CRIN ANTONESCU, DOMESTICIT DE SISTEM. MAFIA BĂSECURISTĂ DIN PSD FACE JOCURILE. PNL, UMILIT DEPLORABIL. PLEACĂ MIRCEA DIACONU?

Poate că demisia lui Mircea Diaconu din conducerea PNL şi din partid ar fi şocul de natură să-l trezească pe preşedintele Crin Antonescu.

Îmi e la propriu lehamite să mai scriu despre politica=mizeria din România.

Clasă politică? Poate, cloacă.

Prost o fi cine o mai merge la vot. Pentru altceva decât anularea buletinelor. V-am mai spus că aşa am făcut la primul meu vot, pe vremea lui Ceaşcă. M-am dus şi am şters totul cu pixul negru, o cruce mare, a Sfântului Andrei, pe lista de pe buletinul de vot şi câteva cruci mici, ale lui Iisus, pe porţiunea albă de sus.

Aşa ar merita, ca imensa majoritate a alegătorilor să-şi anuleze votul – nu prostia cu votul alb, ca să poată fi furat, ci ştergerea cu pixul, stiloul sau mai clar, cu markerul. Ca să nu se poată valida alegerile.

Ruşine maximă incalificabililor care au acceptat debarcarea lui Andrei Marga de la ICR!

Deplorabilă condiţia la care a ajuns şi în care se complace Crin Antonescu!

S-ar putea ca PNL să scape şi de Sorin Ilieşiu, şi de SRS, şi de Victor Ciorbea. Spre satisfacţia comună a coabitacilor. Băsecuritatea cu succesiune pontacă. O mafie sinistră. Cel mai antinaţional pericol de la tancurile sovietice încoace.

P.S. Deplorabilă şi patrupedizarea Antenei 3. Sluga lui Ponta. Avertismentul Sorin Alexandrescu a funcţionat fără greş.

10 răspunsuri to “CRIN ANTONESCU, DOMESTICIT DE SISTEM. MAFIA BĂSECURISTĂ DIN PSD FACE JOCURILE. PNL, UMILIT DEPLORABIL. PLEACĂ MIRCEA DIACONU?”

 1. mariusnyc Says:

  Nici anularea nu e o solutie, masinaria FESENISTA functioneaza pe soft , Ar trebui introdusa in sistemul de vot optiunea „write in” sa-ti alegi pe cine vrei

 2. mariusnyc Says:

  Vesti de la Chilimanus 😉

  Andrei Chiliman , sponsor principal al partidei prezidentiale

  http://mariusmina.blogspot.com/2013/06/andrei-chiliman-sponsor-principal-al.html

 3. CRIN ANTONESCU, DOMESTICIT DE SISTEM. MAFIA BĂSECURISTĂ DIN PSD FACE JOCURILE. PNL, UMILIT DEPLORABIL. PLEACĂ MIRCEA DIACONU? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. Mihai Hristea Says:

  Eu nu plec! Nici Mircea!
  http://hristea.wordpress.com/2013/06/18/petrecerea-cu-taraf/

 5. Savescu Maria Says:

  Fiind in deplasare nu am putut sa-ti scriu azi-noapte, dar:
  Excelenta emisiunea lui Rares si imi cer scuze, nu ii stiu numele intreg.
  M-a impresionat in emisiunea: Sabina fetita cu tricolorul. De neuitat.
  Un Nistorescu avocat si jurnalist de mare valoare si un Marga pitit in spatele unui zambet si a unei politeti elegante.
  H-executat politic fara mila, la troc penibil si marsav (astia chiar ii cred pe romani inerti ?)

  Mai mult despre emisiune nu trebuie.
  O voi vedea si reauzi sunt sigura, pentru fixarea informatiilor si amuzament.
  Si indignare.
  Merita.

  Poate voi fi aparent dezlanata, dar sper sa nu reusesc performanta.
  Fara sa aiba nici o importanta, eu cred, ca din punct de vedere politic ponta tonta contra (nu are importanta ordinea si nici cuvantul care lipseste de la contra, o indulgenta acord, desi e nemeritata) ca din punct de vedere politic personajul este defunct.

  Crin Antonescu sa tot explice, s-a inconjurat de o gasca de mafioti, este dominat de ea, sa tot bla bla bla. El nu este in pericol. Nici nu imi pasa daca este sau nu.
  In pericol este PNL si ideea de liberalism …
  Astea trebuie salvate si gata cu fitele, s-a tirat o data in vacanta si acum a intins-o in Croatia.
  Basta.
  Tot ce a facut timp de doi ani s-a dus sau poate pleca pe apa sambetei dintr-o asemenea manevra in care este amestecat.
  La asta chiar nu pot fi indiferenta.

  In pericol este natiunea romana, romanii, tot ce tine de romanism … si ce a mai ramas in mirifica, magica, admirabila colonie, Romania.
  Si aici sunt de un subiectivism irational.

  Am inteles intr-o strafulgerare (trebuia sa inteleg atunci cand, tu Roxana ai facut o rapida analiza a unor jurnalisti din Romania, scuze) ca trebuie sa schimb canalul si s-o iau pasareste pe firmituri, mas-media televizata, dar sa merg acolo unde traba.
  Si nimic mai mult.
  Antena 3, ar fi frumos sa supravietuiasca si jurnalistii sa continue lupta deschis chiar si contra celor care ii toarna la saf sau ma rog, impotriva celor pe care ii tin in spate, impotriva celor care incaseaza malai de-o pita alba, pe spinarea lor.
  E vorba de ei ca profesionisti si aici nu e gluma.

  Gestul lui Andrei Badin si al lui Victor Ciutacu acum au valoare pentru cei care nu au inteles miscarile lor de atunci si de acum, ultima fiind recenta.
  Exista un pacat, unul stiu unde este si as fi vrut sa fie intr-o televiziune libera (exista oare vreuna in lumea asta mare?).
  Celalalt nu stiu unde este, dar atunci nu am inteles, acum e limpede, un jurnalist adevarat nu lucreaza la comanda si nici sub presiunea care acum este evidenta.
  Sa-i vedem pe ceilalti ce vor face si cum vor continua.
  Mai exista ceva mutarea unui jurnalist contra cost si pentru o stipendiere justa mi se pare fireasca si atunci cand am scris despre ultima plecare asta nu am scris-o.

  Urmeaza patru ani super grei si unul letal, acesta care vine, pentru cine va fi: las, santajabil, maleabil si bas tampit sa nu inteleaga sau sa accepte sa fie manipulat.
  Aici incap multe, atat de multe, e inutil sa mai insist.
  Fiecare isi joaca viata, cariera politica, onoarea daca mai are, …
  Bineinteles cand am auzit ca cpt ex prim-ministrul a orchestrat marsavia liberalilor mi-a fost finalul emisiunii mai usor.
  Cate zile voi trai, voi avea retineri in ceea ce il priveste pe acest personaj, care a evoluat atat de penibil in 23 de ani.
  Nu reusesc sa gasesc eleganta la el, in nimic, din ceea ce face si ar trebui sa stim ce oscior a primit pentru a face cele de nefacut, daca a primit vreunul.
  Indignarea si supararea din timpul manevrei cu chiorvosi de aruncare a mahulei la Bruxelles si inapoi, am priceput-o abia acum in ultimele saptamani, nitelus mai bine, dar si aceste cinci luni spre sase de tirkus de-a justitia m-au dumirit nitel, desi nu in totalitate, individa e reprobabila ca existenta din pacate, oricum va evolua in noua ani.
  Bine si cand ministreasa din pivnita si-a anuntat trecerea glorioasa la curtea constitutionala a fost evident trocul cel putin jenant, aruncat romanilor sa inghita ticalosia.

  Ai dreptate tirkus si balamuc si mult mai mult in rau, desigur.

  Asta este, cred ca „ia-o incet „englezeasca ( ei si zic putin altfel, mai impersonal), e valabil pentru fiecare din noi.
  Om trai si om vide.
  Asta, asta-i viata.

  A fost consolator zambetul de circumstanta al lui Andrei Marga, atitudinea celor doi jurnalisti, mari, la balivernele lui Mircea Diaconu si ale Norica Nicolai, pentru ca orice ar fi spus erau baliverne. ca sa se ajunga la situatia actuala in pnl si impotriva romanilor, s-au petrecut multe ticalosii.
  Si asta doare.
  Demisia nu este suficienta, la pnl trebuie schimbate mult mai multe.
  Mafiotii s-si ascunda paduchii, sa-i scuture si tot ar fi ceva. Sa se spele nitelus, asa bine frecati cu peria sau smirgelul, stiu, ma contrazic intentionat), dar pentru astia nici o mila.

  Iti multumesc din nou Roxana, ne asteapta ani grei dar cu cat va fi mai greu vom razbi.
  Doamne ajuta si nu-ti intoarce fata de la romani !

  Ce spui-spuneti, a inceput principiul dominoului sau Marga nu merita un nou (nu stiu cum sa-i zic), hai sa dau cu zarul, caz Arafat?

  Cate ar mai fi de zis, of si vai.
  Vine vremea.

 6. Savescu Maria Says:

  Pentru toasta supararea ta, pentru revolta de atunci si de acum, pentru fiecare cuvant pe care l-ai spus, vom merge la vot.
  Manevra asta ca si tot ce s-a intamplat in sase-sapte luni de la alegerile din 9 decembrie 2012 este ca sa ne indeparteze de la urne.
  Greseala asta nu o voi-vom face. Dar „nevinovatul” Crin Antonescu sa se trezeasca la realitate, daca e santajabil sa se retraga.
  Sa faca asa un picut ceva.
  Si sa-si salveze pielea si ar fi un lucru inteligent.
  Si sa mentina pnl la indicele actual de cotare si ar fi ceva.
  PNL si el sunt ombilical legati.

  Aici imi aduc aminte de Virgil Virgil, care Doamne suparat era anul trecut.
  Si cata dreptate avea. Ne-a si zis sau poate ma insel, nu cred,ca vom ajunge la vorbele lui.
  Votul e o super-arma.
  Nu putem renunta acum la el.
  Dar oare va porni principiul dominoului ?
  Hai Romani, va rog frumos iesiti in strada.

 7. olimpiu65 Says:

  Bravo! bine zis!! cel mai tarziu in 2016 vor suferi liberalii pierderea nucleului dur. ei risca acum marsul pe urmele PD-L. despre Crin scriam mai demult si ma persiflau unii, de buna credinta de altfel dar naivi! A3 nu e toata in genunchi, mai sunt jurnalisti care tin la statut si onoarea meseriei, dar Gadea la comanda lui Felix presteaza puternic…asta e eu il inteleg, cand intri in morisca cu imprumutul de la sef…pacat de el si de Daniel Constantin, doi tineri intelectuali cu mult bun simt altfel!
  nu cred ca intelectualii veniti in PNL si care au credibilizat cloaca vor pleca, dar socul va veni la referendumul pt constitutie, acolo liberalii vor vedea si ponderea votantilor si daca vor avea minim de materie cenusie, vor descoperi lipsa propriilor alegatori

 8. ioprotestatarul Says:

  „Hai Romani, va rog frumos iesiti in strada.”

  Nu suna mai bine: „Hai romani, veniti alaturi de mine in strada!”

 9. Ghita Bizonu' Says:

  La ce e nevoie sa chinuim copii sa invete chimie ?!

  O stire din Ordea ne lamureste : un .. afaceristcam prea intreprinzator a vandut aclool metilic pe post de spirt sanitar.
  Unii bihoreni au cumparta zisele stilcve de spirt “sanitar” – care este exclusiv ptr uz “extern” – si l-au baut (uz “intern”). 121 de morti . Prea “intreprinzatorul” este cercetat penal ptr fasificare de .. alimente(?!?).

  E calr nici procurorii nu au invata nimic la “inutila” ora de chimie… Fiindca ar fi aflat ca spirtul sanitar este “alcool denaturat”, adica este alcol etilic (“alb” , zis si “alimentar” ) asmestecat cu alcool metilic (care este cam vanat) si de aici culoarea vezuie a “sanitarului” (zis “verde” in puscariile RSR unde mai era si baut de cei mai …decazuti. Ma rog astia continuau sa bea “verde” si liberi find … si inevitabil mureau prematur). Ce este mia scandalos este faptul ca se pare ca a fots vandut si in baruri ! Sa vinzi “verde” la cinzeaca este o culme a … orice vreti sa ziceti mneavoastra .

  Insa e si mai ciudat ca procurorii nu au auzit de spirt “denaturat” . Asta se invata candva in clasa a 8 –a ..
  A da .. “Intreprinzatorul” merita sa fie judecat. Ptr fals da nu alimentar … si ar trebui de vazut daca nu cumva “verdele” (spirtul sanitar) “curat” nu este oferta prin crasmele locale ..

 10. Stiti de ce incearca Basescu tot felul de smecherii? Pentru ca poate. Pentru ca noi i-am permis sa mai poata | Hai ca se poate! Says:

  […] 7.4 milioane de romani, macar 1 milion de romani daca ar fi iesit in strada sa isi apere in mod PASNIC votul, acum Basescu ar fi hahait cu fata lui stramba de la Jilava nu de la Palatul […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: