RIDZI, TINERET PENAL AL ŢĂRII. ŞI TRIUMFUL OMULUI NOU

ridzi eba qmagazine

Foto: Q Magazine

Monica Iacob Ridzi are un tupeu maximal. A demonstrat-o mai mult ca oricând la emisiunea „3×3” cu Stelian Tănase. O întruchipare perfectă a omului nou, fruntaş între mutanţii propagandei comuniste. Eşaloanele ultime sunt cele mai nenorocite, comparabile doar cu jigodiile din zorii comunismului.

Uitaţi-vă la propagandiştii portocalii: sunt traşi la indigo. Flaşnete care redau la televiziuni lecţia învăţată papagaliceşte de la serviciul PR. Mutanţi. Cu tupeu incredibil. Susţin fără să clipească lumea pe dos. Că negrul e alb şi albul e negru. Contraatacă fără jenă, acuză diversionist, fără nici un fundament, ca să distragă atenţia de la nemernicia (Băsescului) lor.

Îl apără cu orice preţ pe Băsescu. Sunt nişte roboţi. De-alde Hoară – care în Ardeal înseamnă orătanie – e exemplarul perfect de mutant portocaliu. Îl secondează îndeaproape Necula şi Andrei. Anastase, Boureanu, Turcan şi ceilalţi, cu o excepţie despre care voi scrie separat, cu altă ocazie. Despre EBA n-are sens să pomenesc. Va veni şi vremea ei să dea socoteală.

Şleahta asta de pseudojustiţiari care îşi bat joc de ţară într-un mod fără precedent în istoria naţională mizează pe faptul că populaţia e atât de prostită de propaganda care i-a format ca să-i prostească, încât plusează în impresia că se vor eterniza la putere. Ei şi Băsescu, fără de care PD-L nici nu există. Piatră pe piatră nu rămâne din stabilimentul lor. Totul se plăteşte.

Va să zică, Ridzi zice de zece ori pe emisiune că totul e o porcărie înscenată contra ei şi care ţinteşte în Băsescu, pe care îl apără strategic. Şi mai zice de tot atâtea ori că ea de-abia aşteaptă să meargă la DNA şi „să-şi dovedească nevinovăţia”. A mai fost una, predecesoarea care ar fi mândră de ea, Ana Pauker şi care a vrut tot aşa. A sfârşit în puşcărie.

Ar trebui pentru mutanţii portocalii o rezervaţie, unde să fie trimişi „să-şi dovedească nevinovăţia”. În statul de drept, acuzarea dovedeşte vinovăţia, nu acuzatul îşi dovedeşte nevinovăţia. Dar îşi spune cuvântul spălarea creierului prin educaţia de sorginte marxist-leninistă (ca şi la Anastase, care se laudă că mama ei la 30 şi ceva de ani devenise director de întreprindere, ca şi cum nu s-ar şti cum se ajungea aşa ceva în comunism. Cu cât mai tânăr, cu atât mai zelos mâncător de rahat în aparat, fie ca activist, fie ca securist).

Apropo, Ridzi iarăşi s-a lamentat acuzator că şi-a dus mama la Fundeni cu criză cardiacă, din cauza campaniei contra ei. Serios? Biata femeie, dacă s-o fi străduit degeaba s-o educe cinstită! În caz contrar, suportă consecinţele. În altă ordine de idei, la mama mea se gândeşte cineva? Şi la toţi cei de care nemernicii-ăştia îşi bat joc?

Realitatea e că sunt disperaţi la gândul că Băsescu ar putea cădea, ceea ce înseamnă prăbuşirea lor vecină cu Codul Penal. Şi a lui, şi a famigliei lui. Şi în disperarea lor, PD-LACHEII plusează, sfidează, vor să enerveze la maximum, să demoralizeze, să descurajeze ideea alternativei, să demonstreze că sunt stăpâni pe ei şi imbatabili pe termen lung. În spatele pozei, morcovii în funduri.

Morcovii portocalii trebuie scoşi de acolo şi daţi să-i mânânce. Începând cu demonstraţia extrem de simplă că primul mâncător necomestebil cu privire la reforma clasei politice, uninominalul şi tineretul, mândria ţării, e Băsescu însuşi. Alături de PD-L, care atâta timp şi-a arogat imaginea de imaculat şi e putred din temelii. De la juniori în sus. De la însăşi Organizaţia de Tineret. Condusă de o ex-ministră penală. Şi nu numai atât.

Alături de Ridzi, sunt puşi sub acuzare alţi şase din MTS. De la OT al PD-L. Tolo a descoperit. Şi dacă au reuşit să ducă de nas atâta timp un asemenea om, când şi-a dat seama, vorba propagandei lor, „nu precupeţeşte nici un efort” ca să se revanşeze. Şi nu e singurul. Orice om cinstit e chemat să susţină demersurile de deparazitare a societăţii româneşti. De păduchii portocalii.

Şi nu-mi veniţi cu diversiunea despre păduchii roşii! Tot ei sunt. Puii lor. Un pic decoloraţi. Şi mult mai tineri.

45 răspunsuri to “RIDZI, TINERET PENAL AL ŢĂRII. ŞI TRIUMFUL OMULUI NOU”

  1. tony Says:

    Ma aplec cu respect!

  2. octavpelin Says:

    Rox, acest tineret portocaliu este viitorul pedelacheilor,iar cum Basescu se scufunda cu distrugatorul portocaliu,au intrat cu totii in panica ,acestia sunt viitorul penal al Romaniei,iar votul uninominal a scos la iveala ca tinerii parlamentari nu tin cont de doctrina,de partid,ci pe ei ii intereseaza sa scoata banul investit pentru locul de parlamentar.Aceast vot uninominal a devenit o afacere,investim dar scoatem profit pe timpul celor 4 ani de mandat,asa cum va obtine EBA ,ca eurodeputat in 5 ani de mandat cu o investitie de peste 800.000 lei,un profit de 1,3 milioane euro,sa traiesti asa ca”telectuala.
    La fel si la Facultatile private ,am avut discutii cu studentii care vdeau facultatea cu plata ca o investitie,de unde cand vor termina orice specialitate vor obtine un profit triplu,si acesta erau medicinisti,sa traiesti in Romania cu asemenea specialisti,o seara frumoasa,aici ploua torential 🙂

  3. tony Says:

    Roxana,
    acest partid PDL este un grup infractional organizat !

