A VENIT OMAR HAYSSAM, VOR FI TUNURI MARI

Bogdan Oprea s-a erijat în purtător de cuvânt al Internelor şi a postat, dis-de-dimineaţă, pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, ştirea subită că Omar Hayssam se află în custodia Poliţiei Române. Declaraţia a fost făcută pentru ca nu cumva să i-o ia înainte Radu Stroe şi să se dea impresia că evenimentul ar fi periculos pentru Băsescu. Superb a fost şi faptul că Oprea s-a referit la Omar cu „domnul” – infractor condamnat. Chiar pentru terorism. :mrgreen:

E moşmoanda lui Băsescu şi Bashar al-Assad, dictatorul sirian putând etala internaţional faptul că a extrădat un „terorist”, după ce şi-a ispăşit pedeapsa din Siria, dovadă că acuzaţiile la adresa Siriei privind găzduirea teroriştilor sunt nefondate. Totodată, România rămâne dintre puţinele state care nu şi-au retras ambasadorul de la Damasc. La rândul lui, Băsescu se va împăuna, un pic, cu revenirea lui Omar, dar foarte puţin, pentru că nici după întoarcerea lui Popa şi Nicolaiciuc nu s-a întâmplat nimic (în afară de faptul că ultimul a fost eliberat, iar Vântu, condamnat într-o cauză fără legătură cu FNI).

E cam aşa: o diversiune colosală, presa va vorbi numai despre asta, multă vreme. Timp în care se vor petrece mari nemernicii şi se vor da tunuri nebănuite.

Astea, de regulă, sunt transpartinice, deci, din partea lui Hayssam Omar va fi tăcere. E o naivitate să-ţi închipui că va spune ceva. Nici n-ar avea ocazia. A avut nenumărate, atunci când suna cu orele pe la televiziuni, făcea mişto de toată lumea, spunea că are dezvăluiri uriaşe de făcut şi că n-a fugit, ci a plecat „parfumat”. Vorbea cu orele la telefon şi vajnicele noastre servicii, recte SRI, nu erau în stare să-l depisteze. Şi să-l înapoieze. Că nici nu aveau interesul. Nu era încă ordin pe unitate.

Procesul privind traficul cu armament se va stinge, discret, procesul răpirii din Irak e deja „soluţionat” – fără legătură cu dezvăluirile tardive ale avocatului Ciprian Nastasiu, fostul procuror care l-a eliberat pe Omar, iar „teroristul” s-a făcut nevăzut din ţară pe sub fustele ministrei Macovei şi printre picioarele lui Băsescu. Nu se va deschide cauza fugii din ţară. Deşi o astfel de cauză se instrumentează din oficiu, în asemenea de situaţii. Ar fi rău de tot să se soluţioneze o asemenea cauză. Atâţia sunt îmbârligaţi şi atâtea interese – politice şi mai ales, economice!

Şi chiar dacă unii ar vrea să se facă mari dezvăluiri, sistemul judiciar e la mâna băsecurităţii. Coabitacii se au ca fraţii. Cel mult Omar ar putea ciripi câte ceva pe la vreun interviu regulamentar despre unii „dinozauri” din PSD de care Ponta e bine să se debaraseze. Dar nici asta nu cred că va fi. Cred că va fi tăcere totală. Doar presa va urla. La lună.

Şi nu peste mult timp va da ştirea că, bolnav de moarte, Hayssam Omar a decedat. Într-un penitenciar de maximă siguranţă. Şi va fi înhumat rapid, în maximum 24 de ore, conform datinii islamice. Fără proceduri medico-legale, ca să nu lezăm tradiţia minorităţii musulmane. Că doar însuşi bin Laden a fost aruncat în mare. :mrgreen:

E un spectacol continuu existenţa din România.

33 răspunsuri to “A VENIT OMAR HAYSSAM, VOR FI TUNURI MARI”

 1. Omar Hayssam a fost predat Politiei Romane – Basescu incearca sa ne arate muschii? | Hai ca se poate! Says:

  […] A VENIT OMAR HAYSSAM, VOR FI TUNURI MARI […]

 2. A VENIT OMAR HAYSSAM, VOR FI TUNURI MARI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. ada1957 Says:

  S-a intors „mortul” de la groapa. Nu va spune nimic nimanui ptr ca respecta omerta. Cinstitul doctor Yassin – beneficiarul averii de 300.000.000 Euro impreuna cu domn Profesor , s-au asigurat ca ii este draga viata lui Hayssam pina la lacrimi. Mai sta sirianul la facultate 2-3 ani , sa se uite de soarta lui , si pleca iar in lume… Noi suntem condamnati sa ramanem cu berbecutii .

 4. ioprotestatarul Says:

  Diversiunea lucreaza. Televiziunile discuta non-stop despre Haissam, iar adevarata stire e ignorata…
  Antena 3: „Peste 500 de mineri care s-au blocat în subteran cer ca premierul Victor Ponta şi ministrul Economiei, Varujan Vosganian, să meargă în Valea Jiului, la discuţii. Asta după ce negocierile cu reprezentanţii Companiei Huilei au eşuat. „

 5. johnson1312 Says:

  Deocamdata Cotroceniul l-a luat om la om pe tot terenul sa nu se apropie nimeni de el ! E clar ca asa va fi si de acum incolo. Teroristul Suprem nu-l va scapa din lesa pe ” teroristul numarul 1 „….Sa fie bine ascuns dar sa se vorbeasca saptamani in sir despre el….Ne-a facut sceleratul agenda si pentru vara asta !

 6. acuvio Says:

  Mda, multă nesiguranţă acum în Siria, din răpire în răpire, mai bine la România, din nou o pâine bună pentru media, e vară, vacanţă parlamentară, vor toca subiectul, trecut prezent şi viitor, acţiunea misterioasă sugerată ca un succes, aranjamentele cu “Profesorul”, etc.
  Rmember interviu foto: Traian Băsescu şi Dosarul Hayssam 🙂

 7. Ghita Bizonu' Says:

  A nu.. va deceda de moarte buna !!
  Stiti ca am fost contemporani cu ultima vanatoare de vrajitoare ? Si nu este vorba despre Africa Neagra, Papua sau Infernul Verde unde “mai merge”!
  http://vremea.forumgratuit.ro/t497-vanatoare-de-vrajitoare-contemporana#1044

 8. ioprotestatarul Says:

  Telenovela sau… vorba maestrului Papaiani?
  Ca pe Valea Jiului precis nu mai are timp sa ajunga.

  Antena3:
  Premierul a recunoscut, de asemenea, că „ştiam de câteva luni de această operaţiune, dar ea a fost păstrată secretă, pentru că ar fi fost foarte periculos să avem scurgeri de informaţii” şi a precizat că Hayssam a fost adus în ţară de „un avion militar”.
  „Apreciez ca este un succes al unor institutii ale statului pe care vreau sa le nominalizez: SRI, SIE, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul de Externe, Ministerul de Interne şi Ministerul Justiţiei. Acestea sunt instituţiile implicate, care au colaborat foarte bine şi merită felicitate”, a declarat Ponta.

 9. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, ţi-am răspuns şi pe forumul tău (măcar acolo n-ar fi rău să încerci să fii lizibil). 😛

  Da,mă, a fost bine cu FDR, niu diliul care ne-a dat ruşilor. Reagan a fost buba, că a dat jos comunismul. Era bine în lagăr, nu? :twisted evil:

  P.S. Red is right. 😆

 10. ALM Says:

  Am căpătat un sindrom pavlovian! Dimineaţa, dau drumul la calculator, îl las să-şi facă mendrele cât îmi fac eu programul de dimineaţă, după care încep să bântui Internetu’. Deschid A3 online, nu că mi-ar plăcea în mod deosebit dar „merge” cel mai bine, şi ciulesc urechile la ştiri. Aha, Peşedinţia a capturat teroristu’ nr.1! Era ultimul lucru care mă interesa, atât timp cât IPRS-Băneasa e moartă şi îngropată. Dar ştirea repetată non-stop, comentată fără pauză de respiraţie, fără alte preocupări, de zici că a început să curgă laptele şi mierea pe Dâmboviţa, m-a făcut să „apăs” pe butonul cu cruciuliţă!

  Apoi, am luat-o apostoleşte pe câteva bloguri pe care le vizitez zilnic. Hayssam peste tot, ca la ruletă! Bine, astăzi mă voi relaxa cu nişte CD-uri …

  Acum, Hayssam este în braţele vânjoase ale Poliţiei române (sper că nu aia locală). Care ar fi beneficiile pentru pălmaşi? Zero absolut! Mai bine-l lăsau în Siria, să le mănânce lor lipiile …

 11. Ghita Bizonu' Says:

  Curios ca astia ca RR sunt numiti redneks. Tot ceva cu rosu daca nu ma insel /
  Insa nu era vorba despre rusi ci despre vanatoare de vrajitoare…. si fpatul ca cultiura lor are niste hibe.

 12. Roxana Iordache Says:

  @Ghita Bizonu’. Păi, fără ăştia America nici nu mai exista. Acolo, la firul ierbii, se votează pentru republicani. Aparentul paradox e că marea majoritate a magnaţilor votează stânga, adică PD. :mrgreen:

  În rest, las-o mai uşor cu vânătoarea de vrăjitoare, că de regulă ele nu sunt (sur)prinse. :mrgreen:

 13. Roxana Iordache Says:

  @Matei Florin. Dacă tot s-a retras Simpaticul la depou, poate schimbi tu macazul. Data trecută aşa ai făcut. 😛

 14. Gelea Gheorghe Says:

  Nu stiu daca mai reprezinta o miza mare pt romani dar ,,sfintii” de sus asta vor sa credem. Ma intreb, ce au de ascuns ziliele astea atat de grav incat au fost in stare sa-l aduca pe acest maimutoi ,,terorist” pt a ne abate atentia cum o face de regula ,,sistemul ultra ticalosit basist. Ca doar nu l-a adus base cel frumos ca sa-i inapoieze averea ce i-a confiscat-o! 😉

 15. pozedecat Says:

  Nu numai ca i-a luat-o inainte lui Stroe dar Stroe a si declarat cu gurita lui ca habar n-are unde este berbecutul, in care arest … Ori da de pamant cu aia de la politie ca nu-l informeaza corect la timp sau chiar il saboteaza ori … Ma asteptam ca un ministru de interne, cand nu stie unde se afla singurul terorist condamnat pe care institutiile din subordine s-ar zice ca-l au in custodie, sa nu se faca de ras „pe sine, se” spunand ca nu stie dar ca oricum daca stia nu ar fi spus. De ce n-a spus sec „nu pot sa comentez pentru moment, voi face o conferinta de presa mai tarziu” sau ceva de genul asta? Asa rezulta ca lucrurile colcaie pe sub el si el cunoaste doar programul de festivitati … nu ma asteptam.

 16. pozedecat Says:

  … si el cunoaste „decat” programul festivitatilor 🙂 … ma scuzati pentru neadaptarea la gramatica_contemporana

 17. johnson1312 Says:

  Cu privirile indreptate spre „terorică” aproape ca nu ne mai dam seama ce duhoare de gaze de șist incepe sa ne dea tarcoale …

 18. magda (@1608_magda) Says:

  bineinteles a scos si gretzosul seku-unguent capul pe tema asta, doar ne-om mai aduce aminte ca exista si el…oricum, circul e zilnic, greu sa mai tinem pasul. astept sa fie invitat base la televiziunile de casa sa-si asume ”succesurile” si pe tema asta. mare minune daca n-or descoperi dna kovesi si sri-ul niste liberali complici la terorism

 19. olimpiu65 Says:

  Basea gavareste!!!. cine le-a dat romanilor pe Hayssam? poate onkel Sam, poate tovarisci Ivan, cert e ca psihopatul il va folosi sa dezgroape mortii de la IPRS Baneasa ,sa ingroape niscaiva psdisti si sa mai incerce un detergent pt a se spala in fata boborului… va fi distractie mare cu actiunile politice ale lui Han tatar…vai de capul carlanului pt ca celalalt doarme dus!!

 20. stejarul Says:

  L-au adus in Romania sa nu cada pe maini gresite si sa ciripeasca.

 21. johnson1312 Says:

  A spus chiar puscariabilul de ce l-a adus.Sa-l bage in procese sa dea din plisc impotriva cui trebuie in principiu contra PSD ! Le-a si trasat sarcini procurorilor iar lui Hayssam i-a dat ordin sa coopereze sa nu mai ia niste ani la cei 20.Asta nu e amestec in justitie,cucoana de la CSM ? Nu stiu,scandalul a inceput de cateva ore si deja m-a obosit.Vara asta voi trage pe dreapta la umbra,sa se spele PSD-ul cu Basescu pe cap,chiar nu merita atentie.L-au vrut aproape acum sa se opareasca,ce sa le fac ?

 22. Matei Florin Says:

  Roxana,

  Nu înţeleg… Sunt la sfârşitul unei săptămâni a terorii (n-are a face cu Hayssam), fapt pentru care mărturisesc că, în acest moment, n-aş putea dezlega nici măcar o integramă cu definiţii gen ,,câmpie” din trei sau ,,şiş” din cinci. Dacă intru la tine, o fac din obişnuinţă, dar şi din convingerea că, prin acest exerciţiu, nu-mi voi pierde puţinul timp liber (acum m-ai prins că te citesc sistematic). Pot accepta că retragerea simpaticului în depou – una oarecum intempestivă – s-ar trage de la o banală deraiere, dar nu-mi pot asuma eu acest act de terorism, şi cu atât mai puţin aş putea explica meandrele disputelor dintre exponenţii stejărimii, protestatari şi simpatici.

 23. stejarul Says:

  Tot se discuta de „retragerea” Simpatizantului si ma irita putin ca sunt mentionat in asta. Nu l-am vrut dus,,, avea si el rostul lui …he needs love too… 🙂
  Era cu misie pe aici. Asta mi-a fost clar destul de repede. Nu ma deranja prezenta lui … dar ma irita cumplit cum batjocorea suferinta. Asta imi e greu sa trec cu vederea si normal ca am reactionat.
  Daca a plecat cumva din cauza interventiei mele , imi pare rau. Nu am avut nicio clipa dorinta sa il vad gone,,, mai ales ca in ultima vreme ma ignora. I-am apreciat asta.
  Eu zic ca o sa vina inapoi.

 24. mariusnyc Says:

  <> (Basescu : “Păi, aicea-i cheia. Cum să vă spun, când România a efectuat o operaţiune neautorizată pe teritoriul altui stat. Deci, nu vă pot confirma şi nici infirma nimic”.. -) .. # Fraierul habar n-are ca cine l-a extras Pe Hayssam din Siria nu vorbea romaneste, poate usor ruseste.. E putin debusolat cu 3 legaturi de morcov in cur..

 25. johnson1312 Says:

  Mie mi s-a parut foarte agitat ! Clipea foarte des de parca nu se putea controla,un fel de tic nervos,nu mai era acel smardoi sigur pe el la tribuna unde nu-l intreaba nimeni nimic…dupa ce a inceput sa dea ordine catre Justitie cu adresa spre PSD i-a revenit pulsul la normal,i-a revenit suflul de Nas al sistemului mafiot.

 26. Donkeypapuas Says:

  http://avicennesy.wordpress.com/2013/04/16/le-chef-de-la-cia-responsable-de-lenlevement-de-la-journaliste-florence-aubenas/

  Interesant este că articolul pomenit mai sus conţine mult mai multe decât varianta în româneşte de pe site-ul Radio Vocea Rusiei

 27. Ghita Bizonu' Says:

  Vorba multa si gura bate curul …

  Si zise … Realesul? Demisul>? Necoabitacu ??! ca a fost o “operatiunme neautorizată” .
  Clar si obscur in acesai timp.

  Clar ca dorea sa zica “clandestina” , “secreta” ,”spionaj” .

  Neclar este cum aia “neautorizată”. De cine “neautorizată” .? De Siria ? Păi de cand statu-tinta isi da consimtamantul (autorizatia) ca sa fie spionat?! Caci “spionat” inseamna fara stirea spionatului!! Asta ar fi cam ca viol cu consimtamantu victimei.
  Deci ipotenuza asta cade.

  Sa o luam pe cealata parte. Orice operatiune “clandestină” , “secretă” ,de ”spionaj” trenbuieste sa fie “autorizată” de catre sefii agentilor care comit zisa operatiune. Ca doar nu sunt “ăia” de capu lor! De fapt cam toata lumea in toata lumea se ingrijeste ca “aia” sa nu faca de capu lor .. si sefii “ălora” au grija ca suibordonatii lor sa nu .. ca nu se stie niciodata!!! In acest domeniu paranoia este obligatie de servciu …. Ca altfel Pa@! Ce pa?!?
  Deci cum aia “neautorizată” ? Adica clandestian fata de seful civil al servciului? Asta o cerez. Crez ca sefu civil habar nu are cam de nimic.. are grija de asta adjunctu sau care e “cadru” vechi si de nadejde . Da nici asta sa nu fi stiut ce fac agentii lor ?! Adica nici macar “sefu eu ma duc pana Beirut sa beau o cafea?” Ce naiba e ca la scoala ca agentui ca si elevu chiuleste ca nu i se intampla nimic?! Dorm adjunctii aia in ciubotele lu’ Statu’ degeaba?!
  Atunci “neautorizată” de El. Stăpanul Serviciilor zis si Zevs.ro? Sa fi recunoscut El ca nu mai este Traianus atque Dominus et Deus?! Exclus ca prea era vesel!!

  Hm as zice ca in acest caz “neautorizată” este doar cunosterea limbii romane … (si asa imidau seama de un de invata sa vorbeasca aia mica de se tine cu Sida).
  Adica gura bate curul ca de data asta o comise .
  Adica ba nheamule ia vedeti ce tare in spionaj sunt Io! Stiti voi Caraman? Hahaha!! Sdi asta intr-ub domneniu in care discretia este regula si nu te lauzi ..
  Deci in in fibnal; trebe sa repet vorba veche : gura a batut curul !!!

 28. olimpiu65 Says:

  Labeunu tv scria mare: DNA confirma: Hayssam anchetat in dosarul IPRS Baneasa. Q.E. D.!!! celovecii din est hop si ei cu comentarii interesante! si ca sa dam impresia ca jucatorul psihopat are mereu carti bune in mana, il invitam pe Crin la o sueta pe marginea desemnarii lui Silaghi. doua vesti pt nelinistea carlanului, absolut superb!!!

 29. stejarul Says:

  Auzi dom’le operatiune ilegala pe teritoriul altui stat? No vedeti cum se da de gol basecu? Cu acel little too much!

  hayssam nu a parasit niciodata Romania dupa eliberarea din inchisoare .Asta spune basecu. L-au tinut ascuns pe undeva (la Cotroceni? Acolo in dulapul ala cu cheita unde nu avea voie Crin? lol 🙂

  SIE nu e in stare de o asa actiune. Mai mult decat sa spioneze diaspora si sa faca trafic de arme conventionale si mai ales neconventionale , SIE nu e in stare!

  Uitati-va la surioara SIE ului, SRI. Decat sa bage elevii de la bac in dube nu e in stare de mai mult SRI! georgica multumea lui Domnu’ ca are el grija de lupii singuratici, ca SRI nu e in stare.

 30. Roxana Iordache Says:

  Mulţumesc pentru comentarii, postare nouă. 😯

 31. ALM Says:

  @Olimpiu65
  Dacă voiau să-l acuze pe Năstase „pe bune”, IPRS-Băneasa era motivul real! Acolo a fost o acţiune de distrugere a unei entităţi industriale PE PROFIT! S-a făcut totul, începând cu oprirea energiei fără preaviz, pentru ca să se distrugă cuptoarele de creştere a cristalelor, iarna se opreau gazele, controale peste controale, cu blocarea producţiei. Totul pentru ca să potă fi vândută pe câteva drahme! Atât Năstase, cât şi Iliescu, au fost informaţi prin memorii că actele prezentate de Hayssam sunt FALSE! Nimic nu a folosit pentru salvarea acelei perle a elecronicii româneşti, de care erau interesate firme de profil serioase (de ex. Delco Remy) …

 32. Gelea Gheorghe Says:

  Cand ,,cineva” s-a trezit de dimineata din bautura a intrebat: ,,da cine a comandat Haissam, eu am cerut Chivas” ( ca tot e pe gratis)

 33. Roxana Iordache Says:

  Dragilor, nu m-aţi înţeles. Unde am scris eu că moare? Ziceam doar că se va da ştirea decesului şi a funeraliilor după tradiţia islamică. Tot aşa cum şi bin Laden a fost capturat şi aruncat în mare. :mrgreen:

  @Gelea Gheorghe. Bun venit!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: