EFORTURI MONUMENTALE ÎN GUVERNUL ROMÂNIEI

Video de RdkJoacaHns

„Eu, Elena, sunt foarte bucuros să lucrez cu tine. Trebuie să faci eforturi monumentale ca să nu cazi sub farmecul tău, în calitate de coleg. Eşti inteligentă, eşti frumoasă, eşti tenace, ai anduranţă la mediul general dezgustător al politicii româneşti şi nu te deranjează vecinătatea oamenilor de valoare, ceea ce înseamnă că vei putea face cu oricine echipe de valoare şi PD-L are probabil nevoie de acest lucru”.

18 răspunsuri to “EFORTURI MONUMENTALE ÎN GUVERNUL ROMÂNIEI”

 1. EFORTURI MONUMENTALE ÎN GUVERNUL ROMÂNIEI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 24 November 2010 – Blog « Cum sa castigi o masina. […]

 2. motrauxdesarsaylles Says:

  ala e baconski ? 🙂 😆

 3. motrauxdesarsaylles Says:

  Domnuuu monumental in eforturi ia de citeste :

  L’hiver sur la ulitza

  A-nceput de ieri să cadă
  Câte-un rrom, pe urmă doi.
  Franţa pusă e pe sfadă,
  Şi ni-i dă pe toţi grămadă,
  Înapoi.

  Nu e cuşer, dar e bine
  Pentru Sarkozy, acum;
  Taberele-s toate scrum,
  Dar năvalnic vuiet vine
  De pe drum.

  Sunt ţigani şi balabuste,
  Vin la Otopeni ţipând,
  Şi se-mping şi sar râzând,
  Şi se-mpiedică de fuste,
  Vrând-nevrând.

  Cei mai mari, acum, din sfadă,
  Stau pe-ncăierare puşi,
  Cei mai mici, de foame-aduşi,
  Se scâncesc şi stau grămadă
  Lângă uşi.

  Colo-n colţ, acum răsare
  Un ţigan mai mărunţel,
  Chinuindu-se să care
  O sacoşă mult mai mare
  Decât el.

  Opt cercei cu dansul are,
  Cinci brăţări şi-un portofel,
  De la nişte trecătoare,
  Pe sub turnul ăla mare,
  Zis Eiffel.

  Altul, zău, cu dânsul, n-are
  Nici bagaje, nici nimic,
  Doar un lanţ, cu-o cruce mare,
  Care saltă în mişcare
  Pe buric.

  Trei ţigănci cu burta mare
  Şi cu rochii fistichii,
  Nu au loc ca să coboare,
  C-alăptează fiecare
  Doi copii.

  Un reporter vine-n grabă
  Să le ia un interviu
  Şi se-nvârte în pustiu
  Până când răspunde-o babă,
  Cam târziu.

  Se-oţărăşte rău bătrâna
  Către cel cu microfon,
  Şi-l înjură francofon,
  Fi’ncă nu mai e româna
  De bonton.

  Zice: -„Merde, cam mare graba,
  N-am făcut nimica rău,
  Uite-aici, îţi spune baba,
  Ne băgară pe degeaba
  La bulău.

  Şi, degeaba ne-au dat banii
  Că, mai şmecheri suntem noi.
  Într-un an sau maxim doi,
  Ne întoarcem, toţi ţiganii
  Înapoi.

  Nu e mare socoteală
  Că acasă ne-aţi trimis,
  Ne-adunăm la repezeală
  Şi să vezi atunci ciordeală
  La Paris „!

 4. Ultimul sondaj: Victor Ponta il depaseste pe Crin Antonescu | Aici, Sonia Lorena Says:

  […] Alina Gorghiu, Theodora Marinescu, Danioan Popescu, Liviu Jicman, Dan Voiculescu, Adina Valean, Roxana Iordache, Ioan Mircea Pascu, Daciana Sarbu, Cristina Pocora, Corina Cretu, Catalin Ivan. This entry […]

 5. ghitabizonu Says:

  Lasati orice speranta voi ce traiti aici …

  De la anu platim la medic …. Pana la 600 de lei .
  Cica ca cum ca Vladescu daca nu dadea primele de concediu … nu trebuiau taiate salariile .
  Strauss Kahn zice ca vom intra in incapacitate de plata ..
  Curtea Constitutuonala zice pardon vice versa decat zicea mai alataieri .
  Parlamentu de fapt este ras , tuns cu perdaf.
  Mugur Isarescu acuza romanii ca prea au luat credite , Unii au luat da platesc cu totii, ca deh solidaritate . Solidaritatea saracului cu cel bogat . Si mai zice Mugur “”Banuiesc ca nu mai exista cineva care sa se indoiasca de capacitatea Romaniei de a rambursa datoria publica”, Ma rog Strauss Kahn nu-i decat sefu FMI nu cineva …
  Generoasa Berta Satanase promite ca ii va da lu Adrian Nastase o jucarie sa nu planga prea tare . Adica opozitiei . Generoasa dama , asa ca si social democratia cu generoasa deschidere catre upper midele class si sprijina scaderea cotei unice de impozitare …
  Se pare ca vom lua ca tontii lumina de la noua Passionaria si vom deveni urmasii lu Traian , chiar si aia nascuti inaite de a se naste Traian atque Zeus,ro
  Traian avu mari sucesusri la Lisboa si Sarkozzy promite ca nu vom intra in spatiul Schengen iar portocalii se bucura (v EvZ ).. asta inseamna ca atingerea idealului bashesc ca sa bajenim prin alte tari sa cautam de lucru devine cam ideala (adica idealu e ca in princpiu – se poa orice in principu da noi traim in Satrapia Romania sa ).
  Insa se pare ca la Lisboa s-a cam fasait cu NATO . Nu ne mai garateaza nimicuta . Cu atat mai bine , se deschid noi persepctive si dilema ori ne sinucidem ori ne asasineaza devine trilema – sau ne ducem de buna voie in Siberii de gheata …pe cheltuiala noastra nu a NKVD ului !!

  http://vremea.forumgratuit.ro/politica-i-economia-romaniei-f1/lasati-orice-speranta-voi-ce-traiti-aici-t224.htm#532

 6. Dominique Strauss-Kahn avertizeaza ca in privinta Romaniei intrarea in incapacitate de plata este iminenta « Hai ca se poate! Says:

  […] Dragon, Supravieţuitor, Cristian Dima, Basarica, Onu, Teo Negura, Starea Natiunii, Mirela Pete, ROXANA,  Pro Atitudine,  Victor Ponta, Corina Cretu, Gebelezis, Dan Voiculescu, Varujan Vosganian,  […]

 7. t1u1 Says:

  NC.
  Ba cum sa nu.
  Lipsea jacuzzi si dama din el.
  Dama din jacuzzi sa fi stat langa plescoianca si ar fi arat mai bine ca ea, in ciuda varstei.
  Sa stai sub poloaia de laturi si dupa aceea sa spui ca le meriti.
  Asta da, intelect, bun simt, educatie, modestie ….. lista nu are capat.
  In rest, la mai mare, coana joitico !

  Maria S.(Timisoara)

 8. t1u1 Says:

  Cautand fotografia cu dama din jacuzzi( Am vazut-o pe facebook, nu am salvat-o si acum o caut de zor, cine stie cand o voi gasi iar), m-am intrebat oare cand si-o fi alimentat rezervorul, mandra din Plescoi, in ce noapte blagosloslovita ?
  Si care a fost viteza de propagare in natiune, a marelui eveniment.
  Eveniment de care sunt la curent si nou nascutii natiei.
  Binecuvantarile mijloacelor de comunicare de ultima ora si noroc cu mogulii, dar si cu viteza de colportare a unor asemenea „evenimente”, a preaiubitorilor si preaplecatilor romani-rumani.
  Si oare mai este vreun amarat in teritoriu si pe planeta, care nu stie cum se obtin fonctiile in respublica.

  Maria S.(Timisoara)

 9. Expert Bridge « Says:

  […] Caius, Daurel, Onu, Jenică, Andi, Teo, Flavius, Sebra, Matilda, Cristian, Tanya, Gabriela, Roxana, Alex, Marius, Transildania, Dale, […]

 10. Un ultim apel de fapt inca un atac dur indrepat impotriva politicienilor din opozitie si impotriva presei libere « Dum spiro, spero Says:

  […] Supravieţuitor, Cristian Dima, Basarica, Onu, Teo Negura, Starea Natiunii, Mirela Pete, ROXANA, Simion, Pro Atitudine,  Victor Ponta, Corina Cretu, Gebelezis, Dan Voiculescu, Varujan […]

 11. sandman Says:

  N-am auzit in viata mea ceva mai libidinos. Deh, pui de kominternist invatat de mic, din familie cu pupincurismul.

 12. ghitabizonu Says:

  Totusi este ceva cu societatea noastra ….

  Ia sa privim nitel . Ieri pestinentialu iesi din nou pe ecran si se juca de-a primul sinistru al tarii . si ce mare lucru ? Asa este el jucator nu otiosus precum Iliescu !!Da daca se juca si Iliescu …mama Doamne ! (lu Iliescu i se asculta si flatuenta sa se analizeze daca nu incalca despartirea putorilor in stat !).
  Guvernu baga tare si trece peste parlament . Nimeni nu zice nica – decat cel mult ca majoritatea si nici o organiatie civica nu guita comunismu samd. Cel mult ca constittia e proasta ci ca curtea constitutonala se baga prea mult. Acu 7 ani de zile rupeau lantzu si se simteau zilnic persecutati , insa azi zic ca telefoanele li se asculta sa-i protezeze. Pardon sa-i prostateze. .. Uf .. sa incerc pe litere : p r o t e j eze. De cine ? De ei insisi ! C’asa-i demoracratic si necomunist !
  Sa zic asa in cea mai linistita manera democratia sucomba in bratele virile ale Lupului De Mare si Capitan de Tara (ca bapoare …)

  Acu .. cu vreo 14 ani inainte sa ma nasc io , in anu de varf al dezvolatarii Romaniei antebilite democratice si monarhice scurt pe doi partidele au fost bagate in sac si sacu in debara. Lica Lupescu isi trase constitutie pe masura la comanda proprie si democratura expira linistita si fericita in bratele virilui Rexi. Lumea a zis bogadaposte Doamne ca ne-ai scapat de nebuni !!
  Ca cat a fost dictaura si cat maimuzzolissire sincrona cu “Europa” (cea catolica!) nu are importanata. Mai interesant ca a vut loc asa in linsite, DUPA iesirea din criza si in anul record al dezvolatarii samd . Pe cand afacerile infloreau , teatrelele erau pline (daca e sa-l credem pe Sica Alecsandrescu), resturantele bune la fel , carciumile la fel , blocurile se inaltau nu chiar ca in porumbu ori Drumu Taberei in anu 75 da oricum , carterele de vile samd .. Un lung suspin de usurare ca s-a terminat bacanala ….

  In cu totu alt regim politic , da unu care se mai dezgheta si mai permitea ma miram si io ce se intampla .. Tov Secretar General al PCR si Presedinte al Consiliului de Stat al RSR cu buzduganu in mana (?Hhaaa?!?) depunea juramant ca Presedinte al RSR si , in mod abolsot ilegal si nepartinic Transfagarasanu primea numele de Nicolae Ceausescu. Cateodat se mai inteba cate unu “ dom’le da parca nu aduce a cult a personalitatii da ramanea fara raspuns sau hai nu-ti mai bate capu ! Ma rog la Mamaia a luat premiu o .. cantata cantata de Doina Badea (ceva intre opera si mars discurs funebru) .. si numa Barbu si Saptamana culturala au zis bre parca era muzica usoara .. nu belcanto !
  Am asa o impresie ca cultu lu Incultu a fost mai debgraba o cestie de autorganizare decat de organizare (adica comanda de stat!). Ca sa va mai zic ceva se zice vizta din RPDC .. ma rog ca de acolo s-a preluat ideea aia cu intampinarea dansata (insa is curios daca ar fi strambat din nas vreunu : zau asa tov Secretar general o sa zica rauvoitorii ca ca la triburile din Africa ) si mai tin minte discursul ala. Insa discursul ala nu zicea faceti-mi chip cioplit ! Chipul cioplit i l-au facut de canalii ..
  Asa ca azi .

