IEŞIREA DIN MOCIRLĂ. AVANTAJ BĂSESCU

daianu rl

N-are rost să fac o scurtă istorie a modului în care preşedintele Băsescu s-a bazat, mereu, pe slăbiciunea celorlalţi, pe care a ştiut să-i manipuleze de aşa natură încât să-i pună în situaţii de imposibilitate. Principala cauză este, repet, reactivitatea clasei politice, incapacitatea vreunui partid de a face agenda publică, prin lansarea unor teme serioase, necesare şi aplicabile eficient. Nu doar de şuetă. Spaţiul viran a fost populat, mereu, de Traian Băsescu. El a lansat teme false, a făcut agenda şi a reuşit să domine mediatic. Implicit electoral.

Singura agendă care nu i-a reuşit a fost să-l dea jos pe Tăriceanu. Au făcut-o, ulterior, liberalii.

În situaţia pseudo-crizei actuale – pentru că la noi o criză politică nu-i decât o altă mascaradă – oricum ar ieşi, Băsescu iese în avantaj.

Dacă dă afară PSD de la guvernare, ţinteşte multiplu: pasează responsabilitatea eşecului guvernării asupra partidului condus de Mircea Geoană, pe care şi-l asigură, astfel, ca finalist la alegeri, fiindcă, victimizându-l în ochii electoratului de stânga, pune PSD în situaţia să-şi susţină puternic şi solidar preşedintele, chiar dacă majoritatea pesediştilor sunt convinşi – cum au fost convinşi şi pentru Bucureşti – că Oprescu e omul. Geoană e pradă sigură pentru Băsescu, este contracadidatul cel mai uşor de bătut, pentru că nu atrage decât insuficiente voturi suplimentare în turul al doilea. 

Dacă iese de la guvernare, PSD îi face jocul lui Băsescu, pentru că are imaginea de partid generator de criză şi totodată, îl scoate din cursă anticipat pe Sorin Oprescu, barând şi accederea lui Crin Antonescu în turul al doilea. Dacă nu iese de la guvernare, PSD tot jocul lui Băsescu îl face, fiindcă are imaginea de partid obedient, care poate fi manipulat, inclusiv atunci când i se dă impresia că are mingea: trebuie să şi ştii ce să faci cu ea. Poţi să dai în bară, în bălării sau în fileu, ca să nu mai vorbim de autogol. Mircea Geoană a dat autogol cu PSD din momentul în care a refuzat să semneze protocol de guvernare cu PNL – din fericire pentru liberali.

Dacă nu dă afară PSD de la guvernare, are imaginea de preşedinte reconciliator – el, conflictualul prin excelenţă, reuşeşte să dea impresia de conciliator prin contrast cu mascarada coaliţiei, pe care a provocat-o ca să o rezolve. Piromanul-pompier.

Guvernul minoritar ar fi singura opţiune proastă pentru Băsescu, implicit pentru PD-L (care nici nu există fără Băsescu, aşa încât disidenţa din partidul prezidenţial e sinucigaşă). În acest caz, toată ostilitatea publică s-ar focaliza asupra PD-L şi a preşedintelui Băsescu, toate oalele catastrofei guvernamentale s-ar sparge în capul lor. De altfel, am mai spus-o, PD nu poate guverna niciodată singur, are nevoie de parteneri pe care să se bazeze şi apoi să dea vina. PNL şi PSD şi-ar face un serviciu dacă ar vota un guvern minoritar PD-L. Băsescu poate întoarce, însă, dezavatajul guvernului minoritar, prin cooptarea UDMR, care a negociat o intrare la guvernare şi este cunoscută loialitatea partenerială a ungurilor în serviciul guvernării. Ar fi singurul avantaj electoral – deloc neglijabil – al lui Băsescu în condiţiile unui guvern minoritar, voturile minorităţii maghiare, care pot înclina – decisiv -balanţa.

O altă opţiune, extrem de avantajoasă pentru Băsescu ar fi să se delimiteze olimpian, să spună, teatral: stop circului politicianist şi să desemneze un premier independent, care să formeze un guvern de tehnicieni pentru a scoate ţara din criză. Deci, nu interimar până la alegeri, cum vrea PNL, ci cu toate prerogativele guvernamentale de natură să administreze, competent, criza economică şi socială actuală. Soluţia l-ar creşte pe Băsescu în sondaje, dar trebuie să recunoaştem că ar fi benefică pentru ţară, salutară chiar: ţara asta, în halul în care a ajuns, nu mai poate fi guvernată şi scoasă din dezastru decât de un guvern tehnocrat. Cu specialişti cărora să nu le pese de implicaţiile politice ale deciziilor lor şi a căror singură determinare să fie aceea de a face tot ce trebuie în interes naţional, mai presus de orice interes partizan.

Deci s-ar prea putea ca Boc să-şi ia bocceluţa.

UPDATE. După ce Boc a anunţat că trimite la Cotroceni solicitările de revocare a lui Nica, respectiv, desemnare ca interimar a lui Blaga, preşedintele Băsescu i-a invitat pe preşedinţii PD-L şi al PSD la Cotroceni. Geoană a refuzat participarea. Cât de prostănac poţi să fii ca să ceri o mediere, să o obţii şi pe urmă să nu te prezinţi? Geoană a declarat că a vorbit cu Băsescu la Cotroceni telefon şi i-a spus să-şi asume responsabilitatea, dar nu exclude „dorinţa şi intenţia de a discuta lucrurile cu adevărat importante”, însă „subiectul Nica nu este un subiect de discuţie”. Cine a zis că este? „Chiar mă pregăteam să merg către Palatul Cotroceni”, a adăugat Prostănacul. De unde rezultă că s-a oprit din drum. Ca să facă o declaraţie de presă.

UPDATE 2. Geoană a ajuns la Cotroceni. E praf băiatu-ăsta. Praf şi pulbere.

UPDATE 3. Geoană a ieşit, trist, de la întâlnirea cu Băsescu şi Boc, la care a participat consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, după câteva minute şi a repetat că preşedintelui Băsescu a propus ca Ministerul de Interne să fie condus de un independent, iar contrapropunerea preşedintelui PSD a fost aceea de premier independent. Mircea Geoană a confirmat că PSD va ieşi de la guvernare dacă Dan Nica va fi revocat.

UPDATE 4. După scurta întâlnire cu preşedinţii partidelor guvernamentale, preşedintele Băsescu a mustrat, părinteşte, partidele, pentru că, în loc de dialog, au ales jignirile pe calea presei şi şi-a exprimat regretul că prin declaraţiile lor s-a indus neîncrederea opiniei publice în Ministerul de Interne, privind procesul electoral (fără să facă, evident, nici o referire la modul în care Duduia s-a referit la serviciile de informaţii).

Pe urmă, a propus fie un independent, fie un membru al opoziţiei, pentru Interne, după modelul SRI şi SIE. Băsescu a pozat în fan al Constituţiei şi a spus că, în cazul în care se acceptă propunerea lui, va trebui vot parlamentar, fiind vorba de funcţia de viceprim-ministru pentru PSD. În final, preşedintele s-a dat moderator, afirmând că acordă încă timp partidelor pentru a cădea la o înţelegere, deci nu semnează, deocamdată, decretul de revocare a lui Nica şi nici pe cel privind interimatul lui Blaga, soluţie pe care a considerat-o conflictuală. Prin soluţia de băltire pe care a ales-o, Băsescu a demonstrat, din nou, că nu-i pasă de ţară. Preşedinte derizoriu. Şi laş.

UPDATE 5. Crin Antonescu a declarat că PNL îşi menţine poziţia privind oportunitatea unui guvern de tehnicieni şi nu acceptă propunerile lansate de preşedintele Băsescu.

Marko Bela spune că UDMR nu intră la guvernare înainte de alegerile prezidenţiale.

UPDATE 6. Adriean Videanu a declarat, în curte la Modrogan, că Emil Boc „a convocat” coaliţia pentru astă-seară la 21 sau mâine dimineaţă la 9. Videanu a afirmat că nu se gândiseră la propunerile preşedintelui Băsescu şi că înainte de a lua în calcul variantele lui pentru funcţia de ministru de Interne, trebuie să discute în coaliţie. Adriean era cam palid. El e de obicei roz.

UPDATE 7. Liderii PSD au avut o criză de orgoliu, zicând că ei sunt parteneri egali, nu „convocaţi”. Boc a mutat întâlnirea pentru mâine dimineaţă la 9. Geoană i-a scris lui Boc să-i spună lui Băsescu să nu-l revoce pe Nica. Şi pe urmă se pot întâlni. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Vorba lui Crin Antonescu, super-inspirată: Nu jucăm în farsa lor!

76 răspunsuri to “IEŞIREA DIN MOCIRLĂ. AVANTAJ BĂSESCU”

 1. adriana popa Says:

  Asa am si banuit… Consumatorul Sef – Nu are nici o problema sa dea „foc ” la toata tara , pentru a-si salva propria piele.
  Toate astea fiind posibil datorita marilor slabiciuni ale oponentilor sai.
  Felicitari lui Calin Tariceanu care macar l-a infruntat si supravietuit .. cred ca i-a facut hepatita.
  Acum culmea in zilele noastre , numai batranul Ion Iliescu , si partial Hrebenciuc il pun la locul lui.
  Sper din toata inima sa-i dea de cap Antonescu si noi cu stampila….

 2. ela Says:

  „O altă opţiune, extrem de avantajoasă pentru Băsescu ar fi să se delimiteze olimpian, să spună, teatral: stop circului politicianist şi să desemneze un premier independent, care să formeze un guvern de tehnicieni pentru a scoate ţara din criză.” Deci, nu interimar până la….”

  ASTA AR FI DE DORIT! , dar n-o va face! e prea sadic cu poporul si prea avid de puterea lui personala.

 3. J o h n s o n Says:

  Basescu,in finala cu orine,ar lupta exclusiv cu imaginea lui foarte proasta, acel finalist mare lucru nu trebuie sa faca decat sa reaminteasca publicului cat de prost a fost acest mandat prezidential.plus perspectivele sumbre care ne-ar astepta cu acelasi presedinte.Din acest moment orice artificii ar face nu mai are credibilitate.Lumea deja este polarizata : 35 % si 65 %

 4. Alexandru Marin Says:

  E clar ca UDMR-ul negociaza cu toata lumea zilele astea 🙂

  Tu ai inteles ceva din ce a zis Geoana?

 5. sabina Says:

  Si uite asa sta o tara intreaga sa astepte ce va decide dl. Basescu. Intotdeauna i-a reusit sa genereze astfel de momente de suspans national. Din pacate pentru noi toti, nu vine si cu solutii bune pentru noi toti sau macar pentru majoritatea. Ci vine cu un alt moment de suspans national s.a.m.d.

 6. Marius Mina Says:

  Nici Einstein daca ar veni acum PM in Romania n-ar putea gestiona criza, Sunteti intr-un deep shit fara precedent. Poate motiunea de centura cu care bate iar campii Bogdan Olteanu acum pe Ralitatea sa mai miste lucruruile intr-un sens favorabil…lui.

  Vezi ca am si update uri
  http://mariusmina.blogspot.com/2009/09/fabrica-de-vise-gafe-si-conspiratii_28.html

 7. costi Says:

  Asa este Roxana, dar daca, intr-un final, ca adevarati eroi, se alatura si liberalii si se reface D.A.
  Ca doar e criza, nu?

 8. Radu Humor Says:

  @ Roxana, daca-ti iese asta cu @ Daniel Daianu – prim ministru, eu te propun pentru premiul Johny Walker, pe care o sa-l ridici de la @ Virgil, impreuna cu diploma de cea mai mare realizare : i-a bagat-o ( in fine 😉 ) printre bare :lol:, chiar in poarta parasita pentru moment de Basescu , care s-a luat dupa directia ochiului stang si a nimerit drept in poarta adversa 🙄 , la care nu a primit, e drept, nici un gol, fiind rasplatit in schimb cu trofeul ” Sticla goala” , urmand ca in curand sa primeasca in miniatura si ” Urna goala „, constand intr-o statueta blonda , plina de euroi :mrgreen:

 9. Dragoş Sorin Nicula Says:

  Ce’i mai place lu Base atmosfera…
  Uite cum i’a chemat el pe gugustuci la palat sa’i impace…
  http://dragossorinnicula.wordpress.com/2009/09/29/drujbistul-traian-basescu/

 10. Roxana Iordache Says:

  @adriana popa. Crin Antonescu nici nu intră în turul al doilea.

  @ela. E posibil s-o facă, tocmai pentru că e prea avid de putere. Gândeşte-te cum ar da la public poza cu el lângă Dăianu premier şi Isărescu, reconfirmat guvernator.

