URMEAZĂ GRAŢIEREA LUI POPA ŞI OMAR HAYSSAM

Vă amintiţi cum tuna Băsea despre Necolaiciuc şi ce mai ameninţări profera în legătură cu ex-trădarea lui? După, s-a întâmplat că a fost eliberat, şi-a administrat averea şi acum a fost achitat. Că doar nu era s-o tragă după el pe Anca Boagiu!

Precedentul anunţă graţierea lui Nicolae Popa şi Omar Hayssam.

11 răspunsuri to “URMEAZĂ GRAŢIEREA LUI POPA ŞI OMAR HAYSSAM”

 1. madeinusa2010 Says:

  In Romania, JUSTITIA este comandata politic mafiot si…atat.

 2. URMEAZĂ GRAŢIEREA LUI POPA ŞI OMAR HAYSSAM » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. ada1957 Says:

  Corect… Din cate stiu eu Nicoaliciuc este VAR cu prima doamna….
  Videanu , Berceanu, Udrea , Boagiu , Ridzi … NU au voie la puscarie……Se atreneaza numai Viorel V Tonta… dar greu de tot…

 4. olimpiu65 Says:

  NUUU!!!! urmeaza promovarea lui Ioan Rus premier si presedinte PSD!!!!

 5. Radu Humor Says:

  Iar apare, însoţită de poza-i jegoasă, o analiză a lui Volodea Tismenetzki, odrasla celui sosit în România pe tancurile ruseşti să aplice teroarea şi crima care a decimat elita românească !
  Aceşti nesimţiţi, în loc să fie traşi la răspundere pentru crimele împotriva poporului român sunt plătiţi cu bani grei să denigreze România :mrgreen:
  „Ceea ce e important de reţinut nu e inconsecvenţa lui Vladimir Tismăneanu, ci rolul pe care l-a jucat şi îl joacă mercenariatul politic în distrugerea României. Publicate în România, giruetele ideologice ale dlui Tismăneanu amuză, debusolează şi invită la cinism şi amoralism politic. Publicate în limba engleză, pentru uzul experţilor şi oamenilor politici, aşa-zisele „analize” ale dlui Tismăneanu pot deservi profund intereselor naţionale ale României. Şi pun sub semnul întrebării luciditatea şi buna-credinţă ale aliaţilor noştri americani care se folosesc de asemenea informaţii otrăvite pentru a lua decizii în privinţa României.”
  Mai grav este că şi stăpânii lui iau de bune toate clismele cu care aceşti pretutindenari inundă massmedia internă şi externă !
  Toţi o apă şi-n pământ, fără de nimica sfânt !

 6. Radu Humor Says:

  „Jegos și grețos amestecul american în problemele românești. După ce CIA a coordonat alegerile pentru CSM, acum, ca într-un teritoriu aflat sub ocupație (Irakul sau Afganistanul vin rapid în minte) se dau ordine direct de la ambasadă, sînt chemate slugile de rang 2 să primească indicațiile de acolo, cît mai vizibil și mai ostentativ.

  De 3 decenii diplomația americană în România a fost dată în franciză unor hahalere reprezentînd cele mai dubioase grupuri de interese. Nu numai că situația se perpetuează, iată că se agravează.

  CSM – altă instituție (ciudată, de altfel, oricum ai privi lucrurile) care trebuie desființată urgent.”

  Poate nu chiar desfiinţată, ci doar depolitizată. Intern şi extern, că e plină de oportunişti slugarnici care împart doar nedreptăţi la comandă !
  Iar dacă aşa arată cei pe care-i sprijină, ostentativ şi pe faţă pretutindenarii americani, înseamnă că nici nu-s mai breji 😉
  Valabil şi în cazul celor de la UE…..

 7. Radu Humor Says:

  neamtu tiganu says:
  January 9, 2014 at 9:31 pm
  http://www.welt.de/politik/deutschland/article123677197/Rumaenien-wird-zum-Einfallstor-in-die-EU.html
  Oops s-au sucarit nemtii, Angie a noastra a cazut in cur pa gheata si i-o fi afectat creeru, ca lu Schumi!? Cica romanii le iau taxa moldovenilor sa-i faca cetateni romani, cica unii dau chiar spaga pt. asta, cica si ucrainienii iau cetatenie romana, cica astia iau cetatenie doar ca sa ajunga in EU, cica daca Ro are mai multi cetateni primeste mai multi bani de la EU, cica chiar pres. Basescu, asta e prea gogonata, nu-mi vine sa cred, o face din motive electorale.
  Ma astept ca toti Ucrainenii, aia care demonstreaza, precum si turcii din maidan sa-si ia cetatenie romana, astfel Romania va deveni tara cu cei mai multi cetateni din EU, o adevarata Romania Mare.

  o fi intors Angie curu ranit la base?

  P.S Uite asta viziune, cizmaru a vindut evrei, marinaru vinde moldoveni.
  Reply
  Radu Humor says:
  January 9, 2014 at 9:52 pm
  Râzi tu râzi, Harap…. Alb 😆 , dar văcuţa voastră a pus cornu-n turul pantalonilor marinăreşti !
  Ştii care-i ultima Poantă pe aici, mai ales de când cu liberalizarea vânzării pământului la străini ?
  – Mergeţi în Israel (în vizită), că altfel vin ei la noi ( la cumpărături) 😉 !

 8. Bordelezu Says:

  La mulţi ani!

  Mă bucur că, de cele mai multe ori, gândim la fel.
  Să fii iubită!

 9. Radu Humor Says:

  CITEȘTE ȘI DĂ MAI DEPARTE ! Scrisoarea adresată ÎNAINTE DE MOARTE poporului român de ARHIMANDRITUL IUSTIN PÂRVU

  Popor român !

  – Îţi scriu pentru că sper ca măcar acum, să îţi aminteşti cine ai fost, cine eşti şi poate aşa vezi încotro te îndrepţi!

  Eşti singurul popor european care trăieşte încă acolo unde s-a născut.
  Nu o spun eu, o spune istoria popoarelor. O fi mult, o fi puţin, nu ştiu – dar ştiu că eşti unic în Europa, această Europă care te loveşte, te jigneşte şi te umileşte.
  De ce o laşi să facă asta, când tu eşti singurul popor născut, crescut şi educat în graniţele sale?
  Eşti primul popor din lume care a folosit scrierea. Nu o spun eu, o spun tăbliţele de la Tărtăria şi o recunosc toţi cei care le-au studiat.
  Acum 7000 de ani, când alţii nici nu existau ca popor, pe aceste meleaguri locuitorii scriau, pentru a ne lăsa nouă mândria de a fi prima civilizaţie care se semnează pe acest pământ.
  Scrierea sumeriană a apărut 1.000 de ani mai târziu şi totuşi mulţi se fac că nu văd şi nu recunosc adevărul.
  Cât timp o să te laşi neglijat?
  Ai fost singurul popor pe care nici o putere din lume nu l-a cucerit chiar dacă ai fost împărţit, despărţit şi asuprit de mai multe imperii.
  Nici unul nu a putut să te cucerească cât ai fost unit, nici romanii care au stăpânit doar o parte din vechea Dacie, cealaltă fiind stăpânită de Dacii liberi, nici turcii care nu au reuşit niciodată să îţi transforme teritoriul în paşalâc.
  Toate marile înfrângeri s-au bazat pe trădare.
  NIMENI NU A REUŞIT SĂ TE SUPUNĂ CÂT AI FOST UNIT.
  De ce te laşi dezbinat?
  Ai fost scut creştinătăţii, când întreaga Europă tremura de teama islamului.
  Sângele tău a salvat Europa iar românul Iancu de Hunedoara a salvat Viena şi întreaga Europa de furia semilunii.
  Acum, tu popor de salvatori ai creştinismului, eşti tratat ca un paria.
  Când îţi vei revendica drepturile?
  Din tine au apărut: Eminescu, Enescu, Brâncuşi, Gogu Constantinescu, Vuia, Vlaicu, Coandă, Petrache Poenaru, Nicolae Teclu, Spiru Haret, Herman Oberth, Conrad Haas. Dar ce păcat, cei mai mulţi şi-au pus minţile sclipitoare în slujba altor ţări pentru că acasă nu i-a ascultat nimeni.
  De ce ai lăsat să se întâmple asta?
  Astăzi, popor român pentru tine se rescrie istoria.
  Cum vrei să se facă asta? Cum vrei să te vadă cei ce îţi vor urma?
  Astăzi, ca şi pe vremea fanarioţilor, domnitorul şi divăniţii nu au nici o legătură cu tine. Sunt străini de interesele şi dorinţele tale, tot ce doresc este să stea cât mai mult în funcţie şi să câştige cât mai mult.
  Tu taci !!!
  Astăzi, ca şi pe vremea cuceririi romane, bogăţiile tării, aceleaşi mine de aur, argint sare, mierea acestui pământ, sunt exploatate de alţii cu braţele tale şi se duc pentru a umple vistieriile străinilor de neam.
  Tu taci !!!
  Astăzi, ca şi pe vremea asupririi austro – ungare, drepturile românilor sunt călcate în picioare, iar cei puţini fac legea pentru cei mulţi.
  Tu taci !!!
  Astăzi, ca şi în vremuri de restrişte, românii pleacă din ţară, să muncească, sau să îşi vândă inteligenţa, pentru că ţara lor nu are nevoie de ei.
  Câţi dintre ei sunt viitorii Brâncuşi, Coandă, Conrad Haas, te-ai gândit la asta ?
  Conducătorii acestei ţări au nevoie de slujbaşi proşti, lipsiţi de educaţie, lipsiţi de caracter, lipsiţi de voinţă, lipsiţi de coloană vertebrală, ca să îi poată îndoi şi face figurine de plastilină din ei.
  Tu taci !!!
  Astăzi, ca şi pe vremea bolşevismului, la mare preţ sunt trădătorii, linguşitorii, vânzătorii de neam şi conştiinţă, traseiştii politici, gata să calce pe cadavre pentru a parveni şi a îşi păstra privilegiile.
  Tu taci !!!
  Astăzi, parlamentul şi guvernul ţării, divăniţii de azi, arendează pământurile şi întreprinderile “nerentabile” la indicaţiile unor străini de neam cărora le cântă osanale, unor arendaşi străini, spunând că asta se numeşte privatizare. Pentru aceste arende, ei primesc peşcheşul, iar ţara rămâne pe butuci.
  Tu taci !!!
  Astăzi, urmele civilizaţiei străbunilor voştri sunt şterse, pentru ca fiii tăi să nu mai ştie niciodată cum au apărut ei pe acest pământ, cine le sunt strămoşii şi care le sunt meritele. Vechile situri arheologice sunt distruse, se construiesc şosele experimentale peste ele, Sarmisegetuza, Grădiştea, Munţii Buzăului,
  sunt vândute sub pretextul impulsionării turismului, unor privaţi care, habar nu au că în pământul pe care îl calcă zace istoria ta încă nedescoperită.
  Tu taci !!!
  Elemente din tezaurul ţării, sunt trimise “la expoziţie” în afara ţării şi uită să se mai întoarcă, iar cei ce le-au scos, nu dau nici un răspuns, se fac că au uitat de ele.
  Tu taci !!!
  Arhivele tării sunt cedate printr-o lege a arhivelor, străină de interesele naţionale, celor ce vor să scoată din mintea românilor ideea şi dovezile de unitate naţională.
  Tu taci !!!
  Slujbaşii ţării, căftăniţii, vând la preţ de piatră seacă şi fier vechi, bunurile realizate de tine, sub oblăduirea şefilor lor, împart banii, apoi sunt “judecaţi” de ochii lumii şi primesc pedepse cu suspendare, adică “mulţumesc, la revedere, te mai chemăm noi când avem nevoie de serviciile tale”.
  Tu taci !!!
  Oştirea ţării este batjocorită, decimată, dezarmată, pusă în slujba altora, copiii tăi mor pe pământuri străine, iar Hatmanul Suprem vine în faţa ta şi spune că suntem într-o mare încurcătură, vom fi nevoiţi să împrumutăm avioane străine pentru a ne asigura siguranţa aeriană, de parcă asta s-a întâmplat peste noapte şi nu este urmarea politici sale dezastruoase, de parcă nimic din ceea ce se întâmpla românului azi nu i se datorează lui.
  Tu taci !!!
  Dispar din instituţii ale statului arhive cu invenţii şi inovaţii de interes strategic privind cercetarea nucleară. Cei puşi să le păzească nu păţesc nimic, iar cei ce trebuie să investigheze, spun că nu e nimic deosebit.
  Tu taci !!!
  Şi se fură voturile, iar comisia care trebuia să investigheze pe cei care au fost prinşi cu vot dublu, nu dă nici un răspuns, deşi există dovezi că ai fost furat şi voinţa ta răsturnată.
  Tu taci !!!
  În divan, se fură la 2-3 mâini, unii chiulesc, alţii se fac că lucrează, iar alţii mânuiesc legile după bunul plac, în văzul tuturor şi nu li se întâmplă nimic.
  Tu taci !!!
  Sistemul educaţional se reduce la bani, bani la înscriere, bani la examene, bani la absenţe, bani la promovare, bani la angajare, bani la reexaminare. Copiii tăi nu mai ştiu nici cum îi cheamă dacă nu se uită pe internet sau nu primesc un SMS.
  Tu taci !!!
  Dacă te îmbolnăveşti, nu ai unde să te duci, s-au închis spitalele, s-au scumpit medicamentele, trebuie să mergi dacă eşti operat cu faşele şi anestezicul de acasă, altfel mori neoperat sau deschis şi neînchis. Intri în spital pentru o unghie lovită şi ieşi cu 10 boli pe care nu le aveai la intrare.
  Tu taci !!!
  Un copil de 15 ani, român sportiv, este bătut de colegii de echipă maghiari, pentru că e român, chiar de Ziua Naţională a României. Nu se întâmplă nimic. Ceva mai târziu, Hocheiştii Naţionalei României (de naţionalitate maghiară) la un meci cu selecţionata Ungariei, tac când se intonează Imnul României, dar cântă cu foc imnul Ungariei şi pe cel al Ţinutului Secuiesc, imn care nu avea ce căuta la o manifestare oficială.
  Toţi tac !!!
  Tu taci !!!
  Guvernanţii nu fac altceva decât să te jupoaie, îţi bagă mâna în buzunar şi îţi iau banii, pentru că eşti prea bogat în viziunea lor, sau nu meriţi ce ai câştigat, iar ţara nu are bani. Se împrumută lăsându-te dator pe sute de ani, fără să le pese ce vor face şi de unde vor plăti datoriile cei ce le vor urma.
  Tu taci !!!
  Duşmanii tăi, cei ce vor să te vadă dispărut pentru a îţi lua locul, îţi impun ce să mănânci, ce să bei, ce medicamente să iei, fac experimente cu tine, te folosesc drept cobai cu avizul şi ajutorul trădătorilor din fruntea ţării, care le aplică legile într-un Codex Alimentarius care te duce la pieire.
  Tu taci !!!
  Parlamentarii îşi votează legi speciale, se protejează împotriva judecăţii pentru hoţiile şi prostiile pe care le fac, se acoperă cu legi făcute numai pentru ei, şi fură acoperindu-se unul pe altul.
  Tu taci !!!
  Preşedintele ţării îşi exprimă oficial acordul de modificare a Constituţiei ţării, la cererea unor străini, care îşi urmăresc propriile interese, fără a consulta măcar parlamentul, dar să te mai consulte pe tine…
  Tu taci !!!
  Un român plecat de acasă, descoperă peste hotare că ţara lui are de recuperat o sumă mare de bani de la alt stat. Ce fac parlamentarii români? Refuză să investigheze cazul, pentru că nu vor să îi supere pe cei ce îi ţin pe jilţuri, fără să le pese de interesul naţiunii, trădând jurământul făcut la investire.
  Tu taci !!!
  ASTA SE ÎNTÂMPLĂ ASTĂZI, POPOR ROMÂN,
  ŞI TU TACI !!!
  Dacă ar fi ca tot ceea ce se întâmplă să se răsfrângă numai asupra ta, românul de azi, nu ţi-aş scrie un cuvânt. Te-aş lăsa să lâncezeşti, să dormi până se aşterne praful peste tine şi mătura istoriei te va scoate afară din mintea celor ce vor urma, ca pe o întâmplare neplăcută.
  Dar tu popor român de azi, eşti legat de cel de ieri şi de cel de mâine şi odată cu tine piere nu numai trecutul, dar şi viitorul acestui neam.
  Cât o să mai taci ?
  Trezeşte-te, popor român, trezeşte-te român adormit şi nu lăsa să se şteargă dintr-o trăsătură de condei, tot ce ti-au lăsat părinţii, nu îţi lăsa copiii pe drumuri, sclavi ai celor ce nici nu existau pe când tu ştiai să scrii.”
  Arhimandrit Justin Parvu

 10. Radu Humor Says:

  E de tot râsul pînă unde ajunge absurdul ?!
  Secretarul de stat adj al SUA se întâlneşte cu preşedintele celui mai important for juridic din România, nimeni altul decât nepotul unui fost general de securitate român care a luptat cel mai aprig împotriva Americii – duşmanul de moarte al omenirii, cum ne spunea atunci !
  Dacă nu veţi lua măsuri urgente de restabilirea ordinei în această ţară, mă faceţi să cred că nu nepotul, ci unchiul a avut dreptate. Şi nu Uncle Sam, ci cel al preşedintelui CSM român. Şi în acest caz ar trebui să ne adresăm lui Vladimir Putin !!
  Semnaţi Petiţia :
  http://www.petitieonline.com/forum/77548/start/5400

 11. смотреть трейлер Легок на помине ЦЬК Says:

  Новинки кино!

  Смотрите популярные фильмы

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: