, hali-mi-ati cucu’ de pe oua si pupa-i-ati pupaza Adelei Lupse, membra de prestigiu national a organizatiei municipale de tineret PD-L Oradea si viitoarea entertainera a mitingurilor electorale din campania lui Traian Basescu pentru alegerile prezidentiale. SUNTEM INVINCIBILI BAAAAAAAAAAAAAAA ! OLE OLE FORZA BASE PD-L !

  41. Marcus Says:

    @Roxana: te rog eu din suflet, lasa-l pe BeSeGeDeTePe cat mai mult, daca se poate (io daca mi-ar veni pe blog asa as face), as incepe comentariile cititorilor cu acest monumet de prostie, care ne spune cum ne va carnatari Base dupa ce va castiga al doilea mandat. Ie super gagiu’ zau ase!
    Sa fii iubita
    marcus

  42. Base Tractoristu Says:

    Asta parca era kalugar la pdl,poate o fi ala de l-au prins cu dracu-n pat despuiat…Asa e fraiere,ti-au dat cu flit ?

  43. ELMMAR Says:

    Ssst… linistite!.
    Simt in urina ca betivul din deal e turbat,manga,zid…
    Se duce pauli de suflet,pupai-a-r tata gogoasa buzata de europarlamentara editata ce e!
    Baga tare nutzy,umeras cu tzatze,imbecilitate rotunda,tzucu mic…
    Nu te lasa fata tatii,fa-te mare,nici cu curu sa nu te uiti la ei,fa p’a dracu’,nu dispera cand greul te apasa!
    La toamna mergem la curve…
    Si stampilam curva preferata!
    Sorry base,pe matale nu,ramai cu blonda ta…

  44. Marcus Says:

    @Ba sinestiule, hotaraste-te ba, ori iesti cu base si pedelu’ ori impotriva lor. las-o’ n pixu’mieu de subtilitate ca deja iesti penibil ba. io nu le am, da’ tu ma bagi de tot in ceata!
    sa hii iubit
    marcus

  45. Marcus Says:

    @Elmmar: din pacate tot o curva om vota, da’ macar asta n-o sa ne ia banii (sper!) s’apai o sa-si puna pestele sa ne bata!
    Sa fii iubit
    marcus
    ps: aveai obiceiul ca din cand in cand, chit ca nu te sunam io, sa mai treci si pe la mine 🙂

  46. ALM Says:

    Dupa ce am primit lauda de „minte limpede”, m-am hotarat sa o si justific. Si am ajuns la concluzia ca aceasta Comisie a adoptat hotarari fara a avea numarul de voturi necesar!!!

    Tot timpul au crezut ca daca sunt 9 membrii, 7-8 voturi sunt mai mult decat suficiente. Gresit, fiindca in sala erau si parlamentarii PDL! Ma rog, numai urechile lor, dar nu conteaza. Dupa noua constitutie de Buzau, daca o audiere este echivalenta cu o poza de grup, atunci si prezenta urechilor este suficienta pentru a dimensiona participarea la lucrari. Concluzia, tot timpul numarul de voturi a fost neregulamentar. Motiv suficient pentru ca Parlamentul sa fie dizolvat si sa se instituie Starea de Necesitate, cu interdictia de a circula dupa orele 22 si, mai ales, in grupuri mai mari de doua persoane. Valabil pentru toti cetatenii Tarii, de la fashe pana la barba alba, cu exceptia celor care au ecuson eliberat de PDL, cu sigla „cucul pe oua” de care pomenea simpaticul BSNCIZME …

  47. PATRICKdan Says:

    stimabililor, chiar nu reusiti sa cititi „PRINTRE RANDURI”, referitor la spusele „Calugarului Teofil” ? Bine, de fapt, acuma si-a insusit „id-ul” BSGDTP Vidra-Sintesti si mitraliaza cu aceeasi ura viscerala pe adversarii basescieni ! Cine se ataca si intra in joc, e treaba lui ! Altfel, puteti ignora, daca nu va convine !
    De multe ori, face afirmatii pertinente ! Omu se poate exprima, e dreptul lui ! Toate postarile sunt un real deserviciu, voit si asumat as zice, la adresa actualului locatar de la cotroceni ! Nu puteti sa-l acuzati de lipsa umorului, asa cum rezulta din clipul postat !
    Hai, calmati-va, ignorati-l sau injurati-l daca asa considerati dar, sa nu va mire, cand va va mitralia cu ceea ce nu va convine !
    Eu doar ma amuz, vazand pe cati „popeste”, multi „Motoci” pierzandu-si capul cand isi pun mintea cu „balangherul” Calugarul Teofil „cel viril” :))
    In fond, daca aveti suficienta „paine” si el va da „circul”, de ce trebuie sa „mancati” 😉

  48. ela Says:

    Marcus 🙂

    Imi aduc aminte ca nici baselu nu s-a prezentat in fata Parlamentului iar acesta, Parlamentul, 322, a cerut demiterea lui in consecinta ; apoi ne-a costat la propriu costurile unui referendum toanele lui de a arata unora cat era el de iubit pe bobor.

  49. BSGDTP Vidra-Sintesti Says:

    Acum trebuie sa explic unor prostovani handikapati gen ALM, Tractoristu sau Marcus umorul meu extrem de subtil privind cucu’ de pe oua si pupaza Adelei Lupse. Ah, Doamne, de ce oare scoala romaneasca produce numai tampiti ? Va rog, bai dementilor, sa vizionati acest clip video pentru a intelege sursa replicii mele (atentie mare incepand de la minutul 2:45 !) :

    Sa traiti bine !

  50. Marcus Says:

    @sinestiule, imi asum cu umilinta si iertaciune categorisirea ta! da-mi, rogu-te canoane, dar ai mare grija in ce pozitie stai!
    sa fii intreg la minte
    marcus

  51. Marcus Says:

    @Ela, basescu, chiar inainte de a fi ales presedinte, a refuzat sa se mai prezinte si la Parchet. I-a mers tactica deoarece, spre greata mea(cel putin) a fost ales presedinte. Vaca asta de udrea nu are atuurile prezidentiale, oricat ar incerca sa si le pastreze pe cearceaf, pe model Monica Lewinsky. Sper ca m-am facut inteles!
    sa fii iubita
    marcus

  52. Marcus Says:

    @sinestiule, gata m-am prins, nu iesti subtil, iesti prost, neamule 🙂

  53. BSGDTP Vidra-Sintesti Says:

    Intr-adevar, domnule PatrickDan, sunt Calugarul Teofil cel Viril din pustiul Arizonei, Comandantul Suprem al BSGDTP Vidra-Sintesti. Am revenit de cateva luni in Romania pentru a elabora strategia de propaganda electorala online a iubitului nostru conducator Traian Basescu in perspectiva alegerilor prezidentiale. In curand vom activa toate organizatiile de guerilla digitala ale Partidului Democrat-Liberal, mai ales organizatia mea de suflet, BSGDTP Maglavit. Eu generalissimul Teofil cel Viril sunt „Seful Greilor”, iar frumoasa doamna ministru Elena Udrea este, incepand de astazi 20 august 2009, „Sefa Greilor”. Iti garantez, domnule PatrickDan, ca va fi jmekerie pe sistem turbo in Romania !

  54. Julia Says:

    Disperarea cu care te scremi sa aduci cititori pe blogul tau te opreste sa vezi ca „all” NU VOR sa te citeasca! Nu esti cu NIMIC deosebit de lighioana….esti la fel de insistent, disperat sa fii bagat in seama, porcos si lipsit de bun simt, fara masura si fara obraz ca si el. imi este imposibil sa nu cred ca esti si prost, caci cum altfel ai vorbi tu de repetarea obsesiva si plictisul cititorilor vorbind despre oricine altcineva fara sa-ti dai seama ca te auto-descrii? Da. Tu marcele, un nesimtit agresiv si descreierat de durerea ca LUMEA indrazneste sa nu fie adinc impresionata de ‘operele tale’ si sa nu-ti dea meritul care crezi tu ca ti se cuvine. yuck!
    PS Iti ceri scuze ca ai spus „coaie” dar nu-ti ceri scuze ca mi-ai insultat mama? Cita fatarnicie. Asta ca nu cumva sa ai impresia cumva ca m-ai amutit cu nemernicia ta sau ca nu te voi taxa cind cred eu ca meriti mai mult (ca de fapt o meriti tot timpul) doar pt ca ai comis o impietate la adresa mamei mele. Sa nu cumva sa vii acum cu scuze. Scuzele tale sint NEPRIMITE. Esti lipsit de omenie.
    *********************************************************

    La subiect:
    Roxana, trebuie sa spun ca am asteptat o perioada, caci nu stiam cine e femeia asta si ce poate. Se pare ca nu poate decit sa fie o tirfa politica fara nici-un fel de intelegere a pozititei ei. Cam toti astia ca ea ajunsi in pozitiile astea la putere se pare ca se simt alegii Domnului si feriti de durerile si greutatile omului de rind. Imi pare rau dar trebuie sa admit ca am gresit sa sper ca tipa asta poate face ceva bun. Nu poate. Si nu ca s-ar culca cu cine se culca (asta ar fi treaba ei) dar pt aroganta cu care desconsidera legile si bunul simt. O sa cada. Cred in continure ca s-a inceput epurarea de cind cu cealalta, Pitzi. Si cind o sa cada o sa traga cu ea si pe altii. Sint curioasa cine ii va inlocui.

    La noi a aparut o alta idee vehiculata de cineva, o speculatie dar pare-se cu ceva baza. Cineva afirma ca e foarte posibil ca de fapt Hussein nu este copilul mamei sale, ci al bunicului sau; nacut pe teritoriul US (deci cetatean) dar din flori. Ceva ce da de gindit.

  55. adriana popa Says:

    @sintesti si dragos

    Ambii sunteti ( ca si Basescu al vostru si Nimfa din Plescoi (NUME PREDESTINAT ) NEMURITORI CA GLONTUL LUI CEAUSESCU.
    Terminati cu jignirire si mai luati o gura de aer … ca dupa prezidentiale nici BALAMUCUL nu va scapa de NEBUNIE.
    Sa traiti bine dupa gratii….

  56. BSGDTP Vidra-Sintesti Says:

    Videoclipul „Seful Greilor” il puteti viziona doar pe blogul nostru de campanie „Pro Elena Udrea”. Asta e ba !

  57. BSGDTP Vidra-Sintesti Says:

    Draga Adriana, vrei cumva sa-mi lingi banana ???

  58. PATRICKdan Says:

    cu respect, prea-cuvioase Calugare 😉
    te-am adaugat in lista mea, insa am vazut c-au disparut postarile recente de pe blogul inchinat domnitei Helenne De Plescoix Udrea 😦
    ti-am vazut argumentarea recenta de pe blogul lui Dan Andronic.
    revin-o cu forta in blogosfera si mitraliaza-i pe tampiti !

    temeti-va !
    de se va scula, pe multi va popi, calugarul Teofil cel Viril si-a sa Brigada !
    ce naiba, ati facut si generala la Spiru-Haret ?
    repet ” daca aveti „painea” si primiti „circul”, cine va pune sa „mancati” (sa intrati in joc) … daca nu intelegeti schepsis-ul 😉

  59. adriana popa Says:

    NU….. pentru ca vad ca esti amantul lui Udrea si Basescu….
    sa traiesti bine .. daca iti plac ei…. si Guta …

  60. Dragos Says:

    ALM – minte limpede…a ?…ALM – minte limpede…ha ?…ALM – minte limpede…
    HA ! HA ! HA ! HA ! HA ! HA !

  61. PATRICKdan Says:

    singura chestie ce-o dezaprob : prea-cuvioase, nu o mai jigni pe Roxana !
    in rest, bafta !

  62. adriana popa Says:

    acuma, serios vorbind : cum v-ati dat seama ca-s nef…?

  63. Alexandru Marin Says:

    @Dragos: ti-am pregatit un loc la mine-n celula 🙂 Dragos inseamna dulce glorie,iar tu esti dulcea glorie a manelismului alaturi de prietenii tai de la Vidra.

  64. ELMMAR Says:

    @ all

    Rox ne a recomandat sa ignoram boratura manelistica rezultata dintr un putzipalmism abscons …

  65. Ovidiu Says:

    Show-ul trebuie sa continue numai asa il dam jos pe marinar

  66. Marcus Says:

    @Auzi ba teofile: hai ba sa ne trantim in lupta dreapta fara’de piedica, Sofronico. Vaz ca nu mai ma pomenesti pe mine, in toate vulgaritatile tale patologice de puscarias, vii si incerci lamentabil sa te iei de Roxana. Bai scapete, daka (intentionat am bagat k) mai ai sheava singi, pi undiva, vina ma la mine pe blog, si-ti promit sa nu te mai bag la spam ci in cu totul si cu totul alta parte. Imbecilache, m-am abtinut pana acum din respect pentru Roxana si ma voi abtine in continuare, insa iti lansez provocarea;
    1. de a avea curajul sa intri pe blogul meu
    2. vezi punctul 1.
    3. ramanem la vorba cu care te trimiteam la locul tau, pe JN
    ni, la paie, boala

  67. renata Says:

    Iertare, Roxana!
    Iar o să-mi zici că sunt disperată şi, până la urmă, vei ajunge la concluzia că sunt simpatizantă Udrea.
    Fie ce-o fi!…
    Titlul acestui post e incalificabil!
    Ai vrut să zici „curva preşedintelui”. Ai distilat puţin cuvântul şi ai ales „târfa”. De ce? E un compromis inutil.
    Facem un mare deserviciu pedalând pe relaţia interumană probabilă, posibilă, bănuibilă, care există între cei doi.
    Pentru ţaţa Floarea din strada Trompeţilor n-are nicio importanţă acest amănunt picant.
    Pentru ea este esenţial să înţeleagă că are o pensie mai mică de şase sute de lei fiindcă nu sunt bani. Iar bani nu sunt fiindcă i SE FURĂ! De către un minister. De către mai multe ministere. De către un guvern. Şi toate astea se întâmplă pe vremea preşedintelui „Să trăiţi bine!”

  68. J o h n s o n Says:

    Asa cum va spuneam,relaxati-va,subiectul e deja fumat,se pare ca udr4ea a castigat lupta ei intr-un pahar cu papagalii din Comisie dar la nivel general Scarbescu a pierdut puncte cu nemiluita…Nu vreau s-o fac pe profetul aici dar cine a urmarit fenomenul politic din 1989 incoace isi da seama ca vor urma episoade mult mai gretoase pana la alegeri toate puse in opera de acelasi si acelasi personaj infect.

  69. Radu Humor Says:

    Nu stiu altii ce-au scris, nici cum sunt, dar mie povestea cu blonda mi se pare demna de ilustrat decaderea unui stat.
    Cand vezi cate forte pornesc la lupta cea mare, in incercarea de a salva pe cineva, care a ajuns sa comita atatea fapte cu iz penal, imposibil sa nu observi ca aceasta a avut sarcuna de sus sa procedeze asa, cu asigurarea ca nimic nu i se va intampla, numai ca ceva n-a mers, sau mai bine zis nu s-a tinut cont de insistenta celei care lupta pentru recunoasterea rolului de a fi a patra putere in Stat.
    Si asta i-a pierdut, i-a terminat fizic si doctrinar, un intreg partid alcatuit pe baze clientalare, se prabuseste, prinzandu-l dedesubt, chiar pe artizanul morbidei facaturi.
    Si totul aparent de la o blestemata de Elena, de atatea ori aducatoare de necazuri in istoria Romaniei :mrgreen:, numai ca de fiecare data in spatele ei( nu neaparat, depinde de preferinte 😉 ), au stat cei mai mari oameni din Stat, asa incat eu nu le-as acorda decat importanta necesara pentru clarificarea micimii celor mari 💡

  70. octavpelin Says:

    „Blonda”este terminata din punct de vedere politic,se vede dupa grimasa fetei sale.

  71. ELMMAR Says:

    @ Rox

    Tarfa si a facut flagrantul cu mana?
    Chiomparliului ii tremura?
    Ti ar beutura a dracu domn presh,ca de neshte ani iti tot zic.
    Nashparliule ce mi esti…gataaa…altuuuuu.
    …si om vide…

  72. Marius Mina Says:

    Famiglia Basescu , Armagedon cu MAPN
    Aug 20, 2009

    In emisiunea „Biz Bazar” a fost prezentat un aspect picant din activitatea comerciala a familiei Basescu si afacerile directe cu institutii ale statului Roman.In materialul filmat cu camera ascunsa, Mircea Basescu neaga orice legatrura cu firma vizata insa datele problemei dezvolta practic rolul de paravan jucat de acesta intr-o societate comerciala din care mai fac parte generali ai armatei romane.In ciclul combinatiilor familiei prezidentiale , se devoaleaza o caractita cu implicatii de o gravitate extrema.Surse din MAPN afirma ca printre numeroase contracte de „consultanta” , „afacerea fregatelor britanice” ar putea fi una dintre exercitiile financiare in umrba carora este pozitionat fratele Presedintelui Romaniei.

  73. Plano Says:

    Ridzaritul l-a cam tras in jos pe seful tarlei de amazoane cu vreo trei procente…in sondaje.
    Dupa cum a inceput si continua MUE sa se dea in stamba… asta e pornita rau…nu se va opri decat cand o sa se trezeasca, peste o luna, ca Base functioneaza in regim semiautomat de virilitate, adica il ridica cu mana si el cade singur la 20-25%.
    Eu nu zic decat sa se prelungeasca spectacolul MUE cat mai mult.
    Ce mai conteaza 3-4 luni pe langa cei 5 ani de basescism rusinos pentru romani?

  74. ELMMAR Says:

    @ Plano

    Greshit…incepe cu P nu cu R si ai sa vezi ca asta e+ beutura…
    De la mine pentru ei multa,multa _I_…

  75. Preda Iulian Says:

    Intra pe http://www.momentevesele.ro si citeste pamfletul in versuri “Ce frumos a fost candva” Cum a fost si ce-a ajuns statiunea Govora .

    Sa ai o zi frumoasa si linistita alaturi de cei dragi!!!

  76. ioanvickdrag Says:

    DAMASUTRA UDREA VA SFARSI POLITIC INCERCAND SA VANDA CARNATZI DE PLESCHKOY LA MIZIL IN GARA, O NOUA STATIUNE TURISTICA NASCUTA IN CINCINALUL TURISMULUI ORASENESC….asta dupa satisfacerea stagiului penitenciar la TARGUSOR,salas pentru femei din subordinea Justitiei….
    OBRAZNICIA S-A NASCUT LA BUZAU SI A LUAT-O RAZNA rau de tot LA BUCURESTI.
    DAMASUTRA UDREA TREBUIE OPRITA ! CHIAR DE COMANDANTUL PORTULUI CISMIGIU COLT CU COTROCENI, INAINTE ca CRUCISATORUL „ROMANICA ” SA IA MAI MULTA APA DECAT ESTE NECESAR.
    DACA O SACRIFICA pe Damasutra Udrea PIERZAND PRIN CARCIUMILE DE AIUREA DOCUMENTE CARE S-O COMPROMITA DEFINITIV, MAI ARE SANSE SA-SI SPELE OBRAZUL CIURUIT DE FURTUNI, DACA NU – SI-O MERITA !
    ASTEPTAM CU NERABDARE MISCARI GRESITE ALE „CONDUCATORILOR IUBITI ” CA IN 1989 !

  77. Roxana Iordache Says:

    @Tuturor. Mulţumesc pentru comentarii. Celor care au postat pentru prima oară sau cărora nu am apucat să le urez: bun venit!

    @Dragoş. Lighioană proastă.

    @BULLSHIT. Tu fără blogul meu te-ai face chiar mai rău decât s-ar face PD-L fără Băsescu.

    @adriana popa. 🙂

    @renata. Scuze. Mea culpa. Trebuia să zic „prostituata”. Dar era prea nobil pentru ea. La fel şi „curvă”. Aş leza o serie de femei serioase faţă de ea. Ele îşi fac meseria cinstit. În plus, chiar crezi că „ţaţa Floarea” navighează pe net? 🙂

  78. spedy Says:

    Nutresc speranta ,cinstita gazda ,ca ai avut minima prevedere, de a face ca toate clicurile astea sa-ti aduca macar oarece profit financiar altminteri,multa lume se scalda-n saracia duhului si-si umplu viata cu penibil …
    Cat priveste personajul ce a declansat marea asta de laturi,face exact ce nu ar putea sa faca altii ,chit ca s-ar da de ceasul mortii,pe principiul ca,ce -si face omul cu mana lui…nu poate fi declinat nicicum si este sfant.
    Cel mai mare dusman al prostului scolit,este propria-i prostie.
    Asa stand lucrurile,ar putea si ceilalti sa-i puna la-ndemana oarece seturi de strachini sa aibe-n ce sa calce ….si cu dedicatie de la „pretini”-faaarrrraaaaaa nuuuuuummmmaaaaaaarrrrrrrr!!!!!……
    Dar poate nu merita nici stradania asta ca le gaseste singurica…
    Intarata drace ca mie imi place! Tiiii,”ce mai ma distrez”!!!!
    (ar fi cum ar fi daca nu ar fi deadreptul tragic.)

    spedy/20/08/2009

  79. Roxana Iordache Says:

    @spedy. Vrei să fii mai explicit? Poate jigodiilor care îşi bat joc de ţară să le urez să aibă atâta profit financiar cât am eu de pe urma acestui blog şi în general.

  80. spedy Says:

    nu avea nimic peiorativ remarca .imi pare rau ca nici nu m-am gandit la asta dar,la cate mascari scriu unii,macar sa plateasca pentru asta

    spedy/20/08.2009

  81. J o h n s o n Says:

    http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/864566/Afacerea-Partia-Elena-Udrea-pompeaza-bani-publici-in-PDL/

    ia vezi aici 😯

  82. renata Says:

    Nu. Ţaţa Floare nu navighează pe net. Navighează nepotu-su. Şi ii mai povesteşte lu’ mamaie. O mai contrazice. O mai luminează. Mamaie se duce la vot!
    Nu trebuia să zici prostituată. Asta e o meserie. Plătită modest. Presupune muncă cinstită.
    Udrea e doar ţiitoarea lui. O ţiitoare beneficiază de favoruri mul mai mari decât cele pe care le oferă. Fiindcă are şi capacitatea de a-şi şantaja amantul.
    Dacă te gândeşti puţin, nu Băsescu o foloseşte pe Udrea şi o răsplăteşte, ci invers.

  83. Ovidiu Says:

    20.000.000 de euro, pompaţi în PDL- citeste toata stirea

    Ieşiri paranoice – Elena Udrea: „Dumneavoastră vreţi să mă arestaţi?!”

  84. Sibilla Says:

    Mi-e sila si scarba , de toti sobolanii ce jignesc pe aici si nu numai, niste frustrati, impotenti * tilictual * dar care, se pare ca au descoperit o modaliate nu doar de a-si servii stapani carora le slujesc, vai steua lor de netrebnici, ci, se cadorisesc si cu niscaiva orgasme intelectuale *, in nefericirea lor de jalnici, dar… vai, din spatele monitoarelor, prapaditii, pampalai…
    No, tulvai ce dastepti sunt ei… pacat ca-i plina lumea de* dastepti *d-aistia… pffiii… bleah ! Niste demni de MILA, daca n-ar fi si idioti…

    Roxana,
    Nu merita sa nu-i banezi pe naparci !
    Au declansat oaresce operatiune, la comanda, sarmanii, contra simbrie, limpede.
    Niste nima-n pocica si… atat !
    Leana, alta smintita, caci adevar grait-ai, * dezvolta * ultimele rabufniri, nimic surprinzator din partea uneiacareconfunda caii cu armasarii…
    respecte ;i pretuire, Roxana,
    Sibilla

  85. blogideologic Says:

    @ Roxana
    Cred că lucrurile încep să capete un aspect de seriozitate în spaţiul politic românesc.

  86. ela Says:

    Buna tuturor.
    Oana Stancu RTV, aseara a fost de groaza, Elena Udrea a punctat excelent, exact cum a observat si invitatul de serviciu Chiriac, care n-a fost lasat sa vorbeasca, nu stiu daca per total a zis 50 de cuvinte,Oana a fost slaba rau de tot, se incurca in propriile-i intrebari , iar Elena era mai detasata, calma, logica ca oricand, a simtit terenul slab.
    Nu-i iau apararea duduii, asa a fost !

  87. Alter Ego Blog Says:

    Eu sa fiu in locul lui Boc as demite-o discret din functie caci treaba s-a imputit rau de tot si daca continua in ritmul acesta risca sa tarasca dupa ea o duzina intreaga de oameni… dar poate cine stie poate ceea ce se intampla e doar un pretext pentru a o propulsa in functia de candidat la presedintia Romaniei, ca la noi oricum valorile sunt inversate…

  88. Lucian Bureriu Says:

    Un sincer BRAVO! pentru Roxana. Nu este ura viscerala impotriva Elenei Urda si presedinte. E un dispret. Pentru jalnicele prestatii intr/o lume disperata.

  89. nicu rotaru Says:

    felicitari R I , daca nu ar fi presa , ar fi vai de noi. nu credeam ca se pot intampla aceste lucruri dar si altele, precum nerespectarea unei hot judecatoresti , intr o tara europeana. nu e ura ci dispret impotriva nedreptatii si a atacurilor la statul de drept.

  90. alex mazilu Says:

    E sub orice critica !

  91. ELMMAR Says:

    De la ciunga,carpete cu „Rapirea din serai”,ceingi,vischi,dezmaturi sexuale cu curvele din porturi la afacerea „Flota”, de la inghetata la afaceri imobiliare si acum la afaceri cu armament…prea mult pentru un singur om.
    Asta este presedintele Romaniei?
    …eu cred ca este un mare excroc.

  92. SuKăRiT Says:

    Roxana şi Renata, ba pardon!
    Ţaţa Floarea (noi îi zicem Frusinica, no!) navighează pe net, mă jur! Între mulsu’ de dimineaţă, „supa” pentru godaci şi mulsu’ de seară, exact când ar fi musai de săpat grădina. Nu că n-ar da şi cu sapa, da’ o cam dor şalele, aşa că , dacă tot i-o dăruit nepotul leptopu’ (şi-i şi sapă grădina!), s-o învăţat să-l folosească… Aşadar, fără discriminare de ţaţe şi alte băbuţe cu deschidere spre nou, da? 😛

  93. george_ist Says:

    Oare pana la urma s-o gasi cineva care sa o poata pune la punct pe pitzipoanca asta? Chiar atat de mult a decazut societatea romaneasca?

  94. Ion Says:

    Si tirfa lui Tariceanu (roxanaiordache) si-a facut blog….e tara plina de tirfe proaste!

  95. Radu Humor Says:

    @ Ela
    Daca asta e fatza de serviciu a ingalatei( vorbeste cu intreruperi abrupte, ca alea care se straduie sa nu piarda nici un strop de lichid pretios), cu care a reusit sa ti-o ia pe a ta, inseamna ca te lasi prea usor pacalita.
    Mai pierduta si disperata ca acum n-am vazut-o niciodata, iar Stanciu a fost foarte la subiect si a condus bine conversatia.
    Chiriac joaca la doua capete( pana se va trezi cu unul in gura 😆 ) si spera ca daca ar ramane Sinistra , ar putea si el revendica un post, ca doar
    e securist cu vechime in ONT 😉

  96. ela Says:

    Poate din cauza ca eu n-o „accept”pe oana stancu ca fiind un jurnalist corect, pe motiv ca e basescista pana-n maduva oaselor.

  97. Florin Says:

    Udrea ar fi buna pentru un singur lucru : barasuta pentru un batalion de soldati rusi stationati prin Cecenia!Dupa ce ca a ajuns acolo asa cum a ajuns mai da dovada ca e si retardata.

  98. cucutza Says:

    draga roxanica, in locul elenei udrea te-as da in judecata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  99. Radu Humor Says:

    @cocutza , intra inapoi si trage prohabul dupa tine :mrgreen:

  100. Radu Humor Says:

    Intai sa faca Udrea ceva abstinenta la Targsor, pentru dat iama-n bugetul Romaniei si dupa aia mai vorbim 😯

  101. Roxana Iordache Says:

    @Tuturor. Mulţumesc pentru comentarii. Celor care au postat pentru prima oară, bun venit!

    @Alexandru Marin, @Sibilla, @ALM. Devine agasant să vă tot povestesc că e o lighioană banată, care revine târându-se cu proxy sau IP dinamic. N-are altă meserie, un psihopat obsedat de mine şi dependent până demenţă de acest blog. Perioadele în care lipseşte e decompensat. Probabil, îl leagă de pat. Când e eliberat, se năpusteşte aici. Sub diferite pseudonime.

    @Ion. Târfă e nefericita care nu te-a avortat.

    @cucutza. O fi ea proastă, dar nici chiar aşa! :mrgreen:

  102. echoofsilence Says:

    Doamna Roxana, chiar sunteti de parere ca la o eventuala realegere a lui Basescu in „fruncea” tarii, Elena Udrea ar putea ajunge premier? Sunt ingrozit de aceasta idee.

  103. Paul Gabor Says:

    Superb… Felicitari, Roxana…

  104. Felix-Gabriel Lefter Says:

    @Roxy
    Eu zic ca e bine ales titlul – asa! – s-o ‘afecteze’, ca de durut n-o doare nici anal. Si mi-a placut asta cu pisica. Hai sa nu fiu modest – toMcat e nick-ul meu trade mark. Iar blogosfera e plina de pisici atente. La cum merge presa scrisa, cred ca puterea a patra, in 10 ani, va fi blogosfera. Si habar n-au sobolanii cine pandeste din umbra.
    Intr-adevar, atata nesimtire ca la madam Udrea n-am vazut. Se crede Jeanne d’Arc pe dos, la furaciuni? Nu catadicseste sa dea socoteala celor care ii platesc leafa? (ma rog, leafa aia e asa, de-o cola…) Si, intr-adevar, i se citeste disperarea de incoltita, cum era ‘Tovarasa’ – uite, indraznesc sarantocii, viermii, sa se lege de mine!
    Blonda proasta, am o veste si mai proasta pentru tine: suntem mai destepti! Si, intrucat multi dintre noi au gustat in adolescenta amarul supunerii si am trait eliberarea revolutiei inainte de a avea o cariera de care sa ne pese slugarnic, nu vom pleca capul si nu vom inchide gura!
    Gata cu tupeul! Apropo, nici blonda genuina nu esti, iar dupa gustul meu esti cam iapa si cam urata.

  105. Felix-Gabriel Lefter Says:

    @Ion
    Esti un bou.

  106. ion adrian Says:

    cine-i tarfa cea mare draga Roxi?

  107. doina florescu Says:

    ei ne lasa sa vorbim:
    avantaj:ei- pt. ca afla care este starea natiunii + zicem:”Le-am zis-o” si ne trece…
    aceasta energie daca s-ar indrepta intr-o directie in care ar putea produce efecte- evident favorabile pentru noi, cei care comentam si defavorabile pentru ei, care comit, ce ar fi?
    Idei avem? 1…..

  108. blogecologic Says:

    @ Felix-Gabriel Lefter, despre ce spune sâmbătă 22 august 2009 la 11:45:48 am
    Text impecabil ! Valori incorporate, stil perfect. Demult nu am mai citit ceva aşa de bine scris pe blogosferă.

  109. julia Says:

    Roxana:
    „@Alexandru Marin, @Sibilla, @ALM. Devine agasant să vă tot povestesc că e o lighioană banată, care revine târându-se cu proxy sau IP dinamic. N-are altă meserie, un psihopat obsedat de mine şi dependent până demenţă de acest blog. Perioadele în care lipseşte e decompensat. Probabil, îl leagă de pat. Când e eliberat, se năpusteşte aici. Sub diferite pseudonime.”

    Roxana, gresesti. Asta nu e obsedat de blogul tau ci de tine personal! Ti-am spus de mult, de pe timpul cind tu ma contraziceai. Este doar bolnav, un obsedat sexual.
    Nu esti prima pe care o abordeaza pe internet si care ii da cu flit….de fapt a ramas sustinut doar de o dobitoaca. Pe voi restul de femei inteligente si decente care l-ati trimis unde ii e locul (pe ghena in jos) va pomeneste obsedant, fara oprire. Acum pe tine te balacareste, MAI ALES ca ai decis sa-l ignori. Asa ca isi poarta frustrarea prin tenebrele internetului unde pretinde ca tu si cu el sinteti la „per tu” …if you know what I mean……
    Asta nu traieste in Germania. Deci eu zic sa-i publici harta google, asa cum a facut celelalt blogger hartuit de un alt nebun. Doar asa il poti goni definitiv, de frica, cu joarda pe spinare ca pe orice jigodie.

  110. Plano Says:

    @ Julia
    Multa dreptate ai in legatura cu lighioana.
    De ce nu ai curajul sa-i dezvalui identitatea lugojanului puscarias Katrina-Kogin, recuperat de „prietenii de la Buda de langa Pesta” sa faca gargara antiromaneasca pe blogurile si site-urile romanesti?

  111. viataprinromania Says:

    @ Arogantu’
    Arogantule tata ala e supermen sau zorou dracu stie daca e putin istet pune un proxy pe faierfox sau pe iexplorer si direct din emiratele arabe iti comenteaza posturile.
    200.164.74.75:8080 Brazil
    174.142.32.143:80 Canada
    216.81.52.117:80 Canada
    doar 3 exemple din cateva mii de astfel de solutii asa ca … nu ai cum sa il prinzi daca are putin creier … daca nu are atunci e fript poti sa ii suni la usa si cand iese il tragi afara si ii arati cine e taticu` lui dar in nici un caz nu intrii in casa la el. (Asta daca e sa vb de metode extreme.)

  112. Plano Says:

    @Julia
    Multa dreptate ai in legatura cu lighioana.
    De ce nu ai curajul sa-i dezvalui identitatea lugojanului puscarias Katr-Kogin, recuperat de “prietenii de la Buda de langa Pesta” sa faca gargara antiromaneasca pe blogurile si site-urile romanesti?
    Am repetat postul pentru a scapa de „paznicii” Roxanei care m-au trecut pe linia moarta doar pentru ca i-am pomenit numele lui Ca-Ca!

  113. julia Says:

    Plano, nu e vorba de curaj. E vorba de etica. Si de principii. Eu posed ambele.

    Asta nu poate fi tratat ca un om normal. Asta trebuie tratat ca orice om bolnav; e un obsedat nervos, disperat dupa atentie si scapat de sub control. In plus, a recunoscut singur ca este onanist si asta explica agresiunea lui asupra multor femei normale care i-au refuzat dezgustate avansurile libidinoase, deghizate dibaci in „dialoguri inteligente”.

  114. gadjodillo Says:

    Eu personal am o parere proasta rau de tot despre elena udrea – si totusi, exprimarea ta e de natura sa iti faca probleme. Penale. Ai grija, exista expresii care nu pot deveni subiect de proces, iar altele, la fel de tari, care nu pot fi „prinse” de nicaieri. Ideal ar fi sa le folosesti pe cele din urma.
    In caz ca nu intelegi din prima: „tirfa presedintelui” este din prima categorie. „Topirlanca”, oare, din ce categorie e?

  115. Sorin Olariu Says:

    Plano, lasa ca Julia a avut grija sa se gudure pe langa alti psihopati dandu-l in primire pe un aliat de-al ei in lupta cu lighioanele acelea. Stii bine despre cvine e vorba. Lighioanele au bagat-o in seama, au periat-o, i-au spus cate de frumoasa si desteapta este, pana cand au obtinut ce au vrut de la ea, dupa care nu au mai scos-o din vaca proasta.
    Ce nu stie Julia este insa ca s-a inselat asupra identitatii acelui aliat si a inselat si lighioanele fara sa vrea.

    Acuma despre Elena Udrea: Daca as fi presedinte as avea numai ministarese din astea pe langa mine. Una ministra masajului, alta a olarului, pardon… oralului, etc.

  116. julia Says:

    Sorin, te-au deportat astia sau ai capiat din motive personale? Pe linga cine m-am „gudurat”, care „aliat” si ce „secrete” au obtinut de la mine?

    Rau ai ajuns sa vii la Roxana in casa si sa-ti etalezi izmenele murdare. Oricum, obsesiile, exagerarile minciunile si pisalogeala ta au indepartat multi forumisti de tine. Toti te-am rugat sa termini si degeaba. Daca esti atit de inconstient si nu-ti dai seama, esti de plins.

    Sper sa ai decenta sa lasi in pace spatiul asta, sa nu iti produci aici SPAM-ul. Sau daca vii, macar sa lasi ranchiuna, inselatoria si razbunarile puerile in trecut.

  117. Felix-Gabriel Lefter Says:

    @Blogideologic
    Multumesc frumos:)

  118. Plano Says:

    @Sorin Olariu
    Salut poete, nu te-am mai citit de multa vreme!
    Si peste Ocean tot Banatu`- i fruncea?
    Julia este o fata excelenta chiar daca ii canta in struna, pe JN, „simpaticului” stefy-Clona-Mona-Tony

  119. Plano Says:

    @Julia
    Mare pishichera esti!
    Te prefaci ca ai gresit postul, crezand ca pe acest topic nu ma mai intorc!
    Eu ma refeream la vremurile Forumului JN din anii trecuti… nu la comentarii pe editorialul IC.
    Intamplator Sadicul, cel cu SPAM sub numele de Maria, la care te refereai pe Blog Nastase, pare a fi acelasi Clona de pe Forumul JN.

  120. Sorin Olariu Says:

    Stiu ca Julia e o fata faina si de admirat pentru ca a reusit intr-o lume a barbatilor. Eu nu sunt tampit ca altii sa ma leg ca de ce are o casa cu trei etaje si de ce nu cu patru, de ce are o piscina si nu doua, de ce conduce un Chrysler 300 si nu un Ferrari.
    N-am inteles insa de ce a trebuit sa se gudure pe langa cei care nu dadeau doi bani pe ea si pe reusitele ei si sa ii indeparteze pe cei care o admirau, ba sa mai spuna si ca au capiat, vezi comul ei de mai sus.

    Bine v-am gasit!

  121. Plano Says:

    @Julia
    Mare pishichera esti!
    Te prefaci ca ai gresit postul, crezand ca pe acest topic nu ma mai intorc!
    Eu ma refeream la vremurile Forumului JN din anii trecuti… nu la comentarii pe editorialul IC.
    Intamplator Sadic, cel cu SPA.. sub numele de Mari., la care te refereai pe Blog Nast, pare a fi acelasi Clona de pe Forumul JN.

  122. Julia Says:

    Plano, oi fi pishichera nu te contrazic. Dar aici gresesti. Nu e prima data cind nu pemiti oamenilor din jurul tau sa aiba o parere fara ca tu sa le spui ce este de fapt in capul lor si sa crezi cu hotarire ca tu stii mai bine decit ei ce gindesc. Ramasite de la vechea profesie? 😉
    Eu iti spun ca am citit pe fuga mai multe topicuri …..am dat copy la mesajul tau si l-am paste intr-un document Word……apoi am raspuns in Word, dupa care am uitat unde sint si am copy&paste in mesaj (cookies pastreaza numele si adresa mea de email, nu e nevoie sa le scriu mereu). Dar eram la topicul gresit.
    E simplu, daca refuzi sa fii atit de suspicios. Dar daca tie iti place sa crezi ca am facut-o intentionat, ce sa zic? Fii fericit!

  123. Plano Says:

    @Julia
    N-are omul voie sa glumeasca?
    Serios! Nu e nevoie sa-ti mai scrii numele si adresa de mail? 😆
    Da` de Clona si de tradarea de care se plange Sorin, ce zici? 😉

  124. Julia Says:

    Sorin, esti mai penibil decit PENIBIL. Intr-o lume virtuala nu exista loialitati. Fata de cine aveam eu obligatia sa fiu loiala? Cine sau Ce iti da tie dreptul sa-mi impui cu cine discut sau ce subiecte? Tu ca si nemernicul ala de baiala aveti pretentia ca forumistii sa va fie recunoscatori pentru suportul necerut si ne-binevenit pe un forum plin de lighioane??? (cum bine spune Roxana)…..te-am rugat insistent sa ma lasi in pace si sa nu ma bagi in conflictul tau sustinut dincolo de orice bun simt. M-ai refuzat! Si pe urma vii aici in casa Roxanei (dupa doi ani!!!!!) sa imi faci mie reprosuri mincinoase si absurde?

    Eu nu m-am gudurat pe linga nimeni, iar insulta ta e demna de personajul tau! Nici n-am fost victima nimanui……Singurul lucru care m-a atins vreodata cu adevarat a fost NEDREAPTA dezvaluire brutala a numelui meu si invazia vietii mele particulare facuta de orgoliul unui nemernic mitocan si cu caracter de violator de femei: ON = Baiala = Nvopsitul = AntiK etc. Iti doresc prietenie placuta cu el. Pe mine scuteste-ma. Nu mi-ai fost prieten, nici suport, nici amic si te-am rugat sa nu ma mai lauzi pe un forum public. Ai facut-o oricum si pe urma mi-ai pretins loialitate. HA!

    PS Vezi ca ti se vede frustrarea printre rinduri, „Maestre”! Iar lighioanele nu au obtinut nimic de la mine de aia au trecut la injuraturi…..caci daca le-as fi dat ce doreau acum eram si eu „Jlo” sau „iepuras coconash” cum e dobitoaca care nu le-a iesit din cuvint! 🙂

    PPS Daca nici pina astazi nu ai inteles ca TOATA lumea pe forumul vechi STIA ca tu esti Shoshonelul, ai probleme mari de perceptie. MARI.

  125. Julia Says:

    Plano, despre „tradare” citeste ce i-am scris lui Sorin.

    despre Clona, am crezut ca este un om inteligent, si acum cred la fel. Dar m-a dezamagit si m-am retras rapid din orice discutie cu el. Dau oricui dreptul sa gindeasca diferit de mine si sa aiba afinitati diferite de ale mele. Asa cum imi dau si mie dreptul sa gresesc in formarea de opinii.

    Plano, acum asa intre noi doi: interogatiile astea sint deformare profesionala sau esti sincer curios sa stii ce gindesc? 😉

    Sa nu ai impresia ca de fiecare data cind ma descosi o sa ma simt obligata sa ma justific tie. Am fost acum intr-o pasa proasta si am spus deschis ce cred. Dar discutiile astea nu-si au locul pe blogul Roxanei, unde lumea nici macar nu stie despre ce vorbim. Deci las-o cum a cazut. In fond chiar nu ma intereseaza ce fel de om crezi tu ca sint in urma unor comentarii in virtual. Sau pe cine si cind am „tradat”!!!! 🙂

  126. Julia Says:

    ….heheheheheeeee……..am fost intr-o pasa proasta…..si nu mi-am dat seama ca sint prea sincera si suna a justificare ce spun………:) asta e intelesul!

  127. Sorin Olariu Says:

    Julia, tu & Loreley v-ati tradat prietenii care va sustineau si care s-au luptat pentru voi. Pentru o leaca de confort virtual, ca vezi Doamne, sa nu va mai supere dusmanii pe forum, ati trecut de partea lor. Dupa ce si-au atins scopul cu tine, te-au atruncat ca pe o masea stricata.Habar nu ai cate amenintari pe pm sau pe email am primit pentru ca v-am luat apararea.
    Dar eu te-am iertat demult. Si nu, nu sunt Shoshonelul, it was a hoax.

  128. Julia Says:

    Sorine, esti nebun. Esti dependent de internet si de forumisti, ai inebunit scremindu-te sa fortezi niste neica nimeni sa te aprecieze. Esti rupt de realitate si bunul simt si masura iti sint straine.

    Tu nu mi-ai fost prieten NICIODATA ca sa te „tradez”. Ti-am spus la telefon si pe emailuri ca exagerezi cu laudele la adresa mea si te-am rugat de nenumarate ori sa ma lasi in pace si sa nu te bazezi pe mine in aberatiile tale.
    Acum? Acum minti si fabulezi. Iar „tradarea” de care vorbesti e o nebunie la fel de mare ca ca dependenta de un forum public. Ai umplut internetul cu aberatiile tale, cu laudele tale, cu minciunile tale. Ai pierdut timp si energie, te-ai milogit la toti sa te sustina in aberatiile tale, ai fabulat si ai imaginat conflicte, razboaie, aliati si prieteni. Esti un biet amarit cu talent la scris, atit. In rest, imi faci sila.

    PS Tu m-ai iertat???????? Cine ti-a cerut sa ma ierti? Daca nu ai fi nebun de legat, poate ca ti-as explica rational ca daca ai primit amenintari, a fost din cauza ta ca lea-i dat toate datele despre tine, nu din cauza mea, eu nu am avut ce sa „tradez”, nebunule. Amenintari? Toti am primit amenintari! Erau modalitatea cu care lighioanele se scremeau sa ne aduca la nivelul lor! Cine i-a luat in serios? Nebunii ca tine. Te-ai lasat si te lasi controlat de ei atunci drept Shoshonelul, acum drept Solange.

    Nimic din ce stiam eu (despre tine sau despre oricine altcineva) nu a mers nicaieri si tot ce am spus a fost in public; dar cum ai putea tu sa intelegi realitatea cind esti atit de departe de ea? Imi amintesti de toti cei dependenti de bautura, droguri, internet. Meri in pace. Si lasa spatiul Roxanei liber de aberatiile, exagerarile, minciunile, prefacatoriile, pretentiile tale. Te-au gonit in suturi de peste tot si acum vii la Roxana, ca are audienta mare? Pina si un nebun stie unde sa-si etaleze nebunia ca sa fie cit mai vizibila. bleah!
    Pe mine nu te mai baza, ca te ignor la fel cum am facut-o cind refuzai sa ma lasi in pace. Biet nebun.

  129. Sorin Olariu Says:

    Nu m-a gonit nimeni de niciunde. Nici de pe poezie.ro, nici de pe poezii.biz, nici de pe poezie.org, nici de pe roliteratura.ro, nici de pe cafeneaua.com, nici din UER. De pe Jenea am plecat eu, scarbit de ce se intampla. Am auzit ca dupa cateva luni l-au si desfintat.
    Cum nu o sa ma goneasca nimeni de pe blogul Roxanei, unde sunt printre putinii care semneaza cu numele real. Si unde am mai postat de vreo doua-trei ori pana acum, mai demult.

    And, by the way: who the (beep) is Solanje?

  130. ioanvickdrag Says:

    DRAGA ROXANA IORDACHE,

    ARTICOLUL LA CARE POSTAM COMENTARII A LUAT ,PRIN COMENTARII,O CU TOTUL ALTA DIRECTIE – O CEARTA INTRE COMENTATORI SI NU O DEZBATERE ADEVARATA DESPRE SUBIECTUL DAMASUTRA UDREA – MANIPULATOARE DE CALIBRU AL SCENEI POLITICE SI DE AFACERI ONEROASE GUVERNAMENTALE , PARLAMENTARE SI DE PARTIDELE PRIN CARE A TRECUT SAU CU CARE A AVUT DE-A FACE -PNL,PD,PDL,PSD .

    Prin moderarea mai activa a comentariilor – cred ca poti sa-i aduci mai aproape de subiect pe comentatori,altfel se trece on DERIZORIU ! Daca nu – totul devine o alta logoree la care ,iata , particip acum si eu !

  131. Julia Says:

    Nu te mai victimiza atit. Eu ti-am spus sa ai respect fata de spatiul de aici si sa nu mai vii cu minciuni si penibilitati vechi de ani de zile de pe forumuri disparute deja. NU SA PLECI DE AICI sau SA TE GONEASCA CINEVA.
    Cred pina la urma ca nebunia ta e mania persecutiei si de aceea te-ai lasat asa de usor controlat de lighioane si ai pretins „loialitate” intr-un mediu vitual. Tu si cu violatorul ON sinteti singurii cu pretentia sa controlati loialitatea unor anonimi pe un forum public. Si ca ultima indiscretie: pe un PM Sen m-a intrebat daca sa iti faca rau la servici si eu i-am spus sa te ignore mai bine. Asta este singura data cind am vorbit despre tine in particular, biet nebun. Ce zici? Mai crezi ca „te-am tradat”?……………..FYI: Sen nu ar fi sunat si nu a sunat la nimeni la servici cu toate ca ne ameninta pe toti. Doar gura e de el. Spurcata, plina de voma si puroi, dar numai gura e de el. Si daca il iei in serios ii dai control asupra vietii tale, ceea ce tu ai facut, EU NU! Sa-ti fie de bine.

    Adios.

  132. Plano Says:

    @Julia
    Sunt multi vizitatori ai Roxaniadei care stiu despre ce vorbesti tu cu Sorin…
    Da, a discuta in contradictoriu este o deformatie profesionala.Si ce-i cu asta?
    Doar ti-am mai spus ca imi place sa discut cu oameni care nu sunt de acord cu mine.
    Iar m-ai facut curios! Ce pretindea Octav NV? Loialitate virtuala?

  133. Julia Says:

    Plano, ON pretindea de la altii ceea ce el nu facea. Sa nu vorbeasca cu nimeni care nu merita pe forum. Adica pedepsea cu toate indiscretiile pe oricine vorbea cu cine nu trebuie. Avea el lista lui cu cine nu trebuia sa vorbim. Ne cataloga drept „prieteni” si credea ca daca isi varsa laudele NEAPARAT trebuia sa-i fim recunsocatori pt ele!

    In plus el era unul dintre cei mai afectati de spurcaciunile aruncate pe forum de lighioane. Vrei un exemplu? Mie aia imi spuneau ca spal WC-uri in US. Big deal. ON a intrat cu ei in scandal sa le dovedeasca ca eu sint inginer si ca sint o femeie frumoasa. (sila mi-a facut!) De ce? Pe mine nu ma afecta citusi de putin lighioanele. Dar pe ON l-au afectat. Atit de tare ca el mi-a dezvaluit in public numele de familie si instantaneu a legat de el tot ce aveam eu pe internet pina atunci secret si de negasit: numele sotului si copilului, adresa si telefonul meu, locul de munca, adresa si telefonul locului de munca, plus tot ce am publicat, proiectele la care am lucrat etc. Si toate astea pentru ca el, ON a gasit de cuviinta sa se laude cu realizarile mele si a vrut sa le dea peste nas lighioanelor, sa ii forteze sa admita ca au mintit. EU NU AM VRUT ASTA. Dar nu am avut nici-un cuvint de spus, caci ON mi-a siluit vointa si mi-a furat dreptul al a fi o persoana particulara. De ce? Pentru ca am avut indrazneala sa nu-i fiu loiala, si am schimbat citeva vorbe cu cine credea el ca nu am voie sa vorbesc in virtual, cum era Clona. In plus, motivul a fost sa ma pedepseasca ca refuzam sa vorbesc cu el si sa-i multumesc petnru toate laudele (necerute, vezi tu?) pe care mi le adresa in public.

    Ca sa iti dai seama cit m-a afectat aceasta siluita dezvaluire a vietii mele pina atunci secrete, uite ce patima, timp si energie am pus in a-ti povesti tie, dupa atitia ani, asta. Tie care esti un strain pt mine. 🙂

    Discutia in contradictoriu e buna cind iti respecti adversarul si il consideri cel putin la acelasi nivel de inteligenta. Daca insa o faci cu intentia de a jigni si a-ti pune jos adversarul, atunci e inutila si daunatoare.

  134. ioanvickdrag Says:

    comentarii care monopolizeaza comentariile….si dilueza continutul si ideea de baza ! ce faci roxana ? moderezi sau publici textul de acum cateva ore despre logoreea din comentarii?

  135. Sorin Olariu Says:

    Intrebare pentru Roxana:

    Daca este sa alegi intre a fi o simpatica blogaritza sau o ditai ministra a turismului, ce ai alege?

  136. Plano Says:

    @Julia
    Nu stiu de ce in discutiile cu tine nu ma simt un strain!
    Si cu tine si cu Octav am inceput relatia virtuala prin discutii foarte taioase si am continuat apoi ca niste vechi amici cu opinii diferite.
    M-a impresionat la ambii placerea de a tine, fiecare in felul sau, legatura, pe aceasta cale, cu cei din tara.
    Sa fii iubita ! ….ar zice marcus.
    Fii iubitoare!… zic eu

  137. andrada Says:

    mai lunaticilor care nu aveti altceva de facut decat sa va bagati nasul in toate cururile,mai dati-va dracului cu comentariile voastre de rahat! sunt convinsa ca in viatza de toate zilele nu sunteti buni de nimic,imaturilor si impotentilor!Va vedeti tari si mari cand aruncati cu gunoi la intamplare,numai sa loviti pe cineva,va creste adrenalina cand ura pune stapanire pe voi,avortonilor!

  138. CLIO Says:

    Felicitari Andrada!

  139. CLIO Says:

    Nu ma refer la SORIN SI PLANO!

Lasă un comentariu