OPRESCU ÎL OPREŞTE PE BĂSESCU

base_hitler800

Motto: „Când fac bau, mă sperii câteodată şi pe mine”

Mircea Geoană Marean Vanghelie

Băsescu îşi bate joc de tot. Inclusiv de PD-L. L-a pus pe Boc să declanşeze criza şi acum îl face de două parale. Nici măcar nu-l ajută să demisioneze onorabil. Vrea cu şuturi în cur. Aşa-i trebuie, dar asta-i secundar. Toată farsa e înscenată ca să-l scoată din joc pe Sorin Oprescu. Geoană e iepurele preferat al lui Băsescu, care, ca de obicei, se foloseşte de tot ce prinde.

De maximă gravitate este că Băsescu profită de precaritatea clasei politice actuale pentru a discredita ideea de partid. A făcut-o mai explicit ca oricând ieri, la Tg.Mureş, când a declarat că partidele nu au dreptul să ia decizii, pentru că nu reprezintă statul. Cu alte cuvinte, numai preşedintele are dreptul la decizie, pentru că reprezintă statul.

A şi spus azi: „ca să-nchid gura partidelor”.

Nu jucăm în farsa lor! Poate că e cea mai inspirată vorbă de spirit a lui Crin Antonescu. O farsă este toată această criză guvernamentală.

Pentru a-l opri pe Oprescu. Sau măcar să-i amâne intrarea în cursă, fiindcă orice zi pierdută pentru Oprescu e câştigată pentru Băsescu. Oricum, ideea este potenţarea la maximum a lui Geoană ca principal contracandidat, în aşa fel încât să-i asigure voturile PSD pentru intrarea în turul al doilea, voturi ale propriului partid la care aspiră, de vreo doi ani, cu disperare. Geoană nu e în stare să ia nici măcar voturile electoratului partidului al cărui preşedinte este!

Semnificativă agresivitatea tupeistă a lui Cozmin Guşă, căruia nu i-a cerut nimeni socoteală pentru joaca de-a dosarele: acum, invocă un dosar al fiului unui (viitor) candidat, cu care ar fi şantajat ca să joace electoral în favoarea lui Băsescu. Guşă încearcă să prostească alegătorii şi să-l prezinte ca iepure al lui Băsescu, tocmai pe adversarul de care Băsescu se teme cel mai tare, anume, Sorin Oprescu. Ce susţine Guşă n-are nici o logică, e chiar viceversa, e simplă propagandă menită să prostească electoratul PSD şi acei alegători independenţi care sunt conştienţi de imperativul înlăturării lui Băsescu.

În realitate, iepurele este Geoană, pradă sigură pentru Băsescu. Nu doar pentru că-l bate la dezbateri – pe care, cu el, le-ar accepta, spre deosebire de cele cu Antonescu şi Oprescu.  Geoană nu poate aduna suficiente voturi suplimentare în turul al doilea ca să-l bată pe Băsescu. Prea puţini liberali s-ar deranja pentru el, iar absenteiştii n-ar avea nici o motivaţie. Nici ungurii (care au fost flituiţi prosteşte de Prostănac la constituirea coaliţiei de guvernare). Băsescu poate sărbători victoria anticipat, dacă reuşeşte să şi-l bage pe Geoană în finală.

Potenţarea lui Geoană în detrimentul lui Oprescu vizează scoaterea din cursă a celor doi candidaţi de care se teme – în ordine, de Oprescu şi de Antonescu. Or, intrarea puternică în cursă a lui Oprescu este un pericol letal pentru Băsescu.

Şi ne dăm seama cât de mare e disperarea lui Băsescu să-l scoată din joc pe Oprescu, din moment ce a montat ditamai criza ca să-l oprească.

Intrarea lui Sorin Oprescu în cursa prezidenţială e benefică, e chiar determinantă. Fie că reuşeşte să intre în turul al doilea şi atunci îl spulberă pe Băsescu – fiindcă e votat transpartinic, fie că nu intră în turul doi, dar ia suficiente voturi de la PSD ca să-l ajute pe Crin Antonescu să intre în finală şi să primească un transfer de simpatie de la votanţii lui, ca să oprească pericolul care se profilează în cazul malign al realegerii preşedintelui în exerciţiu.

Ambele ipoteze sunt salutare pentru România. Cel mai bine ar fi ca liderii responsabili ai PSD şi electoratul să facă presiuni pentru ca acest partid să-l susţină pe independentul Oprescu. Dacă şi PNL ar face la fel, înlăturarea lui Băsescu e doar o formalitate. Dar chiar dacă PNL nu renunţă la candidatul propriu, important e ca PSD să-l susţină pe Oprescu. Dacă Băsescu se confruntă cu doi candidaţi puternici susţinuţi de PSD şi PNL e terminat. Oricare din cei doi ar fi învingătorul. Ei în mod sigur se vor felicita reciproc.

De altfel, n-ar fi prima oară când Crin Antonescu şi Sorin Oprescu se susţin. Au mai făcut-o, cu succes.

Deci, ar fi lamentabil ca pesediştii să se lase prostiţi ca să-i facă jocul lui Băsescu şi să susţină un candidat slab în detrimentul lor. Şi nici liberalii să nu comită eroarea de a căuta adversarul, tocmai în aliatul cel mai tare. Un independent cu priză enormă la PSD, un partid care s-a vanghelizat şi încă nu şi-a reperat onoarea.

UPDATE. Adriean Videanu face o declaraţie de presă arţăgoasă, de dimineaţă, de la sediul Executivului, anunţând – al câtelea? – ultimatum până la şedinţa de guvern de la ora 15. El pune noua – şi previzibila – placă a flaşnetelor portocalii setate de la Cotroceni: PSD, mai precis, Mircea Geoană, e de vină pentru că, refuzând dialogul, declanşează criza. „Abia acum începe criza”, a spus Adriean, sigur pe el, spre deosebire de ieri, când era conciliant şi ezitant. „Orgoliul a învins raţiunea”, a conchis el şi a plecat imediat, refuzând întrebările presei.

De remarcat că Videanu a citit la Guvern un comunicat al PD-L. Cine vorbea de partidul-stat?

UPDATE 2. Greii PSD, preşedintele de onoare, Ion Iliescu şi preşedintele Consiliului Naţional, Adrian Năstase, fac, separat, declaraţii dure, arătând că (i)responsabilitatea este a preşedintelui Băsescu şi a premierului Boc. Ion Iliescu a spus că relaţia din coaliţie este una de parteneriat, nu de subordonare, iar coaliţia nu este a lui Băsescu, ci a partidelor, aşa încât dacă se vrea dialog pentru păstrarea coaliţiei, trebuie mai întâi să se revină la situaţia iniţială. Adrian Năstase s-a exprimat plastic, afirmând că totul e „o şmecherie care nu ţine” şi ea îi aparţine preşedintelui Băsescu, care trebuie „să-l ia de ciuf” pe Boc, şi să-i spună „coane, lasă tâmpeniile, ţi-am spus o poveste, a fost o greşeală”.

UPDATE 3. Proteste sindicale puternice ala „Alianţei Bugetare”, în faţa sediilor PSD şi PD-L. Obiectul principal al revoltei: legea salarizării „unitare”. Corpul diplomatic ia act.

UPDATE 4. Mircea Geoană primeşte ambasadorii invitaţi la sediul central al PSD, în plin protest sindical, pentru a le explica situaţia. Purtătorul de cuvânt, Bogdan Niculescu Duvăz, ieste în mijlocul protestatarilor şi îi invită pe liderii sindicali înăuntru, după ce le spusese oamenilor că manifestaţia lor n-are nici o valoare, pentru că PSD  iese de la guvernare.

Aseară, la „Sinteza zilei”, ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, declarase cu amărăciune că partenerii occidentali nu pot înţelege cum de o majoritate de peste 70% nu reuşeşte să guverneze.

UPDATE 5. Roberta Anastase a convocat Biroul Permanent pentru a pune pe ordinea de zi diversiunea referendumul unicameral, după ce ieri a refuzat să pună în discuţie raportul comisiei parlamentare privind cheltuirea banilor publici de la Ministerul Turismului şi înaintarea către plenul Parlamentului a propunerii de începere a urmăririi penale contra sinistrei.

UPDATE 6. Este anunţată o declaraţie de presă a ministrului Dan Nica, pentru ora 14. Una din două: ori face dezvăluiri concrete cu privire la „muşuroiul” pe care a călcat la Interne, ori îşi anunţă demisia. Eu îmi amintesc de arestarea şefului DGIPI şi a lui Puiu Popoviciu. O chestie care l-a servit pe Băsescu şi pe urmă s-a întors împotriva lui. C-aşa-i în tenis. Iar meciul nu s-a terminat. E tie-break. Cine face breşa?

UPDATE 7. Proteste ale unor organizaţii civice precum „Salvaţi Bucureştiul” în faţa Primăriei Capitalei, unde are loc o şedinţă incendiară, ultima încercare a mafiei imobiliare de a-şi vedea votate puz(zle)-urile, la iniţiativa consilierilor generali ai PD-L, care au majoritatea, împreună cu reprezentanţii PRM şi ai PNG. La şedinţa anterioară, PNL şi PSD au dejucat planurile terminatorilor capitalei. De mâine, intră în vigoare ordonanţa Guvernului Tăriceanu prin care se interzic construcţiile înalte şi se blochează mafia imobiliară. Sorin Oprescu are ocazia să iasă cu o declaraţie dură, mai ales că adversarii încearcă să-l asocieze cu mafioţii de care se delimitează.

UPDATE 8. Miniştrii PSD anunţă că vor participa la şedinţa de guvern, după ce vor asista la declaraţia ministrului de Interne. Se anunţă o demisie colectivă?

95 răspunsuri to “OPRESCU ÎL OPREŞTE PE BĂSESCU”

 1. mihai 4 Says:

 2. rusnac Says:

  Hai sa va spun o istorioara cu Oprescu. Acum mai multi ani, pe vremea CDR, vine la mine in targ un ministru taranist, Remus Opris, medic el insusi. Participa la o emisiune pe postul TV local si este intrebat de un cetatean: „Domnu` ministru, sunteti medici si dvs. si dl. Oprescu. Totusi, care este diferenta dintre dvs.?” La care Opris a raspuns: „Diferenta este ca halatul meu este alb, iar al dlui Oprescu este rosu, datorita ideologiei pe care a servit-o si o serveste.” Din pacate, actiunile actuale confirma acest lucru. Sustinerea lui Cozmanca pentru el este edificatoare. Cozmanca asta este mentionat in Arheologia terorii a lui Tismaneanu (scrisa inainte de 89) ca unul dintre marii tartori ai, pe atunci, tineretului comunist. Cu toate astea, daca Oprescu ajunge in turul II va fi votat fara discutie de toti opozantii lui Basescu. Numai sa ajunga.

 3. olimpiu Says:

  am mai scris pe topicurile tale: cheia este elctoratul PSD si cum va vota el. se va strange in jurul lui Geoana la apelul partidului dandu-i sansa pt turul doi cel putin sau il va considera looser oricum si va miza pe dom doctor??
  si eu ii vad pe Crin si pe Oprescu singurii capabili sa-l invinga pe dictator in turul doi. vom vedea cum va arata totul in noiembrie. pana atunci astept inca sa vad daca va candida doctorul.
  votantii liberali incep sa se hotarasca in cazul finalei Geoana -Base si cred ca modul in care se manifesta Basescu ii va determina sa-l sprijine pana si pe Geoana, pt ca asa nu se mai poate. Basescu este caz medical deja!!!

 4. Mihnea Georgescu Says:

  Trist, dar adevărat! Te-am susţinut şi pe blogul Preşedintelui!

 5. Darius Says:

  @Roxana
  As avea tare multe de spus dar parca totusi as mai vrea sa fac parte din PSD si de maine incolo. 😉 Mai ales ca acum, o data cu prezidentialele, parem sa avem o sansa destul de mare sa redevenim ce-am fost o data.

 6. Darius Says:

  Era sa uit, citatul e din Vanghelie nu din Geoana.

 7. cristian Says:

  @Roxana
  e mult prea tarziu…

 8. [D][S][N] Says:

  Mihai Malaimare
  „Geoana isi bate joc pana si de titlul de prostanac”
  (Asta referitor la motto)

 9. J o h n s o n Says:

  Roxana tu il pui pe Oprescu in pozitia de principal contracandidat uitand ca in acest moment Oprescu practic nu exista in ochii electoratului si mai avem o luna si jumatate pana la primul tur.Ce mai asteapta ? Scenetele acestea cu revocarea-medierea pun notorietate in desaga priotagonistilor indiferent cum ies ei bine-rau din ele.Oprescu ce spune ? Ce declara ? Unde este,pana la urma ?

 10. spedy Says:

  daca asa stau lucrurile,(ca in concluzia finala pe care o enunti)de ce nu s-ar conveni de la inceput,adica ACUM,un candidat unic in stare sa-l bata din prima ,fara al doilea tur?ce ratiune ar sta inpotriva unei astfel de decizii?ce obiective( si cat de divergente )pot avea partidele politice)incat sa nu poata face acest pact social,pentru a putea evita o disolutie comparabila cu cea din `45?
  Daca doctrinele lor(care or fi acelea)nu se pot completa pentru a urni lucrurile din marasmul asta periculos ,pentru ce se lupta?pe cine si dece vor sa reprezinte,dar,mai ales CUM?

  spedy/30/09/2009

 11. J o h n s o n Says:

  @ Rusnac…Hai sa-ti spun eu un fapt real,poti s-o iei drept istorioara.Remus Opris a fost un student mediocru la Medicina asta ca sa nu-l fac de ras si mai rau,o stiu de la un coleg de grupa al lui,prieten de-al meu din copilarie.
  Remus Opris a fost un politician submediocru si asta s-a vazut cu ochiul liber din orice targ fara televiziuni locale.Oprescu este un medic foarte bun,un manager de spital la fel de bun,o declara pacientii,colegii de breasla,il recomanda realizarile la Spitalul Universitar,de exemplu.Ca politician a fost si el mediocru fapt pentru care s-a retras si imediat a si performat printre politicienii de cariera.Unde vezi tu culoare alba sau rosie ? Doar o minte bolnava a unui medic psihiatru ratat putea sa vada acest lucru,asazisul antibolsevism facandu-i pe multi sa fie cu adevarat ridicoli atunci cand au facut din el un mod de a face politica.Doar cu atat nu ai cum sa performezi.

 12. virgil Says:

  Oparescu …

  Oparescu il … opareste pe Geoana si nimic mai mult .
  Si in plus ii creeaza lui Basica culoar sigur pentru intratul in turul II.
  O data ce s-a vazut in turul II , Basica este ca si presedinte cel putin inca 5 ani .
  Nici dracu in persoana nu o sa poate fura atit cit sa-l scoata din cursa .
  Toata lumea striga , se vaita , se da cu curul de pamint , cum dracu sa facem si sa dregem sa scapam de Ba’secu .
  Si toata lumea face ce face in favoarea lui Ba’secu .
  Sa fie dracu al dracului , dar io unul nu mai pricep nimic din toata aceasta tevatura …

 13. Gheorghe Says:

  Daca PSD-ul, PNL-ul si UDMR-ul ar deplasa data alegerilor prezidentiale pana in martie, mandatul lui Basescu expira si postul se vacanteaza, Presedinte interimar devine Geoana ca presedinte al Senatului, si poate face numirea de Premier dupa o motiune de cenzura.

  Basescu nu poate demite Parlamentul in ultimele 6 luni de mandat.

  In februarie-martie Basescu infrant si umilit pierde alegerile si nu mai are nici imunitate, poate fi cercetat in unul din dosare.

  Daca PSD-ul nu recurge la aceasta oportunitate, de a-l deposeda de avantajul functiei pe Basescu, inseamna ca nu vor sa-l schimbe pe Basescu, ca sunt in aceeasi tabara si tot ce fac ei nu-i decat circ ieftin.

 14. rusnac Says:

  Johnson, esti cam agitat. Eu nu contest profesionalismul lui Oprescu, de care nu am auzit nici lucruri bune, nici rele. Mi se pare numai putin depasit sa mai venim in 2009 cu alternativa rosie Oprescu-Cozmanca. Cu toate astea, am zis ca oricine ajunge in turul II trebuie votat, numai sa scapam de descreierat.

 15. Cârcotaşu Says:

  Roxana
  Chiar crezi că Băsescu dă doi bani pe Boc ca să-i pese de el? Dacă rupându-şi gâtul îi face un serviciu, cu-atât mai bine.
  Sigur că da, Oprescu nu-i „iepurele” nimănui, dar Guşă era obligat s-o spună, cum deunăzi o zicea Iliescu despre Cozmâncă.

 16. Bibliotecaru Says:

  🙂
  http://www.artistsindevon.com/digital_art/Exhibition-1/Art-Ripples/art-ripple_5.htm

  Plimbaţi încet cursorul pe pictură… şi faceţi valuri.

  Aparent sunt nişte mici pietricele aruncate în lacul adânc… în realitate sunt complicate calcule matematice… Oricât de simple şi banale ar fi gândirile fiecăruia, puse la un loc ele se compun şi dau efecte neaşteptate.

 17. renata Says:

  Roxana, întâi ne-ai alergat prin curte ca pe găini să ne bagi în coteţul pe care scria „vrem dude!” . Duda a strâns ceva bani într-un cont de susţinere ca_candidat şi i-a schimbat destinaţia, tot în folosul naţiunii, fireşte!
  Am crezut că eşti monarhistă pe bune, atât de monarhistă, încât nici nu observi că „personalul domestic” al Casei Regale din care făcea parte şi tovarăşul actor n-are cum să se contamineze cu „regalitate”, nici dacă-i pui perfuzie cu albastru de metilen.
  Acum ai tăbărât pe cititorii tăi de blog cu dom doctor Oprescu.
  Nu mai insist asupra episoadelor din trecutul său, nu mai zic că cine se trăgea de şireturi cu alde Vanghelie (aici nu fac presupuneri, nu mă iau după presă, pur şi simplu ştiu) nu inspiră încredere şi respect, trec şi peste faptul că un chirurg, prin formaţie, e un mic dictator înnăscut (asta trebuie s-o ştii), ca şi comandanţii de vapor, dar deocamdată Oprescu nu şi-a anunţat candidatura.
  Dacă mă uit în urmă, la fervoarea cu care îl susţineai pe Duda, părăsitorul de luptă înainte de-a suna atacul, încep să cred că dl. doctor nici nu şi-o va depune.
  Poate ai tu un fler anume, la perdanţi, fugiţi, dispăruţi…
  Cum de treci tu aşa senin, fără dureri, dintr-o barcă în alta?
  P.S. Dacă iar ai de gând să faci vreo poantă de-aia de şantier cu suflatul iubiţilor involuntari, fără virgulă, ştiu!, să nu mă autoflatez :)) , abţine-te, fiindcă, departe de-a mă jigni/pune la punct, aşa cum crezi tu, te faci de râs şi eu, sincer, aştept un răspuns serios. Argumentat.
  Cum de mizezi cu atâta încredere pe posibilul viitor candidat Oprescu? Care nu e, până una alta nici serios, nici independent.

 18. J o h n s o n Says:

  @ Rusnac…de unde frate „alternativa rosie ” ? V-a intrat in cap un cliseu si din acel moment orice altceva vi se pare suspect,de neacceptat.Cozmanca este un organizator de campanii,isi vinde serviciile ca atare celui care il solicita si-l plateste.Gandeste in termenii astia daca vrei sa te prezinti ca un adept al dreptei.Nu Cozmanca e problema lui Oprescu ci alti strategi,necunoscuti nouia,care il tot amana sa-si anunte candidatura.Vrea sa-i ia fatza lui Basescu ca sa puncteze din start in defavoarea lui dar uita ca Basescu a furat demult startul in cauza.

 19. Radu G Says:

  Oprescu este doar marioneta presedintelui.

 20. J o h n s o n Says:

  @ Roxana,lasa-ma sa cred ca fotografia e trucata 😉 … nu-si arata pumnul ci scoate gheara aia in fatza insotita de grimasa tipica dezaxatilor cronici ! Asadar pumnul e cam suspect…In rest totul e OK

 21. Dinu Says:

  @Darius

  …si ce ati fost „o data” ? 🙂 Ai putea sa ne spui in cateva cuvinte? …sa vedem daca parerile …converg.
  Multumesc.

 22. Marcus Says:

  @All: Buna dimineata! http://marcus64.wordpress.com/2009/09/30/rupe-pisica-in-doua-coane-mirceo/
  sa fiti iubiti
  marcus

 23. Marcus Says:

  @All: http://marcus64.wordpress.com/2009/09/30/teapa-de-la-traienel/
  sa fiti iubiti
  marcus

 24. Dinu Says:

  Roxana,

  continuam, en fanfare, sa inlocuim un rau cu alt rau. Chipul sub care se „ascunde” raul fiind singurul criteriu care face diferenta. Un rau cu o infatisare mai putin hidoasa ori chiar „agreabila” nu schimba cu nimic nici sorgintea raului, nici raul in sine.
  Romanii de azi chiar nu pot construi nimic !
  Nu mai avem vocatia „constructiei” si nici nu facem ceva pentru a corecta aceasta tara grava cu care am fost pricopsiti. Este de neconceput pentru o comunitate, cu pretentie de popor ori natie, sa nu poata construi solid pentru viitor.
  Toti demoleaza. Cine inlatura „gunoiul”? Cine vine sa reconstruiasca?
  Salubrizati societatea, apoi ziditi cu celeriate pentru viitor.
  Este doar o parere, a unui sceptic ce-i drept. 😦

 25. maca Says:

  @d-na Roxana,
  Nu pot sa nu remarc faptul ca sunte-ti extrem de acida la adresa d-nului presedinte Basescu. Totusi pana la al compara cu Adofl e destul de departe. Eu ma gandeam ca ar fi un fel de Ceuasescu cu puteri reduse. Personal va asigur ca desi il sustin pe Mircea Geoana in primul tur, in 2 sunt adeptul votului negativ la adresa actualului presedinte. Deci Basescu ne determina la aceasta atitudine si de aici puteti trage concluziile/calculele.

 26. ela Says:

  De ce protesteaza aia la sediul PSD,?
  trebuie sa protesteze la sediul guvernului, la boc, ca este prim ministru!

 27. octaaa Says:

  Si mie mi se pare ca prin scandalul asta se incearca ca finalistii sa fie basescu si Geoana. Isi fac o campanie teribila prin aceasta criza. Eu am fost putin plecat si nu am mai urmarit nimic; iar de 2 zile de cand m-am intors doar am rasfoit putin presa si m-am uitat cate putin pe la televizor.
  Ghici pe cine am vazut? E usor … 🙂 Numai pe „adversarii” basecu si Geoana (si bineinteles partidele conduse de ei).
  Ori asta ii eclipseaza total pe Crin Antonescu si pe Sorin Opres

  Roxana, zici ca indiferent de ce va fi, intrarea lui Sorin Oprescu in cursa este benefica. Poate asa e. Cel putin fata de basescu si Geoana , l-as prefera pe Oprescu. Pe Antonescu oricum il prefer 🙂
  Insa…asta imi intareste si mai mult ideea ca in spatele lui Oprescu s-ar afla Iliescu. Care-si va realiza 2 visuri de odata. De a-i palui si pe basescu si pe Geoana.

 28. Cârcotaşu Says:

  @ Dinu,
  De fapt ai preluat o temă a propagandei portocalii „moderate”, cea care-şi permite să „recunoască” pe Băsescu drept fiind „răul”. Aparent corectă, ca orice demonstraţie care ne dovedeşte că 2×2=5 şi aceasta se bazează exclusiv pe un viciu de raţionament şi anume: Răul şi Binele se află pe aceeaşi axă, de la minus infinit la plus infinit, de la Răul absolut la Binele absolut, trecând prin zero. Şi binele şi răul suportă grade de comparaţie: rău, mai rău, şi mai rău, foarte rău, cel mai rău etc. Dacă poţi imagina desenul acestei axe vei pricepe că la fel cu -2 e pozitiv faţă de -5, tot aşa şi „mai puţin răul” e un bine pe lângă „foarte rău”. Dacă tu vrei să-nlocuieşti foarte răul numai cu maximum de bine, nu-ţi rămâne decât să aştepţi „a doua venire”. Eu şi alţii ca mine n-avem timp şi vrem chiar puţin mai bine acum.
  Morala: da, putem alege un rău mai mic şi asta înseamnă mai bine. 🙂

 29. Cârcotaşu Says:

  Erată: viciu de raţionament şi anume: nu ţin cont de faptul că Răul şi Binele…

 30. atitudini Says:

  Pana sa il opreasca pe Basescu, Oprescu are problema celor 54 de PUZ-uri…

  Nu stiu daca ati aflat, dar executivul (=Oprescu) este cel care face ordinea de zi… In cazul PUZ-urilor este situatia exceptionala a initiativei consilierilor locali, mai exact a consilierilor PDL. Ei au convocat sedinta pentru PUZ-uri (este atat de evident de ce incat nu are rost sa argumentez).

  De ce nu ia Oprescu prim-planul? De ce nu tine o conferinta de presa inaintea sedintei pentru prezentarea punctului de vedere al executivului? De ce lasa pe spatele consilierilor decizia?

  Sunt sigur ca daca ar fi o alta situatie, in care Oprescu ar avea un interes, nu i-ar fi frica sa afiseze o atitudine mai bataioasa!

  PNL-ul si PSD-ul o sa iasa din sala la vot, iar PDL-ul, fara presiunea mass-media, cu ajutorul „infometatilor” de la PNG au sansa sa treaca PUZ-urile.

  Deci?

 31. Cârcotaşu Says:

  @ Atitudini,
  Simplu, pentru că asta-i legea, decizia trebuie luată, prin vot, de către Consiliul Municipal şi nu de către primar.

 32. rusnac Says:

  Johnson, daca Oprescu il va invinge pe Basescu, eu voi fi cel mai bucuros. Ma bucur ca are sustinatori atat de convinsi si ii tin pumnii, lui sau oricui e in stare sa faca asta. Romania ca tara trece prin cel mai mare pericol de dupa 89.

 33. Alexandru Marin Says:

  Roxana, ai ajuns sa-l citezi pe Marean 🙂

 34. Dinu Says:

  @
  Carcotasu

  Nu ati inteles nimic, dar este bine ca aveti o opinie fata punctul meu de vedere. In timp veti progresa, probabil, prin exercitiu zilnic. 🙂
  Cat priveste afirmatia „ai preluat o tema a propagandei portocalii ” …pe ce va bazati ? …si ce propuneti ? :mrgreen:

 35. Piparus Says:

  Daca intra in cursa, Oprescu nu ia din voturile psd mai mult de 25 la suta. De la pnl, cam 5 la suta, iar de la pdl zero! Cheia e la cei nehotarati, care trebuie atrasi la urne. Altfel vor vota doar membrii de partide si neamurile lor, exact ce-si doreste Basescu.

 36. Marcus Says:

  Teapa de la Traienel
  Categorisit la Revista presei in versuri naive — Marcus @ 10:06 Editează

  Pe cal alb vine Traianul si e tare suparat
  Sa isi certe Nanobocul, sluga tampa la Palat:
  -Ce ti-am zis eu, scarnavie, cum s-o aperi p’odalisca
  Tu mi-o lasi incriminata de ancheta orbanista?

  Nu stiu cum, dar pan’diseara, folosind puterea-ti data
  Sa mi-o scapi nevatamata de Organul si-a lui ceata!
  La bataie de vant aprig, tremurand ca fruza-n crang
  Nanobocul ingenunche si raspunde cam natang:

  -Inteles-am Imparate si de’ndata eu ma duc
  Sa convoc boierii’n graba si pe Nica sa-l arunc!
  Cum plecat-a Traienelu’, Nanoboc isi cheama staff-ul
  Si cu vocea tunatoare, porunceste ca vataful:

  -Dup’adanca chibzuinta si sfat greu de la’mparat,
  Am decis ca Nica’al vostru, azi sa plece din Palat!
  Ce mai zgomot, ce mai zbucium, blitzuri si reportofoane
  Toata media e-n aer, prevestind mari uragane.

  In ast’ timp Traianul nostru, dezmierdandu-si sex-odoru’,
  Whiskey-ul isi soarbe-n tihna, a prostit din nou boboru’!

 37. virgil Says:

  Las’ ca la paishpice trecute fix , iese Nica ala , ii spurca bine pe pedelici si pe cirmaci dupa care-si da demisia .
  Evident in numele crizei , enteresului national , boborului si … si alte alea de care de fapt pe orice politician din tara asta nici in cur nu-l doare , incepind cu Ba’secu si terminind cu viceprimarul de la Ciorogirla …

 38. J o h n s o n Says:

  @Rusnac…Eu votez Antonescu.Crin Antonescu ! 😉 Dar e bine mereu sa ai un Plan B ! Oprescu este acela…

 39. virgil Says:

  Geoanaaaaaa ! Geoana Lasa-neeeeee !
  Lasa-ne papagalule , ma rog prostanacule si marsh in cotet la Cotroceni !
  Vai mamele voastra de pesedici pirliti !
  Mai papagalilor , va pica mucul la neispravitiii de pedelici !
  Huuooooooo !
  Iote si io prost sa crez ca i-a apucat p’astia barbatia ?!
  Ce dracu face nenica acolo ?
  Parca zicea ca se simte ca la partuj’ de primaveri ?

 40. Cârcotaşu Says:

  @ Dinu,
  Mulţumesc pentru aprecierea manifestată faţă de faptul că-mi manifest o opinie.
  Când vorbiţi de exersare probabil vă gândiţi la lucruri de rutină. Altfel, la materia „înţelegere”, văd că aţi fost persecutat de profesor, care vă cam trimetea să udaţi buretele (vorba unui clasic în viaţă) şi era coadă.
  Pe ce mă bazez? Păi pe evidenţă. Probabil nu ştiaţi că o culoare vizibilă-n lumina zilei nu necesită demonstraţie, mai ales când nu eşti diagnosticat ca suferind de daltonism.
  Există ce-i drept posibilitatea să greşesc, doar dacă emiteţi pretenţia că sunteţi autorul acestei teme de propagandă, caz în care, într-adevăr sunt dator să-mi cer scuze.

 41. virgil Says:

  EFECTUL CIORBEA …

  Ba’secu o lungeste , dar finalul o sa fie tot scoaterea prostanacilor de la guvernare .
  Prostanacii , in loc sa puie mina pe pisica si s-o rupa in doua cit mai repede , o lungesc si dinsii , dind impresia ca se tin legati de putere .
  Boala lunga …
  Boala lunga o sa se sparga in capul pesedicilor pentru ca dinsii oricum sunt cei care vor pleca .
  Sa ne amintim criza Ciorbea.
  Daca la inceputul scandalului premierul taranist era inconjurat cu simpatie , pedeii au stiut sa lungeasca criza cit s-a putut si o data plecat Ciorbea a fost si … dus . Definitiv si irevocabil …
  Asta pentru ca pina la urma cei care pleaca sunt INVINSI , iar boorului nu-i plac invinsii , n’asa?

 42. Plano Says:

  @Carco
  Poate ai vrut sa zici ca( -2 >-5 sau -5<-2). Ambele numere sunt negative.
  Dinu vede totu` in negativ!
  In Romania se construieste mult si astazi. Doar in particular.
  Proiectele mari se pun in miscare de hulitul, pe nedrept, Stat.
  Din pacate autoritatile statului nu functioneaza. Prin Base s-au constipat….
  Trebuie dat cu purgativ pe 22 11 2009.

 43. Coana Mare Says:

  @Plano

  Donmule, ce-a vrut să zică Cârcotaşul, a zis foarte bine. Intervenţia matale, se vede de la o poştă, este a unuia care este cam paralel cu raţionamentele matematice.
  Cât îl priveşte pe Dinu, el nu vede decât în portocaliu şi se exprină doar în lozinci conform programului implementat de informaticienii băsescieni.

 44. Dinu Says:

  Plano,

  gresit. Este vorba de re/costructia societatii pe principii „oneste”. Nu de constructii …civile, militare, industriale, navale, etc. 🙂
  Voi, cei care vedeti lucrurile „pozitiv” si „constructiv”, unde ati ajuns azi ca societate ? …n-am bagat de seama ca ati fi multumiti de societatea in care traiti.

 45. Marius Mina Says:

  ce spuneam eu alaltaieri ? http://mariusmina.blogspot.com/2009/09/fabrica-de-vise-gafe-si-conspiratii_28.html
  EU cred ca nu va semna revocarea lui Nica …
  Pericolele majore atat ptr Geoana dar mai ales pentru Basescu sunt Antnescu si Oprescu .Oricare dintre cei doi ajung in turul doi il descompun chimic pe Basescu.

 46. Marius Mina Says:

  Circ ieftin marca Basea & Geoana , mirele si mireasa cu portjartier rosu

 47. olimpiu Says:

  ba va semna! semnand ii mareste sansele lui Geoana sa ajunga in turul doi si asta vrea marinarul. pd-leprele deja si-au calculat pasii urmatori chiar daca isi dau cu dreptul in stangul
  iar ministrul de interne a vorbit patetic, fara substanta si cu toate ca e ,,eroul” zilelor astea, tot tractorist ramane

 48. Marius Mina Says:

  geoana nu va ajunge in turul doi cu tot circul inventat acum , nu are benzina pina pe 22 noiembrie , il vad chiar pe locul 4

 49. Dinu Says:

  Plano,

  citez dintr-un articol:
  „Finalizat recent, studiul PIRLS pe 2007 – Progress in International Reading Literacy Study – care masoara nivelul de intelegere al unui text scris, arata ca elevii romani au un scor mediu national de 489 de puncte din 1.000 posibile.” … !!!??? :mrgreen:
  Asa ca nu pune la inima toate cate ti se intampla si reproseaza. 🙂

 50. Radu Humor Says:

  @ Roxana, cand am vazut poza am crezut ca-i Mircea Basesacu in noua uniforma a traficantilor de armament :mrgreen:
  Cica l-a chemat Traian la Palat sa-i ceara explicatii in legatura cu scandalul din port, si i-a dat telefon ca mai intarzie, nu poate ajunge asa repede, ca-i prins in trafic …… de armament ! 🙄 8)

 51. mihaivoicu Says:

  Se tot zvonea ca Basescu se afla in spatele candidaturii lui Oprescu. Daca este asa este cel mai prost calcul pe care l-a facut Basescu. Candidatura lui Oprescu ajuta la scoaterea lui Geoana din cursa pentru turul 2 si asta e perfect pentru ca Geoana si Vadim sunt singurii pe care Basescu ii bate in turul 2. Iar daca Basescu intra in turul 2 cu Crin Antonescu sau Sorin Oprescu este end of story

 52. Ana Birchall Says:

  Foarte buna analiza ta Roxana cu care sunt de acord. PSD nu trebuie sa se lase prostit de PDL si de Basescu. Trebuie sa isi regaseasca demnitatea si sa rupa pisica. De fapt trebuie sa iasa de la guvernare inca din primele momente in care au fost clare intentiile lui Basescu cu aceasta coalitie si cu acest guvern. Cum poti explica oricarei persoane nu numai din afara granitelor dar si din interior ca o majoritate de peste 73% in Parlament nu poate asigura o guvernare in aceasta perioada cand marii politicieni ai lui Stan Papusa ar trebui sa se concentreze pe masuri serioase, economice, care sa scoata tara asta la liman. Ca ne place ca nu ne place sa recunoastem (numai inconstienii, prostii si lasii nu vor sa recunosca) Romania este in incapacitate de plata cu o datorie imensa care creste in fiecare zi care ne va garbovi pentru multi ani de acum inainte.
  Ce se intampla zilele acestea nu face cinste niciunui politician. Personal imi este rusine de ce se intampla inclusiv de comportamentul sovaielnic al PSD-ului.
  In legatura cu Sorin, personal recunosc ca sunt foarte subiectiv deoarece eu am lucrat foarte bine cu Oprescu el fiind cel care m-a numit purtator de cuvant la Bucuresti…

 53. Marius Mina Says:

  Liderii din teritoriu bombăne contra președintelui
  Între Vasile Blaga și Traian Băsescu se simte o tot mai pronunțată răceală, pe care Cozmin Gușă o explică prin aceea că pedelistul e șantajat permanent de către președinte cu diverse dosare. Că e sau nu așa, un lucru e sigur: în ultimele săptămîni, Vasile Blaga a efectuat o serie de vizite discrete prin filialele PDL din Ardeal, unde, la o masă amicală și o palincă focoasă, a luat, la fel de discret, pulsul șefilor din teritoriu. Concluzia ar fi că nemulțumirile față de Traian Băsescu sunt în creștere vertiginoasă în organizațiile partidului, chiar dacă liderii acestora nu au curajul să mîrîie pe față, deocamdată. Din informațiile intrate în posesia Inpolitics, în fața secretarului general al PDL, însă, neașteptat de mulți și-au dat drumul nădufului acumulat. Băsescu pare să fie perceput în ultima vreme ca fiind preocupat strict de jocurile proprii, pentru recîștigarea președinției, inclusiv prin detașarea fățișă de partidul lui Boc, în schimb PDL are de rezolvat o problemă de maximă importanță: ce se va întîmpla dacă, totuși, Băsescu pierde alegerile?

  Drama PDL: ce face dacă Băsescu pierde alegerile?
  Răspunsul e simplu: pentru a nu sta pe bara opoziției pînă în 2012, PDL are nevoie de o alianță la guvernare cu PSD sau PNL, binecuvîntată de noul peședinte, or, niciunul dintre aceste partide nu vrea să audă de Băsescu. Între varianta cu Băsescu în opoziție ori fără el, la putere, alegerea nu e greu de intuit. Faptul că, întors din periplul amintit, prin Ardeal, Blaga a dat celebrul său interviu în „Academia Cațavencu” în care l-a decretat pe Năstase cel mai bun premier post-decembrist și i-a criticat fățiș pe oamenii lui Băsescu – Udrea, Macovei sau Ungureanu – nu pare să fie, deci, întîmplător. La fel cum nici reacția președintelui, care a contestat ideea, enunțată de premier, a lui Blaga interimar la Interne nu e întîmplătoare.

 54. Marius Mina Says:

  Alta caterinka marca Vantu_Irealitatea
  Trustul Realitatea TV va face în zilele următoare (posibil de maine) o mișcare spectaculoasă, care aruncă în aer multe socoteli electorale: o campanie împotriva politicii, intitulată „Noi vrem respect” și care va presupune reducerea aproape totală a vocilor politice care se perindă, în mod uzual, pe ecrane.
  respect cu dromaderul Chireac pe post de trompeta mascat portoclaie ca doar nu cu mine a facut contractele cu STS ul de 30 de milioane de euroi, Vasile Blaga si Elena Udrea stie de ce.

 55. Marius Mina Says:

  Gore Vidal: ‘We’ll have a dictatorship soon in the US’

  The grand old man of letters Gore Vidal claims America is ‘rotting away’ — and don’t expect Barack Obama to save it

 56. Marius Mina Says:

  Gore Vidal: ‘We’ll have a dictatorship soon in the US’
  The grand old man of letters Gore Vidal claims America is ‘rotting away’ — and don’t expect Barack Obama to save it

  http://women.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/women/the_way_we_live/article6854221.ece

 57. octavpelin Says:

  Rox,seamana cu Hitler 🙂

 58. Plano Says:

  @Coana mare
  Ce vrei sa zici… ca (-2) nu e mai mare decat (-5)? Eu stiam ca numai numerele mai mari decat zero sunt pozitive? Tu n-ai invatat tot asa? Ca sa nu intram in functii matematice!
  @Dinu
  „re/costructia societatii pe principii “oneste” face parte din limba de lemn a elevului mediocru Base. Asa vrea el sa denumeasca „reforma statului?

 59. Plano Says:

  @Ana Bichall
  Solutia iesirii din incapacitate de plata(faliment) este instalarea de urgernta a unui guvern Adrian Nastase…mana forte, care a mai luat o data, prin 2000, de la zero stoparea caderii economice a Romaniei…

 60. ela Says:

  Hm, base tre sa castige alegerile 😦
  altfel duduia nu va mai avea ………….sau are deja !

  http://www.romanialibera.ro/a163180/cimitirul-damaroaia-expropriat-pentru-udrea.html

 61. Marius Mina Says:

  Petre Mihai Bacanu: „Calaul Plesită trebuie judecat chiar daca a murit”
  Judecat si condamnat la moarte post mortem

 62. Marius Mina Says:

  Slujba de inmormantare s-a tinut la biserica Sf. Gheorghe din cartierul Capu Dealului si printre cei care au tinut sa-si ia ramas bun de la generalul Nicolae Plesita s-au numarat fosti colegi din structurile de Securitate din perioada comunista.

  Accesul in biserica a fost restrictionat de catre ofiteri SRI si nu au avut avut voie sa-l vada decat rude apropiate sau fosti colegi din Cluj, Ramnicu Valcea sau Pitesti.

  Ofiterii SRI nu au permis accesul decat pana la poarta cimitirului, motivand ca asa este dorinta familiei.

 63. bic Says:

  Circul dintre cretinii de la putere are un singur scop: captarea atentiei. Nu au cu ce sa-si promoveze candidatii la presedintie si astfel se face ca ocupa timp de antena cu conflicte inventate. Oricum doar unul dintre ei va iesi presedinte. Iar ulterior guvernul va fi din noi „de alianta”. PNL se va sustrage din nou de la guvernare pentru ca adevarata criza economica abia dupa alegeri va veni. Deci alianta intre cine si cine? Pai intre PSD si PD-L. Adica: securisti au fost – securisti sunt inca. Oricum fiecare dintre ei vor vrea mai mult, iar astfel vor fi vesnic in conflict. De fapt si daca ar fi armonie decizionala totala tot in conflict ar fi pentru ca sunt nesatui. Si criza economica se manifesta tot mai agresiv. Sper sa nu se transfere starea de tensiune de la clasa politica „flamanda”, la populatie, pentru ca ar fi o premisa a destramarii Romaniei. De fapt destramarea ei a inceput in clipa in care politicienii s-au delimitat de populatie prin stilul de viata, aspiratii si atitudine. Sa te faci politician in Romania de astazi este ca si cum ai fi emigrat in Germania in timpul lui Ceausescu. Ai fi scapat brusc de greutati si ai fi inceput o viata idilica separat de semenii tai. Deci vor reusi oare politicienii postdecembristi sa separe provinciile constituente ale Romaniei? Spre binele lor sper sa reuseasca. Doar astfel vor putea sa parvina toti. Fiecare acasa la el. Pe spinarea celor din neamul lor.

 64. blogideologic Says:

  @ virgil spune: +EFECTUL CIORBEA …+
  Cu stimă, dar să fim atenţi şi la condiţii. +EFECTUL CIORBEA …+ s-a produs pentru că bietul moţ Victor Ciorbea avea consilieri de la Alianţa Civică, în particular pe Ana Blandiana. Victor Ciorbea a ascultat sfaturile lor. Un prim ministru Adrian Năstase s-ar preface că ascultă politicos orice sfat, şi ar urma decizia proprie.

 65. bic Says:

  Practic niciun politician roman nu are nimic de spus. Nimic. Nici o realizare pozitiva. Sau macar neutra. Nu au decat „succesuri” personale: functii, soferi de servici, masini de servici, „afaceri” rentabile, etc. De fapt fac concurs intre ei – cine este cel mai degeaba politician. Un fel de „Miss Degeaba”. Sau mi’s degeaba … politician. Diferenta dintre ei este pur fizionomica. Intr-adevar au aspect exterior diferit. In rest sunt absolut toti la fel. Am mai spus ca pare ca au facut toti o scoala speciala de cretini. Norocul nostru este ca Romania este tot mai saraca si astfel nu vor mai avea ce sa „suga”. Au ajuns nemernicii sa ne momeasca cu locurile de munca sau cu milionu’. Cretinii…

 66. Marius Mina Says:

  Muc cel Mic a tăcut chitic în şedinţa de guvern… oare de ce nu ma mir deloc ?

 67. Dinu Says:

  Plano,

  am si eu propriile mele umori. Te pot intelege. …ce-i drept cauzele umorilor mele sunt usor diferite de ale tale.
  A „lega” parerile mele despre nevoia imperativa -in opinia mea- de a reconstrui societatea romaneasca de spusele basescului este o grosolanie gratuita.
  Succes !

  PS
  Basescu este un produs „banal”, dar cat de malign, al unei societati in care credeti „nestramutat”. Eu nu !

 68. Darius Says:

  @Dinu
  E riscant sa dau curs unui asemenea demers tocmai pe blogul Roxanei. 🙂

 69. balbeck Says:

  Probabil Basescu viseaza ca va fi oprit de Oprescu si Oprescu viseaza ca il opreste pe Basescu.Dar sa fie real?Nu cred.

 70. Draghi Puterity Says:

  Mda, poate daca ataca si Steiner… :mrgreen:

 71. Marius Mina Says:

  Basescu ar semna decretul de destituire a lui Nica dar nu e sigur daca-l vrea pe Blaga la Interne,ca interimar

 72. virgil Says:

  Sa suspende pe mascarici .
  Sa-i intoarca referendumul inapoi …
  Si gata.

 73. Andrei Says:

  Mult prea multa incrancenare. Femeile fac riduri, barbatii se apuca de baut, iar discutiile sunt sterile. Eu am pus pe blogul meu o chestie relaxanta, cu mult umor si imagini frumoase. Cu sau poate fara legatura cu personajele principale ale tensiunilor in crestere pe tot netul. Deci, va astept la un pahar de ras.

 74. Radu Humor Says:

  Pana la urma lui Base tot de la Boc, jumatatea asta de ardelean 😆 , i se va trage !
  Cred ca daca se alatura si asta trioului Blaga, Berceanu, Videanu, alde Olteanu, Anastase si Boureanu, fiind din ce in ce mai jalnici.
  Bouleanu asta a ajuns sa reprezinte portocalii peste tot ; ce rahat de partid cu apa rece/sudoare de pe sira spinarii unor nulitati ce s-au trezit ca mai este nevoie si de facut ceva, nu numai de furat :mrgreen: )

 75. atitudini Says:

  @ UPDATE 7… Oprescu a ratat momentul….

  Era un moment bun pentru Oprescu sa-si demonstreze „independenta”. Lipsa de reactie arata insa o legatura nevazuta cu mafia imobiliara din Bucuresti!

  Nu el a convocat sedinta ci PDL care e cu mana adanc bagata in borcanul cu miere imobiliara. Nu a mers pe 25 septembrie, au cerut sedinta extraordinara pe 30 septembrie. Nu a mers din prima in extraordinara (pentru ca PNL si PSD s-au retras din sala), PDL a mai convocat o sedinta (de indata) tot azi.

