MONICA MACOVEI, O ISTERICĂ PERICULOASĂ. ŞI TARE LAŞĂ

monica macovei basescu www.infovot.ro

Foto: www.infovot.ro

Fosta sinistră a justiţiei şi heirodulă a lui Băsescu, Monica Macovei, a făcut declaraţii extrem de periculoase la emisiunea „100%” cu Robert Turcescu, la Realitatea TV.

Turcescu a fost în nota obedienţei, cu afirmaţii imbecile de genul „păi dacă (CSM, nota mea) nu-l ascultă nici pe preşedintele ţării”!

Macovei a fost mai ostentativă ca oricând în apucăturile ei totalitare, de procuroare care a beneficiat din studenţie de privilegiile regimului comunist.

A înfierat cu mânie proletară judecătorii, a reluat minciuna că protestul lor are doar natură salarială şi de fapt a negat, violent, statutul Justiţiei de putere în stat, afirmând că ar trebui să fie „puterea poporului”.

Deci, de la ea a luat Băsescu ideea totalitară exprimată în discursul din Parlament privind introducerea în CSM a „societăţii civile”. Macovei a amintit, cu obidă, că în CSM majoritatea o constituie magistraţii, nu factorii politici (ministrul şi procurorul general, numit politic) şi că acest fapt ar trebui să se schimbe: spre tribunalul poporului.

Iresponsabila i-a făcut pe magistraţi mincinoşi şi corupţi, a spus că sunt susţinuţi în protestul lor „ilegal” de politicieni cu dosare penale.

În general, a minţit ordinar şi a fost sinceră doar în ura faţă de justiţie, care, în opinia ei, ar trebui subordonată politic şi anexată „popular”.

Indecenta a uitat să spună că părinţii ei ocupau o casă naţionalizată pe când era ministră şi nu s-a simţit să demisioneze sau să le spună să se care din casa furată.

Are un tupeu colosal, dar e o laşă, n-are curaj să participe la o confruntare în direct şi la o oră de vârf cu Mona Pivniceru. Pe care o atacă în lipsă.

În final, Macovei a susţinut dezincriminarea consumului de droguri. Fiică-sa nu are nici o vină că s-a născut din asemenea detracată, dar maică-sa ar merita să o vadă cum prizează. Şi cum se prostituează.

E vital pentru ţara românească să scăpăm de asemenea puroaie. Până nu e prea târziu.

P.S. Dacă era jurnalist, Turcescu nu rata ocazia să-i ceară fostei ministre a Justiţiei părerea despre replica dată de preşedintele Băsescu, preşedintei Asociaţiei Magistraţilor din România, Mona Pivniceru: „V-aş condamna imediat, dacă aş fi judecător!”.

19 răspunsuri to “MONICA MACOVEI, O ISTERICĂ PERICULOASĂ. ŞI TARE LAŞĂ”

  1. Cârcotaşu Says:

    Păi parcă nu că traiau în casa naţionalizată, dar la „proces” s-a aranjat să le revină lor şi nu proprietarilor de drept.
    Magistrală idee: Mona cu Monica în direct. Ar fi demenţă curată.

  2. J o h n s o n Says:

    Este vital dar uite ca nu scapam,cand aproape mi s-a sters din memorie uite-o cum apare,mai inversunata,mai gretzoasa ca inainte…Si tot asa or sa apara si celelalte vipere din acvariul marinarului.Vor sa readuca la matca acel electorat captiv in 2007 care s-a bulucit la urne sa-l salveze de la suspendare.Au vazut ca discursul balbaitului nu mai prinde chiar atat de bine si-atunci iata ca incearca readucerea figurilor emblematice acelor zile care gravitau in jurul lui si care aveau impact in mintile lor unineuronale de sustinatori ai imposturii si-a ghiolbaniei politice,deci baietii lucreaza nu se joaca.As vrea sa vad si in zona noastra ca se face la fel dar in afara de anumiti ziaristi remarcabili toti de la Antena 3(inclusiv Bogdan Teodorescu si Mugur Ciuvica) nu prea vad nimic.Nu vad PNL-ul la treaba asta vreau sa spun,daca a ajuns bietul Emil Constantinescu la varsta dansului sa faca initiative,munca de sprijinire in favoarea lui Crin iar flacaii veseli fosti demnitari ai trecutului guvern mai ca le-am uitat figurile,nu ca personal le-as simti lipsa 😡

  3. procuroru Says:

    si eu am scris de betsy http://procuroru.blogspot.com/2009/09/macovei-arunca-din-nou-cu-venin.html
    face numai rau Romaniei tipa

  4. Roxana Iordache Says:

    @Cârcotaşu. Înalta Curte le-a dat dreptate proprietarilor. Da, am să-i propun lui Victor Ciutacu să organizeze un duel între Mona şi Monica. 😀 Ghici cine nu se prezintă? :mrgreen:

    @Johnson. Subscriu.

  5. MONICA MACOVEI, O ISTERICĂ PERICULOASĂ. ŞI TARE LAŞĂ » Bloogle Says:

    […] Original Blog » 26 September 2009 – Blog « Cosmopolis îşi încearcă norocul cu „Prima Casă“ […]

  6. Andrei H Says:

    Eu ma stiu ca am mai mult de un neuron si in 2004 l-am stampilat pe Basescu si DA pentru ca mizeria numita Nastase si Iliescu mi se parea cumplita, da am fost idiot, dar intre doua rele am zis sa aleg raul mai mic, acum constat ca sunt la fel de mizerabili precum Nastase, Iliescu si compania care se lupta acum cu manie proletara sa recastige fraiele din mainile fratilor din FSN.

  7. marius Says:

    Mai bine ati vedea ce proiecte desfasoara cu SAR in Romania. Ca la Skopje s-a saturat pana si primul ministrul macedonian. A stat doi ani acolo si a tradus proiectul de infiintare a DNA. Ultima oara cand am intalnit-o, s-a facut ca nu ma recunoaste (printre altele eram studentul ei preferat) I-am reprosat ca DNA-ul romanesc e o vitrina de Hoolywood. S-a enervat. A spus ca singurii din justitie care muncesc cu adevarat sunt procurorii. Atunci, am ridicat tonul. Cum aşa? Am dat exemple: Dosarele revolutiei, Bancorex, Petrom, Nicolaiciuc..Mi-a spus ca instanta e vinovata. Dar dosarele nici nu au plecat. Poate erau doar pe masa presedintelui. S-a enervat. Oricum, a iesit cu Base din saracie. Daca altii nu au bagat-o in seama… Eu nu cred ca ea e raul cel mai mare. Daca mai trage un whisky si o tigare nu e treaba noastra. Ne-a placut candva de ea cand era la Apador CH. De ce suntem asa de rai? Tot ce-i pe langa iatacul marinarului, e musai si… inside?

  8. J o h n s o n Says:

    Da !?! 🙂 Sa bifez undeva. 😉

    PS.Totusi m-am gandit mai bine,cel care nu i-a indrumat pe flacaii de care spuneam spre eter bine a facut,ce dezastru ar fi iesit,ihhh ! 😯

  9. Cârcotaşu Says:

    Păi… ghici ciupercă ce-i.
    Da’ tot merită-ncercat.

  10. Roxana Iordache Says:

    @marius. Mie nu mi-a plăcut niciodată de ea.

    @Johnson. Sorin Ioniţă venise la emisiunea Corinei Drăgotescu să pledeze pt droguri, dar i-a luat maul Matei Brătianu, care a spus istoria băieţilor lui.

    @Cârcotaşu. Da şi dacă nu se prezintă, mai povesteşte Mona una-alta. 🙂

  11. Roxana Iordache Says:

    @procuroru. Bun venit!

    @Andrei H. Bun venit! Of!

  12. Marius Says:

    Intre Mona Pivniceru si Monu Temniceru (aka Monica Macovei)e o diferenta de cateva karate.
    macovei a absolvit liceul la Caragiale , pe vremea mea. I se spunea maimutza mica pentru ca domeniul „maimutza mare” era ocupat de mama domniei sale. Cunoscute consumatoare de Stolichnaia si petreceri nervoase ,intrau des in atentia caterinkoasa a colegilor de anturaj.Dupa ce si-a absolvit „dreptu” a tabarat pe zona procuraturii cotrobaind prin pentineciarele tarii dupa infractori si gardieni cu potential vanjos.
    Acum revenind la fapte recente, dupa imaginea obosita din seara aceasta de la Turceasca animatoarul de suflete ratacite, amaratul pe care Vntu nu l-a platit niciodata si a fost fortat sa puna botul la oferte porcoase care i-au intepenit zambetul pe buze cand i-a aratat Udrea dosarul,amaratul care a ajuns sa-si duca blestematele de zile intr-o locuinta sociala de lux din programul „Prima Casa” . Ma apucase mila si intentionam sa deschid un cont umanitar sa-i strangem zeitei justitiei romanesti bani de-un lifting discret. merita dupa tot efortul pe care l-a depus in binele Romaniei pe banii nongratului George Soros. De-abia dupa caderea in cap a chiorului vom intra mai adanc in nemerniciile comise de „oamenii dreptatii si ai adevarului” , va asigur ca va veti cruci cu ambele maini si picioare.
    Traim o piesa de teatru in multe acte , care mai de care mai sexuale patronate de Proxenetul numarul unu al natiei , Dl. Basesxu.

  13. Alexandru Marin Says:

    Daca a fost desemnata femeia Europei, merita sa fie si legala in Romania. 🙂

  14. Roxana Iordache Says:

    @Marius. 😳 Ai cunoscut-o personal? 🙄

    @Alexandru Marin. Eşti rău de mic, aşa te-au învăţat ţărăniştii şi liberalii. 😀

  15. Marius Mina Says:

    Ei si tu..n-am avut deosebita placere , nu eram genul ei 😉

  16. olimpiu Says:

    eu la Turcescu nu ma mai uit de cand cu episodul Orban, cu accidentul nefericit si toata mascarada cu bodyguarzi si insinuarile penibile. asa ca avand invitata pe ,,Robespiere in mizerie” nu m-am uitat nici atat. deja imi provoaca sila o droaie de personaje politice dar si din societatea civila. si prefer sa nu vomit

  17. adriana popa Says:

    Turcescu un TIGAN fara coloana vertebrala.
    S-a schimbat la fata , cand i-a aruncat in fat aUdrea lista cu sposorizarile , unde era si el.
    Alt spalator de cadavre.

    Cat despre MACOVEI .. o membra MISA.
    Un jeg de procuror , o prietena intima a lui Johonny Walker..

    Ti se face sila….mai bine s-ar duce dupa guru al ei.. BIVOLARU

  18. Roxana Iordache Says:

    @Marius Mina. Nebunaticule! 😀

    @olimpiu. Ştiu. Eu o urmăresc din obligaţie profesională, în funcţie de invitat şi de disponibilitate, evident. Se poate vedea şi înregistrarea, pe site-ul Realităţii TV. Multe emisiuni ale lui nu mă interesează.

    @adriana popa. Turista ar fi trebuit dată afară din emisiune pe loc, nu doar s-o ameninţe că n-o mai invită. Dar pentru asta trebuie să te ştii curat. Ceea ce, din păcate, nu-i cazul lui. Cât despre Macovei – cred că s-ar impune o reacţie extrem de dură şi oficială a CSM la adresa ei.

  19. vioprea Says:

    Roxana, tu ca femeie cred ca trebuia sa ai alte pareri in legatura cu cea care a fost declarata femeia Europei.

Lasă un comentariu