PONTA COMPROMITE ŞI NOUA MOŢIUNE DE CENZURĂ. PSD ŢINE PD-L LA PUTERE. AUTOPSIA UNEI MOŢIUNI AVORTATE

Dacă la prima moţiune de cenzură Ponta a reuşit să-i fraierească pe cei dornici de iluzionare, acum compromite pe faţă iniţiativa PNL, după angajarea răspunderii pentru „legea educaţiei”.

Imediat ce liberalii şi-au anunţat iniţiativa, în loc să se solidarizeze, Ponta a parazitat-o cu un demers paralel, ca să o confişte şi să-i distrugă şansele, profitând ostentativ de faptul aritmetic că liberalii nu au numărul suficient ca să o demareze prin ei înşişi.

Atitudinea lui Ponta este paralelă cu aceea a unui om politic. El are un comportament infantil. Tembelismul pe care îl manifestă prejudiciază nu viitorul, ci însuşi prezentul şi chiar şansa de viaţă a milioane de oameni. Ponta se joacă cu puţulica-i politică în nisip, în timp ce în România pentru foarte mulţi oameni problema se pune în termeni de supravieţuire. Şi în loc ca PSD să facă absolut totul pentru a da jos regimul antinaţional, ACUM, liderii lui se gândesc în termeni de politicianism electoral.

E clar că pentru conducerea actuală a PSD, adversarii nu sunt Băsescu şi PD-L, ci Antonescu şi PNL. Din teamă lamentabilă de concurenţă loială. De aceea nici nu vor să contribuie la dispariţia politică a PD-L, pentru că falsa dreaptă, dreapta de impostură le convine, ca să compromită ideea de dreapta şi să ţină captiv acel procent de electorat care dacă s-ar reorienta spre PNL, i-ar asigura victoria în alegeri. Sau măcar paritatea cu PSD. Acesta e un calcul lamentabil din punct de vedere politic şi mai ales al interesului naţional (stat de drept, democraţie reprezentativă), dar corect din punct de vedere politicianist, pe lângă alte două, greşite.

Unu, PSD perseverează în iluzia că PD-L se erodează direct proporţional cu trecerea timpului, de parcă banda guvernamentală n-ar avea ministerul (sub)dezvoltării şi multe alte puşculiţe pentru mituirea populaţiei, împreună cu deprinderea de furt electoral fără ruşine.

Şi doi, iluzia PSD că ar putea depăşi, vreodată, 35, maximum 40%. Situaţie în care ar avea nevoie de UDMR, fiindcă de guvernat cu PNL nu se poate şi nici nu e de dorit. E vorba pur şi simplu de incompatibilitate, benefică de altfel pentru o societate normală. Dar la noi numai normalitate nu este. Şi ca să ajungem la normalitate, se impune un guvern anti-criză, un guvern de avarie, format din profesionişti care să aplice un program de urgenţă.

Programul anti-criză pe termen scurt şi mediu, împreună cu prezentarea premierului pe modelul proiectului Johannis constituie prioritatea evidentă a momentului. Şi impun reacţie rapidă. Crin s-a dovedit capabil, dar tocmai asta-i problema pentru Ponta. Numai cine nu vrea sau n-are o minimă capacitate de judecată nu vede că PSD, prin actuala conducere, NU vrea să dea jos guvernul. Ba chiar face totul pentru ca PD-L să nu cadă.  

Ceea ce face PSD la ora actuală e material didactic pentru prostie politică. Şi pentru iresponsabilitate. Am mai spus-o, exclud prezumţia de ticăloşie, pentru că liderii PSD cu putere de decizie, în suficienţa lor, slujesc regimul Băsescu şi involuntar. Într-o veselie. Şi cred că e o hăhăială mare la Cotroceni pe seama lor.

Mai ales că ar fi şanse serioase ca moţiunea de cenzură să treacă. Dar nu vrea Ponta. Şi nici (pseudo)vulpile bătrâne din PSD, care îl îndrumează. Ce fac ei se numeşte onanism exhibiţionist. Autoiluzionare electorală. Tactică penibilă. Impotenţă în plan strategic.

Ponta iese şi declară în mod repetat că moţiunea actuală n-are nici o şansă şi este doar „ca să dea două semnale, către profesori şi către ardeleni”,„ca să vadă profesorii că noi nu suntem de acord” (!!!) „şi să ştie că vom anula legea când vom fi la putere”. Adică, o facem doar ca să ne votaţi, chiar dacă noi acum nu suntem în stare sau mai rău, nu vrem să dăm jos guvernul care vă extermină. Cu alte cuvinte, prezumţia de prostie aplicată electoratului, cum face şi PD-L. Ăsta e mesajul, jignitor la maximum pentru cadrele didactice, fiţi proştii noştri electorali! Dar chiar presupunând, cu scuze anticipate, că mesajul ar prinde, PD-L fură alegerile dacă le organizează.

Şi altă tâmpenie, care reflectă intenţia flagrantă a PSD ca guvernul PD-L să rămână la putere, este infantilismul fanfaron cu care Ponta declară că ei nu mai negociază pentru voturi; chiar a zis textual că e treaba domnului Pambuccian dacă la moţiunea anterioară a declarat că a fost ultima dată când minorităţile au acordat sprijin guvernului să nu cadă!!!

Şi cea mai colosală, ca să zic aşa, eroare – dacă nu-i totuşi ticăloşie antiliberală – pe care o comite Tonta e aceea de a brusca ostentativ UDMR, în loc să-l susţină pe Crin în tentativa de a-i disloca pe unguri şi a reconfigura cu ei şi cu minorităţile, majoritatea parlamentară de anul trecut: în condiţiile în care imensa majoritate a populaţiei pur şi simplu detestă regimul Băsescu.

Totodată, Ponta le adresează ardelenilor un mesaj similar celui prin care lezează profesorii, tratându-i ca pe o masă de manevră electorală: data viitoare să ne votaţi pe noi, nu pe PD-L care vă vinde la unguri! Atitudine tembelă, mentalitate primitivă. Aceeaşi abordare în scop de dezbinare ca şi PD-L, când e nevoie stringentă de solidaritate şi coodonare, politică, socială şi civică.

Nu dreptul maghiarilor de a studia în limba maternă e problema, oricum o fac şi dacă ne-am pune în locul lor şi noi am face-o. Punând accentul asupra falsei probleme a limbii de studiu, PSD comite o dublă greşeală (ca la tenis): abate atenţia de la adevăratele şi gravele probleme de tip totalitar ale legii şi ostilizează, brutal, UDMR (fără de care, repet, n-ar putea fi la guvernare în eventualitatea fantezistă că după cum îşi aşterne ar ajunge să doarmă pe laurii victoriei electorale).

Ponta bajocoreşte, astfel şi eforturile doamnei Ecaterina Adronescu, co-autoare a textului moţiunii, împreună cu prof. Andrei Marga şi care, spre deosebire de preşedintele partidului ei, a declarat că până la dezbaterea moţiunii vor face demersuri pentru a maximiza şansele moţiunii.

Pe când preşedintele PSD, Victor Ponta, aruncă în aer orice şansă de a răsturna guvernul. Prin atitudinea lui, arată că PSD nu mai e decât suportul PD-L. La propriu. În caz contrar, s-ar gândi că, de exemplu, un guvern condus de Frunda György, cu profesionişti ca Stere Farmache, Arafat, Pambuccian şi alţii de calibru profesional ar fi o soluţie patriotică. Fiindcă patriotismul înseamnă acţiune inteligentă.

Şi nu, nu cred că trebuie să ne resemnăm. Crin ar fi cazul să-l ia pe Victoraş în culise şi să aibă momentul adevărului. Poate să fie de faţă şi Adrian Năstase (care, sincer, ar fi cazul să conducă de jure PSD). Dar dacă nu ies de-acolo cu decizia reacţiei rapide privind anunţarea programului, a premierului şi demararea negocierilor pentru refacerea majorităţii parlamentare, atunci Crin trebuie să iasă public şi să spună despre ce e vorba. Chiar în discursul parlamentar de la dezbaterea moţiunii de cenzură. Măcar să fie clar cine vrea şi cine nu vrea să scăpăm de regimul Băsescu, cine acţionează pentru asta şi cine subminează acţiunea de eliberare naţională.

P.S. Ţărănistul Virgil Ilie e cel care i-a zis pe nume: Tonta.

22 răspunsuri to “PONTA COMPROMITE ŞI NOUA MOŢIUNE DE CENZURĂ. PSD ŢINE PD-L LA PUTERE. AUTOPSIA UNEI MOŢIUNI AVORTATE”

  1. mihai444 Says:

    sau ”Poanta”,Roxi :)domnul Poanta

  2. plano10 Says:

    Oricat s-ar da Opozitia peste cap nu poate sa rastoarne rezultatul alegerilor din 6 decembrie 2009. Boala va mai dura cativa ani.
    Cat e de indaratnic electoratul nici nu merita efortul de a fi eliberat de efectele flamei violete care l-a lovit crunt anul trecut, de Sf. Nicolae.
    10 milioane de romani au crezut in cei care i-au indemnat sa nu se duca la vot.
    Acum au pretentia sa-i elibereze cei carora nu le-au acordat votul. Pardon! Sa invete mai intai sa voteze.

  3. mgabim Says:

    @Rox, Eu personal cred ca aceatsa campanie la care tu si tot ce misuna in mas media Romaneasca ati pornit cu tinta unica PONTA este gresita.
    A pune tot raul in oala PSD si a liderului lor mi se pare injust. Incep sa cred ca Basescu a dat comnda: la batalion atac # 1 inamic PONTA…

    *deci nu conteazaa s-a dat ordin ca l-a motiunea de cenzura arcul guvernamental sa se lipeasca de csaun
    *nu conteazaa ca Antonescu a refuzat sa mearga impreuna cu Ponta la intilnirea cu UDMR-ul – motivul afirmat de el insusi pe Realitea Tv in direct joi dimineata: „ii cunoseam si cafeaua o bausem”
    *sa-l obligi pe Ponta sa aleaga din 3 ministrii aparuti in presa drept preferinte ale PNL si ne discutate pe picior de parteneriat (aici PNL-ul face gresala majora, Ponta nu este totusi Labusul gen Geoana, si banuiesc ca asta este de fapt necazul)

    Si hai sa vorbim „de desfiintarea” motiunii 2

    * de ce am avea speranta ca va avea mai mult succes? Vor iesi mai multi Bucuresteni pe strazi ( in special profesori?)
    *sa negociem cu parlamentari ai puterii” aici chiar ma umfla risul; cu cine: cu UDMR-ul? pai problema lor esta sa treaca motiunea, cum altfel vor obtine ce nici o a lta minoritate in lumea asta are? Si aici ma refer nu la vezi puerilul argument legat de predarea geografiei si istoriei in limba magheara, ma rfere la un aspect mult mai important; sa infiintezi o scoala in limba magheara ai nevoie de 20 de elevi, dar sa functioneze o scoala romaneasca ai nevoie de 300 de elevi ( tu ai numarat cite scoli romanesti se inchid/si se vor inchide, ca sint mii de elevi – la nivel de tara vorbesc – ce vor face kilometrii pentru a ajunge la scoala? in timp ce levii magheari vor avea la „bot scoala”)
    Sau sa negociem cu UNPR-ul? pai ce le vindem?
    Sau minoritatile lui Pambuccian se dadeau de cesul mortii ieri cum acest guvern este o calamitate (ce au facut miercuri? au fugit precum sobolanii! si tu mai vrei sa-l pui si ministru pe acest oportunist numit Pambuccian – ma doare in cot cit de „destept” o fi!)
    Sau am inteles, cu PDLachei, de data asta vor fi mai scultatori..

    Si acum o intrebare, cu cine a negociat la motiunea de miercuri PNL-ul? a facut macar efortul? Au sarit incepind cu Visan, Boc urmat de borfeta astazi ca „ponta a fost cel care a dat mita contra voturi”. Nu am auzit nici un PNL-ist sa spuna OFICIL ca este o aberatie! Ba i-am auzit pe unii scaldind-o.

    Si am mai auzit cum pe Fenechiu nu l-ar deranja o alianta cu PD-ul reformat (si nu a fost singurul), cum Antonescu s-a imbratisat cu Blaga dupa motiune

    De cind ma stiu am zis ca politica are 100 fatete, dar ca sa se rastoarne toate in capul unuia singur mi se pare abbsurd!

  4. olimpiu65 Says:

    nici nu trebuie sa compromita micutzul arogant, o compromit si liberalii afisand un nationalism gretos!!!

  5. mgabim Says:

    Si vrei ca Ponta sa fie fidel si sa negogieze cu cine? Uite ce sa spun acum (fierbinte): „Tot prin negocieri murdare, pe care de altfel le condamna virulent la adversari, a incercat sa obtina si voturile la motiune, lucru pe care, implicit, l-a si recunoscut printr-o declaratie, calificata de chiar Crin Antonescu drept neinspirata, referitoare la faptul ca tradatorii au primit ce au cerut si apoi au votat invers.” Daca vad un singur PNL-ist care il apara atunci zic si eu ca Ponta a gresit!

  6. serialeonline24 Says:

    Salut! Sunt de la http://www.optimizare-seo.ro/ facem un proiect pentru a incuraja webmestari sa apeleze la firmele de seo. Proiectul consta in a alege 20 de webmesteri si a le face o optimizare gratuita daca esti interesat adaugama in lista de Y!M : optimizare_seo

  7. mariusnyc Says:

    Daca PSD ramane remorcat de Ponta se duce pe tobogan , un Alexandru Atanasiu ar fi fost solutia optima ptr stabilizare. Daca se imbata ci cifrele din sondaje ma tem ca vor avea surprize mari.

  8. Marcus Says:

    Iaca Vine Si Ignatu’ !

    Se apropie Ignatul, zi speciala la romani,
    Cand cu claca-n batatura isi iau aer de stapani.
    Si ratan crescut cu truda si speranta peste an
    E sacrificat cu pompa, obicei de bun taran.

    Veselie-i la pomana, stropita cu vin si tuica
    De pamant da cu caciula boboreanu strigand:muica!
    Craciunul ce sta sa vina si An Nou in prag de usa
    Vor fi cu cotlet pe masa si specialitati de gusa.

    Numai ca de la o vreme, cu chiombila la Putere,
    In popor e mare jale, nevoi multe si durere.
    Fiindca voda zis Minciuna si guvernul hraparet
    I-au luat porcul din poiata, lasand praful in cotet.

    De porci vrea sa vad-acuma romanasu’ greu taxat
    Sfatul Tarii il admira, de ratani adjudecat.
    Porci votati de el in toamna pe-o galeata si ulei
    Cand stapan si-a tras in tinda pe nebun si pe misei.

  9. Marcus Says:

    Mica Publicitate

    Societate americana de comercializare si inchiriere costume specifice pentru sarbatorirea Halloween-ului ofera la schimb doritorilor din Romania, costume Jack Spintecatoru’, Dracula, Yetti, Godzilla etc. contra costume si masti reprezentand Andreea Pora, Traian Razvan Ungureanu, Mircea Marean etc.
    Oferta valabila pana la miezul noptii.

  10. mariusnyc Says:

    Totusi, sa fim realisti, Ponta are ceva din Adrian Nastase in el si nu ma refer doar la inaltimea fizica

  11. Marcus Says:

    Mica Publicitate

    Societate americana de comercializare si inchiriere costume specifice pentru sarbatorirea Halloween-ului ofera la schimb doritorilor din Romania, costume Jack Spintecatoru’, Dracula, Yetti, Godzilla etc. contra costume si masti reprezentand Andreea Pora, Traian Razvan Ungureanu, Mircea Marean etc.
    Oferta valabila pana la miezul noptii.
    Oferta speciala si unica: Pentru costum marinel cu masca Basescu Traian (in ideea izgonit rapid copiii cu colindu’ si economisit astfel dulciuri) oferim colectie intreaga pirati si delicventi celebri.

  12. razvanrc Says:

    Sictir Ponta, poanta din fruntea PSD-ului si sictir si lui Bunea Stancu, care a parazitat cu Concivia lui Spitalul Judetean Braila si Maternitatea.

  13. ghitabizonu Says:

    Sati linistita …
    {a,buccian este un baiat amabil care doreste sa nu contrzica pe nimeni … Asa ca aia era ultima data inainte de urmatoarea ultima data (pana nu incerci sa-i iei amanta de sub el ) . Intamplator il cunoc. Baiat amabil si placut , nu-si va bate cuie in talpa sucarind portocalele ..

  14. Alexandru Marin Says:

    Dragă Roxana,
    Stimaţi cititori ai acestui blog,
    Vă invit în noul meu cămin virtual: http://www.alexandrumarin.ro

  15. t1u1 Says:

    Roxana, un alt articol perfect.
    L=am citit cu multa atentie si nu doar o singura data.Radiografia este exacta.
    Ar trebui sa il citeasca Ponta-Tonta si sa inteleaga unde, cand, cum, de ce … greseste.
    Si sa schimbe directia, cat mai este timp.
    Cand nu am fost deloc incantata de schimbarea lui Geoana am avut dreptate.E o distanta de la cer la pamant, intre Geoana si Ponta.
    Si niciunul nu are forta oratorica si statura de personaj politic a lui Crin Antonescu.
    Statura rezultata din gandire, coerenta, continuitate. Am vrut sa spun charisma, am evitat din foarte multe motive.
    Crin Antonescu, insa mi se pare ca a incercat sa nu supere pe nimeni, nu a intrat in polemici inutile, chiar el a spus-o in emisiunea lui Victor Ciutacu.Si a gresit in alegerea strategiei de lupta, a recunoscut chiar el ca a gresit.
    Totusi cu atat de multe greseli, romanii raman spanzurati si atarnati in aer inerti.
    Si nu romanilor-rumani trebuie sa li se intample acest lucru.
    Nimeni nu are nimic cu Ponta, el greseste, in modul cum actioneaza si gandeste. Daca nu intelege lucrul acesyta el pierde si psd-ul nu liberalii, pentru ca pe bostani chiar garnisiti cu adunatura lui dd, nu mai au sanse de supravietuire.
    Am vrut sa scriu numai primul rand si sa anexez articolul lui Dorin Tudoran, care este neiertator si succint, dar pana la urma m-am intins prea mult si fara folos, cred.
    http://www.dorintudoran.com/2010/10/27/pilat-din-ponta/
    Maria s.(Timisoara)

  16. t1u1 Says:

    Doamna Cristiana Anghel
    a anuntat in emisiunea Paulei Rusu, de pe antena 3, ca datorita interventiei unui prelat ortodox (nu stiu cine este, scuze) iese, incepand de luni, din greva foamei.
    Doamne ajuta.
    Maria s.(Tm)

  17. t1u1 Says:

    http://www.causes.com/causes/537728
    Prelatul este arhiepiscopul Ioan Salajan.
    Ii multumesc, atat preasfintiei sale cat si doamnei Cristiana Anghel, pentru chinul la care s-a supus, incercand sa atraga atentia unei puteri bolnave, insensibile la suferinta si noblete sufleteasca.
    Ii multumesc si pentru ca va iesi din greva foamei.
    Maria.S.(Tm)

  18. Roxana Iordache Says:

    @Nadina Nedelea. Bun venit!

    @mihai444. Nu, că n-are! 🙂

    @plano10. Bre, dar la cine te referi?! Oricum, mai bine să primească ei o eliberare nemeritată, cum spui tu, decât să stăm noi în continuare ocupaţi pe nedrept. Nu? 🙂

    @mgabim. Gabi, nu citesc presa, deci nu ştiu despre ce campanie vorbiţi. Credeam că v-aţi dat seama, n-am fost niciodată aliniată – ca dovadă şi faptul că public doar pe blog, ca totdeauna, doar ceea ce gândesc şi cred. Eu. Atât. Încercaţi să fiţi obiectivă şi să-l evaluaţi cu formaţia omului de ştiinţă pe care o aveţi. Ce nu e corect din ceea ce am scris? Dv., în schimb, îmi pare rău, inventaţi. Crin a spus foarte clar că n-avea sens să meargă la întâlnirea cu UDMR „de socializare”: adică, de pomană, fiindcă nu poţi să mergi să tratezi cu ungurii de pe poziţii de neseriozitate, id est nici un proiect, nici o strategie, nici o propunere concretă, ci doar „tactică la bucată”. Dacă l-aţi ascultat pe Crin la emisiunea la care v-aţi referit, ar fi trebuit să ştiţi că nu de la PNL au pornit acele nume în presă, ci au fost pe surse, iar el nu are obiceiul să facă nici poliţia surselor, nici poliţia presei. Ca un om politic matur, ca un om de stat, Crin i-a propus mai multe soluţii lui Ponta, inclusiv să vină PSD cu propuneri concrete. Îmi pare rău, judecaţi în termeni de galerie de fotbal, nu în termeni politici, dacă acum blamaţi atitudinea lui Geoană de a-şi asuma proiectul Johannis. E un fapt că acea moţiune a avut succes. Iar un succes acum n-ar mai putea fi desconsiderat de Băsescu. Eu ţin la dv. şi vă apreciez tocmai luciditatea, de aceea mă surprinde replica dv. mai ales emoţională. Have a nice Sunday!

    @olimpiu65. Da, nu văzusem ieşirile lui Nicolăescu şi Adomniţei. Ceea ce mie se pare inacceptabil este să aducem manuale din Ungaria. Asta nu. În rest, e dreptul lor.

    @serialeonline24. Bun venit, chiar dacă eşti paralel(ă)cu temele.

    @mariusnyc. Tocmai! Şi-atunci de ce să nu conducă PSD originalul? Mai ales că Ponta n-are din Năstase esenţialul. :mrgreen:

    @Marcus. 😆

    @razvanarc. Cred că în teritoriu trebuie să fie cu atât mai insuportabilă portocalizarea fără portocale.

    @Alexandru Marin. Uau! Felicitări şi succes! 🙂

    @t1u1. Maria, iar exagerezi! 😳 Referitor la mine, evident. Referitor la Crin, nu cred că „n-a vrut să supere pe nimeni”. A fost realist, lucrează cu materialul clientului. Referitor la doamna Anghel şi eu mă bucur. Şi zic, sărut mâna, Prea Sfinţite Părinte!

  19. raduhumor Says:

    Ambitiile care bantuie inca ambele tabere (pentru ca pana la urma nu e numai lupta PSD+PNL impotriva PD-L, ci este si cea pentru suprematie in blocul opozitiei
    dintre PSD si PNL, care la ora actuala se poate regla doar prin felul in care stau in sondaje !
    Chibitii (UDMR,Minoritati, ca adunatura izmanarilor nu se pune) nu pot fi cuceriti decat prin alternative serioase, care din cauza orgoliilor interzie.
    Ponta se crede principalul autor al procentajului bun pe care-l are acum PSD, desi el este doar beneficiarul acestor cifre nesperat de mari,datorate votului negativ, iar Antonescu este fara doar si poate liderul de facto al opozitiei, nu datorita procentelor PNL, ci datorita prestatiei individuale de exceptie, pe care ultimul discurs din Parlament, o sustine (sa nu uitam felul in care l-a facut mat pe Chiomb in campania electorala, dar aici inclin sa cred ca intrarea in lupta in trei i-a fost de ajutor piratului). De acum , daca Ponta se mentine in shaua rosie, trebuie de tinut cont si de indaratnicia lui, asa ca poate fi mentinut in lupta, doar pe pozitie de lider al opozitiei. ( conform sondajelor).
    Asta e !
    Crin n-are decat sa-l eclipseze ulterior, dar acum o competitie in doi, va avea un al treilea nevolnic castigator !

  20. Roxana Iordache Says:

    @raduhumor. Mesajul tău depăşeşte capacitatea mea de înţelegere. Mai gândeşte-te.

  21. raduhumor Says:

    @ Roxana
    Daca PSD nu-i face vant lui Ponta, nu vad ca acesta sa cedeze intaietatea lui Crin, si din aceasta surda infruntare nu va castiga decat cadavrul inca viu !
    Ce-i asa greu ?!
    Pentru ca acum trebuie sa stabileasca Prim ministrul si de abia dupa aia (suspendare) se ia in calcul candidatura la Presedintie, asa ca mai mult ca oricand este nevoie de acel :
    „Cel mai destept cedeaza !”

    P.S. Cei de la PSD care nu indraznesc sa se implice in lupta contra portocaliilor, nu vor ezita sa se arunce asupra liberalilor :mrgreen:
    Si crede-ma ca sunt mai unsi cu iruri decat tot staful liberal la un loc ( mai ales ca tu „joci” din nou doar din tribuna 🙄 )

  22. plano10 Says:

    Ma refer la acei 10 milioane de romani care au stat acasa de Sf. Nicolae… in loc sa mearga sa voteze…zicand ei ca in felul acela ii pedepsesc pe toti politicienii. Prin nocombat l-au ajutat pe Base sa recastige si s-au autopedepsit si ei, dar ne-au pedepsit si pe noi cu inca patru ani de regim portocaliu.
    Cata dreptate aveai Roxana, in perioada dintre turul 1 si turul 2, cand spuneai ca nu toti liberalii vor vota cum le spune Crin. Exit-pollu-rile au aratat ca aproape 30% dintre votantii lui Crin in turul 1 au votat cu Base in turul 2.
    Ma mai refer si la acei formatori de opinie care desi se dadeau antibasescieni au recomandat fanilor lor sa nu se duca la vot. Badea e unul dintra ei.

Lasă un comentariu