BĂSESCU, MANGĂ, SCOATE PORUMBELUL: NAŢIONALISMUL, CEL MAI MARE PĂCAT!

Băsescu e dezlănţuit, e mangă şi atacă fibra naţională. E cazul ca USL să se ia în serios şi să iasă ca să-l acuze de înaltă trădare.

Superb ce a zis: naţionalismul e cel mai mare păcat!

Cel mai mare păcat e trădarea şi vânzarea de ţară pe care o comiteţi voi, nemernicilor!

Dar, vorba lui Bogdan Chirieac (thumbs up, forget the rest!): Băsescu vorbeşte, în timp ce premierul Ponta se întâlneşte cu ministrul de Externe al Regatului Unit, care face o escală la Bucureşti special pentru România. Stabilită în 24 de ore.

DA, JOS BĂSESCU!

UPDATE. Acuză USL exact de nenorocirile pe care le-au făcut el şi slugile lui, denigrarea şi izolarea ţării, scăderea monedei naţionale.

MAI BINE RĂSPUNDE, NEMERNICULE: stai cu „cărticica” în spate, adică exact Constituţia pe care juri cum ai jurat că n-ai bătut copilul: de ce ai minţit-o pe Angela Merkel că nu există procedura suspendării în Constituţie?

Asta e credibilitatea României. În asemenea hal aţi adus ţara. Ştiu, ai să răspunzi că doamnei Merkel nu-i pasă decât să aibă o slugă la raport, ca să voteze frumos pentru exterminarea propriului popor în favoarea sistemului internaţional bancar.

DA, sunt naţionalistă! Naţionalismul luminat a ţinut România în fiinţă. Nu veţi reuşi voi să o vindeţi şi să o distrugeţi. Şi nici Europa nu va accepta. Fiindcă mândra Polonie şi demna Cehie ne sunt alături. Printre ceilalţi prieteni ai demnităţii.

23 răspunsuri to “BĂSESCU, MANGĂ, SCOATE PORUMBELUL: NAŢIONALISMUL, CEL MAI MARE PĂCAT!”

  1. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

    Javra ordinara doar ce a spus-o: “Uniunea Europeana este o poveste despre democratie si valori”

  2. Roxana Says:

    Incepe sa nu isi mai poata ascunde furia, o mai fi vazut un sondaj :)))

  3. Roxana Iordache Says:

    Am şi update.

  4. Roxana Iordache Says:

    Cum spuneam, Băsescule, eşti o labă tristă, un trădător de ţară şi un nesimţit transpirat, un alcoolic dezaxat. Du-te şi te tratează până nu ajungi să omori oameni, că mai ai un pic! De fapt, deja ai făcut-o, dar nu personal. Chiar crezi că hoitul cu care îţi faci adresarea către oameni în aceste ultime zile e etern? Adică, chiar crezi că hoitul tău nu va putrezi? Şi atunci, ce rămâne din tine? Bolnavule după putere! Disperatule după avere!

    Când ai să dai colţul va fi sărbătoare în Iad.

    Te urăsc că m-ai învăţat să urăsc. Şi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a învăţat că e păcat să mă cobor la nivelul urii faţă de un biet diavol agonic.

    Unii Sfinţi Părinţi în mare bunătatea lor spun că până şi diavolul se poate mântui.

    Dumnezeu să te ierte! Promit să-ţi aduc portocale la Jilava. Biserica noastră are un program pentru deţinuţi. 🙂

  5. abdulah catli Says:

    Update-ul pe care vreau sa-l vad ar fi bine sa fie asa romanii au iesit in numar mare la vot, dictatorul a picat, in seara asta ne am luat ratia de libertate.Pana la acel update intru in silentio stampa. In afara de Antonescu, sa zic ca si Sova, restul ma dezamagesc, cat despre popor D-zeu cu mila.Stam inghenuchiati in fata lui Moni, Barosso, Basescu pe cuvant daca mai suport.In Spania lumea a iesit in strada, in Grecia la fel….in Romania macar la vot de ar iesi, daca nu renunt la cetatenie promit solemn.
    ps.
    a aparut si Raportul pe justitie:”În timp ce anumite acţiuni pot fi explicate prin această polarizare politică, ele au ridicat îndoieli serioase privind angajamentele de a respecta statul de drept sau înţelegerea funcţionării statului de drept într-un sistem democratic.Punerea sub semnul întrebării a unor decizii ale instanţelor, subminarea Curţii Constituţionale, răsturnarea unor proceduri consacrate şi încălcarea principiului separaţiei puterilor în stat au pus sub semnul întrebării angajamentul guvernului de a respecta statul de drept şi independenţa justiţiei,” .In raport sunt ridicate in slavi institutiile represive ale lui Basescu si sunt trasate directive ce depasesc total cadrul forului executiv european.Mie incepe sa-mi fie dor de URSS, macar ma obisnuisem cu Gorbi si era mai simpatic decat Barosso.

  6. stejarul Says:

    „Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, astăzi, referindu-se la „faimoasa circulară a lui Dragnea”, că PDL va depune sesizare penală la adresa lui Liviu Dragnea şi a responsabililor USL pentru încălcarea legii şi săvârşirea infracţiunii de oferire de mită electorală.”
    Nu este mita electorala pentru ca nu este recompensata votarea impotriva lui basescu, este recompensata PARTICIPAREA LA REFERENDUM!
    Este obligatia guvernului sa incurajeze participarea la referendum. Ca o face prin cresterea numarului de locatii unde putem vota, ca o face cu organizarea unor serbari populare, este acelasi lucru!

  7. Argusdre Says:

    Un derbedeu josnic cu creierul bolnav….Trebuie neaparat pe viitor introdus in Constitutie un capitol referitor la sanatatea creierului si curatenia viitorului presedinte. Altfel uitati-va ce riscam…Se putea si mai rau, daca el sustine cu tarie ca are imunitate la orice…Nu mai trebuie admis ca presedintele viitor sa aiba dosare de cercetare…
    Si cred ca mai trebuie interzis prin lege ca marinarii sa mai poata candidat la presedintie.Astia trebuie bagati direct de pe vapor, la balamuc, si abia dupa aia primiti in societate.Trebuie procedat exact precum in cazul cosmonautilor, cu o lunga perioada de carantina si supravegheati atent la microscop.Sunt convins ca si familiile lor ar fi cu mult mai fericite…

  8. stejarul Says:

    Tradarea, cea mai mare crima! .

  9. Florin Matei Says:

    L-am văzut şi eu, deşi nu mai suport asemenea privelişte. Capul ăla chel de guşter ieşind din tricoul-azur mă dezgustă într-atât, că mi-e teamă să nu fac icter. Nu mai am ochi să-i văd nici pe ciraci, pe Cotoi, pe bi-Preda, pe Bourean… Mă siderează insolenţa lor fără margini. Cred că până în 29 iulie, vorba lui abdulah, mă voi extrage din acest joc al nervilor, pentru că şi inima mea are limitele ei.

  10. cineva Says:

    Roxana eu ti-am spus si tie si celorlalti de aici ca acest nenorocit scoate tot ce am mai rau din mine! E un jeg ordinar! E sub limita umana!
    Il anunt pe dement ca si eu sunt nationalista si ca mine sunt multi! Si-a luat salariul si si-a adus clica si pe spatele meu! Si eu am platiti pentru salariul lui! Pana aici basescule, jigodie ordinara! DA, LA REFERENDUM!

  11. Ion Olteanu, protestatarul de la Drobeta Says:

    @Roxana
    „Când ai să dai colţul va fi sărbătoare în Iad.”
    Poate numai pana o sa dea ochii cu mine, dupa aia o sa fie… Iad.
    Acest psihopat, cancerul Romaniei, trebuie extirpat de la putere!

  12. stejarul Says:

    „Raportul privind MCV va avea mai mult caracter politic, pentru că la nivelul Comisiei Europene marea majoritate a comisarilor, inclusiv preşedintele Comisiei, fac parte din PPE, prietenul politic al domnului Băsescu. Cu ceea ce scrie în acest document ni se dovedeşte că este un raport subiectiv şi excesiv politizat”, a explicat Eugen Nicolăescu”

    EU, hands off Romania!

  13. Roxana Iordache Says:

    Ioane, spuneţi ceva ce nu ştim? Îi faceţi o vizită la mitingul din Bucureşti, ultimul? Tot în Piaţa Palatului. 🙂

  14. barbarul Says:

    Ceausescu nu-mi provoca atata scarba cat fiul adoptiv al securitatii tatarusul alcoolic base degraba facatoriu de vraji violete !
    Basinica preda-te ! COPIII TAI NU VOR FI IN SIGURANTA !

  15. stejarul Says:

    Roxana,

    deoarece referendumul este validat de o majoritate absoluta, orice face guvernul pentru a incuraja participarea la vot este legal.

    1. Serbari ale votantilor.
    In 29 organizarea unor serbari populare a caror participare sa fie conditionata de stampila „votat” in buletin.

    2.Ziua votantilor 29 iulie 2013

    Daca se obtine cvorumul la referendum, declararea zilei de 29 iulie 2013 zi nelucratoare. Se celebreaza referendumul de anul trecut. Romanii merita o zi libera daca si-au facut datoria de cetatean si au participat la referendum mai mult de jumate din cei inscrisi pe listele electorale. 29 iulie 2013 cade intr-o luni, numa bine romanii vor avea un binemeritat „long weekend”! (ma refer DOAR LA 29 IULIE 2013)

  16. Un simpatizant poate neutentic ... Says:

    „Te urăsc că m-ai învăţat să urăsc. Şi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a învăţat că e păcat să mă cobor la nivelul urii faţă de un biet diavol agonic.”
    ____________________________________________
    Ura a fost strategia lui aplicata la nivel national,asa si a reusit sa fie reales ! Pensionari contra persoane active in campul muncii,medici contra pacienti,profesori contra parinti,bugetari contra mediul privat ,popor contra Parlament,UE contra romani ,telespectatori contra „tonomate euro” ,romani contra mogulii care nu erau „mogulii buni” ai lui (chiar ,nu a mai spus nimic de Patriciu,si niciodata de fratii Paunescu care au B1 TV) ,ciumpalacii contra puterii sale ,etc.

    In plus a indus o salbaticie si o lipsa de compasiune teribila ,pretinzand ca toti cei batuti de soarta ,inundati,prinsi de zapada,saraciti de cretinismul guvernelor sale etc.,sunt betivi,incompetenti si isi merita soarta pe scurt …Forfetarul,un bir care a zdrobit enorm de multe mici afaceri ,era chipurile pus deoarece fura mult de tot mediul privat pe care trebuia atunci sa il injuram .Apoi se lauda cu tupeu ca il apara ! Peste ceva timp , acei oameni cu o amarata de gogoserie pe care forfetarul i-a ruinat,au ajuns „pomanagii”,”cu mana intinsa la stat” ,au ajuns dispretul vocal al unor Elena Udrea ,EBA ,Videanu,Boureanu , sau alti altfel de „dreptaci” basisti ,care de harnici si muncitori ce sunt ,iata o duc bine !

    Poporul roman are sansa sa scape de acesta lichea numita Basescu si de toate lichelele gen PDL,”coloneii” ,” telectualii de curte”,MRU(nu-i stiu noua alianta de rahat si probabil nu o va sti mai nimeni) ,Noua Republica ,etc care il sprijina, si pe care se sprijina Basescu …

    Avem sansa de a redeveni un popor si de a ne recastiga unitatea ! Avem sansa unui alt viitor !TREBUIE DOAR SA NE MOBILIZAM TOTI SI SA DEMITEM O CANALIE !

  17. florentin Says:

    Sper să nu ne culcăm în noaptea de 29 iulie cu Băsescu DEMIS și să ne trezim pe 30 iulie cu Băsescu -repus de poporul serviciilor în funcția de președinte al României ! Ia vedeți domnilor decidenți ce faceți cu serviciile speciale ! În special cu STS-ul !

  18. Anitra Puia Says:

    Cum ar trebui să reacţioneze un român faţă de un politician care susţine cedarea de suveranitate?
    Cedarea de suveranitate poate fi asimilită înaltei trădări?

  19. julia Says:

    N-am sa pot vota pe 29! 

    Patru sectii de votare in toate USA??
    Se pare ca stiu ei ca betivu’ #1 e pe duca.

    Gabi, tu vei putea vota?

  20. Ion Ionescu Says:

    Cred că prin acest discurs a mai convins 5% dintre cei nehotărâți să participe la referendum și să voteze cu DA pentru demitere!

  21. Camelian Propinatiu Says:

    E posibil ca nationalismul acceptat de UE sa devina o specie de postromânism, precum cel descris in Declaratia de la Sulina din 18 august 2011 ca o cedare masiva de suveranitate.
    http://cursdeguvernare.ro/basescu-numai-prin-cedarea-masiva-de-suveranitate-europa-poate-fi-o-mare-putere.html

  22. Diana Says:

    Se aud din ce in ce mai zgomotoase si inspaimantatoare tobele ce insotesc gladiatorii in arena. Nu mai e mult si vom simti gustul unic si divin al libertatii. Nu mai e mult si EI stiu asta!

  23. Elen Says:

    AM CITIT SI EU CUVANTUL DL BASESCU: ” Naţionalismul propagat de preşedintele interimar şi alţi politicieni din USL e un concept care nu poate funcţia in interiorul UE . Ei nici azi nu inteleg că UE e o poveste despre democraţie şi valori. ”
    /
    Cum asa poveste? ne unim la gloata si nu tu popor, nu tu natiune, obiceiuri, port specific?..acolo nu e democratie, nu se respecta valorile fiecarui stat? acum inteleg de ce EMINESCU a devenit albia de porci a dl patapievici si a altora…sa zici despre poporul tau ca e un kkat si ca mai bine nu am vorbi de EMINESCU ca incurca in UE e chiar o nebunie pe care nu ar inghiti-o nici cel mai prost om de pe pamant…Fereasca Dumnezeu!
    /
    „Respectarea acestor percepte ale lumii civilizate, inseamnă pentru România respect, bani pentru subvenţii la agricultură, dreptul la liberă circulaţie, liber acces pe piaţa forţei de muncă în UE, bani pentru infrastructură, pentru mediu, reconversie profesională etc.”
    /
    asa deci? dar romanii nu pot sa munceasca si sa-si faca infrastructura?, nu putem sa ne asiguram painea? noi am fost odata granarul Europei…am dat si la altii , avem valori in toate domeniile, cei drept in ultimii 8 ani am stat si toate valorile au fugit…inteleg sa avem schimburi economice, vizite de prietenie cu cei din UE, dar nu delasare.
    /
    ” Vom găsi poate, în această adunare de oameni politici din vârful USL indivzi care mai cred că naţionalismul e tolerat in interiorul UE.”
    /
    pai daca nu e tolerat, de ce mai stam acolo? vom intra cand vom fi si noi considerati romani si nu altceva …Doamne cum putem sa fim atat de slabi? hai la vot sa zicem DA, daca mai continuam in felul acesta se vor rasuci inaintasii in morminte.
    Viteazul, Cuza veniti si educati poporul asta, v-ati zbatut in van unind pe romani? !!! normal ca ceasusescu nu ne mai da asa o mare repulsie, macar el si-a tinut tarisoara si avea doar 4 clase.

Lasă un comentariu