LUCRU MANUAL. CRIN A PIERDUT VOTURILE ŢĂRĂNIŞTILOR

radu sictirit foto calina berceanu

Foto: Călina Berceanu

Impostorul Miluţ şi gaşca lui care îşi arogă conducerea PNŢCD au organizat azi un congres de imagine. Adevăratul PNŢCD (cine îl iubeşte pe Mateiu Caragiale s-a şi dus cu gândul) a organizat şi el un congres, pentru ca să fie clar în justiţie cine reprezintă partidul istoric, rămas măcar cu numele. Şi e o blasfemie ca nişte impostori să confişte numele  partidului care, alături de PNL, a făcut istorie pentru România.

Deşi i s-a atras atenţia în mai multe rânduri, preşedintele PNL, domnul Crin Antonescu, a plecat urechea la impostură şi s-a făcut de râs BIG TIME cum zice americanul, participând la mascarada lui Miluţ ca să fie umilit în faţă prin anunţul că pseudo-PNŢCD se aliază cu PD-L – erau şi de-alde Boc şi Adriean pe-acolo – ca să-l susţină pe Băsescu. Aşa-i trebuie domnului Crin Antonescu! Păcat, însă, că a târât PNL în ridicol.

În plus, s-a iluzionat patetic dacă şi-a imaginat că e pragmatic şi merge la Miluţ cu gândul că el va cotiza aşa cum a mai cotizat şi anul trecut, când tot domnul Antonescu declara că singurul PNŢCD pe care-l recunoaşte e cel condus de farseurul imobiliar. Dacă ar fi avut caracter, aşa cum pretinde şi dacă ar fi avut logică, aşa cum şi-a făcut brand, s-ar fi gândit că adevăratul PNŢCD nu poate fi decât acela susţinut de surorile seniorului Corneliu Coposu, de seniorii partidului, în frunte cu preşedintele de onoare, domnul Ion Diaconescu, de primarul Timişoarei, domnul Gheorghe Ciuhandu şi nu în ultimul rând, de doamna Doina Cornea.

Crin Antonescu a validat o impostură similară celei ipotetice potrivit căreia un smintit şi-ar trage partid, l-ar intitula PNL şi ar organiza congres în ciuda domnului Quintus. Cert e că domnul Antonescu s-a făcut de râs la scenă deschisă şi a pierdut voturile ţărăniştilor. Nu mă refer la impostorii lui Miluţ, luaţi de pe stradă şi de prin firmele lui, ca să facă figuraţie. Mă refer la ţărăniştii care mai sunt şi au rămas în curăţenia lor, cum ar fi maramureşanul Ion Beuca, în PNŢCD, partid condus de Radu Sârbu. Ei l-ar fi votat pe Crin Antonescu, i-ar fi făcut şi campanie, dar el i-a umilit participând la impostura lui Miluţ. Dacă totuşi îl vor vota, o vor face în scârbă. Strict împotriva lui Băsescu.

Era vorba de vreo 50 de mii de voturi cel puţin. Ca să mă refer doar la numărul minim prevăzut de lege. În realitate, mai ales în Ardeal, ţărănişti se fac şi copiii ţărăniştilor, fiindcă acolo e tradiţie, acolo s-a născut Partidul Naţional, condus de Iuliu Maniu. Şi e vital ca PNŢCD să facă opoziţie dură faţă de impostura PD-L, uzurpatori în PPE, unde şi-au cumpărat apartenenţa cu mulţi bani şi un pic de masonerie. Impostorul Miluţ a târât numele de PNŢCD în noroi, asociindu-l cu ruşinea (anti)naţională numită Traian Băsescu. Corneliu Coposu se răsuceşte în mormânt.

62 răspunsuri to “LUCRU MANUAL. CRIN A PIERDUT VOTURILE ŢĂRĂNIŞTILOR”

  1. daurel Says:

    Asa este! Milut este un Becali mai mic si mai arogant…Un fel de Boc…

  2. SHMEKERU' PE SISTEM TURBO Says:

    Draga Roxana, sper ca macar acum, la inceputul triumfalei campanii de realegere a domnului Traian Basescu in functia de Presedinte, sa realizati definitiv ca NOI CONTROLAM TOTUL IN ROMANIA : primari, presedinti de consilii judetene, politicieni din absolut toate partidele, afaceristi, ziaristi etc. Chiar daca inca mai exista o vehementa opozitie la adresa noastra, in special din partea unor ziaristi kakanari si gaosari si din partea societatii civile, sunt ferm convins de faptul ca vom elimina foarte curand din spatiul public acesti carcotasi bagabonti si derbedei care stopeaza progresul politic si economic al patriei noastre dragi. Ai drakhului nenorociti !

  3. LUCRU MANUAL. CRIN A PIERDUT VOTURILE ŢĂRĂNIŞTILOR » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 12 September 2009 – Blog « M`am mai linistit… […]

  4. mihai 4 Says:

    Efectiv nu mi-a venit a crede ce am vazut la teveu!!!De ce sa mai dus Crin acolo nu stiu,sa-i legitimeze in dauna adevaratilor taranisti,SA CE?Daca avea informatii legate de prezenta lu’ Boc si a lui Adriean trebuia sa nu mai intre-n sala, dar la mancat in cur de prostovan ce e.A si meritat-o.Calin n-ar fi facut asa.Stirea asta cum ca pnt-cd il va sustine la congresu’ lu’ Milutz pe Base am postat-o la tine Roxi in urma cu vreo 2 zile si nu o puteam crede.Mi-am zis ca e intoxicatie,dar uite ca n-a fost.Of!Pnt-cd avea nevoie de o mana intinsa de catre pnl asa cum au primit-o si ei in ani 90 dar uite ca noua conducere pnl nu a cantarit[gandit] suficient de mult ce aripa sustine si a facut o mare boacana.Astia a lui Milutz sau dus natural catre grupa de fosti taranisti infecti din pdl ca Dudu Ionescu,Chirita,etc, catre cei care le sapara partidul sistematic si mai ales catre ”tatucul” lor,Basexcu.In felul asta,azi,pot spune ca pntcd-ul nu mai are nici o sansa si va fi alipit pdl-ului intr-un final asta doar daca aripa Radu Sarbu nu face vreo minune.Of,ce rau imi pare!

  5. mihai 4 Says:

    http://www.realitatea.net/milut–vom-merge-impreuna-cu-pd-l-intr-o-alianta-politica-cu-candidat-unic-la-functia-de-presedinte_613077.html

  6. Marius Mina Says:

    Cine l-a trimis pe Crin Antonescu la congres poate iesi la pensie pe caz de boala , cu asa consilieri …
    Oricum voi vota Antonescu , la prezidentiale.Voturile taranistilor , alea care mai sunt se vor duce majoritar spre candidatul PNL.

    Dar nimic nu ma mira in Romania lui peste congelat, unii care se dau de dreapta voteaza cu UDMR ul sau simpatizeaza cu candidatul mascat al stangii inca nehotarat.
    Conculzia? Asta e Romanika si va pre- ocupa tot timpul !

  7. Plano Says:

    Uite asa, maine…. poimaine, PNTCD-Milut fuzioneaza cu PD-L .
    Traian Basescu, Boc, Ion Oltean, Stolo si Videanu vor fi noii lideri ai taranismului istoric, urmasi ai lui Maniu si Mihalache.
    Traiasca Ochiul lui Base!!! 🙂

  8. rusnac Says:

    PNT-ul ar trebui sa prezinte un candidat propriu la presedintie, ca sa arate ca nu si-a pierdut identitatea si ca va continua sa existe ca reper politic. Eu ii votez de fiecare data tocmai in ideea asta, ca fostii comunisti vor trece pana la urma si partidul pe care ei credeau ca l-au ingropat se va ridica acolo unde ii este locul… bineinteles dupa ce si propriile randuri vor fi curatate. Nu pot sa uit, inca pe vremea CDR-ului, cand unii precum Cristian Tudor Popescu spumegau de furie si ziceau ca acest partid nu are ce cauta pe scena politica. Iata ce geniali au fost, l-au scos… si acum lucrurile merg de minune in tara! Dar comunistii au uitat intotdeauna un singur lucru, ca ei nu sunt Dumnezeu si ca nu ei fac jocurile pe lumea asta. Cat despre Crin, cred ca pentru el locul cel mai potrivit era totusi muzeul din Tulcea.

  9. Plano Says:

    @Roxana
    Cine e domnul din poza? Tare suparat(a-buzat) l-a surprins pozara Berceanu( co-incidenta de nume…). El lucreaza manual ori Crin?

  10. J o h n s o n Says:

    Eu am citit intr-un obscur ziar de provincie acum 4-5 zile ca Milut & Co o vireaza catre Impostor…Ca sa vedeti in ce hal a ajuns partidul in varianta Milut va spun ca la Constanta seful cel mare este un fost sef al Sindicatului Soferilor,Chesoi…Cu astia defileaza Basescu.Antonescu avea precis informatia dar el s-a dus la Congresul PNTCD si nu la Milut sedinta a tradarii.Simbolic a facut bine,cu astia nu mai stii ce sa faci,azi sint in tabara antibasescu iar maine te trezesti ca fac coada la curu’ lui sa-l pupe,ghiahhh.

    PS.Am gasit azi in cutia postala plic cu ” Romania o schimbam noi Toti ! ” semnat Crin Antonescu si un calendar cu poza titularului,poza „in oglinda” adica exact cum NU este lumea obisnuita cu el…Asta in campanie electorala o fac contracandidatii cu tine ca sa te ia la shtoka,daca o fac chiar „ai tai” deja ai o mare problema,proprii consilieri isi bat joc de imaginea ta,pe banii tai,in detrimentul tau si al celor care te sustin…Nasol !

  11. J o h n s o n Says:

    Interesant si o lectie pentru „taranisti” ceea ce a spus Antonescu la Congres :

    http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/867399/quotBlocquot-si-Antonescu-la-congresul-PNTCD-/

  12. Ion beuca Says:

    Multumesc din suflet pentru „nominalizare”. Pentru mine, recunostinta unor oameni de treaba este mult mai importanta decat obtinerea unor avantaje materiale sau a unor functii vremelnice.
    http://beuca.wordpress.com/2009/09/11/ce-rau-am-facut-la-lume/

  13. Marius Mina Says:

    Cel putin Antonescu a transmis niste mesaje clare , semnale care ar trebui sa dea de gandit taranistilor cu pedigree , nu boschetarilor care au ingrosat astazi randurile caricaturilor Milut. si Pavelescu(care se gudura prin curtea PNL acum vreo 3 luni ca un maidanez veritabil.

    „Ceea ce cred eu că dumneavoastră aveţi de făcut este să găsţi calea prin care PNŢCD să revină pe prima scenă a politicii româneşti. Nu am venit aici să spun că doar o anumită cale este bună, sau că în România există un partid aşa de către ceilaţi să rămână mereu în zona principiilor, valorilor şi amintirilor. PNŢCD are dreptul şi cred, colegial, datoria de a găsi o cale de a reveni pe prima scenă a politicii româneşti”, a spus Antonescu.

    „Trebuie în fine să învăţăm de la Coposu că se poate face politică pentru principii, valori, nu pentru ca să te îmbuibi, nu ca să minţi, ca să-ţi protejezi clientela. Asta avem de făcut”, a spus Antonescu.

  14. maca Says:

    Jos taranismul!
    Jos monarhia ! Jos regele!
    Vrem sa traim liberi in aceasta tara, fara chiaburi si mosieri!
    Crin va castiga mai multe voturi daca se delimiteaza public de hiena taranisto-monarhista! Crin nu este legionar!

  15. Claudiu Nicusan Says:

    Prietenii mei apropiati si multi colegi taranisti deja au inceput sa ma sune mirati pana la dezamagire de ceea ce au vazut la televizor. La Blaj voi continua negocierile cu liberalii pentru a definitiva alianta politica locala dintre noi si ei. Pdl sa ramana cu socialistii ca tot de stanga au ramas.

  16. olimpiu Says:

    eroare imensa. nu mi-a venit sa cred cand am auzit dimineata ca merge Crin acolo. parca e un blestem sa nu se gaseasca un candidat cu capul pe umeri sa-l infranga pe marinar. oricum Basescu se bate singur dar no chance de un presedinte adevarat

  17. gabimihaela Says:

    Si uite asa, usurel usurel, Basescu isi aduna complicii…Cine credea ca este mort in cort si pe cale de disparitie, poate realizeaza ce plasa ii asteapta!
    Dupa cum au prezentat la stiri congresul si mesajele participantilor, Antonescu a aparut ca unul care isi da si el girul pe basca lui Basescu, si asta din nefericire va ramine in mintea alegatorului…

  18. Marius Mina Says:

    http://www.trafficland.com/city/WAS/camera/9087/index.html
    Proiectul 9/12 initiat de grupuri independente si conservatoare se deruleaza astazi in multe state si orase din SUA. Cea mai mare demonstratie de protest indreptata impotriva politicilor administratiei Obama a inceput deja in Pennsylvania Avenue (live webcam here). Se estimeaza o participare de la cateva sute de mii la aproximativ 2 milioane de protestatari .La aceasta ora strazile din jurul capitoliului sunt pline de manifestanti . Tea Party Express a inceput in luna aprilie cand primele masuri fiscale ingrijoratoare si politicile sociale foarte socialiste au fost propuse legislativului .Startul oficial al evenimentului este programat pentru ora 13 .00 ora Washingtonului si va fi difuzat live doar de FOX NEWS CHANNEL, restul statiilor de televiziune au preferat pasivitatea.
    Incepe balul,

    It looks like Saturday’s event is going to be a huge gathering, estimates ranging from hundreds of thousands to 2 million people,” Doug Thornell, an aide to Rep. Chris Van Hollen, D-Md., wrote in a memo obtained by FOXNews.com.But conservatives believe the memo is ploy to inflate expectations for the turnout anticipating that it will fall short.”It’s an old political tactic to get out in front and make wild projections and when they’re not met, claim their opponents don’t have the juice,” said Pete Sepp, a spokesman for the National Taxpayers Union, one of the organizers of the rally.

    Voi reveni cu update-uri

  19. Marius Mina Says:

    Peste 2 milioane de manifestanti sunt asteptati astazi in Pennsylvania Avenue
    http://www.trafficland.com/city/WAS/camera/9087/index.html

  20. tony Says:

    Petre Roman este consilierul politic al lui Crin Antonescu? Daca este,trebuie sa plece urgent.O campanie electorala se face profesionist.Eu nu vad nimic care sa repare ce s-a intamplat azi ! Crin are o echipa? Se intampla ceva acolo? Am primit si eu azi prin posta mesajul lui Crin.Se vede ca se misca ceva.Imi pare rau ca trebuie sa spun,dar e nevoie de mult mai mult.

  21. gabhryel Says:

    acum e doar fandacsie, da’ ce-o fi după al doilea tur de scrutin, cînd se va anunţa cîştigătorul – Traian Băsescu?

  22. tony Says:

    @gabhryel,
    stii si tu ca si mine ca locul lui Basescu este la puscarie pentru grave fapte de coruptie.Sunt prea multe exemple.Chiar nu-ti dai seama ca totul se va prabusi daca Basescu va fi iar presedinte?

  23. daurel Says:

    @Rusnac. Asa gandesc si eu. Unii spun ca risipim votul, dar eu si familia mea ii votam de aproape 20 de ani…

  24. J o h n s o n Says:

    eu nu vad ca electoratul taranist sa voteze Basescu…poate sa declare ce-o vrea alde M(u)ilutz,votantii PNTCD vor stampila Crin Antonescu,nu discut de cele cateva exceptii

  25. Roxana Iordache Says:

    @daurel. Aveţi spirit de observaţie. 🙂

    @SHMEKERU’. Da, eşti şmecher.

    @mihai. Nu ştiu de ce te miri aşa.

    @Marius Mina. Ce-ar fi să laşi propaganda? Mişto expresia cu pensionatul pe caz de boală. Dar e băiat mare, se avea bine cu Miluţă de anul trecut. Şi Milică anul trecut tot pe Miluţă l-a susţinut. :mrgreen:

    În rest, eu sunt de vină. De ce n-o spui p-a dreaptă? Sau de când cu Crin nu mai (vorb)eşti straight? 🙂 De ce nu-mi spui direct că mă dau de dreapta, dar de fapt nu sunt? Scuză-mă că nu ţi-am cerut voie pe cine să votez şi pe cine nu. 😳 Şi de ce nu spui că e vorba de Oprescu? Şi de ce-i spui că-i mascat al stângii, când el nu şi-a ascuns niciodată convingerile de stânga? Şi ce dacă? Îl votez preşedinte, nu prim-ministru. C’mon! Continui atacurile gen floricele pe câmpii.

    @Plano. Foarte spiritual!

    @rusnac. Asta ar mai lipsi, candidat propriu! Serios. miza e uriaşă.

    @Johnson. N-are rost să-i cauţi circumstanţe acolo unde nu are. În rest, care ţărănişti?!

    @Ion Beuca. Sincer n-ai pentru ce. Eşti un om deosebit.

    @Marius Mina. Să-i fie ruşine că a pronunţat numele lui Coposu acolo.

    @maca. Ăsta-i nivelul tău. @Cenushares. :mrgreen:

    @Claudiu Nicusan. Îmi pare rău că n-am făcut trimitere şi la tine. L-am nominalizat pe Ion Beuca generic, pentru voi toţi ţărăniştii.

    @olimpiu. Eu sunt de vină, că nu m-aţi crezut. Oricum, e bine pt tine să nu-ţi faci iluzii, nu se bate singur şi chiar dacă s-ar bate ar face-o degeaba dacă n-ar exista cineva care să fie votat ca să-l bată.

  26. Roxana Iordache Says:

    @gabimihaela. Există riscul ăsta. Strategia lor e să sugereze că Băsescu rupe electoral de la toate partidele şi că pregăteşte o alianţă cu PNL.

    @Marius Mina. Folosiţi-l pe Obama.

    @tony. Asta e situaţia.

    @gabhtryel. O nouă mostră din puţa gândirii.

    @Johnson. Păi ăia sunt ţărănişti, unde-a fost Antonescu? Pe de altă parte, ţărăniştii dacă-l votează, îl votează dezamăgiţi că şi-a bătut joc de ei. Voturi irosite, ca să câştige Băsescu. Tu chiar crezi că Antonescu poate să-l bată? Sânge scoate din Crin animalul. Cam limfatic.

  27. Marius Mina Says:

    Roxana, evident a fost o eroare de strategie pe care cred sincer ca o regreta.
    De votat , votezi cu cine doresti , eu de asemenea.

  28. Marius Mina Says:

    Roxana, sa-l foloseasca cei care l-au votat.

  29. Roxana Iordache Says:

    @Marius Mina. Eşti incoerent. Poate traduci.

  30. Marius Mina Says:

    Nu-s incoerent deloc , doar nervos

    Liderul taranist Radu Sarbu a declarat sambata ca Congresul extraordinar organizat de aripa Milut nu a fost unul reprezentativ, la el participand doar “stipendiatii” acestuia si a anuntat convocarea de catre Comitetul National de Conducere al PNTCD a unui Congres pe 26 septembrie.

    “Azi, la Palatul Parlamentului s-a organizat un Congres care nu a fost al PNTCD, ci al stipendiatilor lui Milut, cu exceptia a opt sau noua organizatii. Participantii au fost platiti oricum, intr-o forma sau alta”, a afirmat Sarbu, subliniind ca adunarea de sambata convocata de Milut nu este reprezentativa pentru partid si este “lovita de nulitate absoluta”.

  31. Brailandia Says:

    Milut asta era un tip simpatic, dar s-a stricat. Acum cred ca e o unealta in mana lui Basescu. Cat despre Crin Antonescu, putea sa stea in banca lui, nu era o mare pierdere daca nu se ducea la sedinta pseudo-taranistilor.
    Daca vreti sa va dati cu parerea despre participarea lui Base la alegeri, va invit sa va dati cu parerea pe paginea mea, chiar as vrea sa stiu opinia voastra vis-a-vis de ceea ce s-a intamplat azi cu masoneria. Asta desigur daca nu va deranjeaza acest lucru.
    http://my.opera.com/razvanrazvi1/blog/2009/09/12/francmasoneria-romana-retrage-sprijinul-actualei-puteri-oare-e-un-alt-semnal-ca
    O seara buna.

  32. Marius Mina Says:

    Live from Capitol Hill
    http://interactive.foxnews.com/livestream/live.html?chanId=1

  33. Corina Says:

    N-as fi crezut ca se poate intampla una ca asta! Ma mir ca proasta. Milut nu se mai poate uita in ochii simpatizantilor lui de odinioara. Pe de alta parte, problema nu e corect pusa. Crin nu a fost decat civilizat, nu a pierdut voturile nimanui. Milut a stupefiat. El a fost TOT TIMPUL PANA ACUM anti Basescu si antiPDL. Tocmai ca aripa Sarbu era propedelista, iar el se tinea pe langa liberali, cum mi s-a parut firesc. Si acum…cu Basescu si el. Incredibil!

  34. mihai 4 Says:

    Crin nu a fost decat civilizat, nu a pierdut voturile nimanui. Milut a stupefiat. El a fost TOT TIMPUL PANA ACUM anti Basescu si antiPDL. Tocmai ca aripa Sarbu era propedelista, iar el se tinea pe langa liberali, cum mi s-a parut firesc. Si acum…cu Basescu si el. Incredibil!––––ai dreptate Corina,insa imi pare ca ”directiva” a venit dinspre popularii europeni care inca mai fac unele jocuri la noi in Romania.

  35. mihai 4 Says:

  36. Jenika Says:

    O zi trista pentru noi , o zi trista pentru istoria moderna si contemporana. Un partid istoric anticomunist a ajuns sa fie anexat de catre un partid socialist.
    Cei care stiu asta plang acum…..
    Trist…foarte trist…..
    Momentele de istoria pe carele-am trait acolo in partidul meu nu vor putea fi vandute de niste impostori.

    O logica de fier…

  37. mihai 4 Says:

    Lasa tristetea Jenika,e sambata seara!

  38. mihai 4 Says:

  39. Jenika Says:

    Nu pot…pentru partidul asta am suferit mult… mult….
    Am luptat si inseamna o parte importanta din viata mea…

  40. mihai 4 Says:

    Te cred

  41. Jenika Says:

    Ma intreb daca macar cunosc istoria si valorile taranistilor cu adevarat impostorii astia….
    Cum au putut ei sa spuna ca PDL e de centru dreapta si ca e mai aproape de taranisti decat liberalii???
    Cum??? Si nimeni din sala , inclusiv Crin…si repet sunt suparat pe el acum….sa nu se ridice si sa nu plece din sala…..
    Rusine…mare rusine am patit…..

  42. mihai 4 Says:

    Jenika,joci fotbal?

  43. mihai 4 Says:

  44. Jenika Says:

    Da… din cand in cand….
    Sau mai bine zis jucam…
    De ce?

  45. mihai 4 Says:

    Hai sa jucam cu ele[hi hi]!

  46. Jenika Says:

    mda….
    😦

  47. Ivan Ioan Says:

    Nimic nu este intamplator.
    Sah si Mat.
    Fie să renască numai cel ce har are de-a renaşte, curăţit prin jar…

  48. mihai 4 Says:

    Pe 25 septembrie a convocat si aripa Sarbu cu toate numele grele alaturi, un alt congres.Pe Base il ajuta faptul ca a scos pdl-ul din izolarea in care se afla iar acum va incerca prin parghiile pe care le are in justitie sa tot amane la nesfarsit verdictul in procesul dintre cele 2 conducerii ale taranistilor.Il ajuta si popularii europeni care forteaza probabil strangerea intr-un singur partid puternic al celor 2 partide.De remarcat e ca si Udmr-ul sunt tot cu popularii deaceea mai fac si ei ”balet” uneori.INSA, asta nu inseamna ca simpatizantii taranisti il vor urma pe Milutz,hai sa fim seriosi!Dealtfel daca Pnl-ul si Crin sunt isteti, pot specula momentul si sa puna umarul la preluarea partidului de catre adevaratii lideri.Cum?sa puna presiune prin media pe justitie ca sa nu mai tergirverseze dosarul plus ca electoratul taranist e CU SIGURANTA ANTI-BASESCU.Istoria partidului nu se uita.Cine-s Milutz&Pavelescu?niste traseisti ordinari care n-au nimic de a face cu acest partid.

  49. blogideologic Says:

    +“Azi, la Palatul Parlamentului s-a organizat un Congres care nu a fost al PNTCD, ci al stipendiatilor lui Milut, cu exceptia a opt sau noua organizatii. Participantii au fost platiti oricum, intr-o forma sau alta”, a afirmat Sarbu+
    Bun discurs.

  50. gabimihaela Says:

    MM Dupa cum spuneam discutam 12 pe 13. dar chiar avem ceva de discutat?

  51. spedy Says:

    Raul cel mai mare pe care si-l putea face PNTCD-ul ,a fost facut inca de la relansarea sa ca partid in viata politica post decembrista ,prin acceptarea in randurile sale a unor indivizi ,ce nu aveau nimic in comun nici cu taranismul in general,ca doctrina,(din punctul meu de vedere usor anacronica sau greu de adaptat la conditiile contemporane)si chiar mai mult,alaturand Seniorului de drept,chiar pe unii dintre fostii tortionari,oameni ce nu erau acolo decat pentru a-si continua munca informativa si nu numai.
    Privind din alta perspectiva,continui sa cred ca si Crin Antonescu plateste tribut si este victima unor sfaturi mai mult decat gresite,sau chiar rau intentionate ce se vor a avea reverberatii pe termen mult mai lung ,ce vizeaza o subminare a viitoarelor posibile aliante in plan politic, si nu numai,a celor doua partide istorice.
    Partidul ce nu va mai avea multa vreme un lider de talia si rectitudinea morala a Domnului Coposu,va trebuii sa treaca mai intai,prin acest purgatoriu al faramitarii si disensiunilor ,generate de veleitarisme interne si sustinute din exterior,iar faptul ca a trecut la firul de par de disparitia de facto ca structura politica nu a trezit nici o reactie pozitiva sau care sa aibe ceva constructiv in ea .
    Mai mult de atat, i s-a atasat o si idea de restutio in integrum(pozitiva in concept,greu sau aproape imposibil de pus in practica ,fara ca sa nu aduca prejudicii asa cum s-a vazut)si liderii politici ai momentului ,s-au uitat mult prea mult inapoi(voit sau nu) pentru a putea face pasi mai departe.
    Stiti foarte bine ca si PNL-ul a avut la un momentdat atat de multe „aripioare”, ca te intrebai daca nu fiecare dintre liderii mai mici sau mai mari nu isi doreste ,fiecare,sa confiste pentru el personal,notiunea de liberalism si numai faptul ca au vazut ce a patit PNTCD-ul le-a destupat mintea si au realizat ca faceau jocul unor adversari politici pe care nu au cum sa-i agreeze dar trebuie sa tina cont de ei ,fie si pentru faptul(sau numai pentru)ca sunt mult mai bine organizati.
    Orice formatiune politica ,trebuie sa tina cont ca nu poate exista fara o sustinere populara ,fara suportul oamenilor din cele mai diverse domenii si medii sociale .
    Politica nu se poate face doar prin controlul manetelor de comanda…hai c-am inceput sa plictisesc.o duminica placuta in sanul familiei.

    spedy/13/09/2009

  52. Corina Says:

    Posibil sa ai dreptate cu presiunile din partea PPE, Mihai, dar tot nu e nimeni indreptatit sa calce in picioare oameni, sa-si calce in picioare propriile atitudini si crezuri fundamentate moral sustinute ani de zile. Inca de la candidatura lui la prezidentialele din 2004 l-am sustinut pe Milut asta peste tot unde scriam. Uneori i-am facut o campanie veritabila expunandu-ma suspiciunilor si ridicolului. Am avut incredere in el. Acum incep sa cred ca ceilalti au avut dreptate, fiindca nu-mi pot inchipui o astfel de intorsatura numai sub efectul unor presiuni externe… O sa-mi fie de invatatura de minte.

    Partea buna, asa cum a observat cineva, e ca miscarea asta da dimensiunea disperarii lui Basescu, din moment ce ravneste la acel 1% al taranistilor. N-o sa aiba nimic, nefericitul, decat voturile catorva lichele cumparate. Zero!

  53. octaaa Says:

    Asa este Roxana. Si eu cred ca de data asta a gresit Crin Antonescu…Si chiar s-a facut un pic de ras…

  54. Marius Mina Says:

    virgil Says:

    septembrie 13, 2009 at 7:23 am

    In urma cu citeva luni lideri ai PNL-ului au purtat discutii cu Radu Sirbu , cel care a fost ales de catre CONGRESUL LEGAL al PNTCD anul trecut in august .
    Propunerea de alianta a lui Sirbu a fost declinata motivindu-se ” mai intii rezolvati-va problemele din instanta ( exista un proces intre PNTCD si gruparea Milutz inca pe rol ) si dupa aceea stam de vorba ” .
    Ei bine , fara ca aceste “probleme din instanta” sa fi fost rezolvate , Milut a organizat un asa-zis congres unde l-a proclamat pe Ba’secu candidat al PNTCD .
    Acest lucrusor era clocit de citeva luni bune si liderii liberali STIAU CE O SA FACA MILUTZ la acest asa-zis congres .
    Iata de ce ramine pentru mine un profund mister prezenta presedintelui si candidatului liberal la aceasta mascarada organizata de Milutz .
    Daca Antonescu a fost sfatuit de catre consilieri sa fie prezent la mascarada , atunci prosti consilieri a avut si ar trebui sa-i concedieze numaidecit , iar daca a facut-o dupa capul dinsului atunci prost cap a avut .
    Oricum o dam , domnul Antonescu nu a stralucit prin inteligenta fiind prezent la aceasta traznaie intitulata pompos “congres extraordinar al PNTCD” de catre un impostor care nimic altceva nu doreste decit sa puna mina pe sediile PNTCD , l-am numit pe domnul Milutz .
    Antonescu ar fi putut sa vada declaratiile fruntasilor taranisti de prim rang , Ion Diaconescu , Constantin Ionescu Galbeni , surorile domnului Corneliu Coposu si multi multi altii , care dezavueraza actiunea lui Milutz , dar ar fi putut constata si lipsa acestora de la mascarada lui Milutz si ar fi trebuit sa evite capcana intinsa de Milutz si ai sai pedelici .
    Ar fi trebuit sa se ridice si sa plece daca sfaturile proaste l-au impins pina la usa salii unde Milutz avea sa-l puna intr-o situatie extrem de dificila .

    PS

    La acest asa-zis congres au participat doar 9 ( noua ) organizatii ale PNTCD . majoritatea organizatiilor PNTCD au solicitat un congres extraordinar al PNTCD pentru data de 26 septembrie si ACESTA O SA FIE ADEVARATUL CONGRES AL PNTCD .

    ACOLO AR FI TREBUIT SA FIE PREZENT LIDERUL LIBERAL .

  55. blogideologic Says:

    @ Marius Mina spune: +Antonescu a fost sfatuit de catre consilieri+
    De ce nu spuneţi şi numele consilierului ? Chiar nu-l ştiţi?

  56. Ilie Cristea Says:

    Roxana,

    Ai dreptate sub anumite aspecte, insa cred ca am fost primul lider de filiala mazilit dupa alegerea lui Milut, pentru ca si inainte de congres si dupa l-am simtit ca este impostor si am spus-o oriunde. . Stii cine a fost cel mai croit pe mine? Ciuhandu! Cel care i-a oferit PNTCD-ul lui Milut.
    L-am sustinut pe Sarbu la acel congres, iar el apoi a intrat in „echipa” lui Milut. Apoi s-au certat pe functii si au terminat PNTCD. Daca un lider politic care se doreste sa fie la nivel national nu are viziune, atunci poate sa plece din politica. PNTCD nu poate renaste cu Tita, care m-a exclus de pe forumul de discutii cand l-am acuzat pe Milut de impostura, cerandu-mi probe. PNTCD nu mai are oameni de valoare, care sa se lupte, pentru ca au fost elimimati. Vinovatul principal, pe care il voi mentiona intr-o carte, este Ciuhandu si toti acolitii lui, fie ei limbisti sau persoane care profita de un primar cu buget.
    Cat il priveste pe Sarbu, el ar dori sa conduca PNTCD insa daca este posibil tot cu oamenii lui Milut. La congresul lui Sarbu nu s-a vorbit o secunda de anularea actelor lui Milut, pentru ca cei din Biroul Sarbu erau tot cei care l-au uns pe acesta (vezi Mihai Grigoriu, Ciuhandu, etc) si luasera bani de la firmele lui.
    Pacat ca securistii infiltrati in PNTCD au terminat un mare partid.

    Bebe.

  57. Grigore Muru Says:

    Domnul Crin Antonescu a fost prezent pe 12 septembrie pentru a se adresa unei parti a a PNTCD si va fi prezent, cred, pe 26 septembrie pentru a se adresa unei alte parti a a PNTCD. Mesajele sale vor putea fi asfel auzite de doua ori in loc de una de catre sustinatorii partidului. Asa trebuie sa faca un candidat. Problema e pe 26 septembrie vine si tripleta de aur a PDL, desigur pentru PPE? Ca sa nu mai intelegem nimic!

  58. Radovan Says:

    Da, nasol. Dar nu e de mirare cata vreme in jurul lui Crin apar personaje gen Pavelescu si alti „milutisti’… Oricum orice simpatizant taranist cu mintea intreaga voteaza cu Crin din simplul motiv ca altul mai bun nu se gaseste si nu fiindca il recomanda Sarbu sau caraghiosul de Milut.

  59. Grigore Muru Says:

    Era sa uit. Dl Sirbu declarase ca nu sustinem pe nimeni la prezidentiale, toti candidatii fiind reprezentanti ai oligarhiei.

  60. mihai 4 Says:

    http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-09-14&id=38446

  61. Draghi Puterity Says:

    Cornel Nistorescu zice ca e vorba de securisti, nu de masoni

    http://news.heeloo.ro/2009/09/rnitii-comuniti-de-cornel-nistorescu.html?lsid=D96FBD2CC2E9F0D47F1CEBEA1F3812EE

  62. Devastatorul efect Roxana Iordache « Blogul lui Marius Mioc Says:

    […] I-am votat şi nu mă reprezintă. Pa!, Previzibil. Geoană şi Antonescu îl realeg pe Băsescu, Lucru manual. Crin a pierdut voturile ţărăniştilor, Crin Antonescu declară stupefiant, Lista lui Emil. De ce-l susţin pe Sorin şi nu pe Crin, […]

Lasă un comentariu