MASCARADA DE LA PD-L. MULT SUCCES GROPARULUI BOC!

Să minţiţi bine! Asta e învăţătura pe care le-a dat-o Băsescu pedeliştilor la convenţia naţională. El a lăudat campania de genocid şi distrugere naţională a guvernării Boc, pe care o patronează, afirmând: „Sunteţi partidul care a făcut cel mai mult bine României„. Indicaţii preţioase pentru furt şi minciună, ocazie cu care Băsescu a demonstrat că e obsedat de televiziunile de ştiri şi că urmăreşte emisiunile. El le-a indicat pedeliştilor să continue să prezinte realitatea pe dos şi să susţină neabătut că negru-i alb şi albul, negru. În rest, preşedintele ţării a continuat obiceiul de a folosi Consituţia în loc de hârtie igienică, comportându-se ca un lider de partid şi de stat, mai precis, ca un şef de trib. Lacrimile simulate şi aplauzele salii la apelul de unitate au fost un eficient vomitiv de prânz, că tot n-are populaţia ce să mănânce. Cât de nimic pot să fie pedeliştii se vede şi din extazul cu care au aplaudat evocarea nostalgică a lui Băsescu, trâmbiţător al falselor măsuri de dreapta, privind victoria prin care l-a dat jos pe Petre Roman, fără să precizeze şi titlul moţiunii, anume, „România puternică, România social-democrată”.

Convenţia PD este harneală, la fel cum mascaradă de imagine e competiţia internă. A fost înscenată ca să se pretindă că în partidul prezidenţial, acuzat de obedienţă monolitică, există competiţie internă. Partea hilară e că pretinşii reformişti, Cristian Preda, Macovei şi lingăul de serviciu, Sever Voinescu, în loc s-şi îndrepte criticile la adresa stării de fapt din PD-L, o îndreaptă împotriva contracandidatului lui Boc. Preda se joacă susţinând că-l susţine pe Toader Paleologu, pentru a da culoare liberală falsei competiţii. Monica Macovei, în schimb, a muşcat adânc momeala şi l-a atacat vehement pe Vasile Blaga, cot la cot cu Udrea. O păpuşăreală propagandistică, prin care se focalizează atenţia asupra PD-L, pentru o cosmetică publică în spatele căreia să se pregătească frauda electorală. Una uriaşă.

Atacurile publice viscerale la adresa lui Blaga au avut ca finalitate victimizarea contracandidatului lui Boc. Au constituit o tentativă de a-l face simpatic şi de a deschide perspectiva unui partid frecventabil. Pentru Băsescu, soluţia optimă e ca PD-L să fie condus de Blaga, iar Boc să rămână prim-ministru. În acest fel, el poate în continuare controla guvernarea şi totodată, are garanţia că PD-L e condus de cineva care se identifică până la refuz cu partidul şi va face totul ca să-l menţină la putere şi după alegerile viitoare. A făcut-o şi la realegerea frauduloasă a lui Băsescu. Blaga a girat numărătoarea lui Videanu şi voturile din 11 în 11 secunde de la Ambasada din Paris.

Partea proastă pentru PD-L e că nu-i decât o turmă de mutanţi guvernaţi de interese financiare, pentru care sunt în stare de orice, începând cu obedienţa maximală faţă de indicaţiile preţioase ale şefului de la Cotroceni, propagate direct şi prin cozile lui de topor. Jocul de imagine e prea subtil pentru ei, deci finalitatea convenţiei le scapă. Cu atât mai mult cu cât există într-adevăr divergenţe şi incompatibilităţi între persoane: dacă Blaga ar conduce PD-L, Udrea n-ar mai avea decât un rol de tolerată ca protejată a preşedintelui Băsescu. Şi celelalte „fâţe”, cum  le-a numit chiar Blaga, ar avea aceeaşi soartă: pe centura partidului. Nici chiar faptul că Udrea deţine banii de parandărături şi mită n-ar conta, ar fi obligată să i se supună lui Blaga şi să facă numerele comandate pentru acoperirea financiară a fraudei electorale fără de care ea ajunge la puşcărie; pe când Blaga poate că scapă.