  Oprescu s-a fofilat in conditiile in care putea sa atraga atentia presei si sa puna presiune pe consilierii PDL. Putea sa arate clar ca ii pasa mai mult de aspectul orasului asta decat de bunastarea financiara a unora ca Popoviciu, Constanda si altii.

  Sustin initiativa celor 38 de ONG-uri:

  http://aicibucuresti.wordpress.com/2009/09/25/acum-ori-niciodata/

  http://atitudini.wordpress.com/2009/09/30/sutin-pozitia-celor-38-de-organizatii-neguvernamentale/

  Imi e scarba de circul Marinescu & Codrin Stefanescu.

  Si imi pasa foarte mult de orasul asta, cu bunele (exemplu: modul in care a fost recuperata in stil modern cladirea securitatii de langa fostul CC – distrusa la revolutie) si relele sale (cladirea fostului Bancorex sau, si mai groaznic, turnul de sticla de langa biserica Armeneasca)!

 76. virgil Says:

  atitudini…

  Ha-ha-ha ! Oparescu endependentu !…
  O fi , nu zic nu , dar nu poate fi fata de Excelenta Sa domnul prishidinti , n’asa?
  Cum de ce ?
  E , asta e acuma !
  Prietenii stiu de ce …

 77. danut chidon Says:

  Geoana nu e un candidat slab…! E numai …bun !!!

 78. Andrei Says:

  Am uitat sa va dau adresa. Pentru amatarii de umor de calitate, aici:
  http://andreisamericandream.wordpress.com

 79. Marius Mina Says:

  @Andrei, acum la spartul targului te-ai gasit si tu sa-l aperi pe Basexu?
  Te-ai umplut de paduchi portocalii pe blogu’ ala…asta e cand n-ai inspiratie te scarpini cu lama de ras 😉

 80. Marius Mina Says:

  Daca Forbes estimeaza alegeri anticipate, prognoza celor de la Reuters este una strict economica: moartea coalitiei va pune Romania in imposibilitatea sa intruneasca conditiile impuse de Fondul Monetar Internationa

 81. Marius Mina Says:

  Vaclav Havel: In Europa de Est, există tendinţa unor noi forme de guvernare autoritara

  Există tendinţa unor noi forme de guvernare autoritara care sunt foarte rafinate”, a afirmat miercuri, in paginile săptămanalului Die Zeit, fostul preşedinte ceh Vaclav Havel, referindu-se la Europa de Est, relatează AFP, citată de NewsIn. „Oficial, totul decurge democratic; există un parlament, alegeri şi partide politice. Dar, in acelaşi timp, există reţele in care se regăsesc serviciile de informaţii, oligarhii şi poliţia”,

  Romania este una dintre tarile Europei de Est

 82. Paul Popescu Says:

  Tu esti cam frustrata. Am zis!

 83. Mihnea Georgescu Says:

  Mai calmaţi-vă, tovarăşi… să apreciem Arta!

 84. Marius Mina Says:

  http://www.newz.ro/poll/

 85. mihai 4 Says:

 86. catalintzetzeradulescu Says:

  „Escu „…in confruntare cu „Escu”…..Intrebarea care se pune din ce in ce mai clar este : Exista vreun „Escu” cu adevarat interesat sa rezolve problemele celor multi, in sensul in care o afirma…Nu vi se pare insuportabil faptul ca gargara politica devine din ce in ce mai insipda si incolora ? E ceva de facut ?

 87. ela Says:

  Roxi nu mai zici nimic?

  Eu m-am hotarat dupa emisiunea lui ursu si colegei lui de la ireal.tv; scot acest program din grila, nu mai suport sa ma enervez.
  Astia, jurnalisti ca astia si Radu morar, sunt de vina daca base ne va mai teroriza cu fitzele lui inca 5 ani!
  base inseamna, eba, udrea, ridtzi, boureanu, toader, olteanu broscoiul,sufina, videanu, berceanu,etc, peste care se adauga cea mai cea, roberta cu pliscul ei in loc de gura.

  Daca nu exista in Ro cineva care sa-l scoata de acolo pe dansul (ha,ha, nu sunt din Moldova unde si la porc i se zice dansul), pe dansul si implict PD, SCOT SI ANTENELE din grila, la telenovele nu ma uit si nu m-am uitat niciodata, sunt periculoase pentru mintea umana pacat ca au fost aduse in Romania, deci ma uit la Discovery.

 88. ela Says:

  TUPEU maxim Blaga ministru interimar la interne, sef de campanie electorala al beselului.

  Base nu respecta nici o lege si calca totul in picioare.
  Depinde de jurnalisti daca vor dezbate normal comportamentul asta de anormalitate.
  Visan se dezlantuie, deci nu-i corect sa inchidem televizoarele!?

 89. Marcus Says:

  @All: Buna dimineata! http://marcus64.wordpress.com/2009/10/01/poanta-sezonului-electoral-boc-basescu/
  sa fiti iubiti
  marcus

 90. olimpiu Says:

  R.I.P. coalitia maro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  FSN= istorie trista!!!!!!!!!!

 91. Roxana Iordache Says:

  @Tuturor. Mulţumesc pentru comentarii. De fapt, pentru dezbatere.

  @Ana Birchall. Da.

  @catalintzetzeraradulescu. Bun venit! Mă tem că e prea colorată! Şi chiar prea mirositoare 😀

  @danut chidon. Ştiu că vă convine Geoană, Dănuţe. Mulţumesc pentru sinceritate. 🙂

  @blogideologic. Aici te contrazic, Titus. Biata Alianţa Civică n-a avut nici un cuvânt de spus la guvernare. Dacă ar fi ascultat-o pe Blandiana, nu-l puneau pe Băsescu la Transporturi, ci pe Mănucu, aşa cum ceruse AC. Îţi dai seama că istoria se scria radical diferit.

 92. Roxana Iordache Says:

  @atitudini. Cred că te-ai grăbit. Ştii cum se spune, dacă te bagi în tărâţe, te mănâncă porcii. E preferabil să-ţi trimiţi ajutoarele să rânească pentru tine.

 93. intrus117 Says:

  http://salvatiromania.wordpress.com/foto-viziuni-populare :))

 94. roxana Says:

  Pentru ca vreau o schimbare,pentru ca vreau o Romanie mai buna,pentru ca vreau mai multe locuri de munca pentru ca m-am saturat de atatea promisiuni fara niciun rezultat la Brasov votam MIRCEA GEOANA.

 95. Devastatorul efect Roxana Iordache « Blogul lui Marius Mioc Says:

  […] Crin Antonescu declară stupefiant, Lista lui Emil. De ce-l susţin pe Sorin şi nu pe Crin, Oprescu îl opreşte pe Băsescu, Prostănacul se victimizează anticipat la loser). Rezultatul: Sorin Oprescu nu a izbutit să […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: