PSD BRUXELLES, FECUNDAT DE GRIJA UE

Internaţionalismul antinaţional este liantul între PSD şi băsiştii pe faţă. Fesenismul globalist sau slujul către o nouă şi cea mai perversă Internaţională.

De-aia Şulf, Loboda şi alte secături socialiste l-au susţinut pe Băsescu la referendum, cot la cot cu PPE. Fiindcă e servitorul Sistemului mondialist.

În timp ce Firea, Ivan şi alte pipiţe săreau din baie la începutul anului să atace din senin PNL şi să revendice ruperea USL – de parcă fără liberali ar mai fi fost ei la guvernare cu un prim-ministru din partea lor -, preşedintele PSD Bruxelles – care în acest fel şi-a rupt aţa anonimatului, pe nume Dan Luca – măcănea disperat că „partidele tradiţionale transnaţionale” –  !!!  – ar trebui să strângă rândurile împotriva „partidelor anti-sistem”, fiindcă altfel în adepţii anti-UE câştigă teren în Parlamentul European.

În realitate, partidele tradiţionale sunt naţionale cu o conştiinţă firească a apartenenţei europene şi nicidecum „transnaţionale”. Singurul partid naţional care încă mai există în România este PNL. Iar liberalii europeni sunt singurii care au susţinut consecvent România.

Restul e demagogie. Extrem de precară.

P.S. PSD Bruxelles e de fapt disperat că se revine la „matricea naţională”. Asta-i problema iudelor. Citat din tembel: „Într-un scenariu catastrofă, vom avea 25 la sută din Parlamentul European de după alegerile din mai 2014 dominat de eurodeputaţi care sunt împotriva UE, sunt pentru revenirea în matricele naţionale, fără nici o şansă de a menţine sistemul european”.

http://www.mediafax.ro/politic/liderul-psd-bruxelles-e-imperativ-sa-nu-fie-alesi-eurodeputati-care-sunt-impotriva-ue-11846683

11 răspunsuri to “PSD BRUXELLES, FECUNDAT DE GRIJA UE”

  1. PSD BRUXELLES, FECUNDAT DE GRIJA UE » Bloogle Says:

    […] Original Blog » […]

  2. Ghita Bizonu' Says:

    Ptr Humor ..
    ca te plangeai ca pe blogu lu AN nu a aparut un mesaj de-la tau.
    Uite ce sta la moderare :
    ––––––––––––––––––––––––-

    Sa zic asa un deznodamant “normal” izvorat din “profunda intelepciune” a unor …….tii patente de genu :

    1) cel mai mai inteligent cedeaza primul
    2) ce nu te omoara te face mai puternic
    3) un singur om curajos constituie o majoritate

    Nu cred ca este necesar sa detaliez (totusi nu sunt chiar atat de crud)
    ––––––––––––––––––––––––––––––

    Cred ca in materie de nu apare .. sunt campion pe blogu’ lu’ AN.
    Ma rig sunt cam acid si nu cred ca cel mai mai inteligent cedeaza primul . Nastase a crezut si uite unde a ajuns .. deci cine a fost destept?!

  3. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

    Si ce paguba ar fi daca ar disparea ue.
    Fondurile pe care le cotizam le-ar fura astia din interior nu ar fi directionate catre altii si noi batem din buze a PAGUBA.

    CEI DREPT E DREPT FSN = PSD + PDL + ALTE SCURSURI SANT PARTIDE MAI MULT DECAT TRADITIONALE (24 DE ANI SI NU MAI MULT).
    MARE DOBITOC PSD-RAUL ASTA.
    ATAT DEOCAMDATA.
    REVIN

  4. Ghita Bizonu' Says:

    Iarta-i draga ca e teleptuali. Ca numa un teleptual poa zice tampenii din astea antinationale .
    Isa Loboda ala nu se poart6a asa de dragu internationalismului ci de dragu lu Reichu 4. Ca in 1914 social democratii germani au votata cu urale razboiul si laua facut ferticit pe Wily 2 ” De azi nu mai suntem decat GERMANI!!!!”
    Adica voi a zice ca scopurile Mekeloazei sunt si scopurile Svobodei: Deutchland uber alles!!!!
    Ca in gnl internationalisti sunt de 2 tipuri :
    1)Idealisti (adica imbecili)
    2)Ipocriti (adica internationalism este sa iti bage pe gat nationalismu lor. Din Moscova 1977. Statia de metrou zisa a Konsomolistilor. In sala principala – spendida! – pe tavan mozaicuri cu scene istorice. Nu nu rascoala lu Spatacus, Aristonicos, rascoale taranesti .. nu!! Drujine ruse, Nevski,. Kalka, Petru cel Mare, Suvorpv, nu Revolutiaq franceza ci Kutizov samd. CVurat „internationalism revolutioner”. Ma rog de la al doilea mozaic am inceput sa injur .. destul de tare. Daca totusi a inteles vreunu si-a tinut gura ca sa nu explice cum e cestia cu internationalismu’ si unde ma-sa disparu Revolutia Franceza …)

  5. mihai444 Says:

    http://ampress.ro/stiri/nici-cand-au-venit-sovieticii-n-a-fost-mai-grav-ca-azi-pentru-romania-stat-pe-cale-de-disolutie-atrage-atentia-istoricul-dinu-c-giurescu/

  6. mihai444 Says:

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/R+Manescu+despre+ancheta+DNA+la+CFR+Peste+1+000+de+vagoane+apar+

  7. Radu Humor Says:

    Bizoane, până la urmă a apărut, dar din păcate n-a mai mers nimeni în urmă să-l citească 😉

    „Si ce paguba ar fi daca ar disparea ue.
    Fondurile pe care le cotizam le-ar fura astia din interior nu ar fi directionate catre altii si noi batem din buze a PAGUBA.”
    Nici măcar paguba asta n-ar mai fi, deoarece ai noştri ciordesc sub directa îndrumare a celor de la Mue ( marea uniune).
    Că altfel cum ar avea îndrăzneala, curajul şi demenţa de a fura în halul ăsta, dacă nu le-ar ţine de şase nemernicii ăia ?! :mrgreen:
    Şi mai ales dacă nu i-ar apăra cu atâta îndârjire când sunt prinşi asupra faptului !
    Nişte borfaşi ordinari, ce se deosebesc doar prin locul unde-şi au vizuinele !

  8. Radu Humor Says:

    Eu aş propune, în contra-partidă cu ce propune acel Luca, un (alt)fel de varză de Bruxelles, ca toţi europarlamentarii propuşi spre a fi aleşi să-şi declare cu exactitate etnia.
    Că altfel ne trezim iar cu un Parlament European format din 75-85 % etnici sau simpatizanţi iudeo- masoni, de ale căror bune intenţii ne-am convins şi săturat, până peste cap !
    La catalog, sunt polonezi, germani, francezi, unguri, români, spanioli, portughezi, olandezi ş.a.m.d., dar dacă-i cauţi mai bine ,prin părţile esenţiale vezi că-s dacă nu prima, măcar a doua generaţie de pretutindenari, care dacă n-au o ţară (sigură) a lor, mai ales că între ei nu se pot înşela sau fura, vor să-şi tragă o moşie de vreo 550.000.000 milioane de sclavi moderni. Europeni 😉

  9. Radu Humor Says:

    Şi cu ce drept îşi trag ăştia nişte salarii/îndemnizaţii de nababi şi imunitate de zici că-s angeli pe pământ, când urmare a acţiunilor de până acum au reuşit să aducă la sapă de lemn întreaga Europă, cu deosebire ţările unde au putut cumpăra conduceri la preţuri derizorii.
    Că exceptând Germania, pe care o folosesc perfid, împingând-o în faţă, până-şi văd sacii în căruţă, ca mai apoi, în caz că nu le reuşeşte maleficul plan de a crea, tot ei, o nouă uniune de teapa celei sovietice să aibă pe cine da vina.
    Astfel că biata, „cea mai puternică femeie din lume” 😆 , văcuţa cu nume de înger şi bazin fracturat, va fi prima căreia i se va pune eşecul în cârcă 🙄
    Şi binenţeles, din nou, poporul german !!
    Care deocamdată doarme liniştit şi visează decrepit, dar şi puţin stânjenit la ce visa şi pe vremea lui Hitler !
    Care, şi el avea, culmea, ceva „origini nesănătoase” :mrgreen:
    Că doar ei, Marx, Engels, Lenin, Stalin, Ana Pauker şi Brucan, tismănenii, patapievicii, oiştenii, neulanderii ş.a. au inventat expresia, cu care au decimat popoare întregi ! :mrgreen:
    Iar acum rompuii, redingii, baroşii, cattrinele şi ceilalţi vor să continue ce-au început ceilalţi, dar, ce-i drept , cu alte arme.
    Mai bine zis, fără ele !
    Fără împuşcături, ci cu bubuituri/tunuri financiare, fără jefuire, şi prin îndatorare, fără procese politice, ci doar prin înfometare !
    La fel ca FMI şi ăştia au reuşit să lase în urma lor, doar ce lăsau odinioară năvălirile, la fel de barbare, precum cele de astăzi !
    Cine vrea exemple, n-are decât să vadă ce-au ajuns ţările lor . Dacă-i grec în Grecia, dacă-i sârb în Yugoslavia, dacă-i spaniol, portughez, bulgar, francez, dar mai ales român, în propria ţară :mrgreen:

  10. virgilvirgil Says:

    He-he-he ! „Matricea nationala” nu e numai problema iudelor , e in special problema iudeilor … Ca far de astia nu si.ar avea loc existanta iudelor . A fost , este si va fi …

    PS

    Din pacate PNL e al dracului de departe de matricea cu pricina tragind de zor sa capate locul trei intre feseneurile intenationaliste ale iudeilor si iudelor .

  11. Ghita Bizonu' Says:

    ”Că exceptând Germania, pe care o folosesc perfid, împingând-o în faţă, până-şi văd sacii în căruţă […].
    Astfel că biata, “cea mai puternică femeie din lume” , văcuţa cu nume de înger şi bazin fracturat, va fi prima căreia i se va pune eşecul în cârcă
    Şi binenţeles, din nou, poporul german !!
    Care deocamdată doarme liniştit şi visează decrepit, dar şi puţin stânjenit la ce visa şi pe vremea lui Hitler !

    Saraca Jemanicka atat de mica, nestiutoare si ingenua!! O fetita retardata pe care niste perversi o momesc cu niste bomboane ca sa o …. Saracu Kohl ce imbecil!!! Ce popor de idioti patrenti .. astora trebe sa le se comande “”inspira! Expira!”

    Hai sa fim cucoane serioase si sa cerem plata (verigheta, banu) cu anticipatie …

    Io nu ii crez chiar atat de destepti, atotputernici si malefici si pe nemti atat de imbecili.

    Ce se intampla azi este mult din voia Germaniei.. Ca Germnaia din propie initiataiva a purces la destramarea Iugoslaviei. Germania si Austria si Ungaria si bunul papa Boytina.
    Ca euro a fost extrem de util Germaniei ..chiar prea util :

    De ce am creat euro? L-am creat pentru a salva piata comuna, piata europeana. Bunurile, serviciile persoanele, circula in mod liber. Or, cand existau inca, inainte de adoptarea euro, monedele nationale, existau evolutii, fluctuatii de paritate foarte puternice, de 30-40 la suta, intre 1992-1995. Era deci imposibil de a asigura libera circulatie a produselor pentru ca germanii, francezii aveau dificultati sa isi exporte produsele in Italia iar tricourile italiene invadau pietele germane sau franceze. Prin urmare constructia euro a avut drept scop sa consolideze piata comuna
    http://europapress.over-blog.com/article-yves-thibault-de-silguy-in-exclusivitate-pentru-europapress-criza-economica-va-intarzia-programul-de-aderare-la-spatiul-euro-52044769.html

    Clar? Ca apa chioara!! Ca votca!!!

    Acu despre “meritele” lor in domneniu. Per total nule .. a da au fots destui dintre ei care au activata ptr “Europa” .. insa sa zic asa “mandatati” de catre altii , in specail marile afaceri. Azi cele germane Doicea cea Grasa vrea uber alles!!! Adica Konzernurile.

    Au si ei un “merit”. Le place sa se laude. Ca musca la arat. A murit unu’ in batalia X – apai ei sunt eroii care au castigat!! A facut unu parte din comitetu Z – apai toate meritele sunt ale lor!!! Ma rog fiind in gnl cam vanzatori de piei de closca au clanta mare si multi ii cred. Io nu.

    Si acu’ cu national. Ei nu sunt atat “internternatonalisti” cat “cosmopoliti” . Ei s-au dezvoltata de cele mai multe ori ca minoritati urbane imperiale. Strans asociati cu imperii : persan, macedonean, roman (da stiu .. cu astia prea au facut pe nebunii da’ au gasit unii mai nebuni decat ei!!), arab .. Au prosperat si in Imperiul Otoman. Si in Imperiul German in partile habsburge. In Polonia pe vremea cand era mare cvasiimperiu. Ei viseaza de fapt la ceva tip Kakania de prin 1870 (uitand ca Adolf era si el austriac). Au avut o perioada “fasta” in anii 20-40 in URSS cand au “evadat” din zona de rezidenta. Adica s-au descurcat bine in gnl in imperiile multinationale ca minoritati urbane imperiale. Ei nu sunt apriori impotriva natiunii – cu conditia ca sa fie acceptati de o natiune care sa fie propretara de imperiu multinational si sa ii foloseasca ca intermediari…
    Si acu ca o bizarerie .. e.. e un E. Cum naiba se face ca tocmai Italia de Nord , tarile de Jos si Anglia in momentu treceri la capitalism erua cam lipsite de evrei ?! Adica ca care sunt “meritele” lor in capitalism ?! Lipsesc exact in tarile unde capitalismul s-a nascut si a triumfat rapid… excact in momentul triumfului!! Deci avem de-a face cu multa laudarosenie .

    Si “matricea nationala” . Displace multora da din varii motive. Findca avem in cap imaginea daurita a Imperiului Roman. Unu si acelasi de la marea Irlandei pana spre Armenia. Peste care se suprapune catolocismu. Ca catolic inseamna universal. Si problema nu sunt ei ci visul imperiului universal …
    Iar ei ? Ei nu sunt promotorii (desi se lauda!!) ci doar instrumentele altora .. si dupa parerea mea destul de prosti sa isi inchireze fundurile ptr rafuiala finala …
    Si mai zic ca ar trebui sa isi aduca aminte de cestia ca Trufia e trambita caderii Parca Solomon a zis-o ..

Lasă un comentariu