CRIN DACĂ VREA SĂ RATEZE SENATUL

Crin dacă vrea să se retragă, atunci să găsească o modalitate onorabilă, nu una penibilă, fiindcă ar fi păcat, totuşi, pentru 22 de ani dintr-o viaţă de om. Şi de generaţie.

Nu discut acum despre modul abulic în care liderul PNL contemplă actele sinucigaşe ale USL – absolut fabuloase, aproape că atâta tâmpenie n-am văzut nici la ţărănişti. Despre asta va fi vorba într-o postare apropiată.

Aici mă refer doar la comica dispută din USL şi din PD-L plus anexele. Se bat pe pielea bietului ursulache din pădure, care nici măcar rănit rău nu mai poate fi prins. Ori s-a ascuns în bârlog, ori a murit, măcar în libertate. Aşa şi cu alegătorii.

Revin la Crin – deşi se pare că revin la Călin. 😛 În sensul că va candida în colegiul meu, în locul lui Crin, probabil, în tandem cu Ludovic şi dacă îi va susţine Chiliman tot aşa cum s-a mobilizat la referendum să nu ne mirăm că ies băieţii lui DD (cu sediul chiar în inima colegiului). Sunt nedreaptă, pe Călin şi pe Ludovic îi va susţine primarul de la 1 şi în consecinţă poate că de data asta preşedintele PNL va fi scutit de scrisori deschise în maniera Reding-Barosu. :mrgreen:

Deci, revin la Crin. El a anunţat că va candida într-un colegiu „mare”, ca să-şi testeze pretenţia prezidenţială. Oricum, mulţumim pentru compliment, anume că noi pe-aici suntem mici. 😛

Şi a mai zis Crin că se gândeşte dacă să candideze în sectorul 6 sau în sectorul 3 şi că mai degrabă alege 3-ul. 😯

1. Mă întreb de când n-a mai fost domnul Antonescu prin sectorul 3. Sunt zone şi cartiere care arată ca după cataclisme, plus gunoaiele. Primarul s-a schimbar doar cu numele mic. Livache a lăsat o catastrofă şi Robiţă nu face nimic ca să remedieze situaţia, măcar de imagine. Cei din USL e clar că nu vor pricepe niciodată ce înseamnă comunicarea şi imaginea în politică – şi în general, şi mai ales, în particular. Adică, era clar că din momentul alegerii lui ca primar şi până la alegerile parlamentare e o continuă campanie electorală, iar în campanie faci, naibii, ceva vizibil, palbabil, care să fie adăugat la beneficiile partidului sau ale alianţei pe care o reprezinţi. Când colo, farniente-le noului Negoiţă se adaugă la vulnerabilităţile USL (din categoria autogoluri). Nu mai trecusem prin 3 de vreo trei luni şi când am trecut era mai rău decât lăsasem! Repară, Doamne-iartă-mă, zona cu şinele de tramvai dezafectate de pomană, lăsate de izbelişte de la începutul anului, cu asfalt ondulat şi cu săpături sinistre în jur (de exemplu, cele din zona Pieţii Rm.Sărat)! Lumea ar vedea că măcar încerci să faci ceva concret, că altfel de ce s-ar deranja să voteze USL la parlamentare?

2. La referendum, prezenţa la vot a fost catastrofală, pe măsura interesului pe care şi l-a dat Robiţă.

3. Moţul pe prăjitură, incendiul din Popeşti-Leordeni, la blocul construit chiar de firma primarului de la sectorul 3.

4. N-aş avea încredere în oamenii lui Ponta, nici să trec strada.

Deci, Crin dacă vrea să rateze Senatul garantat, atunci să candideze în sectorul 3.

Rareş Mănescu, cel puţin, e liberal. Important e şi candidatul pentru Camera Deputaţilor cu care Crin face tandem.

Oricum, după cum se prezintă USL, urmează o perioadă de opoziţie. Poate că asta şi vor băieţii, fiindcă se anunţă nişte ani crânceni. Dar măcar să ştim şi noi.

P.S. Nu că acum ar fi la putere…

32 răspunsuri to “CRIN DACĂ VREA SĂ RATEZE SENATUL”

  1. Ghita Bizonu' Says:

    A nu! te rog !! la referendum am impresia ca s-a iesit la vot!!! Ca parca era mai multa lume decat la ultimele 2 alegeri …
    Ca nu stiou cum se face da la mine in 3 chiar si electoratu mai varstinic (adica mai disciplinat) e cam absenteist. Ca junii ce sa zic? Aia de la mine din bloc au naravu sa astepte babacii sa decida – si sedinte de bloc (pai vecine de ce nu il trimiti pe fi-tu? Zice ca el nu) ..
    Asa ca daca vrea nu are decat sa vina aciulea unde concuram ptr primu loc din coada !!!

    Da sa vezi si sa nu crezi se trezi si Nastase gand la gand cu intrustare cu tine:

    Se pregăteşte USL să piardă alegerile parlamentare?

    telepatie cumva?!

  2. CRIN DACĂ VREA SĂ RATEZE SENATUL » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 04 October 2012 – Blog « Impresii Hotel Adam & Eve din Belek, Antalya – un hotel doar pentru cupluri […]

  3. Roxana Iordache Says:

    Nu văzusem ce-a scris Năstase. Oricum, marile spirite … 😆

    P.S. Sectorul 3 a avut cea mai slabă prezenţă la referendum.

  4. Mihai Hristea Says:

    Astia spuneau ca pana pe 8 fac propunerile, pana pe 15 definitiveaza lista. Parca vad c-ai cobit si ma trezesc cu Honorius la mine-n colegiu 😆

  5. plano Says:

    In Bucuresti, in oricare colegiu ai candida, si de te numesti @Mâța, 🙂 castigi cu peste 50% din voturile valabil exprimate… daca esti candidatul USL.

  6. Valeriu Balan Says:

    De cand imi racesc gura de pomana si va zic; Crin e om de cuvant. A mai reflectat el; il macina chestia aia cu demisia. A ratat momentul cu referendumul si acum incet – incet, sprera el …pe neobservate …se „sustrage” din politica. Onorabil zice el.

    Io, zic insa ca ceea ce ne arata e doar lehamite si indolenta crasa, nepermisa la un politician cu „pretentii prezidentiabile” … asa ca mai bine Good bye mister president … sau pe romaneste : Crin – du-te-acasa si … lasa-neeEEE – lasa-neee.
    Nu-s’ de ce dracu’-mi vine-n minte – vorba aia cu care-l „gratulau” talibanii basisti pe Crin, pe forumul din gandul … dar la naiba – nu-mi mai aduc aminte …cum ziceau.

  7. Radu Humor Says:

    Se infiripă o troică Năstase-Iordache-Ciutacu, care din prea multă corectitudine politică ajunge să dea cu tesla în propriile organe.
    Politice !
    Cel puțin Ciutacu e și specialist și recidivist 😉
    Numai că lui Geoană i-a servit-o, împreună cu Badea pe ultima sută de….. centimetri : Chiar în seara premergătoare alegerilor !
    – Kovesi trebuia anchetată, nu îndepărtată !, decretează micuțul atins de rabie drept că n-are nici o vină, din acest pdv, ci doar avantaje, într-o societate mancurtizată și masonizată în ultimul hal 😉
    Păi ca s-o poți ancheta, așa cum merită, trebuie mai întâi îndepărtată, înlăturată de la pârghiile imunizate ale puterii !
    Dar Victoraș are grijă nu numai de micuții, dar și de cei mari ai USL, pe care-i amenință cu ….detașarea !
    Deocamdată psihică, nu și fizică !
    Până la urmă de ce să nu apreciem curajul lui Crin Antonescu de a-și demonstra valoarea politică într-un colegiu considerat perdant până acum nu din pricina locuitorilor, ci a candidaților, printre care Crin se dovedește a fi din nou, floare rară !

    Bărbatul cu aere de scoțian continuă să-mi interzică accesul pe blogul personal, ascunzându-mi sub fustă toate comentariile 😉
    Halal bărbat !
    Are el ceva probleme cu tăiatul 😉
    Acum și a replicilor care nu-i convin ! 🙄

  8. cristipetre Says:

    „Cei din USL e clar că nu vor pricepe niciodată ce înseamnă comunicarea şi imaginea în politică”.

    Perfect adevarat.

  9. Radu Humor Says:

    Că tot era să fie luat în brațe pe aici :
    Senzationalul fapt ascuns de Dan Diaconescu (Opinii)

    Foto: Arhiva

    Calculator Intel Pentium 4 640 LGA775 3.2GHz, NVidia Quadro FX3000, Creative 5.1, 2Gb RAM, HDD 160Gb SATA 7200Rpm
    1.200,00 RON
    In timp ce domnul Dan povesteste linistit la televizor cum directorul celei mai mari banci din Elvetia l-a asteptat in fata sediului filialei din Monaco pret de mai bine de jumatate de ceas, doar ca sa-i deschida usa, sa-l pofteasca inauntru si sa-i dea bani (asa cum nici cel mai rasfatat miliardar rus nu a avut privilegiul si onoarea sa fie tratat vreodata), in subsolul acestei stiri ingalbenite de breaking news se petrec evenimente care acum nu intereseaza pe nimeni, dar care vor deveni stirile cu adevarat senzationale de maine.

    Pana sa aflam de ce nu doneaza generosul domn Dan oricum cele trei milioane de euro angajatilor, de grija carora declara ca moare si pentru binele carora decreta ca se va sacrifica pe sine, observam cum incet-incet pana si pedelistii incep sa se dezica de saltimbancul grizonat.

    Semanand cu Ioana d’Arc dupa freza, cu Beavis si Butthead dupa vorba si port, Dan Diaconescu si-a propus sa traga de limitele penibilului pana va ingramadi cu totul numele sau si al partidului infiintat de el in tomberonul istoriei.

    Domnul Dan este la ora aceasta un experiment scapat de sub control. Daca nebunii cu acte in regula ar ajunge la performantele comportamentale si lingvistice ale lui DD, imi imaginez ca doctorii care i-ar trata ar innebuni si ei la randul lor.

    Presiunea incoerentei la DD este pur si simplu deranjant de agresiva. Si, de unde majoritatea politicienilor si analistilor vedeau in spectacolul lui Diaconescu o capodopera a teatralitatii si histrionismului, dupa ce s-au lamurit ca pe domnul Dan l-ar prinde mai bine un halat alb cu maneci lungi, au inceput sa renunte la profetiile (halucinante si ele) cu privire la viitorul lui PP-DD.

    Si, revizuindu-si previziunile, dandu-si seama ca eroul lor din umbra mai degraba s-a facut de ras decat sa doboare USL, s-au trezit in fata unui pericol si mai mare.

    Dan Diaconescu, prin delirul sau irational, a devenit fara voia sa un factor de credibilizare a tuturor celor despre care pana acum se spunea ca formeaza duelul nebunilor din politica romaneasca: Corneliu Vadim Tudor si Gigi Becali.

    Invitatii sai de baza, de altfel, de pana mai ieri, din garsoniera producatoare de datorii la stat, dar aducatoare de iahturi, masini de lux si vile personale.

    Ori asta da ironie a sortii! Sa te sperie intr-atat de mult scleroza lui Dan Diaconescu, incat nebunia clasica a unui Vadim sau Becali sa iti sune drept PR in forma academica! Ce poate fi mai batjocorit decat o astfel de turnura a istoriei.

    Daca sentimentul acesta se va generaliza, daca intr-adevar DD mai degraba a speriat, atunci toti sustinatorii sai din umbra au o problema mai mare decat cea pe care o visau cazuta pe capul Guvernului Ponta: recredibilizarea elementelor clasice ale populismului, extremismului si demogogiei din politica romaneasca.

    Pe acest teren fertil si proaspat arat, nu doar Becali si Vadim vor putea zburda din nou in voie, resapati si restilizati, ci mai cu seama elementele noi ale filonului politic obisnuite si invatate sa stoarca rapid patosul si irationalul din electoratul tot mai frustrat. Oameni care flutura usturoiul si pretind ca infiinteaza Noi Republici, chipuri mesianice, bine pomadate si unse cu parfumuri scumpe din bani publici, personaje pitite in spatele serviciilor si care ies la lumina sa isi cheme deodata milioanele de ungureni care sa-i voteze ca pe primii salvatori ai neamului.

    Cel mai probabil asta e opera pe care, cu voia sau fara voia sa, conform sau nu unui plan dinainte ticluit, Dan Diaconescu e pe cale sa o faptuiasca. Abia asta ar fi, intr-adevar, o capodopera a strategiilor politice.

    Cine ar avea de pierdut in acest caz? Pai exact cei care, fortati de responsabilitatea minimala a guvernari, nu isi pot permite luxul de a specula la maximum latura irationala a maselor atat de usor influentabile.

  10. Ghita Bizonu' Says:

    Cand zeii vor sa piaraza un om ii iau mintuel – proverb din Grecia antica (inainte ca Zeus sa le ia mintile!)
    Cand vor sa piarza un partid ii dau d’alde Ponta, Corlateni si altii de aceiasi teapa….
    Roxule crezi ca daca ma duc la biserica si renunt la dezlegarea permanent la porc astia se desteapta ?!

  11. johnson1312 Says:

    Foarte tare declaratia lui Nastase…Au stiut baietii de ce-l inchid si de ce i-au deschis calea lui Ponta in fruntea PSD…Bine ca mai sint doar doua luni ca astia ar fi fost in stare s-o comita….

    PS.De ce-l cultiva cu atata insistenta liberalii lui Crin pe traseistul libidinos Pelican ?

  12. Ghita Bizonu' Says:

    Psoibila explicatie la vanzoleala CE :
    http://www.europarl.europa.eu/news/ro/headlines/content/20120928STO52499/html/Rui-Tavares-Nu-exist%C4%83-standarde-duble-%C3%AEmpotriva-Ungariei
    vedeti si anexele…. deci in Ungaria exista si niste cestii privitoare la indepoendenta justitiei.. Asa ca e mai bine ptr Partidul perversilor ERRORpeni sa tipe Romania !!!

  13. Ghita Bizonu' Says:

    johnson1312

    imi este frica ca declaratia aia se datoreaza faptului ca acu boieru a nimerit intre oameni mai simpli fara sofisticarii si a incept sa priceapa unele cestii simple …adica ca alegatorii nu sunt chiar atat de tampiti! Sau ata de „elevati” incat sa inghita sofisme.

    Si cestua cu Pelican – pai tocmai ca este traseistul libidinos !!

  14. virgilvirgil Says:

    Si-a pua cantetadura Codruta la DNA .
    Unde esti Augusdre sa ne explicitezi mai pe indelete cum vine aia cu ilustrele aranjamente ale domnilor Tonta si Chiorlatean pe mina Pivniceresei spre a scoate din scena pe Codruta ?…

  15. stejarul Says:

    Crin inca se bazeaza pe voturile „negative”… crede el ale PDL…
    A fost tampenia aia cu „ma retrag din politica”, tampenie pe care au pandit-o rus si ai lui inchizand centrele de votare cand oamenii erau inca la coada sa voteze. Ii mai trebuiau 600 000 de voturi lui Crin sa castige pariul absurd… Acum face pariul cu testul pentru prezidentiale mizand din nou pe votul negativ impotriva PDL, orbit de asigurarile mincionase ale unor aliati (cei de la varful pSD) care nu mai stiu cum sa demonstreze electoratului ca guvernul ponta e mai rau decat guvernul boc.

    In definitiv e doar pura selectie naturala in politica… cine nu deschide ochii ii fuge pamantul de sub picioare!
    A cedat paritatea, a acceptat sa o lase mai moale cu initiativa lui Ghise, a acceptat sa nu se verifice „la sange” listele electorale, a acceptat facatura Oltchim pentru ca ponta i-a garantat ca scapa de DD chiar daca CCRul a respins uninominalul pur… s-a complacut in facaturile grupului de la Cluj …poate ca nu vrea sa faca mai mult decat sa se sinucida politic! Poate ca nu e „cladit” pentru „democratia transpartinica” din Romania… Poate ca nu are fler in lupta de gherila politica… poate ca e un lider perfect doar intr-o societate cinstita … intr-o utopie… Atunci ce mai cauta la varful USL? Doar sa crediteze cu felul lui cinstit de a fi cei mai mari jmenari si ticalosi? Daca e asa, ma intreb daca nu e mai bine pentru noi ca Crin sa piarda alegerile… sa ramanem noi cu cu adevarul in fata! Noi si toata cloaca asta transpartinica care se rotesc la putere cu singurul scop de a indatora si mai mult tara umflandu-si conturile din bancile straine.
    Crin prin complacerea lui, a ajuns un obstacol in calea revoltei populare.

  16. Roxana Iordache Says:

    @plano. Manevre securistice ieftine, nu mai candidează, i s-a aplecat de politică, îşi vede de viaţa ei. În altă ordine de idei, ia ceva pt memorie. Pasivitatea peluzelor ca tine ar fi dus USL la groapă mai înainte de a demonstra că există.

    @Valeriu Bălan – sigur, păi să vă lase! Prea e enervant de diferit. Şi-a distrus 22 de ani din viaţă degeaba.Trăiască impostura!

    @Bizoane, americanul ar avea un răspuns la ? ta: find it in your heart. 😆

    j@hnson – păi e la PC. 🙄

    @Virgile – am scris şi eu la postarea anterioară. Neisprăviţi e puţin zis, trebuie să-ţi dau dreptate de data asta.

  17. Roxana Iordache Says:

    @stejarul. Crin n-are nici cu cine şi nici încotro. Mai are, însă, timp să iasă şi să facă diferenţa, din nou. Fiindcă dacă nu oferă o motivaţie, catastrofa electorală e iminentă, în ciuda iluziei lor cu votul din oficiu.

  18. Roxana Iordache Says:

    Stejare, sigur, cum dracu să nu?! E perfect pentru noi să piardă Crin alegerile, să rămână Securitatea la putere mereu în România.

  19. stejarul Says:

    Roxana, securitatea ESTE la putere in spatele „paravanului” Crin!

  20. stejarul Says:

    Inflatie in ultimii 3 ani de 16%! De unde a aparut inflatia asta cand toate veniturile populatiei au fost taiate drastic?
    Au luat imprumut de la FMI si le-au dat lui isarescu sa se joace el cu rata schimbului. Sa faca el „inflatie”. Si cum nu poate nici isarescu creste prea mult inflatia ca bate la ochi, acum cresc taxele. Incep cu alea pe proprietati. Daca lumea nu tipa, trec la alea pe venituri. Daca lumea nici atunci nu tipa… inseamna ca toti au crapat.

  21. stejarul Says:

    De vina nu e ala care cere ci ala care da. De vina nu e ala care face o crima ci ala care intoarce capul (sau mai rau, gireaza un „criminal”)
    Eu pe Crin sunt suparat, nu pe ticalosul de ponta.

  22. johnson1312 Says:

    @ Roxana….Da dar vezi ca e o vorba in targ….Ca prietenul Crin George Antonescu cedeaza PC-ului adica lui Pelican colegiul din sectorul 1 unde anuntase Calin ca vrea sa candideze pt Senat… Scuza-ma dar asta e magarie.Cine-i de fapt Pelican ? Un caraghios ! Un frustrat …Du-te nene si candideaza intr-un cartier din Delta la fratii tai.Sectorul 1 e pentru elite.Pentru politicieni recunoscuti in Europa nu pentru comentatori prafuiti de fotbal care-au batut la greu potecile dintre un partid si altul.
    Asa-i Roxana ca o sa dai buzna sa-l votezi pe marele Pelican ? O sa iasa electoratul educat si elitist din sectorul 1 sa-l voteze pe neicanimeni ? 😦

  23. plano Says:

    Roxana
    Nu te da mare admiratoare a USL că te trădează articolele scrise după alegerile prezidențiale din 2009.
    Cînd am văzut că peste 30% dintre votanții liberali nu au votat Geoană, în turul 2, și cînd un an de zile site-urile liberale l-au tocat pe Antonescu pentru că vrea să se alieze cu „comunistul” Ponta, recunosc că nu vedeam rostul alianței USL.
    Dacă nu era pericolul instaurării unui regim autoritar de către Băsescu alianța politică dintre liberali și social democrati nu s-ar fi realizat nicioadata.
    Chiar și după ce Ponta le-a asigurat paritate în Alianță, punîndu-și în cap o parte a activului pesedist, demers pentru care va plăti drastic în caz de esec, elitiștii liberali tot srîmbă din nas.
    Chiar și la referendum fiefurile liberale nu au spart usile secțiilor de votare ca să-l demită pe Băsescu.Relevante sunt situațiile statistice pe județe si din București.
    Vechii liberali, excluși de la candidaturi, desi sunt personalităti cu notorietate, fac propagandă anti-USL iar electoratul liber profesionist, prin excelență liberal, este mai degrabă ostil lui Antonescu.
    Aceste doua segmente de electorat veritabil liberal nu se vor prezenta la alegerile din decembrie daca in colegiile lor candidatul USL va fi de la PSD sau PC.
    Aceste miorlăieli pisicești 🙄 s-ar putea să fie picătura care va lipsi pentru umplerea cupei victoriei în alegerile din decembrie.

  24. johnson1312 Says:

    Plano…asta ziceam si eu,daca la sectorul 1 tu lider USL il blochezi pe Tariceanu pentru a deschide calea unuia de la PC normal ca o parte din acel electorat nu va merge la vot din revolta fireasca.Cum si la Constanta de exemplu unde spre rusinea orasului exista multi fani ai lui Mazare daca Ponta ar trimite vorba ca pe primele 2 locuri vor intra doi UNPR-isti s-ar intampla acelasi lucru printre pesedei.Tu vb de liberali.Nu,gresit,aici vorbim despre „fenomenul” Agamiţă Dandanache.Nu electoratul ori Roxana sint de vina ci mintea stralucita care provoaca asemenea deviatii de la cursul firesc al lucrurilor.Atat PC cat si UNPR (altfel intre ele nu exista vreo asemanare decat ca sint „parteneri” ai celor doua mari din USL) au zonele lor de succes in Romania de ce eu ca sef de partid sa nu-mi maximizez succesul nominalizand pe fiecare acolo unde-i este locul ? Pentru cultura ta la referendum Constanta marelui Mazare a fost unul dintre cele mai slabe judete asta ca vorbeai de spart usi ca si participare si vorbeai de implicari.pe acesta I-au salvat listele suplimentare fiind plin sezon estival dar localnicii n-au iesit pentru ca Mazarica s-a concentrat exclusiv pe Mamaia acolo unde trebuia sa-si promoveze el afacerile odata cu referendumul….Nu vreau un Antonescu sau un Ponta dispusi sa sacrifice sansele USL pentru a-si satisface propriile orgolii asa cum nici pe Chiliman nu-l mai suport pentru desele iesiri impotriva lui Antonescu.In razboiul lor insa eu alegator liberal de ce sa nu-i pot vota pe Orban sau pe Tariceanu,eu ce vina am la asta ?

  25. plano Says:

    @johnson
    Ai dreptate! Miorlaieli exista si in PSD. Este cea mai buna dovada ca USL este o alianta de lideri, peste doctrine si peste vointa activului celor doua partide.
    Viziunea politica a celor doi lideri s-a verificat in alegerile locale si a fost subminata de inabilitati de tehnica legislativa, la referendum.
    Apendicele PC si UNPR au fost acceptate pentru a obtine actuala majoritate parlamentara si pentru a securiza majoritatea dupa alegerile din decembrie.
    La Constanta este altceva. Este un fel de patriotism local pentru Basescu. Acesta a obtinut un scor foarte bun, la Constanta, si la alegerile din 2009.
    Cine doreste sincer inlaturarea regimului portocaliu, patronat de Basescu, trece peste asemenea disconfort doctrinar de a vota candidati ai aliatului politic.
    Cine nu doreste inlaturarea lui Basescu procedeaza ca la alegerile din 2009, ca la referendum, adica nu se va prezenta la vot.
    Totusi, Crin Antonescu trebuie sa depuna un efort enorm in urmatoarele 2 luni pentru a scoate din pasivitate electoratului liberal din profesiile liber profesioniste.

  26. johnson1312 Says:

    @Plano Singurul efort pe care cei doi lideri il au de facut este acela de a da curs vointei propriului electorat exprimate prin sondaje.Se vor gasi si pentru PC colegii….Daca electoratul conservator al PNL opteaza pentru 4-5 candidati atunci da-le drumul in colegiile lor actuale ori acolo unde au nucleul lor dur.Nu face exact invers in dispret fatza de acei oameni sa le arati ca te descurci tu si fara votul lor.

  27. Roxana Iordache Says:

    @plano – reflexele tale securistice îţi blochează vietatea percepţiei, iar gândirea ta e condiţionată pavlovian. Şi expresiile sunt 😆 😆 😆 Cică, „activul partidelor” 😆 😆 😆 Şi „securizezi” majoritatea după decembrie aşa cum face Securitatea: prin şantaj. Care în mâna cui e? 😛

    Eu n-am ideologie, am materie cenuşie. 😆

    Partea tristă pentru tine şi comică pentru mine e că vrei să cadă aparatul care te-a produs. 😆

    Serios, nu există nici un „regim portocaliu”, există aparatul securistic care controlează scena politică, fie că ea se colorează în portocaliu sau în roşu. Mai greu spre imposibil e să controleze galbenul şi pentru asta e nevoie ca PNL să fie asociat câte unei hălci din FSN şi pe urmă, mestecat cu ambele fălci. Asta e realitatea românească.

    Pentru a fi fost posibilă o reuşită, adică o STRIVIRE a aparatului şi o deconectare a lui ireversibilă trebuia ca la conducerea PSD să fie un lider compatibil cu Crin Antonescu, mai precis, Sandu Athanasiu. Am vrut eu să-i fac puşcăria mai dulce, dar nici dacă Năstase era lider al PSD nu se schimba situaţia. Sistemul tot triumfător era.

    @johnson1312. Să-i voteze Ulea. 👿

    N-am nimic cu Pelican, dar într-adevăr, colegiul 2 din sectorul 1 e cremă a colegiilor. Nu că sunt eu aici. 😆 Acum, serios, merităm oferta maximă ca să ne deranjăm la vot. Şi dacă mă deranjez pentru Ludovic, pentru Senat votez candidatul de la Forumul German.

    Tâmpiţii ori cred că vor câştiga din oficiu, ori vor să piardă enervându-ne îngrozitor. :mrgreen:

  28. Roxana Iordache Says:

    Stejare, spui uneori lucruri atât de bizare! „Crin prin complacerea lui, a ajuns un obstacol in calea revoltei populare”. 😯 🙄 WTF?! Să ştii că aşa e, nu mai poate populaţia de dorul revoltei şi n-o lasă Crin. 😆 Tu te-ai auzit ce-ai scris? 😆

    Iar de revoltat, dacă se revoltă, împotriva cui se revoltă? A USL. Nu? Că acum tot e libertate. Până în decembrie. După-aia, la loc comanda. :mrgreen:

    Ia spune tu, cu subiect şi predicat, ce-ai vrea să facă Antonescu? A avut de ales, între retragere şi bătălie. A ales bătălia, atunci, să se bată! Că are resurse inepuizabile şi le-a ţinut destul în concediu.

  29. plano Says:

    @roxana
    Dacă nu esti insarcinata de serviciile de propaganda cenusie, e posibil să ai in cap materie cenușă în loc de ideologie. Prin ce zgîrîi pe aci, și nu numai, faci jocuri evidente pentru perpetuarea regimului securistic al lui Băsescu. :mrgreen:
    Cred ca te incadrezi perfect in strategia electorala ARD pentru decembrie, dezvăluita de ZIUAnews.ro.

  30. Roxana Iordache Says:

    @plano. Bine! 🙂

  31. plano Says:

    Bineeee????
    ARDem portocaliii!!!!! 🙂

  32. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

    n.c.
    Ba da.
    Stupoare.
    Sunt stupefiata si punct.

Lasă un comentariu