  D’aia adevar graiescu-va voua : este ceva cu societatea noastra ….
  Si ca pestele da si societatea de la cap se impute. Fiindca creieru e mai expus putreziciunii , daca intelegeti aluzia .
  http://vremea.forumgratuit.ro/societatea-f2/totusi-este-ceva-cu-societatea-noastra-t227.htm#538

 13. Marcus Says:

  Chiombule, Buzata Ta Cat Cheltuie Pentru Ruj?

  Ultimul recital in materie, tinut de tzopul badaran care a uzurpat printr-o frauda masiva si grosolana fotoliul cotrocenist, le-a facut pe malagioacele mioritice si pe etnicele satrare, care la o adica isi lovesc adversarii cu pruncii de la tzatza, sa paleasca pur si simplu de invidie si oftica. Mahalagiul numaru’ unu al tarii si-a deversat de aceasta data tucalul cu ocari si batjocura, pe de-o parte in capul bugetarilor care indraznesc sa ceara oarece urme de bani pentru munca prestata, iar pe de alta parte le-a facut albie de porci pe mamele copiilor nostri, pe care dobitocu’ a incercat si sa le caricaturizeze intr-un mod de-a dreptul scabros din aceleasi motive. Cretinoidu’ uita sau se face ca uita faptul ca majoritatea incriminatelor respective sunt doamne respectabile, absolvente de institutii superioare de invatamant care, pentru un salariu mizerabil si ala ciuntit, se chinuie in acest sistem bugetar manarit de talharii lui , in frunte cu el, sa ne invete copiii carte sau sa ne puna pe picioare cand ne imbolnavim.
  Vazand cu cata ura si dispret vorbeste despre consoartele noastre pe care le ridiculizeaza deoarece isi revendica “banisorii” munciti, am realizat in sfarsit, dupa mai bine de patruzeci de ani, ce insemna sintagma folosita ca termen generic de comunisti de “dusman al poporului”. Ei bine, daca ea era folosita de comunisti doar in scop propagandistic, in cazul basescului, ea trebuie luata ad-litteram deoarece chiombu’ uraste efectiv acest popor si, culmea, nu face din asta niciun mister, facandu-ne ori de cate ori i se scoala lui pe chelie, cum ii vine la gura si aplicandu-ne calificative si epitete care mai de care mai umilitoare si mai injositoare.
  Cabotinu’ din el nu a putut sa se rezume la haznaua de cuvinte care s-a vrut “discurs prezidential”, a mai apelat si la mimica pentru a intari efectul imaginii “femeilor rujate si cu ochii cat cepele”. Numai ca, de fiecare data cand se da in stamba cu astfel de acuze la adresa poporului pe care-l conduce spre dezastru total, magarul dracului uita sa se uite in propria ograda in care, buzata de fi’xa, are buzele nu cat cepele, ci cat dovlecii, buze pentru care consuma tone de ruj pentru a le boi o singura data. Diferenta dintre tuta propulsata in ditai fotoliu europarlamentar de manevrele si fraudele electorale comise de el, si doamnele titrate si stimabile care prin truda lor de zi cu zi mentin in viata un sistem medical, de invatamant etc. bagat in coma de incompetenta de notorietate internationala a guvernantilor basiti, consta in faptul ca tuta nu plange dupa “banisorii” de ruj, ea incasand Euroi cu basculanta doar pentru a-si etala tampenia in cel mai inalt for european.
  Nu este prima data cand fac aceasta afirmatie, singurul lucru care i-a mai ramas chiombului de facut in materie de mahalagism este, ca in timpul unei astfel de isterii televizate, sa-si dea nadragii jos, sa ne arate dosu’ si sa ne ordone sa-l pupam in fund.
  Dar, nu este tarziu, mai are la dispozitie inca patru ani de mandat.

 14. Basescu reformatorul si dusmanii poporului « Hai ca se poate! Says:

  […] Dragon, Supravieţuitor, Cristian Dima,  Onu, Teo Negura, Starea Natiunii, Mirela Pete, ROXANA,  Pro Atitudine,  Victor Ponta, Corina Cretu,  Dan Voiculescu, Varujan Vosganian, Simion […]

 15. Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu a gasit vinovatii care tin tara in loc « Dum spiro, spero Says:

  […] Dragon, Supravieţuitor, Cristian Dima,  Onu, Teo Negura, Starea Natiunii, Mirela Pete, ROXANA,  Pro Atitudine,  Victor Ponta, Corina Cretu,  Simion Cristian, Andi Bob, Carmen Negoiţă, […]

 16. plano10 Says:

  Ce taur se da boukoischi pe langa femela ciurdei pazite de ciobanul din deal!

 17. Marcus Says:

  Nutzica, ne iesti far si calauza!

  Urmasa lu’ Ceauseasca, poreclita si codoi,
  Nascuta in iesle sfanta, in poiata la Plescoi,
  Fosta-n plen sanctificata de o gasca de golani
  Si pusa sa manareasca din buget ai nostri bani.

  Euroi intr-un diluviu se revarsa in suvoi
  Pentru rate datorate de Elena ot Plescoi
  Kilometri-ntregi de drumuri, potecute si sosele
  Prin minune-s transformate in ciubuc pentru lichele.

  Clientela-nfometata sta la rand sa-si ia rasplata
  La avansul ce platit-a cand Nutzica fu votata.
  Ale tarii drmuri sparte ca dupa bombardament
  Vor ramane desfundate asteptand alt decident.

  Caci Puterea de acuma, pusa doar pe jaf si furt,
  Gauri proprii isi astupa cu bani luati ca imprumut.
  Saracanu’ cu spinarea de chiomb e zorit la munca
  Cheag talharilor din clanu-i cat mai mult sa le aduca.

  Avem insa-o consoloare, sfanta opera divina,
  De Pasti, din Plescoi, Nutzica ne va da la toti lumina.
  De-am fost orbi, vom vedea iara gropile sa evitam
  Cand pe drumurile tarii in trafic greu ne angajam.

 18. Marcus Says:

  Leano, murim cu tine de gat!

  Inspirata de Lewinsky, interpreta la oboi,
  Tot asa-i canta lu’ chiombu’ si Elena ot Plescoi,
  Dupa ce in prealabil lasa fota la bariera
  Si-mbracata in Versace facu in partid cariera.

  Azi nimic in tara asta, la nivel de guvernare,
  Nu se face fara stirea sau a fufei aprobare.
  Ea imparte si-si ia partea miliarde din buget
  Nelasand nicio letcaie din purcoiu’ de banet.

  Hoti am mai avut in tara, in asti douazeci de ani,
  Dar discreti, mai cu fereala cand dadura iama-n bani.
  Astazi insa hoata noastra, staroste de cabinet,
  Se infrupta fara teama sau vreo urma de regret.

  Sub pulpana lui chiombila, avand dreapta pe oboi,
  Stanga ea si-o foloseste ca sa scape de nevoi.
  Ne-a adus la prag de groapa arvunindu-ne izmana
  Pe picior mare traieste si rade de noi cucoana.

  Ba mai vrea si Primaria, cu ea maistru la uzina,
  De unde sa-mparta lumii, ca Isus, sfanta lumina.
  Sus, in Rai, Dumnezeirea potopita-i de necaz
  Leana da lumina sacra, la negru, far-de ucaz.

  Si vazand cum romanimea e dispusa sa inghita
  El va delega pe dracu sa ne scape de tampita.
  Sa o ia pe cioara blonda, s-o arunce drept in Ghena
  Sa ne izbaveasca neamu’ de-asa hoata fara jena.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: