CONFRUNTAREA. ŢINTA: ELECTORATUL LUI CRIN. BĂSESCU E DISPERAT. PIERDE SINISTRU. GEOANĂ ÎL UMILEŞTE LEJER

Foto: www.interactiuni.ro

Marea miză a confruntării de astă-seară pentru finală o constituie atragerea părţii indecise a electoratului care l-a votat pe Crin, respectiv, consolidarea intenţiei de vot.

Majoritatea alegătorilor lui Crin au deja  intenţia de vot pentru Geoană. Sunt convinşi nu doar pentru că Băsescu a vrut să distrugă PNL. Ci şi pentru proiectul lui Crin, însuşit de Geoană.

Proiectul Johannis este, de fapt, marele atu al lui Geoană şi marea vulnerabilitate a lui Băsescu. Accentul pe acest proiect poate constitui motivaţia determinantă pentru electoratul tânăr şi foarte tânăr care l-a votat pe Crin: din domeniile universitar şi business.

Din momentul în care Crin a venit cu proiectul Johannis, a picat principala armă a lui Băsescu, anume acuzaţia că nimeni nu are alt proiect decât anti-Băsescu. Dimpotrivă. Băsescu este anti-tot ce nu-i serveşte interesul personal. Anti-tot ce nu e partidul prezidenţial.

Proiectul Johannis, în schimb, înseamnă, pentru prima dată după 20 de ani, o viziune strategică pentru România. Un proiect pe termen lung.

Cred că e cheia victoriei lui Mircea Geoană. Băsescu nu vine decât cu anti-proiect. Toate temele lui sunt negative. Toate precedentele lui sunt distructive. România cu Băsescu este o ţară fără perspectivă. Fără majoritate, fără guvern, în prag de incapacitate de plată.

Votul pentru Geoană nu-i doar un vot anti-Băsescu. Dacă ar fi fost doar atât, probabil că Băsescu ar fi câştigat şi confruntarea de astă-seară şi un nou mandat. Spre nenorocirea României. Însă votul pentru Geoană este un vot pentru un proiect strategic. Votul anti-Băsescu este un vot anti-haos. Pentru construcţie.

Când începe confruntarea, începem şi noi actualizările. Comentăm anticipat.

UPDATE. Klaus Johannis în sală. Şi alte personalităţi ale vieţii publice, printre care Maia Morgenstern, Ilie Năstase, Mircea Diaconu, Mircea Dinescu, Florina Cercel, Dorel Vişan, Luminiţa Anghel, Florin Chilian, Cristian Ţopescu, Mihai Leu. Crin, evident. Pentru proiectul Crin-Mircea-Klaus, evident.

Dacă aţi privit feţele suporterilor, aţi văzut amuzament în tabăra Crin-Mircea-Klaus şi disperare în tabăra Băsescu. Biata doamna Maria Băsescu a fost tot timpul tristă. Loazele de fete, tot atâtea vulnerabilităţi. De târfa prezidenţială, ce să mai vorbim. S-o umileşti în halul ăsta pe nevastă-ta înseamnă să fii ultimul om. Dar nici biata de ea nu e cu mult mai presus. Că suportă.

Cum spuneam: Băsescu pierde grotesc.

220 răspunsuri to “CONFRUNTAREA. ŢINTA: ELECTORATUL LUI CRIN. BĂSESCU E DISPERAT. PIERDE SINISTRU. GEOANĂ ÎL UMILEŞTE LEJER”

  1. olimpiu Says:

    spuneam pe blogul lui Mihai Voicu ca voi da duminica un vot negativ si in acelasi timp pozitiv, votand Mircea geoana. Negativ va fi pt ca Basescu este un pericol pt democratie prin nebunia de a elimina parlamentul si guverna cu referendumuri si unul pozitiv pt proiectul Klaus Iohannis propunerea de buget multianual si nu in ultimul rand reconcilierea de care aveam nevoie
    am scris sumar cateva motive mai am si altele dar atat imi ajunge sa votez ,,prostanacul”

  2. J o h n s o n Says:

    Electoratul Liberal autentic este mult prea educat si informat ca sa se lase fraierit din vorbe.Ei sint cei aproape 60% dintre electorii lui Crin din primul tur care vor vota vointei acestuia si in turul 2.Ceilalti 40 % sa faca ce-or vrea,printre ei si Ion Caramitru,tot respectul pentru el dar de data asta a judecat-o stramb,greseala e omeneasca sa-l intelegem.
    Rautaciosii au spus ca este un mic exercitiu de imagine din partea lui,iata,in sfarsit se vorbeste in spatiul public dupa atata amar de vreme despre Ion Caramitru…Rautaciosii zic,nu eu 🙄

  3. Doru T Says:

    Nu cred in importanta acordata acestei confruntari…opiniile in ca mai mare masura sunt conturate, majoritatea votantilor lui Crin, vor vota Geoana. Mai importante mi se par actiunile pe care PD-L le desfasoara in tara, pe „teren”. Se cumpara voturi masiv, se terorizeaza, nu doar verbal ci si fizic. Astazi au plecat din Brasov mai multe masini cu „fani” Basescu catre Covasna si Harghita pentru „disciplinarea” electoratului maghiar. Inzestrati cu pliante, steaguri si alte materiale electorale, insa si cu multe bastoane si alte arme albe. Toate astea sub privirile politistilor, a carei singura grija a fost asigurarea culoarului de circulatie. Plecarea a avut loc din localitatea Harman….12 km de Brasov si 10 de Sf. Gheorghe.

  4. spedy Says:

    Doamnelor,Domnilor,ce-ar fi daca in seara asta ,presedintele in functie ar anunta ca se retrage din cursa in favoarea contra candidatului de tur doi si ca ,mai bine mai tarziu dar ,si-a dat seama ca orice ar mai face ,desnodamantul va fi acelasi?Haideti ca nu -s beat!!!(n-am mai baut de 12 ani si nici pana atunci nu m-am omorat) numa de n-ar fi pus oarecine ceva in apa ce-o beui….si nici nu m-am smucit .Ne-ar omora pe toti,ne-ar desumfla total.Ne-ar lipsi de obiectul muncii pentru o vreme si pun pariu ca toti,dar absolut toti ne-am simti extrem de frustrat,precum copii can le iei jucaria favorita..
    Nu dati cu pietre!!! ,am zis si eu …..Neeeeeeee….n-ai sa vezi…..
    Gata,mi-am tras scatoalca de rigoare ,dar tre sa recunoasteti ca trebuia incercata si varianta asta…macar ca exercitiu…Au…ioi…lol…am plecat ca se-ngroasa gluma !!!

    spedy/03/12/2009

  5. Franklin Says:

    @Spedy,
    N-am eu norocu’ asta!

  6. Franklin Says:

    In Indonezia, l-au arestat pe prietenul lui Sorin Vantu, unu Popa, most wanted. Nu cred ca Basescu va scapa ocazia sa promita dreptate pt FNI.

  7. Darius cel Tulbure (şi Postac) Says:

    Români din toate colţurile ţării, uniţi-vă! A venit vremea dragi compatrioţi să înfăptuim o nouă revoluţie, una autentică, portocalie! După 20 de ani, în Timişoara oamenii au ieşit în stradă împotriva comuniştilor Geoană, Antonescu şi Johannis […]

  8. CONFRUNTAREA. ŢINTA: ELECTORATUL LUI CRIN. COMENTĂM » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 03 December 2009 – Blog « Cum a evoluat consumul de energie in ultimul an […]

  9. Franklin Says:

    Ceva imi spune ca Geoana va fi zdrobitor. Eu unul, nu uit senzationalul sau discurs impotriva lui Iliescu de la congresul mazilirii batranului zmeu.

    Bubuia a sosit. Ii va purta ghinion!

  10. YODA Says:

    Sper ca Geoana sa fie cat se poate de calm. Atat

  11. Franklin Says:

    Privind cele doua tabere, se vede de lo posta, dupa mutrele lor, ale tuturor, cine va pierde si cine va castiga.

  12. Franklin Says:

    Scandarea cu Mircea Geoana se aude clar „Minte Geoana”. Intotdeauna l-am csd mai putin responsabil pe nea Nicu decat pe aia care ii scandau numele. Ca si acum. Asta ca sa n-avem vorbe.

  13. Ghita Bizonu' Says:

    A reaparut Noutzy Vuiton .. si nu sh de ce imi aduc aminte de Petacci .
    Care simtind ce i se pregateste Ducelui ei s-a repezit si l-a imbratisat : O Benito mio !!!! si gloantele au treecut orin amandoi .. ce0i drept Clareta era bruneta
    Ma rog asa am citit in Magazin Istoric ca ar fi zis „colonelul” ce a dus la capat executia .
    ( „colonelul” . In rezistenta gradele erau autoacordate . Era [;ina de colonei, maiori si capitani. Asa incat Charles de Gaulle vazand pre unu care nu avea decat semen de plutonier l-a intrebat de sus – Domnule dumneavoastra nu stiti sa coaseti ?!! Semne de gard baar cusute e maneca )

  14. Franklin Says:

    Toapele s-au aranjat ca tarancile din Bolintin la nunta.

  15. Ghita Bizonu' Says:

    spedy am impresia ca pe langa tine Chivas bey este de-a dreptu abstinent ..
    Inchipuieste-ti ceva realist : ca in urmatorii 3 ani vor cere rfgistii sa lucreze in Romania .. ca in California se va visa la Romania ca la America ..ca casdtigatu lozuluicel mare este ca si asigurata ….
    Nu mi-o lua de rau, da fantezia ta este prea debordanta si ptr domeniul SF ..

  16. cineva Says:

    E prima oara cand mi-a placut tonul si discursul lui Geoana! Chiar mi-a placut. Sper s-o tina tot asa.

  17. spedy Says:

    De ,stiu si eu ce sa zic?….ma gandesc numai ca,indiferent cine va fi castigatorul,ca va castiga corect sau nu,noua tuturor ne va fi oricum foarte greu…dar as avea mangaierea sau,mai bine zis fi mai impacat cu mine daca s-ar schimba maniera de a face politica in tara asta …

    spedy/03/12/2009

  18. Franklin Says:

    Geoana a vorbit liber. Nea Caisa citeste discursul. Nici macar prima luare de cuvant nu e in stare sa o ia dupa mintea lui.

  19. bujold Says:

    prima gafa: Pregatesc o guvernare a Romaniei de catre popiticieni pentru politicieni (Traian Basescu)

  20. ela Says:

    base: va propun o Romanie in care boborul „suveran”…………
    cata demagogie ieftina de doua parale….nota 2, stai jos.

  21. spedy Says:

    1-0 Geoana dupa prima runda

  22. cineva Says:

    @spedy,
    Chiar 2-0 pentru Geoana!

  23. *** Says:

    e bun geoana 🙂 . invata repede. acum a invatat de la crin antonescu !

  24. ela Says:

    Base ataca cu vanghelie si iliescu, slab- sunt perimate aceste exemple , nu ma impresioneaza.

  25. Elisa Says:

    Basescu este lamentabil.

  26. cineva Says:

    E disperat rau chioru’! Ce-mi place! 🙂 Poate da in icter in direct!

  27. spedy Says:

    2-0

  28. Franklin Says:

    2-0 dupa al doilea tur si mai ales dupa mutrele lor.

  29. ela Says:

    Turcescule esti basescist pana-n maduva oaselor.
    Ce vedem noi acum ? nimic nou sub soare, aceleasi minciuni idioate ale basescului.
    O sa ma uit la Discovery pana se termina minciunaria.

    Iar duminica VOTEZ GEOANA!!!!!!!!!!!!!!!

  30. spedy Says:

    wow!!cine i-a facut strategia de discurs?3-0!!

  31. Franklin Says:

    Puteau sa se abtina, acolo, in primul rand, de la atata hlizeala (ma refer la ciocoiu de la Cetate si la Crin).

  32. mgabim2009 Says:

    Hi all!
    Sper ca Antonescu l-a antrenat un pic pe Geoana si-l scoate din lumea abstractului. Va trebui sa fie taios si sa nu-l lase pe Basescu sa zburde precum capra turbata!

  33. cineva Says:

    E mortal Geoana! E super! Iar chiombu e gata cu nervii! Gata!

  34. spedy Says:

    ioooooooi…….chiar are nevoie de o vacanta prelungita….

  35. Franklin Says:

    Milut, sluga grajdarului Cavalerului Tristei Figuri. Trist, da” beat manga!

  36. cineva Says:

    @spedy,
    Sper ca te referi la chior….. 🙂

  37. ela Says:

    Adica ba_secu are voie la replica, rusine turcescule 👿

  38. Cristian Mihaescu Says:

    Ce circ! Basescu isi asuma Revolutia romana… imi dati voie sa ma sinucid?

  39. ela Says:

    Turcescu lasa-i lui Geoana dreptul la replica , nemernicule

  40. Cristian Mihaescu Says:

    Voi avea 10 ani in care o sa apar romanii… wow, asta se vrea president in 3 mandate?

  41. Franklin Says:

    Extroardinar, zbanghiul acuza pe Geoana, al DOILEA om in stat pentru starea actuala, nu pe primul. Omul e dus cu pluta, sufera de sindromul lui nea Nicu, asta chiar nu crede ca va pierde.

  42. ela Says:

    Oamenii vad ca geoana este „discriminat” de moderator !!!!!!!
    Tucescule pupa-l pe base incontinuare. esti un nenorocit

  43. bic Says:

    Basascu ii apara pe romani? De cine … ne apara asta?

  44. Franklin Says:

    I-a luat jucaria cu referendumul.
    Mirceo da-mi-o inapoi!

  45. ela Says:

    Proasta carte – sa vb geoana primul, base ii ataca discursul nu vine cu nimic nou :mrgreen:

  46. spedy Says:

    ioooooooi…….chiar are nevoie de o vacanta prelungita….nicinu mai trebuie sa tin scorul.asta se bate singur singurel….bine ca si-a reinnoit brevetul….

  47. Franklin Says:

    @Spedy
    Cine deak crezi ca-i da taratului vreo barca pe mana? Nimeni! Vrajeala pt prosti.

  48. olimpiu Says:

    Geoana are viitorul Base e captiv in trecut. aceleasi prostii cu Ion Iliescu. el il vota pe Ion Iliescu cand eu strigam jos comunismul. un impostor. plus ca ma scoate din sarite sintagma romanii si seful statului. de parca nu avem constitutie care vb de presedinte si de cetateni

  49. Cristian Mihaescu Says:

    Ma scuzati ca incerc sa raman rational… astazi chiar i-am dat o sansa lui Base. Poate omul avea dreptate: moguli, mafioti… 5 ani a fost presedinte, unde dracu a fost?

  50. ela Says:

    Nu intereseaza pe nimeni strategiile lor, chiar pe nimeni;
    miza acestei confruntari este asta, sa-i de-a prilejul matrozului sa mai prosteasca cativa tantalai si sa fie Turcescu cu inima impacata ca i-a dat sansa basescului sa ne enerveze .

  51. Franklin Says:

    In sfarsit, Turcescu face si el ceva intrebandu-i de divergente in politica externa. Le da ocazia sa-i abureasca pe aia de afara, v-ati prins. Chiombu nu s-a prins si baga cu platou’. Probail Geoana ii va replica.

  52. J o h n s o n Says:

    Recunosc la Geoana stilul lui Crin….E bine asa.

  53. Franklin Says:

    Base face o geseala monumentala. Ameninta pe Geoana cu represalii dupa alegeri. Acu sa vedeti!

  54. spedy Says:

    asta se cauta de cinci ani si nu s-a gasit nici acum.iata de ce sunt extrem de favorabil iesirii pe mare ,fie si cu nava amiral a flotilei romanesti ca poate ,nu poate,sigur va fi tentat sa nu mai gaseasca drumul inapoi….

  55. bic Says:

    Basescu s-a prezentat la aceasta „dezbatere” cu toata panoplia de realizari in cinci ani de mandat prezidential: persoana sa, europarlamentara plina de succesuri, politiciana de vocatie numita Udrea si econo-creierul Videanu. Bravo Base. Esti pe val. Norocul nostru a fost ca tu erai presedinte. Fara tine nu stiu ce ne faceam. Cum il mai gaseam noi pe Boc sa-l punem premier? Si pe tiriplicii aia sa le dam cate doua miistere pe mana. Noroc cu tine. Bine ba … Daca voi avea ocazia, eu pe tine o sa te votez … ca doar mai ai o fata (legitima) care merita un post de europarlamentar. Iar saraca dna. Udrea ce se va face fara tine la carma? Doar n-o sa ramana pe drumuri.

  56. ela Says:

    Olimpiu, bine zici, ce rost are sa ne hranim ura din trecut , resentimentele tin de natura unui om rau razbunator care nu are capacitatea sa se adapteze din mers schimbarii.

  57. Cristian Mihaescu Says:

    Geoana are votul meu! Ce faceti domnule Basescu? Imi dati un pumn in gura?

  58. Cristian Mihaescu Says:

    S-a trezit Basescu sa spuna Federatiei Ruse ce sa faca? WTF? Nici SUA nu spune Rusiei ce sa faca!

  59. ela Says:

    Waw, acum base a venit cu temele scrise ?

    Cum vor comenta pressari de data asta ? de data asta este ok, numai lui Geoana i s-a reprosat, uite de aia urasc PRESSA 👿

  60. ela Says:

    Base trece la hahait? deci nu mai are replici?

  61. *** Says:

    e tare geoana! asta cu vizita din 2008 a lui base in tarile foste urss a fost buna. buna de tot!

  62. cineva Says:

    @***,
    Ai dreptate! A fost super replica!

  63. Cristian Mihaescu Says:

    Cat de penibil e Base, Rusia e o tara partenera SUA.

  64. ela Says:

    Base daca nu da vina pe cineva, nu are altceva de zis concret !

    Du-te domnule basescu si ia-l si pe turcescu cu tine pe post de lingau permanent.

  65. Franklin Says:

    I-a tras-o cu rusii. Prostu zice ca e bine ca securistrii lui sa faca afacerile cu rusii. Asta e.

  66. *** Says:

    s-a-ntors roata! turcescu il tempereaza pe geoana! vorba lui base: HA, HA, HA!!!

  67. ela Says:

    Geoana tace iar turcescu ii zice taci dle geoana,

  68. bic Says:

    Are dreptate Geoana. Sa stea relaxat base ca nu mai are mult.

  69. *** Says:

    base: „cine-i primu’?”. am mai spus, dar imi face placere sa o repet: „Regele e gol!”

  70. PATRICKdan Says:

    nu stiu cati ati observat un MIC DETALIU VESTIMENTAR : candidatul GEOANA si moderatorul TURCESCU poarta o CRAVATA APROAPE IDENTICA ca si CULOARE !
    cineva din staff-ul lui GEOANA a fost inspirat, sau e ceva mai mult decat atat 😉

  71. spedy Says:

    si aici l-a luat la pas cand i-a zis ca are dreptate si el…..da tot in balarii cata….

  72. *** Says:

    turcescu vrea medalie de la base? …sau mi se pare mie?

  73. spedy Says:

    priviti atenti cum i-a disparut rictusul rautacios ,cum ii moare zambetul ,putin cate putin cu fiecare replica…si se agata ca innecatul de paiul mogulian…NU MAI ARE REPLICI,SE AFUNDA !!!

  74. Franklin Says:

    Turcescu
    Tablagii astia de la secu au fost mereu mai ai dracului decat ofiterii. Si asta e!

  75. spedy Says:

    NU A CREZUT NICI O CLIPA IN APORTUL LIBERAL IN SUSTINEREA POLITICA PENTRU GEOANA!!!

  76. Franklin Says:

    Femeile din mediul rural sunt valoarea noastra cea mai pretioasa. Lasa-le in pace, prostule, ca nu e pentru mitea ta.

  77. *** Says:

    oare la candidati le face testul antidoping?
    prea e bune geoana…nu ca mi-ar parea rau, dar nu cumva sa ii ia „observatorii” medalia de aur la sfarsit!

  78. YODA Says:

    bai edu nu ma uit acum la confruntare, dar am inteles ca Geoana e the best. Crinule, ce i-ai facut lui Geoana ? 🙂

  79. ela Says:

    Base de ce n-a facut frate in 5 ani ce zice acum? minte asta asta cum respira.

  80. spedy Says:

    aici m-a scos din sarite .ete domle cum i se rupe lui de leafa mea .cand m-a bagat pana-n gat in rahat s -a gandit numa la para-ndaratul lui!

  81. ela Says:

    Spedy, sa mai gadit si fii-sa de la Bruxelles, sti independenta 👿

  82. mgabim2009 Says:

    nu am vazut in viata mea un moderator mai partial decit Turcescu de cind sint! Cind Geoana zice ceva si Basescu intervine nu zice nimic, dar cind Geoana zice ca o sa raspunda imediat il opreste! Acum de exemplu Basescu peroreaza pe timpul lui Geoana Turcescu tace ca prostul! Infect!

  83. spedy Says:

    ti-acrescut concentratia in sange tie…de alcool fireste….

  84. Franklin Says:

    Tablagiul Turcescu se produce ca un debutant la teatrul de amatori din Calarasi. Cu vocea grava dar usor juvenila si pretoasa.

  85. bic Says:

    Chiar se pricepe Base la problemele guvernului. Intr-adevar s-a implicat in conducerea executiva a Romaniei. Spre deosebire de Boc … Cel care purta costumul de premier. Iar Vasile Blaga chibiteaza ca la pocker cand „mana grebla se facu”. Chiar nu stiu de unde vine porecla de bulldog a lui Blaga, pentru ca bulldog-ul este un animal nobil. Probabil de la apetitul pentru ciolan.

  86. Dana Says:

    Ce sa spui si tu, ca fata batrana si atearpa?

  87. Franklin Says:

    Cam 4 la 2. Pana de idei la toata lumea. Sper intr-o lovitura finala. 5-2 dupa raportul Transp Int. 6-2 dupa tata Macovei.

  88. *** Says:

    mo-ni-ca! mo-ni-ca! saracu’ bill…

  89. *** Says:

    sigur am sa raman cu o replica din dezbaterea asta: „va rog, domnule geoana!” (turcescu)

  90. spedy Says:

    l-as intreba de ce mai este inca presedinte

  91. *** Says:

    auoleu! s-a sculat caragiale: „nu-ntrerupeti oratorul!!!” (clopotel) . Aparte: „Umfla-i, Ghita!”

  92. Doru T Says:

    Slaba prestatia lui Geoana, departe de ceea ce ar fi trebuit sa fie…a pierdut….Base a dat lovitura de gratie….Geoana se intalneste cu SOV.

  93. spedy Says:

    de ce a fost geoana in dificultate?

  94. Franklin Says:

    Nuscum dk nu stia de asta cu Popa, o stiau toti pustii de la Vianu.

  95. Franklin Says:

    Pt ca nu a spus ce dk a discutat. Zii meci ca n-a stiut betivu cum sa-l intrebe!

  96. spedy Says:

    hai sa va zic si domniilor voastre….am onoarea de a fi VIP.cred ca nici presedintele nu e asa supravegheat….tre sa recunosc ca se misca repede….haloo!!

  97. PATRICKdan Says:

    deocamdata conduce base. ruperile de ritm cu intrebari repetitive il departeaza pe geoana de subiect, de ceea ce intentioneaza sa raspunda.

  98. Franklin Says:

    Am vazut-o pe d-na Macovei cum o lua razna. Dupa Preda, Avramescu, TRU, astia sunt dusi cu totii, oare de ce?

    Base a amenintat de doua ori cu represalii dupa alegeri daca va castiga el. Daca Geoana nu va replica niciodata, inseamna ca e inconjurat de prosti. TREBUIE s-o faca macar odata dar dur. Cat un par in c.r sau o teapa, tot acolo.

  99. Filip G Says:

    Nu am auzit nici o afirmatie gen:voi termina mogulii si baietii destepti.
    Dar a incrimina e una si a lupta cu ei e alta.
    Iar invincibillul Basescu e doar o ultima zvagnire.

  100. paps Says:

    Tot il mai vreti pe Geoana?”Romania social-democrata”…vai,liberalilor…ai lui peste.S-a dus la Vantu rpd,cum mi-ar zice mie seful;Bai,maine sambata vii la servici ca avem treaba. Am inteles Sefu,vin acusi.
    Prostanacul cati sefi are?Nu poate sa-i duca cred.

  101. Doru T Says:

    Basescu si l-a dorit pe Geoana in turul 2, stiind ca in fata lui Crin nu are nici o sansa. Din nefericire, PSD si Geoana, din orgoliu si prostie, i-au facut jocul. Mai grav, Crin s-a aruncat intr-o sustinere oarba a candidatului Geoana impingand si PNL intr-o alianta vremelnica ce poate avea efecte dezastruoase pentru liberali.

  102. Franklin Says:

    Tata de Sufina si-a dat cu Nivea, heavy metal, ca asa a pomenit ea la ma-sa, la Petricani, Neamt. Le strica lumina cu reflexiile pe .uian.

  103. Franklin Says:

    Geoana:
    „Dupa 6 dec veti avea tmp sa scieti carti”.
    Cred ca se referea la mititica de la Rahova.

  104. *** Says:

    eu nu prea inteleg care e problema cu sov. sov nu e un om liber in tata lui basescu? e sov la parnaie acum?
    atunci care e problema? nu ai voie sa te vezi cu cine vrei in romania lui basescu? daca sov era vinovat de ce nu l-au arestat ministrii lui base de atatia ani??!!!
    base! ne lasi?

  105. *** Says:

    ps
    base! ne faci/ne faceti program cu cine sa ne vedem si cu cine nu???

  106. Filip G Says:

    Doru T,
    Pe moment orice partid are exclusa din agenda guvernarea alaturi de PD-L.
    Restul sunt supozitii,daca romania doreste haos ,sa aleaga Basescu.
    Si un PROSTANAC e mult mai bun decat Basescu.
    Nu poti tot timpul sa ceri fara sa oferi nimic.Crin a procedat corect avand in vedere si sustinerea lui TARICEANU de catre PSD.
    Nu ma astept din partea PD-L sa faca un gest asemanator.

  107. spedy Says:

    Pen` ca le dadea si lor bani nu?
    si erau buuuuni!.Da acu vrea sa le dea numa la ailalti .
    Si noi ce facem?Nu mai e cu noi,e in contra .e mogul nenica…….

  108. mgabim2009 Says:

    dar eu as pune si o alta intrebare: il tine pe Geoana sub supraveghere? Este Geoana sub ancheta si trebuie sa fie urmarit pas cu pas? Basescu zice ca Geoana s-ar fi intilnit cu Vintu azi noapte, Basescu ce facea primea note informative de la SRI cu privire la deplasarile oponentului? Inca o data un OM LIBER si sub nici un fel de ancheta trebuie sa fie supravegheat si presedintele informat legat de deplasarile lui?

  109. sandi Says:

    Care-i situatia ? Ca nu pot urmari la tv . Am auzit ca nereusinata aia de Macovei a vrut sa intervina in sprijinul Patronului ?

  110. *** Says:

    cat despre educatie: marinarule, nu mai sus de punte!

  111. Franklin Says:

    Nu inteleg ce atata discutii cu d-na Basescu. Ca e nusce victima, ca e o doamna, samd. Aiurea, e una care fie nu poate sa scoata nicio vorba fie vorbeste atat de moldoveneste ca n-o lasa nimeni in Buc sa incerce. Nu reiese de nicaieri ca ar fi ceva de capul ei. Atunci de unde? Aia mica seamana cu tacsu, nenorocita. Aia mare cu ma-sa, insignifianta. Asta e ele!

  112. YODA Says:

    @Ela: Pai nu stii ca Robert Turcescu e fan Basescu? Nu e nemernic, e lingau basescian

  113. Doru T Says:

    @ Filip ai dreptate un prostanac e mult mai bun decat Base. Doar ca ma indoiesc ca se va ajunge. Vorbim de realitate si nu de principii…poporul asta, daca inca nu ti-ai dat seama, e o curva, se vinde ieftin….iar de data asta cumparatorul a fost Base , nu prostanacul! Si da corect, PNL are dreptul sa excluda o guvernare cu PD-L, si sunt 100% de acord, insa nu a procedat corect arucandu-se pripit si hotarat in alianta cu PSD

  114. Doru T Says:

    @ Filip…oricum votantii liberali ar fi votat Geoana in turul 2 in marea lor majoritate. De ce graba asta , pentru ce?

  115. paps Says:

    De unde gasesti resurse pt. marirea salariilor profesorilor mai Prosty?De la mine din buzunar?O impozitare progresiva ceva…?

  116. Franklin Says:

    Negoita si-a tras dinti noi si sta cu dansa deschisa. Androgin!

  117. paps Says:

    Si Johannis asta ce e,Mesia?

  118. sandi Says:

    Care-i treaba cu Tuciurescu ? Modereaza bine ? Ca la postul ala de radio vad cat de partinitor este !

  119. selawie fatal Says:

    nu ba paps, base al tau s-a crezut mesia..pt el si famiglia lui 😉

  120. Franklin Says:

    In sfarsit Rosia Montana!!! Chiombu trage de timp.

  121. selawie fatal Says:

    da´s-a vazut ca era doar o mesha jegoasa..

  122. Franklin Says:

    Rosia Montana zice JOS BASESCU

  123. Franklin Says:

    Geoana zice la fel da mai diplomat

  124. Franklin Says:

    Geoana despre Rosia M.
    Nu merita votiul meu. Poate i-l voi da, asa ca la boschetarii de la gunoi. Rusine maistre. Ma-ta si soacra-ta pe gheata!

  125. Franklin Says:

    Badse ii da un vin in PET. Asa a pomenit la ma-sa acasa si la securache. Astia suntem fratilor. KKK

  126. Cristian Mihaescu Says:

    Ce bine s-au inteles la cadouri. Uite asta ma sperie. Bun cadoul lui Geoana!

  127. *** Says:

    @franklin
    🙂

  128. CONFRUNTAREA. ŢINTA: ELECTORATUL LUI CRIN. BĂSESCU E DISPERAT. PIERDE SINISTRU. GEOANĂ ÎL UMILEŞTE LEJER » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 03 December 2009 – Blog « Cum a evoluat consumul de energie in ultimul an […]

  129. *** Says:

    @base
    da’ cu palma l-ai lovit?

  130. Franklin Says:

    Turcescu (+baietii) chiar l-au lucrat!
    E GATA!
    Am scapat de nenorocit. Speram sa scapam si de nenorocitii aia mai mici

  131. selawie fatal Says:

    boah la spulberat la „ambiant”!

  132. Alexa Says:

    cata nesimtire….si cata minciuna….un om scarbos….cum poti sa juri cu mana pe biblie ca nu ai lovit un biet copil cand in filmare se vede clar palma sau pumnul aplicat…

  133. Doru T Says:

    Bravo Turcescu!

  134. bujold Says:

    Io, sa-ntepenesc, nu l-am lovit cu pumnu’, nici in plex si nici in fata, hac, da’ cu palma, sa-nebunesc daca mai tin minte.

  135. *** Says:

    monica 12%! rade…

  136. selawie fatal Says:

    over and out! morsist da un save our souls, la mishto asa cu mina pe biblie 🙂 🙂

  137. *** Says:

    ok. duminica la vot!

  138. mgabim2009 Says:

    teoretic Basescu nu a jurat strimb: a jurat ca „nu l-a lovit cu pumnul” nu ca „nu l-a lovit” Deci palma nu este exclusa…

  139. Franklin Says:

    Pana la urma, a fost doar un securache nenorocit care i-a pacalit pe romani atatia ani. Acu, s-a terminat. Uff!

  140. *** Says:

    @franklin
    ai dreptate. revin . REGELE E GOL! doamne ajuta!

  141. Traian Breazu Says:

    @Franklin
    ce au zis geoana si basescu despre Rosia Montana? Cat mai detaliat ca n-am vazut, mersi.

  142. Roxana Iordache Says:

    @Tuturor. Mulţumesc. Am update.

  143. Franklin Says:

    D-le Breazu, nu sta neamu romanesc in scoaterea Au&Ag asap din Apuseni. Nimic nu poate justifica o pozitie ambigua pe aceste subiect. Vezi ca au zbircit-o multi pe subiectul asta. Bag seama ca mata nu ai realizat asta, inca!

  144. Traian Breazu Says:

    @franklin
    Nu prea inteleg raspunsul. eu am pus doar o intrebare, pentru ca nu am vazut, NU STIU, ce au spus? Nu am facut nici o interpretare, nu fac, si nu e nimic de interpretat din postul meu anterior.
    Atat am intrebat: ce au spus? ca nu stiu.
    Din raspuns as putea intelege eventual ca ambii nu au spus nici da nici nu, insa nu sunt sigur. Poate imi puteti raspunde, multumesc, daca nu tot multumesc.

  145. Spartakus Says:

    Stimata doamna Roxania, cred ca dumneavoastra v-ati uitat la alt film in seara asta. Voiam sa nu ma duc la vot dar posibilitatea ca un asemenea incompetent si habernaut, care nu stie nici macar politica externa, domeniul lui, darmite legislatie, constitutie etc, sa devina presedinte imi jigneste inteligenta. Il votez asadar cu inima stransa pe Basescu. Prefer un smecher unui retardat.

  146. Alexa Says:

    @Spartakus….spargete in figuri altundeva

  147. Cristian Mihaescu Says:

    Ce dracu i-a apucat pe toti? Gata, l-au vazut pe Base la pamant si acum dau in PDL cu toata forta?
    Unde PLM e democratia in tara asta? Unde e respectul si bunul simt?
    Spuneti domnule Crin Antonescu, ii tratam cu bun simt si pe PDL-isti sau ii lichidam?
    Ce dracu ba, tara asta nu poate suporta diferenta de opinii?

  148. Alexa Says:

    se pare ca nu….

  149. Roxana Iordache Says:

    @ Cristian Măhaescu. Pe mila de-alde tine s-au fundamentat toate dictaturile. Deci, toţi – indiferent de unde, care sunt infractori – să plătească. Nu crezi?

  150. Franklin Says:

    @Traian Breazu, scuze, au fost, amandoi ambigui. Nu pot sa inteleg cum e posibil asa ceva. Transpiratulo a fost mai slab, in regie ca Geoana. Atat. Nu ma bag mai departe. Indigenii din Boughenville in anii 70 au fost mai drepti, mai hotarati si patrioti decat motii nosti, in 2000-2009. E trist

  151. cenushares Says:

    poate cineva sa’mi explice de ce’a fost nevoie ca patriciu sa fie primul care vorbeste despre film? … de ce a fost nevoie ca geoana sa se vada ieri cu vantu? …. io am impresia ca una dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti ca sa fii politician e sa fii idiot … 🙂

  152. Ghita Bizonu' Says:

    Nu va buicurati prea mult … base a inscris cateva puncte .
    Dand tare cu Treimea Neagra a banilor si ala arestatu … va fura astia d’aia traiti prost !!
    SI cestia cu ce ai cautat la Moscova ? Eu apar interesele fata de Ocarina !!
    si apoi neobservat , marea realizare bashita – contractu cu Gazprom .. pesemne ca peste cativa ani va tipa ca asta a fost tradare si ca e vina lu Geoana al 2lea om in stat …

  153. Dan Patrascu Says:

    Geoana a fost jenant. Felicitari lui Basescu.
    L-am sustinut pe Crin Antonescu in primul tur. Acum il voi vota pe Basescu. Veti gasi motivele pe blogul meu.

  154. Franklin Says:

    @cenusharesh
    Iti explic eu. Suntem contemporani cu o tranzitie asistata de la un regim condus de un impostor dovedit catre unul condus de un sef potential valabil, deocamdata.

  155. Maria S.(Timisoara) Says:

    ghinion rimeaza cu Vuitton.
    nu te sinucide, domnule ca pierdem un vot.
    b……. vrea aur si arginti ecologici,si in dosarul Rosia Montana nu e pregatit, Vai de capul lui gaurit.
    La agricultura, locuri de munca, solutii anticriza au cam schipatat amandoi.
    basea…. multa demagogie, gratuitati, clisee, tip reforma statului
    prostanacul un pic mai sigur de el, are coalitia in spate, este mult mai clar in ce sustine si puncteaza la obiect.
    uneori se mai intalnesc in platitudini(ma refer la momentele cand li se cer solutii). Invatamant, sanatate, locuinte, conditii de viata mai bune la tara, agricultura, prea multe generalitati si puncte de convergenta.
    radical diferiti sunt doar in faptul ca rosul anunta, un guvern din 6 decembrie a.c., stabilitate si masuri anticriza luate rapid si cu eficienta maxima( a anuntat cateva, dar foarte succint), Sa traim si sa vedem.
    hilar este batranul pirat cand jura, ca n-a lovit in plex si cu pumnul, cand vorbeste de subventionarea incalzirii familiilor sarace si subventia pentru incalzire a familiei basea ca si atunci cand da exemple de saraci si nevoiasi, cand jura, dar nu pune mana pe biblie si nu isi face cruce dupa ce a jurat ,mizerabilul si satana
    s.a.m.d.
    totusi ce e cu intalnirea cu S.O.V. de ieri noapte?
    Mai sunt si alte nedumeriri, dar asta e cea mai mare. Aici, rosul are de dat un raspuns clar si lamuritor, explicatia din confruntare nu multumeste, ci ii da apa la moara, mandarinului
    Mai sunt patru zile si patru nopti grele, apoi vom zari un curcubeu si vor canta privighetori.
    Doamne ajuta !
    cu nadejde si credinta in bunul Dumnezeu,Maria S.

    Mai avem patru zile si patru nopti

  156. Cristian Mihaescu Says:

    Pe mila mea? Roxania, daca nu m-as considera mai bun ca ei cum mi-as permite sa ii critic?
    Vrei dictatura in numele democratiei? Basescu lichidat pentru libertate.
    A, uitasem, Ceausescu a trebuit lichidat sa vina Iliescu.
    Chiar vrei sa votez Geoana fara sa ma gandesc?

  157. cenushares Says:

    franklin,

    am mari indoieli ca lucrurile stau asa cum spui tu … eu chiar incep sa cred ca basescu are dreptate cand spune ca geoana e un mameluc in mainile lu’ vantu, patriciu si ale nu’stiu cui … eu nu mai merg la vot duminica … 🙂

  158. cenushares Says:

    nu ma deranjeaza ca geoana s’a dus la vantu sa’i promita tara’ntreaga … da’ nu pot sa votez cu un asemenea idiot … care se expune in acest fel intr’un moment asa de important … prostanacu’ tot prostanac ramane … n’ai ce’i face … 🙂

  159. gazetarul Says:

    A fost peste Base Geoana,asta a venit doar cu lovituri sub centura, ca s-a dus la Vantu, ca nu stiu ce a facut.intotdeauna ei pun o fotografie, ,,insaileaza” o poveste pe marginea ei si zic:,,-Ati vazut ce a facut domnul ,,X”?S-a dus la pungasul domn ,,Y”!!”Astea deja nu mai tin defel la populatie!! Cred ca scorul a fost undeva la 7-3 sau 8-2. 🙂 🙂 Toti aia de la P.D.-L.parca erau niste cadavre vii la dezbaterea aia.Duminica vrea si eu sa le bat un,,cui”(vot) in cosciugul lor. 🙂 🙂

  160. Franklin Says:

    Care e problema? Geoana presedinte. Vantu si Basescu unde le e locul. Pe cine ar supara acest epilog? Ori sunteti cetateni ori nu.

  161. Cristian Mihaescu Says:

    Roxana, stii ceva? Ai o atitudine tare jignitoare fata de noi, cei care iti vizitam blogul. Scuza-ma dar nu noi suntem de vina ca Duda e duda, Crin si Geoana sunt salata si Basescu un nesimtit care pana la urma ne reprezinta. Se urca baut la volan, ia obiecte personale cu forta, face tarfe femeile, mici, manele, hore, injura… ce naiba vrei mai reprezentativ de atat?

    Chiar vrei sa ma mai si bucur ca votez PSD?

  162. gazetarul Says:

    Vreau nu vrea,scuze pentru greseala. Corect era:Duminica vreau si eu sa bat un,,cui”(vot) in cosciugul lor. 🙂 🙂

  163. Antoniu Says:

    Multumesc tuturor pentru efortul depus pentru a-l schimba pe derbedeu. Multumesc Roxana si Marius.
    De ani de zile urmaresc evenimentele politice. Votez pentru a doua oara cu PSD, desi raman un biet simpatizant PNTCD. Ceea ce m-a schimbat a fost, prima oara, votul meu impotriva cretinului de la Romania Mare iar a doua oara, discursul impecabil a lui Crin Antonescu, un om pe care l-am porcit pe blogul asta la greu. Pentru asta imi cer scuze.
    Echipa lui Antonescu ofera o speranta pentru mine si pentru familia mea, prin votul pe care il vom da pe 6.12.2009 pentru Geoana. Asa trebuie sa gandim de acum incolo, nemteste.
    Geoana, o sa vedeti, va creste in discurs si isi va trage in sus partidul pe care l-am urat, ca si voi, pana la paroxism.
    Dumnezeu ne-a ajutat sa cunoastem o fata nemaipomenita pe nume Roxana, cea care ne-a dat in toti anii astia speranta. Prin acuratetea scrisului si a atasamentului ei fata de valorile democratiei, fata asta merita toata dragostea mea.
    Ii voie la COLINDAT?

  164. J o h n s o n Says:

    Geoana a spus o vorba mai adevarata decat si-ar fi inchipuit chiar el vreodata : Vantu este un tip malefic ! Exact asta a fost Vantu,l-a „invitat” pe fraier la el,asta s-a dus si a fost pozat frumos de catre Servicii.Vedeti ce-am scris in postul anterior…Tot Securitatea ne hotaraste destinul…speram s-o faca intr-un anume sens dar se pare ca i-a mufat bine Taticul lor la resurse….Pana la acest episod(pe care nici macar nu l-am vazut,mai bine) eram sigur de bushirea schelalaiciului,acum incep sa am emotii…intr-o tara normala Basescu ar fi fost penalizat de catre electorat deoarece ar fi detinut si-ar fi folosit aceasta informatie obtinuta prin filaj pentru a-si pune adversarul pe picior gresit dar la noi… 😡

  165. Franklin Says:

    @Cenushares
    Ramasesem dator, si eu merg la vot si votez Antibasescu (e un candidat mai putin cunoscut dar valabil, te asigur). Nuscum sa fac s-o aduc si pe soacra-mea, cutiile de chibrituri, prea mici, asta e. Restul de-ai mei voteaza la fel. Si soacra-mea ar face-o la fel, dar nu poate. Catelul, desi e cunoscut de toata sectia de votare nu poate sa voteze din cauza unui mos uracios care ne stie ca nu suntem cu Base. Plantele, n-au drept de vot.

  166. [D][S][N] Says:

    Pierde, dar Geoana nu il bate deloc lejer !!!

  167. rev Says:

    Ba, da voi chiar sunteti naivi, dar in fine… Basescu l-a batut pe niste capitole de l-a ascultat cu urechea pe Geoana, chiar pe diplomatie, cum tu mare diplomat alde Geoana sa nu recunosti un citat din Titulescu – frumoasa referire la perioada anilor ’40 cand comunismul era in floare…fazele cu vizitele la Moscova, cu intalnirea de pe 2 dec 2009 cu Sorin Ovidiu Vantu – zi in care omul din dreapta lui SOV, Nicolae Popa, era arestat la Jakarta – au fost geniale, astea chiar nu va zic nimik, voua, dragii mei concetateni?
    Oricum, batalia va fi stransa, dragii mei, veti vedea Duminica, pe 6 dec 2009.
    Va salut cu respekt & va doresc o noapte buna!

  168. Julia Says:

    Antoniu, Doamne ajuta! :)…..si multumesc si eu Roxanei. 🙂

    Go Geoana! JOS BASESCU!

  169. Franklin Says:

    Ba ne zic foarte multe multe, de pilda toti (Vantu, Popa, Base) toti, la mititica.
    Da’ cine e Titulescu asta sa recunosti in somn orice citat din domnia sa. Ca doar n-o fi opus holly bible writter. Fii serios bre. Iar cu Moscova e complicat rau. Macar sa-l bage pe Geoana mai mult decat pe altii in seama. Cat l-a bagat pe Base s-a vazut.

  170. m. Says:

    „Stimata doamna Roxania, cred ca dumneavoastra v-ati uitat la alt film in seara asta. Voiam sa nu ma duc la vot dar posibilitatea ca un asemenea incompetent si habernaut, care nu stie nici macar politica externa, domeniul lui, darmite legislatie, constitutie etc, sa devina presedinte imi jigneste inteligenta. Il votez asadar cu inima stransa pe Basescu. Prefer un smecher unui retardat.”
    subscriu partial.
    deci, pe limba dumintale, mme roxana, ori te-ai uitat la un film in care aparea unul geoana, frumos si destept si pregatit ( ca in dezbatere nu era asa ceva), ori nu stai bine cu auzul, ori esti de-a dreptul proasta/nebuna/orbita de ura si venin. sau, revin, foarte bine platita…desi nu cred, ca doar nu esti vreo persoanalitate, sa te asculte prea multa lume.
    ps pt domnul Mitache. cred ca varianta cu deranjamentul mintal e mai plauzibila. asa ca nu are rost sa se supere cineva care se simte jignit de atitutinea dnei iordache. au contraire, mie mi s-ar parea ciudat daca m-ar maguli cu ceva.

  171. m. Says:

    erata: dl mihaescu, nu mitache:)
    restul ramane valabil;)

  172. Franklin Says:

    @Base&Co
    Poate ca Vantu intra sau nu intra la mititica sub umbrela noului regim dar sub cea a fostului regim, al lui Base, e clar ca n-a intrat.
    Atunci, de ce sa nu votam cu Geoana? Poate chiar ca ii va infunda, daca ne intereseaza chestia asa de mult!

  173. Franklin Says:

    @Julia
    Salve, bravo si succes!

  174. takeo Says:

    ai vazut cam sasiu confruntarea. cu alte cuvinte te tii de trucaje ; trucarea realitatii.

  175. Julia Says:

    Franklin, mult succes lui Geoana!!!

  176. Julia Says:

    mme m, ce bine ti se potrivesc descrierile pe care le atribui Roxanei! Ca o manusa! probabilc a scrii ‘cu fata la oglinda’. Oricum ar fi, invidia ta pe Roxana este evidenta. Ea este o perosnalitate si este vazuta de mutl mai multi oameni decit ti-ar place tie.

    De fapt asta este si motivul tp care vii tu pe aici: pentru ca audienta e mare. In afara de scuipati anemici catre gazda, pareri nu prea ai si nici arguemtne nu prea ai. Latri si musti de glezna pe oricine are un cuvitn bun de spus pentru gazda si cersesti aliati pe toti impotriva ei. Hm. Ma itnreb si eu: daca nu ar fi locul asta, tu unde ti-ai varsa ura si puroiul? Un loc anonim, un forum necitit, o cloaca unde se zbat doi pesti la fel de „destepti”………..

    E! Asta este. Internetul da dreptul si unora ca tine sa-si spuna parerea dintr-un pseudo-anonimat (eu stiu ca vii din Las Vegas) chair dac aparerea este doar un scuipat prelins pe barbia-ti sau flegmele putin mai puternice ti se preling pe ecran…….. bleah!

    Geoana o sa cistige, si atunci o sa pleci de aici cu coada intre picioare plingind ca nu ai putut sa convingi pe nimeni si neintelegind de ce…..

  177. m. Says:

    decit ti-ar place tie. – decat ti-ar PLACEA tie, se spune, papushe. si nu, nu ma mira ca autorii commenturilor sunt la fel de semidocti ca si autoarea blogurilor.

  178. Radu Humor Says:

    Geoana a iesit mai bine decat ma asteptam din clinciurile unui disperat in stare de orice marsavii pentru a mai insela odata pe toata lumea.
    Si pentru ca finalul, care conteaza cel mai mult in orice dezbatere, i-a apartinut categoric lui Geoana, in cel mai rau caz, se poate ca diferenta dintre ei ( 7-8%) sa fi ramas la fel.
    Ce i-a facut Piratului cu Codul bunelor maniere si mai apoi finalul propriu-zis cu juramantul fals al unui Basescu penibil si disperat ( sincer sa fiu , dar impresia mea este ca omul asta-i bolnav rau, si arata cel putin jalnic in unele momente :mrgreen: ), deci astea doua momente au compensat intr-un fel scaparea cu Titulescu si au mai atenuat idiotenia cu Vantu.

    De abia acum putem regreta lipsa lui Crin din finala, si aparitia filmului dupa primul tur al alegerilor se dovedeste acum adevarata tactica a unor iluminati de la Renel-ul romanesc, si cu siguranta si al unor alte servicii de iluminat straine. 🙄
    Pentru ei pare sa fie egal cine castiga, iar pentru noi, important mi se pare deocamdata ca scapam de blestemul celor 20 de ani blestemati, dar mai ales de ultima lor parte.

  179. walter Says:

    Tot 55 la 45 a ramas!
    Asa cum va spuneam, nimic nou dupa confruntarea de astazi.
    Deciziile de vot erau luate si acestea au fost hotaratoare in aprecierea modului in care au evoluat astazi Base si Geoana.
    Fiecare a auzit doar ce vroia sa auda:cele bune de la al nostru cele rele de la al lor.
    Unii zic ca a fost mai bun Geoana si ceilalti…ati ghicit, Base.
    Geoana n-a stralucit dar a oferit o solutie de iesire din criza politica: colaborarea cu liberalii pe proiectul Johannis
    Lovitura data de Base cu fotografiile culese de politia sa politica… pe la portile Vantului, a fost atenuata de Turcescu care i-a dat ocazia lui Geoana sa jure pe Biblie ca nu a vandut Ramanioara lui SOV.
    Dracia dracu!
    Testul cu Biblia l-a lovit rau pe Base.
    Turcescu il intreaba daca a lovit copilul la Ploiesti si Base se jura ca nu l-a lovit cu pumnul. Per a contrario, toti am dedus ca a recunoscut ca i-a dat un bobarnac, ca l-a lovit cu palma. Unii… mai rautaciosi ar spune ca de sub juramant nu au fost scoase nici imbranceala sau un sut cu piciorul.
    Credeam ca totul s-a terminat cu incheierea emisiunii. Gresit!!!
    Iese mogulul SOV pe TV -ul sau si-i aplica lui Base o scatoalca de Tancabesti ca nici pana maine dimineata nu se dumireste fostul presedinte ce sa raspunda.
    Cele trei ore cu replica la filmulet sunt nimica toata pe langa raspunsul la ” relatiile de colaborare” cu Vantu.

    Oare de ce a zis Vantu ca dezvaluirile complete le va face pe 7 decembrie?
    Sa fie o amenintare? 🙄

  180. Julia Says:

    mme m. margareta, Maria. lili, Las vegas si cite alte nick-uri mai ai: nu exista nici-un alt forumist care decit tu care sa aiba urmatoarele caracteristici:
    -damblaua corecturilor ortografieie si punctuatiei, desi esti incapabila sa pui spatiu dupa virgula;
    -ura nestapinita impotriva oricui gindeste diferit de tine;
    -dorinta nestapinita de a numi: „nebun” sau „plin de ura” pe oricine te critica;
    -mai ales: de a termina aproape toate mesajele cu „pricepi?”. „intelegi ce vreau sa spun?”;
    -dar cea mai mare dare de gol (adica esti fara sa vrei in fundul gol) este vehementa cu care te zbati sa convingi ca nue sti tu; am o surpriza pentru tine: la inceput am speculat, nu aveam cum sa stiu sigur ca tu esti…….dar cind un om normal NU e cine crede un forumist ca este, nu isi bate capul rpea mult…….poate spuen o data de doua ori: „nu, nu sint eu”….dar pe urma nu are importanta ce crede un oarecare pe a carui parere nu da doi bani…….Dar tu dai mult mai mult de doi bani pe ce cred eu: tu iti influentezi viata dupa ce cred eu…….. 🙂

    Deci mi-ai confirmat cine esti …. nu e greu….clantza iti este masura……… 🙂

  181. Plano Says:

    walter=plano

  182. Julia Says:

    Cind s-o publica mesajul meu de mai sus pt mme m, sa adaugam la list de dovezi si paranoia si spirciiala cu diminutive…….bleah! 😦

  183. Julia Says:

    Plano, ai un alter ego? 🙂

  184. Plano Says:

    @Julia
    Nu..! Am doua demi ego-uri… 🙂 😦

  185. m. Says:

    dovezi pentru….?

  186. minime Says:

    Sa imi postez si eu undeva frustrarea:

    DOAMNE CE RETARDAT! Daca pierde, sper macar ca PSD-ul sa il retrogradeze pe acest imbecil la rangul de secretara cu norma intreaga.

    Cum e posibil sa ai toate sansele din lume, sa te sprijine toate, dar absolut toate partidele, sa te ia la remorca doi dintre cei mai charismatice personaje politice ale momentului, Crin si Johannis iar tu cu o seninatate de hidrocefal sa iti tragi cu o zi iaintea incheierii campaniei un obuz de 100 mm direct in picior nu pot sa inteleg. Ce o vedea Joe Biden la acest guguman este peste puterile mele de comprehensiune. Eu nici dupa tigari nu l-as trimite, cred ca se rataceste…

    CE IMBECIL! Era ca si presedinte, castiga si daca nu se prezenta la confruntarea asta. Ca sa piarda trebuia sa faca ceva complet cretin si iata minunea: Cum sa te vezi cu Vantu noaptea inainte de confruntare, si inca la el acasa, sa te fotografieze serviciile? Cum sa ai un staff atat de incompetent incat sa nu ai pregatit nici un raspuns coerent desi pozele au aparut cu 3-4 ore inainte de confruntare pe siteul Catavencu? Si cireasa de pe tort, cum sa il lasi pe Vantu sa iasa 1 ora dupa confruntare si sa dezvaluie telefonic unei audiente ramasa masca „prietenia” voastra secreta, negata vehement de tine in prime time si in repetate randuri? O fi Vantu malefic, o fi jucat rolul de agent dublu dar si tu, Geoana, ai fost naiv ca un miel cretin numai bun de taiere. Si te-au taiat. Live, cu audienta demna de Cupa Mondiala.

    Da, il voi vota duminica pe acest cretinoid dezgustator pentru ca Basescu e un golan tupeist si imi repugna enorm. Dar o voi face cu dintii strepezi pentru ca simt ca recompensez prostia vecina cu debilitatea.

    Apropo, in 2004 cand Basescu se intalnea cu Vantu, o facea in parcare la Tancabesti. De aia e securistul asta presedinte in timp ce prostimea sa, inegalabilul Geoana se roaga la Dumnezeu sa ii castige alegerile aparatul de partid construit de Iliescu si Nastase, carisma intelectuala a lui Antonescu si Johannis si voturile disciplinate ale maghiarimii. Ca pe el singurel am mari dubii ca l-ar vota si nevasta-sa.

    Mi-e greata….

  187. MarK Says:

    Fiind prima mea aparitie pe blog, profit de ocazie pentru a-i saluta pe toti.Ascult Phoenix cu ,,Ciocarlia” si mi-amintesc ca aceasta melodie a fost cantata si la un miting CDR in ’96.Atunci speranta era Emil Constantinescu si Coalitia, astazi speranta o reprezinta Klaus Johannis si Crin Antonescu.Mircea Geoana a pierdut confruntarea de astazi, dupa mine, sau cel putin prestatia sa a lasat de dorit.Insa nu va pierde alegerile, chiar cred ca le va castiga detasat, caci a fost salvat de proiectul cu primarul Sibiului ca prim-ministru, altfel sansele sale de a obtine mandatul erau minime.Sa speram ca interesele meschine nu vor dinamita aceasta intelegere, si acest proiect pentru Tara.

  188. Sea_Fury Says:

    Declaratie,

    Dau această declaraţie într-un moment de grea cumpănă, indignat de afirmaţiile domnului Radu Sîrbu, în legatură cu acordul de „reconciliere naţională” făcut cu PSD în numele PNT-CD. S-a defăimat prin acest acord memoria lui Corneliu Coposu, care a fost prezentat ca agent electoral al unor scopuri propagandistice josnice, spunându-se chiar că prevederile acestui protocol au fost (sau ar fi fost) aprobate de Corneliu Coposu.
    Minciună.
    Au existat şi atunci ca şi azi infiltraţi în partid, urmărind acelaşi scop de deturnare. Corneliu Coposu, într-o scrisoare trimisă la Paris în 1991 îmi sublinia: ” în ce priveşte interiorul partidului, suntem confruntaţi şi cu nişte acţiuni subterane destabilizatoare.

    Propaganda însă este practicată prin defăimarea sistematică a conducerii actuale, împotriva caruia se desfăşoară (la unison cu metoda FSN-ului) o acţiune de calomnii, puse la dispoziţie din arsenalul securităţii, de către agenţii destabilizatori ai puterii politice. Organizatorul campaniei este Constantinescu Claps şi câţiva acoliţi ai acestuia…

    O altă acţiune destabilizatoare este întreprinsă de grupul intrat în partid după revoluţie (Pop Iftene, Petrina Liviu, Suianu şi, manevrat de aceştia – Ioan Alexandru. Aceştia vizează ” întinerirea cadrelor” şi îndepărtarea „gerontocraţilor” de la conducere. Se pare că aceste tendinţe caută să se unifice…”

    Ori astazi, la baza pretenţiei că „prevederile acestui protocol au fost aprobate de Corneliu Coposu” stă şi Liviu Petrina. În faţa acestei manevre murdare de a compromite valorile morale ce stau la baza programului PNŢ, chiar în ziua cînd se împlineau 91 de ani de la înfăptuirea Unirii de la Alba Iulia de către Iuliu Maniu, dezavuez pe cei ce au săvârşit acest protocol.

    Îl socotesc neavenit pentru generaţia care a pus bazele PNŢ-ului înainte de 23 august 1944, apărându-i apoi continuitatea istorică, chiar şi în timpul desfiinţării de către comunişti, fiind în permanenţă ostracizată. Am calitatea să intervin, ca unul ce am plecat din ţară (şi cu încuviinţarea lui Corneliu Coposu) şi, împreună cu Dumitru Ionescu, am refăcut PNŢ-ul în exil, ca singurul partid politic ce s-a afirmat şi a militat, aducând la cunoştinţă drama poporului român, tuturor instituţiilor internaţionale.

    Aportul adus este menţionat chiar de Corneliu Coposu în scrisoarea pe care mi-a expediat-o pe 31 mai 1991 (după ce în ianuarie 1990 m-a chemat urgent de la Paris, pentru a contribui la înscrierea PNŢ-ului ca primul partid la tribunal) :”Te rog să stii şi să crezi că am pentru tine o preţuire şi o prietenie cu totul deosebită şi că sunt puţini oameni în viaţă care să le merite cu prisosinţă, aşa cum le meriţi tu. Am apreciat întotdeauna curajul tău moral şi fizic, altruismul tău, şi demnitatea şi devotamentul pentru cauza noastră comună , dar în acelaşi timp şi modestia şi altruismul tău”.
    Am amintit aceste lucruri pentru generaţiile tinere, care nu cunosc lupta dusă şi oprimarea din timpul ocupaţiei ruseşti, suferită din partea comuniştilor, distrugere care continuă astazi prin urmaşii lor, care caută, prin răstălmăcirea tendenţioasă a evenimentelor, să inducă în eroare generaţiile tinere.

    Aceşti neocomunişti şi odraslale lor nu au făcut nimic în ultimii 20 de ani ca să spele păcatele părinţilor, să restituie averile furate, să repună în drepturi pe cei spoliaţi. Ei continuă cu mijloace abjecte să se împroaşte între ei, vizând numai puterea, pentru parvenire. Românul geme şi e tot sărac şi minţit din zi în noapte.

    Aduc mulţumiri profesorului Alexandru Herlea care în permanenţă, după 1990, a fost în toate structurile de conducere ale partidului şi actorului Ion Caramitru (fost ministru) amândoi vicepreşedinti ai partidului, care, din primul moment şi-au dat demisia după semnarea de către Sârbu a ruşinosului protocol de la Timişoara.

    Solidari cu cauza moral politică a partidului s-au declarat şi avocatul Dumitru-Mitus Ionescu din Elvetia, între cei mai vechi membri de partid şi Constantin Ionaşcu, membru actriv al mişcării de rezistenţă naţională – amândoi foşti deţinuţi politici.

    Noi, generaţia lui „Deşteaptă-te române !”, trecem făclia dreptăţii şi independenţei în mâinile voastre, tineri de nădejde, în speranţa salvării ţării, înscriindu-vă în generaţia lui „Redeşteaptă-te române!”

    In numele celor de mai sus, care şi-au apărat onoarea lor şi a PNŢ-ului şi în numele funcţiilor (pe care nu le mai enumăr) îndeplinite în partid şi în asociaţiile ce au luptat în ţară şi în exil pentru o Românie liberă şi independentă, dezvăluind opresiunea şi victimele făcute de regimul comunist,
    semnează
    Cicerone Ioniţoiu,
    Secretar General PNŢ
    Vicepreşedinte PNŢ -CD
    Vicepreşedinte al Consiliului National Român-Exil
    Preşedinte al asociaţiei deţinutilor politici
    Fost deţinut politic, condamnat de şase ori
    Scriitor, cronicar al gulagului Românesc
    http://www.procesulcomunismului.com/

    3 decembrie 2009
    Publicat in situl :http://www.universulromanesc.org/biblio/

  189. Al Halal Says:

    Marhaba

    Foarte interesant!

    = Noi, generaţia lui “Deşteaptă-te române !”, trecem făclia dreptăţii şi independenţei în mâinile voastre, tineri de nădejde, în speranţa salvării ţării, înscriindu-vă în generaţia lui “Redeşteaptă-te române!” =

    Frumos spus!

    Si tinerii de nadejde se reped sa ia faclia dreptatii din mana batranilor…

    Tinerii de nadejde: Traian Basescu, Gigi Netoiu, Bercea Mondialu, Silvian Ionescu, Doru Magaru, Stolojan, Mantog, Prigoana … 🙂 🙂 🙂

    Si Murgeanu! 🙂

    “Redeşteaptă-te române!” Inshaallah!

  190. Al Halal Says:

    Ion Diaconescu, pentru Mediafax:

    „Această linie politică o avea partidul nostru încă de pe vremea lui Corneliu Coposu. Şi Corneliu Coposu avea contact cu CFSN (Consiliul Frontului Salvării Naţionale, nr), încercând să găsească o modalitate de a colabora”, a menţionat el, citat de Mediafax.

    Diaconescu a declarat că fostele victime ale regimului comunist pot ajunge să colaboreze cu cei care provin din regimul comunist dacă aceştia se „leapădă de Satana şi se angajează să meargă pe linia adevăratei democraţii”.

    „Toate partidele care subscriu la ideea aceasta, putem să colaborăm cu ei. Neavând candidatul nostru, suntem oarecum nevoiţi să alegem între cei doi candidaţi. Am decis să îl sprijinim pe acest candidat. Am ajuns la el prin legătura cu PNL, având alianţă cu liberalii”, a mai spus Diaconescu.

    „Nu suntem exclusivişti, putem să colaborăm cu nişte oameni care au pornit pe drumul acesta adevărat, al democraţiei creştine”, a mai arătat fostul lider ţărănist.

    Ion Diaconescu crede că manifestările anti-PSD de la Timişoara au fost „puse la cale” şi nu au fost rodul unei mişcări spontane de protest.

  191. Al Halal Says:

    Doina Cornea, pentru Realitatea TV:

    = Fosta disidentă de la Cluj, Doina Cornea, a declarat că are încredere la Klaus Johannis şi că i se pare o „soluţie fericită” alianţa dintre PNL şi PSD.

    Întrebată cum i se par evenimentele de la Timişoara, Doina Cornea a răspuns:
    „În primul rând, este pe de-o parte o ruşine că sunt oameni care se pretează la aşa ceva. În al doilea rând, fiind campanie electorală eu interpreteuz diferit ceea ce aţi spus dumneavoastră sau ce s-a spus în studio. Ceea ce am văzut la televizor îmi aminteşte de mineriade. Am fost atunci la Bucureşti şi am văzut cum era manipulată populaţia Bucureştiului. Erau gospodine care strigau: Omorâţi-i! Este psihologia colectivă. Trebuie să fie nişte agenţi abili care să îi mobilizeze”.

    Doina Cornea a pus sub semnul îndoielii calitatea oamenilor care au ieşit în stradă la Timişoara şi la Bucureşti: „Se vede pe multe chipuri că nu erau oameni de o calitate bună”.

    Mişcarea de reconciliere propusă de Mircea Geoană-Crin Antonescu-Klaus Johannis, i se pare Doinei Cornea „o soluţie fericită” şi declară că are „foarte mare încredere în Klaus Johannis”.

    „Unirea forţelor este un gest util. Nu sunt chiar fericită, dar altă soluţie nu există. Ceea ce am văzut că se întâmplă în piaţă cred că este un gest disperat al preşedintelui care simte că pierde teren. Pentru un om politic este foarte important să ştie să piardă, altfel este foarte greu. Eu îl am ca exemplu pe domnul Tăriceanu care a ştiut să piardă cu eleganţă şi merge mai departe”.

  192. Al Halal Says:

    Neagu Djuvara, pentru Ring:

    =Istoricul şi diplomatul liberal Neagu Djuvara consideră că preşedintele Traian Băsescu nu şi-a ţinut promisiunile. Într-un interviu acordat ziarului Ring, el precizează că problema cu libertatea justiţiei nu s-a rezolvat nici sub mandatul său.

    „Traian Băsescu şi-a făcut un bilanţ acum câteva săptămâni şi s-a lăudat cu realizările guvernelor pe care le combătea. Deci i se poate spune: cu toată prezenţa dumitale s-au făcut lucrurile astea, nu fiindcă erai acolo. Cu toate că erai preşedinte, au ieşit aceste mici progrese”, a afirmat istoricul, membru PNL, pentru Ring.

    „Dar el face parte din astfel de grupuri de interese. Păi, domnule, prietena aia a lui, Udrea, nu e o escroacă şi aia? Lăsaţi-mă în pace. Şi nu numai Udrea, că în jurul lui sunt o grămadă de afacerişti. Adică el aruncă vina, dar el se află în aceeaşi situaţie. Face pe nebunul vorbind de grupuri de interese. Dar el din ce grupuri face parte? Cei care reprezintă clasa politică de astăzi provin în cea mai mare parte din fosta nomenclatură sau chiar pur şi simplu de la ţară. Unii pot fi foarte cumsecade, dar sunt lipsiţi de cei şapte ani de acasă şi, când spun asta, mă refer nu numai la educaţie, ci şi la o anumită cultură politică.

    Dacă o să căutaţi în trecutul istoric, o să descoperiţi ceva foarte interesant: cei mai mari politicieni din istoria lumii sunt nişte aristocraţi democraţi.
    Omul ieşit direct din popor este de obicei un foarte prost politician, vezi cazul lui Băsescu”.

  193. Al Halal Says:

    Buna remarca CTP-ului din Gandul:

    „Dl. Băsescu nu s-a schimbat o iotă în 5 ani de Cotroceni. Parcă i-ar fi petrecut pe vas sau la partid. D-sa vorbeşte de reformele statului şi este incapabil să se reformeze pe sine. Singura deosebire dintre Băsescu 2004 şi Băsescu 2009 este şuviţa de pe chelie – mai ştiţi dvs. alta? În 5 ani, dl. Băsescu a citit de la cap la coadă şi invers, potrivit propriei declaraţii, o singură carte, în schimb a fost de nenumărate ori la cârciumă. N-a vrut să facă nici cel mai mic efort de a lucra asupra sa însuşi, n-a vrut să înveţe nimic de la nimeni, deşi ar fi avut de la cine.

    A ţinut cu tot dinadinsul să-şi conserve statutul de mediocritate isteaţă.”

    Maasalaam! 🙂

  194. olimpiu Says:

    cand joci cu Basescu trebuie s-o faci pana la fluierul final al arbitrului(recte electoratul). si trebuie sa fii pregatit si in alerta tot meciul. Ponta&comp aduica tot stafful PSD se poate impusca pt ca au tratat superficial principala idee ce a condus intreaga campanie basesciana. cum dracu cand cu ore inainte sunt postate poze cu Geoana la Vantu in miez de noapte candidatul coalitiei anti Base e surprins si baguie ineptii ca si oponentul lui in cazul copilului lovit??????
    ce a fost a fost. duminica va fi pe muchie de cutit.poate baga toti al cap si se mobilizeaza caci prea repede s-au vazut castigatori

  195. ela Says:

    Asa cum spuneam, show-ul confruntarii a avut ca miza din partea lui turcescu, sa-i dea posibilitatea pentru a nu stiu cata oara lui basescu sa mai minta odata, sa mai hahahie, sa-si mai etaleze mecla de om plin de rautate.

    Iar monica macovei a fost de toata groaza, o prezenta malefica, parca era o hiena care latra si ea din spatele „dulaului” cel mare si negru.

    base MINTE pana in ultima clipa a vietii sale, iar minciunile lui sunt litera de lege pentru „deontologi” ca pora, marian, turcescu, chiar si pentru „marele” cetepeu.

  196. Bordelezu Says:

    Multi au avut impresia ca aseara s-au uitat la un meci. Nu a fost un meci, a fost doar obisnuita proba a cantarului, de dinaintea meciului, cu obisnuitele incordari de muschi, cu strambaturile boxerilor, cu niste un-doi – uri bezmetice data de unul sau altul in aer.

    Sunt unul dintre arbitrii meciului. Duminica imi voi da verdictul. Socoteala o am facuta. De demult.

    Am de ales intre cel care a boxat pana acum (cu mine, cu familia mea – copii, nepoti, dar si oameni in varsta, cu vecinii mei, cu colegii mei, cu prietenii mei – cinci ani, nu unul! –el a dat, si noi am luat-o pe cocoasa, el si familia lui s-au imbogatit, noi ne gandim cu frica la ziua de maine, la ce va fi in ianuarie, daca supravietuim pana la sfarsitul lui 2010) si celalalt, care nu m-a lovit pana acum.

    Cum as putea sa-l aleg pe primul? Nu e normal sa ma gandesc la toti cei dragi mie? Pot sa fac si a doua oara aceeasi greseala, greseala pe care am facut-o in 2004? Nu pot, m-as simti vinovat in fata tuturor daca as repeta greseala. Noi toti, cei amintiti mai sus, nu vrem minuni, vrem doar un trai decent, o viata normala, o Romanie normala, o speranta pe care primul ne-a furat-o, ca oricare shutz indemanatic.

    Duminica il voi vota pe Geoana, pentru ca el nu m-a lovit pana acum.

  197. alex.dumitrascu Says:

    Juramantul lui Basescu , ca nu a lovit copilul nici in plex si nici ulterior cu pumnul, nu este nici stramb nici drept.
    Este un juramant SACRILEG, a incercat sa-l ‘fraiereasca” pe Dumnezeu, sa-l insele.
    Asa o sa-l ajute si Dumnezeu, cand nu se asteapta si cu ce nu banuieste.
    I-am auzit pe unii spunand ca a refuzat sa jure curat ca nu l-a lovit in nici un fel pe copil, din frica de Dumnezeu.
    Fals: ii e frica de rezultatele expertizei veritabile, pe filmul original, expertiza comandata in strainate la un institut de prestigiu incontestabil si ale carei rezultate vor aparea in curand, poate chiar azi.

  198. theodora0303 Says:

    Draga Roxana,
    Sunt inca sub impresia confruntarii de ieri. L-am auzit pe Crin la Sinteza zilei, dupa confruntare si am fost impresionata Vreau sa va felicit, este un om deosebit. A spus ceva in genul: „Nu am parasit pe nimeni pe drum.”
    Sincer mi-as dori sa am asemenea parteneri de drum. In clasa politica romaneasca oameni ca el sunt rari. De aceea vreau sa ii multumesc si sa il asigur de tot respectul si admiratia mea.

    Mircea Geoana


    Cu drag

  199. selawie fatal Says:

    hmm daca in 2004 base se intalnea cu vintu 🙂 in parcare la Tincabesti, oare e posibil ca vintu sa-i fi propus lui geoana furnizarea „dezinteresata” a unor informatii? altfel nu vad cit de tampit tre´sa fii sa te duci in noaptea dinainte de confruntare in vizita la sov. Probabil i s-a propus un deal oneros, iar Geoana a preferat sa plece sarac dar compromis 😉

  200. virgil Says:

    Orice si oricum s-ar spune , prostanacu isi merita pe deplin renumele …
    Numa daca te cheama Geoana Mircea Dan poti in preziua confruntarii de la tevereuri cu Ba’secu sa te preumbli noaptea pe la Vintu prin curti ca sa joci cu dinsul Popa Prostu , n’asa?
    Iata pina unde ne-a adus Ba’secu !…
    Suntem in situatia de a vota pe unul ca Geoana .
    Adevarul ca ne meritam soarta . De douazeci de anisori tot alegem si culegem intre Iliesti , Nastasei , Gionei si Basei …
    Masochist popor tre sa mai fim !…

  201. Mihaela Says:

    Roxana, stii ce-mi vine sa fac după confruntarea de aseară? Sa ma duc la vot, sa desenez un pătrăţel, să scriu în el George Crin Laurenţiu Antonescu si sa pun ştampila acolo. Dar mă gândesc că aşa chiar nu rezolv nimic, decât îmi răcoresc nervii. Da, măi, o să-l votez tot pe Geoană de dragul lui Crin, dar, pentru faza cu Vântu, i-aş trage lui Mircică un dos de labă mai ceva ca aia trasă de Băsescu în faţa copilului de la Ploieşti. Adică atâţia oameni, alegători ai lui Crin, au, până la urmă, încredere în el şi se apucă să-l susţină pe bloguri şi pe forumuri şi să-şi ia toate înjurăturile de la liota de postaci PDL, şi el ce face? Se duce la Vântu în noaptea de dinainte de confruntare.
    În sfârşit. Poţi să nu-mi postezi mesajul, ca e scris la supărare, dar asta e ce simt acum. Mulţumesc.

  202. alex.dumitrascu Says:

    „confruntarea” nu s-a terminat: urmatorul subiect este Doina Renea, nascuta Lecusescu, domiciliata in Constanta, bulevardul Lapusneanu, nr. 110, bl. L7, ap. 133

  203. cenushares Says:

    putina barfa … am urmarit confruntarea pe tvr … acolo am vazut o chestie interesanta … atunci cand basescu si sustinatorii se intorceau din pauza basescu isi tinea sotia de brat … ea, cand si’a dat seama c’o tine de brat si’a smucit bratul din mana lui si i’a aruncat o privire ucigatoare? … udrea ce’o fi facut in pauza? … dupa alegeri sa ne asteptam la un divort? … 🙂

  204. virgil Says:

    cenushares …

    Nu , dupa alegerile astea sa te astepti , daca le cistiga Base , Doamne fereste si apara , sa te astepti si sa te pregatesti sa votezi pe Lenuta lui Cocos la presedentia Romaniei ca prima femeie prishidinti , n’asa?

  205. Roxana Iordache Says:

    Vă mulţumesc tuturor foarte mult. Chiar şi celui atât de pustiit de ură meschină. Dacă abjecţiile la adresa mea îl fac fericit, cine sunt eu să-i iau dreptul la fericire?

  206. Marcus Says:

    Sa N-ai Tu Parte, Chiombule…

  207. Sibilla Says:

    Augustin, pe decembrie 4th, 2009 la 02:12 cică: Edit Comment
    * Intelege cineva ce-a vrut Traian Basescu sa zica aseara prin* CEEA CE EU LE PROPUN ROMÂNILOR ESTE O GUVERNARE A POLITICIENILOR PENTRU POLITICIENI *?
    O fi vreun mesaj cifrat, o clipa de sinceritate absoluta sau … gura pacatosului? * ( Augustin )
    * BĂSESCU ESTE O MEDIOCRITATE ISTEAŢĂ CU PROBLEME MORALE … *…

    * Bate vântu-ntruna… * Auzi, Băsescule… bate Vântu… şi pentru tine ! Şuieră Vântu: sov, sov, sov….

  208. Radu Humor Says:

    Ultima bomba!
    Cineva , nu spui cine, ca nu-i de pe aici , dar vegheaza asupra Romaniei, nu putea fi convins ca Basescu are el insusi relatii neprincipiale cu mogulii pe care-i tot scoate la incalzire in aceasta campanie, dar nici unul din ei nu accepta sa faca curat in aceste relatii, poate de frica, poate dintr-o intelegere pastrata cu sfintenie.
    Si atunci s-a recurs la acest siretlic cu vizita nocturna, pentru ca se stia ca va fi apucata momeala, cum s-a si intamplat, iar acum Vantuva iesi in sfarsit sa scuipe tot.
    Iar cu ocazia asta s-a dovedit si politia politica pe care o stapaneste la perfectie
    ( chestia cu arestarea lui Popa este alta facatura, menita sa sporeasca impactul vestii ), dar vor urma inca din seara asta niste dezvaluiri hotaratoare in ce priveste modul cum este condusa Romania !

  209. Dragan Says:

    http://www.vestul.ro/stiri/2210/cum-l-a-sapat-basescu-pe-geoana-cu-sov-si-de-ce-nu-va-conta-asta.htm

  210. alex.dumitrascu Says:

    Maine nu conteaza cine castiga, conteaza cine pierde.
    Eu am oarecare incredere in intelepciunea populara. Conform unei zicale cunoscute, „cine seamana vand culege furtuna”. Adica un vant mai puternic.
    Veti vedea ca Dumnezeu are simtul umorului, nu e o blasfemie.

  211. virgil Says:

    Basescu nu l-a sapat pe Geoana cu Vintu , Basescu l-a scapat pe Geoana de Vintu …

    Daca Vintu l-a atras in capcana pe Geoana la indicatia lui Basescu cum spun unii .
    Oricum chestiunea este fara valoare electorala .

  212. Doru T Says:

    Am iesit de sub influenta confruntarii de aseara. Tot nu-mi vine sa cred cum a putut claca Geoana la faza cu SOV, dar pana la urma astae si cred ca nu va influenta foarte mult scorul. Este evident ca societatea romaneasca este divizata in mare masura pro si anti Base. Mai exista o mica parte care aleg sa mearga pe mana si speranta unui proiect menit sa scoata tara din criza profund economica si morala. Ramane sa vedem duminica care dintre tabere e mai numeroasa. Sa dea Dzeu sa invinga Geoana, iar prin el sa invingem noi, cei care avem o alta viziune. Am observat incercarea disperata a lui Geoana de a trage simpatia electoratului liberal, educat. Sper, ca PNL si Crin sa aiba intelepciunea si forta necesara impunerii proiectului si sa nu ne impotmolim( a cata oara?) prea curand. Sunt trist, mi-as fi dorit sa nu fie nevoie de astfel de compromisuri, dar am si o farama de speranta. Speranta ca avem taria de a continua si de a ne impune in sfarsit. Chiar daca nu am fost de acord mereu cu tine Roxana, tin sa te felicit pentru atitudinea ta, pentru tot ceea ce ai facut prin scrierile tale. Sper da revii cat mai curand in presa scrisa! O meriti din plin si tara asta are nevoie de persoane ca tine! Un vechi admirator si „tovaras” de drum…Au fost momente cand am fost mai aproape decat prin intermediul internetului…

  213. homer Says:

    CAM GREU VETI AJUNGE LA COMENTARIUL MEU DIN CAUZA A 200 DE COMENTARII ANTERIOARE DIRIJATE DE BASESCU,

    Precum judecatorii care tergiverseaza solutionarea echitabila si in ternen rezonabil a cauzelor,(inclusiv redactarea si eliberarea copiilor dupa incheierile sedinta )din data de 22.x.2009,(ZIUA TRIMITERII DOSARULUI DE LA C.S.M. LA ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA)BASESCU Traian a amanat strategic numirea LIDIEI BARBULESC-CA PRESEDINTER AL I.C.C.J.-pana in 03.XII.2009,pentru a nu pierde din voturile justitiabililor care sunt victime ale INJUSTITIEI romane MINTIND PERMANENT opinia publica CA NU A PRIMIT DOSARUL DE LA C.S.M..,acum a intors-o dorind numirea altei persoane(LA FEL DE OBEDIENTA CA MEMBRUL PERMANENT AL C.S.M.) care sa ii asigure NERASPUNDEREA PENALA IN FATA LEGII IN CAZUL FLOTA CA SI IN ALTE DOSARE PENALE!!!S-A SPERAT DE CATRE BASESCU ,CA POATE INSELA ELECTORATUL CU PRETEXTUL POTRIVIT CARUIA NU A AVUT TIMP SA SEMNEZE DECRETUL DE NUMIRE AL LIDIEI BARBULESCU DIN CAUZA CAMPANIEI ELECTORALE PREZIDENTIALE!!!!
    CAZURILE UDREA RIDZI,EBA SUNT CAUZELE ESENTIALE REZOLVATE CUM DORESTE BASESCU -IN ULTIMUL TIMP DE SLUGILE: :LIDIA BARBULESCU,DANIEL MORAR,CODRUTA KOEVESI,PRESDINTII INSTANTELEOR JUDECATORESTI SI PRESDINTII SECTIILOR
    FOSTII MINISTRII AI JUSTITIEI STOICA SI MACOVEI SUNT PRINCIPlALII VINOVATI de STAREA JALNICA IN CARE SE AFLA JUSTITIA ROMANA. DEVENITA O ANEXA PREZIDENTIALA-CA SI TOATE INSTITUTIILE IMPORTANTE ALE STATULUI
    REFERITOR LA CAPCANA BASESCIANA PRIN FOLOSIREA SANTAJATULUI Sorin Ovidiu VANTU.- pentru a opera intoxicarea servita cu ocazia CONFRUNTARII celor doi prezidentiabili(Basescu si Geoana). .
    CUI PROFITA INTOXICAREA CU VANTU ??? SANTAJISTULUI BASESCU!!!!!

    FILAJUL PERMANENT INTERCEPTARILE CONVORBIRILOR TELEFONICE ,A DISCUTIILOR PRIVATE,SANTAJUL –SUNT METODELE FOLOSITE DE AGENTUL SECURITATII BASESCU –PENTRU A NU PIERDE PUTEREA

    POLITIA POLITICA IN ACTIUNE -UTILIZATA DE -TRAIAN BASESCU ESTE VADITA.RECHINII AU FOST PROTEJATI DE PRESEDINTELE ROMANIEI PENTRU CA TRUSTURILE DETELEVIZIUNE AU TINUT PARTEA PRESEDINTELUI BASESCU.
    S-A STIUT DE CATRE BASESCU CHIAR SI LOCUL UNDE SE AFLA NICOLAE POPA.,DAR S-A HOTARAT ACUM PRINDEREA SI EXTRADAREA-PENTRU CA BASESCU SA FIE FI SIGUR CA TRUSTURILE DE TELEVIZIUNE ALE LUI VANTU VOR FI DE PARTEA VESNICULUI PRESEDINTE!

    TOCMAI PENTRU CA DOINA CORNEA ISI EXPRIMASE ANTERIOR PARERILEDESPREE BASESCU ,SI SE STIA SI CA ISI VA SPUNE JUSTIFICAT OPINIA DESPRE CEL CE VREA SA FIE REALES-A FOST SPARTA CASA ANTICOMUNISTEI CORNEA SI I S-A FURAT TOATA SUMA BANEASCA AVUTA IN CASA-CARE ERADE FAPT PENSIA UMILA DUPA ZECI DE ANI DE PRIVARI., DISCRIMINARI!!!!!
    DABEA AZI 04.XII.09 ,A SOSIT O ECHIPA RADET SI ADAT CURS RECLAMARIEI TE;LEFONICE DE LA ROMGAZ [din subordine primarului sectoir 3 bucuresti propus premier de basescu]–DIN 16 IULIE 2009,REMEDIINDU-SE SARIREA DE PE CANT A PIULITEI CA STRANGEA CANAUA-CAUZATA DE LOVIREA CU CIOCANUL A CANALEI IN SCOPUL SCAPARILOR CONTROLATE DE GAZE SI AASASINARII MELE DIN ORDINUL SECURISTULUI TRAIAN BASESCU!!!BASESCU VROIA SA SE LAUDE LA SFARSITUL MANDATULUI SI CU RIDICAREA MONITORIZARII DE PE JUSTITIE !!!DIN FERICIRE PENTRU JUSTITIABILII ROMANI ,NU S-A REUSIT ACEST LUCRU SI DIN CAUZA MEA,CARE AM INCUNOSTIINTAT COMISIA EUROPEANA DESPRE STAREA JUSTITIEI INCA DIN ANUL 2004.
    Este posibil ca in ziua darii rezultatelor finale de catre B.E.C. sa apara si interceptarea geoana vantu. GRESEALA MAJORA APSD-ului IN ANUL 2004,A FOST CA A CEDAT SANTAJULUI LUI BASESCU! GRESEALA MAJORA APSD-ului IN ANUL 2004,A FOST CA A CEDAT SANTAJULUI LUI BASESCU!

  214. Dan Patrascu Says:

    Geoana a avut foarte multe greseli in aceasta campanie electorale, fiecare constandu-l cate 2, 3 preocente (cred).
    1. Filmul (cu toata stradania Realitatii si a Antenelor filmul a produs a nivel global o imagine foarte proasta).
    2. Evenimentul de la Timisoara. DEsigur PDL si-a bagat coaa acolo, nu contest asta. Dar dincolo de toate consider ca a fost o alegere proasta data, orasul si Piata Operei.
    3. Vizita la SOV……
    4. INeptiile spuse referitor la politica externa, capitol la care, sincer, ma asteptam ca Geoana sa-i dea clasa lui Basescu.

    Rezultatul va fi oricum foarte strans.

  215. Adriana Says:

    totusi comentariul meu anterior de ce n-a aparut???

  216. m. Says:

    „alte personalităţi ale vieţii publice, printre care Maia MorgensternMaia Morgenstern, Ilie Năstase””
    despre cum au plecat la pauza, grozav de jenate, personalitatile , nu aflam nimic?:)

  217. m. Says:

    @ cristian mihaescu: sunteti exemplificarea sintagmei „capul plecat sabia nu-l taie.” jenant. din cauza celor ca dumneavoastra revolutia s-a petrecut de-abia in 1989.
    @ patrickdan: eu cred ca va uitati cam (prea) mult la „politia vestimentara”

  218. Ghita Bizonu' Says:

    Na poftim niste motive ca sa nu votati negativ.
    – Votati pentru democratia parlamentara in stil european !
    – Votati pentru ca sa fie respectate procedurile si uzantele democratice in uz si in Anglia si in Franta !
    – Votati pentru un guvern responsabil , poate si capabil , care sa nu fie creatia unui singur individ dornic de putere !
    Nu credeti ca si Corneliu Coposu ori Ion Ratiu ar putea sa fie de acord cu aceste motive ?
    Acum vedeti si dumneavoastra care dintre cei 2 candidati indeplineste criteriile acestea .
    Sau daca doriti puteti vota ca sa fim ce am fost si mai mult decat atat : Un Popor !
    Un Partid !! Si un maret , iubit Conducator !!!
    Alegeti intre Europa democratica si satrapia asiatica !!!
    La alegere

  219. Devastatorul efect Roxana Iordache « Blogul lui Marius Mioc Says:

    […] mîine în toată ţara. Învingem împreună. Ţineţi minte ziua asta. Ea va intra în manuale, Confruntarea. Băsescu e disperat. Pierde sinistru. Geoană îl umileşte lejer, Episodul Vîntu, un dos de palmă pentru Băsescu). Devastatorul efect Roxana Iordache a acţionat […]

  220. premature ejaculation Says:

    premature ejaculation…

    […]CONFRUNTAREA. ŢINTA: ELECTORATUL LUI CRIN. BĂSESCU E DISPERAT. PIERDE SINISTRU. GEOANĂ ÎL UMILEŞTE LEJER « Welcome to Roxania[…]…

Lasă un comentariu