ŞTIE CINEVA CUM A PUTUT DISPĂREA POZA DIN HEADER?

Foto: Marius Mina

Ştie cineva cum de mi-a putut dispărea fotografia din header?  😯  Nu, n-am schimbat setările. 🙄

Şi nici nu mai am acea poză – aş putea-o reconstitui, dar ar dura şi n-am timp. Mai ales că urmează să „dezbatem” tema cu furtul de focoase pentru fiare vechi, în ţara lui Băsea. Urmează, nu vă faceţi griji. Sau, după caz, speranţe deşarte. :mrgreen:

Deci, are cineva idee cum s-a întâmplat de mi-a dispărut poza? Un instantaneu irepetabil, cu Jimmy. Greuceanu meu. Când îl iei în braţe zici că e bombiţă. Fără să fie grasi. Grăsuţă e Puş(k)a, dar genul ardelenesc, nu cu grăsime. 🙂 Lunganul de Mişu pare şi mai lung, a slăbit mult, motănimea mea deşirată şi torcătoare. Care împunge. 😛

Pisicile voastre împung când le alintaţi?

P.S. Nu vă apucaţi să comentaţi despre furtul de focoase, aveţi puţintică răbdare, la postarea imediat următoare!

29 răspunsuri to “ŞTIE CINEVA CUM A PUTUT DISPĂREA POZA DIN HEADER?”

  1. motraucs Says:

    @ Roxana…cred ca Motraux a scos poza…poate se gandea ca-l pui pe el in loc 😆 😳

  2. ŞTIE CINEVA CUM A PUTUT DISPĂREA POZA DIN HEADER? » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 17 July 2011 – Blog « TOTALE! STELIAN TĂNASE, TEXTUAL. MAREAN ŞI GREGOAR […]

  3. PLANO10 Says:

    Gaseste poza in biblioteca de poze a blogului si o introduci din nou in antet

  4. Theodora Says:

    Cauta in partea de administrare a blogului in Media

  5. Maria S.(Timisoara) Says:

    Da impung unii, si strasnic si pe neasteptate. Cocu, frate cu Jimmy al tau la infatisare, mare Greuceanu si el, la prins rozatoare. si destul de batraior, preaiubitul de el se napusteste cand il apuca brusc si aparent nemotivat.

    N-am idee cine e autorul raptului, dar i-as trage una dintr-alea mai urate.
    Astia, care iti bantuie „blogu-va” sunt maniaci rau.
    Oare mai pot fi vindecati ?

    Am intrat sa mai postez o marsavie semnalata de Renate Weber.
    Incepe rau saptamana, dar se intoarce tot impotriva lor.

    Ce mai e nou (si bulversant!) la Rosia Montana!
    de Renate Weber la 16 iulie 2011 la 12:20
    Bucuresti, 16 iulie 2011 – Directia Judeteana pentru Cultura si Patrimoniu National Alba a emis in urma cu doua zile certificatul de descarcare de sarcina arheologica pt „o parte din Masivul Carnic”, masiv care adaposteste 7 km de galerii miniere romane.

    O decizie cel putin bulversanta, in conditiile in care de la Ministerul Culturii – care a anuntat vestea printr-un comunicat oficial – asteptam cu totul altceva, anume sa faca toate demersurile pentru a inregistra aceste situri arheologice, unice in lume, ca patrimoniu protejat UNESCO, nu sa ajute la aruncarea lor in aer.

    Am vazut tari extrem de sarace din America Latina si Africa. Dar pana si acolo guvernantii, in ciuda coruptiei uriase omniprezente, isi protejeaza patrimoniul cultural si e o mandrie ca sa fie protejat de UNESCO.

    Opinia mea in legatura cu aceasta situatie – si in reportajul RRA din link (la minutul 5.30):
    http://www.romania-actualitati.ro/noutati_la_rosia_montana-31328

  6. Maria S.(Timisoara) Says:

    Demisia ineptilor de la DJPCPN Alba ! Demisia Kelemen Hunor ! pentru cele de mai sus si nu numai.

  7. Maria S.(Timisoara) Says:

    „Felicitari” Directiei judetene pentru cultura si patrimoniu national Alba pentru emiterea certificatului de descarcare de sarcina arheologica a unei parti a Masivului Carnic care adaposteste 7 kilometri de galerii miniere. Pe cand pregatiti cazanul de cianura pentru distrugerea zonei? Demisia ineptilor de la DJPCPN Alba, demisia Kelemen Hunor. Rusine sa va fie ! Sa nu stergeti mesajul dupa bunul dvs. obicei ca il postez din nou.
    Am postat mesajul de mai sus sub fotografia masivului Piatra Despicata si manipulatorii opiniei publice numiti Proiectul Rosia Montana l-au sters si mi-au dat interdictie de postare pe pagina lor.
    MIZERABILII.
    Mizerabilii mi-au dat interdictie, insa am postat randurile de mai Sus, pe paginile veritabililor aparatori ai Rosiei Montane.
    Manipulatorilor nu le va merge chiar cum vor ei.

    http://www.kamikazeonline.ro/2010/09/lista-arheologilor-necrofili/
    http://totb.ro/?p=17404

  8. Maria S.(Timisoara) Says:

    http://www.simpara.ro/Atac-final-la-Rosia-Montana-364.htm

  9. ROBERT HORVATH Says:

    @ Rixana Iordache
    Si mie mi-a disparut o poza furata de motanul Felix
    http://devanewyork.blogspot.com/2009/11/atac-banditesc-ordonat-de-basescu-la.html
    Dupa ultimele informatii motanul va fi la vaccinat pe gratis cat de curand.
    Sobolanul Volodea Tismaneanu si Motanul Felix in aceiasi cusca !

  10. Marius Mina Says:

    UN FOTBALIST SE STINGE » Uitat de Steaua, Sameş a pierdut lupta cu cancerul
    ‎”Aflaţi că nu am primit nici măcar un telefon. Nu voiam de la domnul Becali, dar măcar să fi pus pe cineva din conducerea Stelei. Nici măcar o dată cei de acolo nu au întrebat ce face Ştefan Sameş”, a spus soţia lui, Lorena…

  11. ROBERT HORVATH Says:

    @ MOTALUL MEU NEGRU ATACA SOBOLANII LUI BASESCU
    BASESCU IN FUNDUL GOL MANCAT DE SOBOLANI
    MANEUA CUCERESTE AMERICA
    Basescu gasit in fundul gol si mancat de sobolani in fata galeriei ICR din New York. Deasupra trupului sau alcolizat vegheaza doua postere care anunta spectacolul de manele ” O TIGANCA IN COPAC”sau pe americaneste “A GIPSY IN THE TREE”. Nu este o gluma,ci noul export cultural de la Bucuresti. Cladirea de 16 etaje a statului roman (sediul Misiunii la ONU,Consulatul Romaniei,ICR) nu are in schema nici un om de serviciu.(si chiar daca ar exista ,el ar avea un grad prea mare pentru a se ocupa de curatenie) Gunoiul si resturile alimentare atrag sobolanii.Ei se misca nestingheriti in timpul zilei, pe trotuarul din fata institutilor nationale. Noaptea ei ataca diplomatii care se intorc acasa de la sediul ONU, aflat in coltul strazii. Din bugetul de aproape jumatate milion de dolari al ICR, nu sau gasit bani pentru a cumpara o matura si un faras. Pentru ca majoritatea diplomatilor,ofiterilor acoperiti si a reprezentantilor culturali gatesc si pastreaza alimentele in camere, cladirea statului roman a devenit un grav focar de infectie. Amenda data de primarie este de 1000$ pe zi. Cand se vor termina banii publici ,cladirea va fi preluata de statul american.Deci ce nu au reusit fortele de ordine (politie,FBI), Departamentul de Stat, Anti Defamation League, comunitatea romaneasca, reuseste asa numitul Rat Patrol. Cartierul va fi dezinfectat iar sobolanii vor fi trimisi acasa.

  12. balbeck Says:

    Daca nu aveam caini,imi luam pisci.Ai mei au avut pisci siameze.Erau foarte rele.Atacau si caini vagabonzi.Nu mai zici pisici straine…

  13. ROBERT HORVATH Says:

    Maria S.(Timisoara)
    Desi ministri unguri din guvernul Boc au devenit peste noapte
    extrem de simpatici competenti si buni le doresc puscaria meritata alaturi de ministri romani. Deci nu demisia ci puscaria !

    CONFLICTUL UNGAR ROMAN TREBUE SA CONTINUE !
    Vreau sa continui seria mea de propuneri …..in legatura cu necesitatea de a trimite la puscarie gasca de comunisti si securisti de la conducerea UDMR. Sunt impotriva oricarui discriminari pe criterii etnice. Pentru mine un securist ungur sau roman ramane tot un… securist.
    Sunt impotriva oricarui autonomii teritoriale sau culturale sau guvern propriu. La ora actuala ungurii detin un sfert din guvern si au colaboreaza din plin la dezastrul national. Un guvern autonom propriu format numai din securisti si incopetenti si hoti maghiari va face acelasi lucru Aceasta autonomie poate fi discutata numai intr-o Romanie cu adevarat democratica si prospera. Dar acest lucru cere un efort continu si mai multe generatii
    Oricum acest guvern autonomist trebue trimis dupa gratii chiar inainte de formare. Nu cred ca secuii ar trebue sa se retraga in munti, dealuri , paduri si sa devina partizani .
    ar fi un timp pierdut. Propunerile mele pe aceasta tema sunt numeroase dar nu vreau sa torn ulei pe foc, Renunt pentru ca nu vreau sa fiu din nou invinuit ca vrea sa iau Ardealul. Repet ….nu am timp fiind ocupat cu filmari si probleme personale. Dealtfel sunt si prea departe.

  14. Maria S.(Timisoara) Says:

    http://www.simpara.ro/Atac-final-la-Rosia-Montana-364.htm
    Marius, inca o lovitura pe ziua de azi, vin si vin.
    Dumnezeu sa-i dea putere lui Stefan Sames sa lupte pana la sfarsit.
    Si sa invinga. Oricum este un nemuritor.
    Fotbalistii raman in istoria clubului, cei care isi fac manarelile in spatele si pe spatele adevaratilor eroi ai cluburilor sunt haos si vor disparea in el.

    Multumesc pentru atentionare.

  15. adrian Says:

    Vad ca si blogul prieten cu acelasi format wordpress – http://www.transildana.wordpress.com are aceeasi problema, probabil e o chestiune a serviciului.
    Si eu ma intreb de exemplu de ce cateodata statisticile mele de la blogger imi arata ca am brusc vreo 15-20 de vizitatori din Coreea de Sud iar Flag counter ma asigura ca n-am avut niciodata vizitatori din Coreea de Sud :))

  16. Motraux Says:

    @Roxana…nu este adevarat.
    @motraucs vezi ca o incasezi te-ai facut cam obraznicuţ,vezi ca nu mai pupi Ziua Frantei. 😦

  17. ROBERT HORVATH Says:

    @ Mata si compania de pisici anti Robert
    RECUNOSC CA SUNT MITOCAN ROMAN SI AGENT UNGUR.
    conform a doua articole dedicate prsoanei si personalitatii mele.
    I.T.MORAR :” UN PAPAGAL UNGUR BRUIAZA ARTA ROMANEASCA LA NEW YORK”
    T. UNGURANU : „MONUMENTUL MITOCANULUI ROMAN LA NEW YORK”

    http://tru.blog.cotidianul.ro/2008/08/05/monumentul-mitocanului-roman-la-new-york/

    ARTICOL SCRIS LA COMANDA LUI T.BASESCI PRESEDINTELE DE DEZONOARE A INSTUTUTULUI CULTURAL ANTIROMAN :
    fragment
    „La New York, de pildă, tabăra românească a folclorului socialist-voevodal e plasată complet în afara spurcatei vieţi americane, are năbădăi lăutăreşti şi se exprimă prin golănii tricolore.În viziunea grupului străromân de la New York, Institutul Cultural trebuia să rămînă hotel de şpriţuri şi bancuri băieţeşti.
    Un alt membru al grupului, Robert Horvath, a adus poliţia iar poliţia a venit a văzut expoziţia, a ridicat din umeri şi a plecat. Horvath e delatfel agitator en titre la New York, unde a stricat mai multe dezbateri, a emis zgomote proprii neplăcute pe trotuarul din faţa sediului ICR şi a descoperit un complot pro-comunist organizat de autorii Raportului care au declarat comunsmul o orînduire criminală. Horvath obişnuieşte, deasemenea, să dea telefoane de ameninţare , în timpul lăsat liber de o lipsă de preocupări fără limite şi de o nevroză fără leac.
    Era nevoie de o asmenea expoziţie, la ICR New York? Era şi e nevoie de orice expoziţie care rupe imaginea României de mitocănia de azbest a culturii socialiste. În rest, nu contează cine şi cum expune.
    O cedare ar readuce în ICR New York ştergarele, şpriţurile, mitocănia şi anonimatul deplin. Tipic pentru schizoidia culturală română: acasă imităm occidentul, la New York construim Monumentul Mitocanului Român.

  18. ROBERT HORVATH Says:

    @ Intru amintire…………

    CHIAR TREBUIE SĂ BEA URINĂ PE BANII ROMÂNIEI?
    De Roxana Iordache

    CHIAR TREBUIE SĂ BEA URINĂ PE BANII ROMÂNIEI?

  19. Motraux Says:

    @ Robert daca ai un motan negru lasa-l pe el sa posteze la aceste teme pisicesti…ar fi mai interesant decat tine ma gandesc 🙄 😳

  20. Maria S (Timisoara) Says:

    Dumnezeu sa il odihneasca pe Stefan Sames !

  21. ROBERT HORVATH Says:

    @Motraux
    Motanul negru le posteaza iar eu zgariu.

  22. Mâţa Says:

    @Motani. Ba mă pune pe mine, că-s portocalie. :mrgreen:

  23. motraucs Says:

    @ Mâţa …oricum tu esti sefa,Motraux s-a compromis de la faza cu latratul…ati vazut-o ? 😀

  24. Mâţa Says:

    @motraucs. Tu ai noroc cu aşa unchi, că altul ţi-ar da pe coajă! În loc să-i zici sărumâna coane că te-a salvat la ambasadă când te-ai îmbătat şi a vrut să te umfle franţuzoaica, tu faci mişto de el, că ai mocuţa aia dulce şi ţi-ai tras colier liberal. 🙂 A zis că eşti de fapt cuminţel, că el era de patru ori mai nebunatic decât tine ca puiuţ. 😛

  25. motraucs Says:

    😳 😳 😳

  26. Roxana Iordache Says:

    @Motani. Sunteţi dulci. 🙂

    @PLANO10, @Theodora. Mulţumesc, dar nu există acolo, am încercat şi eu, pentru că trebuia să fie salvată, altfel n-avea cum să persiste în antet.

    @Maria S. Să-ţi trăiască! 🙂 Mulţumesc şi pentru semnalul Renatei, şi pentru linkuri.

    @Marius Mina. 😦

    @adrian. Mulţam! Sper să fie aşa.

    @balbeck. Depinde cum le creşti.

    @Robert Horvath. Numai o persoană dezaxată ar putea susţine aşa ceva: „CONFLICTUL UNGAR ROMAN TREBUE SA CONTINUE !”. E un motiv suficient ca să vă banez.

  27. stejarul Says:

    @Roxana
    Cred ca WordPress are probleme pentru ca si pe blogul meu a disparut imaginea.
    SimP

  28. Roxana Iordache Says:

    @stejarul. Mulţam, m-am liniştit. Să sperăm că atunci când vor reapărea, nu le vor încurca. Adică, motanul meu să ajungă la cine ştie cine şi eu să mă pomenesc cu o poză … portocalie. :mrgreen:

  29. Roxana Iordache Says:

    Aiurea, nu s-a remediat. Sunt inovaţiile WordPress, mereu cu două tăişuri. Dar parcă în ultima vreme s-a dovedit zicala cu mai binele ca duşman al binelui. 😐

Lasă un comentariu