  4. Roxana Iordache Says:

    @tony. Mulţam. Ai dreptate, grup infracţional organizat. Deci grupare penală. 🙂 Deşi numai de râs nu e.

    @octavpelin. Ai dreptate, Tavi. Dar ăştia au în sânge propaganda de partid şi de stat. Sigur că ideologia lor e hoţia. Eu mă refeream la propagandă.

    Aici e caniculă ca la prânz. O seară frumoasă şi ţie! 🙂

  5. Franklin Says:

    Excelent comentariul Roxanei!
    As adauga ca sistemul pedelist isi are originele in societatea romaneasca din-naine de ’89. In mod eronat, pentru acele vremuri de trista amintire dam, in continuare, vina pe Ceausecu. Dupa cum pentru vremurile jenante pe care le traim acum dam vina pe Traian Basescu.
    Nimic mai fals, raul e in noi, pentru lipsa capacitatii noastre de a ne organiza si pentru lipsa simtului nostru civic!
    Ceea ce nu inseamna totusi, ca la conducerea tarii nu este programat sa fiinteze un sistem abject care isi trage seva din spiritul fostei securitati si pentru care lucreaza descendentii directi ai ofiterilor din perioada ultimului vals, persoane santajate, corupte sau sub „contract”. Imi amintesc de o zicere de prin octombrie ’89 lansata din randurile securitatii si destul de bine cunoscuta si de civili: „Grabiti-va cu congresul ca va moare realesul”. Un simplu banc dar care spune totul. Pentru ca demonstreaza clar ca intre partid si securitate se crease deja o schisma. Care s-a transformat acum intr-un adevarat razboi!

  6. rusnac Says:

    O observatie, Roxana. Ana Pauker n-a sfarsit in puscarie, ci a fost eliberata de acolo imediat dupa moartea lui Stalin. Cand a auzit ca idolul ei s-a dus, a izbucnit in plans. Anchetatorul i-a spus: „Nu plange, ca daca nu murea el, mureai tu.” In ultimii ani ai vietii a fost traducatoare din franceza si germana la Editura Politica, dar fara a-i fi mentionat numele pe cartile respective. A murit in 1960, de cancer la san.
    Si inca ceva: mie imi place mult de Hoara. Are o voce de matasea-broastei, vorba lui Marin Preda. 😀

  7. Marius Mina Says:

    http://finance.yahoo.com/news/Brooklyn-man-accused-of-apf-798843222.html?x=0&.v=2

  8. Radu Humor Says:

    @ Roxana
    Un subiect foarte bine tratat, intr-un limbaj mult prea elevat, fata de ce merita sa auda urechile bine crescute a acestor clonati in haznalele PD-Laturilor, de unde ies la comanda spre a infesta si batjocori orice nu a fost deja cumparat, santajat si compromis de maleficul asimetrichun-tatar.
    Abjectia si nerusinarea cu care ataca, precum fiarele ranite, spre a-i prelungi agonia celui care e vinovat de aparitia acestei faune politice, fara Dumnezeu si fara scrupule, arata clar debusolada si teama care a pus stapanire pe ei.
    Or fi si cei mai sus amintiti nemernici si iresponsabili, dar parca mai mult doare inhaitarea unor Pata, Plesu,Mihaies, Liiceanu,Preda, Voinescu sau TRU, oameni inteligenti care fac eforturi disperate spre a se mentine in corul basescian. Pfuiiii ! :mrgreen:

  9. Sibilla Says:

    ” pseudojustiţiari ”…
    Bine ţintit !
    Subscriu la festinul de morcovi serviţi Băsescului&co, musai şi Jiona&co, să fie între ei, rozătoarele, şobolănimea, scârbele..
    Adevăr grăieşti, ce-a mai rămas din pesedea NU e social-democraţie şi e musai să amintesc de proverbul care zice ” cine se pune la vălău cu porcii.. ”, că n-aveau ce căta să se-nhaite cu hienele , cei ce n-au făcut decât să demonstreze că sunt tot… hiene ! Păcat de două-trei flori, cu care nu s-a împrămăvierit dară… Păcat de multe, dar mai ales, păcat de biată ţărişoară, că NU acesta e destinul nostru, nu asta ne dorim…
    Felicitări, Roxana !
    O duminică agreabilă, ţie .
    respecte,
    Sibilla

  10. Antoniu Says:

    De foarte mult timp am impresia ca cele patru puteri in stat alearga dupa suprematie. Sondajele vorbesc de increderea romanilor in cele patru puteri dar nu stim, de fapt, cine conduce Romania?. Coruptia endemica ar trebui stavilita. Cum? Eu cred ca armata poate s-o faca. Stie sa traga in noi. Sa mai traga si in ei. In cei care au devalizat sau devalizeaza bugetul tarii si bugetele comunitare. Ea e subordonata momentan comandamentului Nato si nu vesnicului comandant suprem peste mari, marii, lenutze, falcosi,pitici, eurohotzi, semidoctzi si intelectuali publici.
    Nu, nu urmeaza publicitate!
    Sa-mi termin ideea: biserica nu poate fi o putere atata timp cat cocheteaza cu ‘drakul impielitzat’ numit politicul, preotii homosexuali nu-si marturisesc pacatul iar agentiile statului care dau cu nemiluita subventii comunitare pentru suprafetele imense de teren aflate in proprietatea parohiilor, nu verifica cine sunt, de fapt, beneficiarii acestor bani.
    Justitia e un fel de cosh, unde se arunca cu mingea sau un fel de minge care se arunca la cosh. Presa, scormonitoare cum o stim, nu poate fi decat puterea contra vantului, o solutie imorala pana la urma.
    ‘Armata e cu voi?’ , ‘De ce Trageti!?’ pot fi strigaturi ale unor scursori muribunde de care trebuie sa scapam cat mai grabnic daca vrem sa mai existam ca natiune.

  11. Ovidiu Says:

    M-am saturat de toate fufele astea portocalii…

    Cristina Ursol a comentat pe blogul meu.
    http://stirea.wordpress.com/

  12. olimpiu Says:

    mare adevar ai scris!!!! am trait cu toat sila si greata perioada comunista si am vazut omul de tip nou in formare, dar sincer, nu credeam cat de profunda este educatia asta malefica si cat de mult le-a putut spala creierele esaloanelor tinere. eu sunt optimist.mai dvreme sau mai tarziu se va intampla ce ai scris! stabilimentul lor se va prabusi. mi-e greata nu doar de tinerii pd-listi dar si de multi tineri psdisti in frunte cu arivistul no1 Ponta
    iar daca Alina Gorghiu e Ana Pauker, atunci Base e Mao Tze Dun

  13. balbeck Says:

    Ce indrazneata e!Vrea sa se duca la procurori.Mai ca ii cerea acelasi lucru si lui Adrian Nastase.Aproape ca il facea las.
    Si Udrea e indrazneata,parca mai indrazneata.Se pare ca de la un anumit nivel,nu te mai temi de justitie.

  14. Filip G Says:

    Nu conteaza partidu-i unit,inafara sau dupa gratii.Parca ar fi corect a doua varianta.

  15. ELMMAR Says:

    Prima zi ca europarlamentari pentru Vadim, Becali si Elena Basescu

    Ora 7.00 –
    d-ul Becali iese
    din camera si coboara in pijama in fata
    hotelului. Confruntat cu privirile
    socate ale receptionerilor, realizeaza
    ca nu e la Bucuresti si, deci, nu are
    30 de oi simbolico-relaxante de muls.
    Somnoros, se intoarce in
    camera.

    Ora 7.15 –
    d-ul Vadim iese din
    camera si pune pasta de dinti pe clantele
    europarlamentarilor
    UDMR.

    Ora 8.00 –
    d-ul Becali se
    trezeste.

    Ora 8.05 –
    d-ul Vadim se
    trezeste.

    Ora 8.10 –
    domnisoara Elena
    Basescu se intoarce din club.

    Ora 8.30 –
    d-ul Vadim si d-ul
    Becali se intalnesc la micul dejun. D-ul
    Becali face un scandal monstru. Cum si-au permis sa-i serveasca lui, care
    se pricepe la lactate, o branza
    mucegaita? I se explica faptul ca branza e Camembert. “Atunci sa-i spuneti
    lu’ Camambert ca ma p..s pe branza lui! Are
    noroc ca nu e Giovanni aici ca-l
    si scuipa!” D-ul Vadim a concluzionat :
    “Nu te enerva, ca nu-i mare branza!”

    Ora 9.00 –
    D-ul Becali se
    ascunde in baie ca sa nu-l vada Dumnezeu ca
    fumeaza.

    Ora 9.15 –
    D-ul Vadim se
    intalneste in holul hotelului cu europarlamentarii
    UDMR. Schimbul de replici
    demonstreza tuturor delegatiilor din preajma ca
    semnele pentru sex oral, mama
    si morti sunt universale.

    Ora 9.30 –
    Incep lucrarile. Emotii. Si d-ul Becali si d-ul Vadim sunt
    inscrisi astazi la cuvant.

    Ora 10.30 –
    Ca sa mai treaca
    timpul, d-ul Vadim face Sudoku si d-ul Becali
    nu face Sudoku.

    Ora 11.00 –
    George Becali ia
    cuvantul pentru prima data in Parlamentul
    European. “I am onorated that za
    romanians votated me to be or not to
    be…aaa… scuze…to be parlamentarashion
    in…here. My mission here iz to show
    that with…credinta in Dumnezeu it will be
    ok! I am the Bear, the
    vulturation, the warrior of light! Thank you! Fortza
    Steaua!”

    Ora 11.30 –
    Europarlamentarii
    din celelalte tari isi revin din soc.
    Lucrarile continua.

    Ora 12.00 –
    D-ul Vadim termina
    de jucat SUDOKU si incepe sa arunce cu
    bilute de muci in europarlamentarii
    UDMR. Acestia ridica mana si-l parasc.
    Scandal etnic. Presedintele ii
    ameninta cu evacuarea. D-ul Vadim ii striga
    in limba romana ; “Tu vorbesti
    animalule? Care esti un homosexual de prima
    mana si ai facut sex in trei cu
    Javier Solana si Gorbaciov? Crezi ca nu am
    aflat ca esti copilul din flori al
    Evei Braun, facut cu Hitler?!” Din
    fericire pentru delegatia noastra,
    traducatorul era in pauza de pipi.

    Ora 12.30 –
    D-ul Vadim ia
    cuvantul si spune exact ce-a zis mai devreme. Din
    nefericire, traducatorul se
    intorsese din pauza de pipi… D-ul Vadim este
    evacuat.

    Ora 13.30 –
    D-ul Becali si d-ul
    Vadim se intalnesc la masa de pranz.

    Ora 13.45 –
    D-ul Becali vomita
    pateul de gasca.

    Ora 14.00 –
    Europarlamentarii
    au parte de o surpriza. Un micro-recital de
    pian. Spre final, domnul Becali
    se ridica, pune 1000 de euro pe pian si-i
    sopteste pianistei “Vreau melodia
    aia, Suparat, pentru domnu’ presedinte al
    Parlamentului ca sa-l ierte pe
    Vadim si pentru familia mea care a ramas in
    tara !”

    Ora 14.30 –
    Domnisoara Elena se
    trezeste sa faca pipi. Se culca la loc.

    Ora 15.00 –
    Se reiau lucrarile
    Parlamentului European. D-ul Vadim joaca
    biliard pe messenger cu Gheorghe
    Funar. D-ul Becali joaca poker on-line cu
    laptopul ascuns sub masa, ca sa
    nu-l vada Dumnezeu.

    Ora 16.00 –
    Domnisoara Basescu
    se trezeste si pleaca la shopping.

    Ora 17.00 –
    se termina
    programul zilei. D-ul Vadim il duce pe d-ul Becali
    intr-un muzeu unde avea
    loc o expozitie speciala. D-ul Becali insista sa
    cumpere un tablou cu o “tipa
    zambareata”. Ghidul insista ca Mona Lisa nu e
    de vanzare! D-ul Becali se
    enerveaza : “Orice are un pret! N-am io bani sa
    cumpar un cacat de
    tablou?!”

    Ora 18.00 –
    Cei doi intra
    intr-un magazin si se intalnesc cu d-ra Elena
    Basescu. O pun in tema cu ce
    s-a intamplat la lucrarile Parlamentului.

    Ora 19.00 –
    Toti trei mananca
    scoici la un restaurant din centru.

    Ora 19.10 –
    D-ul Becali sustine
    ca scoicile se vomita mai usor decat pateul
    de gasca.

    Ora 20.00 –
    Intoarcerea la
    hotel.

    Ora 20.15 –
    D-ul Becali intra
    in dus.

    Ora 20.15 si 20 de secunde –
    D-ul Becali iese
    din dus.

    Ora 20.45 –
    D-ra Basescu
    deschide laptopul si isi pune gandurile pe hartie.

    Ora 20.45 si 10 secunde –
    D-ra Basescu
    inchide laptopul.

    Ora 21.00 – D-ul Vadim se uita
    la dvd-uri cu Elena Ceausescu si plange.

    Ora 22.00 –
    D-ul Becali adoarme
    uitandu-se la el insusi pe Pro TV.

    Ora 22.30 –
    D-ul Vadim adoarme
    uitandu-se la el insusi pe Otv.

    Ora 23.00 –
    D-ra Basescu pleaca in club.

  16. ELMMAR Says:

    Perle Vanghelie

    Avem nevoie de lideri adevăraţi, nu de maimuţoi implementaţi

    Acel tânăr care s-a transformat în 300 este vorba de unul singur.

    Eu am să-l scot pe Gigi Becali din politică, pentru că Gigi Becali m-a
    scos pe mine din sărite.

    Sunt atât de nervos şi de supărat, încât nu vorbesc decât administrativ

    Gigi Becali este un om uman

    Deci mănânci, exişti.

    Şi-ntr-un pom dacă mă puneţi, eu am puncte de vedere.

    Mă simt exact cum n-ar trebui să mă simt

    Vocea mea se va face auzită oriunde. Şi pe sub apă.

    Chiar dacă n-am două sute de kile, când m-apăs, m-apăs rău pe oricine.

    Ca şi prieten cu Sorin Oprescu, mă doare vizavi de atitudinea pe care a
    avut-o Sorin Oprescu.

    Pe mine mă recomandă foarte multe calităţi

    Numai cine nu lucrează nu poate să i se impute că poate să fie şi mici
    greşeli, dar nu astea.

    Sunt lucruri pe care trebuie făcute

    Mai are mult până să aibă puncte de vedere asupra la ce spun eu.

    Soarta mea a fost hotărâtă de destin.

    Sunt oameni tineri, oameni care sunt prezenţi aici în faţă şi pe care
    vreau să le mulţumesc.

    Deci prezenţa mea e datorită stării Bucureştiului în care ne aflăm

    M-am bătut pentru aceleaşi principii cum m-am bătut şi pentru principiul
    de primar general.

    De când mă ştiu eu copil, mă urcam în pom şi mâncam corcoduşi.

    În ultimii cinci ani este anormal să mergem cu maşinile şi cu transportul
    în comun care mergem.

    S-a tranşat această problemă şi, odată cu tranşarea acestei probleme, s-a
    rezolvat şi problemele noastre interioare..

    Nu există fiinţă umană, fie că locuieşte în Africa, în Asia sau în Rahova,
    care să nu fi văzut un film, să nu fi rupt o floare, o fată sau un băiat,
    după cazul care este fiecare.

    Cine nu are loc de mine… nu mă interesează… să se înghesuieşte!

    E o fată tânără care am tot respectul din punctul meu de vedere

    În România, dacă n-ai un dram de putere şi un pic de bagabonţeală, nu rezolvi nimic.

    ———————————————————————————————————————————

    – Dar Marian Vanghelie nu este puternic? V-aţi asumat o răspundere foarte mare. Sunteţi peste tot acasă, ca să folosesc un slogan rapidist – la Ilfov, la Giurgiu, în vest, în est, la 1 mai, la Romexpo… Mai puteţi?
    Asta este una dintre calităţile mele…
    – Deci sunteţi puternic…
    Da, dar nu cel mai puternic.
    – Cât mai aveţi până veţi ajunge cel mai puternic?
    Peste 10 ani voi fi cel mai puternic în România, vă asigur! C-or fi 11, c-or fi opt… Cum o vrea Dumnezeu.

    – Şi cel mai puternic ce înseamnă? Preşedinte, prim-ministru?
    Nu ştiu. Când voi ajunge cel mai puternic vă voi chema şi am să vă explic atunci exact ce simt şi ce înseamnă. Şi cum cred eu că trebuie să se comporte un om puternic.
    Extras din http://www.gandul.info/actualitatea/exclusiv-marian-vanghelie-peste-10-ani-voi-fi-cel-mai-puternic-in-romania.html?3927;4370667

  17. ela Says:

    Roxi,
    zici de soldatii trasi la indigo din PD, a mai aparut unul pe care nu l-am vazut pana acum intr-o emisiune de dupa amiaza la A3, era/este identic si la fel 🙂 in cuget si simtire ca toti ceilalti.

    Daca ramanem cuma, Doamne fereste cu astia pe cap inca 5 ani, Romania
    e pe cale sa devina un stat totalitarist, democratia noastra originala si asa firava va muri de tot.
    Si in alta ordine, ne trebuie un premier normal, profesionist.

  18. ELMMAR Says:

    Statul roman va elimina impozitul pe venit, in doua etape: in prima
    etapa, se va elimina venitul.

  19. Radu Humor Says:

    ELMMAR
    Esti pe drumul cel bun ! Insista !
    N-au intrat zilele-n sac si nici astia degeaba in PE :mrgreen:

    P.S. Pana la urma, nici nu stiu daca nu se merita unii pe altii si noi suntem prinsi la mijloc, platindu-le recreatiile europene din banii nostri.

  20. Cefalee Says:

    „9+1 sfaturi de anti-consultant pentru politicienii de pe la noi”

    1. Controlaţi-vă impulsul tălâmb de a avea o reacţie (publică) la orice. Uneori tăcerea e cel mai bun şi expresiv răspuns, iar în gălăgia bezmetică de pe scena noastră politico-mediatică, ea e chiar adesea binevenită. Stau jurnaliştii ciorchine la poarta sediului de partid presându-vă să daţi o declaraţie, un comentariu, o reacţie, un fâs, orice, ca să aibă ei ce transmite la ştiri? Aşa, şi? Să fie sănătoşi. Rezistaţi! “No comment” – e atât de simplu!
    Nu mai lăsaţi mass media (realitatea ei autohtonă, nu descrierea idealizată a termenului în dicţionar) să vă stabilească agenda. Faptul că lui Băsescu i-a mai crescut au ba un fir de păr e o non-ştire, indiferent de obstinaţia cu care încearcă ziariştii să vă inculce contrariul. Dacă nu credeţi, traduceţi în cifre absolute ratingul care vi se flutură pe la nas. Calculaţi cam câţi oameni mai urmăresc televiziunile de ştiri: voi înşivă, colegii de partid, mama, tata, copiii şi bunica, eventual un prieten/vecin, plus personalul instituţiilor al căror domeniu de activitate reclamă urmărirea, de nevoie şi în scârbă, a respectivelor emisiuni.

    2. (Conex punctului precedent) Dezvăţaţi-vă de slugărnicia asta rebarbativă faţă de mass media. E jenantă pentru voi at the end of the day şi, mai grav, e chiar contraproductivă. Să accepţi, ca regulă chiar, să fii sunat la 11 seara ca să participi la o emisiune TV la ora 10 dimineaţa în ziua următoare şi între timp subiectul emisiunii să ţi se mai şi modifice de 3 ori, e o idioţenie strategică şi o încurajare a lipsei de respect din partea jurnaliştilor, şi, subsecvent, din partea alegătorilor…

    Continuarea la http://www.apahideanu.ro

  21. kalugarulteofil Says:

    bai fraierilor antibasescieni si antipedelisti, va informez ca mi-am deschis un blog personal pornopolitic. acum pot fi denumit pe buna dreptate „pornokalugarul” sau „pornoteofil” 🙂 revin imediat cu detalii picante.

  22. ELMMAR Says:

    @Radu Humor

    Monarhist,nationalist,ortodox…adica je.
    Psd ist…aduca tu.
    Si paralelele se intalnesc uneori?

  23. renata Says:

    Lui ELMMAR
    :))
    N-am mai râs de multişor în halul ăsta!

  24. Marcus Says:

    Nesimtire crasa sau pur si simplu imbecilitate?
    26/07/2009

    Urmarind printre picaturi strategiile de aparare adoptate atat de “soldatul disciplinat” Ridzi, cat si de mai “versata” isprvaniceasa, Duduia Udrea, mi-am pus intrebarea fireasca, daca aceste doua maimute sunt nesimtite fara limite sau pur si simplu imbecile.

    Si acest lucru deoarece amandoua “oranjade”, nu sesizeaza in discursul lor gravitatea faptelor de care sunt acuzate in ceea ce priveste dispunerea de banul public ca de bunul lor personal, ci se intreaba si ne intreaba si pe noi, ca proasta-n targ, de ce se leaga presa de “chilipiruri” de sute de mii de Euro, sau doua- trei milioane colea, cand pd-l-ul si-a imaginat alde “subminari ale economiei nationale” ce implica cu mult mai multe zerouri in ecuatie.

    In logica celor doua orfeline, tutelate de Cotroceni, gravitatea faptei nu consta in, spre exemplu furtul respectiv, ci in cat de mare este purcoiul delapidat.

    Si asta in tara in care Justitia condamna la ani grei de puscarie furtul unui cablu metalic de 1,5 m, insa este surda, oarba si insensibila la tunuri de milioane de euro.

    Madama de la turism se mai da lovita in aripa si pe motiv ca, asigurand la ministerul proprietate personala o transparenta chiar mai mare decat a celei din relatia ei cu chiriasul de la Cotroceni, presa are totusi tupeul sa se intrebe la ce dracului folosesc milioane de euro “ridzipiti” pe varii reclame in momentul in care turismul scade vertiginos pe pronostic de “semne bune anu’ n-are”!

    Halalta demnitareasa tipa ca din gura de sarpe ca se vrea hanchetata cat mai repede cu putinta, storcand totodata lacrimi telenovelistice de la auditoriu pe motiv de starea sanatatii mamei sale si cum este ea urmarita de presa cand face vizite la spital.

    Ca sa puna capac la aceasta harababura totala, iaca apare si epigonu’ hamangian din Gagesti, reloaded, la Stelian Tanase, pe Realitatea TV, ca sa ne scoata din intunericul in care am pluti fara interventiile lui miraculoase in materie de analiza politica si parsiv gageastean sa incerce sa induca ideea ca, geaba chibitam noi pe margine, referitor la viitorul presedinte, deoarece ori cu Basescu ori cu unul nou, va fi acelasi drac, deci (concluzie Cristoiu!), “votati fratilor asimetricu’ “!

    Interesant mai este si oracolul sau in ceea ce-o priveste pe amazoana-biciclista, pe care o vede sacrficata de chiomb pe altaru’ unui nou mandat prezidential.

    Ori aici, piticul peltic-manipulator se inseala amarnic in intentia sa de a o da cotita in favoarea basescului.

    Adicatelea, daca tantalaoaicei de Ridzi, dupa ce i-a facut treaba buzat-siliconatei, i-a dat un sut in funduletul ei ministerial, cu Udrea se schimba treaba la 180 de grade, oricat de “n-are mama, n-are tata!” este asimetricu.

    Si acest lucru se datoreaza faptului ca Duduia nu este un soldat disciplinat ca Ridzi asa ca, in eventualitatea in care chiombu’ va incerca s-o scape din brate, ea tot in erectul lui anatomic se va propti si nu se va da dusa nici cu un camion de caramele din bratele acestuia.

    Ba mai mult, la gradul de parvenitism si mahalagism, la care este incadrabila aceasta Elena, s-ar putea ca ea sa fie nasu’ asimetricului si in cazul in care acesta ar incerca sa se dea rau la ea, sa-i raspunda intreit spre deliciul audientei.

    Singurul lucru cu care a convins totusi hamangianul gainilor nascatoare de pui vii a constat in admiratia lui libidinoasa, de om care-si da perfuziile jos de dragul nurilor EBA-ei, fata de aceasta si de viitorul ei politic.

    La asa o prestatie de mare jurnalist-analist-ganditor-logician-scriitor si mai nou pupinbasist nu-i putem spune hamagianului de Gagesti decat atat: “-mosule, tinet-ti dracu’ perfuziile pe tine, ca s-a auzit ca Doamna cea cu Coasa a inceput sa faca ravagii printre astfel de exemplare!”

  25. olimpiu Says:

    @ marcus
    de ce te deranjeaza parerile unor jurnalisti??? fie ei si pro Basescu sau ,,echidistante???
    pe mine nu m-a deranjat niciodata parerea unui Tapalaga cum, ca Basescu ar fi cel mai bun, sau parerea Alinei Mungiu in ultimii ani. daca ma deranjeaza ceva este nu sustinerea unor opinii, ci nesimtirea de a perverti constiintele
    in fond , cu toate ca mi-e greu, accept ideea ca pe aceasta lume sunt oameni ignoranti care chiar o apreciaza pe Elena Udrea. merita pusi la,,gazeta rusinii”???
    eu nu pot intelege de ce dupa 20 ani trebuie sa te simti ,,vinovat” ca ai o optiune politica, ca votezi asa cum crezi de cuviinta. cei care voteaza Basescu, Antonescu sau Geoana sunt prosti??? cei cu Vadim sunt extremisti??? cei cu Duda sunt constiintele inalte ale tarii???
    eu vreau ceva de la viitorul presedinte! sa organizeze un referendum privitor la forma de stat a Romaniei si in functie de votul cetatenilor sa conceapa viitorul parlament, sau actualul, noua constitutie

  26. rusnac Says:

    Roxana, sa nu zici ca exceptia aia e baronul meu local Frunzaverde, care, uneori, tinand cont de distanta care il separa de centru, de cohortele de adulatori care il ridica in slavi si de aburii bahici in care se invaluie, mai indrazneste uneori sa comenteze. De pilda, a criticat noul nume al partidului in momentul fuziunii cu Stolojan si acum mai recent a considerat candidatura independenta a Ebei drept o „greseala”. Cu toate aceste mari „acte de curaj”, numai opozant al lui Basescu nu poate fi considerat asta.

  27. marius mina Says:

    Casa Albă a publicat copii ale documentelor oficiale ale preşedintelui, care conţin şi numele centrului medical din Honolulu, Hawaii, unde s-a născut. Este vorba însă de o variantă scurtă a certificatului de naştere şi nu de documentul original completat de medicii care au fost implicaţi în naşterea sa, afirmă conspiraţioniştii. Ei denunţă drept o tentativă de manipulare un anunţ al naşterii lui Obama publicat în Honolulu Advertiser în 13 august 1961, la nouă zile după naştere.

    George Gordon Liddy, fostul susţinător al lui Nixon care a executat patru ani şi jumătate de închisoare pentru implicare în afacerea Watergate şi care acum este animator de radio de orientare conservatoare, spune că totul s-ar lămuri într-o secundă, dacă preşedintele ar prezenta un certificat de naştere valid. Liddy afirmă că Obama s-a născut de fapt în Kenya, ţara de origine a tatălui lui şi susţine că a văzut o depoziţie a bunicii paterne a lui Obama, care afirmă că nepotul ei s-a născut la Mombasa.

    Dezbaterea ar fi continuat probabil doar în cercurile conspiraţioniste, dacă nu ar fi fost promovată în atenţia marelui public de Lou Dobbs, comentator popular de la CNN. Obama ar trebui să facă mai mult pentru a pune capăt acestor zvonuri, a spus el săptămâna trecută în emisiunea de radio pe care o găzduieşte. „Dacă această poveste poate fi lămurită atât de repede şi simplu, de ce nu o face?”

  28. blogideologic Says:

    Roxana, tipele astea ştiu pe ce lume trăiesc ? Sunt doar nişte bestii rapace şi de succes. Dar au mai trăit bestii rapace, de succes, în era paleozoică. Profită ele cumva de o confuzie a erelor ?

  29. Roxana Iordache Says:

    @Tuturor. Mulţumesc pentru comentarii.

    @Franklin. Ei sunt continuatorii. Când Stalin a zis că dacă prin absurd piere comununismul, are el grijă să persiste consecinţele zeci de ani, a fost diabolic de avizat. La fel şi propagandistul Brucan.

    @rusnac. Politic, a sfârşit în puşcărie. Şii că ei niciodată nu acuzau partidul. Se acuzau pe sine ca să scuze partidul. În mod sigur ai citit memoriile lui Belu Zilber.

    @Radu Humor. În timp ce decantam limbajul, în gând le ziceam pe bune. Ăştia nu sunt oameni. Pe bune sunt mutanţi. 😡

    @Sibilla. Mulţumesc, sârboaico. 🙂 Duminică bună şi ţie, cu toţi cei dragi!

    @Antoniu. Eşti tu acum extrem de enervat.

    @Ovidiu. Eşti sigur că e ea? 🙂

    @olimpiu. Mulţumesc. Să sperăm că scăpăm de pegra asta. Dar depinde de noi. Şi nu cred că referendumul e o soluţie. E un cerc vicios, mai degrabă. Fiindcă trebuie mai întâi informare. Un referendum în necunoştinţă de cauză e sinucidere pentru statul de drept şi democraţie. Cetăţenii de care spui tu nici n-au conştiinţă de cetăţeni, în marea lor majoritate. Şi e tot rezultatul propagandei malefice, remanente. Chiar şi cei care erau pioneri în 89 tot pot avea ceva deformat în ei, dacă n-au beneficiat de educaţie alternativă în familie.

    @balbeck. Nu cofunda impertinenţa tupeistă cu îndrăzneala! Îndrăzneala e o virtute creştină, e curajul acţiunii în demnitatea cunoştinţei de cauză. „Îndrăzneşte, fiică!” – Luca 8, 48. Distanţă astronomică.

    @Filip G. 😆

    @ELMMAR. Nu eşti normal! 🙂 Şi apropo de om uman – Marx zicea că ăsta-i idealul. :mrgreen:

    @ela. Ai dreptate, avem nevoie de normalitate. Asta implică şi profesionişti.

    @Radu Humor. Cam aşa. :mrgreen:

    @Cefalee. Extremismul nu-i bun. Nici politicienii nu există fără presă. Atâta vreme cât cineva devine persoană publică în serviciul naţiunii este obligat să răspundă la telefoanele presei.

    @kalugarul. Revii degeaba, mesajul ăsta ţi l-am eliberat pentru că e un anunţ. Cine vrea să schimbe impresii cu tine, te cauză pe blogu-ţi. Deci, generalissime, înainte, marş! Că era mai bine.

    @renata. E bun! 🙂

    @Marcus. Ele sfidează. Sfidează fără limită. Chestie de imagine.

    @olimpiu. Dar cum sunt cei cu Vadim? Echilibraţi? 🙂 Excepţiile sunt iubitorii de animale, pe unii i-a păcălit. Ruxi, chiar nu înţeleg ce cauţi tu acolo?! 🙄 Cum nu înţeleg nici ce caută prof. Buzatu. Dacă-l vezi, te rog salută-l cordial şi cu respect din partea mea.

    @rusnac. Nici o legătură! Cunosc marfa. 🙂

    @Marius Mina. Am urmărit aseară ceva din show-ul lui Stewart. Făcea mişto, ca de obicei, inclusiv pe tema-asta.

    @blogideologic. Păi şi preşedintele tot din era-aia e. 🙂

  30. marcus Says:

    @olimpiu: se pare ca nu m-ai inteles. Cristoiu poate sa-l ia si de barbat pe chiomb sau pe fixa de nevasta. Poate sa se spele pe cap cu ei, sau sa-si ia o camera la motel. Putin imi pasa, pe mine ma deranjeaza pitacania ca face pe desteptul, crezand ca reprezinta in presa altceva decat un arivist de doi bani, altecva ce poate manipula pe romani cum o facea in anii nouazeci, cu limbajul de lemn ceausist. Deci nu ma deranjeaza pe cine pupa in cur, ci cum o face si mai ales crezand ca gaseste fraieri potop, care sa puna botu’ la „ceausismele” lui. Asta-i tot. Si ma mai deranjeaza cand asa-zisi jurnalisti nu-i dau un cap in gura pentru o asemenea pretentie de guru in mizerie si senilitate.
    sa fii iubit
    marcus

  31. renata Says:

    Roxanei…
    ce repede ies din spam, când nu zic nimic! :))

  32. neinfectat de comunism Says:

    despre blogurile idolatre ale psd ce parere ai?

  33. Marius Mina Says:

    Roxana, receptionezi SNL acolo?

  34. olimpiu Says:

    @ marcus
    esti rau si mult prea subiectiv.poate de asta nu te inteleg!
    nu putem trai la infinit cu ideea comunista: ,,cine nu-i cu noi, e impotriva noastra”
    comitem o eroare cred eu. ne aruncam in iluziii.iluzia de a sustine oameni fara multa valoare ca Geoana, Antonescu, Basescu etc…chiar Duda in opinia mea
    opiniile unor oameni care se lupta cu ei insisi sunt ,sau nu, de luat in seama…atat. mi-as dor sa votez si eu maine cum voteaza un european…din interes pe termen scurt si mediu si nu cu spaima ca vin altii care imi ingradesc libertatile civile, ca institutiile statului pe care le platesc sunt doar o unealta in mana unor nenorociti
    Pt mine Cristoiu, TRU, Liiceanu..et company pot fi doar o dezamagire nu un target!

  35. olimpiu Says:

    @roxana
    mi-e sincer mila de majoritatea votantilor PRM. sunt departe in umila mea opinie de termenul de antisemit, extremist, antimaghiar etc. sunt needucati , traiti intr-un mediu mizer, care mai spera in liderul izbavitor.
    mi-as dori sa simt la fel pt fsnisti, dar marturisesc ca nu pot. respect doctrina social-democrata(soacialista chiar) dar nu pe cei care au vandut pamanturile tarii mele, nu pe cei care au furat pamanturile familiei mele.nu pe cei care au interzis biserica familiei mele. nu pe cei care ingroapa Romania in datorii doar pt a fi ei acolo in functii,,la butoane” cum nesimtit se exprima
    FYT FSN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  36. Roxana Iordache Says:

    @marcus. Eşti obiectiv. Aşa a zis o figură interbelică, nu mai ştiu care, după ce preopinentul s-a enervat şi i-a tras o palmă. 🙂

    @renata. Fiecare om e important, tu eşti deosebită, ţi-am mai spus, deci nu mă obliga să-ţi dau în răspuns care te-ar putea leza. Ţi-am mai spus că n-am timp. Când sunt online, cine e de ieşit de la spam iese imediat. Când nu, asta e situaţia. Încearcă să-ţi schimbi un pic coordonatele, cum a făcut Marius Mina, poate scapi de trimiterea la spamul ăsta, care mă irită şi pe mine, fiindcă pierd timp să vă scot de-acolo. Şi uneori cine ar trebui trimis acolo nu e trimis. Fiindcă vine de fiecare dată ca şi cum atunci l-ar fi ouat natura. :mrgreen:

    @neinfectat. La fel de proastă ca şi despre cele portocalii.

    @Marius Mina. Da. La noi intră CNN International.

    @olimpiu. Mai e foarte mult până departe, la noi. Ar putea fi foarte puţin, dar tu şi alţii nu înţelegeţi că una din pacostele postdecembriste este preşedintele de partid. Fatalmente partizan. Un preşedinte trebuie să fie independent, echidistant, fără obligaţii nici faţă de un partid, nici faţă de vreun grup de interese economice. Cel mai bine e să fie Regele, monarhia constituţională, dar dacă propaganda şi-a spus cuvântul, măcar să nu mai votăm candidaţi partizani. Radu Duda ar fi putut avea acum câteva milioane în cont, dar a refuzat orice fel de donaţie care l-ar fi condiţionat. Eu chiar ştiu ce spun. Am multe păcate, dar nu mint. Nu-mi place minciuna. Singura pe care o accept e cea convenţională, adică aceea menită să menajeze pe cineva, să nu-l lezeze, complexeze sau întristeze iremediabil şi inutil – aşa m-a învăţat mama, de foarte mică.

    Referitor la FSN, aşa simt şi eu, dar nu toţi trebuie puşi la grămadă. Au mai nimerit şi pe-acolo oameni, am cunoscut din ei, e drept că au cam plecat din cele două jumătăţi, între timp. Dar şi PRM e tot FSN, la extremă, la culme, e ceauşismul în forma lui paroxistică.

  37. Marcus Says:

    @Roxana: eu nu stiu cat de „obiectiv” sunt pentru a merita o palma, dar stiu ca in Cristoiu intra atat de multa obiectivitate cat si profesionalism incat pe langa o palma trasa cu piciorul ar mai merge si o flegma’n mecla. Nu mai are rost sa ma repet, pentru ca vad ca atat tu si mai nou Olipmiu, aveti impresia gresita ca eu am sarit la gatu’ lui Cristoiu, pe motiv ca linge unde a scuipat. Nimic mai fals! Ma enerveaza prostia cu care se crede acelasi parsiv manipulator ca in anii nouazeci, adicatelea, cel putin pe mine ma jigneste la inteligenta. Alde altii care vad in el „mare jurnalist, mare caracter” n-au decat sa-i inrameze hartia igienica pe care se da autor de texte probasescu si La Famiglia. Asa ca usurel doamna cu obiectivitatea si datu’ de palme virtuale, deoarece este o vorba cu „potriveala si cu nimereala.
    sa fii iubita
    marcus

  38. rusnac Says:

    1. Corect, la modul figurat toata tara era o puscarie. Creata in buna masura de Ana. Ar fi meritat sa o sfarseasca mai rau.
    2. M-am linistit atunci 🙂

  39. best0traveler Says:

    Roxana Iordache, prinţesa nefericită a idealurilor ofilite

    Sigur, mai există ayatolahi şi la noi. Sînt editorialişti care scriu, încă, pentru publicaţii dispărute. Roxana Iordache, de pildă, se crede editorialist la Ziarul Dreptatea, tot aşa cum îl crede pe Radu Sîrbu (nume de cod Apostatu, ofiţer de legătură Mladin) preşedintele PNŢCD. Şi mai crede că PNŢCD există şi are viitor. Ei, această persoană anacronică îl înjură pe blogul ei pe Andrei Pleşu. Dar, desigur, îl laudă pe Radu Duda. Şi îl elogiază pe Crin. Treaba ei, opţiunile ei. Dar, parcă, totuşi, Corneliu Coposu, cel pe care-l evocă plin de evlavie, nu ar fi acceptat nişte tipi de talia lui Radu Sîrbu în prima linie. Revin la înjurătura adresată lui Andrei Pleşu. Roxana Iordache spune că Pleşu nu are căderea să discute despre Corneliu Coposu deoarece Seniorul ar fi citit mai mult decît autorul cărţii Minima Moralia. Dacă acest criteriu este adevărat, cum îşi permite această jurnalistă mediocră să scrie despre Andrei Pleşu care a scris mult mai mult decît a citit ea?

    Păcat că textele acestei foste ziariste (sau mai scrie la Drerptatea?!) se învecinează cu gîndirea lui Dan Voiculescu. Oare gratuit?

  40. blogideologic Says:

    Într-o listă de citate din opera “filozofului” Andrei Pleşu găsesc : “Virtutea privită ca o culme între două depresiuni este monumentală şi inabordabilă.” Morala se ocupă cu judecăţi de valoare, ştiam eu. Or, fraza citată, excerpt din Minima moralia, se ocupă cu o analogie fizică/geofizică. Problema domnului Andrei Pleşu este aceea că judecăţile de valoare nu se construiesc pe bază de analogii fizice!
    În fine, se pot spune multe despre motivul şi pretextul Minima moralia la Andrei Pleşu. Dar numai un taylorism intelectual bine aplicat în a doua modernitate a statului românesc ne poate salva de elita intelectuală GDS şi colaboraţionismul anti-românesc.

  41. blogideologic Says:

    “Nu mă pot opri să nu mă gândesc că regina Victoria nu a avut şansa de a lua masa cu dl Andrei Pleşu. Este şi Gladstone, şi Disraeli în acelaşi timp.”, 🙂 , sicofantic scria Sever Voinescu. Ce nu-i sicofantic este înjurătură ?

  42. Maria Barbu Says:

    Exceptional articol. O analiza inteligenta, profunda si sincera a pericolului pe care il reprezinta acest tineret portocaliu, in care putreziciunea bolsevica a ajuns la nivele letale! Letale pentru tara, nu pentru infect(a)tii portocalii!

  43. Paratraznetul Fanica Says:

    Foarte simpatic textul, imi place! vâna si iritarea ti-o impartasesc din plin. cat ne chinuim noi oamenii normali sa prezentam intr-o forma coerenta incoerenta lor!

  44. Paratraznetul Fanica Says:

    Intr-adevar aceasta rasturnare a valorilor este ceea ce se incearca prin orice sistem totalitar ca metoda de manipulare a boborului si discreditare a opozantilor sistemului.

    Au success la mase pentru ca masele sunt usor manipulabile si neinformate. Astfel o moara stricata de tipul Marcel Hoara poate parea competenta pentru ca da impresia ca detine atat de multe informatii. Convingerea cu care vorbesc niste prostii pedeleii te face sa crezi ca nu pot minti. Daca te-ai uitat la prim planurile cu Ridzi in emsiiunea lui Tanase, era destinsa, privirea cristalina, zambareata, parea ca si ea credea ce spunea. Reminiscentele speciei Homo Sovieticus de care cred ca vorbesti se regasesc din plin in tineretul PDL, mai ales Ridzi care care este de neclintit: e obedienta si isi accepta soarta (se sacrifica pt partid) fara sa o puna la indoiala, evita sa isi asume responsabilitatea pentru esecul ei (precum Boc nu vrea sa-si asume responsabilitatea pt dezastrul economic pt care a plusat din plin cu Guvernul lui incompetent), a aspirat sa poata fura si ea din cascavalul numit „bani publici” etc.

    Spre deosebire de Homo Sovieticus original, aceasta specie de „Neo- homo sovieticus” este in plus mai smechera, mai plimbata pe afara, cu un apetit pentru lux si dat in stamba net superior parintilor lor.

  45. Augustin Says:

    @ Roxana
    De acord cu tot ceea ce-ai spus, dar cred necesara o nuantare importanta, legata de sintagma „Susţin fără să clipească lumea pe dos. Că negrul e alb şi albul e negru”
    (Eventual, „Susţin, fără să clipească, lumea pe dos”) Nu, ei nu sustin, neaparat, „lumea pe dos”, ci „lumea „asa cum vrem noi”, „lumea asa cum ne convine”! Daca ceva trebuie sa fie verde, atunci el devine, instantaneu, verde. Daca trebuie galben, atunci galben sa fie! Mai mult decit atit: daca miine va trebui sa devina, din galben, mov, nicio problema, il facem mov, chiar daca tocmai demonstrasem, cu rigoare „stiintifica”, faptul ca nu poate fi DECIT galben. E de notorietate cazul presupusului constitutionalist care se jura ca presedintele e obligat sa numeasca ACEL prim-ministru propus de parlament, ca s-o coteasca spontan, cum fuge cite-un ochi la un ciorap de dama, ca la Ploiesti. Conform principiului „eu am alta parere, dar nu sint de acord cu ea!”.
    Si, pe acelasi palier, ceea ce pentru X e rosu, pentru Y devine albastru, iar pentru Z, gri.
    Nenorocirea e ca acest mod de a face politica provoaca o bulversare fara seaman a sistemului de valori (sau a ceea ce mai ramasese din ~) dupa care trebuie sa se conduca orice societate. Doar asta ne mai lipsea!

Lasă un comentariu