ŢARA ÎN CARE LOCUIM

Foto: Gândul

Infractorul care şi-a bătut bestial prietena în scara blocului ei a fost lăsat în libertate, pentru ca acum să aducă în agonie un (tânăr) poliţist, la Târgovişte. Agresorul recidivist, Daniel Uţă, are doar 21 de ani, iar antecedentele infracţionale îi sunt din vremea în care era minor.

Asistenta Florentina Cârstea, în schimb, mamă a unui băieţel, este arestată, acuzată pentru nenorocirea de la maternitatea Giuleşti. Ea este cea mai bună asistentă de terapie intensivă pediatrică a spitalului, după cum spun cei avizaţi. Şi trebuia să fie fac totum, din cauza tăierii criminale de personal sanitar.

Asta e România. O ţară în ruină, cu impostori la putere, care penalizează meritul şi recompensează infracţiunea. Cei arestaţi – pe viaţă – pentru crimă la adresa ţării şi a poporului român ar trebui să fie Băsescu şi Boc. Cu gaşca lor de infractori, cum pe nume le-a spus Crin Antonescu jagardelelor de la PD-L. Împreună cu unii de la UDMR.

P.S. Cât de imbecil poate fi procurorul Marius Iacob, căutătorul de trei ani al Elodiei, se vede din propunerea de închidere a Spitalului „Panait Sârbu” şi de execuţie financiară la adresa celei mai bune instituţii de specialitate din ţară.

7 răspunsuri to “ŢARA ÎN CARE LOCUIM”

 1. ŢARA ÎN CARE LOCUIM » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 05 September 2010 – Blog « [P] Strengari.ro – loc de joaca virtual pentru copii […]

 2. Nash Bridges Says:

  Daca eu sau oricare om de pe strada il luam de guler pe derbedeul ala si-i trageam o mama de bataie exact cum a facut-o el cu fata atunci se ridicau o mie de moralisti si deontologi din randul opiniei publice care sa ma infiereze ca am indraznit „sa dau intr-un copil”…Asta e poporul,pana la clasa politica si la autoritati ne lovim de astia de langa noi,ei ne pun la punct,ei ne moralisesc,ei ne voteaza clasa politica si ne cearta ca nu votam la fel ca ei.

 3. virgil Says:

  Da , asta este tara in care locuim , tara care din pacate nu mai este a noastra …
  La beci ar fi trebiuit sa stea si asistenta care si-a parasit postul , dar si tiganul care a batut politistul , numa ca …
  Numa ca , iata bunoara un prieten de al meu suindu-se matrafuxat la volan a intrat acum un an de zile cu propria masina intr-un pom . S-a ales cu o amenda , cu masina facuta tandari si cu oarece vatamari care l-au tinut in ghips citeva luni . In plus si cu o cercetare penala care dureaza de un an si bineinteles far de permisul auto . Cit o sa mai stea asa ? Nimeni nu poate sa-i spuna , dar eu va pot spune ce i-a spus procurorul care ancheteaza cazul …
  „Daca erati tigan chestiunea era rezolvata de mult…”
  Concluziile le trageti voi .

 4. sandman Says:

  Pai sa vedem care sint legaturile clanului Ghenosu cu PDL, citi bani au pompat judecatorilor care i-au eliberat si cum i-au incadrat procurorii. E posibil sa vorbim de cel putin 10 ani despre „clanuri” si autoritatile statului sa nu ia masuri? Consiliul de securitate al lui Basescu i-a identificat pe jurnalisti (pe anume jurnalisti) ca tinte.

 5. Ghita Bizonu' Says:

  Pai poa nu e imbecil .. ci doar cointeresat ?(adica nu-i prost degeaba !!)
  Oricum arestatrea preventva a asistentei aleia (nu e treaba mea sa determin vina ei !)arata ca dezonor procuratura reformata de Macovei abandoneaza ideea de lege invatata la facultate in favoare „legii” din perceptia publica (sa facem dreptate ! Deci pe cine spanzuaram ?).
  Fiindca draga am ajuns o tara in care bunul simt inseamana orice ….(desi nereglementat in mod legal bunul simt este prezumat si se cere continuu celor care aplica legea . Este cel care defineste notiuni aparent bagi precum „pericol public” si „interes public” care sunt baza LEGII , fie ea penala, civila samd .)

 6. huhuciu Says:

  Baga-mi-as!!!!!!!!!

 7. PDL va mai castiga alegeri daca niciun fraudator nu va fi trimis in instanta « Plano10's Blog Says:

  […] Iese tot mai mult in evidenta ca si infractori din lumea interlopa au pus umarul la fraudarea… […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: