CIA DĂ UE BUCUREŞTILOR CU FSB

fsb cia ro razboiintrucuvant.ro

Foto via http://www.razbointrucuvant.ro

Vi s-ar părea ciudat dacă ar avea loc un atentat în România?

Să nu vă miraţi dacă va fi.

Şi va fi de-aşa natură încât să nu fie.

Unul veritabil.

37 răspunsuri to “CIA DĂ UE BUCUREŞTILOR CU FSB”

  1. CIA DĂ UE BUCUREŞTILOR CU FSB » Bloogle Says:

    […] Original Blog » […]

  2. Roxana Iordache Says:

    Încep tot eu. Ca să nu vă speriaţi, cei mai slabi de înger. 🙂

    Totul se întâmplă de aşa natură încât oamenii în marea lor majoritate să se resemneze – definitiv, iar unii să se radicalizeze anarhic – o parte dintre ei, în aparenţă şi altă parte, în esenţă.

    Totul de natură să creeze butaforia care să justifice maşinăria totalitarismului reinstituţionalizat oficial.

    De exemplu, postarea mea actuală poate fi pentru ei un pretext de percheziţie şi supraveghere electornică, şi de toate felurile. Şi să nu vă miraţi dacă se va ajunge chiar la suprimarea oricărei forme de opoziţie – până la ultimul blog, de exemplu, aista. :mrgreen: Să nu vă mire nici dacă vor fi suprimate persoane (ostentativ, că altfel, în mod sigur au fost şi sunt, fără să ştim).

    Şi totuşi, tot răul e spre bine. Mereu. Dacă ne raportăm la Dumnezeu.

  3. mariusnyc Says:

    Corect pina la D-zeu . Promblema e ca D-zeu da, dar in traista nu baga nimic

  4. Un simpatizant poate neautentic Says:

    Nu asa a fost mereu?

    Nu ma refer evident la supravegherea electronica, 🙂 dar mai mereu toata politica nu a insemnat altceva decat anihilarea si distrugerea adversarului. De la primele cafteli in usa pesterii pentru bucata mai mare de carne, trecand prin spalatul pe maini al lui Pilat ,prin Naopleon , Hitler sau Stalin, prin comunism si capitalism, prin inchizitie si colonizari, totul a mers intr-o singura directie clara…Cine vorba ta se raporteaza la Dumnezeu, o stie si o intelege, sau macar intuieste acea directie.

    Oamenii reactioneaza si ei fiecare dupa sufletul, inteligenta si nu in ultimul rand filosofia lor de viata. Unii vor lupta contra ce le pare lor nedrept ,altii vor lupta pur si simplu pentru interesele sau nebuniile lor, altii sunt apatici si vegetativi fata de tot ce se intampla in jurul lor, multi nici macar nu inteleg ca se intampla ceva in jurul lor 🙂 , unii se refugizaza in cultura, arta sau religie,munca, etc.

    Deci vorba eclezistului, „nimic nou sub soare”…

  5. mariusnyc Says:

    Brennan l-a rugat pe Basescu sa lase monitorizarea comunicatiilor romanilor pe mana CIA , Basescu s-a comportat ca orice sugator banal de licurici , o fi de bine ?

  6. Mihai Hristea Says:

    @mariusnyc
    Vorbeam mai devreme cu nevasta-mea sa luam o pizza si a intervenit „pe fir” o voce cu accent american. Misto.

  7. Un simpatizant poate neautentic Says:

    Vi s-ar părea ciudat dacă ar avea loc un atentat în România?
    ______________________________________________

    Da, mi-ar parea foarte ciudat 🙂

    Cine dracu’ sa omoare pe cine in Romania ? 🙂 Ce voce este atat de puternica si influenta in societatea civila , politica sau viata religioasa, incat sa deranjeze pe cineva si sa se ajunga la un astfel de gest ?

    Hai sa fim seriosi, la noi nu este cazul de actiuni radicale si atentate ci doar fisc, DNA ,procuratura sau „bataie” zdravana in mass-media…

  8. Roxana Iordache Says:

    @mariusnyc. Drăguţ joc de cuvinte. 🙂 Dar chiar despre asta-i vorba, că traista e problema noastră. Numai că de foarte multe ori Dumnezeu face cuib la barza chioară, cu o vorbă românească.

    @Simpa, e un punct de vedere. 🙂 Ecleziastul n-a putut mai mult, era paleotestamentar, poet excepţional, dar fără viziunea lui Isaiia. Mi se pare că la un moment dat s-a schimbat sistemul cronologic. 😛

    Oricum, diferenţa în noul mileniu e esenţială, în sensul că nu mai există duşmani sau adversari între cei mari, e cel mult o adversitate mimată, ei de fapt sunt aliaţi mondialişti şi transpartinici, împotriva adversarului comun, populaţia globului. Mai precis, ţările, popoarele şi mai ales, naţiunile trebuie să dispară. Asta nu s-a întâmplat nici pe vremea imperiilor clasice. Imperiul Răului e în plină expansiune. Toate totalitarismele de până acum şi toate regimurile represive rămân în urmă.

    Ofensiva Răului e extrem de agresivă şi concertată. Cu toate astea, se sparge ca un castel din cărţi de joc în faţa unui suflet tare. Fericit poporul care îl are lider. Oricum, noi, românii, avem vocaţia supravieţuirii. N-a fost un miracol că, după ce am rămas cu un sfert de sfert de ţară, ca prin farmec am făcut România Mare? 😉

  9. Mihai Hristea Says:

    @Rox

  10. Roxana Iordache Says:

    @Mihai Hristea, tu glumeşti serios? 🙂

    @Simpa, păi, apropo de atentat, eu ce spuneam? E nevoie de butaforie, unu, ca nu cumva vreun disperat să-i rupă la propriu capul lui Ponta, de exemplu şi mai ales, doi, ca să ajungem şi pe aici cum a ajuns Gabi din Chicago care cere să-i vină Big Brother şi-n baie, fiindcă e speriată de bombele de la metrou. 😛

    @mariusnyc. Al lui Mina, sfântul neamului tău e mai tare decât toate ştifturile atotputernice. Băsescu e un căcăcios, la ce să te aştepţi din partea lui? Vorba e, unde e Crin? Am auzit bine că se relaxează în Pula? :mrgreen:

  11. Roxana Iordache Says:

    Uitaţi-vă la poza cu Tonta în faţa lui Brennan, îşi ţine mânuţele strânse ca la lovitură liberă şi-i arată că stă bine cu partea orală. 😛

  12. Mihai Hristea Says:

    Glumesc foarte serios. Si chiar merg acum sa iau o pizza. 😀

  13. Roxana Iordache Says:

    Poftă bună! 🙂 S-o mâncaţi sănătoşi, până nu vine Fratili vostru să-i daţi tainul. 😛

  14. Mihai Hristea Says:

    Acum o halesc singur, ca doamna mai sta un piculete la birou – e corporatista. :)))))))))))
    Dar multumim si un sincer Jos regimul basisto-koabitac! 😉

  15. Un simpatizant poate neautentic Says:

    In Bucuresti in fata la Intercontinental, un om tundea linistit iarba….. Deodata apare in zbor un deltaplan, care purtat de o pala de vant se izbeste de hotel pe la etajul 6-7 si se prabuseste in fata lui. Sta omul, se uita, cand la hotel cand la deltaplan si zice scarbit : ” Tara de rahat, atentate de rahat!”

  16. Ghita Bizonu' Says:

    Are loc chiar in acum !!

    Si batuta si f… si cu banii luati

    Nu nu este vorba de cantareata aia blonda cu ochi sarmalizati de unu …
    Ci de societatea romaneasca ce a ajuns sa fie violata in direct ziua in amiza mare in hazul politailor care mai dau si “sfaturi” de pe margine…

    Deci dintai unu .. consigliere pe la 3Coceni il retrimte pe ala Duta la CNAS. In ce calitate semneaza ala o hartie oficiala nu intreaba nimeni . Basecurisismu iese pe stecal si zice ca nicevo se mai intampla.
    Si iata ce se mai intampla : alt consigliere semneaza un acord international cu secretarul Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse. Un memorandum care deschide colaborarea între structurile de securitate şi ale politiei în lupta împotriva terorismului, criminalităţii transfrontaliere, combaterea traficului de fiinţe umane este alt obiectiv, traficului de droguri, împotriva spălării banilor şi criminalităţii economice.
    Dar cine este Fota ? Iulian Fotaeste consilier prezidential pe probleme de securitate nationala. Atat. In ce calitate semneaza el un memorandum cu Rusia ?! De condilier mprezidential ? Ei si? Pai chiar daca ar fi presedintele avem asta :
    Atribuţii în domeniul politicii externe ARTICOLUL 91(1) Preşedintele încheie tratate internaţionale în numele României, negociate de Guvern, şi le supune spre ratificare Parlamentului, într-un termen rezonabil. Celelalte tratate şi acorduri internaţionale se încheie, se aprobă sau se ratifică potrivit procedurii stabilite prin lege.

    O fi fost negociat guvernu Ponta zisu memorandum cu Rusia? Am dubii (adica nu am auzit scandal ca Ponta ne vinde rusilor si tradeaza mama noastra America) ?!
    Da observati – Presedintele semneaza nu consilieru..
    De fapt zilili astea “separata putorilkor in Romania” deveni cam bicefala.

    Pe de o parte avem un parlamernt si un guvern. Tot mai caduce.
    Pe de cealalta parte avem un Presedinte si Consilierii sai. Presedintele ia locu’ lu’ parlamentu’ ce devine tot mai “consultativ” (desi cica (1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării.)iar consiglieri sai devin guvern … Fiindca ca cum sa va zic – semnarea acelui memorandum ridica o problema interesanta … daca se zice – absolut corect – ca semnatura lu Fota nu obliag pe nimeni altu decat Fota (si asta doctor in Stiinte Politice!) umreaza intrebarea – la nivel international :ce fel de tara este Romania bre ?. Un neamt a zis “neguvernabila”… si deci cu regret in suflet mUE si NATiO (franta ca am dres-o) trebe sa acceptam ca Romania sa fiem condusa de ala care poate asa cum poate ..
    Daca se accepta ca semnatura lu’ Fota angajeaza guvernu si parlamentu Romaniei (102 (1) Guvernul, potrivit programului său de guvernare acceptat de Parlament, asigură realizarea politicii interne şi externe a ţării şi exercită conducerea generală a administraţiei publice.) atunci ne naste intrebarea : la ce mia sevresc cele 2 institutii – Parlament si Guvern ?! A se vedea si jocu de glezne cu refendumu…

    Si cu exceptia lu Ghise deputatu’ nimeni nu zice nica…
    Asta fiindca deh e “normal” si Constitutioa e proasta. E propasta ca a fost violata! Asa cum zicea un comentator pe blogu lu Nastase :

    Constituţia actuală este într-adevăr bună …o spălăm ca pe o c….şi o facem ca nouă. Nimeni nu-şi va da seama că a fost siluită, deci îşi va păstra atractivitatea în raport cu oricare altul dintre viitorii ocupa(n)ţi de la Cotroceni.

    Adica mai pe sleau : Si daca a fost violata o data apai sa faca bine sa stea si a nspea oara curva dracului!!!

  17. mariusnyc Says:

    @Roxana, cine stie body language cunoaste 😉

  18. Mihai Hristea Says:

    @Rox
    Am uitat sa-ti dau ceva… 😀

    Bătuta la trompetă

  19. Sandi Says:

    Iata cine ne da lectii de morala pe micile ecrane !

    De ţinut minte: ce scria C.T. Popescu în timpul mineriadei din iunie 1990:

    „Pe 13 iunie a avut loc la Bucureşti o tentativă de lovitură de stat”

    http://www.cotidianul.ro/pe-13-iunie-a-avut-loc-la-bucuresti-o-tentativa-de-lovitura-de-stat-215947/

    Un rahat cu perje !!!

  20. Mihai Hristea Says:

    @Sandi
    CTP e un bulangiu care s-a luat de un excelent actor, Adrian Iuga, de la Brasov, pentru ca omul s-a aflat la Madrid cand cu atentatul din 2004. Adi mi-e foarte bun prieten asa ca i-am zis cetepeului ca-l bat si la tenis:

    My Way

  21. olimpiu65 Says:

    A inceput canicula sau vb ui Caragiale : ,,caldura mare monser”!

  22. Sandi Says:

    Iata ca am ajuns sa citez si din Hotnews .
    Si asta pentru ca este vorba acolo si de „vipera” de la Adevarul-Scanteia din vremea mineriadei 13-15 iunie . Care in ziua de azi toata ziua toaca USL pe postul GHITA-SRI !

    „Demolatorii Pietei Universitatii. Ce scriau Cristian Tudor Popescu, Corina Dragotescu, Sergiu Andon si Lelia Munteanu acum 20 de ani​ ”

    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7424319-demolatorii-pietei-universitatii-scriau-cristian-tudor-popescu-corina-dragotescu-sergiu-andon-lelia-munteanu-acum-20-ani.htm

  23. Sandi Says:

    Zgonea asta devine pe zi ce trece un si mai mare cripto-basist !

  24. plano Says:

    Caldura mare, mon chere…
    Eu ma tem pentru Pura si Torcescu.

  25. Mircea Ionescu Says:

    Sub nici o forma nu vreau sa-l apar pe dracu. Domnul Ghita, in principiu aveti dreptate, dar verificati Legea Tratatelor, La un moment dat era Legea 4 din nu stiu care an.Ultima oara cand m-am uitat in ea era destul de larga in sensul ca se pot semna memorandumuri sau acorduri departamentale. Personal pregatisem un acord intre directia de energia nucleara din minister si echivalenta de la KEPCO in Republica Corea, in care ne-am propus niste colaborari la nivelul nostru si sa pregatim pe urma sa facem la nivel de ministere, iar ulterior am ajuns la cel semnat intre cele doua Guverne.
    A PREZENTAT-O MACAC asa ca sa-si arate muschii, un vax. Unde aveti dreptate in orice caz acel memorandum nu are valoare de lege, LA FEL SE INTAMPLA SI CU MEMORANDUMURILE APROBATE DE PRIM MINISTRU, NU POT FI LEGI ?!?!? TOT ASA NU POT TINE LOC DE APROBAREA UNOR FINANTARI ALTFLE DECAT LEGEA 500 a finantelor publice. Singurele acte valabile sunt Legile, HG-uri si Ordine in aplicarea legii. Chiar si o initiativa de lege a parlamentarilor trebuie sa respecte legea 24/2000 (printre altele aceasta prevede sa se ia avize de la ministerele care trebuie sa o puna in aplicare)

  26. razvancoltea Says:

    Un fel de ” rapirea din Iraq”? Da, n-ar fi exclus.

  27. mihai444 Says:

    http://www.pesurse.ro/2013/06/18/audio-senator-psd-cstoria-e-un-act-ncheiat-legal-n/

  28. Ovidiu Says:

  29. Donkeypapuas Says:

    @Ghiţă Bizonu

    Pot prelua pe blogul meu ceea ce ai scris mai sus („Se întâmplă chiar acum…. etc”) ?

  30. mihai444 Says:

    http://www.dantanasa.ro/2013/06/18/exclusiv-romania-lucrata-de-udmr-in-sua-se-pare-cu-ajutorul-unui-senator-pnl-foto/

  31. ioprotestatarul Says:

    Am „scapat” de cancerul portocaliu si ne-am ales cu ciuma rosie!
    Ion Olteanu reprezinta un pericol pentru haznaua politica si trebuie redus la tacere cu orice pret de catre exponentii actualei stapaniri totalitare.

    http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/06/sedinte-ordinare-ale-consiliului.html

  32. Ghita Bizonu' Says:

    Donkeypapuas (si nu numai)

    se poa. Liber ca de la voda Ghica.. insa as prefera ca sa fiu pomenit (cum [bine/rau] rage Bizonu’, samd) atunci cand este vorba de idei , citate. (scuze mandrie prosteasca). Se poa si prelucra …

    Insa daca va place cumva o inflorititura precum der BaSSeSSk (der Baßesck) sau Tuta Nationala ori Ein Fuhrer, ein Volk ein Parlament mort se pot prelua raspandi fara citare (mai ales ca adaugirea cu ein Parlament mort aprtine altuia .. lui Plano cred)

  33. Ghita Bizonu' Says:

    Mircea Ionescu

    In principiu de acord. INSA :
    a) s-ar putea ridica problema cu respectarea rangurilor la semnarea documentelor bilaterale.. insa este o mica cestiune de genu seamana da nu rasare intre Consiliul de Securitate al Federației Ruse si Consiliul Suprem de Apărare a Țării .. ( se vedea Wiki – Security Council of the Russian Federation ) si intre atributiile presedintelui rus si ala roman …
    b) Este de presupus ca daca ai semnat un angajament bilateral cu careva il vei respecta sau macra vei incerca *. De aici vine principala nasoala in cestia asta cu memorandumu : este vorba de o initativa prezidentiala sau de una guvernamentala ? Caci cf ART. 91(1) si 102 (1) a constitutiei actuale politica – chiar si externa apartine guvernului care are o imputernicire generala din partea parlamentului (prin votul de investitura primit de programul de guvernare) si care (sau ar trebui ) asigura controlul parlamentar caci cf ART61: (1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării.. Separatia neseparatia putorilor insa una este suprema :Parlamentu (care detine suveranitatea , adica este suprema in interior si independenta in exteriror**)
    Ori a semna cestii din astea fara sa ai de gand sa le respecti … (fie ca nu poti fie ca nu vrei fie ..) te descalifica . Ca tara. (de ex iti iei angajamentu sa abolesti legea gravitatiei – inseaman ca esti dobitoc)
    Aici este tot clenciul cine calareste pe cine? Eu personal ma declar „satiscafut” de una bucata de geniu carpatin si doresc sa fiu scutit pana cel putin in 2100 de Providentiali, Iluminati samd (*uf! ne place sa zicem Elvetia – da mi se pare ca aia au o lipsa acuta de genii neintelese, de providentiali, de eroi intre eroi .. numa omanei plicticosi cu idei marunte.. ca si Durrermat . Bun scriitor misto tara!! La noi – canci canalizare da genii ghiotura!!!)

    Ma rog sunt si cestii fara importanta .. hai sa vorbim discutii. Astea daca nu ma insel se cheama declaratii

    *minus daca nu esti reprezentant la Germaniei si semnezi ceva gen pact de neagresiune, garantare de neutralitate ori a;ltceva asemantio prin care Germania se angakeaza sa repectte integritatea si suveranitatea altui stat. Experienta de la 1900 incoa arata ca asta este in primul pas spre agresiune!!
    ** cica educatia in armata pe al 1890 : Soldat cu cine se invecineaza Romania la Rsarit : Cu Rusia! Da la Apus ? Cu Austria! Da sus de-asupra ? Singur Dumnezeu !!!

  34. Ileana Andersson Says:

    http://gandeste.org/general/vorbele-zboara-gravitatea-acuzatiilor-ramane/29807

  35. Remarci despre violenţa domestică la care e supusă Coana Constituţie | Blogul lui Donkeypapuas Says:

    […] pe blogul Roxanei Iordache, este aceea a lui Ghiţă Bizonu’. O replică de-a domniei sale postată recent subliniază nişte lucruri pe care tembeliziunile din România şi “presa” (care-i […]

  36. Donkeypapuas Says:

    @Ghiţă Bizonu’

    Remarci despre violenţa domestică la care e supusă Coana Constituţie

    Sper că am respectat regulile citării! 🙂

  37. Ghita Bizonu' Says:

    Donkeypapuas

    Da . Respectat, Insa daca doresti sa fii politicos ti-as sugera niste cestii mai maiestuase gen bizonicitatea sa sau bizonissimul . Ca Bizonu’ (cu apostrof !!) si domnia sa sunt sa zic asa cam „incongruente”. Ajungea cu acordu sau sau cum scria unu Bizonu’

Lasă un comentariu