TEST. MAI TARE MITA PUTERII SAU SETEA DE SCHIMBARE?

Azi, la alegerile parlamentare parţiale din colegiile rămase vacante în Maramureş, prin alegerea lui Cherecheş ca primar de Baia Mare, respectiv, Neamţ, în urma decesului lui Victor Surdu.

Cineva anticipează eşecul. Altcineva îl previne.

Cine?

18 răspunsuri to “TEST. MAI TARE MITA PUTERII SAU SETEA DE SCHIMBARE?”

  1. PLANO10 Says:

    Intr-o tara cu oameni normali, la minte si la punga, USL n-ar trebui sa-si faca probleme, daca si-a facut datoria sa informeze direct cetatenii din cele doua colegii ca acolo au loc alegeri .
    Mai este o conditie:
    In sectiile de votare sa aiba militanti loiali nu tradatori care numara voturi dupa cum dicteaza portocaliul.

  2. TEST. MAI TARE MITA PUTERII SAU SETEA DE SCHIMBARE? » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 21 August 2011 – Blog « BelRom ia 9,5 milioane de euro de la BRD pentru un parc de retail […]

  3. J o h n s o n Says:

    Alegerile astea in economia numaratorii parlamentare nu inseamna mare lucru…Macar daca erau pentru Senat atunci da ar mai fi prezentat un interes chiar unul ridicat…In rest,multa galagie…Portocalii inverziti peste noapte isi vor da adevarata valoare in a frauda prin mita votul iar USL isi va da seama unde a gresit daca rezultatele vor arata castigatori din tabara adversa….Va vedea si lumea in ce hal de disperare au ajuns oamenii lui Basescu si ce mijloace folosesc pentru a castiga cu orice pret…Acesta ar fi un castig de imagine pentru USL,al doilea castig si cel mai important,dincolo de lipsa de miza a celor doua mandate Opozitia va constientiza ca aceasta suficienta paguboasa data de sondaje si aceasta implicare in salturi in spatiul public nu le poate aduce decat rezultate dezastruoase,comoditatea nu face casa buna cu performanta in orice domeniu,bagati la cap asta domnilor „lideri” USL…

  4. ALM Says:

    Prezenta scazuta, mita din belsug, zona rurala … hmm, cred ca PDL-ul ia caimacul USL-ului.

  5. Radu Humor Says:

    Era un cantec foarte amuzant .
    Ceva cu :
    …”si-o rade lumea de noi,
    ca se bat doua nevoi ”
    Cu asemenea candidati propusi spre alegere, s-ar parea ca de castigat nu vor avea cei chemati la urne ( „cei chemati- iesiti !” la vot ;)), ci doar cei alesi 🙄
    Asa ca pana nu vor intelege importanta votului, cei multi vor trebui sa se multumeasca cu putin, si invers !

    Ma gandesc ca in acele zone sunt cateva zeci de oameni , cinstiti si competenti, peste a caror calitati se trece mult prea usor, in incercarea de a face din kkt(i) bici, care sa pocneasca pana la urma tot in capul lor :mrgreen:

  6. Bebina Says:

    Cretiniii voteaza cu criminalii de la USL
    Sa vedem ce pondere au in randul populatiei.

  7. ALM Says:

    @ Bebina
    Si reciproca este valabila: cretiniii voteaza cu criminalii de la PDL! Pana una alta, faptele au dovedit ca regimul Basescu-Boc este cel mai criminal din istoria Romaniei postdecembriste!
    Dar de ce sunteti asa de disperata? Se poate inchide robinetul furturilor? Nu va speriati, la ce mita si amenintari ati aruncat in colegii, este imposibil sa nu mai supravietuiti cateva luni …

  8. K.ro Says:

    Greu este in democratie Doamne……trebuie pus parul pe cei care nu gandesc ca noi….asa cum au facut si tovarasii…….cu burghejii….

  9. Serban G Says:

    Inainte de toate marele examen il da populatia…Se va vedea acest lucru din procentul de participare la vot…Daca ies peste 50 % atunci sint sperante pentru ca la anul Romania sa se desparta de impostura portocalie macar si pentru doua mandate,atat rau au facut acesti scelerati incat va fi extrem de greu sa ne revenim.Nu s-au multumit sa pustiasca si sa sufoce economia in acest moment,au amanetat si viitorul…Romanii vor trebui sa deconteze acest prapad al lacustelor portocalii…

  10. stejarul Says:

    Imi doresc sa castige USL dar presimt ca va fi o lectie ca degeaba castigi 60% din voturi, basescu castiga 70%.
    Singura care ne poate scapa de portocalii este societatea civila, cam cei 80% care nu se duc la vot. Cei care nu au culoare politica si care au doar decenta si doresc sa puna capat statului mafiot initiat de PSD si dus la perfectiune de catre PDL.
    Intr-un stat care nu e stat de drept alegerile nu au sens.
    SimP

  11. stejarul Says:

    Sunt 15% maghiari in Baia Mare. USL are nevoie in 2012 de o prezenta la vot de minim 30% sa poata „visa” ca nu castiga UDMR primaria. Avand in vedere ca voturile romanilor se vor imparti intre PDL si USL, este necesara o prezenta minima la vot de 45% ca romanii majoritari in Baia Mare sa isi aleaga ei primarul…
    LA ora actuala, prezenta la vot in Maramures e de 13 %.

  12. Vă iubesc Says:

    Motto : Poporul mănâncă pentru a trăi ;
    politicienii trăiesc pentru a-i mânca zilele !
    Dar până când ?

    UN DELICIU LA-NDEMÂNA ORICUI

    Vă trebuie : 1,5 kg vinete, 100 ml ulei de fl.soarelui, sare, o căpăţână usturoi, oţet de bucătărie.
    Mânărie : tăiaţi vinetele rondele de 1,5 cm grosime, săraţi puţin bucăţile iar după o oră le stoarceţi uşor spre a le prăji în tigaie cam 2′ pe fiecare parte, urmând să le aşezaţi
    în borcan de 8oo ml cu filet, punând usturoi curăţat şi pisat între straturi. Un amestec fiert de 50 ml din apă, oţet şi sare, după gust comun, se toarnă cald în borcanul din sticlă aşezat cu fundul într-o cratiţă. Se înfiletează capacul, iar după ce s-a răcit se bagă în frigider pentru 24 ore.
    Se poate păstra şi peste iarnă, în cămară.
    Notă : E o papă superbă.Cu o felie de pâine intermediară, nu prea proaspătă, trecută prin flacăra aragazuli şi 5 rondele vinete, speriaţi o poftă de mîncare cumplită. Sigur că merge alături cu multe, potrivit fanteziei dvs.

    PS : Gagicilor, la voi mi-a fost gândul. Să nu afle Jon* şi Micuţul…

  13. Ovidiu Says:

    Ceauşescu s-a opus singur invadării Cehoslovaciei de către sovietici, şi tot singur a condamnat-o! Pentru că nu au fost hotărâte în Comitetul Central al PCR. – VEZI DOCUMENTE !

  14. Trofin Doru Says:

    E timpul ca Crin sa se gandeasca la demisie. E incapabil sa mobilizeze opozitia!

  15. olimpiu Says:

    cred ca ceea ce s-a intamplat vorbeste de la sine si nu are rost sa ne lamentam atata vreme cat liderii USL fac pipi pe toate umilele noastre obs, iar adeptii lor sar cu satarul!!!
    am vrut sa scriu ceva despre prestatiile lui Crin si Ponta, dar zau ca nu mai are nici macar haz desi sunt numiti cuplul comic!

  16. bazel09 Says:

    Îmi pare rău pentru voi
    Se potriveşte pentru acestze alegeri parţiale

  17. ALM Says:

    @bazel09
    Zi să mori tu că-ţi pare rău! Aşa cum am mai spus, poporul ăsta mai are de încasat. S-ar putea să se trezească atunci când în ţară va rămâne un singur spital, cu un singur medic stagiar şi un pachet de vată, o singură şcoală, cu un singur învăţător suplinitor, un singur poliţist cu studii, un milion de sepepişti şi o datorie externă de o mie de miliarde de euroi.

  18. rizoaicad.arges Says:

    Schimbarea la CIOLAN nu este importanta pentru societatea romaneasca!

    Adevarata schimbare, vital necesara pentru Romania, este inlocuirea actualului cadru democratic, cu cel de mai jos, care a fost transmis intregii clase politice!

    APEL
    DRAGI COMPATRIOTI ! Va rog sa priviti acest APEL ca pe un S.O.S., pe care il lanseaza catre voi, nu eu, ci fiintele ce va sunt apropiate si dragi! Cvasitotalitatea voastra va plangeti de nenorocirile care s-au abatut in ultimii 21 de ani, asupra voastra si a tarii! Pentru aceste nenorociri, fiecare dintre voi gasiti drept vinovat, partidul X sau Y, ori politicianul Z sau T, sau mogulul K sau P, etc.
    Va rog sa faceti efortul de a reflecta mai profund, pentru a reusi sa intelegeti ca la originea RAULUI Romaniei si al fiecaruia dintre noi, din ultimii 21 de ani, se afla actualul CADRU DEMOCRATIC, care a generat si intretine SISTEMUL TCALOSIT, ce emana asupra societatii romanesti TOXINA numita coruptie, care a invadat clasa politca, Justitia si Administratia Romaniei!
    A lupta impotriva coruptiei din politica, Justitie si Administratie, inseamna, finalmente, a lupta impotriva actualului CADRU DEMOCRATIC, care a generat si intretine SISTEMUL TICALOSIT!
    Aceasta lupta este cat se poate de simpla, si presupune doar SUSTINEREA inlocuirii actualului cadru democratic, cu cel pe care il prezint mai jos, si care a fost transmis atat presedintelui Basescu, cat si conducerilor partidelor parlamentare romanesti!
    Este evident pentru oricine (si verificat de adresarea mea!) ca politicienii, in frunte cu Basescu, nu au niciun interes sa renunte la un cadru democratic care permite minciuna, hotia, tradarea Interesului National, iresponsabilitatea, nesimtirea, etc.!
    Interesati in inlocuirea acestui cadru democratic, septic si ruinator pentru Romania si pentru noi, TREBUIE sa fim noi cei “apasati”, pentru a crea o lume mai buna, pentru noi si copii nostri!
    Actualul cadru democratic asigura o lume mai buna DOAR pentru politicieni, pentru copii lor, si pentru mercenarii care ii sustin!
    Politicienii – si cei care ii sustin in mentinerea actualului cadru democratic (mercenarii lor) – care se vor “da lezati” de aprecierile mele le adresa lor, vor merita si vor primi scuzele mele, NUMAI DACA vor sustine VOCAL si HOTARAT inlocuirea actualului cadru democratic!
    Cunoasteti NOUL CADRU DEMOCRATIC prezentat mai jos, intelegeti-l (pentru nelamuriri intrebati la 0723966732), si sustinandu-l cu hotarare, vom infrange vointa (rea a) politicienilor!

    NOUL CADRU DEMOCRATIC, care poate inlatura RAUL din societatea romanesca!
    /// Romania are nevoie de un nou tip de democratie, una purtatoare de RESPONSABILITATE, care poate sa inlature toate neajunsurile, din societate si din Justitie, si care presupune indeplinirea a DOAR doua conditii, ABSOLUT POSIBILE:
    1. “Imunizarea” tuturor celor ce fac politica, sau detin functii publice, astfel incat acestia sa nu se mai poata “imbolnavi” de minciuna, de lacomie, de hotie, de nesimtire, de iresponsabilitate, etc.
    2. Informatia MINIMA, necesara si suficienta, de care au nevoie alegatorii, trebuie sa fie aceea a constientizarii APARTENENTEI lor la o comunitate sociala (a saracilor ori a bogatilor) sau etnica! Alegatorii vor avea, astfel, un criteriu OBIECTIV de formare a optiunii de vot! In acest fel campaniile electorale costisitoare de MANIPULARE a alegatorilor, vor deveni inutile, caci alegatorii vor trebui sa cunoasca DOAR partidele care reprezinta interesele comunitatii lor, dintre care vor alege pe unul dintre ele!
    Partidele ce reprezinta interesele celorlalte comunitati, NU VOR EXISTA PENTRU EI, oricat de “reformate,curate si uscate” ar fi ele, deoarece ele SUNT DIN ALT FILM!
    Iar pentru ca politicienii sunt “imunizati” cu ajutorul SOLUTIEI ce se gaseste pe blogul “Dreptate pentru toti”, initiat in 27-04-2010, acestia nu-si vor mai putea permite sa minta, sa fie lacomi, hoti, nesimtiti, iresponsabili, etc.
    Din combinarea ALEGATORILOR, care vor vota partide ce reprezinta interesele comunitatii lor, cu POLITICIENII “imunizati”, care le vor reprezinta interesele in Parlament, REZULTA DEMOCRATIA VIITORULUI, care va fi una transparenta, sanatoasa si purtatoare de RESPONSABILITATE pentu TOTI actorii din viata publca, caci se va baza, atat pe VOTUL COMUNITAR social sau etnic, care nu mai poate fi manipulat sau fraudat, cat si pe POLITICIENII imuni la toate mizeriile umane amintite mai sus! ///

    PS. SOLUTIA ce “imunizeaza” – este continuta in materialul: “Pentru insanatosirea societatii romanesti”, aflat pe blogul “Dreptate pentru toti” – este un Juramant implicativ, al carui text se poate negocia intre cei de buna credinta, pana cand devine acceptabil tuturor celor ce doresc eliminarea din politica si Administratia romaneasca, a minciunii, hotiei, iresponsabilitatii, nesimtirii, etc.
    Au “dreptul” sa se indoiasca de eficacitatea acestui Juramant, numai aceia care, cunoscandu-l, vor considera ca si-l pot incalca, dupa ce il vor depune in conditiile stabilite!

    PPS. Cei care intrati in posesia acestui APEL, si care ii constientizati MESAJUL, multiplicati-l si oferiti-l tuturor cunoscutilor vostri!
    Numai cand cei ce vor intelege unde se afla originea RAULUI din Romania, vor constitui o masa critica, ii vom putea forta pe politicienii IRESPONSABILI si NESIMTITI, sa accepte inlocuirea actualului cadru democratic, cu acela care poate elimina minciuna, lacomia, hotia, iresponsabilitatea, tradarea, nesimtirea, etc., din clasa politica si din societatea romaneasca!

    Bucuresti, 20-08-2011. Ing. pens. Dumitru Rizoaica, Tel. 0723966732.

Lasă un comentariu