PSD MITUIEŞTE ALEGĂTORII, CU TELEFOANE MOBILE

Am găsit acest clip pe blogul lui Dragoş Dincă.

Într-adevăr, PSD nu are limite.

Pe lângă faptul că mita electorală este ilegală, cât costă, oare, telefoanele mobile cu care PSD mituieşte populaţia contra voturi? Câte s-au distribuit în total? Cu cât a depăşit PSD plafonul financiar electoral?

Vom afla vreodată răspunsurile la astfel de întrebări? Vor suporta cei implicaţi consecinţele? N-ar trebui ca instituţiile abilitate să se sesizeze din oficiu?

40 răspunsuri to “PSD MITUIEŞTE ALEGĂTORII, CU TELEFOANE MOBILE”

  1. K Says:

    Dar faptul ca „Felcerul” a „deposedat” firma Dali de cateva parcari, pe care le’a facut cadou automobilistilor timp de 60 de zile nu’i tot o forma de mita electorala ? Mesajul ? Am recuperat sursa de castig a Elenei Udrea (PD-L) si o redam „poporului”…..pentru ca ea a furat banul, noi n’o sa facem la fel……
    Cum au pretentii unii sa’l vada pe acest incompetent in fruntea tarii ?

  2. alexandru petria Says:

    N-o să păţească nimeni nimic în voma asta de ţară.

  3. cenushares Says:

    mincinosi spurcati .. 🙂 … au uitat ca in cutie trebuia sa fie si un incarcator … astea’s ca alea a lu’ mina despre bogdan olteanu .. magarii

  4. Radu Humor Says:

    Dar cand impartea Flutur in direct la TV milioane la votanti,s-a- luat vreo masura ? si atunci nu s-a preluat nici o postare de pe vre-un blog . Daca-i vorba de valoare (na,ca intra si asta in politica!?),telefoanele se iau acum cu 1 euro, dar ce sume colosale de bani praduiesc portocalii in campania asta tradeaza dieperarea si inconstienta. Vorba unui amic de-al meu,astia daca nu ajung la guvernare isi pun streangul in gat si zic ca-i din cauza crizei .
    KK tu le sfatuiesti pe Udrea si ai ei cum sa le ia banii bucurestenilor care parcheaza-ntre doua linii ( investitie colosala !) ??? Zi-le mai sa mai faca ceva si pentru strangerea mizeriilor ce le imprastii de ceva timp pe unde te poarta clapele, ca vad ca Prigoana te-a incadrat la „deseu toxic „si refuza sa te ridice cu gunoierii lui (mai ales de cand v-ati pitit sub acelasi steag portocaliu ). Infect cracter mai ai si cu toate astea am auzit ca nici el nu se simte bine-n carcasa ta de ratat intelectual . Sa fi turtit,vorba lui @ marcus care vad ca s-a ingretosat peste masura (e si greu sa-ti tii respiratia pana treci de astfel de urat mirositori ) . Hai la aer curat, sau la racoare….

  5. cenushares Says:

    sogore, in frunea tarii nu va fi oprescu ci tariceanu

  6. K Says:

    @Bogdan

    Deci in asta consta „mishtoul” tau, in scatologii, ca si Marele pamfletist marcusz ? Hahahahahahaha!!!
    Ultima oara cand s’au nationalizat mijloacele de „productie” a fost in 48, dar din cate vad (in unghiul mort) tu vrei sa revii la vremurile de „glorie”. Bucurestenii, chiar daca 30% din cetatenii cu drept de vot sunt imbecili, vor trebui sa se obisnuiasca cu civilizatia, daca vor ca orasul lor sa se inscrie in circuitul marilor orase.
    Nu inteleg cum nu te’a dus mintea sa gandesti ca daca nu era Dali era altcineva si bucurestenii la fel plateau parcarea. De fapt, cand te vei trezi, n’o vei mai plati la Dali ci la „Felcerul”. Pentru un pedestru ca tine oricum nu conteaza……

  7. Bleen Says:

    @Roxana Iordache
    Tu eşti specialistă în PNL, în Orban şi în Olteanu. Ştii că deja circulă pe net filmuleţul cu Olteanu şi Tăriceanu (role-play-ul). Aş vrea să-mi confimi sau să-mi infirmi următoarea ipoteză:

    Atât Olteanu cât şi Orban au drept contracandidaţi de la PDL doi vai de mama lor, două no name-uri cu efect zero asupra electoratului (nu le-am reţinut numele şi nici nu am de gând). Important pentru Orban şi Olteanu e să aducă tot electoratul anti-PSD la vot şi să obţină fiecare cât mai multe voturi, dacă se poate mai multe decât celălalt, o muniţie folositoare în bătălia politică de după alegeri (bătălia pentru poziţii în partid, bătălia pentru ministere etc). Cum PDL este inexistent în colegiile lor, au nevoie de toţi votanţii anti-PSD. Votanţi anti-PSD care se vor duce în majoritate către Orban şi Olteanu, în lipsă de altceva.

    Nu ştiu cât efect are acest filmuleţ (deşi fiecare vot contează) însă nu cred că a ieşit chiar întâmplător.

    PS: Dezavantajul lui Olteanu, în comparaţie cu Orban, e că are o imagine de pro-pesedist.

  8. Radu Humor Says:

    @All,n-am sa pot intelege niciodata ura aceasta viscerala dezlantuita-mpotriva PSD-ului (daca lasam la o parte frica,pentru ca orice s-ar spune reprezinta o forta) ,atacurile furibunde care se dau de teama de a nu ne intoarce la o guvernare PSD, si mergerea-n nestire spre o dictatura ce se prefigureaza mai amenintator ca oricand , mai ales daca Piratului ii reuseste visul sau malefic : partidul unic ! Prefer o guvernare PSD- PD-Laturi,decat PSD-PNL si chiar decat PD-Laturi- PNL . Si asta pentru ca PSD (nimeni nu ma poate acuza de rosii simpatii),spre deosebire de PNL va putea rezista jocurilor murdare la care portocalii se vor preta imediat dupa formarea guvernului, indiferent cine le vor fi partenerii . Chiar as putea fi de acord si cu a doua varianta ,formata ca urmare a unui fair-play politic rar intalnit, dar mi se pare ca ultima varianta este cea mai periculoasa,mai ales in cazul neramanerii lui Tariceanu in functie. Basescu e terminat ! Faptul ca s-a scremut 4(patru ) ani sa- l dea jos pe Tariceanu si a „reusit ” sa-l ridice impreuna cu PNL la cel mai mare scor din istoria post decembrista nu va fi iertat nici in interior si nici in exterior. Deja incep sa-i sara bucati din blana de leu imbatranit si adversarii ca si cei care l-au vrut simt slabiciunea si incoerenta tipica sfarsitului de cariera si asa mult peste dotarile animalului politic.

  9. Marius Mina Says:

    PDL NU IA MAI MULT DE 30 % , POATE SI MAI JOS DE ATAT.
    Sondajele nu sunt corect facute, imbecilii astia nici nu au soft pentru uninominal, nu sunt nici pregatiti pentru asemenea proceduri, n-au deloc experienta ,il fac dupa ureche si o sa le iasa tot dupa ureche.
    Vor fi surprize mari marti….

  10. Marius Mina Says:

    Cenushareasooo- iar alupisgus? Nu mai iei si tu o pauza paracioaso?

  11. Marius Mina Says:

    Cenushareasooo- iar alupigus? Nu mai iei si tu o pauza paracioaso?

  12. Marius Mina Says:

    Un eveniment pe care presa il ignora total…de ce ?

    la ora 13.25 in fata la intrarea Romaero langa sediu GSP in sensul de mers Aviatiei – Baneasa Mercedesul lui Turcu actionarul lui Dinamo, cel caruia Primarul Andrei Chiliman i-a demolat constructia ilegala din parcul Herastrau, in care se aflau Bogdan Olteanu si Cristi Borcea a acrosat grav un Hyundai galben i 10 care vroia sa vireze pe sensul opus prin fata masinii noastre. Mercedesul mergea pe linia de tramvai din sens opus incalcand astfel si cele mai elementare reguli de circulatie. Nu ar fi foast asta atat de grav, dar imediat dupa accident ceea ce m-a revoltat cel mai mult a fost atitudinea caineasca a celor 2 pasageri respectiv Bogdan Olteanu si Cristi Borcea care imediat dupa accident si-au tras caciulile pe ochi si au tulit-o mojiceste dand imediat telefoane probabil sa aranjeze scenariul acestui accident.Bogdan Olteanu alerga pe ultima suta de metri de campanie cu petitiile cetatenilor , in lupta cu rechinii imobiliari.

  13. alienare Says:

    OK, si de unde stim noi ca nu e o facatura marca PNL? De unde stim noi PSD si nu PNL a luat un telefon, a ornat cutia pesedist iar portarul de la sediul PNL a facut dezvaluirea in fata camerei?

  14. m.rotariu Says:

    Sunt impotriva mitei electorale, dar este revoltator ce a facut nenea asta. Deschide usa celor care aduc daruri (fara sa se teama) dar, in loc sa-i refuze politicos „darul”, acesta il accepta cu placere si pe urma mimeaza indignarea. Suntem jalnici.

  15. Radu Humor Says:

    @ Bogdan , undeva spuneai de intentia/incercarea ta de a te inscrie in PNTCD urmare a empatiei cu cele care i se intamplau nemeritat lui Victor Ciorbea ( se spune ca ura asimetricului impotriva lui s-a dezlantuit ca urmare a faptului ca-i tinea pana noaptea tarziu la guvern pentru a rezolva probleme pentru tara ,care in viziunea Piratului se puteau rezolva si la Golden Blitz,de exemplu). Pentru ca am trait exact aceleasi sentimente ,pe care ma bucur iata sa aflu ca nu le-am impartasit doar eu (probabil ca vor mai fi si altii ),mai ales fiindca nu eram inscris nici intr-un partid si nu fusesem nici membru PCR
    La mine intentia era aproape materializata si am intalnit acolo niste oameni minunati ,dar niste evenimente personale au amanat prea mult inscrierea si pana la urma am ramas ca si acum doar cu imensa stima si simpatie pe care i-am purtat-o Seniorului si Doamnei si ea ramasa in anonimatul dorit de servicii- DOINA CORNEA-

  16. hendrix Says:

    @Radu Humor DISPERAREA PEDELEPRELOR este mai mult decat evidenta! De o saptamana suntem bombardati cu stiri-beton, din ,,surse sigure”sau,,surse pd-l”, cu asa zise negocieri intre liberali si pedelepre. Ar dori pedeleprele ca liberalii sa puna botul la ispita guvernarii, dar asa ceva liberalii n-au cum sa faca. Pana si roxana si-a dat arama pe fata si insista pe o guvernare intre liberali si pedelepre, cea mai tampita solutie pentru liberali. Asa cum liberalii au rezistat 4 ani in fata atacurilor fara precedent ale lui ba-secu, vor mai rezista inca un an pana grobianul securist de la Anvers va dispare in peisaj. Votul negativ a functionat de fiecare data, astfel ca el n-are nicio sansa sa reziste la anul. Cu o singura conditie: liberalii sa nu faca nicio concesie pedeleprelor. Stiu ca se vor face mari presiuni asupra lor, un semn este si acela ca ba-secu nu accepta consultari cu partidele politica pana in data de 6 decembrie! Ba-secu mizeaza pe presiunea ce se va face dupa alegeri si santajul serviciilor secrete! Liberalii trebuie sa fie fermi pe pozitie si sa REFUZE ORICE COMPROMIS cu pedeleprele! Tariceanu a castigat meciul politic cu ba-secu, sunt convins ca ba-secu il va invinge si vom scapa de acest cosmar!

  17. Alex Says:

    “ Probleme cu organizarea alegerilor în Colegiul 1 al Capitalei. Cu mai puţin de 24 de ore rămase până la alegeri, 19 preşedinţi de secţii de votare şi locţiitori din acest colegiu s-au retras. Potrivit Biroului Electoral Municipal, cei 19 au anunţat că nu mai vor să participe la alegeri. ”

    http://www.realitatea.net/19-presedinti-de-sectii-de-votare-si-loctiitori-din-capitala-s-au-retras_402446.html

    Bogdanel, cu asemenea presedinti lua 99% !

  18. Marius Mina Says:

    @Alex, acum cat preconizezi ca va lua, o myie la suta?

  19. starlete Says:

    Mediafax face reclama la PSD:

    pt Geoana , marirea salariilor este o chestiune sfanta.

    http://www.mediafax.ro/politic/geoana-pentru-psd-cresterea-salariilor-si-a-pensiilor-mici-este-o-chestiune-tabu.html?1687;3571977

    Geoana l-a mituit si pe Mos Craciun sa vina imbracat in rosu !

    Ce aduce Mos Craciun in anul asta : mariri de salarii.

  20. hendrix Says:

    @Radu Humor Citind postarea ta catre @Bogdan tin sa-ti aduc aminte ca si eu am trait intens linsajul mediatic impotriva lui Ciorbea, la inceputul anului 98. Razboiul dus impotriva celui mai curajos premier al Romaniei, intr-o perioada extrem de grea pentru tara, a fost dovada faptului ca SISTEMUL SECURISTO-COMUNIST N-A MURIT!!! Acelasi linsaj mediatic s-a abatut si asupra lui Tariceanu, in special dupa istorica zi de 19 iulie 2005, cand Tariceanu i-a dejucat planurile lui ba-secu cu anticipatele. Tariceanu aflase ca ba-secu nu il va pune premier dupa anticipate, optand pentru un om de paie, o marioneta. Razboiul total a inceput atunci, prin atacuri din interiorul PNL, cu demisia intempestiva a monei-dana musca, o scula securista plantata in PNL. Au urmat apoi restul de tradatori din rasa stolojenilor, stoicilor, fluturilor si bourenilor! Tariceanu a dovedit ca este mult mai puternic si s-a descurcat remarcabil, in ciuda SISTEMULUI alcatuit din serviciile secrete, tzulushii lui ba-secu, media portocalii conduse de securisti. Tariceanu duce aceeasi cruce pe care a dus-o Ciorbea in 98, adversarii sunt aceiasi!

  21. K Says:

    @Radu Hunor

    Daca ti’ai da seama de prostiile debitate aici n’ar fi atat de grav, am mai putea spera la o ameliorare, dar cand esti convins ca ai dreptate, nicio sansa.
    Goforitza cu dictatura si partidul unic le’o vei povesti nepotilor si vei avea succes 100%, aici sunt doar cativa ca tine si nepotii, care mai cred……

  22. Marius Mina Says:

    Hendrix-hermafroditul- la demolarea guvernului Ciorbea a pus umarul si cela PNl, vrei sa-ti amintesc cand faceau UE la unison cu Baseasca?

    A dreaq plesnitoare cum plangi tu acum de mila lui Ciorbea…
    Vezi de grija lui Bogdnaul Olteanul ca se duce pe copca cu fiecare minut….

  23. hendrix Says:

    @mina Inca o dovada ca esti plin de URA ANTILIBERALA! Hai, ia zi, cum au contribuit liberalii la daramarea guvernului Ciorbea? Ai uitat ce a facut idolul tau ba-secu timp de 3 luni? Eu n-am uitat. Si sa stii ca nu este prima oara cand scriu admirativ despre Ciorbea, cei care citesc blogul pot sa confirme! Ticalos mai poti sa fii, mey tovarase @mina! Astept raspuns privind atacurile liberale impotriva guvernului Ciorbea, ok? Ha ha ha ha ha (hahait basescian)!
    Ei, mai are cineva vreo indoiala privind ,,liberalismul” lui @mina? Sper ca si roxana este mandra de @mina, cel cu care a pus la cale campania mizerabila impotriva lui Olteanu si PNL! Intamplator, dar cu totul intamplator, @mina si roxana doresc o aliere a liberalilor cu pedeleprele! Aviz amatorilor!

  24. olimpiu Says:

    pai in 1996 ce strategia lui peste avea fostul lider al camionagiilor Mitrea???? dar primarul care este ce stie sa faca??? si nu sunt doar ei practici din astea gasesti in provincie si la PNl si la PD-L.sincer? de la PSD n-am nici o pretentie. comunisti resapati!!!!!
    poate inca patru ani de opozitie le va spala creierele de tot

  25. octavpelin Says:

    A sesizat cineva AEC,sau BEC,sau a facut careva dintre partide,plangere penala impotriva modului de mituire,practicat de PSD,sau toti folosesc aceleasi mijloace,cat despre milioanele de euroi,care daca le insumam,per total cred ca depasesc,deficitul de buget al tarii,nini nu vreau sa ma gandesc,cate milioane de euroi de la cei 3000 de candidati,s-au dus pe apa sambatei,cheltuiti,in aceasta campanie electorala,suma pe care nu o vom sti oficial niciodata!!!

  26. K Says:

    O alta modalitate de a face campanie murdara a PSD in cardasie cu Partidul Antena123. Cei care mai au putina minte sa gandeasca vor vedea adevarul despre nepotul autist……..

    http://www.elenaudrea.ro/campanie/

  27. Marius Mina Says:

    @hendrix esti prostuta si habarnista pe deasupra, intreaba-ti sefii care au trait vremurile

  28. Romulus Cristea Says:

    Drept sa-ti spun, mi-ar trebui si mie. pe urma la vot , mai vedem. Hahahaha.
    Apropo, din cate stiu, telefoanele sunt date de Piedone (primar sector 4), el le-a platit si fiind alianta, au profitat si altii. S-ar putea ca cine le-a impartit sa-i fi tras clapa lui Piedone si sa fi zis ca-i cadou de la PSD. Au fost distribuite 10.000 de bucati.

  29. Roxana Iordache Says:

    @K. O prostie mare ce ai scris. Numai proştii folosesc termenul de „felcer” cu acea referire. No offense. Marile spirite se pot dovedi, uneori, idioate. :mrgreen:

    Un alt cretinism e paralelismul cu naţionalizarea. Dar gura păcătosului: ai recunoscut că, deposedându-le firma de contractul grobian cu Primăria Capitalei, i-a lăsat în fundul gol. O firmă-căpuşă, a unor hoţi nenorociţi. Adevăraţii capitalişti sunt cei care se dezvoltă prin ei înşişi, nu căpuşele statului şi ale contribuabililor. Bine le-a făcut Oprescu, numai că, din păcate, a fost doar de sanchi. Vreau să văd contractul nemernic reziliat juridic. Nu doar publicitar.

    Nu era şi nu-i nevoie de intermediari pt parcări. Primăria le poate construi şi administra. Iar cele obţinute ilegal chiar ar trebui confiscate. Şi cei implicaţi, pedepsiţi penal.

    @Alexandru Petria. Ţara n-are nici o vină.

    @Radu Humor. Oricine comite ilegalităţi ar trebui să suporte consecinţele.

    @Bleen. Am o postare specială pe tema clipului.

    @Radu Humor. Nu în aceşti termeni se pune problema. O tenie nu o urăşti. O elimini. Şi se elimină al naibii de greu. Un minunat profesor în vârstă are o reţetă băbească. Şi singura cu efect (aproape) garantat.

    @Marius Mina. Nimeni nu ia mai mult de 30 la sută, decât după redistribuire.

    Referitor la accident, Doamne fereşte! Doar nu-l cheamă Orban. :mrgreen:

    @alienare. Din faptul că sunt doi oameni care au făcut declaraţii, fiind conştienţi că în cazul unei mistificări intră sub incidenţă penală.

    @m.rotariu. Bun venit! Dar e exact gândirea perversă care constituie una din explicaţiile bolii morale care ne caracterizează ca popor. E vinovat cine dezvăluie nelegiuirea, nu cine o comite. Ar fi trebuit să nu ia telefoanele, ca să nu aibă probele materiale. NU? Iar ceilalţi – cine ştie câţi – care le-au luat şi au tăcut sau n-au avut curajul să declare public sunt OK. NU?

    @Alex. Culmea e că nu avea nevoie, pentru că oricum era favorit, câştiga prin neprezentarea adversarilor.

    @starlete. Da, se scoală salariile.

    @Marius Mina. La demolarea Guvernului Ciorbea a pus umărul Valeriu Stoica, care era pe atunci preşedintele PNL. Şi care azi e unde e.

    @K. Să mă mir că la o minte pe care ţi-o pretinzi speculativă nu-ţi dai seama că toată chestia-asta a fost o premeditare a unei apariţii electorale mascate sub formă de drept la replică, apariţie electorală interzisă în România cu o zi înainte de alegeri?!

    @Romulus Cristea. Corect! Precis i-au tras clapa. Întărâta-i-ar cine i-a îmbârligat. 🙂

  30. Marius Mina Says:

    November 29, 2008
    Staff-ul lui Bogdan Olteanu incalca din nou legea

    Legea Electorala spune ca la ora 18.00 pm in preziua alegerilor , toate sectiile de votare trebuie sa fie sigilate si inchise pina la demararea procescului electoral de a doua zi.In acest moment numeroase sectii de votare in Pajura – la Liceul Dimitrie Bolintineanu, , Damaroaia Circumscriptia Nr. 20, Liceul Nicolae Iorga , sunt deschise si impanzite de indivizi recunoscuti ca facand parte din echipa lui Olteanu, a fost vazut in urma cu cca 10 minute si managerul de campanie Vlad Duhan in sectia de votare nr.20.Astfel odata cu incalcarea legii se ignora cu buna stiinta si dispozitia prefecturii data cu cateva ore in urma care prevede sigilarea sectiilor pina la orele 18.00.
    S-au contactat trusturi media dar nimeni, pina in momentul de fata , nu a catadicsit sa se deplaseze la locul incriminat.Blaturile merg pina in ultimul minut pentru candidatul din colegiul nr.1.N-am trait astfel de experiente nici in anii 90 si nici dupa cand masina rosie stapanea autoritar romania.
    Ce interese stau in spatele lui Bogdan Olteanu ramane sa descoperim in timp. Un semnal clar ca in Romania dictatura e inca la ea acasa , ca serviciile secrete dirijeaza si manipuleaza in scopuri precise promovandu-si reptilele in functii cheie.

  31. K Says:

    @R

    E normal ca sa consideri o prostie cand apar drepturile unui intreprinzator impotriva unui incompetent socialist, care ti’e si prieten in plus. Nu stiu daca ai aflat, dar numai in urma unor calcule facute de adevarati specialisti, poti lua asemenea decizii si nicidecum dupa ureche, ca sa dai satisfactie habarnistilor, care considera ca parcarile trebuie sa fie gratis, pentru ca’s ale statului…. Intreaba’l pe amicul Mina, care intreprindere „capusa” administreaza parkingurile cu plata din NY, poate te vei convinge de marile enormitati socialiste pe care mi le’ai spus. Cu nationalizarea nu se exagereaza deloc, cand iei cu japca de la o intreprindere privata, se numeste NATIONALIZARE.
    Cu toate astea, nu pot sa’ti reprosez nimic pentru enormitati, pentru ca n’ai studii de „biznis administreishån”, ca sa’ti dai seama ca am dreptate.

    Am impresia ca vorbim de doua lucruri complet diferite. Eu vorbeam de aia in rosu (PSD-PC) cu ziarele JN in mana, pentru care au scris in ziar ca au disparut…… din chioscuri din cauza incidentului cu batrana santajiste, lasand sa se inteleaga ca EU le’a cumparat pe toate. Intamplator, furgoneta de la Antena3 se poate vedea in video, alaturi de cortul rosu…..ouau !! asta nu’i interzis inainte cu o zi de alegeri ? dar sa scrii in JN numai articole despre adversarii PSD-PC, inainte cu o zi nu’i interzis ?
    Of, of, of, lume, lume……!!!!
    Adevarul este ca pentru mine’i destul de simplu sa fiu atat de logic… 😆

  32. K Says:

    La indrumarile mele pretioase, oamenii „mei”, echipati cu camere ascunse, vor supraveghea tot ce misca in sectiile de votare unde candideaza Elena Udrea. Conform principiului albanez, care zice ca o imagine ( film) valoreaza 1000 de cuvinte ( traducere libera), orice neregula poate fi contestata in fata oricarui tribunal cu imagini.

  33. alienare Says:

    @Roxana: Ai vazut tu pe cineva intrand sub incidenta penala in campaniile electorale de 18 ani incoace? 🙂

  34. Radu Humor Says:

    K K TU LE potrivesti asa de bine in idiotenia ta, de cred ca vor aparea imagini cu preferata ta in cele mai delicate si intime pozitii ( sunt sigur ca le ai si pe astea pentru santaj !). Ma rog,greselile la unii ca tine sunt scuzabile ,doar asa ai aparut si tu, dintr-o gresala ,noroc ca nu rezisti cu mult mai mult decat mirosul pe care-l imprastii pe unde te duce vantul ….

  35. Radu Humor Says:

    @ Roxana, desi initial nu am vrut sa intervin in disputa ta cu @Bogdan, @Hendrix si @Marcus (ordine alfabetica ), mi se pare ca n-ar fi fair din partea mea sa intervin dupa razboi (ca razboi va fi !). Ce ma surprinde la tine ,in mod placut desigur , este insistenta cu care militezi pentru numirea Tariceanului, de catre Pirat ,in functia de Prim Ministru al Guvernului Romaniei dupa alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2008 ! Da Doamne sa fie asa ,deoarece aceasta data va marca (de asta am repetat-o) sfarsitul politic al lui Traian Basescu ( daca asta urmariti ,voi ceilalti,bingo!),dar mie mi se pare ca oricat de neajutorat ar fi cineva, macar instinctul de conservare l-ar opri sa detoneze bomba de sub scaunul prezidential. Cum poate cineva gandi (poate, dar imediat da cu gandul asta de pamant ) , ca dupa ce s-a chinuit 4 (patru ) ani, in vazul tarii , sa faca cu Tariceanu ce-a facut cu gandul (bingo!) ,va accepta de buna voie si nesilit de nimeni (!), sa faca asemenea gest de sinucidere politica. Poate Tariceanu sa-i ciuguleasca din palma, impresia generala va fi Piratul e cel care -i ciuguleste din palma (cum spunea Florin Piersic: sa-i giugiuleasca hulubul)
    lui Patriciu & comp . Dar daca asta urmariti,dati-i inainte !
    Respectele mele si cred ca si a domnilor amintiti mai sus….

  36. marcus Says:

    @ Roxana;vad ca tu nu ai inteles nimic, dar nu-i bai, esti tinara si ti-ai dat singura un termen de 20 de ani, in care tu cu zexe si kkconsilieri, veti decide ca Majestatea Sa Mihai sa-i confere lui basescu chestia repectiva de cavaler numarul unu cu coronita, s’apai dupa acest gest maiestuos, sa-i mai si incredinteze Guvernul pe viata(ups, a lu’ basescu). Nu vreau sa te jignesc, dar am o intrebare: pe tine domamna Roxana, cine te plateste?
    sa fii iubita,
    marcus

  37. Radu Humor Says:

    @ Roxana :”Un minunat profesor în vârstă are o reţetă băbească. Şi singura cu efect (aproape) garantat.”

    Dar pentru limbrici postatori din posterior, asa ca astia ce ne tot mananca de cur pe-aici,n-are domnul profesor ceva ?! Daca n-are reteta babeasca sa ne trimita macar baba sa-i linisteasca pe dementii astia statuti cu nasu-n curul celor de la PD-L ….

    Scuze si multumiri anticipate ,

  38. Roxana Iordache Says:

    @K. 😆 În ultimă instanţă, te mulţumeşti cu Luminiţa Anghel. E chiar frumoasă, cântă excelent. Şi nici nu pretinde că nu-i brunetă. :mrgreen:

    @alienare. Totul are un început. 🙂

    @Radu Humor. Băsescu e pragmatic.

    @marcus. Dumnezeu. 🙂

    @Radu Humor. Nu ştiu, am să-l întreb. 🙂

  39. neveu Says:

    @ Radu Humor,

    „K K TU LE potrivesti asa de bine in idiotenia ta, de cred ca vor aparea imagini cu preferata ta in cele mai delicate si intime pozitii ( sunt sigur ca le ai si pe astea pentru santaj !). Ma rog,greselile la unii ca tine sunt scuzabile ,doar asa ai aparut si tu, dintr-o gresala ,noroc ca nu rezisti cu mult mai mult decat mirosul pe care-l imprastii pe unde te duce vantul ….”

    kat adevar in spusele tale:))))

    ka sa nu pomenim de sugerile lui alde minea pe kare kocsana il admite cu bratele larg deschise intrucat ea apreciaza kum se kuvine poponarismul „prietenului drag” de care nu se poate lega nimeni ca de, „dai in fabrici si uzine”…

    hahahah, kata imbecilitate crasa si nesimtire netarmurita poate aduce o democratie intr-o cusca de maimute!!!
    va recomand sa revedeti ciclul de filme cu planeta maimutelor, acolo veti recunoaste karakterele si pe cativa din favoritii „roxizirei”
    hahahahaha!!!!

  40. Andreea Vaas Says:

    daca imi iau un Bmw X5 ii votez si eu

Lasă un comentariu