Ideea e că turma de votanţi numită delegaţii PD-L nu înţelege care e miza schimbării de conducere. Dacă Blaga ar câştiga ar însemna că partidul prezidenţial şi-ar atinge obiectivul, acela de a da imaginea că devine frecventabil – demersuri anunţate anticipat pentru o alianţă „de dreapta” cu PNL, ca obiectiv maximal pe termen scurt (în vederea subminării până la rupere a USL), dialog instituţionalizat cu PSD, ca probabilă variantă pe termen mediu de guvernare după alegerile parlamentare (Ponta a mai făcut parte dintr-un guvern cu PD-L), creştere de câteva procente în sondaje ca efect al schimbării interne, premisă a măsluirii electorale viitoare. Salvarea PD-L este Blaga – propaganda a făcut totul pentru asta, deşi între el şi Boc nu-i decât o diferenţă de caracter, deci de oarecare calitate umană, în rest, sunt strâns uniţi în jurul intereselor de putere şi avere, şi-i cântă ode lui Băsescu, între ele nefiind decât o diferenţă de calitate a mesajului: între laudă colegială şi pupincurism.

Personal, îi urez mult succes lui Boc, a cărui realegere înseamnă îngroparea PD-L.

P.S. Simpatic Toader Paleologu. „Crin Antonescu este noua pleaşcă pentru PD-L”, „Eu sunt L din PD-L”, „Politica de dreapta trebuie făcută de oameni de dreapta, pentru credibilitate”. Atâta doar că e jenant să vezi cum un descendent de sânge imperial  „o cacariseşte” pe centura politicii. Un discurs spumos şi substanţial în faţa unei audienţe suburbane înseamnă să cobori numele tatălui în noroi. La fel, să susţii un distrugător al educaţiei din România ca Funeriu înseamnă să maculezi numele liberalului Spiru Haret, institu(i)torul educaţiei pentru toţi. Conu Alecu i-ar trage lui Toader vreo două bastoane la cur.

Iar Cristian Preda n-a făcut decât să slujească propagandei pline de tupeu a regimului Băsescu, vorbind despre „impostura liberală din PNL”. Ultima preluare de limbaj politic şi cea mai frauduloasă. Impostorii strigă „impostorii”.

PD-L trebuie să dispară, deci, repet: mă bucur să fie reales Boc, garanţia marilor succesuri. Până la victoria finală.

21 răspunsuri to “MASCARADA DE LA PD-L. MULT SUCCES GROPARULUI BOC!”

  1. johnson Says:

    N-am urmarit niciun minut din acest asazis Congres…Stiam de ieri ca intr-un final Basescu „a acceptat” participarea si chiar avea un loc in primul rand…Oooo ! S pune de-o comicareala si cred ei,noi nu ne-am dat seama asadar nu m-am uitat si-asa mi-i baga pe gat A3(Gadea) respectiv RTV in fiecare seara cu o placere diabolica,ei „reamintindu-ne” doar ce a spus Presedintele pe ici pe colo pe unde-a mai mancat materie fecala.

    Dar citind acest material foarte bine facut mi-a fost suficient…OK,noi ne-am prins despre ce este vorba,oamenii dezamagiti care traiesc in cea mai crunta saracie deasemenea atunci ce castig au avut in final…Desigur,au mai aruncat in eter un orizont de asteptare pervers care se va realiza mai mult ca sigur pe termen foarte scurt pe tipul 2009 si si-au mai coagulat nucleul dur al sponsorilor si clientelei pentru ca prostii de-i voteaza la foc automat se coaguleaza singuri chiar ma mir de ce mai pastreaza un aparat de propaganda atat de mare cand prostii de se vor si se inghesuie sa fie prostiti au devenit aparatul cel mai rentabil de propaganda…” Sa ne prostim prin noi insine „… Minunat…Daca am pierdut ceva atunci pot spune ca imi pare rau ca n-am vazut nimic din Manifestatia anti PD de langa Sala Congresului…Mi-e dor de un ” Iesi afara Javra Ordinara ” Oooooh cat de frumos suna ! 😕

  2. MASCARADA DE LA PD-L. MULT SUCCES GROPARULUI BOC! » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 14 May 2011 – Blog « Azi, ora 10.00, Herastrau, pavilionul H […]

  3. Plano10 Says:

    Daca in PDl totul se masoara in etalonul boc se stie cine este castigatorul.
    Numai ca nu toti romanii se vor mai lasa amagiti sa li se masoare viata si sperantele cu acelasi etalon.
    Succes etalonului portocaliu! :mrgreen:

  4. vladcelgroaznic Says:

    La al 14lea congres/Emil Boc e reales/De Basescu cel cu fes/Ce la cur cu el s-a sters!

  5. Ovidiu Says:

    Udrea si Anastase și-au expus chilotii la Congresul PDL – Vezi ce chiloti purta Roberta se vede si…

  6. Ovidiu Says:

    Udrea si Anastase și-au expus chilotii la Congresul PDL – Vezi ce chiloti purta Roberta se vede si…

  7. Maria S.(Timisoara) Says:

    Tot circul fara paine de azi oferit romanilor a fost facut pentru a fi reales piticul si pentru a-l mentine ca si pana acum in ambele fonctii: si prim ministru si prezident al gasti interlope.
    Ambele aratari si buldogul si nonoopocul au acelasi tip de caracter. nu il au de fapt. Nici unul nu este mai braz, amandoi sunt hoti, amandoi servili, amandoi sunt emanatii fsn, amandoi sunt marionete s.a.m.d. Nimic nu ii diferentiaza. Si-au jucat perfect rolul de opozanti, cand de fapt sunt toti o apa si un pamant.
    Ar trebui vorbit si despre propaganda in care s-au cufundat aratarile portocalii si despre modul de a gandi pe care incearca sa il induca romanilor, despre cabotinajul, veselia si solidaritatea pe care o afiseaza, despre falsa rivalitate si despre razboiul celor doua murdarii (doar nu era sa spun roze), ca si despre manifestarile, cuvantarile sustinatorilor celor doi catindati.
    Campania electorala, ce gluma sinistra, a testat reactia romanilor la prezentarea in public a aratarilor, a fost bine regizata si orchestrata, s-a desfasurat snur, conform directiilor trasate de to-farasii oranj.
    Paleologu ilustreaza cum poate degenera o familie multimilenara. Pentru aratarea aceasta, pedeapsa este de a iesi in lume si de a se prezenta asa cum este. Nimic mai mult.
    Dupa prestatia de azi si dupa aceea pe care o fac de vreo sapte ani incoace, se vede si din luna ca gaska mafiota oranj nu mai scapa. Niciunul nu isi va salva pielea. Ei spera intr-un 15 la suta. Nu il vor face. nici o fraudare a voturilor nu ii mai scoate de la groapa de gunoi in care singuri s-au infundat.
    Ar mai fi o mica discutie si despre parada modei si despre costurile ei, facuta de orangujatele partidului, dar despre asta si despre alte amanunte sau picanterii, impertinente s.a., care nu pot fi trecute cu vederea, abia acum incepe discutia.

  8. Plano10 Says:

    @ovidiu
    Nu era normal sa-si etaleze „argumentele” cu care au intrat in politica?

  9. Ovidiu Says:

    Asa e PLANO10!
    PITICU UTECIST BOC A CASTIGAT

  10. micutzul Says:

    Bai fratilor, astazi a fost panarama mare ! Singurul care a fost cu capul pe umeri, daca i/am inteles umorul fin, dar si cel mai dur in observatii, asa cu zambetul pe buze, a fost Paleologu. In rest mafia continua sa/si faca de cap…Si EBA parca are funduletul preamare….Observatie de barbat. Acum USL trebuie sa caute groparii pedeleului.

  11. dc Says:

    Instinctul de conservare i-a determinat pe votanti sa nu modifice ierarhia si sa-l pastreze pe Boc. Organizatia Sulfinei si-a facut datoria si blondele au triumfat, urmand ca unele sa-si primeasca, poate chiar maine, recompensa dorita. Au considerat ca intre ele si cel care le-a promovat nu trebuie sa existe un intermediar. Ghinionul lui Blaga!

  12. Huhu Says:

    Si eu le urez mult succes groparilor PDL, BASESCU si a lui SLUGA supusa BOC!

  13. Marius Mina Says:

    A castigat Udrea , momentan 😉

    Seful FMI , Dominique Strauss-Kahn , arestat la New York

  14. Marius Mina Says:

    Stiri pe scurt /circuit : Elena Udrea i-a cerut lui Emil Boc sa-si asume raspunderea pe legea prostitutiei in regim de urgenta

    Noul Imn al PDL aprobat de congres : „Basescu pentru noi este Fukushima 2 „

  15. Marius Mina Says:

    Avortonasul Paleologu un deliciu, pentru scatofagi

  16. Aliosa Says:

    @ Roxana,
    Bună dimineata !
    N-am urmărit circul de ieri iar tu stii din ce motive din comentariile mele anterioare făcute chiar pe blogul tău. Stiam de la inceput cum se vor desfăsura lucrările…
    Citind insă cele postate de tine, mi-am dat incă odată seama că ce-am gândit s-a si intâmplat iar tu ai făcut o exactă radiografie a ceea ce urma să fie.
    „ Ii urez mult succes lui Boc ,a cărui realegere inseamnă ingroparea PDL ” !
    Te-ai indoit oare vreo clipă de NEALEGEREA lui Boc ? Eu, nu !
    Prima RUGĂ ti-a fost indeplinită !
    Doamne-ajută si pentru a doua !
    Alioșa ( http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/05/12/9-mai-triplă-sărbătoare …)

  17. sandman Says:

    Filmul asta ar trebui vazut de orice roman ca sa stie ce-l asteapta:

    Scenariul e facut de FMI si experimentat in practica.

  18. olimpiu Says:

    Il felicit pe tov secretar UTC Emil Boc si ii doresc sa duca PD-L pana sub pragul electoral
    In rest nu merita acest partid nici o minim atentie atunci cand simuleaza democratia , ci doar maxima atentie cand fraudeaza totul

  19. Plano10 Says:

    Cand a deschis buldogul gura… Boc a zarit luminita de la capatul tunelului! 🙂

  20. Mâţa Says:

    Jartelele au rupt-o-n fericire, a fost foarte mişto aseară, a curs mult sânge portocaliu, m-am distrat! Acum e chiar rupere. Să vedeţi când pică Băşintea, va fi bukkake anti-Udrea, Roberta, Turcanca, chiar Sulfina, că s-a pus în cârdăşie cu târâturile. Aveţi încredere, mai e puţin, dar trebuie să pună un pic şi opoziţia umărul, deocamdată văd că fac ca tâmpiţii o conferinţă de presă în trei, în care Crin se afişează din nou cu idiotul de Ponta. Mă tem doar că opoziţia se bate singură şi vă lasă pe seama ăstora încă 20 de ani. 😯 😡

  21. Deveanu Silviu Says:

    Spuneam ieri ca asistam la o mascarada ce-si propune sa adauge puncte sefului de facto al PDL. Scena desprinsa din „Romania nu cede in lacrimi” argumenteaza aceasta caracterizare. Totul tine de un film de cel mai prost gust ce reaminteste de conferinte de PCR si UASCR, cu scandari la adresa sefului suprem in lipsa acestuia, scene de absurd absolut cand unul din protagonisti mesteca pe scena, fara jena(telectualul Paleontologu) critici la adresa unor dusmani invizibili infierati cu manie. Fara indoiala, scenariul si regia apartin Sectiei Propaganda a C.C. (Castelul Cotroceni). Dar, culmea absurdului pentru o intrunire a principalului partid de guvernamant, nicio vorba despre dezastrul in care a fost adusa tara de monstruoasa coalitie de tradatori fripturisti, nimis despre suferintele si deznadejdea celor condusi, care nu conteaza decat in calitate de votanti. Elocvente interventiile generalului de izmene, a nespalatului Pambuccian si a Humoristului de la UDMR. Cu ce se aleg romanii care vizioneaza filmul, transmis de televizoarele mogulilor? Cu praful de pe toba si cu pierderea oricarei sperante ca vor fi tratati ca oameni, ca cetateni. N-am nicio indoiala ca Blaga si grupul sau isi vor negocia eficient sprijinul parlamentar si nu numai. Se pricep. Basescu-Udrea-Boc n-au incotro si vor accepta orice compromis. Totul se invarte in jurul mentinerii la putere, la accesul la resurse pentru satisfacerea setei de inavutire. Pentru asta, toti sunt in stare de orice pentru a prosti inca si inca odata romanii lihniti de foame si fara nicio perspectiva.

Lasă un comentariu