  @Johnson. Votul negativ a fost compromis. Nu oricine scoate la vot transpartinic în turul II.

  @Alexandru Marin. E normal să negocieze şi cu PNL. În rest, cine mai ascultă ce zice Geoană?

  @sabina. Cred că ai dreptate.

  @Marius Mina. Şi ce să facem, să punem mâinile la piept şi să murim? Pe mine chiar mă interesează să avem un guvern competent. Eu trăiesc în ţara asta. În rest, eşti guvernat de ură. Nu-i nevoie de nici o moţiune de cenzură – care, de altfel, e obligatorie pt PNL ca partid de opoziţie ce se numeşte. Dacă vrea Băsescu, în 5 min. demisionează Boc şi-l desemnează pe Dăianu. Ceea ce chiar ar fi de dorit. Altfel, încă trei luni cu ăştia şi alunecăm sub nivelul mării.

 11. Roxana Iordache Says:

  @costi. Orice e posibil în România.

  @Radu Humor. Vezi răspunsul către Marius Mina. Râsul are şi el un rost.

  P.S. Prefer Jack Daniels.

 12. J o h n s o n Says:

  PSD treb sa nu accepte alta varianta decat varianta Nica in felul acesta nu poate sa fie acuzat ca „generator de criza” dimpotriva se poate erija intr-o victima a lacomiei PDL de a-si atrage cel mai atractiv Minister in preajma alegerilor avand intentia sa denatureze votul romanilor in favoarea lui Basescu.In oricare alta varianta PSD cade in cap precum Boc la Antena 1

 13. Marius Mina Says:

  Roxana tu nu intelegi un lucru, astia trebuie lasati sa moara pe manutza lor nu sa pui botul sa inghiti o bomba atomica alaturi de.Cine se arunca acum la guvernare se sinucide irevocabil.Daianu nu are nicio sansa plus ca e baiat destept si n-ar pune botul la o asemenea magarie.Daianu nu e Olteanu.

 14. sabina Says:

  Cineva l-a invatat de bine pe Geoana sa nu se duca la Cotroceni pentru a fi „mediat” de Basescu. Si motivatia sta in picioare: demiterea lui Nica a fost generata de presedinte deci acesta nu poate fi un real moderator.

 15. Roxana Iordache Says:

  @Johnson. Deloc nu mai are importanţă acum ce acceptă şi ce nu acceptă PSD.

 16. Roxana Iordache Says:

  @sabina. Geoană e cu Boc la Cotroceni.

 17. Marius Mina Says:

  Papagalul de Geoana zicea acum 20 de minute in breaking news ca nu are ce cauta la Cotroceni, acum il vad acolo…wow…cata barbatie in loc de portocale. Asta nu e doar labil psihic e si comic 😉

 18. sabina Says:

  Stirea aceasta o citisem si eu…

 19. Hendrix Says:

  Asistam la un CIRC politic organizat de ba-secu, cu participarea ,,extraordinara” a celor 2 falsi sefi de partide, sarmanii boc si geoana! Este o DIVERSIUNE de 2 lei care are scopul deturnarii atentiei publicului de la acest guvern basescian catastrofal si de a il prezenta pe geoana ca OPOZANT de-a sau(FALS desigur!). Nu ma indoiesc de faptul ca intalnirea de la 3coceni va duce la pastrarea actualului status-quo. Mai mult, in ochii fraierilor ba-secu va trece drept conciliant, ceea ce n-a fost NICIODATA in viata lui.
  Scopul suprem al aliantei dintre ba-secu si geoana este realegerea lui ba-secu! Atata timp cat geoana este servantul neconditionat al lui ba-secu nu se va schimba nimic! Va reusi geoana sa para credibil ca opozant al lui ba-secu? Nu cred!
  Ma sperie cat de usor se poate inflama scena politica printr-o astfel de diversiune! Ma infioara gandul ca atatia politicieni si analisti politici intra in jocul diversionist al securistului de la Anvers, cu buna stiinta! Oare ce alte diversiuni securistice ne mai pregateste ba-secu pana pe 22 noiembrie?

 20. Marius Mina Says:

  Roxana, s-ar putea sa le explodeze in freza diversiunea „Gladiator”

 21. olimpiu Says:

  corecta si pertinenta analiza ta. dar eu m-am obisnuit ca in Romania evenimentele sa se succeada rapid si rasturnarile de situatie sa fie la ordinea zilei.
  politic se poate intampla orice scenariu prognozat in articol, cum va vota electoratul? acolo sunt multe necunoscute si in doua luni se pot multe schimba. ca sustinator al lui Crin, mi-as dori ramanerea PSD la guvernare si intrarea doctorului in scena dar daca nu va fi asa, atunci candidatul liberal are mult de munca in campanie si sper s-o poata face ca nu-l prea vad in stare

 22. Plano Says:

  @ Roxana
  Lui Geoana i-a fost greu, pana astazi, sa spere ca va ajunge in turul 2!
  Acum are sprijinul partidului si se va ridica in sondaje la procentele partidului, suficient pentru a accede in turul 2.
  Sper ca nu sunt sinucigasi…. cei de dreapta… sau cei independenti…sa contribuie prin actiune sau inactiune(neparticipare la vot in turul 2) la reinscaunarea Basescului!

 23. Chat Noir Says:

  WIN – WIN … pentru Traian Băsescu (care criză ?, care Ridzi ?, care Udrea ?, care Anastase ?, care curfutiță ?)… Doamne ce om care știe să provoace și să câștige din orice … din păcate doar pentru el. Din ce în ce mai mult Tăriceanu dovedește că rămâne singurul politician cu „ouă” din România. (și nu l-am creditat cu posesia lor acum câțiva ani). Dacă altcineva (decât Băsescu) câștigă alegerile prezidențiale din România … asta nu demonstrează că are „ouă”, ci doar că a profitat de un complex de împrejurări. Nici nu mai știu pe cine să susțin … Crin – absent … dar deocamdată are votul meu, Oprescu – l-aș vota, dar mi-e frică să nu repet greșeala de acum 5 ani, Geoană – cât pe ce să cred azi că are biluțe, dar m-am convins că a fost emasculat. Ce alte opțiuni am … câtă vreme n-am să-l votez niciodată pe Băsescu ? Poate o „doamnă de fier” … că bărbați nu mai avem.

 24. Marius Mina Says:

  Crin Antonescu declaratii de presa la 16.30 Antena 3

 25. Marius Mina Says:

  Roberta Anastase ar putea fi revocată din funcţie… 😉

 26. Mihai Says:

  Basescu nu va castiga alegerile

  Btw o faza foarte amuzanta pe care am vazut-o pe okazii. Criza i-a ajuns si pe blogari. Vinde unu cont adsense de 65$ cu 1 leu.
  http://www.okazii.ro/catalog/33397243/Vand-cont-google-AdSense-care-are-65-.html

 27. Marius Mina Says:

  Băsescu propune soluţii la Interne: ministru independent sau din opoziţie
  Sa-l propunem pe Bogdan Olteanu sau unul dintre oamenii lui de baza.

 28. Mordechai Says:

  Deci nu vă mai luaţi de Geoană, clar? Are centură neagră la Tetris. Şi nivelul 17 Mind Dominator la Magic Marbles.

 29. Marius Mina Says:

  Doina Cornea s-a înscris, ieri, pe lista personalităților intelectuale care îl susțin pe candidatul PNL Crin Antonescu, după o întîlnire avută la Cluj cu inițiatorul mișcării, fostul președinte Emil Constantinescu.Urmeaza surorile Coposu

 30. ela Says:

  Base se joaca cu PSD sau…….. Il joaca pe Geoana, nu-l lasa nici sa moara nici sa traiasca.
  DISCURSUL LUI BASE A FOST ASA…. DE DRAGUL VORBELOR FARA ROST,
  a mai cules cateva voturi,………. de la mine nuuuuuuuuuuuu.
  Cand nimic nu are a spune, base nu este convingator.

  rEMANIEREA, DEMITEREA se pare ca este un scenariu menit sa atraga atentia de la Udrea, SI sa mai iasa base in fata cu declaratii.

  Nu cred ca cineva din opozitie care a vazut ce poate pati daca se inhaiteaza cu base si partidul lui fara doctrina, (o sa zic asta pana la infinit) ar vrea sa fie in locul PSD, umilit. destabilizat.
  Poate e de bine pentru ei, a mai fost unul victima a sistemului, a puterii iar saracii acestei tari, care s-au identificat cu nemultumirea fata de sistem si oamenii lui corupti, l-au trimis in Parlamentul Europei.

  Pnl a fost patit si a platit cu destui nervi mariajul cu PD si base. Tariceanu a rezistat datorita firii lui puternice, dar si a PSD-ului.
  Daca vreodata vreun partid accepta coabitarea cu PD, acel partid va fi zero pentru mine, nu ca ar durea pe cineva, asta este realitatea, cine face alianta cu PD, face pact cu diavolul!

 31. ela Says:

  OF, cred ca am fost prea radicala, am intrat in moderare ! mii de scuze!
  Marius Mina, chiar ma intrebam „ce-o mai face d.na Cornea!”, ce parere are despre basescu!?

 32. Marcus Says:

  @Roxana:iti voi raspunde aici, la postarea anterioara. Zici ca fac misteaux cand scroafa este moarta in cotet. In primul rand nu am inceput eu, ci guvernul Basescu, care timp de noua luni si-a bagat picioarele in noi si in ea de criza, fiind preocupat doar de cascaval si lupte politicianiste ale caror miza unica sunt alegerile din acest an. Faptul ca iese psd-ul de la guvernare, n-are cum sa afecteze prea mult si pentru o duranta prea mare, insurmontabila, o situatie de tot cacatul (scuze), care ne trimite pe penultimul loc in LUME in ceea ce priveste modul in care acest guvern marioneta a luat masuri anticriza. Daca pentru inca aproximativ saptezeci de zile ii vom tine pe boc si pe ai lui sa rada in geam la palatul Victoria, pentru a putea incasa pensia, nu-i niciun bai, mai mult de atat nu cred ca ne putem afunda in butoiul cu cacat in care ne sufocam deja.
  Situatia devine intr-adevar serioasa dupa alegeri: daca iese chiombu presedinte e bai al dracului de mare pentru toata suflarea romaneasca, mai putin pentru acolitii lui, daca vine oricine altcineva in locul lui, avem garantia debarcarii portocaliilor de la Putere, pe mana lor, si inlocuirea cu un guvern scapat cel putin de maniac si de interventiile sale directe, ceea ce ne garanteaza faptul ca s-ar putea in sfarsit sa asistam la o viziune coerenta in ceea ce priveste combaterea crizei in Romania.
  Asa am pierdut aproape un an cu rahaturile enumerate mai sus, an pe care il vom simti la greu in bugetele personale, incepand cu anul 2010.
  Asa ca nu ma acuza pe mine ca fac misteaux, deoarece motive sunt cacalau, stimata doamna, iar ca sa ma strofoc de grija actualului guvern si a mai mult ca sigure crize politice generata de chiomb, pentru a nu se mai vorbi de Udrea si de a pune mana pe Ministerul de Interne, n-o fac deoarece, daca am rezistat aproape cinci ani cosmarului basescian, o luna in plus nu mai conteaza.
  Nu-mi permit sa-ti dau sfaturi, dar eu unul, in loc sa comentez ce si cum, cu noua cucubata bashita, prefer sa ma concentrez pe aducerea aminte zi de zi putinilor celor care ma citesc asupra pericolului mortal cu chiombu’ inca cinci ani la Cotroceni.
  sa fii iubita
  marcus

 33. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina, @sabina. mai sunt şi declaraţii inventate pe surse, care au interes ca presa să mediatizeze un zvon. Alteori, vorbeşte gura fără unii şi pe urmă trebuie s-o dreagă.

  @Hendrix. De acord cu tine.

  @olimpiu. Mulţumesc. Oprescu oricum intră în cursă şi eu cred că e bine să ajungă în turul II. Dacă nu, oricum îl favorizează pe Antonescu, numai că – tot opinia mea – liberalul n-are şanse, pentru că, aşa cum spui şi tu, nici nu se străduieşte.

  @Mordechai. 😆

  @Marius Mina. Banii-ăia – foarte mulţi – decât să fie aruncaţi aiurea, mai bine s-ar fi folosit eficient.

  @ela. Spun a mia oară: nu am moderare. Puteţi fi cât de radicali vreţi. Nu banez decât lighioanele. Deci, dacă te-a trimis acolo, a fost aleatoriu. Am să merg să eliberez mesajul tău.

 34. marius Says:

  cea mai proasta varianta pentru noi este un guvern de tehnocrati. Prostia cat Crin de mare. Basescu trebuie sa faca decontul cu PD-L la butoniera, nu sa scape prin nu stiu ce Ciolos sau Predoiu din filiera fiilor fostilor securisti. tampenie maxima cu guvernul de independenti. Asta l-ar servi de minune pe Basescu. Foarte buna ideea Roxanei, GUVERN MINORITAR PD-L fara UDMR, asta e singura care nu i-ar permite lui Base partitura de fuga.
  El e PD-L si trebuie sa fie pedelist pana in moalele capului

 35. Roxana Iordache Says:

  @Marcus. Te înţeleg, nu avem acelaşi statut. La mine, e deformaţie profesională. 🙂

  P.S. Încearcă să nu-i atribui omului ceea ce nu spune sau chiar contrariul. Într-o criză, orice zi pierdută poate însemna un dezastru. Soluţia mea cred că a fost clară – guvern de tehnicieni, Dăianu prim-ministru.

 36. ela Says:

  ms Roxana!

 37. Roxana Iordache Says:

  @marius. Sigur că guvern minoritar ar fi trebuit să ceară PNL şi PSD, din punct de vedere politicianist. Dar n-au făcut-o, cred, din două motive. Unul politic – se ştie că UDMR a negociat cu Băsescu şi celălalt, economic: pe bune că nici un guvern politic nu mai poate scoate ţara din dezastru, trebuie tehnicieni. După ce rânesc ei, se pune covorul roşu pentru politicieni. Dacă sunt în stare. Dacă nu, facem R.B.R. – Republica Băsescu România. :mrgreen:

 38. virgil Says:

  SCRISOARE … DESCUIATA DOMNULUI ION ILIESCU

  Venerabile domn ,

  Va urmaresc cu mare atntie inca de la data cind ati aparut la TVR Libera in decembrie 1989 .
  Imediat ce v-am vazut am fost strafulgerat de convingerea ca daca vrem ca televiziunea in Romania sa fie libera , daca vrem ca noi sa fim liberi , ei bine este mai mult decit o necessitate obiectiva cum spunea cel de trista amintire , ca dumneavoastra sa nu fiti nici pe departe … liber .
  Liber sa facet ice poftiti macar …
  Iata de ce domnule Iliescu inca de pe atunci m-am zbatut cit am putut sa va pun cite piedici am putut , sa va bestlesc , injur si mascaresc cu orice ocazie si prilej mi s-au oferit .
  V-am considerat nimic altceva decit cel mai mare criminal al acestui neam , capul mafiei bolsevico-securiste , hotul cel mai mare , mincinos fara granite , ma rog , ce sa ne mai lungim , dracul , nichipercea in persoana domnule .
  Domnule Iliescu , timp de aproape douazeci de ani am trait cu convingerea ca un neispravit mai mare ca dumneavoastra nu are de unde sa dea pamintul Romaniei .
  Vai , iata vin astazi sa recunosc ca geaba am facut umbra pamintului daca am putut sa fiu atit de increzator in capacitatea acestui neam de a nu mai scoate la vedere buboaie , puroaie mai mari .
  Domnule , sunteti mic copil pe linga blestemul pus pe capul romanilor in ultimii cinci ani , domnul Ba’secu .
  Holera , ciuma si tifosul la un loc nu pot dstruge intr-un secol cit poate asta intr-un ceas .
  Iata de ce domnule Iliescu , vin acum aici , public , sa recunosc marea greseala in care am trait .
  Dar nu acesta este scopul scrisorii de fata …
  Vin domnule Iliescu sa va cer , sa va rog , sa va implor sa ne mai salavati inca o data de acest nou Ceausescu domnule !
  Luati-l domnule pe prostanacul cela din fruntea PSD , puneti mina pe haturile partidului , treceti in opozitie si puneti domnule tunurile pe mascariciul asta , pe blestemul asta al acestui mult napastuit neam .
  Faceti-o domnule , faceti-o cum va pricepeti mai bine , democratic , ma rog , cu sforariile la care nici dracu nu va intrece , parlamentar ca sa zic asa , numai faceti-o ca nu mai putem rabda !…
  Altminteri , sa nu va mire ca vor fi unii sa puie mina pe ce au la indemina , un par , un tirnacop , furcoiul de la sura si vor lua calea strazii .
  Si daca o vor lua , ma bate gindul ca daca tot s-o apuca lumea sa dea la cap napircilor , sa nu nimereasca si prin curtea dimneavoastra domnule .
  Ca stiti cum ie la revulutie , n’asa?

  Un cetatean rsponsabil sau ma rog , un grup de oameni ai muncii …

 39. Madalina Says:

  ce moaca de tractorist timpit are…

  http://s2.ziare.com/?mmid=b1efc3e23bc0e04c4

 40. J o h n s o n Says:

  Hrebe la Ordinea Zilei:

  1.Avem respect(PSD) pentru Institutiile statului chiar daca acum sint populate de indivizi de teapa lui Basescu. 😆

  2.Boc,ce sa spuna Boc ?…el e pe pilot automat ! 😆 😆

 41. ela Says:

  ela spune: Comentariul tău aşteaptă să fie aprobat.
  marţi 29 septembrie 2009 la 3:13:56 pm

  Base se joaca cu PSD sau…….. Il joaca pe Geoana, nu-l lasa nici sa moara nici sa traiasca.
  DISCURSUL LUI BASE A FOST ASA…. DE DRAGUL VORBELOR FARA ROST,
  a mai cules cateva voturi,………. de la mine nuuuuuuuuuuuu.
  Cand nimic nu are a spune, base nu este convingator.

  rEMANIEREA, DEMITEREA se pare ca este un scenariu menit sa atraga atentia de la Udrea, SI sa mai iasa base in fata cu declaratii.

  Nu cred ca cineva din opozitie care a vazut ce poate pati daca se inhaiteaza cu base si partidul lui fara doctrina, (o sa zic asta pana la infinit) ar vrea sa fie in locul PSD, umilit. destabilizat.
  Poate e de bine pentru ei, a mai fost unul victima a sistemului, a puterii iar saracii acestei tari, care s-au identificat cu nemultumirea fata de sistem si oamenii lui corupti, l-au trimis in Parlamentul Europei.

  Pnl a fost patit si a platit cu destui nervi mariajul cu PD si base. Tariceanu a rezistat datorita firii lui puternice, dar si a PSD-ului.
  Daca vreodata vreun partid accepta coabitarea cu PD, acel partid va fi zero pentru mine, nu ca ar durea pe cineva, asta este realitatea, cine face alianta cu PD, face pact cu diavolul!

 42. ela Says:

  🙂

  Base se joaca cu PSD sau…….. Il joaca pe Geoana, nu-l lasa nici sa moa.ra nici sa traiasca.
  DISCURSUL LUI BASE A FOST ASA…. DE DRAGUL VORBELOR FARA ROST,
  a mai cules cateva voturi,………. de la mine nuuuuuuuuuuuu.
  Cand nimic nu are a spune, base nu este convingator.

  REMANIEREA, DEMITEREA se pare ca este un scenariu menit sa atraga atentia de la Udrea, SI sa mai iasa base in fata cu declaratii.

  Nu cred ca cineva din opozitie care a vazut ce poate pati daca se inhaiteaza cu base si partidul lui fara doctrina, (o sa zic asta pana la infinit) ar vrea sa fie in locul PSD, u.milit. destabilizat.
  Poate e de bine pentru ei, a mai fost unul victima a sistemului, a puterii iar saracii acestei tari, care s-au identificat cu ne.multumirea fata de sistem si oamenii lui co.rupti, l-au trimis in Parlamentul Europei.

  Pnl a fost patit si a platit cu destui nervi mariajul cu PD si base. Tariceanu a rezistat datorita firii lui puternice, dar si a PSD-ului.
  Daca vreodata vreun partid accepta coabitarea cu PD, acel partid va fi zero pentru mine, nu ca ar durea pe cineva, asta este realitatea, cine face alianta cu PD, face pact cu …………..!

 43. marius Says:

  @roxana: nu acum GUVERN DE TEHNOCRATI. Ce nu intelegi. Exista un decont care trebuie platit. Eu nu am chef sa stiu ca mi se maresc in viitorii ani taxele pentru ca un imbecil de valet a luat imprumut 2 mld de euro si nimeni sa nu raspunda macar electoral.
  Si Mircica si Base sunt de-un leat in FSN. Nu vreau sa aud de fuga pe partitura independentei. Ar fi o ticalosie si mai mare. Stii tu chestia mea….macar sa ne radem de ei:)

 44. Marcus Says:

  @Roxana: spune-mi si mie macar o zi „salvata” in lupta anticriza cu actualul guvern? aici nu este vorba de formatie sau deformatie profesionala 🙂 ci de ceea ce traim cu totii pe piele noastra. Ingrasatul porcului in ziua de Ignat este echivalenta cu mirositul unei flori cu masca de gaze pe figura sau cu sex-ul cu prezervativ. Astia trebuie lasati dracului in plata basescului, pana la alegeri cand se vor limpezi apele, moment in care vom sti si noi de e laie sau balaie. Poate ca solutia de guvern de tehnocrati ar fi putut fi vehiculata imediiat dupa alegeri, cand am vazut ce guvern ne ofera chiombu’ in conditii de criza si in an electoral, nu acum cand nici macar scoafa n-o mai putem ingrasa, ea fiind decedata in partamentul obtinut prin programul acestui Guvern :”Prima casa” sau cum dracu ii zice. Pentru iesire din criza ne trebyuie:
  1. Jos chiombu!
  2. Jos chiombu!
  3. Jos chiombu!
  Dupa ce s-au realizat aceste prime trei conditii ne putem gandi la stabilitate, continuitate si competenta politica si guvernamentala, cu ministru de finante, care se pricepe la finante, cu ministru economiei care stie cu ce se mananca ciorba respectiva , etc. si un presedinte pus pe construit nu pe demolat si cumintel, in baca lui, in limita preogativelor constitutionale.
  sa fii iubita
  marcus

 45. Franklin Says:

  Dragi colegi, voi chiar credeti ca Traian Basescu, daca ar candida si daca ar castiga, ar putea rezista inca 5 ani incheiati in functia de presedinte, in conditiile in care Romania ar urma sa ramburseze deja uriasa datorie externa contractata? Ca sa nu mai vorbim de imprumuturile ce vor veni in continuare pentru plata dobanzii, sau de masivele reduceri de personal bugetar!
  Si daca nu rezista, credeti ca e atat de imbecil incat sa deconteze el hotia, nimicnicia si prostia tuturor?
  Sau va fi ceva mai istet gasind pe altul, mai fraier, sa o faca?

 46. Filip G Says:

  Pana si Basescu e rezervat situatia aparuta.
  Daca pleaca PSD pe cine se da vina pentru proasta guvernare.Iar pecetea de distrugator de guverne i se pune PD-L-ului cu fierul rosu.
  Basescu se detaseaza de PD-L,cat poate fi omul asta de fatarnic!

 47. virgil Says:

  Franklin …

  Iote ! Ce spui Frantz ?!
  Asta rezista nu 5 …, 50 de acum inainte .
  Noi nu rezistam cu neispravitul !
  Flacaul ie bolnav . Nu te baza pe chestia cu decontatul . Nu-l intereseaza .
  Ia amintesteti o leaca de altul de aceeasi teapa … Pingelica …

 48. Radu Humor Says:

  @ Franklin are dreptate, si asta o spun si eu mai de mult :
  Basescu va incerca sa mai ia un mandat, dar situatia lui e pecetluita :mrgreen: !
  Esta obligat sa dea socoteala pentru toate marsaviile si nenorocirile pe care le-a provocat, aducand Romania, in situatia de tara neguvernabila, in astia cinci ani in care a facut ce-a vrut el ( ca sa nu mai vorbesc de contributia lui hotaratoare la dezbinarile din celelalte mandate.
  Acum va plati si pentru ce n-a facut, mai ales daca nu-i reuseste chestia cu imunitatea in schimbul neparticiparii la scrutin, care se pare ca-i este respinsa in forma pe care o vrea el ( sa participe si daca iese pe locul doi sa obtina postul de PM :mrgreen: ).
  Starea lui conflictuala nu mai este tolerata nici de portocalii, care mai tin aproape, doar de frica :mrgreen: , cum vor simti miros de sange ( rosu sau galben 😆 , cum il ataca in haita 8)

 49. Marcus Says:

  @Franklin: N-am auzit pana acum de moarte provocata de durerea in cur fata de o situatie sau de cineva, pe cand morti de ciroza, vagoane, colegule 🙂 . da’, ma rog, poate vrea onoruri miltarte, imn, doliu national si tot tacamul, altfel, daca-i mai da subiect de barfa lui Hrebe, n’apuca inca 5 ani pe picioare, presedinte sau ne.
  sa fii iubit
  marcus

 50. Radu Humor Says:

  Si astazi a fost una din primele dovezi de slabiciune si deruta, pe care au sesizat-o majoritatea portocaliilor, dar cel mai usor i-o poate trage-n bot – Boc :roll:, si atunci umilinta va fi totala 😆

 51. octavpelin Says:

  Rox,din pacate Basescu va pierde tot,datorita acestei miscari gresite pe care a facut-o de altfel Bruxelles-ul,si agentiile straine,institutiile financiare europeene il vor pune cu „capul „in apa rece”,adica nu va mai candida la presedentie,iar daca face aceasta prostie,atunci vor aparea multe secrete despre „afaceristul” si sistemul de afaceri ticalosit pe care-l pastoreste,o seara buna 🙂

 52. virgil Says:

  RADU …

  Spui ca Ba’secu ar fi gata dus …
  Sa dea Dumnezeu . Io nu cred .
  Pai daca

  „Starea lui conflictuala nu mai este tolerata nici de portocalii, care mai tin aproape, doar de frica ” …

  si e dus , de ce le mai este frica ?!

 53. balbeck Says:

  Dar daca ramane psd la guvernare ,fara ministru la justitie?Emil Boc a incalcat protocolul si nu ar avea dreptul sa puna ministru la interne de la pd-l.Sa renunte la ciolan psd atat de usor?Asa daca ies de la guvernare,ramane si agricultura fara ministru.

 54. Marius Mina Says:

  Antonescu la Stirea Zilei

 55. Madalina Says:

  Fraierilor!

  O tot frecati aici cu incalcarea prototcolului. Protocolul ala exista intre doua partide nicidecum intre premier si PSD.
  PSD discuta de la egal la egal cu PDL nu cu premierul României. Ce este asa de greu de inteles aici?
  La ora actuala România are un premier iar acel premier se numeste Emil Boc.
  Geoana poate sa fie seful internationalei mondiale socialiste, poate fi presedintele universului, poate fi ginerele soacrei sale dar niciodata nu a fost si nici nu este co-premier. Premier e doar unul singur!

  Greu pricepeti!

 56. virgil Says:

  Medelinooooo !

  Auiliuliuuuu , ca cum le zici matale boBocule , mai rar , n’asa?
  Dasteapta esti Medelino ! Dasteapta rau …
  Dasteap…
  Auzi Medelino , mai ai frati dragutzo ?

 57. Madalina Says:

  @virgil

  Altceva, mai de soi, n-ai?
  Ca la injurat se pricepe pana si repetentul ala chiulangiu – sCream Antonescu!

  Putina decenta, domnule !

 58. sictireli Says:

  Virgile, si eu zic, ca si tine, ca Madalina e fata desteapta. Si trebuie sa-i multumim ca ne lumineaza. Tocmai ne-a spus ca Boc este premierul Romaniei. Uite, pe asta chiar nu o stiam. Eu credeam ca e altcineva. Mi s-a parut ca Boc doar mimeaza cum ca ar fi.
  Lasand-o pe Madalina, sa notam o declaratie exceptionala a lui Basescu, referitoare la numirea unui ministru din tabara opozitiei. Motivul pentru care Basescu ar vrea un ministru din tabara opozitiei nu este performanta in cadrul ministerului, ci, citez „Ca sa inchida gura celor doua partide”. Buna de tot asta. Doar lui Basescu putea sa-i iasa asa bine.

 59. sictireli Says:

  Si a spus ce avea de spus, fara sa-si bage capul intr-un cazan cu apa rece. Asta da performanta. Sa ne spuna Hrebenciuc daca avea capul limpede sau nu.

 60. cristian Says:

  basescu e cu sase pasi inaintea celorlalti; mi-e trist;

 61. Marius Mina Says:

  @Sictiritilor respirati greu, simtiti streangul aproape de gatul chiorului?
  Nici cu Udrea in gura numai prinde asta al doilea mandat, ba poa’ sa-l prinda dupa ianuarie , la Jilava cu flota si cu miliardele ciordite pina acum cu tot.
  Zilele chiorului numarate sunt, 22 noiembrie e atat de aproape.

 62. rusnac Says:

  Poate o sa radeti, dar eu spun ca PSD-ul s-a comportat neasteptat de bine in situatia asta. Nu se astepta nimeni la asemenea unitate de vederi din partea ministrilor sai. Parerea mea este ca in situatia actuala PSD nu mai poate sta la aceeasi masa cu Boc, care s-a dovedit a fi o nulitate din toate punctele de vedere si care nu mai are niciun fel de viitor ca om politic prin porcaria la care s-a pretat. Deci, singura conditie pe care pesedistii ar trebui sa o puna pentru ramanerea la guvernare ar fi demisia lui Boc. Alta conditie nu mai trebuie pusa de acum inainte. Este vital pentru intreaga tara ca acest nimeni sa dispara de pe scena politica.

 63. Vasile Blega Says:

  Madalino, Cristiane si scitiritule, numai sugeti licuricea pe aici si veniti fuga in Modrogan ca avem treaba …
  Vine Udrea in control ginecologic

 64. Deceneu Says:

  @Roxana – tu nu faci diferenta intre salavarea economiei si participarea la guvernare.
  – Varianta cea mai rationala pentru PNL si pentru Romania, ca spuneai ca asta-i important, e sa sustina din opozitie acele masuri care sunt in interesul cetatenilor si sa respinga prostiile guvernului.
  Asta nu o poti face ca partener la guvernare, o poate face doar din opozitie. Ca partener la guvernare trebuie a aprobi toate intitativele.

  Sunt patru variante politice:
  – PNL-ul poate participa la guvernare fara sa salveze economia de la dezastru,
  – poate sustine un guvern minoritar care sa scoata tara din criza fara sa ia parte la guvernare, daca guvernul adopta masurile corecte
  – poate sa paricipe la guvernare si sa scoata tara din criza
  – poate sa asiste la guvernare fara sa o sustina.

  Tu consideri salvatoare doar varianta cu participarea PNL-ului la guvernare. Cu 20% pondere in Parlament nu-si poate impune solutile.
  Ca sa-si promoveze masurile daca ele ar fi bune, ar trebui sa aiba sustinerea a cel putin doua partide parlamentare.

  – PDL-ul daca ia PNL-ul la guvernare o sa aiba pretentia sa fie vioara I-a si ii ia la guvernare doar ca sa-i compromita.
  Concluzia cu PD-L-ul nu se poate guverna,

  – PSD-ul la guvernare o sa-si continue baroniada si PNL-ul se compromite in compania lor.

  Varianta guvern de tehnocrati e o prostie cat casa.
  Masurile unui guvern insemana somaj, reduceri de salarii si/sau inflatie.

  Cine aproba masurile guvernului de tehnocrati? Nu partidele parlamentare?
  Care partide isi asuma masurile si le deconteaza electoral?
  De ce sunt alegeri daca tara-i guvernata de tehnocrati?
  Cine-i numeste si raspunde de tehnoncratii respectivi?

  Toate cele de mai sus sunt asumari politice care se deconteaza chiar daca guvernul e de tehnocrati.

  Partidele care recurg la guvern de tehnocrati recunosc ca nu au specialisti si solutii, practic isi dau siingure un vot de balm.
  PDL-ul care joaca numai pe imagine, nu va accepta sa recunoasca, faptul ca nu are solutii.
  L-ai auzit pe Boc sau pe Pogea sa-si asume o singura eroare?

 65. Florin Matei Says:

  Să mă ierţi, Roxano, dar eu nu văd unde-i avantajul lui Băsescu că Geoană-i prostănac. Moliciunea PSD-istului şef e în avantajul lui Sorin Oprescu şi, poate, în cel al lui Crin Antonescu.

 66. Petru Avram Says:

  Eu vreau sa fie anarhie, că m-am săturat de conducători samariteni. Vreau să ardă măreaţa Românie a patriotarzilor şi fecioarelor ideologice activiste politic. De ce? Pentru că, vorba cântecului, it’s unnatural selection. Da, chiar aici, în mirobolanta democraţie a pudibonderiilor şi semidocţilor, egalitatea de şanse e o lozincă standard din manualul manipulării, dar, în realitate norocoşilor nu pe pasă deloc.

 67. Vasile Bleaga Says:

  După ce au vândut flota, au făcut praf soşelele şi au distrus CFR-ul, portocaliii se pregătesc să distrugă şi porturile. Sau mai bine zis să le livreze clientelei politice. Asta în ciuda faptului că cele mai multe dintre ele sunt profitabile. Desfiinţarea APDF Giurgiu este un act cu consecinţe grave, nu doar economice sau sociale, dar şi naţionale, care poate pune în primejdie interesele pe termen mediu şi lung ale României.

  Povestea e simplă. Conform unei decizii a ministrului Transporturilor, porturile vor trece la municipalitate. Majoritatea administraţiilor locale vizate sunt ale PD-L.

  Iar cum mogulul preferat al preşedintelui are nevoie de bani deoarece B1 şi viitoarea televiziune de ştiri nu se pot autofinanţa din ratingurile de 0,1, s-a decis ca portofoliul acestuia să fie mărit. Devenit milionar în euro datorită mai multor tunuri de după 1990, George Constantin Păunescu este unul dintre devalizatorii BANCOREX. A stat departe de ţară în timpul preşedinţiei lui Emil Constantinescu, refugiindu-se la New York.

 68. Vasile Bleaga Says:

  Fostul general de Securitate Nicolae Pleşiţă a încetat din viaţă la vârsta de 80 de ani. El şi-a petrecut ultimele trei luni într-un sanatoriu aparţinând Serviciului Român de Informaţii (SRI).

  Figură notorie a aparatului represiv din România comunistă, Nicolae Pleşiţă s-a născut la data de 16 aprilie 1929, în oraşul Curtea de Argeş. Fostul şef al spionajului extern din Epoca de Aur a intrat de tânăr în Partidul Comunist Român, devenind activist cu problemele tineretului. În anul 1948, Nicolae Pleşiţă a fost recrutat ca angajat
  al Securităţii.

  Donez doua cife de beton pentru acoperirea corpului neinsufletit

 69. Marius Mina Says:

  Daianu crede ca ar putea conduce un guvern de tehnocrati

  Fostul europarlamentar si membru PNL, Daniel Daianu, sustine ca Romania ar trebui sa aiba, in prezent, un guvern de tehnocrati condus de dansul, sau de Mugur Isarescu.

  Solutia este insa greu de adoptat, pentru ca un guvern de tehnocrati ar avea nevoie de un sprijin politic, iar acesta este greu de obtinut, a declarat liberalul Daniel Daianu, la Realitatea FM.

  Potrivit lui Daniel Daianu, Theodor Stolojan a refuzat sa accepte functia de premier tocmai pentru ca masurile pe care trebuia sa le ia nu au fost acceptate politic.

  Propunerea privind un guvern de tehnocrati, condus de un premier independent politic, a fost lansata de liderul liberal Crin Antonescu, si sustinuta ulterior si de liderul PSD Mircea Geoana.

 70. Roxana Iordache Says:

  @virgil. 😆 😆 😆

 71. Plano Says:

  @MM
  Nu e suficient cat ne-a albastrit baiatul de la Anvers?
  Si la Guvern unul ?

 72. Marius Mina Says:

  @Plano, dupa sondaje cred ca nu, altfel ar fi inghetat undeva in 10%, nu la 28% cate are chioru acum

 73. Roxana Iordache Says:

  @Tuturor. Mulţumesc. Continuaţi, Vă răspund. Deocamdată:

  @madalina. Lighioană proastă, al câte sutelea nick e ăsta? Ai rămas sluga de serviciu? :mrgreen:

 74. virgil Says:

  O sa ne procopseasca cu un … endependent ? Premier ?

  Nu m-ar mira . Nu m-ar mira avind in vedere fraza ” Am propus un ministru independent la interne CA SA ASTUP GURA PARTIDELOR .”
  Evident nu numai aceasta fraza ne arata ce ar fi in stare sa faca pentru a ne mai trage o cacialma , cit si buna parte din activitatea dinsului de demolare a clasei politice , a strucuturilor politice (vezi atacurile neintrerupte la adresa Parlamenului ) .

 75. Radu Humor Says:

  „Donez doua cife de beton pentru acoperirea corpului neinsufletit”

  Mai bine doua vidanje cu ….

  Asta cu legatura dintre vechii si noii securisti mi se pare diabolic :mrgreen:
  Dar mai ales ca nu se sinchisesc de „opinia publica”, cum li se mai spune natarailor de romani, care n-au probleme in a sustine un securist notoriu ca TB.

 76. No game Says:

  http://videonews.ro/action/viewvideo/25736/Geoana-si-guvernul-de-peste-cateva-zile/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: